• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
منظورم این بود که کلن قدر زحمتا دونسته میشه! بالاخره همه(خریدار،مدیر،ناظرو...) چشم دارن می بینن.
در مورد مثالتون هم خود شما که خیلی عالی و منظم دارین کار می کنین و کسی تا حالا شما رو زیر نگرفته! چون بی نقص هم نباشه لااقل کم نقص کار می کنین.
کلن از لحاظ کار مشکلی نداریم روش کاره که مشکل ایجاد کرده!

دوست عزیزم میشه بفرمایید که روش پیشنهادی شما برای تغییر این روند چی هست ؟یا اصلا روش کاری حاضر از نظر شما چه نقایصی داره ؟

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزیزم میشه بفرمایید که روش پیشنهادی شما برای تغییر این روند چی هست ؟یا اصلا روش کاری حاضر از نظر شما چه نقایصی داره ؟
دوست خوبم شما در جریان نیستین.(صفحات قبل رو بخون و تاپیک تصمیم گیری در مورد...)

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

با سلام به همه دوستان ...

امروز دوستی در پیغامی خصوصی از داستانهای این چند وقته مشارکت گله مند بود و از من درخواست کرده که کوتاه بیام و مصالح اشتراک را اول در نظر بگیرم و ...

از طرفی حرف ایشون کاملا درسته ، فضای اشتراک در این روزها متشنجه و این موضوع موجب دلزدگی کاربران شده و از طرف دیگه مباحثی که از طرف دوستان بیان شده ، حقایقی بوده که به دلیل حل نشدن در وقت مناسب مثل پیچکی رشد کردند و امروز داره اشتراک را خفه می کنند ...

بررسی نکات مثبت و منفی طرفین:

1 – در اولین قسمت می خوام به خودم بپردازم .

نکات منفی : من حرفی را پیش خودم نگه نمی دارم و هنگامی که ببینم حقی داره پایمال میشه دوستی و رفاقت را فراموش می کنم و رک صحبت می کنم . دوستان بعضا گله مندند که چرا مشکلات را در صفحه اصلی انجمن مطرح می کنم و از طریق پیغام خصوصی پیگیری نمی کنم ...
برای من شتباه ، اشتباهه و مدیر و کاربر عادی نمیشناسه و باید حل بشه ... هر اشتباه کوچکی موجب اشتباهات بزرگ و بزرگتر در آینده خواهد شد .
استفاده از کلمات تند در پستها که بعضا موجب دلگیری شنونده شده است .
ار تیپ فروشنده و کاسب بیزارم و هیچوقت نمی توند نظر خوبی در مورد این قماش دوستان داشته باشم مگر اینکه خلافش ثابت شود .

2 –مدیر Linghuchung ( خواهر فریدا ) ...

نکات مثبت :

ایشون همیشه کمک در خرید ها بودند و هستند و همیشه یکی از مشارکت کننده گان هستند . از امکانات محدودی که دارند به بهترین شکل در جهت کمک به اشتراک استفاده می کنند .
اطلاعات خوبی در زمینه انیمیشن و بعضا سریالهای تلویزیونی دارند .

نکات منفی :

با هیچ چیزی مثل تملق نمی تونید خودتون را در دل ایشون جا بدین ... همیشه در برابر کسانی که تعریفشون را می کنند از خودشون ضعف نشون می دند .

از امکانات مدیریتیشون بعضا در جهت منافع شخصی استفاده می کنند .

در هنگام بروز مشکل با کاربرانی که مخالف نظراتشون هستند با امتیاز دادن به کاربران مخالف این گروه که بعضا وجهه خوبی در بین دوستان انجمن ندارند ، سعی در کنترل جو انجمن می کنند که این امر تا کنون نتیجه ای بجز کدورت کاربران فعال و ماهیگیری دوستان بدنام از آب گلالود نداشته است .

معمولا کینه فرد مخالفت کننده را به دل می گیرد . ممکن است ماهها بعد بخاطر مشکلی کوچک به پای قربانی پیچیده و نابودش کند .

3 – استاد دانیل

نکات مثبت :

بجز مواردی که در مورد مدیر همین انجمن فضاوت می کند ، منطقی است .
اطلاعاتش در زمینه فیلم خوب است .
معمولا از برخوردهای چکشی اجتناب کرده و سعی در حل مسالمت آمیز مشکلات دارد .

نکات منفی :

زیر سایه دیگز مدیر انجمن خواهر فریدا قرارداشته و سعی در بیرون آمدن از حاشیه و ایفای نقش محوری بجز در مواردی خاص ندارد .
با خواهر فریدا رودربایستی دارد .
بجز پاک کردن پستها نکته مثبت دیگری در این روزها از ایشان دیده نمی شود . البته دلیل این امر را می توان به خستگیشان از مباحث هر روزه انجمن مربوط دانست ولی این موضوع نباید دلیل کم شدن فعالیتهای مدیریتی ایشون در انجمن باشد.
نقش سخنگوی انجمن نابود شده انیمیشن را بازی کرده و در مورد این انجمن تعصبات افراطی دارد .

3 – مدیر عزیز Live For What …

نکات مثبت :

منطقی است .
با تبعیض مخالف است .

نکات منفی :

بدلیل مشکلات کاری کمتر به انجمن سر می زند و معمولا وقتی به انجمن می آید که دعوا به جاهای باریک رسیده و کاری از شخص دیگری برنمی آید .
بدلیل قوانین نانوشته فرومها ، با مدیران انجمن مماشات می کند مگر یاکه اش خیلی شور شده باشد .

اما مهمترین مشکلاتی که معمولا از آرام شدن فضای اشتراک جلوگبری می کند :

1 – تصمیمات سلیقه ای مدیران انجمن .

2 – امتیاز گرفتن کاربران متملق و فشار بر دیگر کاربران فعال .
3 – حل نشدن مشکلات قدیمی به دلایلل مختلف از قبیل رودربایستی و تعارفات متداول

4 – عدم دخالت مدیر ارشد انجمن به دلیل مشکلات کاری .

راه حلهای پیشنهادی :

شرح وظایف کاربران فعال انجمن مشخص شود و وظایف مدیریتی ، پخش و خرید از یکدیگر جدا شود .

بطور مثال ، سوال که همیشه در انجمن مطرح شده این است که نحوه انتخاب پخش کننده برای سریالهای خریداری شده از چه قانونی تبعیت می کند ؟؟ چرا از پخش کننده های داوطلب و ظرفیت آنها استفاده نمی شود و سریالها در اغلب موارد به تیمی خاص برای تبدیل و پخش سپرده می شود ؟؟
چرا تیمی برای تبدیل سریالها از دی وی دی به دایوایکس هنوز تشکیل نشده با اینکه خیلی از دوستان علاقه مند به انجام این عمل بودند .
چرا همه مبالغ سریالهای خریداری شده باید توسط شخصی خاص گردآوری شده و از سایر کاربران در این موارد کوچک نیز استفاده نمی شود ؟؟

وظایفی که باید طبقه بندی شوند و سوالات بدون جواب ( از نظر من ) :

1- خریداری سریالها بعهده کیست و ایا این وظیفه برتری نسبت به دیگران برای شخص خریداری کننده در برخواهد داشت ؟؟
2- هنگام رسیدن سریال به ایران ، چگونه پخش کننده جدیدی برای سریال انتخاب می شود ؟
3- چگونه از ظرفیتهای دانلود افراد مشارکت کننده استفاده می شود ؟
4- مبلغ نگهداری سریالها در خزانه از کدام منبع باید تامین شود ؟
5- یک مدیر تا چه اندازه می تواند در روند اشتراک یک سریال در انجمن دخالت کند و چه راهکارهایی جهت جلوگیری از برخوردهای شخصی مدیران یا کاربران فعال در روند کلی اشتراک سریالها در انجمن اندیشیده شده
6- مرجع حل اختلافات در انجمن کیست و این مرجع تا چه اندازه می تواند نقش بیطرف بازی کند .
7- مرجع مشخص کننده هزینه اضافی گرفته شده از کاربران هنگام اشتراک کیست و چه اولویتی برای هزینه این مبالغ وجود دارد .

در پایان ، من حرف خانم هستی را تکرار می کنم که اشتراک به همه نیروهاش احتیاج داره ... اگر من خواهر فریدا را آزردم از ایشون عذر خواهی می کنم چون ایشون زحمات زیادی برای انجمن کشیدند و دوست ندارم این مشکلات باعث بشه ایشون دلگیر بشند . (( گرچه امیدوارم رویه فعلیشون را به سود همه کاربران انجمن کمی تغییر بدند ))

دیگه اینکه از همه دوستانی که در این مدت شاهد این درگیری بی انجام بودند هم عذرخواهی می کنم . از مشکل و تشنج در انجمن بجز اشخاصی معدود هیچکسی سود نمی بره ... همه شما دودستان خوب من بودین و هستین .

از همه دوستان هم خواهش می کنم در کنار ما باشند و به قویتر شدن انجمن کمک کنند .

دوستتون دارم

بدرود .

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
ققنموس عزیز صرف نظر از بحثا دست از سر لیست طلای و.. بردار!کسی با تملق عضو این لیست نشده!خودت و رکسم تو لیست تراستتا بودین !هر کسی عضو لیست تراستتا بود و ادرسشو برا شیرکننده های بخش انیمیشن می فرستاد طلایی بود!;)دوم این بحث مال گذشتس یعنی همچین سبک توزیعی دیگه تو اینجا وجود نداره!اونورم(بهشت!) میزان توزیع انیمه افزایش پیدا کرده و سیستم هم با وجود شباهت اسامی با سابق تفاوتهای ماهوی داره!

انجمن نابود شده انیمیشن

اها ما هنوز حیات داریم نابود هم نشدیم;)!داریم دراز مدت کار می کنیم یوزر هایی انیمه بگیرن و. ببینن و بیان اونجا!خودمونم هستیم!;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اگر من خواهر فریدا را آزردم از ایشون عذر خواهی می کنم چون ایشون زحمات زیادی برای انجمن کشیدند و دوست ندارم این مشکلات باعث بشه ایشون دلگیر بشند . (( گرچه امیدوارم رویه فعلیشون را به سود همه کاربران انجمن کمی تغییر بدند ))
سخن من به شما هم همينه. در رويه تون تغيير ايجاد کنين. شما نميتونين يک هفته تموم هر چی دلتون ميخواد، اعم از توهين و بی احترامی و ... ، به همه کاربران بگين و بعد با يه عذر خواهی فکر کنين همه چيز مثل سابق درست ميشه!:eek:

برادر عزيز، رک و پوست کنده، آب من و شما تو يه جوب نميره. بيشتر درگيری هايی که تو اين انجمن اتفاق افتاده از اختلافات من و شما ناشی ميشده! ما الان هم با هم صلح کنيم و اعلام آتش بست، شما فردا روزی دوباره موردی پيدا ميکنين که يه بحث آتشين ديگه راه بندازين!:f34r: (اين مورد رو تا الان چندين بار امتحان کرديم)

پيشنهاد من اينه که من و شما به هيچ وجه در کار هم دخالت نکنيم و هر کسی کار خودش رو بکنه و سودش رو به انجمن برسونه! چون همون طور که من نميتونم (يا بهتر بگم، حوصله اش رو ندارم که) مثل شما فله اي دانلود کنم، شما هم تجربه منو تو خريد ندارين و تازه بايد 10-15 خريد انجام بدين تا برسين جايی که من هستم.

اگه ميتونين قبول بکنين که بسم ا... اگه نه , ميتونيم از اين آتش بست به مدت يه هفته بعد انتظار يه درگيری ديگه رو داشته باشيم.:wacko:

البته اگه دوست دارين ميتونين اين قضيه رو هم به نظر سنجی بزارين تا ببينيم چند درصد از بچه با گزينه اينکه من و شما ديگه با هم کاری نداشته باشيم، موافق هستن!؟;)

جواب تون؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب

اول از همه تشكر ميكنم به خاطر اينكه براي حل مشكلات راه حل آرومتري رو انتخاب ميكنيد!

اين نشون ميده كه علاقمند به حل مشكلات هستيد!

در مورد اون بحث هايي كه شخصي هست در مورد اشخاص صحبت شده بخشي رو قبول دارم و بخشي رو نه!

در مورد بخش خودم من نقطه ضعف رو قبول دارم!
خيلي مشغله زياد دارم و نميتونم خيلي سر بزنم! (از اونجاييكه تمام بخشهاي زير نظر من مدير فعال داره اين موضوع خيلي تداخل ايجاد نميكرد! همينجا هم از تمام دوستان تشكر ويژه ميكنم)
وقتي وارد بخث ميشم كه معمولآ كار از كار گذشته قبول دارم!
معمولآ طرف مديران رو ميگيرم!
من تمام سعي رو ميكنم كه طرف حق رو بگيرم اما از اونجاييكه معمولآ با هر كسي خصوصي بحث ميكنم(تا دامنه مشكلات گسترده تر نشه) مگر اينكه خلافش خواسته طرف مقابل باشه!
معمولآ اين شبه پيش مياد كه من از طرف خاصي جانب داري ميكنم!
به هر حال اين هم نقيصه اي هست و بايد حل بشه!

اگر هم جايي به كسي يا اشخاصي جفا شده از سوي من بدون شك سهوي بوده!
چند مورد تذكر داده شده من اصلاح كردم (شواهدش هم موجود هست) بقيه موارد هم اگر هست لطف كنيد بگيد تا اصلاح كنم

در مورد بخش انيمشين هم فكر ميكنم فقط در محل خودش بحث كنيم بهتر هست!
من به يكان يكان سوالات شما و ساير دوستان (اگر مورد مبهمي هست براي سايرين) پاسخ خواهم داد!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
سخن من به شما هم همينه. در رويه تون تغيير ايجاد کنين. شما نميتونين يک هفته تموم هر چی دلتون ميخواد، اعم از توهين و بی احترامی و ... ، به همه کاربران بگين و بعد با يه عذر خواهی فکر کنين همه چيز مثل سابق درست ميشه!:eek:

برادر عزيز، رک و پوست کنده، آب من و شما تو يه جوب نميره. بيشتر درگيری هايی که تو اين انجمن اتفاق افتاده از اختلافات من و شما ناشی ميشده! ما الان هم با هم صلح کنيم و اعلام آتش بست، شما فردا روزی دوباره موردی پيدا ميکنين که يه بحث آتشين ديگه راه بندازين!:f34r: (اين مورد رو تا الان چندين بار امتحان کرديم)

پيشنهاد من اينه که من و شما به هيچ وجه در کار هم دخالت نکنيم و هر کسی کار خودش رو بکنه و سودش رو به انجمن برسونه! چون همون طور که من نميتونم (يا بهتر بگم، حوصله اش رو ندارم که) مثل شما فله اي دانلود کنم، شما هم تجربه منو تو خريد ندارين و تازه بايد 10-15 خريد انجام بدين تا برسين جايی که من هستم.

اگه ميتونين قبول بکنين که بسم ا... اگه نه , ميتونيم از اين آتش بست به مدت يه هفته بعد انتظار يه درگيری ديگه رو داشته باشيم.:wacko:

البته اگه دوست دارين ميتونين اين قضيه رو هم به نظر سنجی بزارين تا ببينيم چند درصد از بچه با گزينه اينکه من و شما ديگه با هم کاری نداشته باشيم، موافق هستن!؟;)

جواب تون؟

من پيشنهاد بهتري دارم!

تمام دوستان ابهامات خودشون رو بيان كنند تا موضوعات تا حد ممكن روشن بشه!

طبيعي هست كه مشكلات كمتر و تصميم گيري ها راحت تر ميشه!

مشكل رو شخصي نبينيم فعلآ!
الان نه فقط بين شما دو نفر ، بين افراد ديگري هم درگيري هايي پيش اومده!

فكر ميكنم همه با هم مسائل و ابهامات اين بخش رو روشن كنيم مشكلات بسيار كمتر خواهد شد!
و اين تداخل ها ايجاد نميشه!

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بر آقای live For What ...

اولین سوال من اینه : آیا اگر خواهر فریدا لطف می کننند و خرید انجام میدند ، این لطفشون موجب پیدا شدن حقی برای ایشون در انتخاب پخش کننده ، هماهنگ کننده و نحوه فروش یا هدیه پک اصلی خواهد بود یا نه ؟؟

ممونم .

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ققنموس عزیز صرف نظر از بحثا دست از سر لیست طلای و.. بردار!کسی با تملق عضو این لیست نشده!خودت و رکسم تو لیست تراستتا بودین !هر کسی عضو لیست تراستتا بود و ادرسشو برا شیرکننده های بخش انیمیشن می فرستاد طلایی بود!;)دوم این بحث مال گذشتس یعنی همچین سبک توزیعی دیگه تو اینجا وجود نداره!اونورم(بهشت!) میزان توزیع انیمه افزایش پیدا کرده و سیستم هم با وجود شباهت اسامی با سابق تفاوتهای ماهوی داره!

Quote:
انجمن نابود شده انیمیشن
اها ما هنوز حیات داریم نابود هم نشدیم;)!داریم دراز مدت کار می کنیم یوزر هایی انیمه بگیرن و. ببینن و بیان اونجا!خودمونم هستیم!;)

سلام دوست عزیز

این بحث تموم شده و امیدواریم دیگه باز نشه ... ترس ما از تکرار داستانهای انجمن انیمیشن در اشتراکه که آخرش موجب انشعاب میشه

برای شما و دوستان دیگه در فروم تازه تاسیس آرزوی موفقیت روز افزون دارم .

در مورد نابود شدن هم ، ببخشید اگر منظورم را خوب تفهیم نکردم ، منظورم به نسبت قبل از مهاجرت بود .

موفق و شاد باشین

بدرود .

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

اولین سوال من اینه : آیا اگر خواهر فریدا لطف می کننند و خرید انجام میدند ، این لطفشون موجب پیدا شدن حقی برای ایشون در انتخاب پخش کننده ، هماهنگ کننده و نحوه فروش یا هدیه پک اصلی خواهد بود یا نه ؟؟
من از جانب خودم جواب بدم:

اگه با قوانين موافق نباشم، خريد رو کامل ميسپارم به شما.;) اگه هم موافق باشم که ديگه حرفی توش نيست.:)

تا جايی که همه مشارکت کننده ها سهم برابری برای خريد چيزی بدن من ok هستم و اهميتی هم نميدم چه بلايی ميخواين سر dvd اصل بيارين. ميتونين بندازينش دور يا به 10 برابر قيمت بفروشين.:D

در مورد اينکه چه کسی پول رو جمع ميکنه برای من، من اين حق رو برای خودم قائل ميشم که با کسی کار کنم که باهاش راحت تر هستم، نه کسی که ديگران انتخاب ميکنن، چون ممکنه من با اون شخص راحت نباشم!:wacko:

بقيه موارد هم به من ربطی نداره. هر چی بقيه تصميم بگيرن. :happy:قبلاً هم به من ربطی نداشته، در آينده هم به من ربطی نداره.:p

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

جواب تون؟

شما فرمودین :

پس زحمت همه سريال ها رو بکشين:happy:، اگه احيانا من ديدم سريع تر از شما ميتونم تهيه کنم تو تاپيکش ميگم در غير اين صورت ممنون از زحمتی که ميکشين.:happy:

منهم صحبتهای اولیه را برای خرید انجام دادم وحتی هزینه اولیه خرید یک سریال را هم به یکی از آشنایان پرداخت کردم تا ایشون فردا حواله کنند /

ممنون میشم اجازه بدین ما ظرفیتهای جدیدی را برای خرید سریال امتحان کنیم .

راههای جدید برای خرید سریال ، از نظر من این منافع را داره :

در صورتی که شما مدتی از فروم دور بودیم ، در خریدها توقف ایجاد نمیشه ...

چون برخی از آشنایان من در آلمان و اتریش هستند ، برای خرید سریالهای آلمانی مشکل کمتری خواهیم داشت .

چون پسر عموی یکی از دوستان نزدیک ( فعالان همین انجمن ) در انگلستان هستند برای خرید سریالهای انگلیسی مشکل کمتری خواهیم داشت .

اگر در خرید از یک مسیر به مشکل برخوردیم می تونیم راههی دیگه ای را امتحان کنیم ...

خرید مثل پخش از حالت انحصاری در میاد و اعمال نفوذها کمتر میشه .

موفق باشید

بدرود .

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

ممونم .

سلام بر شما

خب چون شما فرموديد اين سوال اول هست! من اول اين رو جواب ميدم بعد سوالاتي كه در پست اول كرديد

در مورد هديه دادن پك اصلي (دي وي دي هاي اورجينال) از اونجاييكه قبلآ قانون مدون نداشتيم كه حرفي نميشه زد!

اما با توجه به قانون جديدي كه دوستان راي دادند خير!

مگر اينكه 100% دوستاني كه در خريد مشاركت كردند بخوان از حق خودشون براي دي وي دي ها اورجينال بگذرند! يا اصولآ خواهاني نداشته باشه! و تمام اون افراد مايل باشند بنابر هر دليلي دي وي دي ها رو به شخص خاصي بدهند

در مورد پخش كننده و هماهنگ كننده ايشون ميتونن نظرشون رو بگن!
گاهي پيش مياد ايشون با شخصي بيشتر در ارتباط هستند تا ديگران!
يا دسترسي به ايشون براي اشخاصي راحت تر هست!
ايشون ، اون فرد رو به عنوان هماهنگ كننده معرفي ميكنند!
حالا اگر ساير دوستاني كه دارن مشاركت ميكنند مشكلي خاصي نداشته باشند همون فرد انتخاب ميشه!
به هر حال اصل بر اين هست كه هماهنگ كننده شخصي باشه كه هر دو طرف باهاش راحت باشن!
وگرنه كار خاصي كه نيست!
كمااينكه مثلآ در مورد خريد سريال ارتش سري هماهنگ كننده دوست بسيار عزيزم جناب پايلوت بودن كه هم دوستانيكه در ايران بودند و هم خواهر فريدا باهاش مشكل نداشتند!
در مورد پخش كننده هم به كسي داده ميشه كه اعلام آمادگي بكنه و شرايط پخش رو داشته باشه!

و اصولآ و معمولآ اين انتخاب توسط دني عزيز انجام ميشه!
در اون زمينه هم خواهر فريدا مانند تمام مشاركت كننده ها ميتونن نظر شخصي خودشون رو اعلام كنند!
و دليل نميشه همه هم موافق باشند! مسلمآ همچين انتظاري هم نيست

اديت: منظورم از جمله اخر اين بود كه دليل نميشه اگر ايشون فرمودند حتمآ بشود!
اگر شد مسلمآ دلايلي زيادي داشته و دليلش صرفآ نظر ايشون نبوده!

مخلص كلام:
ايشون در مواردي كه خريد رو انجام ميدن يكي از اعضاي مشاركت كننده در خريد هستند و از تمام حقوقي كه سايرين برخوردار هستند برخوردارند.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
چون برخی از آشنایان من در آلمان و اتریش هستند ، برای خرید سریالهای آلمانی مشکل کمتری خواهیم داشت .
چون پسر عموی یکی از دوستان نزدیک ( فعالان همین انجمن ) در انگلستان هستند برای خرید سریالهای انگلیسی مشکل کمتری خواهیم داشت .
اين که خيلی خوبه، من چه مخالفتی دارم.:happy: سريال ها زودتر برسن ، همه راضی هستن، خوده من اولين نفر.:D

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در مورد پخش كننده و هماهنگ كننده ايشون ميتونن نظرشون رو بگن!
گاهي پيش مياد ايشون با شخصي بيشتر در ارتباط هستند تا ديگران!
يا دسترسي به ايشون براي اشخاصي راحت تر هست!
ايشون ، اون فرد رو به عنوان هماهنگ كننده معرفي ميكنند!
حالا اگر ساير دوستاني كه دارن مشاركت ميكنند مشكلي خاصي نداشته باشند همون فرد انتخاب ميشه!
به هر حال اصل بر اين هست كه هماهنگ كننده شخصي باشه كه هر دو طرف باهاش راحت باشن!
وگرنه كار خاصي كه نيست!
كمااينكه مثلآ در مورد خريد سريال ارتش سري هماهنگ كننده دوست بسيار عزيزم جناب پايلوت بودن كه هم دوستانيكه در ايران بودند و هم خواهر فريدا باهاش مشكل نداشتند!
در مورد پخش كننده هم به كسي داده ميشه كه اعلام آمادگي بكنه و شرايط پخش رو داشته باشه!

و اصولآ و معمولآ اين انتخاب توسط دني عزيز انجام ميشه!
در اون زمينه هم خواهر فريدا مانند تمام مشاركت كننده ها ميتونن نظر شخصي خودشون رو اعلام كنند!
و دليل نميشه همه هم موافق باشند! مسلمآ همچين انتظاري هم نيست

بسیار از جوابتون متشکرم . واقعا این حالت ارامش بخش به انجمن کمک می کنه ...

فقط یک نکته ای استاد :

چرا تا امروز برای سریالهای خریداری شده هر کسی که یک تاپیک را هماهنگ کرده ، پخش اون سریال را هم به همون شخص سپردند ؟؟ این در مورد سریالهای پرستاران (( که بعد از انصراف جناب سهراب ، وظیفه پخشش به من سپرده شد ))، ماموران مخفی ، احتمالا رودخانه برفی و ... مشاهده شده . ایا این موضوع اتفاقی بوده و یا شما از روال کلی بی اطلاع بودین ؟

ممنون از توضیحاتتون .

بدرود .

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اين که خيلی خوبه، من چه مخالفتی دارم.:happy: سريال ها زودتر برسن ، همه راضی هستن، خوده من اولين نفر.:D

ممنون از همراهی شما . اصلا می تونیم در مورد یک سریال حالات مختلف خرید و ارسال را بررسی کرده و با توجه به سریعترین روش خرید و ارسال به ایران، مناسبترین روش را انتخاب کنیم .

ب د ر و د

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
بسیار از جوابتون متشکرم . واقعا این حالت ارامش بخش به انجمن کمک می کنه ...

فقط یک نکته ای استاد :

چرا تا امروز برای سریالهای خریداری شده هر کسی که یک تاپیک را هماهنگ کرده ، پخش اون سریال را هم به همون شخص سپردند ؟؟ این در مورد سریالهای پرستاران (( که بعد از انصراف جناب سهراب ، وظیفه پخشش به من سپرده شد ))، ماموران مخفی ، احتمالا رودخانه برفی و ... مشاهده شده . ایا این موضوع اتفاقی بوده و یا شما از روال کلی بی اطلاع بودین ؟

ممنون از توضیحاتتون .

بدرود .

بيشتر دليلش اين بوده كه دوستانيكه هماهنگ كننده بودند! تا الان!

اكثرآ به سريالي كه تهيه شده بسيار علاقمند بودن و خواستن كه كمكي براي پخشش هم بكنن!
يا سريال تو ايران اول از همه به دست اينها رسيده بنابراين خودشون هم پخش كردند
و معمولآ هم اينجوري بوده كه هماهنگ كننده وقتي سريال رو گرفت خودش به ساير دوستانيكه مشاركت كردند سريال رو ميرسونه! حالا يا تو رودروايسي گير ميكنه يا دستش برايت رايت كردن گرم ميشه زحمت بقيه اونها رو ميكشه!

تا الان هم تمام هماهنگ كننده ها شرايط پخشكننده بودن را داشتند!

اما در واقع هيچ الزامي/قانوني/اصراري نيست كه كسي كه هماهنگ كننده بوده پخش كننده هم باشه!

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ممنون از همراهی شما . اصلا می تونیم در مورد یک سریال حالات مختلف خرید و ارسال را بررسی کرده و با توجه به سریعترین روش خرید و ارسال به ایران، مناسبترین روش را انتخاب کنیم .

ب د ر و د
فوق العاده ست این همکاری.
به همدیگه کمک کنیم تو دانلود و خرید و پخش این خیلی خیلی بهتر از اینه که که از روش کار همدیگه اشکال بگیریم هر کسی کار خودش رو می کنه.
من می تونم تو دانلود و هماهنگی کمک کنم.

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
.

دقيقاً همانطور که جناب live for what فرمودند در مورد سريال هايی که اسامی آنها رو ذکر کرديد ، دليل انتخاب پخش کننده : پيگيری هماهنگی و علاقهٔ شخص به همراه داشتن ظرفيت پخش کنندگی بوده !
حالا اين شخص ميتونه يه موقعی من باشم ، يه موقعی شما باشی ، يه موقعی x و y باشه !

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان

پیشنهاد می کنم تاپیکی با عنوان تازه ها ایجاد شده و سریالهای جدید و سریالهایی که در پخش آنها تغییری حاصل شده و یا سیزنهای جدیدی به آنها اضافه شده در این تاپیک اعلام شود .

مثلا :26 / 8/86 : سیزن پنجم پرستاران اضافه شد .

و یا : 26/8/86 : پخش سریال ماموران مخفی اغاز شد .

30/8/86 : تبدیل سریال Sopranos به اتمام رسیده و پخش ان بزودی آغاز میشود ...

و از این دست داستانها که کاربرا بتونند بسرعت به تازه های اشتراک دست پیدا کنند ...

البته شاید بشه این رو هم زیر مجموعه تاپیک هماهنگی کرد ...

موفق باشین

ب د ر و د

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا