با سلام خدمت دوستان و اساتيد محترم
به نظرم توی کنگفو حرکات زیاد از روی اصول نیست و مثل دعوا میمونه من مثلا استادمون 5 نفرو میگه بریزن سر یک پنج خط . البته خداییش اون اون همشونو میزنه ولی من حس میکنم ورزش شل و ولیه و میخواستم بدونم سبکهای کاراته و آیکیدو هم همینجوریه؟
در ضمن توی آیکیدو یعنی اصلا حمله وجود نداره؟ و سلاح سرد آموزش نمیشه؟
آقا اینم اگه میشه جواب بدین :::::: - و دیگر اینکه من با درجه بندی کنگفو سنتی(تعداد خط) و کاراته (رنگ کمربند آشنا هستم ولی آیکیدو رو نمیدونم میشه بگید
ممننون
در مورد كنگفو متاسفانه الان خيلي سبك به وجود آمده كه خيلي از آنها حتي آشنايي زيادي هم با كنگفو ندارند و همون دعوا رو آموزش مي دن ، حالا شايدم دعواي پيشرفته كه بيشتر بدرد اونايي مي خوره كه اهل اين كار هستن
در مورد آيگيدو هم از دوستان مي پرسم خدمتتان عرض مي كنم
سلام به همگي.
كسي از اساتيد مي تونه به من يه استاد تايچي توي مشهد معرفي كنه. يا اين كه راهنمايي كنه تا بتونم پيدا كنم.
يه سوال ديگه: فوت نينجا چينيه يا جاي ديگه چه فرقي با نينجوتسو داره؟
سوال ديگه: بهترين استاد نينجوتسو توي مشهد كيه؟
ممنون مي شم اگه راهنماييم كنيد.
به اميد ظهورش و در پناه خداوند هميشه موفق باشيد.
در مورد تاي چي در مشهد من اطلاعي ندارم ولي فكر كنم اگر يه تماس با فدراسون بگيريد شايد كمكتون كردند
در مورد فوت نينجاها هم كه همون طور كه جناب سيبر فرمودند از شخصيت هاي كارتون لاكپشت نينجا هست
اولا من نگفتم ما امكانات نينجوتسو را در ايران نداريم گفتم اين هنر رزمي زيبا و قدرتمند را در ايران درست و كامل ياد نميدهند ودليل انهم همان قدرتش ميباشد.من اين موضوع را از يكي از دوستان و اساتيد شنيدم گرچه ما دختر هستيم ولي فكر نميكنم در مورد اقايان هم چندان فرقي بكند.من خودم كاراته كار ميكنم و ميدانم بعضي از فنون ان به علت خشن بودن ممنوع ميباشد همچنين همانطور كه ميدانيد بسياري از سبكهاي كنگ فو در ايران ممنوع هستند چون مسئولين فكر ميكنند مردم عادي نبايد چنين فنوني را ياد بگيرند حالا چطور ممكن است شما نينجوتسو را كه نوعي فنون جنگ چريكي است بطور كامل و ازاد ياد بگيريد؟ اين براي من سوال است. يعني ما در ايران نينجا داريم؟ فنون نينجوتسو در نيروهاي ويژه پليس اموزش داده ميشود يعني شما ازاين افراد هستيد؟ من نميتوانم باور كنم كه ما در ايران باشگاه هايي داري كه اين فنون را ياد ميدهند اگر هم باشد سركاري است مثل خيلي از افرادي كه حركاتي من دراوردي را به اسم كنگفو توا اموزش ميدهند و تازه خود را شاگرد پروفسور ميرزايي هم مينامند! در ضمن من ادمي مادي نيستم فقط گفتم مسئولين به تكواندو اهميت بيشتري ميدهند چون سهميه المپيكي دارد و اظهار اميدواري كردم كاراته را هم در المپيك شركت دهند چون ارزشش را واقعا دارد.
يك نكته هست كه همه ي اساتيد به اون دقت مي كنند ( بايد دقت كنند ) :
نبايد هر تكنيكي رو به هر كسي ياد داد
مثلا من نديدم استادي بياد و ضربات به نقات حساس رو كه باعث فلج يا مرگ مي شه رو ياد بده ، چون شايد شاگرد جنبش رو نداشته باشه و ...
در نين جوتسو من تعاليم آقاي فرجي را در آموزش به بچه هاي حراست راه آهن ، نيروي پليس تهران ، و حتي باشگاه مركزي و باشگاه عمومي و خصوي ايشان را ديدم ، در هر جا بسته به نوع عملكرد آموزش داده شده
هيچ وقت نديدم ايشون دفاع در برابر سلاح گرم رو در باشگاه توضيح بده و فقط در كلاسهاي ويژه حراست يا پليس گفته اند و حتي دفاع شخصي ويژه يا حتي ترفندهاي خاص نين جوتسو و ... چون ايشون به اين موضوع كه هر چيزي جا و زماني داره اعتقاد دارند
اينكه در ايران بعضي سبك ها رو اجازه فعاليت نمي دهند بخاطر نوعش نيست ، بخاطر مذهبش هست
متاسفانه بعضي اساتيد ما باشگاه بازمي كنند و مذهب بوديست يا .. رو ترويج مي كنند ، مي تونيد اين موضوع رو در مجلات بخونيد ، بخصوص در تصاويرشان
سر همين باشگاهي در اصفهان بسته شد چون استادش با اينكه ايراني بود و مسلمان هم بود معبد شائولين راه انداخته بود احترام به مجسمه رو ياد مي داد و ...
در مورد كميته ي بانوان سبك نين جوتسو با امكانات خيلي خوبي پيش مي ره و تا الان كه من با چند تن از همرزمان نين جتسو بانوان در زمينه ي سايت و .. در تماس هستم هيچ مشكلي رو بيان نكردند
سبك كاراته هم در نوع خود بي نظيره و من هم تا بحال خيلي در مسابقاتش حاضر شدم و اداي احترام كرده ام
در هر حال براي شما آرزوي موفقيت مي كنم
يك نينجا به معبد شائولين رفته و از راهبان درخواست مبارزه كرده است. تمام كساني كه با او مبارزه كرده اند شكست خورده اند!! راهبان معبد از پخش اين خبر خيلي عصباني اند.
ممنون مي شم منبع خبرتون رو بفرماييد