سلام دوستان .
میدونم این سوالی که من دارم بار ها و بارها تکرار شده ولی ممنون میشم از اساتید که یکبار دیگه به سوالات من پاسخ بدن.
من چند سالی هست که به عکاسی علاقه مند شدم . قبلا با یه دوربین معمولی کامپکت چینی عکس میگرفتم . در حد خودم و اطلاعاتی که داشتم عکس های بدی نمی گرفتم مشکل من این بود که اون دوربین همه ی تنظیماتش اتوماتیک بود و من نمی تونستم ایزو و دیگر تنظیمات رو در کنترل خودم داشته باشم . بیشتر عکسهام خراب میشد با اینکه سوژه ها سوژه های جالبی بودن . بعد از این جریان تصمیم گرفتم که دوربین جدیدی بخرم البته قبلش تو یه دوره عکاسی شرکت کردم تا اطلاعاتم رو نسبت به عکس و عکاسی و نوع دوربین بالا ببرم و بعد دوربین بخرم تا انتخاب درستی داشته باشم . حالا به اون مرحله رسیدم که میخوام دوربین بخرم ولی واقعا نیاز به راهنمایی دارم که اشتباه نکنم . ابتدا به سوالات جواب میدم و بعد ادامه میدم
slr رو انتخاب کردم چون دوست دارم کم کم به طرف حرفه ای شدن رو بیارم همچنین با تنظیمات این نوع دوربین ها اشنا بشم در کنارش لذت کار با slr ها رو هم تجربه کنم .
تجربه و دانش عکاسی در حد دوره های عکاسی . خوندن مجلات و مقالات مرتبط و دیدن عکس به وفور و خوندن نقد های عکس و علاقه شدید خودم به عکاسی
استفاده از دوربین برای عکاسی از طبیعت جامعه و هر سوژه ای که در آطرافم باشه ولی شدیدا به عکاسی اجتماعی علاقه دارم .
من تصور میکنم که دوربین باید در حد توانایی هام باشه و نوع کاری که میخوام آنجام بدم . لزوما قیمت بالاتر به معنی دوربین بهتری برای من نیست .
انتظارات من : دوربین کم ایرادی باشه و به نسبت قیمتش بیارزه .
با این تفاسیر و بودجه حداکثر 800000 تومنی من انتخاب اولم 400 دی بود ولی به خاطر قیمتش و نوع لنزش پشیمون شدم و تصمیم گرفتم که 350 دی بگیرم و در عوض یه لنز تله سیگما هم بخرم حدود 200000 تومن .
به نظر شما این انتخاب درسته ؟
اینطور که من برداشت کردم، شما تا حالا تجربه عکاسی با دوربین غیر اتوماتیک رو نداشتید، درسته؟
در اینصورت آیا فکر نمیکنید در اولین قدم بهتره برید سراغ SLR-LIKE و اول کار فارغ از دردسرهای لنز و اینها با تنظیمات آشنا بشید و تجربه کسب کنید و بعد از مدتی که با تنظیمات دوربین آشنا شدید و تجربه پیدا کردید SLR بگیرید؟ البته چون گفتید که توی دوره های عکاسی شرکت کردید، معلومه که اطلاعات اولیه و علاقه اش رو دارید. این مورد رو روش فکر کنید.
اما در مورد SLR :
لنز 350D همان لنز 400d هست.
از اختلاف قیمت 35d و 400d دقیق خبر ندارم، اما بنظر من هم 350d بیشتر میارزد چون عملا این دو دوربین تفاوتی با هم ندارند جز در مگاپیکسل.
این کدوم لنز سیگماست که 200 تومن قیمتشه؟
لنز تله و واید نمیخواهید؟ در اینصورت هزینه هاتون حسابی بالا میره.
اگر کمتر هم بخواهید برای بدنه خرج کنید و بیشتر برای لنز کنار بگذارید، نیکون d40 هم هست که هم کیفیت لنز کیت 55-18 اون از لنز کیت کنن بهتره و هم اینکه نیکون یک لنز خوب 200-18 داره که رنج خوبی رو پوشش میده و شما رو بی نیاز از عوض کردن لنز بخصوص توی عکاسی اجتماعی میکنه. اما اگر برای کنن بخواهید بخرید توی این رنج، دو تا لنز باید بخرید، مثلا یکی 70-17 یکی هم 200-70 که هزینه اش هم بیشتر میشه.