• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
سلام

به نظرم هستی برای مدیریت این تاپیک گزینه ی مناسبیه و نسبتا هر روز به انجمن سر میزنه ،از اونجایی که شما مشغله کاری زیادی دارین ، این رو عرض کردم . به هر حال فقط در حد یک پیشنهاد بود.

ب . د . ر . و . د
. . . . . . . . . .
د . . . . . . . . و
. . . . . . . . . .
ر . . . . . . . . ر
. . . . . . . . . .
و . . . . . . . . د
. . . . . . . . . .
د . و . ر . د . ب

سلام بر شما!

خيلي فرقي نداره كي تاپيك رو بزنه!
من تصورم بر اين بود كه دوستان ميخوان كار خاصي بكنن كه احتياج به اين هست كه مديري اين تاپيك رو بزنه!
در واقع تاپيك قفل و بشه هر وقت خواستن بتونن اديت كنن!

DarePit

Registered User
لایک‌ها
0

درود

خيلي فرقي نداره كي تاپيك رو بزنه!
من تصورم بر اين بود كه دوستان ميخوان كار خاصي بكنن كه احتياج به اين هست كه مديري اين تاپيك رو بزنه!
بنده به این دلیل گفتم هستی مسئول تاپیک باشن که بتونن خودشون به راحتی ادیت کنن.

در واقع تاپيك قفل و بشه هر وقت خواستن بتونن اديت كنن!

من فکر نمیکردم تاپیک قرار قفل بشه ، برای همین اون پیشنهاد رو دادم ، حالا که شما میفرمایید تاپیک قرار قفل باشه ، بله حق با شماست مسئول تاپیک باید یکی از مدیران باشند.
عرض کردم در حد یک پیشنهاد بود. قصد جسارت یا بی احترامی نداشتم.

.....................................

البته اگر پررویی نباشه یه سوال داشتم ، چرا تاپیک قفل باشه ؟

اگر تاپیک قفل نباشه هر یک از دوستان سوالی هم در زمینه ی تازه ها داشته باشند میتونند تو همون تاپیک مطرح کنند.

به هر حال ببخشید اگر دخالتی کردم.
س . پ . ا . س
. . . . . . . . . .
پ . . . . .. . . ا
. . . . . . . . . .
ا . . . . . . . . پ
. . . . . . . . . .
س . ا . پ . س

car20

Registered User
لایک‌ها
2
درود بر همگی
چند صباحی که در این فروم آمد و شد کردیم , با دوستان خوبی که بهترین هایشان را در این بخش یافتیم اشنا شدیم , روزگار خوب ,خوش و شیرینی بود که هرگز از یاد نخواهد رفت ,
متاسفانه زمان خداحافظی ا م رسیده و نمی دونم چرا باید از محضر یکایک شما خوبان خداحافظی کنم , از هیچکدامتان خاطره ی بدی در ذهن ندارم و تقاضا دارم در صورتی که ناخواسته شما را رنجاندم مرا به بزرگی خودتان ببخشایید .
از دوستان خوبم ققنوس , رکس , دره پیت , کاپیتان ( که هرکاری کردم یک شماره حساب نداد تا ما مبلغ اوشین را به حسابشان واریز کنیم ) , هستی , پریلود2لاو , آسورا , منیشا , بهرام , لینهو و.... و از مدیران خوب این فروم لایوفوروات , دنیل , لینگهوچونگ , بهروز , سیمور , علیرضا , مهدی و ... به خاطر همه ی خوبی هاشون تشکر و قدردانی کرده و برایشان روز و روزگاری خوش توام با دوستی و همدلی آرزو می کنم .
قربون صفا و یکرنگی و مهربونی تون و بدرود :(

( دره پیت جان قسمت هفتم از سیزن اول لاست را به دلایلی خاص که یارای گفتنم نیست تمام نکرده ام اما بنا بر تعهدی که دارم آن را به پایان رسانده و در اسرع وقت تحویل شما خواهم داد )
ازاینکه نام کاربری ها را به فارسی نوشتم معذرت می خواهم .

پ ن : از مدیر محترم Live for what عزیز به خاطر پاسخ به سوالاتم بسیار ممنونم .

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درود بر همگی
چند صباحی که در این فروم آمد و شد کردیم , با دوستان خوبی که بهترین هایشان را در این بخش یافتیم اشنا شدیم , روزگار خوب ,خوش و شیرینی بود که هرگز از یاد نخواهد رفت ,
متاسفانه زمان خداحافظی ا م رسیده و نمی دونم چرا باید از محضر یکایک شما خوبان خداحافظی کنم , از هیچکدامتان خاطره ی بدی در ذهن ندارم و تقاضا دارم در صورتی که ناخواسته شما را رنجاندم مرا به بزرگی خودتان ببخشایید .
از دوستان خوبم ققنوس , رکس , دره پیت , کاپیتان ( که هرکاری کردم یک شماره حساب نداد تا ما مبلغ اوشین را به حسابشان واریز کنیم ) , هستی , پریلود2لاو , آسورا , منیشا , بهرام , لینهو و.... و از مدیران خوب این فروم لایوفوروات , دنیل , لینگهوچونگ , بهروز , سیمور , علیرضا , مهدی و ... به خاطر همه ی خوبی هاشون تشکر و قدردانی کرده و برایشان روز و روزگاری خوش توام با دوستی و همدلی آرزو می کنم .

( دره پیت جان قسمت هفتم از سیزن اول لاست را به دلایلی خاص که یارای گفتنم نیست تمام نکرده ام اما بنا بر تعهدی که دارم آن را به پایان رسانده و در اسرع وقت تحویل شما خواهم داد )

رفت و نمی داننست پس از او ، برای خواندن یک شعر ، برای بوییدن یک گل و برای نوشتن یک پست چقدر تنها ماندم ...

هر جا هستی ، شاد باشی ، ماهم دوستت داریم و منتظر برگشتنت می مونیم دوست خوب من ...

254.gif

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
درود بر همگی

سلام بر شما دوست عزیز. راستش به نظر من شما یکی از دوستان خوب ما در پی تی بودید شخصی که همیشه در پس پرده کمک می کرد و دلش برای تک تک دوستانی که در این بخش زحمت می کشیدند می تپید . امیدوارم که همیشه سربلند و موفق و سالم باشید:happy:

DarePit

Registered User
لایک‌ها
0
درود بر همگی

سلام شهریار جان

واقعا نمیدونم چی بگم :(
فقط امیدوارم هر جا هستی موفق و پیروز باشی.
دلم برات تنگ میشه

هر جا هستی باش ، اما خوش !

شهریار جان بابت تمام زحماتی که تا الان کشیدی واقعا سپاسگذارم اما خواهشا تا همونجایی که زیرنویس کردی برام بفرست اگر خدا بخواد خودم تکمیلش میکنم.
نمیدونم این پست رو میخونی یا نه ولی اگر این کار رو نکنی جداُ ناراحت میشم.

بدرود.
Bon Voyage My Friend​

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
درود بر همگی

بنده هم آيضا آرزوی موفقيت برای شما دوست خوب ميکنم

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
خب از اون سه هفته مسافرتي كه بنا به فرمايش شما ايشون رفته بودند و به شما پيغام دادند كه برگشتن يك هفته هم گذشت و باز هم از ايشون هيچ خبري نشد .

اين كه حق رو به من و امثال من بديد ولي در عمل هيچ كاري صورت نپذيرفته باشه من نمي دونم علتش چيه !!!

ایشون امروز توی تاپیک پست زدن و به گفته خودشون تمام سفارشات رو ارسال کردن.

ضمنا دوست عزیز، توی یه محیط مجازی من هم بیش از شما دسترسی ای به دوستان ندارم. اگه شما با پی ام از احوال دوستان با خبر میشین و سوالاتتون رو می پرسین، منم غیر از چند مورد استثنا، تمام هماهنگی هام با پی امه و اگه پی امی بزنم و جوابی نگیرم دیگه کاری از دستم ساخته نیست (به عنوان مثال میگم، نه لزوما در این مورد خاص).

تنها موردی که می تونم تضمین کنم اینه که اگه هر کدوم از توزیع کننده های عزیز در ارسال سفارشات اهمال کردن (به دلیلی غیر از گرفتاری و مشکلات اجتناب ناپذیر) پخش رو به کس دیگه ای بسپارم. و ضمنا اگه یکی از دوستان توزیع کننده از پخش منصرف شد و سفارشات دوستان رو نفرستاد و دیگه خبری ازشون نشد، پول کسانی که واریز کردن بهشون برگردونده بشه.

ولی در این حد تاخیر که پیش اومده از نظر من انقدرا مساله مهمی نیست که بخوایم شاخ و برگش بدیم.

امیدوارم توضیح چه برای این مورد چه موارد بعدی قانع کننده بوده باشه.

درود بر همگی

امیدوارم هر جا هستین موفق باشین و به زودی دوباره برگردین
veiledsmile2.gif

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدایا به دنیل عزیز صبر ایوب عنایت کن!
به من هم یه داپلیکاتور ! و 48 ساعت زمان توی 24 ساعت!! ( آمین یا رب العالمین )
دوست دار همه دوستان در Pt
من از همه دوستان عذر میخوام و امیدوارم دیگه از این مشکلات پیش نیاد

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
من فکر نمیکردم تاپیک قرار قفل بشه ، برای همین اون پیشنهاد رو دادم ، حالا که شما میفرمایید تاپیک قرار قفل باشه ، بله حق با شماست مسئول تاپیک باید یکی از مدیران باشند.
عرض کردم در حد یک پیشنهاد بود. قصد جسارت یا بی احترامی نداشتم.

البته اگر پررویی نباشه یه سوال داشتم ، چرا تاپیک قفل باشه ؟

اگر تاپیک قفل نباشه هر یک از دوستان سوالی هم در زمینه ی تازه ها داشته باشند میتونند تو همون تاپیک مطرح کنند.

به هر حال ببخشید اگر دخالتی کردم.

فلسفه وجودي اين تاپيك براي اينكه دوستان نظراتشون رو بگن!
پس ببخشيد و پررويي و اينا معني نداره! ;)

من هم نگفتم تاپيك قفل بشه! تصورم اين بود از نوع بيان دوستان كه هدف يك تاپيك تك پستي هست كه اون پست چند وقت يكبار آپديت بشه!
وگرنه تصور نميكنم كه اونجا محلي براي بحث باشه!

به هر حال اگر هدف اون نيست! از خواهر هستي درخواست ميكنم كه سريعتر تاپيكش رو بزنن!

بسيار ممنون!

درود بر همگی

سلام بر شما!

آرزوي بهروزي و موفقيت در هر مكانيكه هستي!
و ارزوي ديدار مجدد شما در محفل دوستان

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

کیهان روز شنبه :

پك هاي وارداتي 100 گيگي
براي تهيه اين گزارش و آگاهي از جزئيات بيشتر نحوه توزيع اين فيلم هاي سينمايي، ناچار شديم به مدت يكي دوماه با برخي از فروشندگان اين محصولات ارتباط برقرار كنيم و تحت عنوان مشتري دي وي دي، وارد برخي از سيستم هاي توزيع شويم كه سبك و سياق بعضي از اين افراد تعجب آور بود!
در حال حاضر اين فيلم ها از دوطريق اصلي به فروش مي رسند، نخست از طريق دستفروش هاي خيابان و ديگري ازطريق آشنايي در اينترنت. از طريق يك سايت اينترنتي با يكي از فروشندگان آشنا مي شوم و بعد از چند بار ارتباط ايميلي، برايم ليست كامل فيلم هايش را مي فرستد، نزديك به 3 هزار عنوان فيلم كه به طور كاملا حرفه اي دسته بندي شده اند، فيلم اكشن، كمدي، عاشقانه و]....[!
بالاخره پس از كش و قوس هاي فراوان و به كار بردن حيله هاي روزنامه نگاري، موفق مي شوم به محل كارش- محل تكثير دي وي دي ها- درشرق تهران بروم. يك اتاق كوچك پر از كاورهاي فيلم. توضيح مي دهد كه مشتريانش بايد بعداز انتخاب فيلم هاي موردنظرشان، كد فيلم ها را از طريق تلفن يا ايميل برايش بفرستند تا ازطريق پيك موتوري يا پست پيشتاز فيلم ها برايشان ارسال شود.
از او در مورد فيلم ها پرس و جو مي كنم و اينكه از كجا مي آيند، به من هارد ديسك هاي بسيار پيشرفته اي را نشان مي دهد كه يكي از آنها 100 گيگا بايت ظرفيت دارد و مي گويد: «فيلم ها را هرچند يكبار به صورت پك هايي به اين شكل روي اين رم ها برايم مي آورند كه توي آنها جديدترين فيلم هايي كه به ايران رسيده به همراه تصاوير كاور آنها و ليست ساخته شده در فضاي اكسل وجود دارد، من كاورها را مي فرستم چاپخانه و بعد هم اينجا شروع مي كنيم به رايت كردن دي وي دي ها.»
او مي افزايد: «اين پك هابه دو شكل تهيه مي شوند، يكي از طريق دوبي كه خود هاردهايي كه مي آورند، داخلشان اين فيلم ها وجود دارد و ديگري كه البته كيفيت كار را كمي پائين مي آورد، از طريق دانلود از اينترنت توسط ADSLهاي پرسرعت مثل اينترنت يك گيگابايتي (( البته اینو دیگه چرت گفته ...)) است كه به راحتي مي توان يك فيلم سينمايي را در كمتر از نيم ساعت دانلود كرد
او در مورد شيوه كار خودش مي گويد: «من از پك هاي وارداتي استفاده مي كنم كه افراد مشخصي هستند كه اينها را مي فروشند. قيمت فروش دي وي دي تك فيلم حداكثر 1000تومان است و اگر تعداد سفارش بالاي 40 عدد باشد، قيمت كمتر مي شود و حداقل قيمت هم 500 تومان است. به طور متوسط ما روي هر فيلم 500 تومان سود گيرمان مي آيد كه با توجه به هزينه هاي جانبي اش رقم زيادي نيست!»
از او مي پرسم تا حالا نيروي انتظامي كاري به كار شما نداشته است، در پاسخم مي گويد: «نيروي انتظامي اگر خيلي تابلو توزيع كنيم دخالت مي كند اما شيوه ما كاملاً اينترنتي و غيرحضوري است بنابراين مشكل خاصي پيش نمي آيد. ضمن اينكه خيلي از دستفروش ها هم كه از طريق من تغذيه مي شوند هم مدتهاست به كار خودشان ادامه مي دهند و مشكل خاصي نداشته اند.»
او در مورد فيلم هايش مي گويد: «تمام اين فيلم ها سانسور نشده و اورجينال هستند و زيرنويس فارسي هم دارند، البته ليست كاملم را به هر مشتري نشان نمي دهم و فيلم هاي خاص و اصطلاحاً نيمه را به مشتري هاي خاص ارائه مي كنم چون دنبال دردسر نمي گردم و از طرفي مشتريانم مطالبه مي كنند.»
آخرين جملات اين فروشنده اينترنتي فيلم هاي غيراخلاقي برايم جالب و قابل تأمل است. وي مي افزايد: «خدا را شكر فضا، فضاي خوبي شده و اين كار رسميت پيدا كرده و الآن در سايت هاي رسمي ايران فروش فيلم هاي روز تبليغ مي شود و شركتي مثل پست هم همكاري مي كند و مشكل خاصي نيست، من فكر مي كنم مسئولان خودشان هم مي دانند كه خيلي از مردم علاقه دارند آخرين فيلم هاي دنيا را به طور كامل و نه تصفيه شده در صدا و سيما تماشا كنند ولذا اين راه را بازگذاشته اند و يكجورهايي ما را بي خيال شده اند. تا ما كارمان را بكنيم و كسب درآمد كنيم.»
زيرنويس فارسي
يكي از نكات قابل توجه تمامي اين فيلم ها، داشتن زيرنويس فارسي وگاه دوبله هاي فارسي است. براساس اطلاعات موجود اين اقدام درچند شركت عربي در كشور مصر و كشور امارات صورت مي گيرد و اين شركت ها صرفاً با هدف ترجمه فيلم هاي آمريكايي به زبان فارسي راه اندازي شده اند كه اين مسئله خود گوياي بسياري از واقعيت هاست.
اعظم ايرانشاهي كارشناس ارشد رسانه در اين خصوص مي گويد: «شركتي با نام مديها چند سال پيش با مجوز دولت مصر و با سرمايه گذاري خارجي در اين كشور راه اندازي شد كه اولين هدف آن ترجمه و در مرحله بعد دوبله فيلم ها به زبان فارسي است. مدير ا ين شركت در آخرين مصاحبه خود هدف از تشكيل شركت را رفع محروميت فارسي زبانان دنيا از فيلم هاي هاليوودي اعلام كرده است!»
وي مي افزايد : «در حال حاضر چند شركت و مؤسسه نيز در دوبي مشغول راه اندازي استوديوهايي براي دوبله فارسي اين فيلم ها هستند.»
مسئولان: بي خبريم!
يكي از موارد قابل توجه در مراحل تهيه اين گزارش، بي اطلاعي برخي مسئولان فرهنگي و نمايندگان مجلس و حتي برخي اعضاي كميسيون فرهنگي مجلس از وجود چنين شبكه هايي و توزيع فيلم هاي خارجي در اين سطح بود. برخي از آنها با شنيدن سوژه گزارش ما متعجبانه با اين پرسش كه «يعني در ايران چنين كاري وارد مي شود؟» به سؤالات ما پاسخ مي دادند و برخي افراد نيز بلافاصله از ما مي خواستند تا مستنداتمان را به همراه چند نمونه در يك پاكت بگذاريم و برسانيم به دست شان تا سريعاً بروند سراغ وزراي مربوطه و آن را پيگيري كنند!
فرج الله سلحشور در اين خصوص مي گويد: «مسئولان كشور اعم از فرهنگي و امنيتي اگر خبر دارند كه چنين فعاليتهايي با اين ابعاد صورت مي گيرد و كاري نمي كنند مقصرند و بايد پاسخگو باشند در برابر جامعه و اگر هم نمي دانند و خبر ندارند، همين بي خبري آنها هم كم تقصيري نيست.»

کیهان امروز :

مردم: شبكه قاچاق فيلم را متلاشي كنيد نيروي انتظامي: آماده ايم!
بساط شبيخون تازه فرهنگي در پياده روي شهر

ball3.gif

مردم: شبكه قاچاق فيلم را متلاشي كنيد نيروي انتظامي: آماده ايم!
بساط شبيخون تازه فرهنگي در پياده روي شهر

صادق مهدي غفراني
«نيروي انتظامي بايد با پرهيز از طرح هاي موسمي و موقت طرح امنيت اجتماعي را با قدرت ادامه دهد تا اهداف آن در جامعه نهادينه شود... همه دستگاه هاي فرهنگي و آموزشي در امر ارتقاي امنيت اجتماعي نقش دارند، نيروي انتظامي در اداي آن بخش از وظايفي كه برعهده اين نيرو است بدون توجه به برخي جوسازي ها و مخالفت ها، به وظيفه خود عمل كند.»
مقام معظم رهبري در مراسم دانش آموختگي دانشجويان دانشگاه علوم انتظامي همچنين اين نكته را هم يادآور شدند: «نيروي انتظامي بايد در چارچوب وظايف و مأموريت هاي خود نگاه نويني داشته باشد، در اين نگاه نو بايد پليس ايراني براساس مباني و روش هاي جديد و متناسب با روحيه، فرهنگ و رفتار اجتماعي ملت ايران تعريف شود.»
بدون شك برقرار نمودن امنيت اخلاقي در جامعه و حفظ و نگهباني از آن رسالت خطيري است كه برعهده بسياري از دستگاه ها ازجمله دستگاه هاي فرهنگي اجرايي، سازمان هاي نيمه دولتي و در وهله آخر نيروي انتظامي و دستگاه قضايي است.
نيروي انتظامي يكي از دستگاه هايي است كه همواره پس از مطرح شدن معضلات اجتماعي به عنوان اولين گزينه براي مقابله و مبارزه با آن معضل به ذهن خطور مي كند.
اجراي طرح امنيت اجتماعي در دوره كاري جديد اين نيرو و موفقيت ماموران در اجراي صحيح آن و حذف برخي ناهنجاري ها در سطح كشور و پررنگ شدن امنيت شهروندان و دستگيري بي محاباي مجرمان و مفسدان اجتماعي بدون درنظر گرفتن جوسازي ها، از جمله نقاط درخشان اين دستگاه به حساب مي آيد، كه البته توقعات مردم را نيز از فعاليت هاي آتي اين نيرو افزايش مي دهد. امنيت اخلاقي، يكي از اين توقعات است كه لااقل در مرحله حفظ آن در اجتماع توقعات فراواني از نيروي انتظامي وجود دارد.
سرتيپ اسماعيل احمدي مقدم، فرمانده كل نيروي انتظامي كشور را در نمايشگاه مطبوعات شكار مي كنيم. كنار غرفه روزنامه چند دقيقه اي را در خصوص سوژه گزارشم با او به گفت و گو مي نشينيم.
احمدي مقدم در پاسخ به سوالم در خصوص برخورد با اين پديده مي گويد:« ببينيد برخورد ما در نيروي انتظامي با مسائل اجتماعي وابسته به نياز روز مردم است، يعني ما زماني دست به كار مي شويم كه احساس كنيم اين خواست ازسوي اكثريت ملت وجود دارد. ما وقتي طرح ايجاد امنيت اجتماعي را كليد زديم به دليل مطالبات گسترده مردم در خصوص رواج بدحجابي و زننده بودن برخي پوشش هاي نامناسب، مرحله اول طرح را مبارزه جدي با اين ناهنجاري قرار داديم و در سطح كشور اجرا كرديم، جلوتر كه آمديم ديديم مطالبه و نياز مردم، ناامنيتي هايي است كه از سوي اراذل و اوباش ايجاد مي شود پس مرحله دوم رفتيم سراغ دستگيري وجمع آوري اوباش و همينطور در مرحله سوم كه اخيراً اجرا شد و فروشندگان ريز و درشت مواد مخدر دستگير شدند.»
وي در خصوص توزيع كنندگان فيلم هاي قاچاق در سطح كشور مي گويد:«گزارش هاي مردمي در اين خصوص زياد بوده و ما احساس مي كنيم كه نياز مردم به جمع آوري اين معضل از خيابانها و محل هاي فروش، جدي است و اعلام مي كنم كه شايد مرحله بعدي طرح امنيت اجتماعي برخورد با عوامل توزيع و فروش دي وي دي ها و فيلم هاي قاچاق خارجي باشد كه به زودي اعلام خواهد شد.»

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
عجب متن فاخري هم داره!

كاملآ مشخصه كه اين جمله از زبان يك فروشنده بيرون اومده نه تخيلات يك روزنامه نگار اون از نوع كيهانيش! ;)

مگيم چندتا فيلم روي هاردهاي بسيار پيشرفته 100 گيگا بايتي جا ميشه!؟!

هادي جان فرداس كه عكس اين آواتورت رو بزنن رو در و ديوار و برات جايزه تعيين كنن ها! :p

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عجب متن فاخري هم داره!

كاملآ مشخصه كه اين جمله از زبان يك فروشنده بيرون اومده نه تخيلات يك روزنامه نگار اون از نوع كيهانيش! ;)

مگيم چندتا فيلم روي هاردهاي بسيار پيشرفته 100 گيگا بايتي جا ميشه!؟!

هادي جان فرداس كه عكس اين آواتورت رو بزنن رو در و ديوار و برات جايزه تعيين كنن ها! :p

آخه هارد 100 گیگابایتی نداریم برادر ... یا 80 یا 120 . البته شاید این نوع بسیار پیشرفته اش رو هنوز ما ندیدیم !!!

خوب بیخیال ... چه کنیم که اینجا ایران است ...

اما نظر دوستان رو جلب می کنم به این تاپیک :

http://forum.persiantools.com/t79256.html

و این لیست :

http://rezadvdarchive.googlepages.com/serials.xls

---------------------------------------------------------------

پیشنهادتون چیه ؟؟

من فقط چند تا از لیست را براتون می گذارم تا به عمق فاجعه پی ببرین :

AGATHA CHRISTIE'S MISS MARPLE

ROAD TO AVONLEA (( داستانهای جزیره ))

ALL SAINTS !!! (( پرستاران ))

SINDBAD( OLD CARTOON,IRANIAN'S FAVORITE)

موفق باشین

بدرود .

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان

پیشنهاد من اینه که قانون عرضه نشدن محصولات اشتراک در بازارچه و بازارچه در اشتراک برداشته بشه چون به هر صورت سریالها را دوستان بدست میارند و ما هم هر روز نمی تونیم تمام لیسنها را چک کنیم ...

ولی یک تاپیک به بالای بازارچه اضافه بشه و لیست و شرایط خرید سریالهای اشتراکی در اون قید بشه تا هر کسی سریع بتونه به اشتراک دسترسی پیدا کنه ...

خوبی دیگه اش اینه که خیلی از سریالهایی که ما الان دنبال دانلودشون هستیم تو بازارچه هست و ما می تونیم بخریم و تبدیلشون کنیم و زحمت دانلود نکشیم ...

تا نظر دوستان چه باشد

بدرود .

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
سلام به همه دوستان

پیشنهاد من اینه که قانون عرضه نشدن محصولات اشتراک در بازارچه و بازارچه در اشتراک برداشته بشه چون به هر صورت سریالها را دوستان بدست میارند و ما هم هر روز نمی تونیم تمام لیسنها را چک کنیم ...

ولی یک تاپیک به بالای بازارچه اضافه بشه و لیست و شرایط خرید سریالهای اشتراکی در اون قید بشه تا هر کسی سریع بتونه به اشتراک دسترسی پیدا کنه ...

خوبی دیگه اش اینه که خیلی از سریالهایی که ما الان دنبال دانلودشون هستیم تو بازارچه هست و ما می تونیم بخریم و تبدیلشون کنیم و زحمت دانلود نکشیم ...

تا نظر دوستان چه باشد

بدرود .

از اونجاييكه اين قوانين يك طرفه بوده و فقط از طرف ما رعايت شده!
و اينكه به جز بازارچه اينجا خيلي از سايتهاي ديگه از امكانات ما استفاده ميكنن!

من موافقم!

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
ایشون امروز توی تاپیک پست زدن و به گفته خودشون تمام سفارشات رو ارسال کردن.

ضمنا دوست عزیز، توی یه محیط مجازی من هم بیش از شما دسترسی ای به دوستان ندارم. اگه شما با پی ام از احوال دوستان با خبر میشین و سوالاتتون رو می پرسین، منم غیر از چند مورد استثنا، تمام هماهنگی هام با پی امه و اگه پی امی بزنم و جوابی نگیرم دیگه کاری از دستم ساخته نیست (به عنوان مثال میگم، نه لزوما در این مورد خاص).

تنها موردی که می تونم تضمین کنم اینه که اگه هر کدوم از توزیع کننده های عزیز در ارسال سفارشات اهمال کردن (به دلیلی غیر از گرفتاری و مشکلات اجتناب ناپذیر) پخش رو به کس دیگه ای بسپارم. و ضمنا اگه یکی از دوستان توزیع کننده از پخش منصرف شد و سفارشات دوستان رو نفرستاد و دیگه خبری ازشون نشد، پول کسانی که واریز کردن بهشون برگردونده بشه.

ولی در این حد تاخیر که پیش اومده از نظر من انقدرا مساله مهمی نیست که بخوایم شاخ و برگش بدیم.

امیدوارم توضیح چه برای این مورد چه موارد بعدی قانع کننده بوده باشه.

اوه يعني سه هفته تاخير زيادي نيست ؟؟ ( 4 هفته از زمان واريز وجه )

فكر مي كنم حداقل خودم اين بحث رو ادامه ندم بهتره . بي خيال ....

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
فقط حامد الان نيست .
اگه نياز هست که باهاش هماهنگی کنيد بايد فعلاً کمی صبر کنيد

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
فقط حامد الان نيست .
اگه نياز هست که باهاش هماهنگی کنيد بايد فعلاً کمی صبر کنيد