salam dostan . 1 soal dashtam,haghighate mozo ine ke man mikham beram to ye reshte razmi faaliat konam,ke ham be rohiate daronim komak kone,ham az nazare badani komakam bashe.hala khastam begam age mishe. RAHNAMAIE KONID
bazam merc
از دوران کودکی عاشق سامورایی ها بودم خواهشا اطلاعات کاملی درباره ی هنر رزمی اونها بدید.وبسیاری از سبکها امروزه ادعا مکنند که هنر سامورایی رو یاد میدن.من فقط میدونم کندو هنر شمشیر زدن اونها رو یاد میده.
با سلام به دوستان و با تشكر از امير خان براي كليپ ها و اطلاعاتي كه لطف كرده و در اختيار همه قرار ميدهند.معلوم است كه استاد بزرگي هستيد و هنر هاي رزمي به معناي واقعي كلمه در روح و جان شما اثر مثبت گذاشته.من نينجوتسو بلد نيستم ولي فكر ميكنم بايد هنر رزمي خوبي باشد كه روي شما اينطور اثر خوب داشته است.اقاي فرجي را هم نميشناسم ولي حتما مربي خوبي است كه شاگردي مثل شما دارد.در مورد كان ذن ريو بايد بگويم كه كاملترين سبك كاراته است و فنون ان تمركز بالا ميخواهد و به مرور زمان قدرت تمركز فرد را بالا ميبرد.اين سبك هنوز بين المللي نيست.شينان فرهاد وارسته در سال 1343 ان را وارد ايران كرد و در سال1350 اين سبك رسمي شد.شينان وارسته داراي كمربند مشكي دان9 هستند و اكنون در كانادا زندگي ميكنند.من خودم دو سال و نيم هست كه كان ذن كار ميكنم و كمربند ابي دارم.كيو كوشين هم البته همان طور كه گفتيد سبك قدرتي خوبي هست ولي من فكر ميكنم براي خانمها زياد مناسب نيست.
با سلام خدمت شما
اتفاقا اواخر باز شدن این تاپیک دوستان زیادی این درخواست رو داشتند
من و همینطور دوستان دیگه مطالبی در زمینه ی سامورائی بیان کرده ایم
اگر به صفحات سری بزنید فکر می کنم پاسختان را دریافت کنید
اما در کل سامورائی در حال حاضر به دو سبک تقسیم شده : کندو و آیکیدو
کندو به هنر شیمشیر زنی آن توجه کرده و آیکیدو به هنر دفاع شخصی
جالبه بگم که سامورائی ها دشمن دیرینه نینجا ها هستن و خیلی از سران سامورائی را نینجاها و خیلی از قبایل نینجاها را سامورائی ها نابود کردند :happy:
موفق و پیروز باشید
کسی درباره کار آقای فروزند استاد نینجوتسو تو شیراز چیزی می دونه
چون من شنیدم که ایشون کونگ فو کار هستن نه نینجوتسو کار
سلام
اگه ممکنه راجع به دفاع شخصی توضیح بدید
و اینکه کدوم ورزش واسه دفاع شخصی بهتر هست؟
با تشکر
با سلام مجدد خدمت دوستان عزيز
امروز ميخواهم اطلا عاتي راجب به هنر رزمي چياي را در اختيار شما عزيزان قرار بدم
در كل چياي از تلفيق دو سيستم كلي وجهاني" وي چيا " و " ني چيا" به وجود آمده است كه اين تلفيق توسط دانيومي دانيو كيوچو چياي عباس رجبي و در ايران به انجام رسيده است ودر حقيقت ايشان بنيان گذار اين سبك هستند
چياي هنري است كه با توجه به عصر فراگيري همگام با علم در حال پيشرفت است واستوار بر پرورش جسم. فكر و نيروي دروني است بايد متذكر شد كه سبك چياي در زمينه هاي كار شناسي مبارزه و تكنيك- كاربرد سلاح هاي سرد -يوگا - شكار وزندگي در شرايط سخت ودر مجموع (پرورش نيروي دروني چياي) به حد زيادي پيشرفته مي باشد واين پيشرفت را مرهون زحمات دانيومي دانيو كيوچو چياي عباس رجبي ميباشد
نان چوان( سبك يوكس جنوب)
(نان چوان ) يا به عبارتي ديگر بوكس جنوب به طور وسيع در جنوب مورد تمرين وآموزش قرار مي گيرد.اين سبك در زمان سلسله ي مينگ 1644-1368 بنيانگذاري شده و داراي استيلهاي مختلفي مي باشد.در ميان استيلها،پنج استيل اساسي وجود دارد كه اين استيلها عبارتند از استيل خانواده ي هونگ ، استيل خانواده ي ساسي ، استيل خانواده ي ليو ، استيل خانواده ي لي ، استيل خانواده ي مو.
بيشتر استيلهاي ديگر اين سبك ناشناخته اند ولي از آن ميان مي توان به بوكس پنج حالته و بوكس ببر سياه اشاره كرد.
سبك نان چوان ايستايي ضربدري دارد وبر اين اساس اين استقرارهاي خاص از نيروي جاذبه كمي استفاده مي كند.در اين سبك مشت ها با قدرت خاصي به سمت حريف گسيل مي شود. و از علايم مشخصه ي اين سبك حركات كوتاه با جهشها مخصوص به خود مي باشد. در اين سبك انرژي از حالات خاص تنفسي و مفاصل منشا مي گيرد.به اين دليل است كه مشت زنان جنوبي مچ دستها و بازوها را به صورت سفت و سخت مي گيرندلذا حركات آنان زنده بوده و با حالت خاصي اجرا مي شود.
با توجه به قدرت اي سبك در بين جوانان طرفداران زيادي داشته و اين سبك از اصول هنر ووشو در مسابقات به شمار مي آيد
با عرض پوزش .ببخشيد كه توضيح درباره ي نان چوان رو در اين قسمت قرار دادم.و از همه معذرت مي خوام اگر اشكالي در نوشته ها است
*در آينده توضيحاتي در مورد تاريخچه ي سبك (چانگ چوآن) (يينگ جائو چوان) (چاچوان) و ( فانزي چوان) و ديگر سبكهاي خواهم داد
البته امیر جان حرف شما تا حدودی درست نیست ، چون هر ارباب تعدادی سامورای و تعدادی نینجا داشت که در کنار هم و در مقابل دشمنان ( سایر نینجاها و سامورای ها ) می جنگیدن .
خیلی از ریوها بین سامورایی ها و نینجا ها مشترک بودن
و بعضی از نینجاها را هنوز سامورای می نامند ، مهمترین انها ، هاتوری هانزو
استاد امیر عزیز با سلام ببخشید که مدتی به خاطر سفر غیبت داشتم برایتان pm گذاشتم لطفاً ملاحظه کنید .
با تشکر شائولین.
بله درسته ، در بازه زمانی هر دو فرقه با هم اتحاد داشتند و هم نینجاها ارباب داشتند و هم سامورائی ها ، ولی منظور من دورانی بود که جنگ بزرگی بین دو این دو گروه سر زد و تعداد بی شماره از نینجا ها بدست سامورائی ها کشته شدند و از آن پس نینجاها به قصد انتقام از سامورائی ها شروع به قتل آنها کردند
در ضمن تا جایی که من در مقالات مطالعه کردم هاتوری هانزو **** نینجاها بود که به استخدام ائیازو توکوگاوا برای محافظت از خود در آمد
باشه ولی یادت باشه ما داریم درباره مال گاو نر صحبت می کنیم (از اون هم گویا شیر می آید که شما دوست داری)
بعد هم جنابعالی اینقدر ولد الزنا هستی که موضوع بین خودمون را ناموسی کردی این نشان میده زری واسه زدن نداری مثل چرت و پرتهات پشت سر کانچو
در ضمن اون قصه ها را مادر شما برام تعریف کرده بود اشتباه نشود
من در این لینک به قصه های ایشون گوش میدم:
www.madar_e_koosha.com
www.madar_e_cyber.com
قربانت