prelude2love
Registered User
از ادامه فعاليت در اين بخش به عنوان مدير معذورم تقاضاي لغو دسترسي هام رو هم دادم و اميدوارم به زودي محقق بشه تا بيش از اين شرمنده دوستان نشم!
!
ما همه دوست داشتيم و داريم !
اميدوارم موفق باشی !
از ادامه فعاليت در اين بخش به عنوان مدير معذورم تقاضاي لغو دسترسي هام رو هم دادم و اميدوارم به زودي محقق بشه تا بيش از اين شرمنده دوستان نشم!
!
![]()
يعني توي بخش هستين ديگه ؟!
امیدوارم اینطور باشه یه دفه ای بره واقعا واقعا تاثیر بدی میذارهنه دیگه یعنی سالی 1 بار فروم میاد و چون دوست نداره مدیریت رو واسه قاب کردن استفاده کنه دسترسیاش رو هم نمیخواد..
والا غلط میکنه نیاد..![]()
ایشاالله مشکلاتتون زودتر برطرف شه و برگردید!!!!![]()
نه دیگه یعنی سالی 1 بار فروم میاد و چون دوست نداره مدیریت رو واسه قاب کردن استفاده کنه دسترسیاش رو هم نمیخواد..![]()
ایشاالله مشکلاتتون زودتر برطرف شه و برگردید!!!!![]()
زبونتو گاز بگیر..![]()
همين كه ايشون فرمودن!
از لطف تمام دوستان عزيز هم بسيار متشكرم!
به نظرم امروز مشاركت روي روال خوبي افتاده!
مديران هم مدتها هست دارن بدون من اينجا رو به خوبي كنترل ميكنن!
از اين به بعد هم همينگونه خواهد بود!
نه حالا چه كاريه!؟
از اون نوع برطرف شوندش نيست انشاا..
![]()
شما از چه کسی شکايت دارين؟سلام یک سوال داشتم
....
![]()
نــــــرو![]()
سلام یک سوال داشتم
میخواستم بدونم مسوول و پلیس pt و مشخصا مسوول بخش اشتراک چه کسی هست
تنها کسی که به خوبی و صبر و حوصله پاسخ گوی سوالات همه است دوست عزیز ققنوس
است که بسیار قوی و حرفه ای کار میکند ولی بقیه فروشندگان نه تنها جواب pm را نمیدن
حتی سریال ها را با تاخیر 30 تا 45 روز و بعضا ناقص و با کسری میفرستند
واقعا باید برای تشویق ققنوس و تنبیه متخلفین دیگر مسوولین فکری بکنند
حداقل ققنوس را به عنوان مدیر عامل و مسوول تمام و کمال اشتراک گذاری تعیین کنند
تا با یک برنامه ریزی دقیق این مشکلات حل شود
:hmm::hmm::hmm:
سپاسگذارم
میگم جسارت نباشه حضورتون ها ...!
در حسن نیت و تلاش های فراوان هادی عزیزم هم هیچ شکی نیست و همه ب این مساله واقفند اما شما با یه پست چطور به این نتیجه رسیدید که دیگر دوستان در امر رسیدگی به سفارشات شما عزیزان کاهلی می کنند ؟ دفاع از یک دوست عزیز و زحمت کش یه مساله است . زیر سوال بردن فعالیت های بی مزد و منت دیگر دوستان یه مساله دیگه ...!
قضیه چیه ؟
بابا بیخیال......... ایشون تنگ معروف هستند!!!!! خودتونو الکی ناراحت نکنید!!!!!!ديوانه وار تأييد ميشه حرف امين عزيز !
کاربر گرامی جناب رضا جويان ، شما با يک پست ، چجوری به اين نتيجه رسيديد که من و امين و همهٔ پخش کنندگان ديگه تنبليم و تن پروريم و مخمليم ، و فقط هادی جان هستند که اونقدر فرز و سريع هستند که بايد به جای علی که داره ميره ، مدير کل بخش اشتراک بشوند ؟
ضمناً : منظور شما از بقيهٔ فروشندگان همان پخش کنندگان بود ديگه ؟ نه ؟
با توجه به مشكلات بسيار زياد شخصي (كه تعدادي از دوستان كاملآ در جريانش هستند) و اينكه متاسفانه مدت زيادي هست نميتونم مرتب به بخش سر بزنم
از تمام دوستان عزيزي كه در اين مدت از طرف من جفاي در حقشون صورت گرفته طلب بخشش ميكنم!
مسلم بدونيد كه عمدي در كار نبوده و تمام تلاش من در راستاي تحقق عدالت و تقويت روحيه تعاون در اين فروم بوده!
با آرزوي موفقيت براي يكان يكان دوستان عزيزم در اين بخش!