• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

دلکوک

Registered User
لایک‌ها
0
پریروز برادر من رفته جمهوری یه LCD سامسونگ 40 اینچ برداشته که مدلش F88 هست مگه همچین مدلی وجود داره؟ کنتراستش هم 25000 هست هنوز هم از کارتن درنیاوردم میگفت فقط هم تو یه مغازه دیده! کسی اطلاعاتی از این مدل داره؟

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
با سلام
من سه سيم كامپوننت را به پلير و تلويزيون وصل كرده ام اما از تلويزيون صدا ندارم آيا بايد دو كابل هم براي صدا وصل كنم؟با اين وجود سيمهاي كامپوننت بايد 5 سيمي باشند اين طور نيست؟

mohammad2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ok
خیلی ممنون
حالا چند تا مدل خوب سونی تا 280 به من میگی 21 هم باشه راستی هیچ مدل تا این قیمت و 21 اینچ هست که ورودی کامپوننت داشته باشه

اقا جواب اینو یه نفر بده ممنون میشم

دلکوک

Registered User
لایک‌ها
0
پریروز برادر من رفته جمهوری یه LCD سامسونگ 40 اینچ برداشته که مدلش F88 هست مگه همچین مدلی وجود داره؟ کنتراستش هم 25000 هست هنوز هم از کارتن درنیاوردم میگفت فقط هم تو یه مغازه دیده! کسی اطلاعاتی از این مدل داره؟
کسی جواب نمیده؟

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
حرف نداره اين كه برادر شما گرفته فكر نمي كردم به اين زودي وارد بشه البته سام سرويس يه ماهي هست تبليغشو مي كنه
ولي قيمتش حدود سه ميليون و ديست 40 اينچش هست فرقش با M81 مهمترينش 100Hrtz بودنه كه M81 اگه درست يادم باشه 60 هرتز هست و ديگه اينكه 25000:1 هست كه m81 با اينكه از بقيه مدلها خيلي بالاتره ولي 15000:1 هست و يه فرق ديگش هم 6ms بودنش هست به جز 100 هرتز بودن بقيه موارد معمولا خيلي محسوس نيست ولي اون 100 هرتز بودنش خيلي خداس.در مورد ورودي و خروجيهاش اطلاعات زيادي ندارم چون جديد هست من هم فرصت زيادي براي Search ندارم
نكته مهم اگه گارانتي داره براي باز كردن جعبه اصلا عجله نكن و صبر كن خودشون بيان و باز كنند (نصب مثلا) چون فقط اگه خودشون نصب كنن گارانتي معتبره البته از جعبه در آوردنش هم قلق داره كه اگه شما اين كارو بكني ممكنه به صفحه يا بدنه صدمه بزني
مبارك باشه الان رو دست اين مدل شما كيفيت تصوير نيست حتي براويا سري وي.

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
يادم رفت بگم اگه اشتباه نكرده باشم و شركت ديگه اي تو اين مدت واردن نكرده باشه تنها فول اچ دي 100 هرتز هست اين f88.

دلکوک

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی F14 جان کلی ما رو سر ذوق آوردی!:) من گفته بودم حتما" براویا سری x بگیره ولی تصویر هر دو رو کنار هم دیده بوده این رو خریده روی تلویزیون یه سینمای خانگی هم هدیه دادن.

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
ok
خیلی ممنون
حالا چند تا مدل خوب سونی تا 280 به من میگی 21 هم باشه راستی هیچ مدل تا این قیمت و 21 اینچ هست که ورودی کامپوننت داشته باشه

والا باور کن خودت باید بگردی یه چیز خوب انتخاب کنی. با توجه به نیاز مندی هایی که داری.

خاله ی بنده یک عدد KV-HG21M86 برداشته با قیمت 235 با تو همین مایه ها. مشخصاتش :
1- Sparkling Wega
2- نشان دهنده ی هوشمند سیگنال
3- PIP (ولی تک تیونر) (یعنی تصویر در تصویر داره ولی یکیش باید از ورودی ها باشه، 2 تا تلویزیون نمیشه)
4- وروی کامپوننت DVD

تصویرش رو من دیدم خیلی ماه نبود ولی بد هم نبود. اگه یک آنتن توپ بزنی بهش تلویزیون خودمون رو فکر کنم خوب نشون بده.

