• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
جدآ جاي تعجب و تاسف داره!

اين سريال ها! مخصوصآ ارتش سري در ايران موجود نبود اصلآ و ما بد بختي پيدا كرديم خارج از ايران!
و ممكن هست كه از طريق يه واسطه اين سريالها به پخش كننده ها رسيده باشه اما احتمال بسيار بسيار زياد مبدا اين سريالها بخش مشاركت هست!

اگر دوستان نظر خاصي دارند براي برخورد با اين موارد همينجا ذكر كنند.

قبل از هر چيز اين مشکل رو برام ميشه يکی شرح بده : اين فروشندگان که در بازارچه تاپيک ندارند و فعاليت نميکنند ، پس چه ربطی به بازارچه داره قضيه ؟ ( البته به جز آقايه reza_d ( نام کاربری ايشون رو درست گفتم هادی جان ؟))

سلام به همه دوستان

اولین پیشنهاد من اینه که دیگه سریالها بصورت دی وی دی پخش نشه ...

این دوستان اکثرا فروشنده دی وی دی هستند و ما بیشترین تخلفات را در این بخش داریم .

اگر واقعا کسی به سریال علاقه داشته باشه نباید دی وی دی و دایوایکس براش متفاوت باشه ...

به شدت تأييد ميشه و از مديران محترم هم تقاضا ميکنم ، که اين مطلب رو قانون کنند که ضمانت اجرايی داشته باشه ، تا نظر ديگر دوستان چی باشه !
( البته ميشه تبصره هايی در نظر گرفت مثلاً اينکه به دوستان مورد اعتماد بخش منشارکت با ثبت اسامی شون در صورت تمايل dvd ها داده بشه . یا ...)

نکته دیگه ، یکسان بودن ترتیب سریالها در لیست این دوستانه که نشون می ده احتمالا منبع تهیه اشون یکیه !! من پیشنهادم اینه از دوستان فروشنده بخوایم منبعشون را معرفی کنند ...

راه دیگه اینه که لیست افرادی که این 3 سریال را تهیه کردند را بدست بیاریم ... این راه بهتریه .... چون تعداد کمی هستند که هم به کارتون علاقه داشته باشند و هم به سریال ... و اونهم این دو سریال خاص ...

آقای Pilot لیست درخواست دهنده کان را دارند ...

استاد دنی و MD_MD_2600 هم که دارند (( لیست باید از کسانی که بصورت رسمی و غیر رسمی یا دوستانه سریال بدستشون رسیده تشکیل شده باشه ))

آقای کاکاشی هم که لیست را دارند و کسایی هم که از منابع خارجی سریال را تهیه کردند هم مشخصه ...

خوب ، کسی یا کسانی که هر 3 سریال را درخواست دادند جواب ما هستند که من فکر نمی کنم بیشتر از 3 نفر باشند ...

امیدوارم حدسهایی که در مورد موش اشتراک زدم درست نباشه ...

دوستدار

بدرود .

پ . ن : من از روز اول انتظار این داستان را داشتم و خیلی تعجب نکردم ... چیزی که من را شگفت زده کرده توالی زمانی ارایه این سریالها در لیست دوستانه !!!

اين هم پيشنهاد خوبيه ! اما برخی از واژه ها خيلی برام جالب بود (منظورم اینه که مگه لیست دریافتی ها رو شما دارید ؟)

و در آخر اينکه ، با اين فروشندگانی که در بازارچه فعاليت نميکنند مدير بازارچه بايد چه کار کنه مثلاً ؟

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
و در آخر اينکه ، با اين فروشندگانی که در بازارچه فعاليت نميکنند مدير بازارچه بايد چه کار کنه مثلاً ؟

خب همه بحث ما در مورد پی تی هست . اگه فروشنده ای باشه که در بازارچه فعالیت نمی کنه از کجا شناخته شده و لیست فیلم هاش گیر آورده شده ؟

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
خب همه بحث ما در مورد پی تی هست . اگه فروشنده ای باشه که در بازارچه فعالیت نمی کنه از کجا شناخته شده و لیست فیلم هاش گیر آورده شده ؟

ظاهراً اين فروشندگان mail هايی به صورت spam به دوستان ميزنند که ليستشون رو آشکار ميکنه

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
قبل از هر چيز اين مشکل رو برام ميشه يکی شرح بده : اين فروشندگان که در بازارچه تاپيک ندارند و فعاليت نميکنند ، پس چه ربطی به بازارچه داره قضيه ؟
پيدا شد:D، محمد فعلاً اين تاپيک ها رو درياب ;):

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قبل از هر چيز اين مشکل رو برام ميشه يکی شرح بده : اين فروشندگان که در بازارچه تاپيک ندارند و فعاليت نميکنند ، پس چه ربطی به بازارچه داره قضيه ؟ ( البته به جز آقايه reza_d ( نام کاربری ايشون رو درست گفتم هادی جان ؟))

شما چطور نماینده بازارچه ای هستی که فروشنده ات را نمی شناسی برادر ؟؟ هم آقای Nemo Movies و هم آقای Reza D تو بازارچه تاپیک دارند ... بعدش هم لیست Napster دقیقا با Nemo یکیه و احتمالا این اسم ، پوششی برای کارهای خلافشه ...

تاپیک هی آقای Nemo که الان دیگه وجود نداره :

فروش!!! واقعی غیر واقعی ، سیاه و سفید

فروش دنیای سینما به قدمت 1904 تا 2007 با آرشیوی به اندازه 10000 عدد دی وی دی

فقط برای همکاران - بهترین موقعیت برای کشوری شدنفروش!!!!

هر کس شک داره ، بهتره این صفحه را در تهیه سریال پرستاراه مطالعه کنه :

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1238380&postcount=426

که البته الان همه این تاپیکها به دلایلی (( شاید خبر بردن موش اشتراک !! )) حذف شده اند !!!!

تاپیک آقای Reza D :

http://forum.persiantools.com/t38323.html

پس آقای ایزدی ، اینها فروشنده بازارچه اند ، هر دوشون . پس به مدیر ارتباط داره ...

اين هم پيشنهاد خوبيه ! اما برخی از واژه ها خيلی برام جالب بود (منظورم اینه که مگه لیست دریافتی ها رو شما دارید ؟)

بله برادر ... با اجازه دارم ... بر عکس فرض شما و خیلی از دوستان ، من دوستی نزدیکی با دوستان پخش کننده این سریالها یا با مدیرانی که با این دوستان در ارتباطند داشتم و دارم . بنابراین پیدا کردن این لیست برای من خیلی آسونه . حتی من اسامی کسایی که خارج از سیکل طبیعی و بدون دادن مبلغ اشتراک سریال را دریافت کردند را هم دارم !!

مشکل ما با فروشنده ها نیست ... با دوست نما هاست ...

ادیت ...

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من گفتم دیگه خودمو درگیر نمیکنم ولی درکل 1 نکته مشخصه.. قصه های جزیره و ارتش سری رو دارند این فروشندگان و انه شرلی رو ندارن. درحالی که همه میدونن انه هم قبلا خریداری شده( نه توسط برادر شینوبی و استاد فریدا) و وارد ایران شده .. پس احتمالا فقط 2 تا نکته مطرحه..

1. احتمال قویتر : همون جایی که ارشیو میخره برای فروشندگان تهرانی احتمالا سریالها رو خریده و وارد ایران کرده.. نمونه مشتریهای هر روزش Iran-buy که مشخصه سریالها مال خودشه چون Poirot رو هم بطور مثال خریدن و اوردن ( و 1 نسخش رو هم من گذاشتم) و طبعا براشون خرید سریالها راحت هستش.. سر جریان جواهری رد قصر هم رفتن جدا خریدن و خودشون خونه ساب کردن( کاری به ساب بچه های اینجا هم نداشتن) و گذاشتن تو لیست.. پس وقت و پولش رو دارن و ماهم کاسه داغتر از اش نیستیم.. ولی اینارو گفتم فردا یهو مارپل بره تو لیستشون :دی

2. برعکسش.. یکی واستاده هر چی اینجا ریلیز میشه میخره که البته فقط دنبال DVD-Video رفته..

در کل زیاد خودتون رو اذیت نکنید..:دی

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
پيدا شد:D، محمد فعلاً اين تاپيک ها رو درياب ;):

در حال انجامه !

اين قسمت تقصير من بود!:( چون منم ديروز حواسم نبود و از دستم در رفت.:wacko: آقای ايزدی تو اين يه مورد بی گناهه!:) حتی از من هم خواستن که از شما بپرسم.:rolleyes:

خلاصه گناه اين سوء تفاهم به گردن منه. :(:(:(

اميدوارم اين پاسخ برای هادی عزيز و کوتی که خودشون پاک کردند کافی بوده باشه !

شما چطور نماینده بازارچه ای هستی که فروشنده ات را نمی شناسی برادر ؟؟ هم آقای Nemo Movies و هم آقای Reza D تو بازارچه تاپیک دارند ... بعدش هم لیست Napster دقیقا با Nemo یکیه و احتمالا این اسم ، پوششی برای کارهای خلافشه ...
.

آقای دوستی که خودتون ميگيد الان ديگه تاپيک ندارند و قضيهٔ بستن تاپيکشون هم منتفيست ! فقط از ايشون ميشه خواست که سريال های مورد نظر رو از ليستشون حذف کنند که انجام ميشه !
در مورد آقای reza_d هم که تاپيک دارند در حال صحبت کردن با ايشون هستم !

بله برادر ... با اجازه دارم ... بر عکس فرض شما و خیلی از دوستان ، من دوستی نزدیکی با دوستان پخش کننده این سریالها یا با مدیرانی که با این دوستان در ارتباطند داشتم و دارم . بنابراین پیدا کردن این لیست برای من خیلی آسونه . حتی من اسامی کسایی که خارج از سیکل طبیعی و بدون دادن مبلغ اشتراک سریال را دریافت کردند را هم دارم !!

مشکل ما با فروشنده ها نیست ... با دوست نما هاست ...

ادیت ...

لطفاً بررسی کنيد و اين دوست نما ها رو معرفی کنيد تا همه بشناسيمشون !
ممنون

من گفتم دیگه خودمو درگیر نمیکنم ولی درکل 1 نکته مشخصه.. قصه های جزیره و ارتش سری رو دارند این فروشندگان و انه شرلی رو ندارن. درحالی که همه میدونن انه هم قبلا خریداری شده( نه توسط برادر شینوبی و استاد فریدا) و وارد ایران شده .. پس احتمالا فقط 2 تا نکته مطرحه..

1. احتمال قویتر : همون جایی که ارشیو میخره برای فروشندگان تهرانی احتمالا سریالها رو خریده و وارد ایران کرده.. نمونه مشتریهای هر روزش Iran-buy که مشخصه سریالها مال خودشه چون Poirot رو هم بطور مثال خریدن و اوردن ( و 1 نسخش رو هم من گذاشتم) و طبعا براشون خرید سریالها راحت هستش.. سر جریان جواهری رد قصر هم رفتن جدا خریدن و خودشون خونه ساب کردن( کاری به ساب بچه های اینجا هم نداشتن) و گذاشتن تو لیست.. پس وقت و پولش رو دارن و ماهم کاسه داغتر از اش نیستیم.. ولی اینارو گفتم فردا یهو مارپل بره تو لیستشون :دی

2. برعکسش.. یکی واستاده هر چی اینجا ریلیز میشه میخره که البته فقط دنبال DVD-Video رفته..

ميخوايد بگيد اين احتمال هم وجود داره که اصلاً تخلفی رخ نداده باشه ؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آقای دوستی که خودتون ميگيد الان ديگه تاپيک ندارند و قضيهٔ بستن تاپيکشون هم منتفيست ! فقط از ايشون ميشه خواست که سريال های مورد نظر رو از ليستشون حذف کنند که انجام ميشه !
يکی از لينکايی که دادم تاپيک آقای دوستی هست!

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49

اره اینا خودشون میخرن , قبل ایجاد این بخش هم اینا کلی سریال داشتن , فرمتشونم دی وی دی هست,
البته قیمت هاشون گرونه :wacko:

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
يکی از لينکايی که دادم تاپيک آقای دوستی هست!

ميدونم ، منتها تو اون لينکی که شما و برادر هادی گذاشتید ! ايشون به فروش اين dvd ها مشغول نبودند ( تاپيک هم ظاهراً متروکه است )

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اره اینا خودشون میخرن , قبل ایجاد این بخش هم اینا کلی سریال داشتن , فرمتشونم دی وی دی هست,
البته قیمت هاشون گرونه :wacko:

ميدونم ، منتها تو اون لينکی که شما و برادر هادی گذاشتید ! ايشون به فروش اين dvd ها مشغول نبودند ( تاپيک هم ظاهراً متروکه است )

خدا را شکر که همه ما اشتباه می کنیم و فقط شما دوستان از همه قضایا خبر داشتین و کارتون سندباد را هم اینها خودشون خریداری کرده بودند ...

محمد جان شما بهتره پیگیری نکنی چون آخرش فکر کنم ما بدهکار هم بشیم و باید از بازارچه عذر خواهی کنیم ...

تاپیکها همه متروکه است و دی وی دی هم نمی فروختند و اصلا نمی دونند دی وی دی چی هست و خودشون می خرند و .... من از اول هم می دونستم ار کانال شما به جایی نمی رسیم چون منهم اگر بودم اول فکر خودم رو می کردم و دوستهای نزدیکم رو .... فقط لیست سریالها را گذاشتم تا بعضی از دوستان که برای فروشنده های بازارچه دل می سوزوندند و سنگشون را به سینه می زدند ، بدونند با چه ادمهایی طرفند ...

دوست نما هم یکی مثل شماست برادر ، که شدی سخنگوی بازارچه ... ما دم خروس را باور کنیم یا قسم حضرت عباس رو ؟؟ لیست سریالها را باور کنیم یا حرفهای شما را که این فروشنده ها مال بازارچه نیستند و این موضوع چه ارتباطی به مدیر داره رو ؟؟؟ حالا شما هزار تا قسم بخور که از حقوق اشتراک داری دفاع می کنی وقتی نتیجه اش برعکسه ، من که نمی تونم باور کنم ...

بدرود ...

پ . ن : پست قبلی رابه این دلیل ادیت کردم که یکی از مدیران از من درخواست کرد برای آرامش تاپیک لحنش را ملایم تر کنم مگرنه من نظرم تغییر نکرده و همونه برادر ...

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
محمد جان شما بهتره پیگیری نکنی چون آخرش فکر کنم ما بدهکار هم بشیم و باید از بازارچه عذر خواهی کنیم ...
ببين برادر ! من اگه اينجا سوالی ميپرسم ، به خاطر روشن شدن مسايله نه اينکه ، قصد من اين باشه که طرف کسی رو بگيرم يا از کسی دفاع کنم ! اگه شما در جريان بحث هايی که بين من و رضا رد و بدل شده بودید اينقدر دو آتيشه و با توپ پر حرف نميزدید !
حرف هايی که من اينجا ميزنم به اين معنی نيست که نشستم کنار گود و سماغ ميمکم !
يه کم ديگه صبر کنيد لطفاً

تاپیکها همه متروکه است و دی وی دی هم نمی فروختند و اصلا نمی دونند دی وی دی چی هست و خودشون می خرند و .... من از اول هم می دونستم ار کانال شما به جایی نمی رسیم چون منهم اگر بودم اول فکر خودم رو می کردم و دوستهای نزدیکم رو .... فقط لیست سریالها را گذاشتم تا بعضی از دوستان که برای فروشنده های بازارچه دل می سوزوندند و سنگشون را به سینه می زدند ، بدونند با چه ادمهایی طرفند ...

..

چرا فکر ميکنيد که من با اين دوستانی که اسم برديد و سريال های فوق الذکر رو ميفروشند رفيق فابريکم و هر روز خونهٔ هم هستيم و ميزنيم تو سر هم ؟ ! من اصلاً اين آقايون محترم رو نميشناسم و فقط در بازارچه تاپيک هاشون رو ديدم !
اگه فردی در اونجا تاپيک نداشته باشه و اقدام به فروش اين سريال ها بکنه ، به من يا بازارچه چه دخلی داره ؟
در مورد آقای reza_d که تاپيک فروش فعال دارند پيگيری در حال انجامه و همينجا به زودی خبر ميدم .
اما در مورد آقايه napster که ميگيد همون آقای دوستی هستند : من که صريح گفتم ديگه نميدونم با چه حالتی بگم : تاپيکی که ايشون در اون تاپيک در حال فروش dvd های خود و مثلا اين سه سريال هستند رو به بنده معرفی کنيد ( تاپيکی که خواهر لينک کرده بودند ، مربوط به مدتها پيش ميشه و زمانی که آقای دوستی ميخواتند محصولات خود رو در قالب يک dvd به مشتريان خود معرفی کنن ) (فرض کنيد گرفتاری های روز مره به من اجازه نميده که ، تمرکز کنم و تاپيک ايشون رو پيدا کنم )

دوست نما هم یکی مثل شماست برادر ، که شدی سخنگوی بازارچه ... ما دم خروس را باور کنیم یا قسم حضرت عباس رو ؟؟ لیست سریالها را باور کنیم یا حرفهای شما را که این فروشنده ها مال بازارچه نیستند و این موضوع چه ارتباطی به مدیر داره رو ؟؟؟ حالا شما هزار تا قسم بخور که از حقوق اشتراک داری دفاع می کنی وقتی نتیجه اش برعکسه ، من که نمی تونم باور کنم ...

...

يه روز يه دوستی تو همين تاپيک گفت که نبايد از بزرگنمايي بخشی از جمله های يک فرد استفاده کرد و اون فرد رو نا به حق کوبيد !
من کی گفتم ، اينها در بازارچه تاپيک ندارند و به مدير مربوط نيست ؟
من گفتم ، رضا علناً تآپيک داره ولی آقای دوستی اگر هم داشته باشه من نديدم ، آقای napster رو هم که خودتون گفتيد همون آقای دوستی هستند !
خوب ؟

پ . ن : پست قبلی رابه این دلیل ادیت کردم که یکی از مدیران از من درخواست کرد برای آرامش تاپیک لحنش را ملایم تر کنم مگرنه من نظرم تغییر نکرده و همونه برادر ...

نگران نباشيد
شما مجازيد در مورد همهٔ آدم های دنيا هر جور که باب ميلتون هست فکر کنيد ، به اين ميگن آزادی فکر و عقيده ! :happy:

شاد باشید

zeus_titan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام
ققنوس و رکس چند وقته نیستند!!;)

درتاپیک دانلود فیلم ها ی غرور و تعصب ازشون سوالی کردم که متاسفانه جواب ندادند،خیلی وقت پیش قرار بود فیلم ها رو بفرستند که هنوز ....;)!!!!گفتم شاید کسی اینجا بتونه جواب بده!;)

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
در مورد مشكلات اخير با كمك prelude2love عزيز به موفقيتهايي رسيديم!

ضمن تشكر از ايشون به زودي نتايج بررسي ها رو اعلام ميكنيم تا همه با هم در موردش تصميم بگيريم!

از ساير دوستان هم خواهش ميكنم درباره حفظ فضاي دوستانه اينجا بيشتر كوشا باشند!

با تشكر

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
ققنوس و رکس چند وقته نیستند!!;)

در
تاپیک دانلود فیلم ها ی غرور و تعصب ازشون سوالی کردم که متاسفانه جواب ندادند،خیلی وقت پیش قرار بود فیلم ها رو بفرستند که هنوز ....;)!!!!گفتم شاید کسی اینجا بتونه جواب بده!;)

سلام سلام

من دیروز به قولم وفا کردم و فیلمها و سریالها را فرستادم !!

امروز یا فردا بدست آقای علی یار خواهد رسید .

ببخشید دیر شد .

بدرود .

zeus_titan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8

سلام سلام

من دیروز به قولم وفا کردم و فیلمها و سریالها را فرستادم !!

امروز یا فردا بدست آقای علی یار خواهد رسید .

ببخشید دیر شد .

بدرود .

خیلی ممنون ققنوس جان:happy:
ببخشید چون دیدم جوابم رو ندادید و قرار بود ...اینجا پرسیدم;)
به هر حال خیلی ممنون
72.gif

حالا فقط می مونه فیلم هایی که رکس ...
72.gif

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
در مورد مشكلات اخير با كمك prelude2love عزيز به موفقيتهايي رسيديم!

ضمن تشكر از ايشون به زودي نتايج بررسي ها رو اعلام ميكنيم تا همه با هم در موردش تصميم بگيريم!

دوستان جناب reza_d ظاهراً خودشون در جريان تخلف صورت گرفته نبودند و پس از اينکه در جريان قرار گرفتند مشکل رو حل کردند :

کلیک کنید

در مورد آقای nemo و به قول برادر هادی همون napster بنده چون تاپيک فروشی در بازارچه از ايشون پيدا نکردم ، اقدامی هم نميتونم بکنم ! اگه ايشون در خارج از بازارچه مشغول فروش اين عنوان ها باشند از دست ما خارجه و همگی اين احتمال رو ميداديم که اين اتفاق بيفته !
راه حل همونجور که هادی گفت و مديران فعلاً توجه نکردند عدم پخش نسخهٔ dvd سريال هاست
اميدوارم مديران در اين ضمينه به اتفاق نظر برسند

حالا شما هزار تا قسم بخور که از حقوق اشتراک داری دفاع می کنی وقتی نتیجه اش برعکسه ، من که نمی تونم باور کنم ...

برادر بد نيست گاهی وقت ها در افکارمان تجديد نظر کنيم !!!!!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
دوستان جناب reza_d ظاهراً خودشون در جريان تخلف صورت گرفته نبودند و پس از اينکه در جريان قرار گرفتند مشکل رو حل کردند :

کلیک کنید

در مورد آقای nemo و به قول برادر هادی همون napster بنده چون تاپيک فروشی در بازارچه از ايشون پيدا نکردم ، اقدامی هم نميتونم بکنم ! اگه ايشون در خارج از بازارچه مشغول فروش اين عنوان ها باشند از دست ما خارجه و همگی اين احتمال رو ميداديم که اين اتفاق بيفته !
راه حل همونجور که هادی گفت و مديران فعلاً توجه نکردند عدم پخش نسخهٔ dvd سريال هاست
اميدوارم مديران در اين ضمينه به اتفاق نظر برسند

در مورد DIVx كردن من موافقم!

هم پخشش راحت تر ميشه هم مشكلات اينچنيني كمتر!

فقط كلآ فرآيند زمان بري هست تبديلش!

اما كلآ ايده خوبي هست حمايت ميكنيم! ;)

DarePit

Registered User
لایک‌ها
0

در مورد DIVx كردن من موافقم!

سلام به همگی
قصد جسارت و جو سازی ندارم ، فقط این که اگر هم سریالها به صورت dvd پخش نشه ، convert کردن دوباره اونها و تبدیلشون به dvd که کاری نداره.
باید به فکر راه حل بهتری بود:(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا