• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
سلام به همگی
قصد جسارت و جو سازی ندارم ، فقط این که اگر هم سریالها به صورت dvd پخش نشه ، convert کردن دوباره اونها و تبدیلشون به dvd که کاری نداره.
باید به فکر راه حل بهتری بود:(

البته در اين ضمينه جناب internetman صاحب نظر تر از من هستند (که ازشون میخوام نظر بدهند) اما اون طور که بنده اطلاعات دارم ، در فرايند تبديل به divx فریم های خاصی از تصوير برا کاهش حجم حذف ميشه و در تبديل دوبارهٔ نسخهٔ divx به dvd ، نتيجه چيز رغبت انگيزی نخواهد شد !

در مورد DIVx كردن من موافقم!

هم پخشش راحت تر ميشه هم مشكلات اينچنيني كمتر!

فقط كلآ فرآيند زمان بري هست تبديلش!

اما كلآ ايده خوبي هست حمايت ميكنيم! ;)

خوب آيا اين موافقت ها به اين معنی است که از همين الان نسخهٔ dvd نبايد پخش بشه ؟

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
ولی نظر من اینه که برای دوستان مورد اعتمادی که نسخه دی وی دی می خوان این محدودیت نباشه

DarePit

Registered User
لایک‌ها
0
البته در اين ضمينه جناب internetman صاحب نظر تر از من هستند (که ازشون میخوام نظر بدهند) اما اون طور که بنده اطلاعات دارم ، در فرايند تبديل به divx فریم های خاصی از تصوير برا کاهش حجم حذف ميشه و در تبديل دوبارهٔ نسخهٔ divx به dvd ، نتيجه چيز رغبت انگيزی نخواهد شد !

بله محمد جان در مورد کاهش کیفیت حق با شماست ، البته من خودم این کار رو کردم نسبتا کیفیت قابل قبولی داره ، و باید در نظر داشت اگر کسی قصد سوءاستفاده داشته باشه کیفیت براش ملاک نیست ، چون میخواد بفروشه نه این که آرشیو کنه.

در مورد پخش نکردن سریال ها به صورت dvd ، باز هم مشکلاتی هست ، فرض کنید عده ای برای خرید سریال افسران پلیس مشارکت کردند ، یعنی همه گی توی DVD هاش شریکن ، ما (البته ببخشید من خودم رو قاطی شما بزرگواران کردم) که نمیتونیم به کسانی که مشارکت کردند نسخه divx بدیم.

اگر دخالت های بیجا میکنم خواهشا عذر من رو بپذیرید.

س پ ا س گ ذ ا ر م :)

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
بله محمد جان در مورد کاهش کیفیت حق با شماست ، البته من خودم این کار رو کردم نسبتا کیفیت قابل قبولی داره ، و باید در نظر داشت اگر کسی قصد سوءاستفاده داشته باشه کیفیت براش ملاک نیست ، چون میخواد بفروشه نه این که آرشیو کنه.

در مورد پخش نکردن سریال ها به صورت dvd ، باز هم مشکلاتی هست ، فرض کنید عده ای برای خرید سریال افسران پلیس مشارکت کردند ، یعنی همه گی توی DVD هاش شریکن ، ما (البته ببخشید من خودم رو قاطی شما بزرگواران کردم) که نمیتونیم به کسانی که مشارکت کردند نسخه divx بدیم.

اگر دخالت های بیجا میکنم خواهشا عذر من رو بپذیرید.

س پ ا س گ ذ ا ر م :)

اختيار داريد ، هر کسی حق اظهار نظر داره ديگه !
در مورد اينکه گفتيد کيفيت قابل قبول ميشه ، اگه 4 تا مشتری از اون فروشنده بخرند و ببينند کيفيت بده برای خود فروشنده بد ميشه و خودش مجبوره از اين کار دست بکشه ، و اما در مورد مشارکت : من اين رو الان از شما ميشنوم ، من تا حالا فکر ميکردم مشارکت بدون در نظر گرفتن قالب سرياله و برای مشارکت کننده قالب سريال نبايد مهم باشه!

DarePit

Registered User
لایک‌ها
0
و اما در مورد مشارکت : من اين رو الان از شما ميشنوم ، من تا حالا فکر ميکردم مشارکت بدون در نظر گرفتن قالب سرياله و برای مشارکت کننده قالب سريال نبايد مهم باشه!

سلام محمد جان
چرا مشارکت باید بدون در نظر گرفتن قالب سریال باشه ؟
چرا برای مشارکت کننده نباید قالب سریال مهم باشه؟
چرا نباید فیلمی که دوست داره و در تهیه اش مشارکت کرده به صورت DVD داشته باشه تا بتونه با کیفیت عالی از dvd player تماشا کنه ؟
امیدوارم از حرفهایی که زدم بد برداشت نکنید ، من هیچ قصد و غرضی از حرفام ندارم
سپاسگذارم

همسایه

Registered User
لایک‌ها
0
اختيار داريد ، هر کسی حق اظهار نظر داره ديگه !
در مورد اينکه گفتيد کيفيت قابل قبول ميشه ، اگه 4 تا مشتری از اون فروشنده بخرند و ببينند کيفيت بده برای خود فروشنده بد ميشه و خودش مجبوره از اين کار دست بکشه ، و اما در مورد مشارکت : من اين رو الان از شما ميشنوم ، من تا حالا فکر ميکردم مشارکت بدون در نظر گرفتن قالب سرياله و برای مشارکت کننده قالب سريال نبايد مهم باشه!

با سلام

چون فرمودید هر کسی حق اظهار نظر داره منهم با اجازتون نظرم رو میگم

بنظر من هم قالب سريال مهمه و نمیدونم شما چطور با این نتیجه رسیده اید که قالب سريال نبايد مهم باشه

علی یار

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
....اگر كسي مايل بود كه در مورد اتهاماتي كه بهش زده شده مستنداتي ارائه بشه ميتونه همينجا بخواد!...

بنده توضیح صریح آقای رکس رو در این موارد میخوام .(البته موارد زیاد و بعضا مشابه بود که این دومورد از اهمشون هست) :

1-
پس لطف کنید هی توجیه نکنید برای کاربری که معلوم الحاله .....

؟؟؟؟

2-
.... ولی شما دقیقا سریالهای بخش مذبور رو در اختیار دیگران قرار دادید و نه فقط موارد ممنوع از سمت انیمیشن رو بلکه از سمت مشارکت رو هم ایضا..
اگه منظور از بخش انیمیشن سندباد و مسافرکوچولو هست .این مورد در صلاحیت مدیر بخش مزبور بوده که کاملا درجریان بودند و هستند و نه کاربران !

پس غیر از این موارد رو بعلاوه بخش اشتراک : لطفا
اسم سریال - ها - نام گیرنده -ها و شماره پست و زمان ارسال یا رسید رو ذکر کنید مستند و مستدل

* شما مجاید از تمام پی ام و حتی ایمیل بنده به هرکسی که حاوی اطلاعات فروش و ارسال باشه استفاده کنید.

درصورتیکه نتونید ثابت کنید ...... تصمیم نهایی رو بعهده مدیران محترم بخش میزارم !!

3
...................:rolleyes:

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
سلام محمد جان
چرا مشارکت باید بدون در نظر گرفتن قالب سریال باشه ؟
چرا برای مشارکت کننده نباید قالب سریال مهم باشه؟
چرا نباید فیلمی که دوست داره و در تهیه اش مشارکت کرده به صورت DVD داشته باشه تا بتونه با کیفیت عالی از dvd player تماشا کنه ؟
امیدوارم از حرفهایی که زدم بد برداشت نکنید ، من هیچ قصد و غرضی از حرفام ندارم
سپاسگذارم

با سلام

چون فرمودید هر کسی حق اظهار نظر داره منهم با اجازتون نظرم رو میگم

بنظر من هم قالب سريال مهمه و نمیدونم شما چطور با این نتیجه رسیده اید که قالب سريال نبايد مهم باشه

نه نه ! نميگم نبايد مهم باشه ! منظورم اينه که فردی که مشارکت ميکنه بدون چشم داشت بايد اين کار رو بکنه و اگه به هر علتی بنا شد به جای مثلاً dvd نسخهٔ divx پخش بشه نبايد شاکی بشه ! نميدونم ، تونستم منظورم رو برسونم يا نه !

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
نه نه ! نميگم نبايد مهم باشه ! منظورم اينه که فردی که مشارکت ميکنه بدون چشم داشت بايد اين کار رو بکنه و اگه به هر علتی بنا شد به جای مثلاً dvd نسخهٔ divx پخش بشه نبايد شاکی بشه ! نميدونم ، تونستم منظورم رو برسونم يا نه !

در نهایت احترام آقای ایزدی من این صحبت شما رو قبول ندارم.
خود من از دایویکس استفاده می کنم.
ولی چرا کسی که در مشارکت هزینه DVD پرداخت می کنه
و دلش هم فرمت DVD می خواد باید دایویکس بگیره؟

نوشته ای از هستی
ولی نظر من اینه که برای دوستان مورد اعتمادی که نسخه دی وی دی می خوان
این محدودیت نباشه

چرا کاربر x یا کاربر y که هم اندازه من نوعی هزینه می کنه ولی چون چند نفر رو بیشتر
می شناسه بتونه فرمت دلخواهش رو بگیره و دیگران از این امتیاز محروم باشند؟؟
این یک نوع تبعیضی که من با وجود عدم استفاده از فرمت DVD نمی تونم بپذیرمش.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
چرا کاربر x یا کاربر y که هم اندازه من نوعی هزینه می کنه ولی چون چند نفر رو بیشتر
می شناسه بتونه فرمت دلخواهش رو بگیره و دیگران از این امتیاز محروم باشند؟؟
این یک نوع تبعیضی که من با وجود عدم استفاده از فرمت DVD نمی تونم بپذیرمش.

عذر می خوام قضیه مشارکت کننده ها یکم فرق می کنه:happy: ولی من کلا منظورم اینه که می دونیم اونایی که مورد ندارند و در آینده هوس فروش به سرشون نمی زنه براشون دی وی دی بزنیم. و مورد اعتماد از نظر من شخص یا گروه خاصی نبود همه می تونن مورد اطمینان باشن;)

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه

در مورد دایوایکس کردن سریالها ، دوستانی که موافق نیستند ، آیا راه حل بهتری دارند ؟؟ البته اینجوری نباشه که فقط در مرحله پیشنهاد باشه ... قابلیت اجرا هم داشته باشه و کسی که پیشنهاد دهنده است خودش قسمتی از کار را بعهده بگیره ...

از طرف دیگه نمیشه به کاربرایی که در اشتراک سریال سهیم بودند بگیم که شما نمی تونید نسخه دی وی دی را داشته باشین ...

اما نکاتی که بنظر من می رسه :

1 - اول اینکه بهتره کاربران در مورد اشتراک و هدفش توجیح بشن ... از روز اول همه گفتند اگر کسی قراره از اشتراک به جایی برسه و بفکر سود شخصیه ، بهتره اشتراک گذاری را فراموش کنه ... خیلی از دوستان در سریالهایی مشارکت می کنند که اصلا اون را نمی شناسند ... یا بعدها اون را سفارش هم نمی دند . این دوستان براشون اشتراک مهمه نه سریال ... ما هم به دنبال رسیدن به همین نتیجه ایم .... حالا اگر کسی واقعا نسخه دی وی دی سریال براش مهمه نه خود اشتراک در تهیه سریال ، بهتره صبر کنه تا سریال را یکی از فروشنده گان محترم از منبع دیگه ای خریداری کنه و...

2 - در هیچکدام از اهداف اشتراک ؛ کامل کردن آرشیو دی دی دی های دوستان لحاظ نشده ... رسیدن سریالهای محبوب با حداقل قیمت هدف اصلی بوده نه پر کردن جیب فروشنده ها . حالا اگر کسی نمی تونه منفعتش را فدای اهداف اشتراک کنه ؛ بهتره اشتراک را فراموش کنه . ما نمی تونیم بخاطر معدودی از دوستان که عاشق دی وی دی آرشیو کردن هستند ، کاری کنیم که نتیجه اش دلسردی اعضای اصلی اشتراک و سایر کاربران فعالشه ////

خوب ، پیشنهاد من چیه :

1 - صندوقی از 5 تا 10 نفر اعضای اصلی اشتراک تشکیل بشه و اونها سرمایه اولیه صندوق را تامین کنند . سریالها از طریق صندوق خریداری بشه و بعدا مبلغی ناچیز ( مثلا 1000 تا 2000 تومان ) به سفارشات اضافه بشه تا مبلغ سرمایه گذاری اولیه تامین بشه . اینجوری دیگه کسی نمی تونه ادعایی روی سریال خریداری شده داشته باشه . نسخه دی وی دی هم در خزانه نگهداری بشه و به من پخش کننده هم داده نشه ...

2 - راه دوم اینه که هر سریال را یکی تامین هزینه کنه . مثلا سریال افسران پلیس را من بخرم ، بعدی را یکی دیگه و .... بعد از خرید هم با صلاحدید مدیران یک مبلغی برای اشتراک به مبلغ کلی اضافه بشه .

3 - پس از تبدیل سریال به دایوایکس ، نسخه دی وی دی به هیچ کاربری ، اعم از یک پسته و هزار پسته ، مدیر یا پخش کننده داده نشه . اینجوری تبعیضی هم وجود نخواهد داشت ...

به هر حال این نمیشه که سریال را یکی هماهنگ کرده و هزینه را جمع آوری و پیگیری کرده و کسی دیگه خریداری کرده و سود کارت اعتباری را پرداخت کرده و یکی دیگه خطر کرده و سریال را آورده ایران و آخر کاربری پیدا بشه و بگه من چون مثلا 5 هزار تومان در خرید سریال مشارکت کردم ، باید نسخه دی وی دیش را داشته باشم ...و نتیجه اش این بشه که سریال هنوز یکماه نشده از لیست فروشنده سر در بیاره و همه کسایی که در تهیه سریال مشارکت اصلی را داشتند دلسرد ، ناراحت و توبه کار بشن ....

بهتره واقعا کلاهمون را قاضی کنیم ببینیم دیدن یک سریال بصورت دی وی دی ویدیو بهتره یا ده سریال با فرمت دایوایکس ...

دوستدار

بدرود .

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
سلام به همه

در مورد دایوایکس کردن سریالها ، دوستانی که موافق نیستند ، آیا راه حل بهتری دارند ؟؟ البته اینجوری نباشه که فقط در مرحله پیشنهاد باشه ... قابلیت اجرا هم داشته باشه و کسی که پیشنهاد دهنده است خودش قسمتی از کار را بعهده بگیره ...

از طرف دیگه نمیشه به کاربرایی که در اشتراک سریال سهیم بودند بگیم که شما نمی تونید نسخه دی وی دی را داشته باشین ...

اما نکاتی که بنظر من می رسه :

1 - اول اینکه بهتره کاربران در مورد اشتراک و هدفش توجیح بشن ... از روز اول همه گفتند اگر کسی قراره از اشتراک به جایی برسه و بفکر سود شخصیه ، بهتره اشتراک گذاری را فراموش کنه ... خیلی از دوستان در سریالهایی مشارکت می کنند که اصلا اون را نمی شناسند ... یا بعدها اون را سفارش هم نمی دند . این دوستان براشون اشتراک مهمه نه سریال ... ما هم به دنبال رسیدن به همین نتیجه ایم .... حالا اگر کسی واقعا نسخه دی وی دی سریال براش مهمه نه خود اشتراک در تهیه سریال ، بهتره صبر کنه تا سریال را یکی از فروشنده گان محترم از منبع دیگه ای خریداری کنه و...

2 - در هیچکدام از اهداف اشتراک ؛ کامل کردن آرشیو دی دی دی های دوستان لحاظ نشده ... رسیدن سریالهای محبوب با حداقل قیمت هدف اصلی بوده نه پر کردن جیب فروشنده ها . حالا اگر کسی نمی تونه منفعتش را فدای اهداف اشتراک کنه ؛ بهتره اشتراک را فراموش کنه . ما نمی تونیم بخاطر معدودی از دوستان که عاشق دی وی دی آرشیو کردن هستند ، کاری کنیم که نتیجه اش دلسردی اعضای اصلی اشتراک و سایر کاربران فعالشه ////

خوب ، پیشنهاد من چیه :

1 - صندوقی از 5 تا 10 نفر اعضای اصلی اشتراک تشکیل بشه و اونها سرمایه اولیه صندوق را تامین کنند . سریالها از طریق صندوق خریداری بشه و بعدا مبلغی ناچیز ( مثلا 1000 تا 2000 تومان ) به سفارشات اضافه بشه تا مبلغ سرمایه گذاری اولیه تامین بشه . اینجوری دیگه کسی نمی تونه ادعایی روی سریال خریداری شده داشته باشه . نسخه دی وی دی هم در خزانه نگهداری بشه و به من پخش کننده هم داده نشه ...

2 - راه دوم اینه که هر سریال را یکی تامین هزینه کنه . مثلا سریال افسران پلیس را من بخرم ، بعدی را یکی دیگه و .... بعد از خرید هم با صلاحدید مدیران یک مبلغی برای اشتراک به مبلغ کلی اضافه بشه .

3 - پس از تبدیل سریال به دایوایکس ، نسخه دی وی دی به هیچ کاربری ، اعم از یک پسته و هزار پسته ، مدیر یا پخش کننده داده نشه . اینجوری تبعیضی هم وجود نخواهد داشت ...

به هر حال این نمیشه که سریال را یکی هماهنگ کرده و هزینه را جمع آوری و پیگیری کرده و کسی دیگه خریداری کرده و سود کارت اعتباری را پرداخت کرده و یکی دیگه خطر کرده و سریال را آورده ایران و آخر کاربری پیدا بشه و بگه من چون مثلا 5 هزار تومان در خرید سریال مشارکت کردم ، باید نسخه دی وی دیش را داشته باشم ...و نتیجه اش این بشه که سریال هنوز یکماه نشده از لیست فروشنده سر در بیاره و همه کسایی که در تهیه سریال مشارکت اصلی را داشتند دلسرد ، ناراحت و توبه کار بشن ....

بهتره واقعا کلاهمون را قاضی کنیم ببینیم دیدن یک سریال بصورت دی وی دی ویدیو بهتره یا ده سریال با فرمت دایوایکس ...

دوستدار

بدرود .

تقريباً 100% تأييد ميشه!
موافقم و اميدوارم خيلی سريع به اتفاق نظر برسيم !
فقط يک مشکلی در پيشنهاد فوق وجود داره ! نميشه که گفت نسخهٔ dvd به هيچ بنی بشری نرسه ! ( منظورم مدير و مسئول و اين حرف هاست ) چون به هر حال يکی بايد تبديلش کنه ديگه !

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
- پس از تبدیل سریال به دایوایکس ، نسخه دی وی دی به هیچ کاربری ، اعم از یک پسته و هزار پسته ، مدیر یا پخش کننده داده نشه . اینجوری تبعیضی هم وجود نخواهد داشت ...

یه چیزی هدف فکر می کنم تو بحثا گم شد!کسی که بخواد بفروشه که راحت می تونه با این روش تهیه کنه سریالو!پس دیگه برا چی ملت اذیت کنیم! بهشون فرمت دی وی دی ندیم!هدف از بحثا جلوگیری از فروش سریالهایی بود که بچه ها پول می دن می خرن!که این موضوع ارتباط مستقیمی با پدیده تراستت داره !یعنی یا لیست تراستت یا وجود فروش سریالها !;)
گزاشتن محدودیت بی دلیل که فایده ای نداره درست نیست!جلوی فروشو که نمی گیره پس برا چی محدودیت بزاریم!؟این میشه یه یه لیست تراستت جدید که این بار فقط شامل شیر کننده هاست!(که در هر حال فرمت دی وی دی باید بگیرن!) به بقیه بجز کسایی که سریال رو اول خریدهن یا صاحبای اولیه سریال فرمت دی وی دی داده نی شه!فقط این تراستت تنها فرقش با لیستای تراستت دیگه جلوی فروش رو نمی گیره!

امیرفرخ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان ببخشید دخالت میکنم...
اگه مسئله اینه که توی pt از بخش مشارکت فیلم و سریال نره برای بخش فروش، نمیشه با مدیریت سایت صحبت کنید تا بخش خرید و فروش فیلم در بازارچه نباشه؟؟؟بخش بازارچه باشه...ولی خرید و فروش فیلم توش اجرا نشه...
تعداد فرومهایی که بازارچه دارن و خرید و فروش توش انجام میشه کم نیست که...خیلی از دوستان همین فروم هم جاهای دیگه هستند...خب، هر کی میخواد از pt فیلم بخره، یعنی در بخش بازارچه، نمیتونه بخره ...پس میاد از بخش مشارکت تهیه میکنه...با قیمت خیلی کمتر...
دوستانی هم که میخوان فیلمی رو که از بخش اشتراک میگیرن ببرن جای دیگه، در فروم دیگه، تو مغازشون اصلا، بفروشن، ببرن... فروش فیلم در جای دیگه که مشکل نداره....
نمیدونم...شاید اصلا حرفم احمقانه بوده و امکان عملی شدنش نباشه...
به هر حال ببخشید که مزاحم شدم...

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
دوستان ببخشید دخالت میکنم...
اگه مسئله اینه که توی pt از بخش مشارکت فیلم و سریال نره برای بخش فروش، نمیشه با مدیریت سایت صحبت کنید تا بخش خرید و فروش فیلم در بازارچه نباشه؟؟؟بخش بازارچه باشه...ولی خرید و فروش فیلم توش اجرا نشه...
تعداد فرومهایی که بازارچه دارن و خرید و فروش توش انجام میشه کم نیست که...خیلی از دوستان همین فروم هم جاهای دیگه هستند...خب، هر کی میخواد از pt فیلم بخره، یعنی در بخش بازارچه، نمیتونه بخره ...پس میاد از بخش مشارکت تهیه میکنه...با قیمت خیلی کمتر...
دوستانی هم که میخوان فیلمی رو که از بخش اشتراک میگیرن ببرن جای دیگه، در فروم دیگه، تو مغازشون اصلا، بفروشن، ببرن... فروش فیلم در جای دیگه که مشکل نداره....
نمیدونم...شاید اصلا حرفم احمقانه بوده و امکان عملی شدنش نباشه...
به هر حال ببخشید که مزاحم شدم...

سلام
نه امكانش نيست دوست عزيز

متشكرم بابت توجهت به اين بخش

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه چیزی هدف فکر می کنم تو بحثا گم شد!کسی که بخواد بفروشه که راحت می تونه با این روش تهیه کنه سریالو!پس دیگه برا چی ملت اذیت کنیم! بهشون فرمت دی وی دی ندیم!هدف از بحثا جلوگیری از فروش سریالهایی بود که بچه ها پول می دن می خرن!که این موضوع ارتباط مستقیمی با پدیده تراستت داره !یعنی یا لیست تراستت یا وجود فروش سریالها !;)

سلام برادر

معمولا سریالها با فرمت دی وی دی ، بیشتر فروشنده ها را ترغیب می کنه که تهیه شون کنند و این در مورد دایو ایکس کمتر اتفاق می افته ... چون فرمت دایوایکس هنوز چندان جا نیفتاده و تبدیل مجدد به دی وی دی منو ها را از بین می بره و سایر مشکلات را ایجاد می کنه ...

برای همینه که ما بیشتر روی تبدیل دی وی دی به دایوایکس نظر داریم ...

تراستت ممبر هم که دیگه داستانش بسته شده و چون تعداد پست یا میزان فعالیت نمیتونه معیار خوبی برای تراستت بودن باشه ، بهتره بین کاربرها تبعیض نگذاریم ...

اما من الان یک فکری به سرم زد ... چطور اشتراک سریالهای بازارچه در اینجا و فروش سریالهای اشتراک در بازارچه آزاد بشه . البته لیست سریالهای اشتراکی به همراه قیمتشون هم در تاپیکی به بالای بازارچه اضافه بشه ... اینجوری دیگه اگر کسی سریالای اشتراکی را بخواد به اینجا راهنمایی میشه و مشتریان کسایی که سریالهای اشتراکی را می فروشند هم با یک پست در همون تاپیک فروش سریال به اینجا راهنمایی میشند ...

خوب نظر دوستان چیه ؟؟؟

بقول برادر Darepit : ب د ر و د ...

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
اما من الان یک فکری به سرم زد ... چطور اشتراک سریالهای بازارچه در اینجا و فروش سریالهای اشتراک در بازارچه آزاد بشه . البته لیست سریالهای اشتراکی به همراه قیمتشون هم در تاپیکی به بالای بازارچه اضافه بشه ... اینجوری دیگه اگر کسی سریالای اشتراکی را بخواد به اینجا راهنمایی میشه و مشتریان کسایی که سریالهای اشتراکی را می فروشند هم با یک پست در همون تاپیک فروش سریال به اینجا راهنمایی میشند ...

خوب نظر دوستان چیه ؟؟؟

من از ابتدای دور جدید دعواها، این تاپیک رو خوندم. :f34r::f34r:
اولا که خیلی باحال و خنده دار بود، ممنون از تمام دوستان فعال.
3ztzsjm.gif

در مورد این پیشنهاد برادر ققنوس هم، به نظرم این اولین پیشنهاد کاملا منطقی و عملی می باشد.
128fs318181.gif

(که البته احتمال مخالفت بر و بچ بازارچه زیاد می باشد. :( )

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
من از ابتدای دور جدید دعواها، این تاپیک رو خوندم. :f34r::f34r:
اولا که خیلی باحال و خنده دار بود، ممنون از تمام دوستان فعال.
3ztzsjm.gif

در مورد این پیشنهاد برادر ققنوس هم، به نظرم این اولین پیشنهاد کاملا منطقی و عملی می باشد.
128fs318181.gif

(که البته احتمال مخالفت بر و بچ بازارچه زیاد می باشد. :( )

حدس شما صحيحه !
منی که مشارکتی هم هستم زياد حال نکردم چه برسه که با بخش بازارچه مطرح هم بشه !
ولی اين ايده رو ميشه جور ديگه اي پياده کرد :
هر بنی بشری که در ليسته خودش کارهای اشتراکی گذاشت ، بريزيد تو تاپيکش و هی به اينجا لينک بديد ( ميشه همون پيشنهاد منتها غير رسمی تر )

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
حرفای بالا تایید میشه........البته همین الان هم داره همین اتفاق میوفته.........تا تاپیکی برای فروش یک سریال که در بخش مشارکت نیز وجود داره زده میشه همه میریزن توش لینک بخش مشارکت رو میدن!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا