• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
جناب شائولين پس چي شد نميخواي يه آدرس از اين استاد احمدي به ما بدي؟

nesarian

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت شما دوستان نين جوتسو كار عزيز
ممنون ميشم كاتا هاي مربوط به نين جوتسو را با تصاوير قرار بدين
با تشكر

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان.راستش من كاراته كان ذن كاي كار ميكنم و اطلاعاتم هم محدود و بيشتر مربوط كاراته هستش سوالاتي كه بعضيهاتون ميپرسين درباره ووشو رو من نميتونم درست و حسابي جواب بدم.ما اينجا قبلا يه استاد شائولين داشتيم كه استاد ووشو بود و سبكهاي شائولين رو خوب ميشناخت اما راستش قهره با ما!!! شما گفتم كه سوالاتتون رو از يه استاد بايد بپرسين يه باشگاهي هست رو به روي ورزشگاه شيرودي توي خيابان مفتح جاي بزرگ و خوبي هست خيلي هم تبليغ اساتيد بزرگش رو ميكنه خودم رو راه ندادن گفتن مردونه اس! ميگن اساتيدش مال ارتش و نيروهاي ويژه و اينان ديگه بقيشو برين خودتون بپرسين شما رو راه ميدن!ميتونين راجع به اساتيدي هم كه گفتم_مثل استاد سرفرازي_ اونجا سوال كنين.اما درباره كيوكوشين كاي بايد بگم چون سبك خشني هستش من كار نميكنم ولي قدرتمند ترين سبك كاراته هست و اگه مدام تمرين داشته باشين بدنتون رو خيلي قوي و سفت ميكنه _از راه بدنسازي ضربه اي_ كيوكوشين كا ها معمولا مبارزان خيلي خوبي هستن.

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام به همه :):happy:

دوستان حالتون خوبه ...ميبينم كه همه در تكاپوي علم هستن :blink:..البته اونم در ورزش ..خوشحال ميشم كه كمكتون كنم ...

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
:happy:
پس وارد ميدان جنگ شويد :blush:

سلام به همه ي دوستان:)
خوبين ..:happy::D
ما كه هميشه تو جنگيم:wacko:(زندگي)...:eek:
اميدوارم يه دوستي خوب براي شما باشم....:happy::):blush:
خاك زير پاتون مهدي كولمن..يا علي :f34r:

nesarian

Registered User
لایک‌ها
0
كسي كاتا جينماي نين جوتسو رو بلده
ممنون ميشم با تصوير قرار بدين

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
جناب شائولين پس چي شد نميخواي يه آدرس از اين استاد احمدي به ما بدي؟

با سلام
دوست عزیز استاد احمدی بصورت خصوصی آموزش می دهند و متاسفانه فعلاً بسیار درگیر کارهای فدراسیون هنرهای رزمی هستند چون به تازگی ایشون به عنوان دبیر هیئت شنیده ام در حال فعالیت هستند من شماره این استاد عزیز رو براتون می گزارم می تونید با استاد تلفنی صحبت کنید بگید که می خواهید شائولین رو بصورت خصوصی کار کنید و البته بفرمایید که از جانب این حقیر معرفی شده اید اسم من علی اکبر متواضع است البته اگر خواستید بیشتر از ایشان بدانید با شماره خود من نیز می تونید تماس بگیرید که در پی ام برایتان می گزارم .
02188799036
انشالله موفق باشید

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان.راستش من كاراته كان ذن كاي كار ميكنم و اطلاعاتم هم محدود و بيشتر مربوط كاراته هستش سوالاتي كه بعضيهاتون ميپرسين درباره ووشو رو من نميتونم درست و حسابي جواب بدم.ما اينجا قبلا يه استاد شائولين داشتيم كه استاد ووشو بود و سبكهاي شائولين رو خوب ميشناخت اما راستش قهره با ما!!!
خواهش می کنم دوست عزیز این چه حرفیه مگه من کی هستم که بخواهم با شما عزیزان قهر کنم؟!!!!
من در جمع شما بسیار راحت و خوشحال هستم اگر دیر به دیر به اینجا سر می زنم فقط بخاطر حجم بسیار زیاد کلاسهای ورزشی و رزمی خودمه که سعادت دیدار بیشتر با شما رو از من می گیره .
با تشکر شائولین .

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
در وبلاگی به این مطالب برخورد کردم که احساس کردم بد نیست شما هم آن را مطالعه کنید .
شما وقتی وظیفه تان را به خوبی انجام داده اید که که مقداری بیش از ان را انجام داده باشید.
اگر کسی به همسایه اش کمک کند کسی بدون یار نمیماند.
استقامت و پایداری در مشکلات موفقیت را پشت سر دارد.
یک مرد عاقل از یک سوال احمقانه بیشتر فرا میگیرد تا یک مرد احمق از یک جوای عاقلانه.
خوش بینی و اعتقاد به هدف ما را به موفقیت راهنمایی میکند.
شکیبایی و صبر بهره ی فراوان دارد و عدم ان مانع رسیدن به قدرت و تمرکز حواس و پیروزی است.
یک مربی خوب همیشه شاگردانش را درنفوذ خودش دارد.
انسانهای چاق و تنبل نخواهند توانست به مانند یک انسان عادی زندگی کنند.
دیروز خیال است ولی حالا حقیقت دارد.
ابلهان زبان دراز دارند.
در عمل باید انسان بود نه در ظاهر.
لذت زندگی در کمک به دیگران است.
حقیقت در سادگی است.
داشتن مهم نیست بلکه راه به دست اوردن ان اهمیت دارد.
رقابت سازنده ی جهت دست یابی به هدف به زندگی شما معنی و دوام میبخشد.
عمل هر فردی نمایانگر اندیشه ی اوست.
گستاخی و از رو نرفتن ابزار پیروزی شمایند.
اگر شما زندگی را دوست دارید وقت را غنیمت شمارید.زندگی مملو از دقایق و اوقات میباشد.
اگر انسان قدرت پیروز شدن بر نفس خویش را داشته باشد در همه ی کارها میتواند پیروز شود.
کسانی که نادانند مانند اشخاصی میباشند که در تاریکی راه میروند و هرگز نیاز به چراغ را احساس نمیکنند.
شما اگر اماده ی فراگیری باشید میتوانید در زندگی موفقیتهای فراوانی به دست اورید.
اگر شما خود را احمق بسازید بسیار کسانی هستند که از شما سواستفاده میکنند.
اگر شما فقط به هدف فکر کنید هرگز به ان دست نمیابید.
داشتن شما را قدرتمند میسازد اما رفتار و اندیشه ی شما باعث احترام به شماست.
اگر امروز راست بگویید فردا دروغ نخواهید گفت.
تحصیل علم مردان بزرگی میسازد.
پول دار شدن همیشه هدف نیست خدمت کردن ساده به دیگران هم باید هدف باشد.
یکی از علل بزرگ شکست فقدان تمرکز حواس میباشد.
هیچ چیزی غیر ممکن نیست مگر شما ان را غیر ممکن سازید.
اشتباهات معمولا برگشت پذیرند اگر کسی جرات پذیرفتن انها را داشته باشد.
کسی که میخواهد موفق شود بایستی بیاموزد که چگونه بجنگد-رقابت کند-و زحمت بکشد.
همیشه به دنبال فراگیری باشید.
نبین که میگوید ببین چه میگوید.
امید وارم که پند های بروس جاودان رو در زندگیتون به کار ببرید.
با تشکر شائولین

sinaxp19

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استاد kagero جان ممنون منم احتمالا برم كيوكوشين چون به نظرم براي مبارزه خوبه
و به علاوه رشته زيبايي هم هست
راستي يه سوال از همه ! من تو اين مدت كه در مورد رشته هاي رزمي تحقيق ميكردم
براي تكواندو در كنار كاراته خيلي تعريف شنيدم ولي به نظر ميرسه كه تو اين فروم
زياد كه نه ،اصلا به اين رشته پرداخته نميشه اگه كسي اطلاعاتي داره پست بزنه تا بقيه هم
استفاده كنند :) ممنون.

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام
دوست عزیز استاد احمدی بصورت خصوصی آموزش می دهند و متاسفانه فعلاً بسیار درگیر کارهای فدراسیون هنرهای رزمی هستند چون به تازگی ایشون به عنوان دبیر هیئت شنیده ام در حال فعالیت هستند من شماره این استاد عزیز رو براتون می گزارم می تونید با استاد تلفنی صحبت کنید بگید که می خواهید شائولین رو بصورت خصوصی کار کنید و البته بفرمایید که از جانب این حقیر معرفی شده اید اسم من علی اکبر متواضع است البته اگر خواستید بیشتر از ایشان بدانید با شماره خود من نیز می تونید تماس بگیرید که در پی ام برایتان می گزارم .
02188799036
انشالله موفق باشید

سلام
بسيار ممنون
شما خودتونم الان پيش ايشون تمرين ميكنيد؟

سلام به همه ي دوستان
خوبين ..
ما كه هميشه تو جنگيم(زندگي)...
اميدوارم يه دوستي خوب براي شما باشم....
خاك زير پاتون مهدي كولمن..يا علي

منظورم ميدان مبارزه بود
خوب من اويان فن شما چي؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام
بسيار ممنون
شما خودتونم الان پيش ايشون تمرين ميكنيد؟

منظورم ميدان مبارزه بود
خوب من اويان فن شما چي؟

سلام به همه ...:happy:;)
حال شما خوبه YUE BOCHON:happy:
منم تالو !!!!!!!

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
امروز برنامه فنون شرقي از ووشو ميگفت.يك جاي جالبش اين بود كه ميگفت ووشو سريعترين ورزش رزميه.ميگفت_البته با ازمايش و اندازه گيري دقيق فهميدن_سرعت ضربه ووشو كار_البته استادان فن_4 برابر سرعت نيش مار است!!حالا واقعا اين طوريه؟فكر ميكنين علتش چيه؟

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یک سالی بود که نبودم.یادتون باشه پارسال میخواستم یه گروه تشکیل بدم
حالا این گروه تشکیل شده.اسم گروهمون هم white mind هست.یه روزی زیاد دربارش خواهید شنید

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان
حالا این گروه تشکیل شده.اسم گروهمون هم white mind هست.یه روزی زیاد دربارش خواهید شنید

ممنون ميشم اگه بيشتر توضيح بدي

سلام به همه ...
حال شما خوبه YUE BOCHON
منم تالو !!!!!!!

هيسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس......
بيا جلو:happy:

Arash tools

Registered User
لایک‌ها
0
استاد kagero جان ممنون منم احتمالا برم كيوكوشين چون به نظرم براي مبارزه خوبه
و به علاوه رشته زيبايي هم هست
راستي يه سوال از همه ! من تو اين مدت كه در مورد رشته هاي رزمي تحقيق ميكردم
براي تكواندو در كنار كاراته خيلي تعريف شنيدم ولي به نظر ميرسه كه تو اين فروم
زياد كه نه ،اصلا به اين رشته پرداخته نميشه اگه كسي اطلاعاتي داره پست بزنه تا بقيه هم
استفاده كنند :) ممنون.

با سلام به شما دوست عزیز و بقیه اساتید راستش من سالها قبل تکواندو کار کردم و گفتم شاید اطلاعاتم به شما کمک کنه

تکواندو یک ورزش کره ایه که 2000 سال قدمت داره در ابتدا به این هنر رزمی تکگون میگفتند که بعدها به تکواندو (Teakwondo) تغییر نام داد معنای لغوی این ورزش عبارت است از
Tea= ضربه و دفاع با دست Kwon=ضربه و دفاع با پا Do = راه و روش

این ورزش جزو اولین ورزشهای المپیکی به شمار میره المپیک 1992 بارسلون اولین دوره حضور این ورزش در المپیک بود الانم بیش از 150 کشور در زمینه این هنر رزمی فعالیت دارن که کشور عزیزمان نیز جزو سه کشور برتر جهان در مورد این رشته ست
اساس حرکات تکواندو با استفاده از پا است ولی ضربات دست هم در این ورزش وجود داره اما در مسابقات از آنها استفاده نمیشه ضربات پای این ورزش بسیار قوی و هولناکه برای همین از وسایل ایمنی کاملی در این ورزش استفاده میشه (کمتر ورزشی رو دیدیم که اینقدر از محافظ استفاده کنن) ضربات دست در این ورزش به جیروگی مشهور هستند و ضربت پا رو فکر کنم چاگی میگفتند ( یادم نیست خوب) بدن هم به سه بخش الگول(سر)-مموتونگ(سینه) و آره(پایین تنه) تقسیم میکنن رده بندی کمر بندها هم در زیر آوردم

سفید= به معنای پاکی و بی اطلاعی
زرد= مانند خاک که گیاه در آن ریشه میکند
سبز= آغاز رشد و بالندگی هنرجو مااند جوانه های سبز گیاهان
آبی= نشان دهنده سختکوشی به سمت پیشرفت (گیاه به سمت آسمان رشد میکند یعنی آسمان پیشرفته)
قرمز= خطر رو نشان میدهد میگن با این شاگردها مبارزه نکنین (البته میگن)
مشکی = بلوغ ذهنی در تکواندو

راستی بعضیها فکر میکنند پشت تکواندو هیچ فلسه ای وجود نداره ولی باید بگم اینطور نیت فلسفه اصلی این ورزش تمرکزه همچنین در این ورزش به خلاقیت و جوانمردی توجه ویژه ای میشه

دیگه چیزی یادم نیست 10 سالی است که از این ورزش به دورم اگر اشکالی در گفته هام وجود داشت به بزرگی خودتون ببخشید

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان

والا ما كه چيزي يادمون نيست منظور شما رو هم از تشكيل گروه نفهميديم.ميخواين چي كار كنين كه قراره زياد دربارتون بشنويم؟نكنه گروه ضربت تشكيل دادين؟!!

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
والا ما كه چيزي يادمون نيست منظور شما رو هم از تشكيل گروه نفهميديم.ميخواين چي كار كنين كه قراره زياد دربارتون بشنويم؟نكنه گروه ضربت تشكيل دادين؟!!

احتمالا بله :lol::lol::lol:
گروه ضربت از فردا شروع به كار ميكنه و هر روز يكي از اعضاي تاپيك رو كتك ميزنه نه ؟:lol::wacko::blink:

بالا