• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

zonealarm

Registered User
لایک‌ها
1
دوربین canon s5is بدون گارانتی 345 تومن قیمت گرفتم

با توجه به اینکه قیمت با گارانتی حداقل 50 تومن گرونتره به نظر شما بدون گارانتی بخرم یا نه؟

یعنی واقعا اینقدر ریسک خرابی و پیکسل سوخته و ... بالاست که 50 تومن تفاوت قیمت رو توجیه بکنه؟

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
:(:(:(:(:(:(
کمک کنید اگه میشه :wacko::wacko::blink:

میخوام دوربین Canon Eos 400D بخرم چند تا سوال دارم :

1- EOS 400D چه فرقی با Rebel XTI داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2- قیمتش چنده ؟؟؟ اگه با گارانتی نور نگار بخرم خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3- شنیدم این دوربین با رطوبت مشکل داره . آره ؟؟؟؟؟
4- اگه این دوربین رو نخرم چه دوربینی با همین حدود قیمت بخرم ؟؟؟؟؟؟؟/
5- بزرگترین اشکالات این دوربین چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه به این سوالات جواب بدین :happy::happy:
بقیه سوال هامو بعد می پرسم :blush:

فکر میکنم اگر ایتدا سولات زیر رو جواب بدید، تصمیم بهتری خواهید گرفت و دوستان اینجا هم بهتر میتونند شما رو راهنمایی کنند:
1- چرا SLR؟
2- تجربه و دانش عکاسی در چه حدی دارید؟
3- استفاده شما از دوربین چیست؟ چه نوع عکاسی انجام میدهید؟
4- آیا تصور میکنید هرچه قیمت یک دوربین بیشتر باشد، برای کار شما مناسبتر خواهد بود؟
5- انتظارات شما از یک دوربین چیست؟

موفق باشید

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان عزيز ممنون از راهنماييتون. امروز رفتم دوربين S9600 فوجي را خريدم به قيمت 450 تومان. نكته اينكه خيلي كميابه . 80 تومان هم لوازم جانبي پياده شديم. نكته دوم اينكه كار باهاش نسبتا سخته و منوهاي راحتي نداره . نكته سوم اينكه نويزش خيلي كمه و توي نور كم بسيار عالي عكس ميگيره .دركل ممنون.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
دوستان عزيز ممنون از راهنماييتون. امروز رفتم دوربين S9600 فوجي را خريدم به قيمت 450 تومان. نكته اينكه خيلي كميابه . 80 تومان هم لوازم جانبي پياده شديم. نكته دوم اينكه كار باهاش نسبتا سخته و منوهاي راحتي نداره . نكته سوم اينكه نويزش خيلي كمه و توي نور كم بسيار عالي عكس ميگيره .دركل ممنون.

دوست عزیز مبارکتون باشه و امیدوارم که باهاش عکسهای خوبی بگیری و عکسهات رو ما هم اینجا ببینیم.

ابی

Registered User
لایک‌ها
0
سلام .
من مي خوام يه canon S5IS بخرم
بخرم ديگه؟!!
اين RAW چيه كه اين دوربين نداره.؟
چشمارو قرمز ميندازه؟؟
اگه بايد بخرم از كجا و چه لوازم جانبي رو بايد همراهش بخرم.
قيمتش چنده

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .
بخرم ديگه؟!!

خوبی‌هاشو که خودت حتما می‌دونی. اما از اون‌جایی که هیچ‌چیز کامل نیست، این‌ها بعضی ضعف‌هاشن:

1. توی Zoomهای بالا به میزان محسوسی، لبه‌های تصویر ثبت‌شده Sharp نیستن و از مرکز عکس محوترن.
2. مشکل Fringing که توی دوربین‌های با زوم بالا وجود داره، توی این دوربین هم هست. اما بیش‌تر از حدی که انتظار می‌ره.
3. چون سنسورش کوچیکه، توی ایزوهای 200 به بالا، نویز تصویر زیاده.
4. در ایزوهای 80 به بالا Dynamic Range خوبی نداره که اینم به علت کوچیکیه سنسورشه.
5. وزنش زیاده

یه عکس از S5 می‌ذارم که مشکل Sharp نبودن لبه‌ها و Fringing رو به‌تر متوجه بشی:
canon-powershot-s5-is-outdoors-3-large.jpg

This is a surprisingly disappointing photo. With the lens zoomed in to its maximum capacity there is a clear loss of sharpness towards the edges of the photo. There is also lot of reddish fringing. This is where a reddish line is added to the edges of objects where they are caught by the sun. Although the fringing is a problem with most super zoom cameras, the problems with this photo are important as one of the main reasons for buying this type of camera is its ability to zoom in from distance.

منبع: www.cameras.co.uk

اما با این‌حال، S5 در رده‌ی خوش یک دوربین عالیه و می‌شه خریدشو پیش‌نهاد کرد. قیمتش هم با گارانتی دیجی‌کالا 369 تومنه.

*

حالا می‌شه من یه پیش‌نهاد دیگه هم بدم؟
اگه زوم 10 برات کافیه، قصد فیلم‌برداری اساسی نداری، صفحه‌ی نمایش ثابت برات مشکلی ایجاد نمی‌کنه، با View Finder کار نمی‌کنی، با محدوده‌ی دیافراگم یخورده کم‌تر و محدوده‌ی فلاش کم‌تر کنار می‌یای، Canon SX100 یک انتخاب عالیه و با این‌که با S5 هم‌سنسوره، اما Noise کم‌تر و Fringing کمتری داره و موقع زوم، لبه‌های تصویر اُملت نمی‌شه!
قیمتش با گارانتی دی‌جی‌کالا 339 تومنه. که جزو آخرین دوربین‌های معرفی‌شده‌ توسط Canonـه و از S5 جدیدتره. وزنش یه 200 گرمی از S5 کم‌تره و دو تا باتری می‌خوره.

13023.jpg

NEWVGAc12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر میکنم اگر ایتدا سولات زیر رو جواب بدید، تصمیم بهتری خواهید گرفت و دوستان اینجا هم بهتر میتونند شما رو راهنمایی کنند:
1- چرا SLR؟
2- تجربه و دانش عکاسی در چه حدی دارید؟
3- استفاده شما از دوربین چیست؟ چه نوع عکاسی انجام میدهید؟
4- آیا تصور میکنید هرچه قیمت یک دوربین بیشتر باشد، برای کار شما مناسبتر خواهد بود؟
5- انتظارات شما از یک دوربین چیست؟

موفق باشید

سلااااااااااااااااااااااااااام :rolleyes::rolleyes::D:D
جوابببب :

1- چون SLR باحاله ..یعنی اینکه میشه با عوض کردن لنز امکانات جدیدتری به دوربین اضافه کرد ..مثل - Super Macro -Tele - Wide - Fish Eye و ... که البته قیمتش خیلی میشه
2- تجربه کم ولی فکر کنم دانش به مقداره لازم
3- همه جور ..تفریحی - صنعتی - برای استفاده شخصی(عکس های خوانوادگی)
4- 100% :D:D fi hdk d;d 'dv kni :blush:
5- :rolleyes:ایییییم :)همه چی داشته باشه:cool:
ولی نمی دونم چرا عکاس های حرفه ای همش دوست دارن دوربینشون کوچیکتر باشه .با آقای نادر معصومی (کار گردان - عکاس - فیلمبردار) صحبت کردم همش میگفت یه مدل کوچیک دوربین Pentax بخرم.به نظر شما EOS 400 D خوب نیست ؟؟؟؟؟

فرق EOS 400 D با Rebel XTI چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من دوست دارم Canon Ds Mark III بخرم ولی $ ندارم:happy:

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام .
بخرم ديگه؟!!
اين RAW چيه كه اين دوربين نداره.؟
چشمارو قرمز ميندازه؟؟
اگه بايد بخرم از كجا و چه لوازم جانبي رو بايد همراهش بخرم.
قيمتش چنده

اگر مگاپیکسل بالا براتون خیلی مهم نیست (چاپ در اندازه بزرگ ندارید)، S3IS رو بگیرید که با توجه به هک نرم افزاری که براش اومده، فرمت RAW رو هم پشتیبانی میکند و بیشتر به قیمتش میارزد.
در ضمن توی این قیمت دوربینهای دیگری هم هستند که اگر خیلی تحقیق نکرده اید، بد نیست آنها را هم یک نگاهی بیندازید.

توضیح در مورد فرمت RAW:
ببینید دوربین که عکس را میگیرد توسط نرم افزار خودش پروسس کرده و فشرده سازی انجام داده و بصورت فایل jpeg به شما تحویل میدهد. بنابراین در حین فشرده سازی مقداری از اطلاعات عکس از بین میرود و مثلا اگر جایی از عکس ایراد داشته باشد، مثلا نورش زیاد یا کم شده باشد، دیگر در پروسس در کامپیوتر قادر به بازیابی اطلاعات اون قسمت نخواهید بود.
اما در فرمت RAW دوربین هیچگونه پروسس و فشرده سازی انجام نمیدهد و همان تصویر ثبت شده را به شما میدهد که حتما و حتما باید آن را توسط یک نرم افزار ویرایش عکسهای RAW مثل ACR(Adobe Camera Raw یا Lightroom آن را پروسس کرده و تبدیل به فایل jpeg کنید. در این حالت تمام اطلاعات عکس اصلی در اختیار شماست و برای ویرایش دستتان خیلی بازتر است. اکثر عکاسان حرفه ای عکسهایشام را با raw میگیرند.
اما خوب اگر کسی حوصله ویرایش را نداشته باشد، بدرد نمیخورد. و دیگر اینکه خیلی خیلی بیشتر از فایل jpeg روی حافظه دوربین جا میگیرد.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلااااااااااااااااااااااااااام :rolleyes::rolleyes::D:D
جوابببب :

1- چون SLR باحاله ..یعنی اینکه میشه با عوض کردن لنز امکانات جدیدتری به دوربین اضافه کرد ..مثل - Super Macro -Tele - Wide - Fish Eye و ... که البته قیمتش خیلی میشه
2- تجربه کم ولی فکر کنم دانش به مقداره لازم
3- همه جور ..تفریحی - صنعتی - برای استفاده شخصی(عکس های خوانوادگی)
4- 100% :D:D fi hdk d;d 'dv kni :blush:
5- :rolleyes:ایییییم :)همه چی داشته باشه:cool:
ولی نمی دونم چرا عکاس های حرفه ای همش دوست دارن دوربینشون کوچیکتر باشه .با آقای نادر معصومی (کار گردان - عکاس - فیلمبردار) صحبت کردم همش میگفت یه مدل کوچیک دوربین Pentax بخرم.به نظر شما EOS 400 D خوب نیست ؟؟؟؟؟

فرق EOS 400 D با Rebel XTI چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من دوست دارم Canon Ds Mark III بخرم ولی $ ندارم:happy:

1- خوب خودتون هم میگید که هزینه لنزهای خیلی میشه. بنابرین شما با خرید دوربین و لنز کیت (بدون سایر لنزها) بسیاری از امکانات دوربینهای ارزانتر را نخواهید داشت، یعنی با لنز کیت واید و تله کمتری خواهید داشت، لنز کیت لنز ماکرو نیست. همچنین لنز کیت کیفیت خوبی ندارد. لرزشگیر ندارد.
اگر هم بخواهید که لنز جدا بخرید، علاوه بر قیمت بالا که بخصوص در لنزهای تله لرزشگیردار دیده میشود، لنز فیش آی هم که دیگه هیچی، مشکل اندازه و وزن تجیهیزات را هم خواهید داشت. لنز تله ای که زومی در حد دوربینهای ارزانتر slr-like به شما بدهد بسیار سنگین خواهد بود و عملا بدون استفاده از سه پایه با آن قادر به عکاسی نخواهید بود.

2- برای اول کار پیشنهاد میشود که کار عکاسی را با یک slr-like شروع کنید و سپس پس از بدست آوردن تجربه و در صورت علاقه و احساس نیاز، اقدام به خرید SLR کنید.

3- برای نوع عکاسی که شما فرمودید، نیازی به این همه هزینه نیست.

4- مشکل اصلی همینجاست. لزوما گرانترین دوربین برای شما بهترین نیست.
همانطور که گفتم یکی از دلایلش عدم امکان هزینه برای لنزهای جانبی و در نتیجه محدود شدن شما به لنز کیت با کیفیت کم خواهد بود. همچنین در صورت خرید سایر لنزها، تجهیزات شما دست و پاگیر و سنگین خواهد شد و با توجه به نوع عکاسی شما (همه جا و همه چیز) امکان بردن آن به همه جا وجودندارد و در اینصورت افسوس لحظه هایی را خواهید خورد که اگر یک دوربین جمع و جورتر داشتید همراهتان بود و آنها را ثبت میکردید.
همچنین خیلی وقتها، افراد کم تجربه با دوربینهای ُSLR عکسهای بدتری میگیرند تا با یک دوربین کامپکت یا SLR_LIKE و بوده اند افراد بسیاری که با خرید SLR از عکاسی زده شده اند!
هر کسی باید مطابق نیازهایش تجیهزات بخرد. لزوما یک Canon Ds Mark III مطابق نیازهای شما نیست.

فرقی ندارند

پیشنهاد من به شما یک دوربین SLR_LIKE است.
نظیر:
canon S3IS
Canon S5IS
Fujifilm S6500
Fujifilm S9600
Panasonic FZ18
Sony H9
در مورد همه این دوربینها و مقایسه آنها توی همین تاپیک مفصل صحبت شده. و امکاناتشون و برای بعضی ریویوها رو میتونید در سایت dpreview ببینید.

در خرید تجهیزات منطقی عمل کنید نه احساسی.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
توضیح در مورد فرمت RAW:
ببینید دوربین که عکس را میگیرد توسط نرم افزار خودش پروسس کرده و فشرده سازی انجام داده و بصورت فایل jpeg به شما تحویل میدهد. بنابراین در حین فشرده سازی مقداری از اطلاعات عکس از بین میرود و مثلا اگر جایی از عکس ایراد داشته باشد، مثلا نورش زیاد یا کم شده باشد، دیگر در پروسس در کامپیوتر قادر به بازیابی اطلاعات اون قسمت نخواهید بود.
اما در فرمت RAW دوربین هیچگونه پروسس و فشرده سازی انجام نمیدهد و همان تصویر ثبت شده را به شما میدهد که حتما و حتما باید آن را توسط یک نرم افزار ویرایش عکسهای RAW مثل ACR(Adobe Camera Raw یا Lightroom آن را پروسس کرده و تبدیل به فایل jpeg کنید. در این حالت تمام اطلاعات عکس اصلی در اختیار شماست و برای ویرایش دستتان خیلی بازتر است. اکثر عکاسان حرفه ای عکسهایشام را با raw میگیرند.
اما خوب اگر کسی حوصله ویرایش را نداشته باشد، بدرد نمیخورد. و دیگر اینکه خیلی خیلی بیشتر از فایل jpeg روی حافظه دوربین جا میگیرد.

خیلی ممنون از توضیحاتتون درباره Raw
یه سوال که شاید زیاد جالب نباشه ! دوربینی که RAW ساپورت میکند قابلیت اینکه نرم افزاری هم پردازش کند را دارد ؟ RAW را فعال یا غیرفعال کرد!

ابی

Registered User
لایک‌ها
0
خوبی‌هاشو که خودت حتما می‌دونی. اما از اون‌جایی که هیچ‌چیز کامل نیست، این‌ها بعضی ضعف‌هاشن:

1. توی Zoomهای بالا به میزان محسوسی، لبه‌های تصویر ثبت‌شده Sharp نیستن و از مرکز عکس محوترن.
2. مشکل Fringing که توی دوربین‌های با زوم بالا وجود داره، توی این دوربین هم هست. اما بیش‌تر از حدی که انتظار می‌ره.
4. در ایزوهای 80 به بالا Dynamic Range خوبی نداره که اینم به علت کوچیکیه سنسورشه.
5. وزنش زیاده

یه عکس از S5 می‌ذارم که مشکل Sharp نبودن لبه‌ها و Fringing رو به‌تر متوجه بشی:
canon-powershot-s5-is-outdoors-3-large.jpg

This is a surprisingly disappointing photo. With the lens zoomed in to its maximum capacity there is a clear loss of sharpness towards the edges of the photo. There is also lot of reddish fringing. This is where a reddish line is added to the edges of objects where they are caught by the sun. Although the fringing is a problem with most super zoom cameras, the problems with this photo are important as one of the main reasons for buying this type of camera is its ability to zoom in from distance.

منبع: www.cameras.co.uk

اما با این‌حال، S5 در رده‌ی خوش یک دوربین عالیه و می‌شه خریدشو پیش‌نهاد کرد. قیمتش هم با گارانتی دیجی‌کالا 369 تومنه.

*

حالا می‌شه من یه پیش‌نهاد دیگه هم بدم؟
اگه زوم 10 برات کافیه، قصد فیلم‌برداری اساسی نداری، صفحه‌ی نمایش ثابت برات مشکلی ایجاد نمی‌کنه، با View Finder کار نمی‌کنی، با محدوده‌ی دیافراگم یخورده کم‌تر و محدوده‌ی فلاش کم‌تر کنار می‌یای، Canon SX100 یک انتخاب عالیه و با این‌که با S5 هم‌سنسوره، اما Noise کم‌تر و Fringing کمتری داره و موقع زوم، لبه‌های تصویر اُملت نمی‌شه!
قیمتش با گارانتی دی‌جی‌کالا 339 تومنه. که جزو آخرین دوربین‌های معرفی‌شده‌ توسط Canonـه و از S5 جدیدتره. وزنش یه 200 گرمی از S5 کم‌تره و دو تا باتری می‌خوره.

13023.jpg

بالاخره اگه دوربيني بخوام بخرم كه امكانات S5IS رو داشته باشه و اون معايبشو نداشته باشه نيست؟
حالا يه كم كمتر، بيشتر

NEWVGAc12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرقی ندارند

پیشنهاد من به شما یک دوربین SLR_LIKE است.
نظیر:
canon S3IS
Canon S5IS
Fujifilm S6500
Fujifilm S9600
Panasonic FZ18
Sony H9
در مورد همه این دوربینها و مقایسه آنها توی همین تاپیک مفصل صحبت شده. و امکاناتشون و برای بعضی ریویوها رو میتونید در سایت dpreview ببینید.

در خرید تجهیزات منطقی عمل کنید نه احساسی.[/QUOTE]

:D سلام
دوست عزیز همه چی رو گفتی دیگه جایی برای سوال نزاشتی ولی من با Sony H9 خیلی کار کردم .وقتی با H9 کار می کنم احساس می کنم که نمی تونه کارهایی رو که ازش می خوام برام انجام بده .. :hmm:

ابی

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
نگفتين. چه دوربيني بگيرم.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
خیلی ممنون از توضیحاتتون درباره Raw
یه سوال که شاید زیاد جالب نباشه ! دوربینی که RAW ساپورت میکند قابلیت اینکه نرم افزاری هم پردازش کند را دارد ؟ RAW را فعال یا غیرفعال کرد!

اگه منظورتون اینه که هم بشه باهاش jpeg عکس گرفت و هم raw، بله میشه. در حقیقت Raw یک آپشن اضافه هست.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
دوست عزیز همه چی رو گفتی دیگه جایی برای سوال نزاشتی ولی من با Sony H9 خیلی کار کردم .وقتی با H9 کار می کنم احساس می کنم که نمی تونه کارهایی رو که ازش می خوام برام انجام بده ..

خوب بگید چه کارهایی رو نمیتونید باهاش انجام بدید تا بشه راحتتر راهنمایی کرد.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
بالاخره اگه دوربيني بخوام بخرم كه امكانات S5IS رو داشته باشه و اون معايبشو نداشته باشه نيست؟
حالا يه كم كمتر، بيشتر

1
. توی Zoomهای بالا به میزان محسوسی، لبه‌های تصویر ثبت‌شده Sharp نیستن و از مرکز عکس محوترن.
5. وزنش زیاده

1- خوب این اشکال وجود داره و من الان خاطرم نیست که کدام دوربین ممکنه که این اشکال رو کمتر داشته باشه.
2- این هم مثل بالایی
3- توی این رده دوربین سنسور مثلا فوجی 9600 و 6500 بزرگتر هست و نویز کمتری داره.
4- داینامیک رنج هم کلا در این کلاس دوربینها کم هست.
5- وزنش نسبت به کامپکتها بیشتر هست همینطور اندازه اش، اما نسبت به بعضی دوربینهای sl-like دیگه مثل فوجی 9600 و 6500 کمتر هست.

ببینید هر دوربینی بالاخره یکسری معایب داره و یکسری مزایا. اکثر این موارد نسبی هستندو بخاطر همین باید شما نیازتون رو مشخص کنید.

اول ببینید که کامپکت میخواهید یا SLR_LIKE کامپکتها وزن و اندازه کوچکتری دارند. ببینید اگر اندازه slr-like ها و وزنشون اذیتتون نمیکنه برید سراغشون، در غیر اینصورت کامپکت.

بعدش هم ببینید نیازتون بیشتر چیه. مثلا اگر در محیطهای کم نور قراره زیاد عکاسی کنید، نویز بالا موجب دردسرتون میشه. باید دوربینی بگیرید که از ایزوی مثلا 400 اون هم بتونید استفاده کنید.
ببینید لرزشگیر میخواهید یا نه.
زوم بالا میخواهید یا نه؟
واید بیشتر براتون مهمه یا تله؟ مثلا این s5Is وایدش کمه.

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا يه كم كمتر، بيشتر

همون‌طور که خانم یا آقای Darya_S گفت،
هر دوربینی بالاخره یکسری معایب داره و یکسری مزایا. اکثر این موارد نسبی هستندو بخاطر همین باید شما نیازتون رو مشخص کنید.

یک انتخاب دیگه هم هست که الان به نظرم به علت قیمتش نمی‌شه هم‌چین از ته دل پیش‌نهادش داد!
Panasonic FZ18 رو می‌گم که الان قیمتش 460 تومن ایناس و خیلی براش زیاده. اگه مثلا بیاد روی 400 تومن(!)، یه انتخاب خیلی خوب می‌تونه باشه که توی این دو مورد، مشکل کم‌تری داری:

اما نویز و Low Lightش یه مقدار کج و کُنجوله (!) که من توی چندتا Review خوندم حتی توی آیسوی(!) 100 هم نویزش توی ذوق می‌زنه.

خلاصه این‌که،
ببینید نیازتون بیشتر چیه.

ابی

Registered User
لایک‌ها
0
من ميگم براي مصرف خونگي ميخوام.
يعني داخل خونه، مهماني، جشن و مسافرت.

شما جاي من بوديد چي ميگرفتيد. تا قيمت 500 تومان به پايين

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
من ميگم براي مصرف خونگي ميخوام.

شما جاي من بوديد چي ميگرفتيد. تا قيمت 500 تومان به پايين

خوب میدونم برای مصرف خانگی،

اما اینهایی که گفتید دیگه تقریبا میشه همه جا و ممکنه شرایطش با هم فرق کنه، قبلا هم گفتم:
مثلا اگر در محیطهای کم نور قراره زیاد عکاسی کنید، نویز بالا موجب دردسرتون میشه. باید دوربینی بگیرید که از ایزوی مثلا 400 اون هم بتونید استفاده کنید.
ببینید لرزشگیر میخواهید یا نه.
زوم بالا میخواهید یا نه؟
واید بیشتر براتون مهمه یا تله؟

آیاعکاسی داخل خونه یا مهمانی بیشتر از عکاسی در فضای باز هست؟ در اینصورت باید دوربینی داشته باشید که نویز کمتری داشته باشه، لرزشگیر داشته باشه.
توی مسافرت، علاقه دارید از مناظر (واید زیاد) عکاسی کنید یا زوم بالا رو ترجیح میدی؟
در مورد اندازه دوربین هم باید تصمیم بگیرید، کامپکت یا SLR-LIKE

در مورد SLR-LIKEها،
کنن S5 و S3 لرزشگیر دارند و زوم خوبی هم دارند، اما نویزشون زیاده.
فوجی 6500 و 9600 نویز کمتری دارند اما لرزشگیر ندارند و زومشون هم کمتر هست.
پاناسونیک مثلا ّFZ18 ( فکر کنم تازه اومده توی بازار ایران) هم لرزشگیر خوبی داره، اما نویزش زیاده.
سونی H9 هم هست. خیلی درباره اش نمیدونم.

باید خودتون تصمیم بگیرید.

s@L@R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان .
میدونم این سوالی که من دارم بار ها و بارها تکرار شده ولی ممنون میشم از اساتید که یکبار دیگه به سوالات من پاسخ بدن.

من چند سالی هست که به عکاسی علاقه مند شدم . قبلا با یه دوربین معمولی کامپکت چینی عکس میگرفتم . در حد خودم و اطلاعاتی که داشتم عکس های بدی نمی گرفتم مشکل من این بود که اون دوربین همه ی تنظیماتش اتوماتیک بود و من نمی تونستم ایزو و دیگر تنظیمات رو در کنترل خودم داشته باشم . بیشتر عکسهام خراب میشد با اینکه سوژه ها سوژه های جالبی بودن . بعد از این جریان تصمیم گرفتم که دوربین جدیدی بخرم البته قبلش تو یه دوره عکاسی شرکت کردم تا اطلاعاتم رو نسبت به عکس و عکاسی و نوع دوربین بالا ببرم و بعد دوربین بخرم تا انتخاب درستی داشته باشم . حالا به اون مرحله رسیدم که میخوام دوربین بخرم ولی واقعا نیاز به راهنمایی دارم که اشتباه نکنم . ابتدا به سوالات جواب میدم و بعد ادامه میدم

slr رو انتخاب کردم چون دوست دارم کم کم به طرف حرفه ای شدن رو بیارم همچنین با تنظیمات این نوع دوربین ها اشنا بشم در کنارش لذت کار با slr ها رو هم تجربه کنم .

تجربه و دانش عکاسی در حد دوره های عکاسی . خوندن مجلات و مقالات مرتبط و دیدن عکس به وفور و خوندن نقد های عکس و علاقه شدید خودم به عکاسی

استفاده از دوربین برای عکاسی از طبیعت جامعه و هر سوژه ای که در آطرافم باشه ولی شدیدا به عکاسی اجتماعی علاقه دارم .

من تصور میکنم که دوربین باید در حد توانایی هام باشه و نوع کاری که میخوام آنجام بدم . لزوما قیمت بالاتر به معنی دوربین بهتری برای من نیست .

انتظارات من : دوربین کم ایرادی باشه و به نسبت قیمتش بیارزه .

با این تفاسیر و بودجه حداکثر 800000 تومنی من انتخاب اولم 400 دی بود ولی به خاطر قیمتش و نوع لنزش پشیمون شدم و تصمیم گرفتم که 350 دی بگیرم و در عوض یه لنز تله سیگما هم بخرم حدود 200000 تومن .

به نظر شما این انتخاب درسته ؟

بالا