• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
متاسفم که هنوزم شاهد چنین بحث هایی هستیم ... اصلا هم قصد وارد شدن به بحث رو ندارم؛ فقط:

والا هنوزم پرونده مبالغ مشارکت رو که سالهاست بازه شما مشخص نکردید..

این قضیه که روشنه! پرونده مبالغ مشارکت مربوط به قبل از نظرسنجی بود. ولی با توجه به اینکه قرار شده مبلغ اضافه گرفته نشه بابت سریال های خریداری شده، دیگه مبالغ مشارکت ی هم در کار نیست! پول کسانی که تا حالا مبلغ اضافی پرداختن هم برگردونده میشه.

1000000 تا سوال از شما و دنی و علی پرسیدم 1 دونه جواب بهم ندادید تو پی ام..

خداوکیلی من یادم نمیاد سوالی کرده باشی که جواب نداده باشم
scratch_one-s_head.gif
اگه همچین موردی بوده همینجا یا توی پی ام بپرس ...

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
همون بهمون کلفتی رو میارم که اقای ایزدی اوردن.. تازه ایشون میخواستن بفوشن و شما سنگشونر و به سینه زدید

يه سؤال خيلی ساده ميکنم : من همين بهتون کلفت رو نميتونم مثلاً برای سريال امپراتور درياها که الان فروشيش بيرونه بيارم ؟
من همين بهتون رو نميتونم برای بی شمار عنوان سريالی که هادی به من داده (ازش بپرسيد اميد کيه و حامد کيه )بيارم ؟

چون همین توجیه رو یادتونه در درباره سریال های بنده و اقای و ایزدی کردید و گفتید ایشون از کس دیگری گرفتند..( شما میخواید حتما بگید اقای مردی میدونستن این کارتونها از کجا امده درسته؟ مگه اقای ایزدی نمیدونستن اون سریال ها یونیک هستن ؟ و مشخصا و 100% منشاشون مشخص بود.. پس لطفا دیگه بحثشو نکنید که حداقل در این مورد نظرتون رو قبلا اعلام کردید :cool:)

يادته خودتون يه زمانی من رو ( به طور تلميحی ) مسخره ميکردين و ( بازم به طور تلميحی ) ميگفتين که شما از من قديمی تر هستيد و من اونقدر تازه وارد هستم که نميدونستم مفهوم اشتراک چيه ؟
من اون زمان به سختی حتی pt رو ميشناختم چه برسه به اينکه بدونم فلان فروم که داره اينها رو ميفروشه اونها رو از شما تهيه کرده و در نتيجه من دارم خلاف قوانين pt عمل ميکنم . وقتی فهميدم چه کار کردم ؟ زير بار نرفتم ؟

در ضمن از بازارچه بخره و بیاره بزاره تو مشارکت.. خلافی نکرده.. تازه 1 هفتست که قانونش اضافه شده

تائيد ميشه ، مطابق توافقات انجام شده ميآن مديران ، فرد مورد نظر خلاف کرده !

شما که زبونتون برای بخش مشارکت و پخش کنندهاش که منفعی هم ندارن 3 متر میشه لطف کنید بگید با کدوم فروشنده بازارچه که همین عمل رو 1000000 برابر زشتر انجام داده برخورد کردید..

پس لطفا اول برادریتون رو ثابت کنید.. در درجه اول بگید ببینم با این شخص خطا کار چه کردید؟ ایشون میتونند خیلی راحت به 100 نفر دیگه هم همینطور مجموعه هارو داده باشند.. پس قربون صدقه اش هم بریم؟

بخش بازارچه خودش مدير داره و برخورد با اشخاصی که هر گونه قانونی رو در اونجا بشکنند به عهدهٔ مدير بخش بازارچه است که خيلی هم به کارشون واقف هستند و کاملا هم آدم منطقی و خوش برخوردی هستند .
چه لزومی داره که فریدا رو به اين خاطر که در بخش بازارچه دخالت نکرده محاکمه کنيم ؟:eek::eek:

شما فکر میکنید کار سختیه من پخش کننده نوعی برم بازارچه بجای اینجا تاپیک بزنم با همین قیمت و وضعیت کارم رو ادامه بدم؟ هیچ محدودیتی هم برام دیگه وجود نداشته باشه.. کلی هم بهتر میشه اوضاع...

فکر میکنید چرا اینکارو نمیکنند پخش کننده ها؟

باز هم بر طبق توافقات انجام شده ميآن مديران ارشد سايت چنين کاری خلاف محسوب ميشه و با کاربر خاطی برخورد ميشه !

پ.ن. : فقط به مطالبی که مربوط به بازارچه و آقای ايزدی ميشدند جواب دادم !

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
متاسفم که هنوزم شاهد چنین بحث هایی هستیم ... اصلا هم قصد وارد شدن به بحث رو ندارم؛ فقط:

این قضیه که روشنه! پرونده مبالغ مشارکت مربوط به قبل از نظرسنجی بود. ولی با توجه به اینکه قرار شده مبلغ اضافه گرفته نشه بابت سریال های خریداری شده، دیگه مبالغ مشارکت ی هم در کار نیست! پول کسانی که تا حالا مبلغ اضافی پرداختن هم برگردونده میشه.خداوکیلی من یادم نمیاد سوالی کرده باشی که جواب نداده باشم
scratch_one-s_head.gif
اگه همچین موردی بوده همینجا یا توی پی ام بپرس ...

اصلا منم دوست ندارم بحثش رو بکنم.. همچین میگید برگردونده میشه انگار اب خوردن میخواید سر بکشید..

مواردی که پرسیدم هم تو همون پست2-3 تاشو گفتم.. نمیخواد پی ام بگردید..

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
اصلا منم دوست ندارم بحثش رو بکنم.. همچین میگید برگردونده میشه انگار اب خوردن میخواید سر بکشید..

من کی گفتم راحته! گفتم انجام میشه چون باید بشه ... در کل هم فکر نکنم بیش از 10 نفر باشن کسانی که مبلغ اضافی واریز کردن، پس همچین کار شاقی هم نیست.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
يه سؤال خيلی ساده ميکنم : من همين بهتون کلفت رو نميتونم مثلاً برای سريال امپراتور درياها که الان فروشيش بيرونه بيارم ؟
من همين بهتون رو نميتونم برای بی شمار عنوان سريالی که هادی به من داده (ازش بپرسيد اميد کيه و حامد کيه )بيارم ؟

بابا بیخیال... سریال که من شخصا دانلود کردم و فقط و فقط و فقط بنده دارم کجا و سریالی که دست هر مشنگی هست کجا.. در ضمن اصلا هیچ ربطی به صحبتهای بالا نداشت.. قسمت دومش هم که کاملا نا مفهومه..

يادته خودتون يه زمانی من رو ( به طور تلميحی ) مسخره ميکردين و ( بازم به طور تلميحی ) ميگفتين که شما از من قديمی تر هستيد و من اونقدر تازه وارد هستم که نميدونستم مفهوم اشتراک چيه ؟
من اون زمان به سختی حتی pt رو ميشناختم چه برسه به اينکه بدونم فلان فروم که داره اينها رو ميفروشه اونها رو از شما تهيه کرده و در نتيجه من دارم خلاف قوانين pt عمل ميکنم . وقتی فهميدم چه کار کردم ؟ زير بار نرفتم ؟

برو عمو.. برو روزیتو جای دیگه جست بزن.. شما وضعت برا من معلومه.. شما از روز اول کاسب بودی و هستی.. مشارکت بهانست.. اینارو واسه همینایی سرهم کن که نمیشناسنت..:lol:

تائيد ميشه ، مطابق توافقات انجام شده ميآن مديران ، فرد مورد نظر خلاف کرده !

شما مطمئنی حالت خوبه؟ پست منو بخون..1 هفتس که این قانون اضافه شده در حالیکه قضایای مطرح شده مال 2 ماه پیشه.. پس لطف کن در مورد چیزی که نمیدونی اظهار نظر نکن..

بخش بازارچه خودش مدير داره و برخورد با اشخاصی که هر گونه قانونی رو در اونجا بشکنند به عهدهٔ مدير بخش بازارچه است که خيلی هم به کارشون واقف هستند و کاملا هم آدم منطقی و خوش برخوردی هستند .
چه لزومی داره که فریدا رو به اين خاطر که در بخش بازارچه دخالت نکرده محاکمه کنيم ؟:eek::eek:

اینشم به شما ربطی نداره. چطور بخش بازارچه اینجا دخالت میکنه؟:happy: شما بازم از سمت مدیریت بازارچه حرف زدی؟ میخوای برم پست حامد رو نشونت بدم که گفته شما حق نداری از موضع ایشون بحث کنی؟

باز هم بر طبق توافقات انجام شده ميآن مديران ارشد سايت چنين کاری خلاف محسوب ميشه و با کاربر خاطی برخورد ميشه !

نه بابا؟ :blink: باز تو غیب گفتی.. این مطالبتو ثبت میکنم میبرم باز بالا ببینم شما منبعت چطور انقدر موثقه.. مدیران ارشد فروم کیان که من بی اطلاعم؟ کی همچین قانونی رو ننوشته گذاشتن؟

میخوای همین الان تاپیک بزنم ببینی؟:lol:

پ.ن. : فقط به مطالبی که مربوط به بازارچه و آقای ايزدی ميشدند جواب دادم !

به به.. جدیدا شما اختیارات جدید در مقام وکیل و سخنگوی بازارچه پیدا کردید؟ حامد که چیز دیگه میگفت.. یکم پیش بره برم اون تاپیک کذایی رو باز اتیش کنم..:lol:

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه

خوشبختانه من دیشب خواب بودم و بدون دیدن این داستانهای تکرای تونستن یک تجدید قوا بکنم ...

در مورد این پستهای اخیر ، ما از روز اول هم گفتیم که : نرود میخ آهنین بر سنگ ... پس فایده ای نداره که وقت با ارزشمون را برای توجیه دوستانی نابود کنیم که شخصی برخورد می کنند ...

درمورد سفارش دوست عزیزمون ،قای علی یار ، آقای مردی براشون رایت کردند و گفتند شنبه می فرستند ... حالا اگر واقعا ایشون این سریالها را نمی خوان ، خوب آقای مردی عزیز ، پول دی وی دی خامهایی را که مصرف کردین و براشون سریال رایت کردین ، از کل مبلغ کم بفرمایین و به حسابشون واریز کنید ...

(( البته دوستانی که شل کن ، سفت کن در آوردند احتمالا نباید مشکلی با این موضوع داشته باشند ! چون سفارشی که رایت شده و آماده ارساله رو ممکنه به این زودیا کسی سفارش نده !! و چون رایت سریال منفعتی برای آقای مردی نداشته و ما نمی خوایم ایشون ضرر کنند ، بهتره هزینه دی وی دی خامها کسر بشه و ما بقی طبق دستور به حساب واریز بشه ))

در مورد مدیر عزیز ، خواهر فریدا ... شما درست می گین ... همه حرفهای شما درست و منطقیه و دوستانی که این بحث را ادامه مطالعه می کنند به حقتنیت شما ایمان اوردند... حالا بفرمایین ، اینجا تاپیک زور آزمایی و محلی برای تصویه حسابهای شخصی نیست ...

وحید جان ، صحبت شما در مورد بازارچه رو قبول دارم ، شاید یک روزی به همین زودی مجبور شیم تاپیکهای اینجا را تعطیل کنیم و بریم به بازارچه ... وقتی برای مدیر اینجا یک پخش کننده اینقدر ارزش واحترام نداره ، بهتره بریم با همین شرایط و قیمت تو بازارچه فعالیت کنیم ... حداقل اونجا مدیرش به این دید رسیده که از فروشنده فعال انجمنش دفاع کنه و مشکلات دختر خاله اش رو به درگیری اصلی تاپیک تبدیل نکنه ...

کلام آخر : آقای مردی باید تاوان جسارتش را در به هم زدن بساط ارضای قدرت بعضیها پرداخت کنه ... ولی مدیران عزیز ، اگر اقای مردی قهر کنه و دیگه پخش نکنه ، آیا با همین شرایط شما کسی را دارین که جایگزینش کنید ؟؟؟ یا اینکه همه را به فروم تازه تاسیس راهنمایی می کنید ؟؟؟ به نظر من بجای اینکه با این روش اقدام به عضو گیری اجباری بفرمایین ، به دوستان بگین یک وانتی ، خاوری چیزی کرایه کنند و برن نزدیکترین میدون به فروم تازه تاسیس و چند تا عمله قلچماق برای اضافه شدن به تعداد کاربران اون فروم پیدا کنند ...

اخه این که نمی شه ، شما آش پی تی رو بخوری ، حلیم یک فروم دیگه رو هم بزنی ؟؟؟

دیگه اینکه لطفا بگذارین نفس بکشیم ... بابا به خدا ما قبول داریم .. شما بزرگی ... شما قدرتت از همه بیشتره ... شما می تونی هر تاپیکی رو که خواستی ببندی و هر کاری که دلت خواست بکنی ... خوبه ؟؟ اگر هنوز کافی نیست من یک تاپیک ایجاد کنم به نام : " انجمن تایید قدرتمند ترین بودن مدیر فریدا ...! " و همه بیان اونجاو پست بزنند و این مساله رو تایید کنند ! به این شرط که دیگه دست از سر آقای مردی و اشتراک انیمیشن برداری ...

موفق باشین

بدرود .

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
بابا بیخیال... سریال که من شخصا دانلود کردم و فقط و فقط و فقط بنده دارم کجا و سریالی که دست هر مشنگی هست کجا.. در ضمن اصلا هیچ ربطی به صحبتهای بالا نداشت.. قسمت دومش هم که کاملا نا مفهومه..

.

چه جالب ، يعنی مشکلی نداريد ، سريال هايی که دست هر مشنگی پيدا ميشه در بازارچه فروخته بشه ديگه ؟ نه ؟ ( اينو گفتم که بدونی داری مغلته ميکنی ، اصلاً بحث اين نيست که سريال تک بود يا آنتک ! بحث اين بود که سريال اشتراکی نبايد تو بازارچه فروخته ميشد که ظاهراً شما نظر ديگه اي داری )
قسمت دومش رو هم بگو هادی برات مفهوم کنه !

برو عمو.. برو روزیتو جای دیگه جست بزن.. شما وضعت برا من معلومه.. شما از روز اول کاسب بودی و هستی.. مشارکت بهانست.. اینارو واسه همینایی سرهم کن که نمیشناسنت..

من چون مثل شما بی ادب نيستم ، جواب توهينتون رو با توهين نميدم !
(( البته احتمالا الان يکی از هوا خواه هات ميآد ميگه من عقدهٔ کودکی سرخورده دارم و از اينحرفها :lol:)

اینشم به شما ربطی نداره. چطور بخش بازارچه اینجا دخالت میکنه؟:happy: شما بازم از سمت مدیریت بازارچه حرف زدی؟ میخوای برم پست حامد رو نشونت بدم که گفته شما حق نداری از موضع ایشون بحث کنی؟

اولاً بخش بازارچه اينجا هيچ وقت دخالت نکرده ! ثانيا اگه بخوایم قياس کنيم ، وقتی شما حرفت درسته که حامد به عنوان مدير بازارچه بياد و در اينجا پست بزنه و دخالت کنه ، ثالثا : آی آی ، من بازم از سمت مدير بازارچه حرف زدم : مومن خدا از سمت فلانی حرف زدن چيه ؟ شما گفتی فريدا بره تو بازارچه جلوی خاطی ها رو بگيره ، منم گفتم که ، بازارچه خودش مدير داره و اگه لازم باشه خودش دخالت ميکنه ! اين ميشه از جانب ، حرف زدن ؟ --> خدایی خوب بلدی جوری بپيچونی که خواننده به طرف مقابلت فحش و لعن و نفرين بفرسته

نه بابا؟ :blink: باز تو غیب گفتی.. این مطالبتو ثبت میکنم میبرم باز بالا ببینم شما منبعت چطور انقدر موثقه.. مدیران ارشد فروم کیان که من بی اطلاعم؟ کی همچین قانونی رو ننوشته گذاشتن؟

میخوای همین الان تاپیک بزنم ببینی؟:lol:

راه بازه جاده درازه ، منتظر همکاری شما دوست خوب در بازارچه هستيم ! به بندگان خدا هم يه کمکی ميشه ! حداقل 4 نفر به خاطر پست های (--- و الکی ) من و شما به فيلم هايی که ميخواهند ميرسند .
تشريف ببريد

به به.. جدیدا شما اختیارات جدید در مقام وکیل و سخنگوی بازارچه پیدا کردید؟ حامد که چیز دیگه میگفت.. یکم پیش بره برم اون تاپیک کذایی رو باز اتیش کنم..:lol:

شما کارت آتيش زدنه ، اشکالی نداره ! شما هر جا رو که دوست داری آتيش کن !
داری يه حرف هايی ميزنی که تهمت هايی که به من زدی رو کم کم بايد به خودت زد ها ! کسی چه ميدونه شما هدف از فعاليتت در اشتراک چيه ؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خير مقدم خدمت ولی ديگر آقای مردی ;)

