prelude2love
Registered User
جدآ جاي تعجب و تاسف داره!
اين سريال ها! مخصوصآ ارتش سري در ايران موجود نبود اصلآ و ما بد بختي پيدا كرديم خارج از ايران!
و ممكن هست كه از طريق يه واسطه اين سريالها به پخش كننده ها رسيده باشه اما احتمال بسيار بسيار زياد مبدا اين سريالها بخش مشاركت هست!
اگر دوستان نظر خاصي دارند براي برخورد با اين موارد همينجا ذكر كنند.
قبل از هر چيز اين مشکل رو برام ميشه يکی شرح بده : اين فروشندگان که در بازارچه تاپيک ندارند و فعاليت نميکنند ، پس چه ربطی به بازارچه داره قضيه ؟ ( البته به جز آقايه reza_d ( نام کاربری ايشون رو درست گفتم هادی جان ؟))
سلام به همه دوستان
اولین پیشنهاد من اینه که دیگه سریالها بصورت دی وی دی پخش نشه ...
این دوستان اکثرا فروشنده دی وی دی هستند و ما بیشترین تخلفات را در این بخش داریم .
اگر واقعا کسی به سریال علاقه داشته باشه نباید دی وی دی و دایوایکس براش متفاوت باشه ...
به شدت تأييد ميشه و از مديران محترم هم تقاضا ميکنم ، که اين مطلب رو قانون کنند که ضمانت اجرايی داشته باشه ، تا نظر ديگر دوستان چی باشه !
( البته ميشه تبصره هايی در نظر گرفت مثلاً اينکه به دوستان مورد اعتماد بخش منشارکت با ثبت اسامی شون در صورت تمايل dvd ها داده بشه . یا ...)
نکته دیگه ، یکسان بودن ترتیب سریالها در لیست این دوستانه که نشون می ده احتمالا منبع تهیه اشون یکیه !! من پیشنهادم اینه از دوستان فروشنده بخوایم منبعشون را معرفی کنند ...
راه دیگه اینه که لیست افرادی که این 3 سریال را تهیه کردند را بدست بیاریم ... این راه بهتریه .... چون تعداد کمی هستند که هم به کارتون علاقه داشته باشند و هم به سریال ... و اونهم این دو سریال خاص ...
آقای Pilot لیست درخواست دهنده کان را دارند ...
استاد دنی و MD_MD_2600 هم که دارند (( لیست باید از کسانی که بصورت رسمی و غیر رسمی یا دوستانه سریال بدستشون رسیده تشکیل شده باشه ))
آقای کاکاشی هم که لیست را دارند و کسایی هم که از منابع خارجی سریال را تهیه کردند هم مشخصه ...
خوب ، کسی یا کسانی که هر 3 سریال را درخواست دادند جواب ما هستند که من فکر نمی کنم بیشتر از 3 نفر باشند ...
امیدوارم حدسهایی که در مورد موش اشتراک زدم درست نباشه ...
دوستدار
بدرود .
پ . ن : من از روز اول انتظار این داستان را داشتم و خیلی تعجب نکردم ... چیزی که من را شگفت زده کرده توالی زمانی ارایه این سریالها در لیست دوستانه !!!
اين هم پيشنهاد خوبيه ! اما برخی از واژه ها خيلی برام جالب بود (منظورم اینه که مگه لیست دریافتی ها رو شما دارید ؟)
و در آخر اينکه ، با اين فروشندگانی که در بازارچه فعاليت نميکنند مدير بازارچه بايد چه کار کنه مثلاً ؟