دیگه هر جور خود دانی بگرد هر چی خواستی بخر :cool: (گله گردنه ما هم ننداز:blink:)

حرف نداره اين كه برادر شما گرفته فكر نمي كردم به اين زودي وارد بشه البته سام سرويس يه ماهي هست تبليغشو مي كنه
ولي قيمتش حدود سه ميليون و ديست 40 اينچش هست فرقش با M81 مهمترينش 100Hrtz بودنه كه M81 اگه درست يادم باشه 60 هرتز هست و ديگه اينكه 25000:1 هست كه m81 با اينكه از بقيه مدلها خيلي بالاتره ولي 15000:1 هست و يه فرق ديگش هم 6ms بودنش هست به جز 100 هرتز بودن بقيه موارد معمولا خيلي محسوس نيست ولي اون 100 هرتز بودنش خيلي خداس.در مورد ورودي و خروجيهاش اطلاعات زيادي ندارم چون جديد هست من هم فرصت زيادي براي Search ندارم
نكته مهم اگه گارانتي داره براي باز كردن جعبه اصلا عجله نكن و صبر كن خودشون بيان و باز كنند (نصب مثلا) چون فقط اگه خودشون نصب كنن گارانتي معتبره البته از جعبه در آوردنش هم قلق داره كه اگه شما اين كارو بكني ممكنه به صفحه يا بدنه صدمه بزني
مبارك باشه الان رو دست اين مدل شما كيفيت تصوير نيست حتي براويا سري وي.

می بینم که یکی رو دست این F14 بلند شد !!!

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
بازم سلام

می بینم که هیچ کس به سوال ما جواب نداد.

مجبور شدیم بریم یک عدد Samsung P69000K بخریم به قیمت 70 چوق:D

کیفیتش به نظر خودم حرف نداره. غیر از یانگوم هم هر چی توش گذاشتیم پخش کرد.

زیر نویس هم میاره ولی فرمتهای خاصی رو ، (مثل LG نیست.)

کیفیتش رو تلویزیونمون هم خوبه. (فندق رو شفاف نشون می ده!!)

یک عدد کابل AV سه به سه هم داشت که با همون به TV وصلش کردیم

1 سوال.

آقا این کابل کامپوننت رو از کجا بخریم که خیلی گرون ندن و سالم هم باشه.

آیا انواع مختلف داره این کابل ؟؟ اگر داره کدومش بهتره؟؟؟ (می خوام 1080i رو هم پشتیبانی کنه ها!)

لطفا یکی جواب بده!!

با تشکر

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بازم سلام

می بینم که هیچ کس به سوال ما جواب نداد.

مجبور شدیم بریم یک عدد Samsung P69000K بخریم به قیمت 70 چوق
فندق جان من متوجه نشدم شما سوال پرسيدي شرمنده وگرنه حتما يه نيمچه نظري مي داديم
ولي راستش رو بخواي اين مدل رو الن يادم نمياد كدومه يه لينكي عكسي چيزي بزار ولي فكر نمي كنم چيز بدي باشه به هر حال مباركه.

در مورد كابل هم بگم از هر جا مي خري خيلي فرق نميكنه حتي مي توني سه تا كابل تكي از همينا كه معمولا تو كارت گرافيكها يه دونه ميزارن استفاده كني اگه فاصله دستگاه با TV زياد نيست يه آماده كوتاه بگير 3 به 3 دو تا هم كه براي صدا مي خواي .اگه فيشها طلايي رنگ باشن اولويت بيشتري دارن.

اينم بگم اگه به اين كابل حساس بشي و بخواي گرون بخري احتمال اينكه جنس بد تري خريده باشي بيشتره چون اين كابلها پرس شده هستن و تا باز نشه از نوع سيم و تعداد رشته هاش نمي شه فهميد جنسش چيه حتي من يكبار آماده 10 متري گرفتم گه به نظر جنس خوبي ميومد چون روكش لاستيكي مانند كلفت و نرمي داشت و لي وقتي بعد از يكماه ديدم صدا قطع و وصل ميشه با تكون دادن فيش ها، با كاتر كه بريدم ديدم نازك ترين رشته سيم ممكن رو بهش زدن كه خيلي زود در اثر خم و راست شدن قطع ميشه .
يه توضيح كوچولو هم در مورد جنسهاي چيني بدم ، اين بدبختا اينقدر هم كه ميگن آشغال نميسازن بلكه ما هستيم كه آشغال مي خريم ما يه دوست داريم مثل خيلي هاي ديگه كه تازگيها از چين جنس ميارن اينم اين كاره شده وقتي سفارش ميده اتفاقا كابل رو يه بار وارد كرد خودش مشخص ميكنه كه مثلا اين كابل شيلد دار باشه با جنس فلان واير با مس اينقدر درصد قطر سفارشي رشته داخل كابل 60 رشته باشه يا 90 يا هرچي و جمعا يه چيز آشغال با كمترين كيفيت كه فقط استاندارد تايديه بهش بده ماركش هم به سفارش خودش هر چي عشقش بكشه حتي سوني براش ميزنن مياره تو بازار اونقت من كه سر در نميارم مثلا ميرم كابل آنتن بخرم ميگم فرقي نداره اون ارزونتره رو 20 متر بده .
در مورد كابل امروز اگه برسم يه چيز تو مايه هاي مقاله از خودم در مي كنم.

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
كابل هاي انتقال صدا و تصوير
هر كابل همونطور كه مي دونيد 3 قسمت داره يكي قسمت انتفال يا رسانه به قول انگليسيها conductor يكي روكش يا shield يكي هم connector يا بخش اتصال
قسمت رسانه در واقع مي تونه نقش آنتن راديو رو هم بازي كنه و امواج راديويي RFI و همينطورالكترو مغناطيس رو جذب ميكنه اگه ديده باشيد بعضيها به آنتن راديو يا تلوزيون قابل حمل يه تيكه سيم به عنوان آنتن اضافه مي كنن تا بهتر بگيره اين يه فابليت هست ولي در واقع براي استفاده اين كابل در انتقال ويدئو يا صدا باعث مزاحمت و ايجاد نويز ميشه راه حلي كه تا حالا ازش استفاده ميشه براي جلوگيري از نويز مزاحم استفاده از شيلد يا روكش هست كه مي تونه جلوي اين نويز رو بگيره و كيفيت و نوع شيلد يا روكش در اين مورد موثر هست.

كابل صداي آنالوگ
رايج ترين نوع كابل صدا RCA يا همون فيشهايي كه در همه دستگاههاي A/V وجود داره و به عنوان كابل صدا مي شناسيم كه با رنگ قرمز و سفيد معمولا مشخص ميشه

كابل صداي ديجيتال
اين نوع جديد كابل صدا كه به دو گروه اپتيكال(نوري) و كواكسيال (مثال كواكسيال كابل آنتن) اين نوع كابلها سيگنال صدا رو به عنوان پالس نوري ارسال ميكنن نوع اپتيكال SPDIF كه در پشت دستگاه يه ورودي يا خروجي مربع شكل داره: http://content.answers.com/main/content/img/CDE/_TOSLINK.JPG و نوع كواكسيل ظاهرش كاملا شبيه به كابل صداي آنالوگ هست ولي با كابل قوي تر و انتقال ديجيتال صدا وتفاوت عمده ديگه اينكه يك كابل ديجيتال براي انتقال صدابا كيفيت بالا در كانال هالي مختلف كافيه ولي در آنالوگ حداقل از دو كابل استفاده ميشه اين لينك نمونه عكس هست:http://www.auditorium.ch/images/D-75.jpg
پس اگه يه وقت دستگاه شما حتي كارت صداي كامپيوتر اين فيش خروجي رو داشت مي تونيد ازش به عنوان يه خروجي ديجيتال با كيفيت بالا با يه كابل استفاده كنيد. براي ساختنش هم به مقدار لازم كابل كواكسيال يا انتن با كيفيت خوب داراي شيلد آلومينيوم و قطر مغزي مناسب و تعداد رشته هاي زياد انتخاب كنيد و يك هويه لحيم كاري و از اين نوع فيش با جنس خوب تو بازار هر عدد 300 تومن يا كمتر هست:http://www.hdinterconnects.com/images/pure-sonic.jpg
در ضمن طرف ديگه اين كابل رو به ورودي ديجيتال پخش كننده صدا بزنيد.

كابلهاي انتقال تصوير يا ويدئو
براي انتقال تصوير كابلهاي مختلفي هست و روشهاي زيادي ولي بيشتر از اين موارد استفاده ميشه:

كابل انتن معمولي يا كواكسيال كه به نوع F مشهور هسنتد

كابل ويدئو معمولي كه به كامپوزيت معروفه و رايج ترين در دستگاههاي مختلف هست و معمولا به رنگ زرد هست و سيم معمولي مثل سيم انتقال صدا براش كافيه

كابل S-Video كه از 4 كانتكور براي انتقال تصوير استفاده ميكنه در اين كابل رنگ و درخشندگي تصوير به طور جدا ارسال ميشه و كيفيت تصوير بهتري از كامپوزيت داره

كابل كامپوننت كه در بيشتر DVD پلير ها ديده ميشه و از سه بخش كابل تشكيل شده كه تصوير ديجيتال رو با جزئيات و دقت رنگ بهتري از كابل آنتن و كامپوزيت و حتي S-Video انتقال ميده اين كار رو با تقسيم تصوير به سه كانال و ارسال جداگانه هر كانال به گيرنده انجام ميده. وبر خلاف كابلهاي قبلي كه اشاره كردم ميتونه تصاوير با كيفيت بالا روHD پشتيبانه كنه يعني تصاوير با كيفيت بالا رو هم ميتونه انتقال بده البته نه به صورت استاندارد.

Digital Visual Interface
كابل يا سيستم انتقال تصوير بعد DVI هست كه در مانيتورهاي LCD (نه در تلويزونهاي ال سي دي) و كارتهاي گرافيك بهش زياد برخوريد اين كابل قابليت انتقال تصوير با كيفيت بالا رو به صورت استاندارد داره و HD رو با بالاترين كيفيت انتقال ميده يعني 1080P
http://www.atmarkit.co.jp/fsys/cableconnect/05disp_video/03dvi_d-box-l.jpg
البته اگر اين رو با تبديل به خروجي مانيتور آنالوگ تبديل كنيد ديگه DVI نيست

در حال حاضر دو تكنولوژي تصويري قابليت انتقال استاندارد تصوير با كيفيت بالا رو دارن يكي DVI كه در با لا اشاره شد ديگري HDMI كه بهش مي پردازيم

تصاوير HD يا High-Definition Multimedia Interface
رايج ترين راه براي انتقال تصاوير با كيفيت بالا و استاندارد استفاده از كابل اچ دي هست كه فرق اصليش با dvi اينه كه همزمان صدا رو هم به صورت ديجيتال انتقال ميده
http://images.amazon.com/images/G/01/electronics/brands/monster/HDR_Game_PS3_HDMI_G4cl.JPG
http://www.avreview.co.uk/news/images/HDMI_port_big.jpg

دارم وقت كم ميارم بقيه رو خلاصه مي كنم

iLink يا IEEE1394
اين پورت براي انتقال ويدئو از دوربينهاي فيلم برداري استفاده ميشه و يكي از معدود سيستمهايي هست كه مي تونه تصاوير رو به صورت فول موشن انتقال بده

اميدورام به دردتون بخوره و اگه جايي خواستيد از اين مطالب استفاده كنيد يه لينك هم بدين به اينجا
اين مطالب با نگاهي به مقاله سل پرينس در باره dvd rcorders نوشته شده.

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
سلام

ممنون F14 جان اطلاعاتمون راجع به کابل زیاد شد!!

راستش من همون روز که دستگاه رو خریدم می خواستم کابل بگیرم، یکی بهم گفت برو پشت شهرداری.

رفتیم اونجا با اون همه مغازه فقط یک دونه دست فروش بهم گفت 8 تومن یکی هم مغازه بهم گفت کیت 12.5

خلاصه نخریدیم.:(

اگه از جایی راضی هستی و خودت خریدی به ما هم بگو بگیریم دیگه:happy: (قیمتشم بگی ممنون می شیم.)

بازم ممنون.

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
با سلام خدمت دوست عزیز F 14

مثل همیشه با حوصله وصبر و متانت
همیشه از اطلاعات خوب و کاملت استفاده کردیم "ممنونم "

قابل توجه بعضی ها:f34r:

فندوق عزیز خ جمهوری از غرب به شرق یه خورده مونده به حافظ بعد از فروشگاه پاناسونیک ( کوچه لاله ) 2 تا مغازه هست که خوراک این جور چیزهاست
اولیش خیلی تمیزه و انواع کابل رو هم داره خوبیش اینه که قیمتها رو هم روی اجناس زده

همون جایی که گفتم HDMI 2 متری رو میداد 32 تومن و به بعضی ها بر خورده بود;)
کامپوننت هم همه جور داره از 6 تومن تا 26 تومن که اون 26 تومنیه قیافه کابلش هم خیلی قشنگه:p و سر فیشهاش هم طلایی یعنی به نسبت بقیه به نظر میاد ظاهرا میارزه بالاش پول بدی
قیمتش هم بد نیست کابلش این شکلیه اما فیشهاش یه کمی فرق میکنند
من تو پاساژ ایران هم پرسیدم همین قیمت گفتند

hosseinmet

Registered User
لایک‌ها
7
نظر دوستان در مورد پلاسمای Pioneer چطوره ؟؟؟ در Cnet که جزو بهترین هاست

2005-01-28-pioneer-plasma.jpg

hamed_am_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز این پلاسمایی که معرفی کردی تو بازارهای داخلی هست ؟

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
همانطوريكه ميدانيد در تلويزيونهاي پلاسما جهت نسوختن پيكسلهاي فسفر در 1000 ساعت اول استفاده بايست كنتراست را بالاتر از 50 درصد نگذاشت و بعد از آن هم نبايد كنتراست را خيلي بالا تنظيم كرد.
حال من يك تلويزيون 46s81 سامسونگ كه lcd است خريده ام آيا مورد فوق براي اين هم صادق است يا نه مي شود كنتراست را روي 100 درصد گذاشت sharpness چطور؟
با تشكر

hosseinmet

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز این پلاسمایی که معرفی کردی تو بازارهای داخلی هست ؟

سری 7 پایونیر الان موجود هست و سری 8 که عکسش رو گذاشته بودم قرار هست تا 2 هفته دیگه بیاد ( طبق تماسی که با نمایندگی پایونیر داشتم)

s_m_taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
KV-DA29M86 امواج دیجیتال را پخش مکنه یا نه؟

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام
KV-DA29M86 امواج دیجیتال را پخش مکنه یا نه؟

این الان میشه گفت بهترین تلوزیون سونی است
با این مشخصات:
· تلويزيون FD تری‌ نيترون 29 اينچ
· مولتی‌ سيستم (Pal, Pal 60, Secam, NTSC 3.58, NTSC 4.43)
· موتور وگا
· DRC MF (DRC 100, DRC 1250,DRC Progressive)
· Multi HD آماده با قابليت (1080i / 720p / 525p / 525i)
· حالت سينمای‌ خانگی‌ وگا با بلندگوی‌ مركزی‌
· ساراند واقعی‌ WOW بوسيله صدای‌ SRS/BBE
· تصوير و تصوير
· اكولايزر گرافيكی‌ 5 باندی‌ / تنظيم حجم صدای‌ هوشمند
· مرتب سازی‌ برنامه ها
· تقويت كننده هوشمند سيگنال
· تصاوير سه بعدی‌ ديجيتال هوشمند

اگه اشتباه نکنم حدود 760 تومن
من بودجه ام نرسید وگرنه حتما میخریدمش
لامپ تصویرش هم سنگاپوریه :blink:اگه بهت گفتن ژاپنیه یه شرط ببند اثباتش با من ;)

Amir joon

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
بالاخره متوجه شدم كه اين LG 9450 اسم اصليش LG DV298H هست:D البته بعد از خريدنش:wacko:

كد منطقه‌ايشم اينجوري ميشه رو multi-region تنظيم كرد
دستگاه رو روشن كنيد
دكمه اجكت رو بزنيد تا سيني DVD بيرون بياد
از كنترل كد 000 رو بزنيد
كد منطقه‌اي مورد نظر رو وارد كنيد (براي multi-region عدد صفر رو وارد كنيد)
كليد Puse رو بزنيد
وسلام:rolleyes:

فقط كسايي كه اين دستگاه و خريدن بي زحمت بگن كه روي پنل جلوي اين دستگاه هم مثل دستگاهاي نوي ديگه يه روكش پلاستيكي نازك هست يا نه ؟ چون ماله من نداشت و روي كليد جلوي پنل چند تا خط بود.
نكنه دستگاه دست 2 طرف قالب كرده باشه بهم:hmm:

بالا