چرا اینقدر سخت میگیرین!
باشه ما میگفتیم اشتراک گذاری بی قید و شرط مشکلاتش اینه ولی خیلی هم عالی میشه که بتونین عملیش بکنین. کسی کاری با اینجا نداره توهم بگیر و ببند و دیکتاتوری و پارتیزان بازی گرفته همه رو، فکر می کنن اگر حمله نکنن می زنن یه کاریش می کنن مثلا.
کسی کاری نداره که بابا.
اسورا جان ما نمیدونیم از دست این مسائل که شما میگی مشگل از سمت ما ولی 1 دونه برای مثال هم وجود نداره پخش کننده ای در روند پخش خودش اخلال بندازه و قطعا از سمت پخش کننده نیست چیکار کنیم..
ادمایی که از 1 سمت سنگ نیوفتادن سریال ها دست فروشنده ها رو میزنن از 1 سمت .... این چند روزه هر چی دیدم و شنیدم این باور رو قویتر میکنه این چیزایی که الان شما به عنوان ارمان میگی یعنی اشتراک محصولات فرهنگی با هدف کمک به تهیه و توزیع عادلانه این محصولات فقط از سمت 4 تا احمق مثه من دنبال میشه..باقی کار خودشون رو میکنند و قوانین خودشون رو تصویب میکنندو از موفقیت های خودشون میگن..
میدونین چرا این بخش الان اینجاست؟ برای اینکه کسی برای امر عمومی و عام المنفعه کلمه من رو بکار نبره..چیزی تو بازارچه وجود داره قرار بود اینجا وجود نداشته باشه..
شما وقتی اینجا کاری کردی اون من رو باید بریزی دور.. نمیشه هم منیت خودتو بخوای هم نفع دیگران رو...
چرا فکر میکنی ادمی مثه هادی 24 ساعت اینجا قاطیه از دست همه.. چرا از دست یوزرهایی که ازش چیزی میخوان ناراحت نیست؟
شما فکر میکنید مشگل این ادما چیه؟ 10 بار گفتم من پخش کننده غلط میکنم منتی سر کسی بزارم خیر سرم اضافه پولمو گرفتم از رو دیسک ها کارمم کردم اعتماد بخش هم بالاسرمه و هر چی اعم از کمک و پخش انجام بدم از روز اول میدونستم منتی بر کسی نداره..
ولی وقتی 80 درصد انرژیم رو باید بزارم( مثالم هادیه) که بیام صبح تا شب مسائل عجیب و گوناگون بدون منطق تو فروم رو حل کنم بازم انتظار دارید بگید وقتم برای رایت کردن و زدن مایه به جیب گذشت؟
1 روز پی ام ها فلان میشن.فرداش قوانین عوض میشن..پس فرداش قوانین نانوشته اضافه میشن .. هفته ای 5 تا نظر سنجی.. روزی 8 تا کاربر پخش کننده میشن.. 4 تا سریال میرسه 20 تا نمیرسه..
با ملت تو تاپیکا سر اعداد سایت پست و فلان چونه بزن..
تو فکر کدوم یکی از این مشگلات رو مثلا هادی مسبب بوده و به وجود اورده..لیست کن منم بدونم..
سیاست فروم هم همیشه خدا بر خلاف نوع رفتار امثال هادیه.. اقا بیا شفاف بگن سیاست ما اینه.. ما اینطوری تصمیم میگیریم.. دوست داریم همه تصمیمات رای گیری باشه.. دوست داریم همه تصمیمات سفارشی باشه.دوست داریم همه تصمیمات پی امی باشه.. بالاخره شق القمر که نیست 1 راهی قراره از این بعد رفته بشه..از همین الان راست و حسینی بگن اقا ما راهمون اینه.. بقیه هم تصمیمشون رو مطابق اون راه بگیرن..
همین تاپیک فعلی.. مگر به این خاطر زده نشد که هادی 1 اعتراضی کرد.. ممگر نه اینکه به اعتقاد مدیران هادی قصدش این بود که گزینه اکثریت انتخاب شده همین نظر سنجی رو تحمیل کنه.. ای بابا پس احتمالا سرش ضربه خورده حالا شما میگید هدفش شخصی بوده و هدفشم تامین شده میگه این رای گیری فرمایشی و بدون معنی و بدون نتیجه هستش؟ اگه میگید طرف مشگلش شخصیه دیوانست 180 خلاف تصور شما بیاد اینجا رو فاقد وجاهت بدونه؟
انها همه را به کیش خود پندارند.. نه پستی اینجا خونده میشه نه کسی دیگه حال چونه زدن داره.. .. هر جا موفقیتی دیدید در این بخش و فروم مطمئن باشید سر منشاش مشخصه و هر جا نابودیو خسرانی دیدید با خیال تخت اعلام میکنم سر منشاش بنده و هادی و غیره و ذالک هستیم.. شاید دوستان با این حرفا کمی تسلی خاطر پیدا کنند از اقداماتی که کردن و میکنند و و هر زمان انتهاش مشگلی میخوره دیوار های کوتاه این بخش همیشه در دسترسشونه..