عليک سلام
پول به حساب واریز شده ، پس چرا ....
کاربر فعال هادی
پستی که شما quote کردين مال قبل از زمانی هست که پول رو واريز کنيد، در ضمن اگه دقيق پست ها رو ميخوندين ميديدين که هنوز نصفه پول منو به حساب نريختين. ممنون ميشم اون رو هم از جانب فرزند تحت قيوميت خودتون به حساب بريزين!:happy:
ببین خانم ، زحمت کشیدن یک چیزه و انتظارات غیر منطقی داشتن داستان دیگه است ... شما باید قبل از اینکه این داستان رو شروع کنی و همه را بندازی به جون هم ، این فکر را می کردی که از درگیری من ، شما ؛ وحید و آقای مردی چه کسی نفع می بره و کی ضرر می کنه ... شما انتظار داری که ساز خودتو بزنی و ما هم مثل زیرمجموعه هات در .... ، برات بابا کرم برقصیم ... ولی متاسفانه بیشتر دوستان این انجمن دارای شخصیت قوی هستند و از اینکه تملق گوی شما باشند و چشمشون را بر اشتباهاتتون ببندند لذت نمی برند ...
شماا که ايقدر دقيق و حساس هستين کاش چشمتون رو به روی اشتباهات همگان نميبستين !:lol:
اگه ممکنه دقيقاً تک تک اشتباهات منو اينجا ليست کنين من متوجه بشم طبق کدوم قانون کدوم اشتباه رو انجام دادم.

در ضمن به جای حاشيه رفتن و بحث رو به ديگران از جمله علی عزيز کشوندن، توصيه ميکنم به عنوان وکيل مدافع جوابيه برای رفع موارد اتهام موکل خودتون تهيه کنين.
انتظار غير منطقی چيه؟!:blink:
راستی خوبه همه چيز رو مشخص کنيم! اينکه من ميگم مال مردم رو بايد بدون منت بهشون پس داد؟!:f34r: کجاش غير منطقی هست،:blink::blink::blink: بگين شايد ما مال 2 تا فرهنگ مختلفيم که مسائل اخلاقی توش با هم متفاوته!:blink:
مسلما هم از درگيری ما کسی سود نميکنه، همه به جز خوده من و شما و وحيد ضرر ميکنن!

حالا شما فکر کردين کسی قراره سود کنه؟!:blink: يا من قراره به کسی سود برسونم؟!
ولی شما هم نميتونی ساز خودت رو بزنی و از دوستتون حمايت بی دليل بکنين!!!:wacko: و به علت اينکه
شخصيت تون قويه منم زير بار حرف شما برم!!!:blink::lol:

در ضمن ايشون خودشون زبون دارن و از نظر سنی هم که فکر کنم خيلی وقته به سن بلوغ رسيدن! پس ميتونن از خودشون دفاع کنن ولی خوب حتماً به کمک چند نفر ديگه احتياج هست!:happy:
عرف اينه که کسی اگه اشتباهی ميکنه عذر خواهی کنه نه اينکه طلبکار هم بشه
و ديگران هم ازش حمايت بکنن!!!:blink:
همچنان منتظرم اشتباهات من گوشزد بشن!!!

(البته اگه زدن حرف حق اشتباهه!!!!!)

تا من برسم به اشتباهات شما!!!
آره خوب ... خیلی خوب میشه که پخش کننده های اصلی اینجا رو اینقدر برنجونید که بگذارند برند و بعدش عره و عوره و شمبلی غوره رو از .... صدا کنید که بیاین اشتراک .... بعدشم منطقه بندی کنید و سهمیه مشخص کنید و ....
ولی باید خیالتون رو راحت کنم ، ما منتظر دومیش هستیم ، هیچ جا نمی ریم همینجا هستیم ... !!!
اگر وحید میگه روزی که بره بخش می خوابه ، حق داره ... من اگر وحید نباشه یک روز هم در اشتراک فعالیت نمی کنم ، آقای مردی هم فعالیت نمی کنه . انجمنی که برای فعالترین کاربراش ارزش قایل نمی شه ، وقت تلف کردن نداره... گرچهمن کم کم دارم شک می کنم شاید شما ترجیح می دی اشتراکی نباشه (( همونجوری که الان انیمیشنی نیست ... )) تا اینکه کاربرانی در اون فعالیت کنند که چاپلوس و بوقلمون صفت نباشند ...
فکرکنم همين چند تا پست قبل تر بود که وحيد به من گفت، من هميشه نبودم و نخواهم بود و ...
اين در مورد شما هم صادق هست. مطمئناً شما و وحيد هم هميشه اينجا نميمونين و مطمئن باشين جامون رو کسای ديگه اي پر ميکنن. ممکنه ققنوس نامی ديگه نياد ولی مطمئن باشين کاربر های جديدی ميآن که جای ما رو ميتونن پر کنن!
ولی حالا من چرا بايد دلم بخواد شما برين؟:blink::blink::blink:

من ميگم جانبداری بی دليل نکنين و فکر نکنين چون شما 90% سريال های اينجا رو دانلود ميکنين، ميتونين کار اشتباه يه نفر ديگه رو درست جلوه بدين. همين
============================
بازم همون حرف قديمی؟!:blink: جواب بحث انيميشن رو بدم، اولاً من وکيل وصی بخش انيميشن نيستم.

منم يه کاربر مثل بقيه کاربر های ديگه اون بخش بودم، با اين تفاوت که من يه کم فعال تر از بقيه بودم. اگه هم ديگه وجود نداره به خاطر همون دشمن هايی هست که شما ميگين!

کسايی که هر روز يه خط در مياون بخش انيميشن رو با قدم هاشون مزين ميکردن و چشم ديدن يه بخش فعال و خوب رو چون قوانينش با مزاجشون سازگار نبود نداشتن!

:f34r:
اگه دوست دارين ميتونيم يه نظر سنجی بزاريم ببينيم کی باعث و بانی بهم ريخته شدن اون بخش بوده!

احتمالاً نظرات اون 150 نفری که الان ديگه در اون بخش فعاليت نميکنن ولی هنوز در PT فعالن، اهميت خاص خودشو داره!:happy:
پس لطفاً حرف بخش انيميشن رو وسط نکشين!
ديگه اينکه لطف کنين به کاربر ها توهين نکنين! ممنون ميشم.