در مورد سوالات جناب ققنوس كه چند صفجه قبل پرسيده بودند!
و البته در ابتدا بايد پوزش بخوام بابت تاخير
1- خریداری سریالها بعهده کیست و ایا این وظیفه برتری نسبت به دیگران برای شخص خریداری کننده در برخواهد داشت ؟؟
خریداری سریال ها هم مثل دانلود یا پخشه، هر کس که بتونه این مسوولیت رو به عهده می گیره.
هر كسي شرايط خاصي داره براي كارش!
2- هنگام رسیدن سریال به ایران ، چگونه پخش کننده جدیدی برای سریال انتخاب می شود ؟
اين سوال به نوعي ديگر پرسيده شد و من جواب دادم!
اگر جواب كافي نبوده بگيد تا توضيح بيشتري بدم!
3- چگونه از ظرفیتهای دانلود افراد مشارکت کننده استفاده می شود ؟
من دقيقآ متوجه اين سوال نشدم! شرمنده
4- مبلغ نگهداری سریالها در خزانه از کدام منبع باید تامین شود ؟
تا امروز هزينه تمامآ از جيب دني عزيز مدير بخش پرداخت شده!
كه البته نميتونه اين وضع ادامه پيدا كنه و بايد براش راه حلي پيدا بشه!
البته راه حل در قوانين هست اما اجراي اون تا امروز محقق نشده كه چرايي اون بايد تحقيق بشه
5- یک مدیر تا چه اندازه می تواند در روند اشتراک یک سریال در انجمن دخالت کند و چه راهکارهایی جهت جلوگیری از برخوردهای شخصی مدیران یا کاربران فعال در روند کلی اشتراک سریالها در انجمن اندیشیده شده
مدير و كاربر فعال و كاربر معمولي در اين مورد تفاوتي باهم نميكنند!
تا به حال اشتباهاتي از همه طرف (خودم به عنوان نماينده مديران اشكالاتي داشتم) بوده!
كه سعي شده با گفتگو اين مشكلات حل بشه و منافع جمعي از شخصي جدا بشه
با اينكه دوران پر تشنجي رو داشتيم اما نتيجه ظاهرآ برگشت آرامش به بخش هست!
فقط اميدوارم كه باز شاهد يك آرامش موقت قبل از طوفان نباشيم
6- مرجع حل اختلافات در انجمن کیست و این مرجع تا چه اندازه می تواند نقش بیطرف بازی کند .
اختلاف قسمتي لاينفك از هر جامعه انساني هست
به همين منظور هم تاپيك حل اختلاف ايجاد شده!
مرجع رسيدگي كننده هم خود كاربران هستند كه اكثرآ هم كاملآ بيطرفانه به قضايا نگاه ميكنند
7- مرجع مشخص کننده هزینه اضافی گرفته شده از کاربران هنگام اشتراک کیست و چه اولویتی برای هزینه این مبالغ وجود دارد
از اونجاييكه دني عزيز درگير اين مسئله هستند جواب ايشون رو نقل ميكنم!
مرجع وجود نداره، قانون خاصی هم هنوز وجود نداره. با توجه به اینکه کار جدیدیه و هنوز امتحان نشده و جوانبش سنجیده نشده و کسی هم نظری نداده ، فعلا داریم مقادیر رو تقریبی انتخاب می کنیم تا نتیجه رو ببینیم.
اگه کاربران پیشنهاد بهتری دارن در این مورد می تونن بگن!