واي خداي من!!!!! پس اعتصاب شده. اينجام شده دانشگاه تهران مثل اينكه 16 آذر روي همه تاثير گذاشته.
تو رو خدا به خاطر ماها كه دوستتون داريم فرقه و حزب درست نكنين.تفرقه همه جا باعث نابودي شده ها.
پس بخوان ونتیجه بگیر
صحبتهای ققنوس صفحات 36 و37
--------------------------------------------------------------------------------
با سلام به همه دوستان ...
امروز دوستی در پیغامی خصوصی از داستانهای این چند وقته مشارکت گله مند بود و از من درخواست کرده که کوتاه بیام و مصالح اشتراک را اول در نظر بگیرم و ...
از طرفی حرف ایشون کاملا درسته ، فضای اشتراک در این روزها متشنجه و این موضوع موجب دلزدگی کاربران شده و از طرف دیگه مباحثی که از طرف دوستان بیان شده ، حقایقی بوده که به دلیل حل نشدن در وقت مناسب مثل پیچکی رشد کردند و امروز داره اشتراک را خفه می کنند ...
بررسی نکات مثبت و منفی طرفین:
1 – در اولین قسمت می خوام به خودم بپردازم .
نکات منفی : من حرفی را پیش خودم نگه نمی دارم و هنگامی که ببینم حقی داره پایمال میشه دوستی و رفاقت را فراموش می کنم و رک صحبت می کنم . دوستان بعضا گله مندند که چرا مشکلات را در صفحه اصلی انجمن مطرح می کنم و از طریق پیغام خصوصی پیگیری نمی کنم ...
برای من شتباه ، اشتباهه و مدیر و کاربر عادی نمیشناسه و باید حل بشه ... هر اشتباه کوچکی موجب اشتباهات بزرگ و بزرگتر در آینده خواهد شد .
استفاده از کلمات تند در پستها که بعضا موجب دلگیری شنونده شده است .
ار تیپ فروشنده و کاسب بیزارم و هیچوقت نمی توند نظر خوبی در مورد این قماش دوستان داشته باشم مگر اینکه خلافش ثابت شود .
2 –مدیر Linghuchung ( خواهر فریدا ) ...
نکات مثبت :
ایشون همیشه کمک در خرید ها بودند و هستند و همیشه یکی از مشارکت کننده گان هستند . از امکانات محدودی که دارند به بهترین شکل در جهت کمک به اشتراک استفاده می کنند .
اطلاعات خوبی در زمینه انیمیشن و بعضا سریالهای تلویزیونی دارند .
نکات منفی :
با هیچ چیزی مثل تملق نمی تونید خودتون را در دل ایشون جا بدین ... همیشه در برابر کسانی که تعریفشون را می کنند از خودشون ضعف نشون می دند .
از امکانات مدیریتیشون بعضا در جهت منافع شخصی استفاده می کنند .
در هنگام بروز مشکل با کاربرانی که مخالف نظراتشون هستند با امتیاز دادن به کاربران مخالف این گروه که بعضا وجهه خوبی در بین دوستان انجمن ندارند ، سعی در کنترل جو انجمن می کنند که این امر تا کنون نتیجه ای بجز کدورت کاربران فعال و ماهیگیری دوستان بدنام از آب گلالود نداشته است .
معمولا کینه فرد مخالفت کننده را به دل می گیرد . ممکن است ماهها بعد بخاطر مشکلی کوچک به پای قربانی پیچیده و نابودش کند .
3 – استاد دانیل
نکات مثبت :
بجز مواردی که در مورد مدیر همین انجمن فضاوت می کند ، منطقی است .
اطلاعاتش در زمینه فیلم خوب است .
معمولا از برخوردهای چکشی اجتناب کرده و سعی در حل مسالمت آمیز مشکلات دارد .
نکات منفی :
زیر سایه دیگز مدیر انجمن خواهر فریدا قرارداشته و سعی در بیرون آمدن از حاشیه و ایفای نقش محوری بجز در مواردی خاص ندارد .
با خواهر فریدا رودربایستی دارد .
بجز پاک کردن پستها نکته مثبت دیگری در این روزها از ایشان دیده نمی شود . البته دلیل این امر را می توان به خستگیشان از مباحث هر روزه انجمن مربوط دانست ولی این موضوع نباید دلیل کم شدن فعالیتهای مدیریتی ایشون در انجمن باشد.
نقش سخنگوی انجمن نابود شده انیمیشن را بازی کرده و در مورد این انجمن تعصبات افراطی دارد .
3 – مدیر عزیز Live For What …
نکات مثبت :
منطقی است .
با تبعیض مخالف است .
نکات منفی :
بدلیل مشکلات کاری کمتر به انجمن سر می زند و معمولا وقتی به انجمن می آید که دعوا به جاهای باریک رسیده و کاری از شخص دیگری برنمی آید .
بدلیل قوانین نانوشته فرومها ، با مدیران انجمن مماشات می کند مگر یاکه اش خیلی شور شده باشد .
اما مهمترین مشکلاتی که معمولا از آرام شدن فضای اشتراک جلوگبری می کند :
1 – تصمیمات سلیقه ای مدیران انجمن .
2 – امتیاز گرفتن کاربران متملق و فشار بر دیگر کاربران فعال .
3 – حل نشدن مشکلات قدیمی به دلایلل مختلف از قبیل رودربایستی و تعارفات متداول
4 – عدم دخالت مدیر ارشد انجمن به دلیل مشکلات کاری .
راه حلهای پیشنهادی :
شرح وظایف کاربران فعال انجمن مشخص شود و وظایف مدیریتی ، پخش و خرید از یکدیگر جدا شود .
بطور مثال ، سوال که همیشه در انجمن مطرح شده این است که نحوه انتخاب پخش کننده برای سریالهای خریداری شده از چه قانونی تبعیت می کند ؟؟ چرا از پخش کننده های داوطلب و ظرفیت آنها استفاده نمی شود و سریالها در اغلب موارد به تیمی خاص برای تبدیل و پخش سپرده می شود ؟؟
چرا تیمی برای تبدیل سریالها از دی وی دی به دایوایکس هنوز تشکیل نشده با اینکه خیلی از دوستان علاقه مند به انجام این عمل بودند .
چرا همه مبالغ سریالهای خریداری شده باید توسط شخصی خاص گردآوری شده و از سایر کاربران در این موارد کوچک نیز استفاده نمی شود ؟؟
وظایفی که باید طبقه بندی شوند و سوالات بدون جواب ( از نظر من ) :
1- خریداری سریالها بعهده کیست و ایا این وظیفه برتری نسبت به دیگران برای شخص خریداری کننده در برخواهد داشت ؟؟
2- هنگام رسیدن سریال به ایران ، چگونه پخش کننده جدیدی برای سریال انتخاب می شود ؟
3- چگونه از ظرفیتهای دانلود افراد مشارکت کننده استفاده می شود ؟
4- مبلغ نگهداری سریالها در خزانه از کدام منبع باید تامین شود ؟
5- یک مدیر تا چه اندازه می تواند در روند اشتراک یک سریال در انجمن دخالت کند و چه راهکارهایی جهت جلوگیری از برخوردهای شخصی مدیران یا کاربران فعال در روند کلی اشتراک سریالها در انجمن اندیشیده شده
6- مرجع حل اختلافات در انجمن کیست و این مرجع تا چه اندازه می تواند نقش بیطرف بازی کند .
7- مرجع مشخص کننده هزینه اضافی گرفته شده از کاربران هنگام اشتراک کیست و چه اولویتی برای هزینه این مبالغ وجود دارد .
در پایان ، من حرف خانم هستی را تکرار می کنم که اشتراک به همه نیروهاش احتیاج داره ... اگر من خواهر فریدا را آزردم از ایشون عذر خواهی می کنم چون ایشون زحمات زیادی برای انجمن کشیدند و دوست ندارم این مشکلات باعث بشه ایشون دلگیر بشند . (( گرچه امیدوارم رویه فعلیشون را به سود همه کاربران انجمن کمی تغییر بدند ))
دیگه اینکه از همه دوستانی که در این مدت شاهد این درگیری بی انجام بودند هم عذرخواهی می کنم . از مشکل و تشنج در انجمن بجز اشخاصی معدود هیچکسی سود نمی بره ... همه شما دودستان خوب من بودین و هستین .
از همه دوستان هم خواهش می کنم در کنار ما باشند و به قویتر شدن انجمن کمک کنند .
دوستتون دارم
بدرود .
تقویم اشتراک در یکساله آینده
--------------------------------------------------------------------------------
با سلام به دوستان
تقویم یکساله آینده انجمن اشتراک :
16 آذر 86 : نیروهای تحت فرمان و کوتوله های تحت الحمایه فشار حملات را بیشتر کرده و با کمک پارتیزانهای کشورهای تازه استقلال یافته ، ضربات سختی به اعصاب و روان حزب اکثریت کارگران ازاد ( اکا ) وارد نمودند
17 آذر 86 : جمعی از کاسبکاران انجمن با پوشیدن کفن و شعارهای خواهر جان ، خواهر جان ، حمایتت می کنیم به میتینگ حزب اکثریت کارگری حمله کرده و صدماتی جدی را به اعضای اصلی این انجمن وارد آوردند
20 آذر : ریاست جمهوری انجمن جناب آقای استاد دموکراسی ، طی نطقی قرا همه کاربران را به آرامش و گرفتن دست یکدیگر فراخوانده و از همه گروههای درگیر طلب خویشتنداری کردند ... همچنین ایشان رعایت کامل عدالت در این انجمن را مجددا تاکید کردند ...
25 آذر : پارتیزانهای کشورهای تازه استقلال یافته با دریافت قولی مبنی بر گرفتن پخش ذخایر حزب کارگر پس از پیروزی ، تجدید قوا کرده و حملاتی سازماندهی شده را به اهداف از پیش تعیین شده آغاز کردند ...
30 آذر : در گردهم آیی مخفی که در دفتر پیغامهای خصوصی صورت گرفت ، رییس انجمن کاسبکاران با گرفتن امتیاز پخش سریالهای تلویزیونی جدید ، روح خود رابه شیطان فروخت ...
10 دی : خواهر جان با تقدیم دادخواستی ، اعلام عدم صلاحیت حزب کارگران ازاد را از ریاست جمهوری جناب استاد دموکراسی خواستار شد ... ریاست جمهوری این تحقق امر را موکول به نظر سنجی از کل کاربران نمود ...
15 دی : آغاز نظر خواهی مبنی بر بی کفایتی حزب کارگران ازاد در انجام وظیفه محوله ...
17 دی : نتایج تا ساعت 8 شب : موافق 12 نفر . مخالف 120 نفر
19 دی : رییس انجمن کاسبکاران از روز 15 دی کمتر در محافل عمومی دیده می شود ... همچنین گزارشاتی مبنی بر توقف فعالیت میل یاهو به دلیل ثبت نامهای همزمان کاربران از ایران گزارش شده ... آخرین نتایج تا 12 شب : موافق 15 نفر و مخالف 220 نفر .
20 دی : در اتفاقی بی سابقه ، پس از بیدار شدن کاربران در صبح امروز ، نتایج 221 موافق در برابر 220 مخالف مشاهده شد . رییس جمهور ادامه نظرسنجی را بیفایده دانسته و گفت : نظر سنجی همه چیز را مشخص کرد ... حزب کارگران باید منحل و اعضای آن به سیاهچال بیفتند ...
گزارشهای تایید نشده از بیهوش شده رییس انجمن کاسبکاران بدلیل بیداری 5 روزه حکایت می کند ...
21 دی : دستگیری و اخراج همه اعضای اصلی حزب کارگزان ... همچنین گفته می شود یکی از فعالان و رییس سندیکای پخش انیمیشن انجمن هنگام مقاومت در برابر حکم جلب بضرب گلوله ناشناسی کشته شد ... شایع شده ضارب از پارتیزانهای کشورهای تازه استقلال یافته بوده و با ایشان مشکل شخصی داشته است ...
25 دی : خواهر جان در اجتماع پرشور وفاداران حضور یافته و قول تقسیم سود اشتراک را بین همه کاربران دادند ... رییس انجمن کاسبکاران گاوی در پیش پای ایشان قربانی کرد . شایع شده هزینه این گاو از محل هزینه های فروش سریال ... تامین شده ...
رییس جمهور نیز طی پیغامی این روز را تبریک گفته و فرمودند : ما به داشتن چنین مدیران سختکوش و لایقی افتخار می کنیم ...
1 بهمن : پخش سریالهای اشتراکی بطور عادلانه بین کاربران فعال تقسیم شد : پخش انیمیشن ، پارتیزانهای عزیز تر از جان ، سریالهای درپیت و ژاپنی صد من یک غاز : کاربر بایار بدلیل خدمات بی شایبه در قبل و بعد از کودتا ، سریالهای تلویزیونی پر بیننده با سفارش بالا و فروش عالی به انجمن کاسبکاران به شرط آنکه هر روز حداقل 500 پست با استفاده از کلمه خواهر جان در فروم زده و ارادت خود را به ایشان ابراز کنند ...
1 اسفند : جمعی از کاربران به کند شدن روند پخش سریالها اعتراض کردند ... خواهر جان در نطقی تلویزیونی اعلام کردند : همینه که هست ...
در پی این اقدام ، تیپهای پارتیزانی و کاسبکاران چماق بدست ، به این کاربران حمله کرده و سزایشان را کف دستشان گذاشتند ... رییس جمهور هیچی نگفت چون نفهمید . شنیده ها حکایت می کند ایشان بشدت مشغولند و خبرهای انجمن بطور کامل به ایشان منتقل نمی شود ... بقایای زد و خورد ها بکمک خواهر جان و ندیمه پاک شده و فعلا آرامش در فروم برقرار است ...
اول فروردین : به دلیل بالا بودن تعداد سفارشات و لزوم برقراری عدالت و قانونمند شدن اشتراک ، کاربران به سه سطح طلایی ، نقره ای و حلبی تقسیم شدند . مقیاس ارزش کاربران در تعداد خواهرجانهایی است که در پستهایشان بکار می برند طلایی 10 دیسک ، نقره ای پنج دیسک . حلبی 1 دیسک البته با این شرط که 100 بار عبارت خواهر جان را با مداد مشکی و قرمز نوشته و برای ندیمه پست کنند ...
10 اردی بهشت : بدنبال اعتراض کاربری با نام سیمرغ به روند تقدیم پک اصلی به مدیر انجمن بغلی آقای ژپتو ، و نحوه ارسال سفارشات و تقسیم بندی کاربران ، خواهر جان اعلام کردند که کاسه صبرشان از ناسپاسی و نمک نشناسی کاربران این انجمن کم کم در حال لبریز شدن است و بزودی تدابیر لازم را خواهد اندیشید ...
جناب رییس جمهور هنوز افتابی نشده اند . شایع شده ایشان در حال نگارش آخرین کتاب خود با نام : کاربرد نظرسنجی درپیشبرد اهداف اشتراکی هستند ...
15 اردی بهشت : در میان بهت و حیرت کاربران حلبی و بعضا نقره ای ، فروم EshterakParadise افتتاح شد ... گفته می شود این فروم با حمایت مالی خواهر جان و ندیمه و به مدیریت کاسب کار اعظم افتتاح شده ...
20 اردی بهشت : تاپیکهای انجمن اشتراک ، با کامیون ، وانت نیسان و بعضا فرقون به فروم تازه تاسیس منتقل شدند .
31 اردی بهشت: رییس جمهور بخاطر برقراری آرامش در انجمن از خواهر جان تشکر کرده و به دلیل موفقیت ایشان در آرام کردن جو دو انجمن اشتراک و انیمیشن ، مدیریت انجمن موسیقی را هم به ایشان سپرد ...
بچه ها از اون روز ببعد دیگه پستی تو انجمن اشتراک زده نشده که من براتون تعریف کنم ... ببخشید ...
مدیر عزیز ، لطفا این پست را پاک نکن. چون شما که طاقت شنیدن حرف جدی رو ندارین ، حداقل با شوخی حرفهامون را بزنیم !!!
دوستدار
بدرود