با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
راستی امیر , رو مسنجرت آن لاین شو الان!
استاد من در خدمت شما هستم
با سلام و عرض معذرت خدمت شما امير خان! اگر من اول حرف شما را قبول نكردم به دليل كم اطلاعي بود و اميدوارم به شما بر نخورده باشد.اما شما هم قبول كنيد كه نينجوتسو غريب افتاده است و در مورد ان اصلا اطلاع رساني نمشود مثلا من هرگز در راديو يا تلويزيون يا روزنامه در مورد مسابقات نينجوتسو خبري نديده ام.در مورد اقاي فرجي هم فكر كنم ايشان اشتباه ميكردند چون از همه بيجنبه تر همان پليس و نيروي انتظامي است.در مورد مذاهبي هم كه گفتيد نبايد اموزش داده شوند من فكر نميكنم هيچ چيز بدي در انها باشد.من شخصا به تائوئيسم بسيار علاقه دارم و فكر ميكنم با درك ان شما فلسفه كنگ فو يا تايچي را خيلي بهتر درك ميكنيد و در زندگي شما تاثير مثبت دارد.در ضمن سوالي داشتم من كاراته سبك كان ذن ريو كار ميكنم. ميخواستم از شما كه استاد هستيد بپرسم ايا اين سبك از سبكهاي ديگر بهتر است يا نه و ديگر اينكه اسم باشگاهتان را ميخواستم بدانم. راستي منبع خبري كه گفتم اينترنت بود.
خواهش می کنم
در اینباره که نین جوتسو غریب افتاده شاید حق با شما باشه ، اونم بخاطر اینه که نیازی به تبلیغ آنچنانی نیست ، هر کی بخواد با کمی جست و جو می تونه پیداش کنند، هم در اینترنت و هم در مجلات رزمی
در مورد اینکه در تلویزیون و رادیو ندیدید ، موضوع اینه که بوده و احتمالا از چشم شما دور مانده ، کانچو در برنامه های تلویزیونی زیادی شرکت کرده ، شبکه اول برنامه صبح ایران ( اگر اشتباه نکنم ) کلیپش رو براتون آماده می کنم می ذارم ، شبکه مهاجر و .. همینطور در روزنامه ها مثل خبر ورزشی ، جسم و جان و همینطور مجلات هنرهای رزمی ، قهرمان ، رزم آور و .. هم هر ماه مقالات ارزشمندی ارائه می کنند ، نمونش رو در ماهنامه رزم آور شماره 144 شهریور 86 می تونید ببینید که در زمینه ی ماساکی هاتسومی پدر بزرگ نین جوتسو نوشته شده است ( به زودی در سایتم قرار می دهم )
در مورد مسابقات نین جوتسو می تونید در سایت نین جوتسو ایران نتیجه ی تمامی مسابقاتی که اواخر در تهران و شهرستانها برای آقایان و بانوان روی داده است رو ملاحظه فرمایید ، مسابقات زیادی در ایران برگذار می شه
در اخبار هم هیچ وقت اسم این سبک رو نمی شنوید ، شما تا بحال اسم سبک چوی لی فوت ، وینگ چونگ کونگ فو ، آی کی کان و ... رو در اخبار شنیدید ، نه ، چرا که این سبک ها همگی زیر نظر فدراسون های خاص خودشان فعالیت می کنند از این رو هیچ وقت اسمی از آنها گفته نمی شه
در ایران هم فقط 5 فدراسیون هست که همگی این سبک ها زیر نظر یکی از این 5 فدراسیون فعالیت می کنند : فدراسیون کاراته ، ووشو ، تکواندو ، جودو و هنرهای رزمی
در مورد سبک شما کان ذن ریو ، من چندبار فقط در جلساتش جهت آشنایی با تمریناتش حاضر شدم
بنظر من سبک قدرتی خوبی هست ، بخصوص تنفس های آنها که من آنها را در باشگاه خودم به شاگردانمم آموزش می دم .ولی من از بین سبک های کاراته کیوکوشین رو انتخاب می کنم ، با بنیانگذار سبک سوسای ماسوتاتسو اویاما هم آشنایی دارم و کتابهای ایشون رو مطالعه کردم
در کل بنظر من یک رزمی کار باید به معنی واقعی هنرهای رزمی توجه کند ، نه به مشت و لگدی که صرفا برای دفاع از خود و همنوع خود یا برای کسب مقام و منزلت می زند
در مورد مذاهب هم ، اگر ما اعتقاد به دینمون اسلام داشته باشیم تمامی این مذاهب رو در دین خودمون می تونیم ببینیم ، حتی برای هنرهای رزمیمون
در هر حال برای شما همرزم محترم هم آرزوی موفقیت می کنم
اوس
سلام یه بنده ی خدا پیدا نمی شه به این بنده ی خدا کمک کنه؟
از اساتید گرامی درخواست راهنمایی کردن برای پیدا کردن یک استاد واقعی توی مشهد می گردم.
اولویت اول: تایچی
نینجوتسو، شائولین، چانچوان، جیت کاندو...
اساتید عزیز یه استاد واقعی می خوام که نه وقت من هدر بره نه وقت ایشون.
استاد واقعی می خوام. اساتید معظم یکی معرفی کنین! توی مشهد.
یه سوال؟ چرا هر باشگاهی کل سبک ها اکثراً تمریناتشون یه جوره یا اصلاً به سلیقه استاده؟
کمکم کنید!
به امید ظهورش و در پناه خداوند همیشه موفق باشید.
دوست عزیز در مورد نین جوتسو در مشهد اگر سری به سایت نین جوتسو ایران
www.Ninjutsu-iran.com بزنید فکر می کنم نمایندش رو معرفی کرده باشم
و در مورد استاد تای چی یکی از دوستان قبلا یک تاپیکی بر این موضوع زندن شاید کمکتون کنه
همینطرو جناب شائولین بزرگوار نیز حتما می تونند شما رو در این زمینه راهنمایی کنند
خدمت ایشون هم عرض ارادت می کنیم
با درود
آیا تو شیراز نینجوتسو آموزش میدن؟
اگه هست چه کسی و تو چه باشگاهی کار میکنن و بهترین مربی کیه
بله
مربی نین جوتسو در شیراز هم از فعالترین مربیان کشور به حساب میاند
می تونید شمارشون رو از داخل سایت نین جوتسو ایران بردارید
www.Ninjutsu-Iran.com
ممنون از راهنمایی های شما
فرق نینجوتسو و نینجا رنجر و نینجا واریور با هم چیه؟:f34r:
اگه توضیح بدین ممنون می شم.و به نظر شما کدوم یکی قوی تره
دوست عزیز سبک نینجا رنجر و واریور هر دو غلط می باشند
طی پیگیری های ما شماره ثبت سبک نینجا رنجر ، شماره ثبت اداره آب و فاضلات شهریار بوده که جعل شده
همینطور هیچ سبک جهانی به این دو اسم نمی باشد
اینها فقط به صرف هزینه توانسته اند جواز فعالیت بگیرند
مربی این دو سبک هر دو از شاگردان نزدیک کانچو فرجی بودند که وقتی به جا و مقام رسیدند اعلام قدرت کردند و با خیانت به استادشون شروع به خلق چنین سبک هایی کردند
خود شما قاضی..
معنی خیانت در هنرهای رزمی چیه؟
سلام بر اساتید محترم
اینجانب مدتی بود میخواستم بروم و زیر نظر استاد فرجی نینجوتسو کار کنم ولی با آشنایی با این فروم و دیدن پستها دو دل شده ام لطفا مرا راهنمایی کنید
از اقا امیر هم چون تجربه کار با کانچو را دارند خواهش میکنم نظر خود را در رابطه ایشان بنویسند
ممنون فعلا یا علی
من در خدمت شما دوست عزیز هستم
امروز با هم کمی صحبت کردیم
من نمی تونم روی افکار دیگران تاثیر بذارم ولی اون چیزی که می دونم و دیده ام رو در مورد کانچو خدمتتون عرض کردم
آقای فرجی علاوه بر اینکه یک استاد هنرهای رزمی هست یک استاد اخلاق هم هستند
نمی خوام از استاد خودم تعریف کنم ، من با خیلی از اساتید دیگه هم روبرو بودم ، با آقای شیهان آشوری ، آقای کانچو خوشی و ... صحبت داشته ام که به مانند استادم بوده اند
ولی این موضوع رو می خوام مطرح کنم که آیا یک استاد فقط باید خوب مشت و لگد بزنه و در مسابقات مقام داشته باشد ؟؟
در مورد اینکه سبک نین جوتسو ایران در جهان مطرح هست یا نه ، باید نظر شما رو به دعوتنامه کشور ترکیه از کانچو فرجی و تیم ملی نین جوتسو ایران و همینطور دعوت از کانچو فرجی در سمینار مسکو و انگلیس جلب کنم ( می تونید کلیپها و مطالب آن را در سایتم ملاحظه کنید
www.ninjutsu-tehran.com )
با توجه به این موارد باز هم در این مورد شک دارید؟
از همگی شما اساتید و دوستان التماس دعای خیر دارم