سلام به همه دوستان
می خواستم بپرسم چه راهکاری برای مقابله با کسانی که سریالهای اشتراک را در بازارچه عرضه می کنند اندیشیده شده ؟؟ حالا اگر سریال را در یک فروم دیگه بفروشند ، حرفی نیست ولی اینجا ...
اگر این روند ادامه پیدا کنه ما چطور می تونیم دوستان را ترغیب کنیم در اشتراکهای جدید مشارکت کنند ؟؟ اگر از این به بعد هر کسی بگه من برای سرازیر شدن پول به جیب معدودی سودجو مشارکت نمی کنم ، حق داره ...
فکر می کنم ما بجای اینکه اشتراک را تبدیل کنیم به بهشت کاربرا ، تبدیلش کردیم به بهشت فروشنده ها ...
چه راه حل قانونی وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد حساب بانکی اگه تبلیغ نباشه به نظر من سامان واقعا که معرکه است . من خودم تازه حساب باز کردم که خیلی خوب بود . کلآ برای باز کردنش و دریافت کارت و فعال کردن حساب اینترنتیش 3000 تومن میگیرین . و کارن رو هم در کمتر از یک هفته میدن .
پرداخت اینترنتی هم داره و مثل بانک صادرات هم نمی خواد که یه دستگله رمزیاب 20 هزار تومنی هم بگیری .
اگه دوستان در مورد سامان موافق باشند که عالیه اگه هم نه که همین روش ها هم فعلا بدک نیست .
باشه حالا فرض کنیم شخصی از سریالی خوشش اومد و از وجود سریالهای اشتراکی هم بی خبر بود سریال رو خرید و خواست هزینه هاشو با فروش اون در بازارچه کم کنه ، اینکه سوء استفاده نیست
بنظرم همینکه دوستان بازارچه رو زیر نظر دارند کافیه و میتونند در یک لینک مودبانه موارد اینجوری رو به قسمت سریالهای اشتراکی رهنمون بشن در ضمن ، شاید ورود سریالهای اشتراکی به بازارچه به هر شکلی شروع خوبی نباشه
شاید ورود سریالهای اشتراکی به بازارچه به هر شکلی شروع خوبی نباشه
عزیز و دوستان عزیزی که بانک سامان دارند , لطفا اگر امکان داره بفرمائید که من در مراجعه به بانک سامان باید تقاضای افتتاح چه نوع حسابی را بکنم آخه الان توی سایتش چند نوع خدمات اینترنتی ( اینترنت بانک , موبایل بانک , تلفن بانک , ایمیل بانک , و... ) داره حساب هاشم فکر کنم دو نمونه ی جاری و قرض الحسنه است , من فقط می خوام از طریق اینترنت و بدون مراجعه به بانک بتوانم از حسابم به حساب بانک های مثل صادرات و تجارت و ملی پول واریز کنم .
سلام به همه دوستان
ببینید دوست عزیز ، اگر شما درست مطالعه کرده باشین ، بحث در مورد فروش همه سریالها در بازارچه نیست ، بحث در مورد فروش سریالهایی است که از طریق اشتراک تهیه شدند ... وقتی سریالی از طریق اشتراک تهیه شده مطمینا به قیمت اشتراکی بوده و بحثی در مورد فروش مجدد و تامین هزینه باقی نمی مونه ... من تا حالا ندیدم کسی با هفتاد درصد قیمت مصوب اشتراک سریالها را در بازارچه ارایه کنه ...
حالا شما فرض را بر این گرفتین که یک نفر سریالی را خیلی دوست داشته و قلکش رو شیکونده و اون سریال را که قبلا از اشتراک تهیه شده بوده به قیمت بالاتری در خارج از فروم خریداری کرده و حالا می خواد در بازارچه با فروش سریال قسمتی از هزینه هاش رو تامین کنه . اما در مورد موارد زیر چه فکری اندیشیدین ؟؟
1 - از کجا مطمینین که هر فروشنده ای نخواهد گفت من این سریال را از خارج از فروم تهیه کردم ؟؟ شما می تونید ثابت کنید ؟؟ باید مثل طلا ازشون کاغذ خرید بگیریم ؟؟ بنابراین باید برای جلوگیری از این نوع مشکلات همین اول ریشه شون را خشک کرد وقتی اجازه بدی اولین قدم را پیشروی کنند , دیگه نمی تونی جلوشون را بگیری ...
2 - من نمی دونم کجای این فکر اینقدر دور از ذهنه که آقا , حاجی ، برادر .... سریالی که از همین فروم تهیه کردی ، به بچه های همین فروم نفروش ... این دوستان که همه ادعای جهان گستر بودن و ایران گستر بودنشون عالم و آدم را برداشته ... یعنی اینقدر سخته براشون که سریال را با یک ای دی دیگه تو بقیه فرومها بفروشند ؟؟ یا اینکه اینجا بازارش داغه و از یک قرون دوزار این فروم هم نمی تونند بگذرند ؟؟
دوست عزیزم ، بهره بردن از زحمت دیگران و پایمال کردن هدفشون ، بدون تعارف یک نوع دزدیه . ببینم شما اگر یک دزد بیاد خونه تون بهش مودبانه می گی خواهش می کنم تشریف ببرین بیرون ، در رو هم پشتتون ببندید یا اینکه میزنی لهش می کنی ؟؟
تا وقتی دوستان این انجمن فعالند ، اجازه نمی دند سریالهای اشتراکی به بازارچه راه پیدا کنه .. مطمین باشین ... هدف اصلی اشتراک رسیدن سریال به همه با حداقل هزینه بوده و فروش مجدد سریالهای تهیه شده با قیمت بیشتر در همین فروم ، هیچ جایی در این هدف نداره ... شاید در یک فروم دیگه یا یک فروشگاه اینترنتی را بشه تا حدودی توجیه کرد ولی تو همین فروم نه متاسفانه ...
دوستدار
بدرود .
پ . ن : دوست عزیز ، امیدوارم از من چیزی به دل نگرفته باشین . اول اینکه روی صحبت من با شما نبود با تمام دوستانی بود که ذهنیت مثبت نسبت به بازارچه دارند و فکر می کنند چیزی به نام اشتراک برای دوستان بازارچه تعریف شده است { البته استثناهایی هم وجود داره ... } . دلیل دوم و مهمتری که دوست ندارم شما از من برنجید ، دوستی شما با دوست خوب من اقای مردیه و لطفی که شما به ایشون و همه انجمن اشتراک منجمله خود من دارین ...
دوست عزیزم ، بهره بردن از زحمت دیگران و پایمال کردن هدفشون ، بدون تعارف یک نوع دزدیه . ببینم شما اگر یک دزد بیاد خونه تون بهش مودبانه می گی خواهش می کنم تشریف ببرین بیرون ، در رو هم پشتتون ببندید یا اینکه میزنی لهش می کنی ؟؟
1 - از کجا مطمینین که هر فروشنده ای نخواهد گفت من این سریال را از خارج از فروم تهیه کردم ؟؟ شما می تونید ثابت کنید ؟؟ باید مثل طلا ازشون کاغذ خرید بگیریم ؟؟ بنابراین باید برای جلوگیری از این نوع مشکلات همین اول ریشه شون را خشک کرد وقتی اجازه بدی اولین قدم را پیشروی کنند , دیگه نمی تونی جلوشون را بگیری ...
حالا شما فرض را بر این گرفتین که یک نفر سریالی را خیلی دوست داشته و قلکش رو شیکونده و اون سریال را که قبلا از اشتراک تهیه شده بوده به قیمت بالاتری در خارج از فروم خریداری کرده و حالا می خواد در بازارچه با فروش سریال قسمتی از هزینه هاش رو تامین کنه . اما در مورد موارد زیر چه فکری اندیشیدین ؟؟
دوست من
شما با Quote کردن قسمتهائی از پست من زحمت کشیدید و جواب دادید و بعد میفرمائید که روی صحبتون با من نبوده
، بنظرم برداشتتون این بوده که من خیال اقدام به فروش چیزی دارم ، خیالتون راحت باشه که اصلا اینطور نیست
برخورد شما همیشه اینقدر تنده و از هر نظری اینطور برآشفته میشید؟ امیدوارم اینطور نباشه و فقط من اینقدر خوش شانس بودم که اینطور لطفتون شامل حالم شده ، شاید به این علت بوده که نتونستم منظورم رو روشن بیان کنم
این موضوع عطف به همون قانون بالا میشه ... اگر تونستند ثابت کنند من ازشون عذر خواهی خواهم کرد ...من فقط گفتم بعضی از کسانی که به خونه کسی میرن ممکنه دزد نباشن ، پس بهتره قبل از له کردنشون مطمئن بشیم که دزدند
اگر سریال پرستاران ، ارتش سری ، ماموران مخفی ، سر آشپز و .... را که برای اولین بار در قسمت اشتراک عرضه شدند را از بیرون می خریدین و در همین فروم عرضه می کردین و بعد از آشنایی با قسمت اشتراک هنوز به راهتون ادامه می دادین ، مطمینا لایق این لقب شریف و سایر القاب در این محدوده بودین .... که البته این موارد برای شما صدق نمی کنهدر حالی که بیش از دوساله که این انجمن رو میشناسم مدت کوتاهیه که افتخار آشنائی با دوستان رو در این قسمت کسب کردم و بعضی از سریالهای عرضه شده در قسمت سریالهای اشتراکی رو از محل دیگری خریداری کردم حالا اگر من هنوز این قسمت رو ندیده بودم و به فرض محال اقدام به فروش سریال های خودم میکردم شایسته لقب شریف "دزد" بودم ؟
اصلا مطمئن نیستم راست میگه ولی به دروغ گفتنش هم (بر خلاف شما) اطمینان ندارم حرفم اینه که اگر کسی بدون اطلاع اقدام به فروش چیزی کنه الزاما دزد نیست .
همونطور که قبلا عرض کردم اگر دوستان با یک لینک مودبانه موارد اینجوری رو به قسمت سریالهای اشتراکی رهنمون بشن ، هم خریدار چون در سایه لطف دوستان این قسمت مبلغ کمتری میپردازه و هم فروشنده متوجه میشه و ادامه نمیده در حالی که به کسی هم توهین نشده
به نظر شما این فرض تا این حد محاله؟ من خودم مصداق بارزش هستم (میتونید از آقای مردی بپرسید) در ضمن
به استهزاء گرفتن جمله من با جمله "قلکش رو شیکونده" بنظرتون مناسبه ؟ خوبه که خدای ناکرده منهم بگم قیاس به نفس میفرمائید؟
علاقمند به ایجاد پست نیستم و ترجیح میدم بیشتر از نظر دوستان بهره ببرم ولی وقتی میبینم به هرکسی بی محابا انگ های مختلف زده میشه زیاد خوشحال نمیشم و...
امیدوارم شما هم علاقه خشک کردن ریشه دیگران با این گناهان پیش پا افتاده رو تعدیل بفرمائید.
یه پیشنهاد برای مدیر سایت داشتم. به نظر شما سریالها یا مجموعه هایی که برای اشتراک گذاشته میشوند و لینک دانلود یا خرید معتبری هم براش پیدا نمی شه و قبل از سیما پخش شده بهتر نیست از شرکت سروش سیما تهیه بشه ؟ هم چون برای خود سیماست ارزونتر ه و هزینه پست و خرید و حمل از کشورهای دیگه رو نمیدیم؟ نظر شما چیه؟
ببينيد دوستان ، موضوع اينقدر ها هم که پيچوندينش سخت و ثقيل نيست ، طبق توافقات انجام شده ميآن مديران : کسی حق نداره محصول دريافت شده از بخش اشتراک رو در بازارچه بفروشه و همچنين کسی حق نداره محصول خريده شده از بازارچه رو در بخش اشتراک به اشتراک بزاره
سلام برادر
ببین محمد جان ، قانون یک حرفه و ضمانت اجراش یک حرف دیگه ... الان خود شما اگر یکی از سریالهای اشتراکی را خدای نکرده ببری تو بازارچه بفروشی ، و یکی مثل من بیاد اعتراض کنه ، مدیر بازارچه میاد تاپیک را ببنده و حرف منو قبول می کنه ؟؟؟
.
یا اون داستان کف قیمت و بن شدن کاربران معترض و تایید کننده !! تکرار میشه ؟؟ پس می بینی که قانونی که فقط به شکل یک پست باشه تا توسط من و شما پیگیری نشه ، قابل اجرا نیست ....
.
این داستان برخورد مودبانه و کاغذ خریر هم خودت می دنی که یک بازیه ... شما بعنوان نماینده بازارچه از فلان فروشنده می تونی دلیل بخوای ؟؟ یا این وسط قراره چند تا فروشنده خورده پا فنا بشند ؟؟
.
ولی اگر یک بار و دو بار و ده بار آبروی کسی که دست به این عمل ناجوانمردانه زده ، ریخته بشه و رسوای خاص و عام بشه ، دیگه کسی جرات سوء استفاده به خودش نمی ده ...
جالبترين نكته اين قضيه اينه كه دقيقاً هر وقت من قصد آپديت ليست رو دارم مثل اينكه بعضي ها تحملش رو ندارن و
ميان و يه دردسر جديد به بهانه جديد و ... بالاخره ....
واقعاً كه نمي دونم چي بگم كسي كه كارتونهاشو قايم كرده كه يه موقع تو بازارچه نكنه دست كسي بيافته حالا آمده
نماينده كسي شده كه تعداد زيادي كارتون ميخواد كه اصلاً مشخص براي چي ميخواد .![]()
فکر نميکنی بايد در ساختار جملت يه کم تجديد نظر کنی؟!... لطفا ساکت شید و بار اخریتون باشه این مطلب رو اینجا عنوان میکنید ...
من يه مشگل بزرگ دارم!استاد ما اینجا مشگلی نداریم.. مگر اینکه شما مشگلی احساس میکنید؟![]()
جدی؟؟؟:blink::blink::blink:شما ریختید تو تاپیک وکیل مدافع یه ادم دیگه شدید که برای بار 100000000 میگم بزرگترین خلاف رو مرتکب شده...
فکر نکنم کاربرد کلمه ريختن زياد جالب باشه، ولی خوب اينو نديده ميگيريم!شما ریختید تو تاپیک وکیل مدافع یه ادم دیگه شدی
خيال کردم الان ميخوای لينک تورنت با سيد رو بهم نشون بدی؟!!!در مورد تمام بحث های بالا شما قرار بود بعد از تفحص کارشناسانه روی کارتونها غیره قلم پای اون کسی رو که اینکارو کرده خورد کنید.. ولی مثه اینکه یادتون رفته..میخواید مطمئن بشید بفرستم 1 نسخه ازش؟![]()
کاملن درستهلطف کنید از اسپم هم پرهیز کنید اینجا.. متاسفانه یا خوشبختانه قضایا کاملا روشن هستش.. جاییش تاریکه بفرمایید براتون روشن کنم..![]()
فکر نميکنی بايد در ساختار جملت يه کم تجديد نظر کنی؟!![]()
![]()
من يه مشگل بزرگ دارم!چرا بعد 3 ماه هنوز پول يه نفر پس داده نشده؟!!! :blink::blink::blink:
جدی؟؟؟:blink::blink::blink:
اون کسی که همه سريال ها رو ميخواد بدون پرداخت حق مشارکت دريافت کنه کاملا بی گناه ديگه؟ نه؟
يا کسی که از بازارچه چيزی خريده و آورده و اينجا به مشارکت گزاشته؟!
يا کسی که اعلام آمادگی کرده که در مشارکت شرکت کنه و بعد پول منو نداده؟!(راستی بگم من اگه اين 2-3 دلار رو نگيرم برشيکست ميشم!
:lol: )
خيال کردم الان ميخوای لينک تورنت با سيد رو بهم نشون بدی؟!!!
وحيد ميدونی که خيلی دوست دارم ولی واقعاً توقع ... گفتن رو هم ازت نداشتم! :f34r:
کاملن درسته:
موضوع بسيار ساده و پيش پا افتاده بود ولی واقعاً نفهميدم اين همه قيل و قال از جانب آقای مردی برای چی بود؟! :blink:که بگن پولو نميدن؟!:blink: يه کلام ميگفتن: " باشه واريز ميکنم و تموم"
(البته من الان منتظرم که دوباره يه مشگل خانوادگی پيش بياد!)
شايد من دارم به زبان مريخی حرف ميزنم!:blink: به زبان فارسی شيرين:
آقای مردی لطف کنين پول آقای علی يار رو به حساب ايشون واريز کنين و چون وقت ندارينهمان روز زحمت ريختن پول من رو به حساب دنی بکشين که من ديگه مزاحم کار شما نشم.
![]()
تا وقتی هم شما دارين به کاربر های اينجا کمک ميکنين من چی کار دارم، شما فعاليت تون رو بکنين!:happy: مگه من بی کارم که در اين تاپيک رو ببندم که زحمت بچه های اون طرف رو 2 برابر کنم!بر خلاف طرز فکر شما هم هيچ منظوری نداشتم جز اينکه بگم پس دادن حق ديگران منتی نداره!
شما معترض نداشته باشين، من پام رو هم تو تاپيک شما نميزارم!توی تاپيک های ديگه مشارکت به وجود من بيشتر احتياجه!:happy:
=============
وحيد چون گفتی off topic ننويسيم ميتونی تو pm جواب منو بدی!![]()