هادی جان نرو...
به خاطر کسانی که دوستت دارند نرو هادی...یکیش خود من..
![]()
جواب شما رو اينجا دادم:تو تاپیک Buffy The Vampire Slayer که دور جدید اختلافات شروع شد و جبهه گیری های دوباره در مقابل هادی صورت گرفت، پیشنهادهای هادی چه مشکلی داشتند؟
مگر غیر این بود که میخواست تهیه سریال زودتر به نتیجه برسه ؟؟ مگر بچه ها از اینکه تو دانلود سریال مشارکت میکردند ناراضی بودن؟
مگر این اولین یارگیری برای تامین هزینه دانلود که اینچنین تند و غیرمنصفانه با هادی برخورد شد؟
مگر هادی از این یارگیری قصد سود و نفع شخصی رو داشت؟ ( خلافش تابحال ثابت شده)
(خواهر فریدا-دنی عزیز- pilot-امین -هستی-وحید-جناب مردی-جناب ایزدی- رضا ی عزیز-Anek- درپیت و ....) و سایر دوستانی که تشکر از لطف بیدریغشون از عهده بنده ناچیز خارجه
ولی با کمال تاسف باید بگم به نظر بنده در این چند مدت اخیر نسبت به دوست خوبمون هادی عزیز داره کم لطفی میشه.
مگه هادی جز خوبی و محبت در حق دوستان انجام داده که بعضا" با بی مهری ( به نظر من غیرعمدی) باهاش برخورد شده.
به نقل از pooya007;1552492همونطور که نسبت به همه فعالان بخش مشارکت اظهار ارادت دارم باید این مورد رو هم پذیرفت که هادی جز فعالترین افراد این بخشه و این بخش مقدار بسیار زیادی از پیشرفتش رو مدیون تلاش های هادی هستش. مگه همین هادی نیست که هر چند ماه یکبار کلی سریال جدید رو وارد مرحله پخش میکنه ( همون سریالهایی که هیچکس تا بحال حتی درخواستشون رو هم نداده ولی هادی با حداکثر سخاوت و بدون کوچکترین منت و با هزینه شخصی به مرحله پخش رسونده) کم نیستند این موارد..... پرندگان خارزار (The Thorn Birds) -کنت مونت کریستو -گمشدگان -24-Alias- angels in america- Bamgkok hilton و ..... اینجا جز بسیار کوچکی بودند (کل مجموعه ای رو [URL="http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1064466&postcount=1" :اینجا[/URL] ببنید) از مجموعه هایی که هادی عزیز بدون وجود تاپیک هماهنگی دانلود و خرید و
یارگیری و ... به مرحله پخش رسونده که اگر برای هرکدام از این سریالها تاپیک خرید و مشارکت ایجاد میشد حداقل
بیشتر از یک ماه نیاز به زمان داشتند که سریالها به مرحله پخش برسند................
با این همه تلاش و لطف خالصانه ای که هادی در حق بخش اشتراک داشته ، نه تنها هیچ جا هیچگونه تشکر و
قدردانی از ایشون نشده ، بلکه .......................... بماند![]()
ولی به هر جهت ، با شرایط فعلی نمی تونم ادامه بدم . متاسفانه عطش قدرت طلبی دوستان بر همه فعالیتهای من سایه انداخته و توان تمرکز بر روی وظیفه اصلی را از من سلب کرده ...
اگر روزی این دوستان به سر کارهای اصلیشون رفتند و اجازه دادند اشتراک نفس بکشه در خدمت دوستان هستم و اگر شرایط مهیا نشه در انجمن دیگه ای در همین فروم در کنار دوستان خواهم بود .
.
سلام به همه دوستان
به هر صورت ، خوب یا بد ، تا مدیری با تدبیر مثل آقای Live For What? در انجمن اشتراک نباشه ، ققنوسی هم نخواهد بود ... ققنوس ها فقط در قله خونه می سازند و از زندگی در ارتفاع پست لذت نمی برند ...
خانم فریدا ، این اشتراک برای شما . امیدوارم ارزش تمام کم لطفی هایی که شما و اعوان انصارتون در حق من و بقیه دوستانی که سر تعظیم فرود نیاوردندکردید را داشته باشه دوست عزیز . شما برنده شدی .
.
ارزو می کنم دوستان مثل من ضعیف نباشند و زود میدون را خالی نکنند تا شاهد تبدیل این انجمن به کپی دیگری از انجمن انیمیشن نباشیم ...
.
پیشنهادهای هادی چه مشکلی داشتند؟
مگر غیر این بود که میخواست تهیه سریال زودتر به نتیجه برسه ؟؟ مگر بچه ها از اینکه تو دانلود سریال مشارکت میکردند ناراضی بودن؟
مگر این اولین یارگیری برای تامین هزینه دانلود که اینچنین تند و غیرمنصفانه با هادی برخورد شد؟
مگر هادی از این یارگیری قصد سود و نفع شخصی رو داشت؟ ( خلافش تابحال ثابت شده)
چرا قضیه رو اینقدر پیچیده می کنین؟ نشد 2 هفته پشت سر هم رو گروهی و بدون دعوا کار کنیم! شماها که اخلاق همدیگه دستتون اومده بنابراین نباید اینقدر زود کار به دعوا و قهر کردن برسه!
ما هم دوست داریم هادی:heart:
یه سوال جناب هادی در کجا و کدوم پست به کسی بی احترامی کردن !؟
به هر صورت ، تا وقتی که ایشون در این انجمن مدیر باشند ، من فعالیت نخواهم کرد ...
از جناب ققنوس به خاطر تمام زحماتی که تا حالا برای این انجمن کشیدن (و امیدوارم در آینده هم قبول زحمت کنن) نهایت تشکر رو دارم؛ و ازشون خواهش می کنم در تصمیمشون تجدید نظر کنن.
مسائلی که میشه با بحث حل کرد رو چرا باید به یه مشکل لاینحل تبدیل کنیم؟ گاهی اوقات زیر پا گذاشتن غرور شجاعت بیشتری می خواد تا موندن سر حرف قبلی. باور کنین با یه کم گذشت + فراموش کردن کامل گذشته میشه تمام این مسائل رو حل کرد. چون این مسائل همه ریشه در دعواهای قبلی دارن و اگه اون پیشینه ها نبود کار به اینجا نمی کشید.
امیدوارم دوباره شاهد جو دوستانه قدیم توی بخش مشارکت باشیم و همه دوستان در کنار هم فعالیت مسالمت آمیز داشته باشن!
هادي و محمد عزيز به خاطر همه بچه هاي بخش كوتاه بياين ...
من از حرفم بر نمی گردم . تا وقتی ایشون پنل مدیریت داشته باشه و با اون در انجمن قدرت نمایی کنه ، من نمی تونم در کنار دوستان باشم ...
اگر یک اختلافی بین یک کاربر و مدیر پیش اومد باید یک راهی برای حل کردنش باشه مثلا: مدیر ارشد که علی هستش و در صورت نبودش دنی مدیر ارشد هست. ایشان باید در این مورد قضاوت کنند(فکر کنم از وظایف مدیر ارشد همین باشه).
الان بهتره فعلن دعوا نکنید تا علی یا دنی بیان در این مورد تصمیم بگیرن.
این مساله با قضاوت حل نمیشه متاسفانه. فقط با توافق بین هادی و فریدا و رفع سوء تفاهم ها قابل حله![]()
پس همه قبول ميکنيد که هادی خودش باعث اين مشکلات شد ؟
به هییچ وجه این عبارت رو قبول ندارم...به نظر من این جوری نیست...
بعدشم، من از خیلی از دوستان که زحمت اشتراک رو میکشن و پخش کننده هستن فیلم و سریال گرفتم... ممنونم از زحمت همگی، ولی کسی به زیبایی هادی کار نمیکنه...
بعیید میدونم کسی توانایی جایگزین شدن هادی رو داشته باشه برای پخش این همه سریال، در کمترین زمان و بهترین کیفیتت...
هادی، واقعا ناراحت شدم وقتی دیدم گفتی میخوایی بری...اگه میشه تجدید نظر کن رو تصمیمت...