• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
سلام برادر

در مورد بقیه داستان ها ، اینجا بحث زیاد شده ولی در مورد این یک قانون ، باید بگم که همونطور که نوشته شده ، فروشنده باید راضی باشه ، این یعنی باید سریال از بازارچه تهیه شده باشه و فروشنده در بازارچه اجاره بده تا در اشتراک عرضه بشه ... ولی من تقریبا همه سریالهایی را که دارم عرضه می کنم ، از بیرون فروم تهیه کردم یا خودم دانلود کردم بنابراین قانونی که شما به اون استناد کردین ، در موردش صادق نیست ....

بنابراین ، پست شما بجز تحریک مجدد دوستان ثمری نداره ... ولی خیالتون راحت باشه ، من که شخصا علاقه ای به فعالیت در بازارچه زیر نظر مدیر محترم اونجا که تدبیر بالایی هم دارند ، ندارم ... !!

بهتره داستان را هم بیشتر از این کش ندیم چون جز دلخوری طرفین ، چیزی عایدمون نخواهد شد ...

شاد باشی

بدرود .

برادر اگه بگم از شما تعجب ميکنم از دست من ناراحت نميشيد ؟ :
کجای اين قانون نامفهومه ؟ اين قانون داره ميگه محصولات بازارچه در اشتراک قابل عرضه نيست مگر به اذن فروشنده ، يعنی اينکه ، شما نميتونی بری از بازارچه فيلم و سريال بخری بعد بيای اينجا به اشتراک بزاری ( که منم نگفتم شما اين کار رو کردی و نميدونم چرا شما رو اين بخشش تاکيد ميکنی ؟ )
در عين حال ميگه شما حق نداری محصولی که در اشتراک عرضه کردی و در اينجا تهيه شده رو در بازارچه عرضه کنی ( غير از اين ميگه يا من خنگ شدم ؟)

و چون برداشت من از اين جمله اوضح من الشمس ميباشد ، بازم ميگم : با احترام :راه بازه و جاده درازه !!

مدير اونجا هم بخوايد نخوايد خداوکيلی آدم خوبيه ! مشکل اينه که کسی در اينجا باهاش مراوده نداشته که خوب بشناستش .

در هر حال موافق ختم کلام هستم !

شاد باشيد

DarePit

Registered User
لایک‌ها
0
بنده قصد جسارت و بی احترامی به هیچ یک از دوستان عزیز و گرامی رو ندارم فقط یه سوالی برام مطرح شده که دوست دارم جواب صاحب نظران در این زمینه رو بدونم
این رو قبول دارم چیزی که از مشارکت تهیه میشه و با بقیه دوستان شریک هستیم نباید به بازارچه راه پیدا کنه ، چون اختیارش دست ما نیست ، اما چرا چیزی که از بازارچه تهیه میشه نباید به بخش مشارکت راه پیدا کنه ؟ مگه وقتی ما چیزی رو میخریم صاحب اون نمیشیم؟ مگه وقتی ما چیزی رو میخریم اختیارش رو نداریم ؟ مثلا وقتی ما یه T-shirt میخریم،از فروشنده اجازه میگیریم که آیا این T-shirt رو برادرم هم میتونه بپوشه یا نه ! ...
س پ ا س گ ذ ا ر م:)

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
بحث در مورد بخش هاي ديگر به اينجا مربوط نميشه!

انصافآ هم شايد فقط يك يا دو مورد داشتيم اوايل اشتراك گذاري كه كمي دوستان فروشنده گله داشتند!

حالا اصلآ اين موضوع مهم نيست به نظر من

به قول وحيد اين يك مرامنامه هست براي كاربران اينجا!

از اونجاييكه نشون بديم هدف ما اينجا سود شخصي نيست!
همين سريالها رو هادي و وحيد و محمد و جناب مردي و دني و اصولآ تمام پخش كننده ها ميتونن برن يه جاي ديگه با كلي سود بفروشند!

اما اينجا هستند به خاطر مسائل ديگري!
حقيقت هم اين هست كه در قسمت بازارچه تخلفاتي صورت ميگيره متاسفانه!
اما باز هم ما به خاطر احترام دوستان به اين مرامنامه متعهد هستيم!

نميدونم باز هم مطلبي در اين مورد هست يا نه؟!
اگر نيست اين بحث رو همينجا ببنديم!

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
سلام

اول میخوام تشکر کنم از دوستانی که در این بخش فعالیت میکنم
فوق العاده کار زیباییست
خسته نباشید
196.gif

دوم یک پیشنهاد داشتم :
نمیدونم دقت کردید یا نه ، سریالهایی در این بخش هستند که 1 ، 2 یا 3 دیسک بیشتر نیستند
میخواستم پیشنهاد بدم که این امکان فراهم بشه که مثلا کسی که چند مجموعه رو همزمان سفارش میده هزینه ی پست رو برای هر 1 دیسک یا 2 دیسک پرداخت نکنه ، چون مثلا برای یک دیسک 1200 تومان (در صورتیکه بتونه خارج از اینترنت خریداری کنه) از لحاظ وقت و هزینه چندان به صرفه نیست .
مثلا یک راه میتونه این باشه که هزینه ی پست برای مجموعه ها هم جدا از هزینه ی دیسک ها باشه تا مثلا یک نفر که 5 تا سریاله 1 دیسکی میخواد هزینه س پست برای 5 دیسک به علاوه ی هزینه ی دیسکهای مجموعه ها رو واریز کنه و اینطوری دیگه مبلغش براش حدود 6000 تومان برای 5 دیسک در نیاد

موفق باشید
87.gif

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

فوق العاده کار زیباییست
خسته نباشید
196.gif

دوم یک پیشنهاد داشتم :
نمیدونم دقت کردید یا نه ، سریالهایی در این بخش هستند که 1 ، 2 یا 3 دیسک بیشتر نیستند
میخواستم پیشنهاد بدم که این امکان فراهم بشه که مثلا کسی که چند مجموعه رو همزمان سفارش میده هزینه ی پست رو برای هر 1 دیسک یا 2 دیسک پرداخت نکنه ، چون مثلا برای یک دیسک 1200 تومان (در صورتیکه بتونه خارج از اینترنت خریداری کنه) از لحاظ وقت و هزینه چندان به صرفه نیست .
مثلا یک راه میتونه این باشه که هزینه ی پست برای مجموعه ها هم جدا از هزینه ی دیسک ها باشه تا مثلا یک نفر که 5 تا سریاله 1 دیسکی میخواد هزینه س پست برای 5 دیسک به علاوه ی هزینه ی دیسکهای مجموعه ها رو واریز کنه و اینطوری دیگه مبلغش براش حدود 6000 تومان برای 5 دیسک در نیاد

موفق باشید
87.gif

سلام برادر

خوب الانم همین کار رو داریم انجام می دیم ...

اگر دقت کرده باشین تو تاپیکهای من ، بعنوان یکی از نکته ها نوشته شده که قبل از واریز برای چند سریال ، حتما هماهنگ کنید !! این یعنی هماهنگی برای مشخص کردن مبلغ پست کلی و عدم واریز چند باره هزینه پست ...

بقیه دوستان هم تا جایی که من خبر دارم به همین ترتیب عمل می کنند ...

البته روی یک فایلی کار کردیم که با وارد کردن تعداد کلی دیسکها ، هزینه کلی را هم مشخص می کنه . این برنامه الان دست استاد دنی عزیزه و قراره با انجام تغییراتی برای استفاده دوستان در فروم قرار بگیره ...

دوستدارم

بدرود .

DarePit

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

فوق العاده کار زیباییست
خسته نباشید
196.gif

دوم یک پیشنهاد داشتم :

موفق باشید
87.gif

سلام نوید جان
نمیدونم درست متوجه شدم یا نه اما اگر منظورت اینه که وقتی چند تا سریال سفارش میدیم یه هزینه پست براش بپردازیم ، خب الان هم به همین صورت هستش دوست من ، اگر شما 10 تا سریال از یکی از پخش کننده ها عزیز بگیری هزینه پست ، فقط برای تعداد dvd ها میپردازی نه هزینه پستِ تک تکِ سریال ها رو.
م و ف ق ب ا ش ی:)

mahdi.esmaeli

Registered User
لایک‌ها
2
سلام خدمت همگی.
یه پیشنهادی توی تاپیک تیم زیرنویس داده بودم که خواستم اینجا مطرح کنم تا روش بحث بشه.
بعد از اینکه بچه هایی که برای زیرنویس کردن سریال لاست اعلام آمادگی کردن و یهو غیبشون زد به این نتیجه رسیدم که اعضای تیم زیرنویس باید یه امتیازاتی داشته باشن. و خوب به عنوان یه پیشنهاد اولیه اینو مطرح کردم که هر سریالی که قراره زیرنویس بشه بین بچه های تیم زیرنویس رایگان پخش بشه، در عوض بعد از زیرنویس شدن سریال با اضافه کردن یه هزینه ی جزئی به قیمت اولیه اون سریال بتونیم پول سریالی رو که مجانی بین بچه های تیم توزیع کردیم رو در بیاریم.
حتا میتونیم زیرنویس سریال رو جداگانه و به قیمت ناچیزی بفروشیم!
در کل به نظرمیاد که کاربرای بخش مشارکت به دو قسمت تقسیم میشه. یه عده تولید کننده هستن و قسمت عمده ای مصرف کننده! پیشنهاد کلی من اینه که قسمت تولید کننده مثل اونایی که توی خرید سریالا مشارکت میکنن، کسایی که دانلود میکنن، دوستانی که پخش رو به عهده دارن و یا اعضای تیم زیرنویس به عنوان گروه خاصی از اعضا در نظر گرفته بشن و براشون امتیازاتی قائل بشیم.
مثلا یه جور حساب مجازی براشون درست کنیم که به ازای هر کاری که انجام میدن یه امتیازی به اون حساب بره و بعد بتونن با استفاده از اعتباری که توی اون حساب هست از محصولات بخش مشارکت خریداری کنن.

منتظر نظرات دوستان هستم.
-------------------------------------------
یه سئوال هم داشتم. اینکه توی این بخش هر نوع محصول فرهنگی رو میشه پخش کرد؟ منظور من بیشتر کتاب هست.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
سلام خدمت همگی.
یه پیشنهادی توی تاپیک تیم زیرنویس داده بودم که خواستم اینجا مطرح کنم تا روش بحث بشه.
بعد از اینکه بچه هایی که برای زیرنویس کردن سریال لاست اعلام آمادگی کردن و یهو غیبشون زد به این نتیجه رسیدم که اعضای تیم زیرنویس باید یه امتیازاتی داشته باشن. و خوب به عنوان یه پیشنهاد اولیه اینو مطرح کردم که هر سریالی که قراره زیرنویس بشه بین بچه های تیم زیرنویس رایگان پخش بشه، در عوض بعد از زیرنویس شدن سریال با اضافه کردن یه هزینه ی جزئی به قیمت اولیه اون سریال بتونیم پول سریالی رو که مجانی بین بچه های تیم توزیع کردیم رو در بیاریم.
در کل به نظرمیاد که کاربرای بخش مشارکت به دو قسمت تقسیم میشه. یه عده تولید کننده هستن و قسمت عمده ای مصرف کننده! پیشنهاد کلی من اینه که قسمت تولید کننده مثل اونایی که توی خرید سریالا مشارکت میکنن، کسایی که دانلود میکنن، دوستانی که پخش رو به عهده دارن و یا اعضای تیم زیرنویس به عنوان گروه خاصی از اعضا در نظر گرفته بشن و براشون امتیازاتی قائل بشیم.
مثلا یه جور حساب مجازی براشون درست کنیم که به ازای هر کاری که انجام میدن یه امتیازی به اون حساب بره و بعد بتونن با استفاده از اعتباری که توی اون حساب هست از محصولات بخش مشارکت خریداری کنن.

منتظر نظرات دوستان هستم.
یه سئوال هم داشتم. اینکه توی این بخش هر نوع محصول فرهنگی رو میشه پخش کرد؟ منظور من بیشتر کتاب هست.
من رویه اسکریپت دارم کار میکنم بصورت فروشگاه هست , تموم بشه , همه این امکانات رو داره !
حتی میشه برا گروه خاصی تخفیف درنظر گرفت ,
یا بر حسب امتیازی که بدست میارن سریال براشون مجانی بیفته ,
یا هزینه پستی رو خودش برا شهرهای مختلف و برحسب تعداد حساب کنه ,
یا محدودیت خرید گذاشت ,
... .
lol

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
سلام خدمت همگی.

منتظر نظرات دوستان هستم.

بحث دادن امتيازات به اعضای خاصی در اشتراک قبلاً هم مطرح شده بود و دوستان قريب به اتفاق موافق بودند ، فقط اينکه ، اين امتيازت چی باشه و چجوری باشه مورد بحث است !
---------------------------------------
کتاب ؟ :blink:

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38

alex10_m10

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
20
سلام

فوق العاده کار زیباییست
خسته نباشید
196.gif

دوم یک پیشنهاد داشتم :

موفق باشید
87.gif

سلام برادر

اگر دقت کرده باشین تو تاپیکهای من ، بعنوان یکی از نکته ها نوشته شده که قبل از واریز برای چند سریال ، حتما هماهنگ کنید !! این یعنی هماهنگی برای مشخص کردن مبلغ پست کلی و عدم واریز چند باره هزینه پست ...

دوستدارم

بدرود .

سلام نوید جان
نمیدونم درست متوجه شدم یا نه اما اگر منظورت اینه که وقتی چند تا سریال سفارش میدیم یه هزینه پست براش بپردازیم ، خب الان هم به همین صورت هستش دوست من ، اگر شما 10 تا سریال از یکی از پخش کننده ها عزیز بگیری هزینه پست ، فقط برای تعداد dvd ها میپردازی نه هزینه پستِ تک تکِ سریال ها رو.
سلام
فکر کنم منظور ایشون دقیقا این باشه (امیدوارم اشتباه متوجه نشده باشم)
به فرض ایشون میخواد از 3 پخش کننده ، سه سریال 1 دیسکی بخره ، ایشون میخواد پول پستشو یکجا بده (مشکلی که الان توی پخش بعضی از سریالها وجود داره) که به خاطر یک دونه دیسک ، 1000 تومن پول پست نده (آخه چون این پول نه به جیب من و شما ، بلکه به جیب حضرات پست میره :hmm:)
غیر از این نمیتونه باشه

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
من رویه اسکریپت دارم کار میکنم بصورت فروشگاه هست , تموم بشه , همه این امکانات رو داره !
حتی میشه برا گروه خاصی تخفیف درنظر گرفت ,
یا بر حسب امتیازی که بدست میارن سریال براشون مجانی بیفته ,
یا هزینه پستی رو خودش برا شهرهای مختلف و برحسب تعداد حساب کنه ,
یا محدودیت خرید گذاشت ,
... .
lol

thumbsup.gif

4869.gif

//

موضوع اشتراک کتاب رو یکی دیگه از دوستان هم مطرح کرده بودن قبلا، ولی با توجه به اینکه کتاب با هزینه کم قابل تکثیر نیست و باید نسخه اصل به اشتراک گذاشته بشه، یه سری مشکلاتی سر راه این طرح وجود داره.

ولی از لحاظ تئوری امکان اشتراک گذاری کتاب هم هست؛ به شرط اینکه راه حل منطقی برای مشکلاتش پیدا بشه.

سلام
به فرض ایشون میخواد از 3 پخش کننده ، سه سریال 1 دیسکی بخره ، ایشون میخواد پول پستشو یکجا بده (مشکلی که الان توی پخش بعضی از سریالها وجود داره) که به خاطر یک دونه دیسک ، 1000 تومن پول پست نده (آخه چون این پول نه به جیب من و شما ، بلکه به جیب حضرات پست میره :hmm:)
غیر از این نمیتونه باشه

خب اگه کسی از چند تا پخش کننده بخواد بگیره که نمیشه فقط یه بار هزینه پست بپردازه! به ناچار باید برای هر سریال یه دور هزینه پست رو بپردازه
1670.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب مثل اينکه آرامش برگشته و ميشه در آرامش چند تا نکته رو با هم بررسی کنيم.:)
قصد بر هم زدن آرامش يا هيچ چيز ديگه اي رو هم ندارم، (بخدا راست ميگم!:blush: ) فقط ديدم همه مون اين همه وقت گزاشتيم، هيچ نتيجه اي هم نگرفتيم!:blink: يعنی همه اختلاف نظر ها و نقاط مبهم سر جاشون مونده! :( همين جوری ميمونه دوباره دو روز ديگه يه نفر حالا من يا يک نفر ديگه يه چيزی ميگه بعد همه دوباره يادشون ميوفته از فرصت استفاده ميکنن تا اين بحث های حل نشده رو دوباره مطرح کنن!:f34r:

علی جان به عنوان مدير ارشد اين بخش چند تا سوال ازت پرسيدم به هيچ کدوم جواب ندادی! :blink: ميدونم گرفتاری و شرايط خوبی نداری و ميدونی که باهات همدردم :eek: ولی بزار يه بار برای هميشه جواب اين سوال ها داده بشه که ديگه هيچ وقت بحث اين حرف ها پيش نياد!:):rolleyes: حالا اعصاب من و وحيد و ... پولاديه!:D بقيه گناهی ندارن هر چند وقت يکبار شاهد اين گفتگو ها باشن!:p

برای اينکه کارت راحت شه سوالام رو همين جا يه جا ميزارم که راحت تر جواب بدی!;)

1- اولين سوالی که برای من پيش اومده اينه که ضمانت اجرايی اين همه قانونی که خودت و دنی زحمت کشيدين و تو تاپيک قوانين و مقررات نوشتين چيه!؟؟؟ :blink:

مثلاً اگه يه کاربر تازه وارد بياد بنويسه : "گناهکارم دیگه.. چیکارم میخواید بکنید؟ چیکار میتونید بکنید؟" (قديمی ها شامل قانون نميشن) چه برخوردی باهاش ميشه؟ :eek:

اگه هيچ، فکر نميکنی اون تاپيک نباشه سنگين تر هست؟! :eek: فکر نميکنی اگه همه اون قوانين رو که نوشتی رو برداری، بهتر باشه؟!:rolleyes:

=====================================
خوب حالا اگه جوابت مثبت هست که هيچ اصلاً ديگه جای حرفی نميمونه!:) ولی اگه جوابت منفی بود، لطفاً معلوم کن که چه برخوردی در اين شرايط انجام بشه؟!

2- يکی از کاربرها به حساب يکی از پخش کننده ها پول بريزه، و تا چند ماه بعد هم هيچی دريافت نکنه، نه پولش و نه چيزی که سفارش داده و آخر هم بگن: " میخواست نریزه.. "
ميخواستم ببينم چند بار بايد خواهش کنيم و ببينيم که آيا تمايلی در پس دادن پول دارن يا نه؟!

3- ديگه اينکه در مورد هر چيزی که از بازارچه خريده ميشه و اينجا به اشتراک گزاشته ميشه و فروشنده هم راضی نيست، چه عکس العملی قراره نشون بديم؟! اينطور که من فهميدم تو بارارچه قراره در ان تآپيک رو ببندن، اينجا قراره چی کار کنيم؟

4- ممکنه دقيقاً اينجا اعلام کنيم که سهم اضافه اي که بابت مشارکت تا به حال گرفته شده چقدر هست؟ و کی قراره پس داده بشه؟!

5- در مواردی که من خريدی رو قبل از اينکه پول رو بگيرم انجام ميدم و بعد از اينکه خريد انجام شد کسانی که اعلام آمادگی کرده بودن پول رو پرداخت نميکنن، چه تصميمی ميخوای اتخاذ کنی؟ اين کمبود پول از کجا بايد جبران بشه؟! من بايد اين پول رو از جيبم بدم؟!

6- چرا مثل بخش انيميشن روی تمام dvd هايی که پخش ميکنين، trace نميزارين تا معلوم شه که dvd از کجا اومده، کی رايت کرده، دست کی رسيده، ...؟! اينجوری همه مشگلی که آقای ايزدی و rax با هم دارن حل ميشه! چون اگه مال rax باشه اسمش روی dvd هست و اگه هم نباشه که هيچ! ديگه اين همه جنگ و دعوا هم پيش نميآد! در ضمن متخلفين هم معلوم ميشه کيا هستن! زحمتش نوشتن يه برنامست که اينجا هم پر متخصص کامپيوتر و برنامه نويسی هست!

7- يه مسئله ديگه که جديداً فکر منو خيلی به خودش مشغول کرده اينه که اسم اين بخش واقعاً بخش فرهنگ و هنر هست؟؟؟!!! در تاپيک های مختلفی شاهد بی احترامی کاربر ها به هم هستيم! نهايت عکس العملی که من ديدم پاک شدن پست ها اونم نه همه اونها بلکه بعضی از اونها بوده! من خيلی شاهد اين هستم که به کاربرها توهين و تهمت زده ميشه ولی نه اخطاری داده ميشه و نه پست پاک و يا اديت ميشه!!!

چرا؟

اينجا واقعاً بخش فرهنگی هست؟

ممنون که اينقدر با من صبوری کردی!:blush: چون فکر کنم برای يه همکاری مسالمت آميز دونستن اين مطالب، حداقل برای من مهم هست!:) (البته شايد برای خيلی از کاربر های ديگه اين بخش هم سوال بوده!)

بازم ممنون :happy:

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ای خدا ...

بازهم همون داستانهای همیشه ایندفعه در ورژن جدید ... خدایا به همه ما صبر ایوب عطا کن ...

آمین ...

پ . ن : از همین الان بگم قراره اقای مردی بخاطر چند بند بالا دراز بشه و احتمالا چند نفر دیگه هم بخاطر چند بند دیگه ... (( شاید هم یکیشون خود بنده باشم ))

من که دیگه تو این بحثها شرکت نمی کنم ... همه راست می گین . ما که از این ببعد کار خودمون را می کنیم ...

علی جان ، توپ تو زمین شماست ... ببینیم چه می کنی ...

بدرود .

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
منظورم آقای مردی نبودن، ايشون از طرف قدرتمندانی مثل شما حمايت ميشن. چه شکلی ممکنه يه خانم جرأت کنه جوانمردی ايشون رو زير سوال ببره؟؟؟!!!:eek::blink:

منظورم برای موارد مشابهی بود که ممکنه در آينده پيش بياد! :)

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
سلام برادر

البته روی یک فایلی کار کردیم که با وارد کردن تعداد کلی دیسکها ، هزینه کلی را هم مشخص می کنه . این برنامه الان دست استاد دنی عزیزه و قراره با انجام تغییراتی برای استفاده دوستان در فروم قرار بگیره ...

دوستدارم

بدرود .

درسته ، من متوجه این تغییر نشده بودم
آخه من خیلی وقته سریالی از بخش مشارکت درخواست نکرده بودم و این مشکل هم دفعه ی قبل که چند تا سریال با تعداد دیسک پایین درخواست کرده بودم دچارش شدم که اون موقع من واسه هر کدوم هزینه ی پست رو جدا پرداخت کردم :D

این قضیه ی نرم افزاری که کار کردید هم که دیگه حرف نداره ;)

ممنونم
موفق باشید

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
سلام نوید جان

سلام
ممنون
آره متوجه شدم ، گویا باید قبلش با پخش کننده هماهنگ کرد
البته این کار نرم افزاری که انجام دادند خیلی بهتره و سریع تر و راحت تر انجام میشه

سلام
غیر از این نمیتونه باشه

نه راستش من منظورم همون بود که وقتی از یک پخش کننده درخواست میکنیم
در مورد چند پخش کننده فکر نمیکنم امکانش باشه !
وگر نه خوب همه ی پخش کننده ها همه ی مجموعه ها رو پخش میکردن اگه میشد

ممنون از توجهت
85.gif

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
موضوع اشتراک کتاب رو یکی دیگه از دوستان هم مطرح کرده بودن قبلا، ولی با توجه به اینکه کتاب با هزینه کم قابل تکثیر نیست و باید نسخه اصل به اشتراک گذاشته بشه، یه سری مشکلاتی سر راه این طرح وجود داره.

ولی از لحاظ تئوری امکان اشتراک گذاری کتاب هم هست؛ به شرط اینکه راه حل منطقی برای مشکلاتش پیدا بشه.
داری جک میگی ,
تو خارج از ایران یه کتاب قیمتش بطور متوسط 25 تومن هست ,
تو ایران به طور متوسط سه هزار تومن هست :D
یعنی پول کپی ورق ها و جلد رو حساب کنی همون 3 تومن میشه , دیگه از این ارزونتر میشه؟؟
144fs605123.gif

دیگه نمیگم کتاب استثنایی باشه یا پیدا نشه , که اونوقت میشه داد اسکن کنن , pdf کنن!!
127fs3881092.gif

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب با اينكه طوفانها فروكش كرده! اما مواردي هست كه هنوز تموم نشده!

يه مقداريش كاملآ عمومي هست و سوالات و ابهاماتي كه در مورد اين بخش وجود داره!
يه مقداريش 100% شخصي هست اما در صحن علني مطرح شده!
يكسري صحبتها شده كه شخصيت بعضي از دوستان رو زير سوال برده!
از اونجايي كه دوست ندارم نقش دايه مهربانتر از مادر رو بازي كنم اگر كسي مايل بود كه در مورد اتهاماتي كه بهش زده شده مستنداتي ارائه بشه ميتونه همينجا بخواد! و بعد از اون ديگه نخواهم گذاشت بحثهاي اينچنيني اينجا مطرح بشه

حالا در مورد سوالات فريدا

1- اولين سوالی که برای من پيش اومده اينه که ضمانت اجرايی اين همه قانونی که خودت و دنی زحمت کشيدين و تو تاپيک قوانين و مقررات نوشتين چيه!؟؟؟ :blink:

مثلاً اگه يه کاربر تازه وارد بياد بنويسه : "گناهکارم دیگه.. چیکارم میخواید بکنید؟ چیکار میتونید بکنید؟" (قديمی ها شامل قانون نميشن) چه برخوردی باهاش ميشه؟ :eek:

اگه هيچ، فکر نميکنی اون تاپيک نباشه سنگين تر هست؟! :eek: فکر نميکنی اگه همه اون قوانين رو که نوشتی رو برداری، بهتر باشه؟!:rolleyes:

خوب حالا اگه جوابت مثبت هست که هيچ اصلاً ديگه جای حرفی نميمونه!:) ولی اگه جوابت منفی بود، لطفاً معلوم کن که چه برخوردی در اين شرايط انجام بشه؟!

2- يکی از کاربرها به حساب يکی از پخش کننده ها پول بريزه، و تا چند ماه بعد هم هيچی دريافت نکنه، نه پولش و نه چيزی که سفارش داده و آخر هم بگن: " میخواست نریزه.. "
ميخواستم ببينم چند بار بايد خواهش کنيم و ببينيم که آيا تمايلی در پس دادن پول دارن يا نه؟!

1و2 به ظاهر بهم مربوط هستند!
در دنياي مجازي كه ما هستيم اگر كسي خلاف قوانين عمل كنه بن ميشه!
از روز اول ما مبناي كار رو در انجمن فرهنگ و هنر بر اين گذاشتيم كه خط بديم به ملت ، نه اينكه خط خطيشون كنيم!

بنابراين معمولآ نوع برخورد ما اخطار و تذكر هست براي دفعات اول

ببينيد اين قوانين براي مرتب شدن بخش و بهتر اجرا شدن هست!
بارها و بارها روش اصلاحيه و تبصره خورده!
هميشه هم گفتيم كه اگر كسي فكر ميكنه حاييش اشكال داره بياد مطرح كنه روش بحث كنيم!
اين قوانين كار من و دني نيست فقط
وحي هم نيست!
يكي از دوستان فرمودند بياي كه چون اينها ضمانت اجرا نداره بهش نگيد قوانين بگيد مرامنامه كه شايد 4 نفر مرامي رعايت كردند.
حالا!
اي اهالي محترم بخش مشاركت
بيان نظر بدين كه اگر كسي خلافي كرد چي كارش كنيم!
يا كلآ بي خيال قوانين بشيم و درش رو ببنديم؟

اما در مورد سوال دوم!
كه اصلآ مربوط نيست به سوال اول!
جوابش هم جدا از اينكه قانون داريم يا نداريم بررسي ميكنيم

اين حرف كه ميخواست نريزه! رو من اصلآ در حد جواب نميدونم
روي اين ميذارم كه در هنگام عصبانيت جوابهايي از اين بهتر ممكن نيست داده بشه!
اما حالا

يه وقتي هست به يك نفر 20000000000 توضيح ميدي كه بابا اين كار رو بكن!
بعد طرف آخر كار خودش رو ميكنه!
تو باز پولش رو پس ميدي و ميگي اينكار رو بكن
باز كار خودش رو ميكنه و اين داستان همچنان ادامه داشته باشه!
از اونجايي كه عصابها هيچ كدوم بچه سر راهي نيستن ميگي باشه اصلآ همين جوري كار ميكنيم كه تو ميخواي
اما يهو بعد از 3 سال دوزاري كجه ، صاف ميشه! و طرف مياد داد و بيداد كه آي دزد بيان كه منو لخت كردند!
در اين موارد!
با توجه به تمام مستندات موجود!
چه قانوني ، چه شرعي و چه عرفي هيچ حقي براي شاكي وجود نداره!
و فقط پخش كننده ميتونه لطف كنه و موضوع درخواست و شكايتش رو حل كنه

اين يه نوعش هست!

نوع ديگه حالا به هر دليلي يكي از پخش كننده ها!
نميتونه به تعهداتش عمل كنه در بازه زماني مشخص!
(عادتش هم نيست گرفتاري هست ديگه براي همه پيش مياد)
هم قانوني ، هم عرفي و هم شرعي حق با شاكي هست
اما عقلي حق با پخش كننده! و در اين موارد به صورتي كه حقي از شاكي ضايع نشه من طرف پخش كننده رو ميگيرم!
و جاني و مالي و عصابي كمكش ميكنم كه موضوع حل بشه

يك زماني هم هست كه پخش كننده اصولا اشتباه ميكنه! كه به همين دليل خزانه داريم
شاكي ميره خزانه به سريالش ميرسه!
پخش كننده هم يا خودش رو اصلاح ميكنه يا ديگه پخش نميكنه!

اين هم نوع ديگرش

يه زماني هم هست كه اصولآ شاكي داره (سهوي يا عمدي) چرت ميگه!
كه كاملآ موضوع روشن هست.

خيلي وقتها هم هر دو طرف يكم اشتباه دارن و يكم حق ميگن كه از همه موارد سخت تر هست رسيدگي به اين موارد! در اون موارد بايد دقت كرد هر كسي به همون مقداري كه حق ميگه حمايت بشه به همون مقداري كه اشتباه كرده هم مواخذه
به هر حال تصميم در اين مورد آخر موردي هست و بستگي به موضوع داره!

اما كلآ اين حرف كه ميخواست نريزه منطقي نيست به جز اينكه مورد اولي باشه كه توضيح دادم!

اگر يكي ، دوبار گفته بشه. ميذاريم به حساب اينكه آدمها وقتي عصباني هستند يه مواردي رو ميگن كه خودشون هم 2 دقيقه بعدش وقتي بهش فكر ميكنن متوجه غير منطقي بودنش ميشن

اما اگر شده باشه قوت غالبش و روز و شب بزنه اين حرف رو!
به خاطر توهين به شعور سايرين باهاش برخورد ميكنم
و اگر هم پخش كننده باشه ، اجازه پخش در اين انجمن رو بهش نميديم!

دوستان عزيز اگر در مورد اين پست نظري دارند و مشكلي توش هست بفرماييد كه بحث كنيم و به جمع بندي برسيم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا