• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

thrash_1504

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسمه کوچيک رو نميدونی ¿
من مهدی و دوستش رو ميشناختم که شاگرد اقای فروزند بودن قبلا
شماره خود اقای وادی زاده نه ولی

این شماره اقای حسين افشار - روابط عمومی سبکشونه

09125045695

با سپاس از محبت های شما دوست گران مایه:cool:

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام به دوستان قدیمی

میبینم که تاپیک دوباره جون گرفته:)

سلام به شیز.... .و کو....

امیدوارم حالتون خوب باشه

babye:p

Javan_e_Azari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر اساتید محترم
اینجانب مدتی بود میخواستم بروم و زیر نظر استاد فرجی نینجوتسو کار کنم ولی با آشنایی با این فروم و دیدن پستها دو دل شده ام لطفا مرا راهنمایی کنید
از اقا امیر هم چون تجربه کار با کانچو را دارند خواهش میکنم نظر خود را در رابطه ایشان بنویسند
ممنون فعلا یا علی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام بر اساتید محترم
اینجانب مدتی بود میخواستم بروم و زیر نظر استاد فرجی نینجوتسو کار کنم ولی با آشنایی با این فروم و دیدن پستها دو دل شده ام لطفا مرا راهنمایی کنید
از اقا امیر هم چون تجربه کار با کانچو را دارند خواهش میکنم نظر خود را در رابطه ایشان بنویسند
ممنون فعلا یا علی

سلام. سوالی که ازم تو پست خصوصی کرده بودی جوابش رو دادم بورو ببین

موفق باشی:f34r:

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
چرا وقتي من گفتم نينجوتسو در ايران وجود نداره همه صداشون درامد كه همچين چيزي نيست و خوب هم اموزش ميدن حالا چي شده نظرتون عوض شده و خودتون ميگين هنر نينجا تو ايران نيست ؟راستي چرا جواب سوال من را نميديد؟پرسيدم توي سبكهاي كنترلي كدام از همه بهتر است؟نظر اساتيد محترم را درباره سبك كان ذن ريو خواستم.

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم

راستی امیر , رو مسنجرت آن لاین شو الان!

استاد من در خدمت شما هستم

با سلام و عرض معذرت خدمت شما امير خان! اگر من اول حرف شما را قبول نكردم به دليل كم اطلاعي بود و اميدوارم به شما بر نخورده باشد.اما شما هم قبول كنيد كه نينجوتسو غريب افتاده است و در مورد ان اصلا اطلاع رساني نمشود مثلا من هرگز در راديو يا تلويزيون يا روزنامه در مورد مسابقات نينجوتسو خبري نديده ام.در مورد اقاي فرجي هم فكر كنم ايشان اشتباه ميكردند چون از همه بيجنبه تر همان پليس و نيروي انتظامي است.در مورد مذاهبي هم كه گفتيد نبايد اموزش داده شوند من فكر نميكنم هيچ چيز بدي در انها باشد.من شخصا به تائوئيسم بسيار علاقه دارم و فكر ميكنم با درك ان شما فلسفه كنگ فو يا تايچي را خيلي بهتر درك ميكنيد و در زندگي شما تاثير مثبت دارد.در ضمن سوالي داشتم من كاراته سبك كان ذن ريو كار ميكنم. ميخواستم از شما كه استاد هستيد بپرسم ايا اين سبك از سبكهاي ديگر بهتر است يا نه و ديگر اينكه اسم باشگاهتان را ميخواستم بدانم. راستي منبع خبري كه گفتم اينترنت بود.

خواهش می کنم
در اینباره که نین جوتسو غریب افتاده شاید حق با شما باشه ، اونم بخاطر اینه که نیازی به تبلیغ آنچنانی نیست ، هر کی بخواد با کمی جست و جو می تونه پیداش کنند، هم در اینترنت و هم در مجلات رزمی
در مورد اینکه در تلویزیون و رادیو ندیدید ، موضوع اینه که بوده و احتمالا از چشم شما دور مانده ، کانچو در برنامه های تلویزیونی زیادی شرکت کرده ، شبکه اول برنامه صبح ایران ( اگر اشتباه نکنم ) کلیپش رو براتون آماده می کنم می ذارم ، شبکه مهاجر و .. همینطور در روزنامه ها مثل خبر ورزشی ، جسم و جان و همینطور مجلات هنرهای رزمی ، قهرمان ، رزم آور و .. هم هر ماه مقالات ارزشمندی ارائه می کنند ، نمونش رو در ماهنامه رزم آور شماره 144 شهریور 86 می تونید ببینید که در زمینه ی ماساکی هاتسومی پدر بزرگ نین جوتسو نوشته شده است ( به زودی در سایتم قرار می دهم )
در مورد مسابقات نین جوتسو می تونید در سایت نین جوتسو ایران نتیجه ی تمامی مسابقاتی که اواخر در تهران و شهرستانها برای آقایان و بانوان روی داده است رو ملاحظه فرمایید ، مسابقات زیادی در ایران برگذار می شه

در اخبار هم هیچ وقت اسم این سبک رو نمی شنوید ، شما تا بحال اسم سبک چوی لی فوت ، وینگ چونگ کونگ فو ، آی کی کان و ... رو در اخبار شنیدید ، نه ، چرا که این سبک ها همگی زیر نظر فدراسون های خاص خودشان فعالیت می کنند از این رو هیچ وقت اسمی از آنها گفته نمی شه
در ایران هم فقط 5 فدراسیون هست که همگی این سبک ها زیر نظر یکی از این 5 فدراسیون فعالیت می کنند : فدراسیون کاراته ، ووشو ، تکواندو ، جودو و هنرهای رزمی

در مورد سبک شما کان ذن ریو ، من چندبار فقط در جلساتش جهت آشنایی با تمریناتش حاضر شدم
بنظر من سبک قدرتی خوبی هست ، بخصوص تنفس های آنها که من آنها را در باشگاه خودم به شاگردانمم آموزش می دم .ولی من از بین سبک های کاراته کیوکوشین رو انتخاب می کنم ، با بنیانگذار سبک سوسای ماسوتاتسو اویاما هم آشنایی دارم و کتابهای ایشون رو مطالعه کردم
در کل بنظر من یک رزمی کار باید به معنی واقعی هنرهای رزمی توجه کند ، نه به مشت و لگدی که صرفا برای دفاع از خود و همنوع خود یا برای کسب مقام و منزلت می زند
در مورد مذاهب هم ، اگر ما اعتقاد به دینمون اسلام داشته باشیم تمامی این مذاهب رو در دین خودمون می تونیم ببینیم ، حتی برای هنرهای رزمیمون

در هر حال برای شما همرزم محترم هم آرزوی موفقیت می کنم
اوس

سلام یه بنده ی خدا پیدا نمی شه به این بنده ی خدا کمک کنه؟
از اساتید گرامی درخواست راهنمایی کردن برای پیدا کردن یک استاد واقعی توی مشهد می گردم.
اولویت اول: تایچی
نینجوتسو، شائولین، چانچوان، جیت کاندو...

اساتید عزیز یه استاد واقعی می خوام که نه وقت من هدر بره نه وقت ایشون.
استاد واقعی می خوام. اساتید معظم یکی معرفی کنین! توی مشهد.

یه سوال؟ چرا هر باشگاهی کل سبک ها اکثراً تمریناتشون یه جوره یا اصلاً به سلیقه استاده؟

کمکم کنید!
به امید ظهورش و در پناه خداوند همیشه موفق باشید.

دوست عزیز در مورد نین جوتسو در مشهد اگر سری به سایت نین جوتسو ایران www.Ninjutsu-iran.com بزنید فکر می کنم نمایندش رو معرفی کرده باشم
و در مورد استاد تای چی یکی از دوستان قبلا یک تاپیکی بر این موضوع زندن شاید کمکتون کنه

همینطرو جناب شائولین بزرگوار نیز حتما می تونند شما رو در این زمینه راهنمایی کنند
خدمت ایشون هم عرض ارادت می کنیم

با درود
آیا تو شیراز نینجوتسو آموزش میدن؟
اگه هست چه کسی و تو چه باشگاهی کار میکنن و بهترین مربی کیه

بله
مربی نین جوتسو در شیراز هم از فعالترین مربیان کشور به حساب میاند
می تونید شمارشون رو از داخل سایت نین جوتسو ایران بردارید
www.Ninjutsu-Iran.com

ممنون از راهنمایی های شما
فرق نینجوتسو و نینجا رنجر و نینجا واریور با هم چیه؟:f34r:
اگه توضیح بدین ممنون می شم.و به نظر شما کدوم یکی قوی تره

دوست عزیز سبک نینجا رنجر و واریور هر دو غلط می باشند
طی پیگیری های ما شماره ثبت سبک نینجا رنجر ، شماره ثبت اداره آب و فاضلات شهریار بوده که جعل شده
همینطور هیچ سبک جهانی به این دو اسم نمی باشد
اینها فقط به صرف هزینه توانسته اند جواز فعالیت بگیرند
مربی این دو سبک هر دو از شاگردان نزدیک کانچو فرجی بودند که وقتی به جا و مقام رسیدند اعلام قدرت کردند و با خیانت به استادشون شروع به خلق چنین سبک هایی کردند
خود شما قاضی..
معنی خیانت در هنرهای رزمی چیه؟

سلام بر اساتید محترم
ممنون فعلا یا علی

من در خدمت شما دوست عزیز هستم
امروز با هم کمی صحبت کردیم
من نمی تونم روی افکار دیگران تاثیر بذارم ولی اون چیزی که می دونم و دیده ام رو در مورد کانچو خدمتتون عرض کردم
آقای فرجی علاوه بر اینکه یک استاد هنرهای رزمی هست یک استاد اخلاق هم هستند
نمی خوام از استاد خودم تعریف کنم ، من با خیلی از اساتید دیگه هم روبرو بودم ، با آقای شیهان آشوری ، آقای کانچو خوشی و ... صحبت داشته ام که به مانند استادم بوده اند
ولی این موضوع رو می خوام مطرح کنم که آیا یک استاد فقط باید خوب مشت و لگد بزنه و در مسابقات مقام داشته باشد ؟؟

در مورد اینکه سبک نین جوتسو ایران در جهان مطرح هست یا نه ، باید نظر شما رو به دعوتنامه کشور ترکیه از کانچو فرجی و تیم ملی نین جوتسو ایران و همینطور دعوت از کانچو فرجی در سمینار مسکو و انگلیس جلب کنم ( می تونید کلیپها و مطالب آن را در سایتم ملاحظه کنید www.ninjutsu-tehran.com )

با توجه به این موارد باز هم در این مورد شک دارید؟

از همگی شما اساتید و دوستان التماس دعای خیر دارم

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
شما هروقت اسم استاد - محل تدريس - سال تدريس - مدت تدريس - اسکن مدرک و اسکن کارت انجمن شيدوشی کای که فقط مخصوص مدرسين هست رو بزاريد ( نه کارت زرد رنگ که با 30$ هر کسی از سايت www.ninjutsu.com ميتونه بخره و قيمت اصلش 3000 ين هست ) ما شکمون بر طرف ميشه
يه هنرجو حق داره تمام اینا را از استادش بخواد و تو تمام سايت های بوجينکان زده قبل از اینکه کلاس بريد اینا رو از استادتون بخوايد - تازه تاکيد هم کرده به تاريخش هم توجه کنيد

دوست عزيز تو تمام دنيا فقط ایران تيم ملی داره ¿
يا همه جا داره ¡ لول
بعد هم در بوجينکان هيچ کسی رو جايی دعوت نميکنن و تمام سمينار ها پوليه من هم چنيدن سمينار با شيهان های معروف دان 15 و 13 رو رفتم
که چی !¿ لول

بعد هم شيدوشی ارکان - مسول بوجينکان ترکيه تا اونجا که من ميدونم همچين دعوتی نکرده
و این هم لينک پروفايل ایشون تو کوتاکی هست

http://www.kutaki.org/modules/profile/userinfo.php?uid=2477

و اینم ایميل ایشون

[email protected]

بعد هم اون 2 سبک ديگه به اندازه سبک اقای فرجی رسمی هستن تو ایران

آقای فرجی همونطور که قبلا گفتم استاد رزمی خوبيست ولی هنوز خيلی کار هست تا يک شيدوشی بوجينکان شه

wish u luck

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
کسی فکر ميکنه حرف من غلطه که ميگم این اطلاعات رو ميخام نظرشو بگه

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با تشكر از امير خان كه جوابم را دادند.راستش من خودم فكر ميكنم كان ذن از سبكهاي ديگر بهتر باشد يا حداقل در ايران بهتر اموزش بدهند چون همانطور كه ميدانيد كاراته در ايران با اين سبك پايه ريزي شد توسط شينان وارسته كه خيلي براي كاراته ايران زحمت كشيده اند و الان در كشور كانادا زندگي ميكنند.دختر ايشان سركار خانم نسيم وارسته از قهرمانان كشور كانادا هستند و از 6 سالگي كان ذن كار كرده اند و مورد تشويق نخست وزير كانادا هم قرار گرفته اند.اين هم چند عكس از ايشان.

فایل های ضمیمه

• 05.jpg
    05.jpg
    17.8 KB · نمایش ها: 10
  • 03.jpg
    03.jpg
    21.3 KB · نمایش ها: 9
  • 15.jpg
    15.jpg
    9.9 KB · نمایش ها: 8

thrash_1504

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب Amirhvr
میشه لطف کنید اسم استاد شیراز رو بگید
چون من تو سایتی که گفتید اسمی از مربی شیراز ندیدم
احیانا شما منظورتون استاد فروزند نیست؟

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
بله
مربی نین جوتسو در شیراز هم از فعالترین مربیان کشور به حساب میاند
می تونید شمارشون رو از داخل سایت نین جوتسو ایران بردارید
www.Ninjutsu-Iran.com

shoma khetab be ki bodi

be id man pm bede yahoo!

cyb3r.ninja666

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت شما دوستان و اساتید

با تشكر از امير خان كه جوابم را دادند.راستش من خودم فكر ميكنم كان ذن از سبكهاي ديگر بهتر باشد يا حداقل در ايران بهتر اموزش بدهند چون همانطور كه ميدانيد كاراته در ايران با اين سبك پايه ريزي شد توسط شينان وارسته كه خيلي براي كاراته ايران زحمت كشيده اند و الان در كشور كانادا زندگي ميكنند.دختر ايشان سركار خانم نسيم وارسته از قهرمانان كشور كانادا هستند و از 6 سالگي كان ذن كار كرده اند و مورد تشويق نخست وزير كانادا هم قرار گرفته اند.اين هم چند عكس از ايشان.

ممنون از شما
بله کاملا درسته و از لحاظ قدمت کاراته با کان ذن وارد ایران شد
نام این بخش هنرهای رزمی هست و اگر صفحات ابتدایی فروم رو مطالعه کرده باشید من و دوستان و اساتید بیشتر در زمینه ی هنرهای رزمی و معرفی آنها بحث می کردیم
از این رو از شما هم خواهش می کنم اگر ممکنه سبک کان ذن را برای ما و دوستان تفسیر و توضیح دهید تا به اطلاعاتمون در زمینه ی این سبک اضافه شود
با تشکر از شما همرزم محترم

جناب Amirhvr

بله دوست عزیز
اسم ایشون آقای علي اسدي هست و شمارش رو برای شما پی ام می کنم
در ضمن ببخشید که کمی دیر به پی امتان پاسخ می دم
ممنون می شم با همون ایمیل سایت نین جوتسو ایران در ارتباط باشید تا زودتر پاسخ بگیرید
من در خدمت شما دوست عزیز هستم

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
این هم دو کلیپی از کانچو فرجی در صدا سیما که خدمتتان گفته بودم و قرار بود بذارم
ببخشید فقط دیر شد
قبلا در وبلاگم بود و به امید خدا به زودی هم به صورت کامل تر در سایتم قرار می دم :

IRI014.jpg

دانلود با حجم 2.4 مگ

IRI08.jpg

دانلود با حجم 1.1 مگ

Royal_KZ

Registered User
لایک‌ها
33
salam dostan . 1 soal dashtam,haghighate mozo ine ke man mikham beram to ye reshte razmi faaliat konam,ke ham be rohiate daronim komak kone,ham az nazare badani komakam bashe. :rolleyes: hala khastam begam age mishe. RAHNAMAIE KONID

bazam merc

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
salam dostan . 1 soal dashtam,haghighate mozo ine ke man mikham beram to ye reshte razmi faaliat konam,ke ham be rohiate daronim komak kone,ham az nazare badani komakam bashe. :rolleyes: hala khastam begam age mishe. RAHNAMAIE KONID

bazam merc

تای چی چوان
ایکیدو

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوران کودکی عاشق سامورایی ها بودم خواهشا اطلاعات کاملی درباره ی هنر رزمی اونها بدید.وبسیاری از سبکها امروزه ادعا مکنند که هنر سامورایی رو یاد میدن.من فقط میدونم کندو هنر شمشیر زدن اونها رو یاد میده.

Javan_e_Azari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کندو و ای آیدو تنها شیهان در ایران شیهان سلیمان مهدیزاده هستند
شمارت را اگر بگذاری با شما تماس میگیرم و آدرس دوجو را به شما می دهم

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام به دوستان و با تشكر از امير خان براي كليپ ها و اطلاعاتي كه لطف كرده و در اختيار همه قرار ميدهند.معلوم است كه استاد بزرگي هستيد و هنر هاي رزمي به معناي واقعي كلمه در روح و جان شما اثر مثبت گذاشته.من نينجوتسو بلد نيستم ولي فكر ميكنم بايد هنر رزمي خوبي باشد كه روي شما اينطور اثر خوب داشته است.اقاي فرجي را هم نميشناسم ولي حتما مربي خوبي است كه شاگردي مثل شما دارد.در مورد كان ذن ريو بايد بگويم كه كاملترين سبك كاراته است و فنون ان تمركز بالا ميخواهد و به مرور زمان قدرت تمركز فرد را بالا ميبرد.اين سبك هنوز بين المللي نيست.شينان فرهاد وارسته در سال 1343 ان را وارد ايران كرد و در سال1350 اين سبك رسمي شد.شينان وارسته داراي كمربند مشكي دان9 هستند و اكنون در كانادا زندگي ميكنند.من خودم دو سال و نيم هست كه كان ذن كار ميكنم و كمربند ابي دارم.كيو كوشين هم البته همان طور كه گفتيد سبك قدرتي خوبي هست ولي من فكر ميكنم براي خانمها زياد مناسب نيست.

بالا