• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
سلام و دو صد سلام!

درود و دو صد درود!

خدمت تمام کاربران و مدیران محترم پرشین تولز

مدتی هست که به صورت مرتب دارم میرم بهشت زهرا برای خاک سپاری تازه گذشتگان و این روزها زیادی خوش خلق شدم :happy:

پس تا این حس ها تو من هست حسن استفاده رو بکنید!

من هنوز کامل تمام مطالبی که اینجا بیان شده رو نخوندم!

اما با یک نگاه گذرا کاملآ مشخص هست که باز یک اختلافی پیش اومده این وسط

خب یه چند بار هم دیدم ظاهرآ منو صدا کردید!

خب حالا پیشنهاد صبر کنید من تمام مطالب رو بخونم بعد میام وسط دعوا هرکی هر کی خواست بزنه منو بزنه! ;)

کمی خویشتن داری کنیم!
ببینیم این مشکل چی هست و چه جوری میشه حلش کرد؟!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
استاد حرف فریدا این هست که نمیخواد برا چیزی که زحمت کشیده همینطوری یهو همش بپره ! ...

نه ميدونی چيه؟! وحيد ميگه رنگ خون کارتونای من رنگين تره!:D ولی نميگه رنگه بقيه سريال هايی که به اشتراک گزاشتم يا دارم تهيه ميکنم چه رنگيه!:cool::cool::cool:

مهدی اصلاً قضيه کارتون ها به کنار، چون الان داره اون ور بين همه پخش ميشه، مسئله جالب برای من اينه که يه نفر کار اشتباه کرده همه هم پشتيبانی شو ميکنن!:blink: نه بخاطر اينکه من سريال رو گرفتم!!! همه سريال های خريداری شده اينجا رو من گرفتم! برای من زرنگی يه نفر و اينکه بقيه برای حمايت ازش به هر حربه اي متوسل ميشن جالبه!:blink::cool:

و جالب تر اينکه حاضر به قبول اشتباه هم نيستن وگرنه قضيه 1000 سال پيش تموم شده بود!;)
گرچه من علی نيستم اما چون نظرات فريدا و دنی و علی فکر ميکنم با نظرات وحيد و دوستانش متفاوته يک بار ديگه اين مطلب رو خطاب به مديران ميگم :
مشکلی در اين ضمينه به نظر من وجود نداره ! فردی که از قانون گفته شده مبنی بر عدم فروش محصولات مشارکت در بازارچه يا برعکس پيروی نکنه ، مطمئن باشيد در بازارچه باهاش برخورد ميشه !
خوب تو بازارچه باهاش برخورد ميشه، اينجا باهاش چه برخوردی ميشه؟ :blink::rolleyes:

علی جان من يه بار ديگه اسمت رو صدا کنم!:p چون اين شده برای من معما!!! :D چون نديدم برخوردی بشه!:blink:;)

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب من یکی یکی شروع میکنم به جواب دادن مسائل دوستان!

البته اول بگم که تعدادی پست که در واقع PM های غیر دوستانه بود پاک کردم با اجازه!

اما در مورد دوست خوبم وحید:

سابقه مرودات ما به قبل از ایجاد این بخش برمیگرده
من و وحید و چند نفر از دوستان طی چندتا جلسه نشستیم و زیربنای مشارکت رو ساختیم
درتمام مراحل تصمیم گیری هم حضور داشته
و حتمآ تصدیق میکنه که قانونی اینجا نیست مگر اینکه نظر جمعی اون رو تایید کرده باشه!
خیلی از مواردی هم که هست ویشنهادات خودش بوده!

قوانین اینجا هم خشک نیست و همیشه قابل تغییر هست و بهبود! کما اینکه در این مدت هم به همین شکل بوده

وحید تنها کسی بوده بین پخش کننده ها با توجه به شناختی که ازش داشتم از روز اول روش حساب باز میکردم
باقی دوستان رو بعد از مشارکت شناختم!

اگر تصور شما اینکه این بخش بره بازارچه
سمعآ و طاعتا .......
من تصور بر این بود که این موضوع خرید و فروش نیست و بیشتر یه کار فرهنگی هست به خاطر همین هم اینجا نگهداشتمش
هر کسی ندونه خوده وحید و هادی و دنی و فریدا خوب میدونن که خیلی هم متاسفانه این روزها وقت ندارم برای این بخش پر دردسر.

تمام سعی من هم بر حفظ حقوق پخشکننده ها و سایر کاربران هست
منکر اشتباهاتم هم نیستم!
اما همیشه این شجاعت رو داشتم که علنی اعلام کنم اشتباه کردم

حالا منظورم از تمام این صحبتها این هست که برادر من!
اگر مشکلی هست لطف کن و باز مطرح کن (در قوانین و نوع اجرا)
در مورد برخورد با کسانیکه در بازارچه سریالهای مشارکتی رو میفروشند!
تنها کاری که از من برمیاد اینکه به مدیر اون بخش بگم که با تاپیکش برخورد کنه!
همون اوایل هم پرسیدم که میشه کاربران رو بن کرد به خاطر این کار که جواب منفی بود!

بعد هم یک لیست سیاه درست کردیم که دوستان همه مخالفت کردند. جمعش کردیم!

حالا شما بگید چی کار کنیم؟!

هر مطلبی هست بفرمایید در خدمتیم!

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
خوب تو بازارچه باهاش برخورد ميشه، اينجا باهاش چه برخوردی ميشه؟ :blink::rolleyes:

اينجا که وضعش معلومه ! کسی خلاف کرد بگيد علی باهاش برخورد کنه ! اونجا هم که وضعش معلومه ديگه ، کسی خلاف کرد ميگم حامد باهاش برخورد کنه :p
ديگه ؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
در مورد prelude2love عزیز (آقا محمد)

در مورد بازارچه صحبت کردم قبلآ

این قانون قبلآ علنی نبود! البته بیشتر از یک هفته هست که گذاشته شده!

این که نه از ما سریال و کلآ محصولی نره بازارچه و نه برعکس!

مگر اینکه فروشنده رضایت داشته باشه

مثلآ رضا چندوقت پیش اومد گفت من این سریال و این سریال رو میدم برای مشارکت ...

اینکه چه برخوردی با متخلفین بشه هم مسئله ای است جدا
اگر یقین حاصل کنیم که کسی سریال رو از اینجا گرفته و داره میفروشه باهاش برخورد میشه!
تاپیکش بسته میشه! برعکسش هم صادق هست

اما حالا اومدیم و مثلآ سریالی مثل 24 رو هم ما داریم هم یه فروشنده داشته از قبل
ما که نمیتونیم بریم به فروشنده بگیم نفروش چون ما داریم
یا اون بیاد به ما بگه پخش نکنید چون ما داریم!

اینجا فقط و فقط تصمیم گیرنده کاربران هستند که بیان از ما بگیرن یا از بازارچه!

ضمن اینکه از صمیم قلب آرزو میکنم مشکل شما و وحید به زودی و به خوبی حل بشه!

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
در مورد prelude2love عزیز (آقا محمد)

در مورد بازارچه صحبت کردم قبلآ

این قانون قبلآ علنی نبود! البته بیشتر از یک هفته هست که گذاشته شده!

این که نه از ما سریال و کلآ محصولی نره بازارچه و نه برعکس!

مگر اینکه فروشنده رضایت داشته باشه

مثلآ رضا چندوقت پیش اومد گفت من این سریال و این سریال رو میدم برای مشارکت ...

اینکه چه برخوردی با متخلفین بشه هم مسئله ای است جدا
اگر یقین حاصل کنیم که کسی سریال رو از اینجا گرفته و داره میفروشه باهاش برخورد میشه!
تاپیکش بسته میشه! برعکسش هم صادق هست

منم يه چند روزی است که به دوستان همين رو ميگم اما دوستان سعی ميکنند قضيه رو کش بدهند .
ممنون از تأييد تون

اما حالا اومدیم و مثلآ سریالی مثل 24 رو هم ما داریم هم یه فروشنده داشته از قبل
ما که نمیتونیم بریم به فروشنده بگیم نفروش چون ما داریم
یا اون بیاد به ما بگه پخش نکنید چون ما داریم!

همونطور که گفتيد در اينگونه موارد دو طرف حق دارند به کار خودشون ادامه بدهند

ضمن اینکه از صمیم قلب آرزو میکنم مشکل شما و وحید به زودی و به خوبی حل بشه!

انشالا ، اگر هم حل نشد ، انشالا در کار اشتراک خللی وارد نکنه !

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه

من فکر می کردم این داستانها تموم میشه ولی مثل اینکه هر چقدر کوتاه میام و با خودم کلنجار میرم که بخاطر دوستی با خیلی از دوستان ، جوابی ندم ، نمیشه ....

اول اینکه جناب آقای علی ... مدیر محترم ، یادته قبل از اینکه همدیگرو ببینیم ، تو یک پی ام گفتم که تیمی عمل می کنید ؟؟ هنوزم نظرم عوض نشده ... وقتی یک کاربر اشتباه می کنه ، با اون لحن روشنفکر مآبانه ات میای و نصیحت می کنی ولی تا حالا شده وقتی یکبار یک مدیر هم تیمیت اشتباه می کنه ، از این لحن قشنگ استفاده کنی ؟؟

من از شما می پرسم ... دلیل این درگیری جدید ، این نبوده که خانم فریدا موضوعی را که حل شده بوده پر رنگ کردند و با این کارشون تنش را به اون تاپیک و کل انجمن گسترش دادند ؟؟ مگه آقای مردی نگفت می فرستم ؟؟ مگه موضوع از دید همه تموم شده نبود ؟؟ اون پستها چه نفعی برای انجمن داشت ؟؟؟

اما مدیر فریدا ....

آقای مردی لطف کنين پول آقای علی يار رو به حساب ايشون واريز کنين و چون وقت ندارين همان روز زحمت ريختن پول من رو به حساب دنی بکشين که من ديگه مزاحم کار شما نشم.

پول به حساب واریز شده ، پس چرا ....

خودمونيم عجب بحث داغی! فکر کنم ما سه نفر که بخش مشارکت رو داريم ميگردونيم بايد به يه تفاهمی با هم برسيم! اگه هر کدوم ما بخوايم ساز خودمون رو بزنيم، اينجا هر روز همين آش داغه و همين کاسه!

ببین خانم ، زحمت کشیدن یک چیزه و انتظارات غیر منطقی داشتن داستان دیگه است ... شما باید قبل از اینکه این داستان رو شروع کنی و همه را بندازی به جون هم ، این فکر را می کردی که از درگیری من ، شما ؛ وحید و آقای مردی چه کسی نفع می بره و کی ضرر می کنه ... شما انتظار داری که ساز خودتو بزنی و ما هم مثل زیرمجموعه هات در .... ، برات بابا کرم برقصیم ... ولی متاسفانه بیشتر دوستان این انجمن دارای شخصیت قوی هستند و از اینکه تملق گوی شما باشند و چشمشون را بر اشتباهاتتون ببندند لذت نمی برند ...

واقعاً چرا نميری؟! اين اشتراک که از نظر تو از اصل و بنيان اشکال داره! واسيه چی موندی؟!

من يه فکر بهتر دارم ، بشين يه سری قانون که مورد تاييدت هست رو بنويس اينجا بزار که ما بالاخره بفهميم بهشت موعود چه شکليه!

آره خوب ... خیلی خوب میشه که پخش کننده های اصلی اینجا رو اینقدر برنجونید که بگذارند برند و بعدش عره و عوره و شمبلی غوره رو از .... صدا کنید که بیاین اشتراک .... بعدشم منطقه بندی کنید و سهمیه مشخص کنید و ....
ولی باید خیالتون رو راحت کنم ، ما منتظر دومیش هستیم ، هیچ جا نمی ریم همینجا هستیم ... !!!
من ميگم اگه توی نوعی ميخوای تو اين بخش کار کنی بايد تابع مقرراتش باشی! نيستی نبايد فعاليت کنی! تيغت ميبره؟! ميگی من همينم که هستم و اولین نفر در ملا عام قانون شکنی میکنم, اگه منم نباشم بخش ميخوابه! (البته زياد جدی نگيرين، هميشه کسی که تو دانلود کمک کنه زياد هست!) خوب من ديگه اينجا ميگم ... بهتره نگم! از اينجا ديگه به علی ربط داره ...

اگر وحید میگه روزی که بره بخش می خوابه ، حق داره ... من اگر وحید نباشه یک روز هم در اشتراک فعالیت نمی کنم ، آقای مردی هم فعالیت نمی کنه . انجمنی که برای فعالترین کاربراش ارزش قایل نمی شه ، وقت تلف کردن نداره... گرچهمن کم کم دارم شک می کنم شاید شما ترجیح می دی اشتراکی نباشه (( همونجوری که الان انیمیشنی نیست ... )) تا اینکه کاربرانی در اون فعالیت کنند که چاپلوس و بوقلمون صفت نباشند ...

در پایان ، این رو هم بگم که ، خانم فریدا ، اشتراک دشمن کم نداره ... اگر واقعا نمی تونی بخاطر دو تا رفیقتیا مشکل شخصی با یک نفر ، آرامش اینجا را به هم نزنی ، مثل روزهایی که قهر کرده بودی ، خوشحال می شیم کمتر ببینمتون . وقتی شما اجازه می دی داستانی رو شروع کنی که وسطش چند نفر بیاین برای بازارچه احقاق حق کنند و به محبوبترین پخش کننده انجمنی که مدیرشی (( جناب وحید )) بی احترامی کنند ، پس حتما اشتراک اهمیت چندانی براتون نداره ... بالاخره تکلیف خودت و ما رو مشخص کن ...

بدرود .

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
سلام به همه

من فکر می کردم این داستانها تموم میشه ولی مثل اینکه هر چقدر کوتاه میام و با خودم کلنجار میرم که بخاطر دوستی با خیلی از دوستان ، جوابی ندم ، نمیشه ....

اول اینکه جناب آقای علی ... مدیر محترم ، یادته قبل از اینکه همدیگرو ببینیم ، تو یک پی ام گفتم که تیمی عمل می کنید ؟؟ هنوزم نظرم عوض نشده ... وقتی یک کاربر اشتباه می کنه ، با اون لحن روشنفکر مآبانه ات میای و نصیحت می کنی ولی تا حالا شده وقتی یکبار یک مدیر هم تیمیت اشتباه می کنه ، از این لحن قسنگت استفاده کنی ؟؟ چرا برای هم تیمیت پدری و برای ما شوهر ننه ؟؟

علیکم السلام

خیلی لطف کردید که جواب ندادید. متشکرم

بله یادم هست فرمودید تیمی عمل میکنیم من هم بارها گفتم که تیمی عمل کردن بهتر از فردی عمل کردن هست.
البته اون تیمی که شما میگید رو قبول ندارم!

عزیز دل برادر من در این موضوع جدید کی و کجا با جناب مردی اصلآ صحبت کردم؟!
کجا مخاطبم ایشون بوده!؟
من با ایشون با PM در ارتباط بودم و همونجا با هم صحبت کردیم ، با فریدا هم به همین شکل صحبت کردم در مورد این موضوع!
یکبار هم به طرفین! به هر دو طرف تذکر دادم!

دوست عزیز
به خاطر دارید که در مواردی هم که مشکل بین شما و سایرین بود باز هم من با شما در PM در ارتباط بودم.
و لازم نبود کسی متوجه بشه که به کی چی میگم!
مهم نتیجه کار بود که صلح و آرامش برقرار بشه
با توجه به مراودات زیادی که باهم داشتیم فکر میکرد دید بهتری از من و نوع برخوردم دارید

من فقط یکبار بد برخورد کردم که بعدش هم اگر به خاطر داشته باشید هم خصوصی و هم در صحن علنی از دوستی که در حقشون کم لطفی کرده بودم پوزش خواستم

خودشون خوشبختانه هستند!
به هر حال هنوز هم اعتقاد دارم که سلسله سو تفاهم ها و اینکه ماها! کمتر خویشتن داری میکنیم باعث بروز این مشکلات میشه!
و این مشکلات هم حل شدنی هست.

البته شما فرصت ندادید تا من در مورد تمام دوستان حاظر در این بحث صحبت کنم!
متاسفانه روز بسیار شلوغی هست امروز

اما نکته بعدی که بارها گفته شده!
در مورد اینکه شما و وحید و جناب مردی و .... فعالیت نکنید اینجا!
این میل و خواسته من نیست! و فکر نمیکنم کسی باشه که بر این میل باشه
اگر اهداف متعالی شما اینجا تامین نمیشه ما سعی میکنیم بستر رو فراهم کنیم اگر هم از توانمون خارج باشه که خوده شما هستید که تصمیم میگیرید!

امیدوارم که شاهد فعالیت شما در بخش باشیم

با آرزوی موفقیت روز افزون

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم يه چند روزی است که به دوستان همين رو ميگم اما دوستان سعی ميکنند قضيه رو کش بدهند .
ممنون از تأييد تون

سلام برادر

يه سؤال خيلی ساده ميکنم : من همين بهتون کلفت رو نميتونم مثلاً برای سريال امپراتور درياها که الان فروشيش بيرونه بيارم ؟

ببین عزیز دل ، من این سریال را از فروشگاهی خارج از فروم خریدم ، قسمت 39 نداشت ، دانلود کردم ... آخرش هم چون مسوول پخش سریالهای آسیای شرقی را جناب وحید تقبل کردند ، یک کپی به ایشون دادم ... اسناد واریز وجهش هست ... پاکتی که سریال در اون برای من ارسال شده هم هست . می تونم اسکنش کنم و برای اطلاع دوستان در فروم قرار بدم . بنابراین نه شما که دوستی و نه هیچ کس دیگه ای در فروم اجازه نداره که فکر کنه این سریال ممکنه از راهی خارج از قوانین انجمن تامین شده ...

من همين بهتون رو نميتونم برای بی شمار عنوان سريالی که هادی به من داده (ازش بپرسيد اميد کيه و حامد کيه )بيارم ؟

امید دوست شماست که تو دانشگاه زحمت دانلود را براتون می کشه (( مثل سریال American Idol که هر دی وی دی 2 هزار تومان بهش دادین تا براتون دانلود کنه ...)) و دوست یکی از دوستان صمیمیه منه و منهم خیلی از سریالهای دانلود شده ایشون را می خرم یا با سریالهای خودم تعویض می کنم تا برای پخش به دوستان آماده بشه ...

حامد رو هم که دیگه همه می شناسند ... برادر عزیز و کوچکتر منه که در پخش و پست سریالها به من کمک می کنه و زحمت اصلی تکثیر روی دوش ایشونه ...

باز هم بر طبق توافقات انجام شده ميآن مديران ارشد سايت چنين کاری خلاف محسوب ميشه و با کاربر خاطی برخورد ميشه !

بر طبق کدوم توافقات ؟؟ بازارچه ای که کف قیمت نداره به فروشنده 20 پسته اجازه فعالیت می ده به کاربر 3 تا 5 ساله اش اجازه نمی ده ؟؟ می دونی که اینجوری نیست ... پس لطفا دوستان را تحریک نکن ... من که خودم از بازارچه بدم میاد و نظر مثبتی نسبت به اون ندارم با خوندن پستت وسوسه شدم که یک تاپیک فروش اونجا بزنم ببینم کی و بر اساس کدوم قانونی می خواد جلوی کارم رو بگیره ؟؟

بخش بازارچه خودش مدير داره و برخورد با اشخاصی که هر گونه قانونی رو در اونجا بشکنند به عهدهٔ مدير بخش بازارچه است که خيلی هم به کارشون واقف هستند و کاملا هم آدم منطقی و خوش برخوردی هستند .
چه لزومی داره که فریدا رو به اين خاطر که در بخش بازارچه دخالت نکرده محاکمه کنيم ؟

پ.ن. : فقط به مطالبی که مربوط به بازارچه و آقای ايزدی ميشدند جواب دادم !

میشه لطف کنی و دفاعیاتت از بازارچه رو همونجا ادامه بدی ؟؟ شما هم فکر می کنم باید تکلیفت را با اشتراک مشخص کنی ... اگر واقعا اشتراک برات ارزش داره ، بهتره در قسمت اشتراک ، انتقادات اشتراکیت را بیان کنی برادر ... بهتره وقتی میای تو اشتراک ، فراموش کنی که وکیل الرعایای بازارچه ای و بیشتر به اشتراک فکر کنی؟؟... البته اگر منهم مدیرهای یک انجمنی اینقدر هوام رو داشتند ، ازشون دفاع می کردم ... به شما خورده نمیشه گرفت... بیشتر برخوردهای اشتراک ، بین اعضای اصلی اشتراک و وکیل الرعایای سایر انجمنهاست (( اعم از دایر و بایر !! )) . مگرنه مشکلی در اشتراک وجود نداره ...

البته احتمالا الان يکی از هوا خواه هات ميآد ميگه من عقدهٔ کودکی سرخورده دارم و از اينحرفها

برادر ، این حرفا چیه که می زنی ... یکی ممکنه این را از زبون شما بشنوه ، حرف در بیاره خدای نکرده ... اصلا کسی راجع به کودکی شما یا کسای دیگه اینجا صحبت کرده تا حالا ؟؟ !!

اولاً بخش بازارچه اينجا هيچ وقت دخالت نکرده ! ثانيا اگه بخوایم قياس کنيم ، وقتی شما حرفت درسته که حامد به عنوان مدير بازارچه بياد و در اينجا پست بزنه و دخالت کنه ، ثالثا : آی آی ، من بازم از سمت مدير بازارچه حرف زدم : مومن خدا از سمت فلانی حرف زدن چيه ؟ شما گفتی فريدا بره تو بازارچه جلوی خاطی ها رو بگيره ، منم گفتم که ، بازارچه خودش مدير داره و اگه لازم باشه خودش دخالت ميکنه ! اين ميشه از جانب ، حرف زدن ؟ --> خدایی خوب بلدی جوری بپيچونی که خواننده به طرف مقابلت فحش و لعن و نفرين بفرسته

بازارچه می خواد چه دخالتی در اینجا بکنه برادر ؟؟ تا بوده که از اشتراک برده و تو همین فروم یا جاهای دیگه فروخته و حالش را کرده !! قرار بیاد چیکار کنه ؟؟ بگه چرا سریال ماموران مخفی نرسیده مشتریهامون منتظرند ؟؟ مگه کسی در بهشت هم دخالت می کنه ؟؟ اینجا بهشت فروشنده های بازارچه و بیرون بازارچه است ، الانم که دارند این پستها رو می خونند ، احتمالا پیش خودشون فکر می کنند نکنه اشتراک تعطیل بشه و ما نتونیم با حداقل قیمت به سریالهامون برسیم و مجبور بشیم کمی هزینه کنیم !!! حامد هم مدیر بازارچه است ، وقتی سخنگو هست ، چرا مدیر وقتش را هدر کنه ؟؟ اونهم با مشکلاتی که هر روز در بازارچه وجود داره و باید حل و فصل بشه ؟؟ بعدش هم فکر می کنی کی لازمه که مدیر بازارچه دخالت کنه ؟؟ این اصلا حدود و ثغورش مشخص شده ؟؟؟ امیدوارم سن من کفاف بده که یک همچین برخوردهایی را با دونه درشتهای بازارچه ببینم ...

در پایان ، برادر ، من دوست نداشتم که این پست را بزنم ولی وقتی دیدم بین بحث خانم فریدا و جناب وحید ، شما از فرصت استفاده کردی تا خورده حسابهای کهنه را تصفیه کنی و پای من را هم کشیدی وسط ، گفتم جواب بدم که دوستان فکر نکنند من با همه حرفهای شما موافقم ...

و من الله توفیق

بدرود .

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ببخشید پابرهنه میام وسط دُرافشانی دوستان.

اسم این تاپیک "انتقادات و پیشنهادات بخش مشارکت" هست. اما تو 4 صفحه آخری که من مطالعه کردم هیچ نشانه ای نیافتم که مربوط به موضوع تاپیک باشه . نمی خوام بگم تمومش کنید چون ماها عادت داریم چیزی رو که با بدبختی و مرارت ساختیم یه شبه بزنیم نابود کنیم .
به خدا قسم من که این مطالب رو می خونم شرم می کنم . نمی دونم حق با فریدا هست که اگه حضورش تو پی تی نبود شاید 90 درصد محصولات بخش مشارکت تهیه نمی شد یا حق با وحید هست که اگه تو پی تی نبود مسئولیت پخش 90 درصد محصولات بخش اشتراک رو هیچ کس به عهده نمی گرفت و رو زمین می خوابید .
به خدا شما ها این بهشت رو ساختید پس بیاید برای یک دقیق خشم خودتون رو بخورید و به این فکر کنید که واقعا انصافه که ته این ماجرا به قطع همکاری یکی از طرفین ختم بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ خداییش انصافه ؟؟؟؟؟

من از مدیران محترم تقاضا دارم یه تاپیک با دسترسی محدود برای طرفین دعوا ایجاد کنید و بحثتون رو اونجا ادامه بدید . تو این دعوا متاسفانه دوستان دارند یه حرفهایی می زنند که فقط از روی عصبانیت هست و اینقدر اثر این حرفها بده که من دارم یواش یواش شک می کنم که شما با چه اهدافی مشارکت رو راه انداختید ؟؟؟

تمنا می کنم تمومش کنید

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببخشید پابرهنه میام وسط دُرافشانی دوستان.

اسم این تاپیک "انتقادات و پیشنهادات بخش مشارکت" هست. اما تو 4 صفحه آخری که من مطالعه کردم هیچ نشانه ای نیافتم که مربوط به موضوع تاپیک باشه . نمی خوام بگم تمومش کنید چون ماها عادت داریم چیزی رو که با بدبختی و مرارت ساختیم یه شبه بزنیم نابود کنیم .
به خدا قسم من که این مطالب رو می خونم شرم می کنم . نمی دونم حق با فریدا هست که اگه حضورش تو پی تی نبود شاید 90 درصد محصولات بخش مشارکت تهیه نمی شد یا حق با وحید هست که اگه تو پی تی نبود مسئولیت پخش 90 درصد محصولات بخش اشتراک رو هیچ کس به عهده نمی گرفت و رو زمین می خوابید .
به خدا شما ها این بهشت رو ساختید پس بیاید برای یک دقیق خشم خودتون رو بخورید و به این فکر کنید که واقعا انصافه که ته این ماجرا به قطع همکاری یکی از طرفین ختم بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ خداییش انصافه ؟؟؟؟؟

من از مدیران محترم تقاضا دارم یه تاپیک با دسترسی محدود برای طرفین دعوا ایجاد کنید و بحثتون رو اونجا ادامه بدید . تو این دعوا متاسفانه دوستان دارند یه حرفهایی می زنند که فقط از روی عصبانیت هست و اینقدر اثر این حرفها بده که من دارم یواش یواش شک می کنم که شما با چه اهدافی مشارکت رو راه انداختید ؟؟؟

تمنا می کنم تمومش کنید

سلام دوست عزیز

شما اومدین دعوا را تمام کنید یا دعوای تازه درست کنید ؟؟؟ میشه منظورتون را از 90 درصد محصولات بخش اشتراک که خانم فریدا تهیه کردند ، روشنتر بیان کنید ؟؟

بعدش هم شما از ابتدا جریان را دنبال کردین که شرمتون شده ؟؟

بارها گفته شده ، بازهم من تکرار می کنم ، سوء تفاهم جزو جدانشدنی هر نوع ارتباطیه ... اینجا هم قبلا وجود داشته ، بعدها هم وجود خواهد داشت ... دوستان فعال در اشتراک هم ممکنه با هم اختلاف سلیقه داشته باشند یا درگیر شند ولی تمام این داستانها برای بالا بردن راندمان و کارایی انجمنه ... و بموقعش هم خوب می دونند چطور از هم دفاع کنند ...

هر کس هم که شرمش میشه گله گی و بحثهای چهار تا دوست را بخونه ، وارد نشه ... همه ما هم خوب بلدیم نصیحت کنیم ، اگر واقعا دوست داری داستان ختم به خیر بشه ، راهش نقش دانای کل رو بازی کردن نیست ...

بدرود .

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
هادی عزیزم خیلی بد متوجه حرفهای من شدی عزیز دلم . اون 90 درصد رو خیلی توجه نکن چون منظورم حجم بالایی از محصولات بود که با عدد 90 بیان کردم . حالا شما فکر کن 3489021/47 درصد بوده . بحث من اینه که هر دو طرف دعوا کلی برای اینجا زحمت کشیدن . بعدش هم شک نکن که من هم دوست شما هستم . اقلا اگه تو منو دوست خودت نمی دونی ولی من افتخار می کنم که دوستی مثل تو ، وحید ، فریدا ، علی ، محمد و ... دارم و واقعا الان غمگین هستم که دارم این مطالب رو می خونم .
هر کس هم که شرمش میشه گله گی و بحثهای چهار تا دوست را بخونه ، وارد نشه
آخه چهار تا دوست که گله گی هاشون رو در ملاء عام و با این وضعیت نمی گن . حرف من همین بود که این بحث ها رو به جای دیگه منتقل کنید . در ضمن من عبارت "وارد نشه" شما رو هم میذارم پای عصبانیت شما . چون مطمئنم اون سید نازنینی که من می شناسم با دوستش این طور صحبت نمی کنه .
اگر واقعا دوست داری داستان ختم به خیر بشه ، راهش نقش دانای کل رو بازی کردن نیست
اینو هم می ذارم پای همون . که اگر جز این بود اینو یه توهین بزرگ به خودم تلقی می کردم چون به شعورم توهین شده . قصد من کمکه نه نقش بازی کردن .

و در آخر ...
شاد باشید
این شما و این هم گله گی و بحثهای چهار تا دوست

.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اما مدیر فریدا ....
عليک سلام ;)

پول به حساب واریز شده ، پس چرا ....
کاربر فعال هادی

پستی که شما quote کردين مال قبل از زمانی هست که پول رو واريز کنيد، در ضمن اگه دقيق پست ها رو ميخوندين ميديدين که هنوز نصفه پول منو به حساب نريختين. ممنون ميشم اون رو هم از جانب فرزند تحت قيوميت خودتون به حساب بريزين!:happy:

ببین خانم ، زحمت کشیدن یک چیزه و انتظارات غیر منطقی داشتن داستان دیگه است ... شما باید قبل از اینکه این داستان رو شروع کنی و همه را بندازی به جون هم ، این فکر را می کردی که از درگیری من ، شما ؛ وحید و آقای مردی چه کسی نفع می بره و کی ضرر می کنه ... شما انتظار داری که ساز خودتو بزنی و ما هم مثل زیرمجموعه هات در .... ، برات بابا کرم برقصیم ... ولی متاسفانه بیشتر دوستان این انجمن دارای شخصیت قوی هستند و از اینکه تملق گوی شما باشند و چشمشون را بر اشتباهاتتون ببندند لذت نمی برند ...
شماا که ايقدر دقيق و حساس هستين کاش چشمتون رو به روی اشتباهات همگان نميبستين !:lol::cool:

اگه ممکنه دقيقاً تک تک اشتباهات منو اينجا ليست کنين من متوجه بشم طبق کدوم قانون کدوم اشتباه رو انجام دادم.:rolleyes: در ضمن به جای حاشيه رفتن و بحث رو به ديگران از جمله علی عزيز کشوندن، توصيه ميکنم به عنوان وکيل مدافع جوابيه برای رفع موارد اتهام موکل خودتون تهيه کنين.;)

انتظار غير منطقی چيه؟!:blink:

راستی خوبه همه چيز رو مشخص کنيم! اينکه من ميگم مال مردم رو بايد بدون منت بهشون پس داد؟!:f34r: کجاش غير منطقی هست،:blink::blink::blink: بگين شايد ما مال 2 تا فرهنگ مختلفيم که مسائل اخلاقی توش با هم متفاوته!:blink:

مسلما هم از درگيری ما کسی سود نميکنه، همه به جز خوده من و شما و وحيد ضرر ميکنن!:( حالا شما فکر کردين کسی قراره سود کنه؟!:blink: يا من قراره به کسی سود برسونم؟!:eek:

ولی شما هم نميتونی ساز خودت رو بزنی و از دوستتون حمايت بی دليل بکنين!!!:wacko: و به علت اينکه شخصيت تون قويه منم زير بار حرف شما برم!!!:blink::lol:;) در ضمن ايشون خودشون زبون دارن و از نظر سنی هم که فکر کنم خيلی وقته به سن بلوغ رسيدن! پس ميتونن از خودشون دفاع کنن ولی خوب حتماً به کمک چند نفر ديگه احتياج هست!:happy:
عرف اينه که کسی اگه اشتباهی ميکنه عذر خواهی کنه نه اينکه طلبکار هم بشه:eek: و ديگران هم ازش حمايت بکنن!!!:blink:

همچنان منتظرم اشتباهات من گوشزد بشن!!! :D (البته اگه زدن حرف حق اشتباهه!!!!!) :cool: تا من برسم به اشتباهات شما!!!;)

آره خوب ... خیلی خوب میشه که پخش کننده های اصلی اینجا رو اینقدر برنجونید که بگذارند برند و بعدش عره و عوره و شمبلی غوره رو از .... صدا کنید که بیاین اشتراک .... بعدشم منطقه بندی کنید و سهمیه مشخص کنید و ....
ولی باید خیالتون رو راحت کنم ، ما منتظر دومیش هستیم ، هیچ جا نمی ریم همینجا هستیم ... !!!
اگر وحید میگه روزی که بره بخش می خوابه ، حق داره ... من اگر وحید نباشه یک روز هم در اشتراک فعالیت نمی کنم ، آقای مردی هم فعالیت نمی کنه . انجمنی که برای فعالترین کاربراش ارزش قایل نمی شه ، وقت تلف کردن نداره... گرچهمن کم کم دارم شک می کنم شاید شما ترجیح می دی اشتراکی نباشه (( همونجوری که الان انیمیشنی نیست ... )) تا اینکه کاربرانی در اون فعالیت کنند که چاپلوس و بوقلمون صفت نباشند ...
فکرکنم همين چند تا پست قبل تر بود که وحيد به من گفت، من هميشه نبودم و نخواهم بود و ... :p

اين در مورد شما هم صادق هست. مطمئناً شما و وحيد هم هميشه اينجا نميمونين و مطمئن باشين جامون رو کسای ديگه اي پر ميکنن. ممکنه ققنوس نامی ديگه نياد ولی مطمئن باشين کاربر های جديدی ميآن که جای ما رو ميتونن پر کنن!;)

ولی حالا من چرا بايد دلم بخواد شما برين؟:blink::blink::blink::eek: من ميگم جانبداری بی دليل نکنين و فکر نکنين چون شما 90% سريال های اينجا رو دانلود ميکنين، ميتونين کار اشتباه يه نفر ديگه رو درست جلوه بدين. همين ;)

============================

بازم همون حرف قديمی؟!:blink: جواب بحث انيميشن رو بدم، اولاً من وکيل وصی بخش انيميشن نيستم.:eek: منم يه کاربر مثل بقيه کاربر های ديگه اون بخش بودم، با اين تفاوت که من يه کم فعال تر از بقيه بودم. اگه هم ديگه وجود نداره به خاطر همون دشمن هايی هست که شما ميگين! :cool: کسايی که هر روز يه خط در مياون بخش انيميشن رو با قدم هاشون مزين ميکردن و چشم ديدن يه بخش فعال و خوب رو چون قوانينش با مزاجشون سازگار نبود نداشتن!:cool::f34r:

اگه دوست دارين ميتونيم يه نظر سنجی بزاريم ببينيم کی باعث و بانی بهم ريخته شدن اون بخش بوده!;) احتمالاً نظرات اون 150 نفری که الان ديگه در اون بخش فعاليت نميکنن ولی هنوز در PT فعالن، اهميت خاص خودشو داره!:happy:

پس لطفاً حرف بخش انيميشن رو وسط نکشين!:cool:

ديگه اينکه لطف کنين به کاربر ها توهين نکنين! ممنون ميشم.:)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
در پایان ، این رو هم بگم که ، خانم فریدا ، اشتراک دشمن کم نداره ... اگر واقعا نمی تونی بخاطر دو تا رفیقتیا مشکل شخصی با یک نفر ، آرامش اینجا را به هم نزنی ، مثل روزهایی که قهر کرده بودی ، خوشحال می شیم کمتر ببینمتون .
مطمئنم که شماا خوشحال ميشين! :D (راستی بقيه کسايی که خوشحال ميشن کيان؟ چون فعل جمع به کار بردين دارم ميپرسم؟!) :rolleyes: يه نفر که صحه روی حمايت های اشتباه شماا نميزاره کمتر! :lol: خيلی به نفع شما ميشه.;) يه دردسر کمتر! :p

ولی سوال اينه:

بقيه کاربرهای مشارکت هم نظر شماا رو دارن و خوشحال ميشن که من ديگه تو اين بخش فعاليتی نداشته باشم؟! :rolleyes: شما نماينده همه بچه های اين بخش
هستين؟:blink: اگه هستين و اين نظر همه بچه هاست که شما دارين اينجا عنوان ميکنين من تابع نظرات بچه های بخش هستم و ديگه مثل بقيه مدير ها فقط نظارت ميکنم!;)

ضمن اينکه من آرامشی تو اين بخش نميبينم و نديدم تا به حال!;) اينجا شبيه آتيش زير خاکستر هست و همه منتظر بودن من يه کلام حرف بزنم تا ياد مشکلات و حل و فصل بحث های قديمی خودشون بيوفتن! :D;)

وقتی شما اجازه می دی داستانی رو شروع کنی که وسطش چند نفر بیاین برای بازارچه احقاق حق کنند و به محبوبترین پخش کننده انجمنی که مدیرشی (( جناب وحید )) بی احترامی کنند ،
من نديدم کسی بی احترامی کرده باشه! يا آغاز کننده بی احترامی بوده باشه!:blink:

ضمن اينکه ما شاهد بی احترامی هايی خيلی بيش از اينها به پخش کننده هايی که کلامشون با توجه به سيل توهين هايی که بهشون ميشد و ميشه، هميشه مؤدب باقی موند، بوديم!!!:happy: اين بحثی که اينجا شد که قابل مقايسه نيست!;)

ضمن اينکه برای به کرسی نشوندن يا ثابت کردن حرف، استفاده از بی احترامی بسيار ناشايسته! :wacko: و بی احترامی بی احترامی ميآره!:f34r:

البته من اينجا طرف هيچ کدوم از 2 گروه نيستم فقط در جواب بحث بی احترامی اينو گفتم.;)

پس حتما اشتراک اهمیت چندانی براتون نداره ... بالاخره تکلیف خودت و ما رو مشخص کن ..
اول فراموش نکنين که من قبل از شما تو مشارکت بودم ;) و زحمتی که من به عنوان يه کاربر برای اينجا ميکشم برابر زحمتی هست که شما ميکشين!:cool:

ولی اگه تصور کردين من چشمم رو به روی اشتباهات دوستان شما مينبدم بايد بگم خير! :D

راستش منم مثل وحيدم! :p دوست دارين (البته نه شما! بچه های بخش;) ) باشم، تو تهيه کمک ميکنم، دوست ندارين، نميکنم! قضيه به همين راحتيه!;) (البته اگه اشتباهی بکنم عذر خواهی ميکنم!:happy: و در چهار چوب قوانين هم عمل ميکنم!:) )

ولی همچنان حواسم به زيرابی رفتن ها، دو بهم زنی ها و ... ی دوست شما هست!:lol: ;)

بگه چرا سریال ماموران مخفی نرسیده مشتریهامون منتظرند ؟؟
فکر کنم کسی حق شکايت داشته باشه که حداقل تونسته باشه يه بار يه سريال رو از اون ور آب سالم به اين ور آب رسونده باشه! ;) (سريال افسران پليس نمونه بسيار خوبيه!) :cool:

ضمن اينکه من بعد از ماجرای خريدن سريال افسانه شجاعان و دادن همه خسارت اون از جيب خودم:f34r:، قبل از خريد هر سريالي ميگم که من ضامن رسيدن يا نرسيدن و يا دير رسيدن اون سريال نيستم!;)

لطفاً از اين به بعد مسائل بهتری رو برای طعنه زدن پيدا کنين!:happy:

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هادی عزیزم خیلی بد متوجه حرفهای من شدی عزیز دلم . اون 90 درصد رو خیلی توجه نکن چون منظورم حجم بالایی از محصولات بود که با عدد 90 بیان کردم . حالا شما فکر کن 3489021/47 درصد بوده . بحث من اینه که هر دو طرف دعوا کلی برای اینجا زحمت کشیدن . بعدش هم شک نکن که من هم دوست شما هستم . اقلا اگه تو منو دوست خودت نمی دونی ولی من افتخار می کنم که دوستی مثل تو ، وحید ، فریدا ، علی ، محمد و ... دارم و واقعا الان غمگین هستم که دارم این مطالب رو می خونم .

امین جان ، شما هم برای من یک دوست خوبی ... من هنوز همکاری شما و پستی که مشکل اشتراک انیمیشنها پیش اومده بود را فراموش نکردم و بازهم از شما انتظار چنین پستی را داشتم ... ولی خوب این دفعه احتمالا منظورت را خوب بیان نکردی ... یا من بد برداشت کردم . شما هنوز هم دوست خوب من هستی و خواهی بود ...

در مورد شما ، من به تمام نتایجی که می خواستم رسیدم .... دیگه وقتی هم برای تلف کردن و جوابیه نوشتن ندارم که هدر کنم ...

فی امان الله ...

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فی امان الله ...
آقای محترم

پس اميدوارم در آينده هم شاهد صحبت های طعنه دار از جانب شما نباشم!:) من به فعاليت شما در اين انجمن احترام ميزارم شما هم به مال من! :)

اگر هم روزی خواستين از حق پايمال شده دوست تون دفاع کنين، اميدوارم اول جواب اين 2 پست آخر من رو بدين!

ممنون و براتون آرزوی موفقيت و شادکامی دارم!:)

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقای محترم

پس اميدوارم در آينده هم شاهد صحبت های طعنه دار از جانب شما نباشم!:) من به فعاليت شما در اين انجمن احترام ميزارم شما هم به مال من! :)

اگر هم روزی خواستين از حق پايمال شده دوست تون دفاع کنين، اميدوارم اول جواب اين 2 پست آخر من رو بدين!

ممنون و براتون آرزوی موفقيت و شادکامی دارم!:)

فی امان الله ...

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
ببین عزیز دل ، من این سریال را از فروشگاهی خارج از فروم خریدم ، قسمت 39 نداشت ، دانلود کردم ... آخرش هم چون مسوول پخش سریالهای آسیای شرقی را جناب وحید تقبل کردند ، یک کپی به ایشون دادم ... اسناد واریز وجهش هست ... پاکتی که سریال در اون برای من ارسال شده هم هست . می تونم اسکنش کنم و برای اطلاع دوستان در فروم قرار بدم . بنابراین نه شما که دوستی و نه هیچ کس دیگه ای در فروم اجازه نداره که فکر کنه این سریال ممکنه از راهی خارج از قوانین انجمن تامین شده
ميبينم که باز هم مخاطب قرار گرفتم ، لذا پاسخ ميدم .بنده قصد بی احترامی يا ايجاد تشنج يا درگيری يا هر چيز ديگه اي رو ندارم و دوستان ميدونند که ادبيات من طوری است که هميشه به طرف مقابلم احترام ميزارم
منظور من اين بود که کمی تامل کنيد در اينکه چرا من برخی از سريال های اشتراک رو ميفروشم و برخی رو نميفروشم ، دليلش آيا نميتونه اين باشه که من برخی از اونها رو مثلاً از اميد تهيه ميکنم ؟ يا از حامد ( منظورم برادر شما نبود ، فرد ديگری بود که کارش شبيه اميده ) تهيه ميکنم ؟ پس اين تهمتی که وحيد به بنده زد با چه مدرک وسندی است ؟ به چه معنايی است ؟

بر طبق کدوم توافقات ؟؟ بازارچه ای که کف قیمت نداره به فروشنده 20 پسته اجازه فعالیت می ده به کاربر 3 تا 5 ساله اش اجازه نمی ده ؟؟ می دونی که اینجوری نیست ... پس لطفا دوستان را تحریک نکن ... من که خودم از بازارچه بدم میاد و نظر مثبتی نسبت به اون ندارم با خوندن پستت وسوسه شدم که یک تاپیک فروش اونجا بزنم ببینم کی و بر اساس کدوم قانونی می خواد جلوی کارم رو بگیره ؟؟

علی وقتی اينها رو مينوشت نمیتونست با شما هماهنگ کنه :

يكسري قوانين هست كه تا به حال تصور بر اين بود كه گفتن نداره

اما ظاهرا بايد تاكييد بشه!

نكته مهم: اين پست به معني تذكر و تاييد اين قوانين به همه دوستاني هست كه از بخش استفاده ميكنند.
بنابراين در صورت برخورد با متخلفين از اين به بعد هيچ بهانه اي در اين راستا كه خبر نداشتيم و نميدونستيم مورد قبول نيست

2. طبق تاملي كه با بازارچه پرشين تولز انجام شد قرار بر اين شد كه محصولات ما در بازارچه و آنها در اين بخش عرضه نشود.
مگر اينكه فروشنده راضي به اين كار باشد

نكته: اين قوانين به اين معني هست كه اگر محصولي از بازارچه خريداري شده به اين بخش نياد! اما اگر از جاي ديگري تهيه شده باشد مشكلي نيست

در مورد پست اشتراکی زدن در بازارچه با توجه به اين قانون فکر ميکنيد عملی است ؟اصلا دوست ندارم به شما هم مثل وحيد بگم راه بازه جاده درازه !!!!!

میشه لطف کنی و دفاعیاتت از بازارچه رو همونجا ادامه بدی ؟؟ شما هم فکر می کنم باید تکلیفت را با اشتراک مشخص کنی ... اگر واقعا اشتراک برات ارزش داره ، بهتره در قسمت اشتراک ، انتقادات اشتراکیت را بیان کنی برادر ... بهتره وقتی میای تو اشتراک ، فراموش کنی که وکیل الرعایای بازارچه ای و بیشتر به اشتراک فکر کنی؟؟... البته اگر منهم مدیرهای یک انجمنی اینقدر هوام رو داشتند ، ازشون دفاع می کردم ... به شما خورده نمیشه گرفت... بیشتر برخوردهای اشتراک ، بین اعضای اصلی اشتراک و وکیل الرعایای سایر انجمنهاست (( اعم از دایر و بایر !! )) . مگرنه مشکلی در اشتراک وجود نداره
تکليف من کاملا مشخصه ! بنده اينجا به خاطر خود بخش و نه پول ، دارم فعاليت ميکنم ! اتفاقا بهتره من باقی بمونم که بتونم مشکلاتی که ذکر شد در بازارچه ممکنه به وجود بياد رو حل کنم !در مورد هواخواهی هم بايد بگم که مگه من پسرخالهٔ علی هستم يا حامد که اينها بخواهند از من طرف داری کنند ؟ بهشون ماهيانه پول ميدم ؟ اينگونه فکر کردن عجيبه واقعاً .

بازارچه می خواد چه دخالتی در اینجا بکنه برادر ؟؟ تا بوده که از اشتراک برده و تو همین فروم یا جاهای دیگه فروخته و حالش را کرده !! قرار بیاد چیکار کنه ؟؟ بگه چرا سریال ماموران مخفی نرسیده مشتریهامون منتظرند ؟؟ مگه کسی در بهشت هم دخالت می کنه ؟؟ اینجا بهشت فروشنده های بازارچه و بیرون بازارچه است ، الانم که دارند این پستها رو می خونند ، احتمالا پیش خودشون فکر می کنند نکنه اشتراک تعطیل بشه و ما نتونیم با حداقل قیمت به سریالهامون برسیم و مجبور بشیم کمی هزینه کنیم !!! حامد هم مدیر بازارچه است ، وقتی سخنگو هست ، چرا مدیر وقتش را هدر کنه ؟؟ اونهم با مشکلاتی که هر روز در بازارچه وجود داره و باید حل و فصل بشه ؟؟ بعدش هم فکر می کنی کی لازمه که مدیر بازارچه دخالت کنه ؟؟ این اصلا حدود و ثغورش مشخص شده ؟؟؟ امیدوارم سن من کفاف بده که یک همچین برخوردهایی را با دونه درشتهای بازارچه ببینم
مدير بازارچه با تدبير بسيار بالا ، هر جا که لازم باشه دخالت خواهد کرد ، همه چيز مشخص شده ، شما هم انشالا سایه ات سالها بر سر اين فروم خاهد بود و خواهی ديد .

در پایان ، برادر ، من دوست نداشتم که این پست را بزنم ولی وقتی دیدم بین بحث خانم فریدا و جناب وحید ، شما از فرصت استفاده کردی تا خورده حسابهای کهنه را تصفیه کنی و پای من را هم کشیدی وسط ، گفتم جواب بدم که دوستان فکر نکنند من با همه حرفهای شما موافقم

لطف شما مستدام ، ولی بنده به هيچ وجه از فرصت استفاده نکردم که بخوام قال کنم ، به وحيد گفتم به شما هم ميگم : من به طور مستقيم مورد خطاب قرار گرفتم و حق خودم دونستم که از خودم و از بخشی که نمايندگيش رو بر عهده دارم دفاع کنم .

شاد باشی !

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
2. طبق تاملي كه با بازارچه پرشين تولز انجام شد قرار بر اين شد كه محصولات ما در بازارچه و آنها در اين بخش عرضه نشود.
مگر اينكه فروشنده راضي به اين كار باشد

سلام برادر

در مورد بقیه داستان ها ، اینجا بحث زیاد شده ولی در مورد این یک قانون ، باید بگم که همونطور که نوشته شده ، فروشنده باید راضی باشه ، این یعنی باید سریال از بازارچه تهیه شده باشه و فروشنده در بازارچه اجاره بده تا در اشتراک عرضه بشه ... ولی من تقریبا همه سریالهایی را که دارم عرضه می کنم ، از بیرون فروم تهیه کردم یا خودم دانلود کردم بنابراین قانونی که شما به اون استناد کردین ، در موردش صادق نیست ....

بنابراین ، پست شما بجز تحریک مجدد دوستان ثمری نداره ... ولی خیالتون راحت باشه ، من که شخصا علاقه ای به فعالیت در بازارچه زیر نظر مدیر محترم اونجا که تدبیر بالایی هم دارند ، ندارم ... !!

بهتره داستان را هم بیشتر از این کش ندیم چون جز دلخوری طرفین ، چیزی عایدمون نخواهد شد ...

شاد باشی

بدرود .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا