• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
سلام به همگي.
كسي از اساتيد مي تونه به من يه استاد تايچي توي مشهد معرفي كنه. يا اين كه راهنمايي كنه تا بتونم پيدا كنم.
يه سوال ديگه: فوت نينجا چينيه يا جاي ديگه چه فرقي با نينجوتسو داره؟
سوال ديگه: بهترين استاد نينجوتسو توي مشهد كيه؟
ممنون مي شم اگه راهنماييم كنيد.
به اميد ظهورش و در پناه خداوند هميشه موفق باشيد.

فوت نينجا اسم گروه نينجا های شردر يا همون آدم بده تو کارتون لاک پشت های نينجاس که از دهه 80 ميلادی کتاب و کارتنش هست - و آرم گروه شون هم کف پای چپ هست

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
يك نينجا به معبد شائولين رفته و از راهبان درخواست مبارزه كرده است. تمام كساني كه با او مبارزه كرده اند شكست خورده اند!! راهبان معبد از پخش اين خبر خيلي عصباني اند.

جدی نگير
بحث نينجوتسو رو هم تو ایران بيخيال شو - برو يکی از 3 تا سبکش رو کار کن اگه تا الان کار نميکنی و نينجا واريوری نيستی
لول
:rolleyes::f34r:

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت دوستان و اساتيد محترم

به نظرم توی کنگفو حرکات زیاد از روی اصول نیست و مثل دعوا میمونه من مثلا استادمون 5 نفرو میگه بریزن سر یک پنج خط . البته خداییش اون اون همشونو میزنه ولی من حس میکنم ورزش شل و ولیه و میخواستم بدونم سبکهای کاراته و آیکیدو هم همینجوریه؟

در ضمن توی آیکیدو یعنی اصلا حمله وجود نداره؟ و سلاح سرد آموزش نمیشه؟

آقا اینم اگه میشه جواب بدین :::::: - و دیگر اینکه من با درجه بندی کنگفو سنتی(تعداد خط) و کاراته (رنگ کمربند آشنا هستم ولی آیکیدو رو نمیدونم میشه بگید

ممننون:)

در مورد كنگفو متاسفانه الان خيلي سبك به وجود آمده كه خيلي از آنها حتي آشنايي زيادي هم با كنگفو ندارند و همون دعوا رو آموزش مي دن ، حالا شايدم دعواي پيشرفته كه بيشتر بدرد اونايي مي خوره كه اهل اين كار هستن
در مورد آيگيدو هم از دوستان مي پرسم خدمتتان عرض مي كنم

سلام به همگي.
كسي از اساتيد مي تونه به من يه استاد تايچي توي مشهد معرفي كنه. يا اين كه راهنمايي كنه تا بتونم پيدا كنم.
يه سوال ديگه: فوت نينجا چينيه يا جاي ديگه چه فرقي با نينجوتسو داره؟
سوال ديگه: بهترين استاد نينجوتسو توي مشهد كيه؟
ممنون مي شم اگه راهنماييم كنيد.
به اميد ظهورش و در پناه خداوند هميشه موفق باشيد.

در مورد تاي چي در مشهد من اطلاعي ندارم ولي فكر كنم اگر يه تماس با فدراسون بگيريد شايد كمكتون كردند
در مورد فوت نينجاها هم كه همون طور كه جناب سيبر فرمودند از شخصيت هاي كارتون لاكپشت نينجا هست

اولا من نگفتم ما امكانات نينجوتسو را در ايران نداريم گفتم اين هنر رزمي زيبا و قدرتمند را در ايران درست و كامل ياد نميدهند ودليل انهم همان قدرتش ميباشد.من اين موضوع را از يكي از دوستان و اساتيد شنيدم گرچه ما دختر هستيم ولي فكر نميكنم در مورد اقايان هم چندان فرقي بكند.من خودم كاراته كار ميكنم و ميدانم بعضي از فنون ان به علت خشن بودن ممنوع ميباشد همچنين همانطور كه ميدانيد بسياري از سبكهاي كنگ فو در ايران ممنوع هستند چون مسئولين فكر ميكنند مردم عادي نبايد چنين فنوني را ياد بگيرند حالا چطور ممكن است شما نينجوتسو را كه نوعي فنون جنگ چريكي است بطور كامل و ازاد ياد بگيريد؟ اين براي من سوال است. يعني ما در ايران نينجا داريم؟ فنون نينجوتسو در نيروهاي ويژه پليس اموزش داده ميشود يعني شما ازاين افراد هستيد؟ من نميتوانم باور كنم كه ما در ايران باشگاه هايي داري كه اين فنون را ياد ميدهند اگر هم باشد سركاري است مثل خيلي از افرادي كه حركاتي من دراوردي را به اسم كنگفو توا اموزش ميدهند و تازه خود را شاگرد پروفسور ميرزايي هم مينامند! در ضمن من ادمي مادي نيستم فقط گفتم مسئولين به تكواندو اهميت بيشتري ميدهند چون سهميه المپيكي دارد و اظهار اميدواري كردم كاراته را هم در المپيك شركت دهند چون ارزشش را واقعا دارد.

يك نكته هست كه همه ي اساتيد به اون دقت مي كنند ( بايد دقت كنند ) :
نبايد هر تكنيكي رو به هر كسي ياد داد
مثلا من نديدم استادي بياد و ضربات به نقات حساس رو كه باعث فلج يا مرگ مي شه رو ياد بده ، چون شايد شاگرد جنبش رو نداشته باشه و ...
در نين جوتسو من تعاليم آقاي فرجي را در آموزش به بچه هاي حراست راه آهن ، نيروي پليس تهران ، و حتي باشگاه مركزي و باشگاه عمومي و خصوي ايشان را ديدم ، در هر جا بسته به نوع عملكرد آموزش داده شده
هيچ وقت نديدم ايشون دفاع در برابر سلاح گرم رو در باشگاه توضيح بده و فقط در كلاسهاي ويژه حراست يا پليس گفته اند و حتي دفاع شخصي ويژه يا حتي ترفندهاي خاص نين جوتسو و ... چون ايشون به اين موضوع كه هر چيزي جا و زماني داره اعتقاد دارند
اينكه در ايران بعضي سبك ها رو اجازه فعاليت نمي دهند بخاطر نوعش نيست ، بخاطر مذهبش هست
متاسفانه بعضي اساتيد ما باشگاه بازمي كنند و مذهب بوديست يا .. رو ترويج مي كنند ، مي تونيد اين موضوع رو در مجلات بخونيد ، بخصوص در تصاويرشان
سر همين باشگاهي در اصفهان بسته شد چون استادش با اينكه ايراني بود و مسلمان هم بود معبد شائولين راه انداخته بود احترام به مجسمه رو ياد مي داد و ...
در مورد كميته ي بانوان سبك نين جوتسو با امكانات خيلي خوبي پيش مي ره و تا الان كه من با چند تن از همرزمان نين جتسو بانوان در زمينه ي سايت و .. در تماس هستم هيچ مشكلي رو بيان نكردند
سبك كاراته هم در نوع خود بي نظيره و من هم تا بحال خيلي در مسابقاتش حاضر شدم و اداي احترام كرده ام
در هر حال براي شما آرزوي موفقيت مي كنم

يك نينجا به معبد شائولين رفته و از راهبان درخواست مبارزه كرده است. تمام كساني كه با او مبارزه كرده اند شكست خورده اند!! راهبان معبد از پخش اين خبر خيلي عصباني اند.

ممنون مي شم منبع خبرتون رو بفرماييد

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
تاپیک های قدیمی!!!
big_smileb.gif

به نظرم توی کنگفو حرکات زیاد از روی اصول نیست و مثل دعوا میمونه من مثلا استادمون 5 نفرو میگه بریزن سر یک پنج خط . البته خداییش اون اون همشونو میزنه ولی من حس میکنم ورزش شل و ولیه و میخواستم بدونم سبکهای کاراته و آیکیدو هم همینجوریه؟

کدوم نوع کنگ فو رو میگی؟؟

راستی امیر , رو مسنجرت آن لاین شو الان!

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام و عرض معذرت خدمت شما امير خان! اگر من اول حرف شما را قبول نكردم به دليل كم اطلاعي بود و اميدوارم به شما بر نخورده باشد.اما شما هم قبول كنيد كه نينجوتسو غريب افتاده است و در مورد ان اصلا اطلاع رساني نمشود مثلا من هرگز در راديو يا تلويزيون يا روزنامه در مورد مسابقات نينجوتسو خبري نديده ام.در مورد اقاي فرجي هم فكر كنم ايشان اشتباه ميكردند چون از همه بيجنبه تر همان پليس و نيروي انتظامي است.در مورد مذاهبي هم كه گفتيد نبايد اموزش داده شوند من فكر نميكنم هيچ چيز بدي در انها باشد.من شخصا به تائوئيسم بسيار علاقه دارم و فكر ميكنم با درك ان شما فلسفه كنگ فو يا تايچي را خيلي بهتر درك ميكنيد و در زندگي شما تاثير مثبت دارد.در ضمن سوالي داشتم من كاراته سبك كان ذن ريو كار ميكنم. ميخواستم از شما كه استاد هستيد بپرسم ايا اين سبك از سبكهاي ديگر بهتر است يا نه و ديگر اينكه اسم باشگاهتان را ميخواستم بدانم. راستي منبع خبري كه گفتم اينترنت بود.

Saraban

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام یه بنده ی خدا پیدا نمی شه به این بنده ی خدا کمک کنه؟
از اساتید گرامی درخواست راهنمایی کردن برای پیدا کردن یک استاد واقعی توی مشهد می گردم.
اولویت اول: تایچی
نینجوتسو، شائولین، چانچوان، جیت کاندو...

اساتید عزیز یه استاد واقعی می خوام که نه وقت من هدر بره نه وقت ایشون.
استاد واقعی می خوام. اساتید معظم یکی معرفی کنین! توی مشهد.

یه سوال؟ چرا هر باشگاهی کل سبک ها اکثراً تمریناتشون یه جوره یا اصلاً به سلیقه استاده؟

کمکم کنید!
به امید ظهورش و در پناه خداوند همیشه موفق باشید.

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
متاسفانه من استاد تايچي در مشهد نميشناسم اما در تهران خانم عليزاده و خانم ديواني از اساتيد خوب هستند.من خودم مدتي شاگرد خانم عليزاده بودم شما هم اگر حتما در مشهد دنبال استاد هستي بهتره كه به فدراسيون هنرهاي رزمي مشهد سر بزني.

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
با سلام و عرض معذرت خدمت شما امير خان! اگر من اول حرف شما را قبول نكردم به دليل كم اطلاعي بود و اميدوارم به شما بر نخورده باشد.اما شما هم قبول كنيد كه نينجوتسو غريب افتاده است و در مورد ان اصلا اطلاع رساني نمشود مثلا من هرگز در راديو يا تلويزيون يا روزنامه در مورد مسابقات نينجوتسو خبري نديده ام.در مورد اقاي فرجي هم فكر كنم ايشان اشتباه ميكردند چون از همه بيجنبه تر همان پليس و نيروي انتظامي است.در مورد مذاهبي هم كه گفتيد نبايد اموزش داده شوند من فكر نميكنم هيچ چيز بدي در انها باشد.من شخصا به تائوئيسم بسيار علاقه دارم و فكر ميكنم با درك ان شما فلسفه كنگ فو يا تايچي را خيلي بهتر درك ميكنيد و در زندگي شما تاثير مثبت دارد.در ضمن سوالي داشتم من كاراته سبك كان ذن ريو كار ميكنم. ميخواستم از شما كه استاد هستيد بپرسم ايا اين سبك از سبكهاي ديگر بهتر است يا نه و ديگر اينكه اسم باشگاهتان را ميخواستم بدانم. راستي منبع خبري كه گفتم اينترنت بود.

نینجوتسو فاقد هر گونه مسابقه هست
ولی در روزنامه های جسم و جان و .... میتونید خبر مسابقه های سبک نینجوتسو اقای فرجی و سبک نینجا رنجر اقای خنجری رو ببینید

درباره مذاهب موافقم با شما
در مورد پلیس تا حدودی ! البته پلیس اگه جودو و جوجیتسو و آیکیدو بیشتر کار می کرد به نسبت کاراته و کنگفو نتیجه بهتری براشون داشت مثل همه جای دنیا

کاراته هم شخصا به ورزش های رزمی اون هم اوکیناوایی علاقه ندارم - تو فروم چندین کاراته کا - وجود داره

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز من تا مدتی پیش در چین بودم و در معبد شائولین ، این اراجیف رو محبت کنید در چنین جاهایی نگید
خیلی متشکرم.

thrash_1504

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با درود
آیا تو شیراز نینجوتسو آموزش میدن؟
اگه هست چه کسی و تو چه باشگاهی کار میکنن و بهترین مربی کیه

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خبري را كه درباره راهبان شائولين گفتم توي چت روم از يك رزمي كار ژاپني شنيدم كه اطلاعات رزمي خوبي داشت و حرفه اي به نظر ميرسيد.وقتي در اخبار اينترنت سرچ كردم به يك سري بحثها و موضوعاتي برخوردم كه نشان ميداد خبر نبايد دروغ باشد.به دليل اختلاف و دشمني ديرين بين دو ملت معلوم است كه به اين راحتي به شكست اعتراف نميكنند.يكي از دوستان در فروم ادعا كرده بود تا همين اواخر در معبد شائولين بوده و شخصا ميداند خبر دروغ است.دوست عزيز شايد زماني كه شما به همراه راهب بزرگ معبد در حال خلسه فرو رفته بوديد اين اتفاق افتاده و تا شما از خلسه در بياييد ان نينجاي موش مرده و كلك همه را زده و در رفته.از قول من به راهب بزرگ بگيد دفعه بعد قبل از فرو رفتن به خلسه درهاي معبد را محكم ببندد تا ديگه نينجاها از عبادت ايشان سو استفاده نكنند.

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
خبري را كه درباره راهبان شائولين گفتم توي چت روم از يك رزمي كار ژاپني شنيدم كه اطلاعات رزمي خوبي داشت و حرفه اي به نظر ميرسيد.وقتي در اخبار اينترنت سرچ كردم به يك سري بحثها و موضوعاتي برخوردم كه نشان ميداد خبر نبايد دروغ باشد.به دليل اختلاف و دشمني ديرين بين دو ملت معلوم است كه به اين راحتي به شكست اعتراف نميكنند.يكي از دوستان در فروم ادعا كرده بود تا همين اواخر در معبد شائولين بوده و شخصا ميداند خبر دروغ است.دوست عزيز شايد زماني كه شما به همراه راهب بزرگ معبد در حال خلسه فرو رفته بوديد اين اتفاق افتاده و تا شما از خلسه در بياييد ان نينجاي موش مرده و كلك همه را زده و در رفته.از قول من به راهب بزرگ بگيد دفعه بعد قبل از فرو رفتن به خلسه درهاي معبد را محكم ببندد تا ديگه نينجاها از عبادت ايشان سو استفاده نكنند.

به اینا ميگن چرت و پرت -

تنها خبری که از يک مبارزه بينه يکی از شيهان های ژاپنی ( بوجينکان / نينجوتسو ) و يک سبک ديگه بوده مربوط به خيلی وقت پيش و اونم با يکی از اعضای خانواده گرايسی که در جوجيتسو برزيلی خبره بودن/هستن ميباشد
کسايی که چنين حرفايی رو ميزنن به قول خارجی ها wanna be ninjas هستن
از این حرفا تو هنرهای رزمی زياده خصوصا شالين و نينجوتسو که همه يا ميخوان راهب باشن يا نينجا

لول

لطفا لينک هايی که در اینترنت سرچ کردی رو اینجا بزار ما هم ببينيم و بپرسيم از کسايی که بيشتر ميدونن

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
با درود
آیا تو شیراز نینجوتسو آموزش میدن؟
اگه هست چه کسی و تو چه باشگاهی کار میکنن و بهترین مربی کیه

تا منظورت از نينجوتسو چی باشه ¿
به هر حال 3 سبک ایرانی که به اسم نينجا فعاليت ميکنن تو شيراز هست

نينجوتسو ایران - اقای فرجی : نماينده شيراز : اقای فروزند - باشگاه صاايرن روز های زوج 9-11

ادرس نمياينده سبک های نينجا رنجر (بنيانگذار اقای خنجری ) و نينجا واريور ( اقای وادی زاده ) رو هم برات ميگيرم ميزارم اینجا

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
این شماره آقای خنجری بنيانگذار نينجا رنجر تو ایران هست - ميتونی زنگ بزنی ادرس و شماره نميانده شيراز رو بگيری

00989121062373

thrash_1504

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این شماره آقای خنجری بنيانگذار نينجا رنجر تو ایران هست - ميتونی زنگ بزنی ادرس و شماره نميانده شيراز رو بگيری

00989121062373

ممنون از راهنمایی های شما
فرق نینجوتسو و نینجا رنجر و نینجا واریور با هم چیه؟:f34r:
اگه توضیح بدین ممنون می شم.و به نظر شما کدوم یکی قوی تره

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
ممنون از راهنمایی های شما
فرق نینجوتسو و نینجا رنجر و نینجا واریور با هم چیه؟:f34r:
اگه توضیح بدین ممنون می شم.و به نظر شما کدوم یکی قوی تره

اول اینکه نينجوتسو تو ایران وجود نداره

من خودم زمانی که ایران بودم پيش نماينده سبک آقای فرجی در شيراز کار ميکردم
اقای خنجری و وادی زاده هم شاگرد ها و نمايندهای سابق اقای فرجی تو شهر های مختلف بودن و سبکاشون %90 به هم شبيه
ولی تو سياست کلی سبک فرق داره مثلا ژيمناستيک تو سبک آقای فرجی بيشتر از 2 سبک ديگس و تو نينجا رنجر تاکيد رو مبارزه رينگی
البته نظر خود استاد هم مهمه مثلا باز تو سبک خود اقای فرجی بعضی ها به اندازه سبک اقای خنجری به مبارزه اهميت ميدن
و تو سبک آقای خنجری بعضی ها به اندازه سبک اقای فرجی به ژيمناستيک

کلا این 3 تا سبک حرف تازه ای ندارن ترکيب چند ورزش رزمی هستن که تو ایران به اسم نينجا ميدن ملت -
ولی اگه با هدف شما سازگار - ميتنيد به این سبکا بريد و واقعا هم لذت ببريد

مهم اینه که هدفتون رو مشخص کنيد از رزمی ¿

thrash_1504

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سپاس از جناب cyb3rninja666
شما تاحالا کار آقای دهقانی رو تو شیراز دیدید؟

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
نماینده آقای خنجری هستن
شما شماره اقای وادی زاده رو ندارید؟

اسمه کوچيک رو نميدونی ¿
من مهدی و دوستش رو ميشناختم که شاگرد اقای فروزند بودن قبلا
شماره خود اقای وادی زاده نه ولی

این شماره اقای حسين افشار - روابط عمومی سبکشونه

09125045695