• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
والا من واسه آزمایشگاه می خوام . کار اصلی دوربین اینه .
راستش موضوع سخت شد.
من ببینم جایی چیزی پیدا میکنم در این مورد.

dawn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
تورو خدا یه کمک سریع به من بکنید
فردا دارم میرم دوربین بخرم
امروز جمهوری بودم
a710 رو می داد 280 تا 300 تومن
a570 رو می داد 198
ش720 رو هم می داد 240
من بین این سه تا موندم
البته 720 هم حذف کردم چون واقعا برام مهم نیست 7 مگاپیکسل بگیرم یا 8
اما سوال مهمم اینه
آیا اینکه 710 ماله ژاپنه و 570 مال مالزی خیلی مهمه؟ و اینکه اشکالهای 710 چیه
و از همه مهمتر Digic III processor خیلی تفاوت فاحشی با II داره؟
و و و اینکه... درسته که 710 تا 8 دقیقه فیلم می گیره فقط؟؟؟
و کلا اینکه می ارزه من 90 تومن بیشتر پول بدم و 710 بگیرم یا همون 570 برام کافیه (برای عکاسی خانگی می خوام- مهمونی و مسافرت و اینا!!)

فقط تونه خددااااااااااااااااااااااااااااا زود جواب بدییینننن

بسیار مرسی :D

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
ببخشید

Nikon D40 & Canon 350D

من میخوام بیشتر عکسای پرتره و landscape ,یکمی هم ماکرو از گل و گیاه بندازم لنز 18-55 اینا کارمو راه میندازه ؟

55-18 که کلا لنز ماکرو نیست.
در سایر موارد هم راستش کیفیتش زیاد خوب نیست. اما کیفیت لنز 55-18 نیکون از کنن بهتر است.

در مورد انتخاب بین این دو تا دوربین فکر کنم، قبلا هم اینجا صحبت شده.
خوب نیکون ارزانتر درمی آید با لنز کیت بهتر.
نویز نیکون بیشتر از کنن است. البته این مورد در صورتی خیلی مهم است که شما بخواهید عکاسی آسمان شب انجام دهید، که در آنصورت فقط باید به نیکون فکر کنید.
وسایل جانبی نیکون ارزانتر از کنن است، مثلا فلاش.
به نداشتن امکان اتوفکوس رو بدنه D40 هم فکر کنید، البته نمیدانم چقدر اهمیت دارد.

در مورد لنز هم، اگر بخواهید جایگزینی برای رنج نرمال در حد همون لنز کیت داشته باشید، اکثرا از 70-17 سیگما استفاده میکنند که ماکرو هم دارد.
اگر تله بخواهید، نیکون یک لنز خوب 200-18 دارد که هم تله خوبی است و هم رنج خوبی دارد.
اما کنن همچین رنجی لنز ندارد، و برای تله کنن باید به فکر 200-70 باشید.

بنابراین فکر میکنم باید موقع خرید به لنزها هم فکر کرد.

حالا بعد از همه این صحبتها، چرا SLR؟

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان من براي خواهرم كه دانشجوي معماري هست قراره يك دوربين بخرم براي عكاسي معماري كه تنظيمات دستي كامل (تنظيم شاتر و ديافراگم و ... و..)را داشته باشه و تا حدود 500 هم ميتونم پول بدم(كمتر بهتر) .
مشورتي كه با اطرافيان از جمله ارش خان كردم دوربينهاي Fuji S9600 . Panasonic FZ50 و Sony H9 در اين رنج پيدا كردم. كدوم پيشنهاد ميشه؟ ايا درسته كه پاناسونيك تو ايزو بالا و شب نويز شديد داره؟ معايب و مزاياي هركدوم رو بگيد برام. ممنون

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
دوستان من براي خواهرم كه دانشجوي معماري هست قراره يك دوربين بخرم براي عكاسي معماري كه تنظيمات دستي كامل (تنظيم شاتر و ديافراگم و ... و..)را داشته باشه و تا حدود 500 هم ميتونم پول بدم(كمتر بهتر) .
مشورتي كه با اطرافيان از جمله ارش خان كردم دوربينهاي Fuji S9600 . Panasonic FZ50 و Sony H9 در اين رنج پيدا كردم. كدوم پيشنهاد ميشه؟ ايا درسته كه پاناسونيك تو ايزو بالا و شب نويز شديد داره؟ معايب و مزاياي هركدوم رو بگيد برام. ممنون

کلا نویز پاناسونیک زیاد است، اما این مدل FZ50 توی ریویوها به نسبت سایر مدلهای پاناسونیک رفتار نویزی خیلی بهتری از خود نشان میدهد و قابل مقایسه با فوجی هست.
برای عکاسی معماری واید بیشتر مورد استفاده هست. واید فوجی از بقیه بیشتر است.
فوجی S6500 هم هست که به نسبت 9600 فقط مگاپیکسل پایینتری دارد، اما به قیمتش خیلی می ارزد. (مگاپیکسل بالا هم جزء در چاپهای خیلی بزرگ (در اندازه های پوستر) کاربردی ندارد)
البته فوجی لرزشگیر هم ندارد.
به وزن این دوربینها هم توجه کنید، فقط سونی سبکتر است.

بطور کلی FZ50 برای یک دوربین SLR-LIKE خیلی گران است و بنظر من نمی ارزد.

پیشنهاد من فوجی 6500 است که حدود 340 تومان قیمت دارد. از لحاظ رفتار نویزی و کیفیت قابل رقابت با این 4 مدل است، و تنها مگاپیکسل پایینتری دارد که 6 مگاپیکسل برای کارهای عادی کاملا کافی است. ایراد دیگر آن نداشتن لرزشگیر است که باید دید چقدر مورد استفاده خواهد بود.

نکته مهم دیگه، وزن و خوشدستی دوربینها برای استفاده کننده است، پیشنهاد میکنم قبل از خرید حتما خواهرتان را برای امتحان کردن و در دست گرفتن دوربینهای فوق به بازار ببرید.

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون دريا جان. چندتا نكته . عكس تو نور كم هم برام مهمه و نميخام تو شب نويز تحويلم بده خيلي. فوجي s8000 هم ديدم الان. مگاپيكسل هم ميدونم مهم نيست خيلي ولي ترجيح ميدم زير 8 نباشه . مگر اينكه رزولوشن و نويز كمتري داشته باشه 6500. از نظر كيفيت رنگ هم يك مقايسه اي كن.راستي تو سايت image resourses مقايسه عكس كه كردم انگار رنگهاي فوجي كنتراست و روشنايي كمتري داشتند.آيا واقعا همينطوره؟

پ ن:‌چشم s9600‌رو گرفته . استيل خيلي باحالي داره :دي‌

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
مگاپيكسل هم ميدونم مهم نيست خيلي ولي ترجيح ميدم زير 8 نباشه . مگر اينكه رزولوشن و نويز كمتري داشته باشه 6500.
ببینید 6500 مثل همون 9600 است. فقط مگاپیکسل کمتر.

چشم s9600‌رو گرفته . استيل خيلي باحالي داره
واقعا دوربین خوبی است. اگر نیاز به تله زیاد و لرزشگیر نباشد، بنظر من بهترین انتخاب است.

راستي تو سايت image resourses مقايسه عكس كه كردم انگار رنگهاي فوجي كنتراست و روشنايي كمتري داشتند.آيا واقعا همينطوره؟
راستش این سایت رو ندیدم ولی توی dpreview که عکسهاش رو دیدم، عکسها بنظرم خیلی طبیعی و خوب هستند. دیگه جزئیات بیشتر رو باید کسی بگه که خودش با این دوربین کار کرده.

فوجي s8000 هم ديدم الان
این دوربین بیشتر بخاطر زوم بالاش معروف شده. متاسفانه ریویویی ازش ندیدم. ولی خوب بخاطر سنسور کوچکتر به نسبت 9600 و 6500 باید نویز بیشتر و کیفیت تصویر کمتری داشته باشد.

dawn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
امروز جمهوری بودم
a570 رو می داد 198
ش720 رو هم می داد 240
من بین این سه تا موندم
اما سوال مهمم اینه
و کلا اینکه می ارزه من 90 تومن بیشتر پول بدم و 710 بگیرم یا همون 570 برام کافیه (برای عکاسی خانگی می خوام- مهمونی و مسافرت و اینا!!)

مرسی واقعا سرعت و اهمیت اینجا بیداد می کنه!
:whistle::guilty:

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
دريا جان يك دنيا ممنون. ميرم قيمت ميگيرم و اگر تفاوت قيمت كم بود همون 9600 رو ميگيرم. اگر زياد بود 6500

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
امروز جمهوری بودم
a570 رو می داد 198
ش720 رو هم می داد 240
من بین این سه تا موندم
اما سوال مهمم اینه

فقط تونه خدداااااااااااااااااااااا ااااااا زود جواب بدییینننن

پیش‌نهاد من A720 هست چون جزو جدیدترین مدل‌هاس و سنسور DIGIC III داره و این یعنیColor accuracy و White Balance و خیلی چیزای بهتر که روی کیفیت نهایی کاملا تاثیرگذارن. قیمتش هم حتی با این‌که این دوربین تازه به بازار تهران اومده عالیه.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
دريا جان يك دنيا ممنون. ميرم قيمت ميگيرم و اگر تفاوت قيمت كم بود همون 9600 رو ميگيرم. اگر زياد بود 6500

خواهش میکنم. امیدوارم خرید خوبی داشته باشید.

maral55

Registered User
لایک‌ها
0
يك خبر خوب ، بالاخره fz18 وارد بازار شد ( بقيمت 470 هزار تومان) هم زوم 18 داره و هم وايدش خيلي خوبه .

mohsen_star

Registered User
لایک‌ها
16
من میخوام یه دوربین واسه مسافرت و عکاسی خانوادگی بخرم
بودجه هم 300 هستش(قابلیتها : فیلمبرداری کنه ، زومش خوب باشه ،نویزش کم باشه بخصوص تو شب)
دوستان نظرشون درباره سری A کنون چیه؟کودوم مدل این سری خوبه؟(خودم بین این دومدل A720 IS,A640 موندم)
البته یه مدلی از کنن بود که پیشم جالب بود فکر کنم TX1 بود اگه دوستان چیزی دربارش میدونن یکم راهنمایی کنید
راستی یه مدل نیکن هم بد که خداییش خیلی جالبه اونم Coolpix S10 نظر دوستان چیه؟
اصلا با این بودجه و مصارف خانوادگی کودوم بهترینه از هرمارکی باشه مهم نیست فقط به قیمتش بیارزه

maral55

Registered User
لایک‌ها
0
تو رده دوربین های خانوادگی panasonic tz3 دوربین خوبیه و کلیه مشخصات یک دوربین خانوادگی رو داره( لنز واید در کنار زوم 10- lcd بزرگ - اندازه مناسب- بی نیاز از باطری جداگانه و دردسرهای مربوط به ان - کارکرد اسان - و......) قیمت هم دوربر 370 هست

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام
امروز جمهوری بودم
a570 رو می داد 198
ش720 رو هم می داد 240
من بین این سه تا موندم
اما سوال مهمم اینه

A720 IS بايد 340 تومن باشه نه 240 تومن . يعني بايد گرونتر از مدل قبليش باشه.
A710 IS بدون گارانتي قيمتي نزديك به 260 داره . تفاوت زيادي با مدل جديدش يعني 720 نداره. لنز همونه، سنسور ها فرقي نمي كنن. پردازشگر DigicIII در دوربين هاي سري جديد كانن آنچنان كه تصور ميشه كيفيت بالاتري نمي دن. من اين موضوع رو در مورد 570 ديدم. ايزوها تا 1600 ارتقا داده شده كه به نظر من عملا بي استفادست. تكنولوژي تشخيص چهره با اينكه كارآيي خوبي داره ولي هزينه كردن رو توجيح نمي كنه. ضمن اينكه بعضي از امكانات در 720 حذف شده. توصيه مي كنم به مقايسه اين دو مدل توجه كنيد.
http://www.dpreview.com/reviews/com...de&cameras=canon_a710is,canon_a720is&show=all
در كل اگر 710 را با قيمت مناسب پيدا كرديد بخريد در غير اينصورت اگر A650 را كه جديدا آمده و مشخصات آن بسيار نزديك به 720 ولي با كيفيت بالاتر صفحه نمايش است تهيه كنيد . اگر چه مجبوريد هزينه بالاتري بپردازيد.
در آخر اگر بحث هزينه براي شما مهم است A570 IS دوربين خوبي است با امكانات به روز و زوم 4 برابر كه به قيمتش مي ارزد.

dawn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
arkdvi جان
مرسی
بسیارر بسیاار زیاد بابت راهنمایی
پس من دنبال a710 می گردم اگه گیرم نیومد A570
بازم خیلی ممنون و موفق باشین ;)

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
A720 IS بايد 340 تومن باشه نه 240 تومن . يعني بايد گرونتر از مدل قبليش باشه.

289 تومن گارانتی پارسه. 299 تومن گارانتی طلایی دی‌جی‌کالا.
در غير اينصورت اگر A650 را كه جديدا آمده و مشخصات آن بسيار نزديك به 720 ولي با كيفيت بالاتر صفحه نمايش است تهيه كنيد . اگر چه مجبوريد هزينه بالاتري بپردازيد.

سنسور A650 از A720 بزرگ‌تره و همون سنسور G9 هست. خروجی 1/1.7 inch سنسور G9 هم به وضوح از سنسورهای 1/2.5 اینچی که توی دوربین‌های A720، SX100، S5 و... به‌کار رفته بهتره. مخصوصا از نظر نویز. احتمال زیاد می‌شه همین نتیجه‌گیریو در مورد سنسور A650 انجام داد.
Focal Length دوربین A650 هم مثه G9 هست و با A720 فرق داره.

راستی من A650 رو توی بازار ندیدم. کسی دیده؟ چنده؟

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
289 تومن گارانتی پارسه. 299 تومن گارانتی طلایی دی‌جی‌کالا.

سنسور A650 از A720 بزرگ‌تره و همون سنسور G9 هست. خروجی 1/1.7 inch سنسور G9 هم به وضوح از سنسورهای 1/2.5 اینچی که توی دوربین‌های A720، SX100، S5 و... به‌کار رفته بهتره. مخصوصا از نظر نویز. احتمال زیاد می‌شه همین نتیجه‌گیریو در مورد سنسور A650 انجام داد.
Focal Length دوربین A650 هم مثه G9 هست و با A720 فرق داره.

راستی من A650 رو توی بازار ندیدم. کسی دیده؟ چنده؟
والا قیمت ها خیلی متفاوته. مثلا همین A710 رو چند ماه پیش یکی از رفقای من 260گرفته که خیلی عجیب بود.
A650 پیدا نمیشه وگرنه با وجود قیمت بالاتر خریدش منطقی تره

در مورد مقایسه 650 و 720 هم قبلا توضیحاتی داده شده: http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1502977&postcount=1292

NEWVGAc12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:(:(:(:(:(:(
کمک کنید اگه میشه :wacko::wacko::blink:

میخوام دوربین Canon Eos 400D بخرم چند تا سوال دارم :

1- EOS 400D چه فرقی با Rebel XTI داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2- قیمتش چنده ؟؟؟ اگه با گارانتی نور نگار بخرم خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3- شنیدم این دوربین با رطوبت مشکل داره . آره ؟؟؟؟؟
4- اگه این دوربین رو نخرم چه دوربینی با همین حدود قیمت بخرم ؟؟؟؟؟؟؟/
5- بزرگترین اشکالات این دوربین چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه به این سوالات جواب بدین :happy::happy:
بقیه سوال هامو بعد می پرسم :blush:

بالا