در مورد مدیر عزیز ، خواهر فریدا ... شما درست می گین ... همه حرفهای شما درست و منطقیه و دوستانی که این بحث را ادامه مطالعه می کنند به حقتنیت شما ایمان اوردند... حالا بفرمایین ، اینجا تاپیک زور آزمایی و محلی برای تصویه حسابهای شخصی نیست ...
ميبينم که شماا بازم به روش قديمی مظلوم نمايی رو آوردين!:lol:;)
... ولی مدیران عزیز ، اگر اقای مردی قهر کنه و دیگه پخش نکنه ، آیا با همین شرایط شما کسی را دارین که جایگزینش کنید ؟؟؟ یا اینکه همه را به فروم تازه تاسیس راهنمایی می کنید ؟؟؟ به نظر من بجای اینکه با این روش اقدام به عضو گیری اجباری بفرمایین ، به دوستان بگین یک وانتی ، خاوری چیزی کرایه کنند و برن نزدیکترین میدون به فروم تازه تاسیس و چند تا عمله قلچماق برای اضافه شدن به تعداد کاربران اون فروم پیدا کنند ...
قبل از اينکه ايشون بياد پخش ميشده الان هم داره پخش ميشه، در آينده هم پخش ميشه!:cool: کسی که کارتون رو بخواد فرقی براش نميکنه از کجاا بگيره! اين فروم يا اون فروم!;)

ايشون دوست دارن با قوانين اينجا کنار بيان ميمونن! دوست ندارن ميرن! ميل خودشون هست!;) با قوانين اينجا، يعنی اينکه استثنايی در دادن کارتون هاشون وجود نداره! و اينکه پول يه نفر رو نبايد 3 ماه پيش خودشون نگه دارن!:)

چون شما نماينده و وکيل مدافع و ولی ايشون هستين، لطف کنين به ايشون بگين با کسر مبلغ dvd های خام پول برادر علی يار رو به حساب ايشون بريزن.:happy: پول من هم فراموش نشه!:D;)

اخه این که نمی شه ، شما آش پی تی رو بخوری ، حلیم یک فروم دیگه رو هم بزنی ؟؟؟
عجب آش دهن سوزی؟!!!:blink: من کی اين آش رو خوردم نميدونم که يادم نميآد!:eek:

========================

الان پست های محمد و وحيد رو ديدم.

خودمونيم عجب بحث داغی!:D فکر کنم ما سه نفر که بخش مشارکت رو داريم ميگردونيم بايد به يه تفاهمی با هم برسيم! :cool: اگه هر کدوم ما بخوايم ساز خودمون رو بزنيم، اينجا هر روز همين آش داغه و همين کاسه!
... :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ادبیاتیست مشابه ادبیات شما در بخش انیمیشن.. گزاف میگم؟!
اوم ... بزار فکر کنم ببينم ...
4_12_12.gif
چرا من يادم نميآد تا حالا با بزرگتر از خودم اينجوری صحبت کرده باشم؟؟؟!!!!! ...
4_12_10.gif

حتی با کوچيکتر از خودم هم يادم نميآد اينجوری حرف زده باشم!
4_12_4.gif
به هر جهت اگه جايی به کسی توهينی چيزی کردم بهم بگو من برم عذر خواهی کنم!;)

به هر جهت نوشتار هر کسی نشون دهنده شخصيتش هست! يه کم مراعات کن! :)

میخواست نریزه..
دلم برأی علی ميسوزه، الان از بهشت زهرا ميآد ميبينه اينجا چه خبره!:( ولی بدم نشد، نقطه نظر های جالبی روشن شد!:f34r:

چطوره همه توزيع کننده های عزيز از اين به بعد پول بچه هايی که به حساب شون پول ريختن تا يه سريال رو دريافت کنن، پول رو 3 ماه پيش خود شون نگه دارن، بعدم پس ندن، بعد هم بگن، ميخواستی نريزی!:D اسم اين کار رو چی ميزاری؟؟؟!!!
15_4_102.gif
... تو قاموس ما که يه اسم بدی داره که بهتره لغتش رو اينجا نگم!:rolleyes:

ولی واقعاً علی نظرت در اين مورد چيه؟!
4_12_6.gif
اگه از فردا پخش کننده ها بيان بگم rax گفته ما به هر کی پول به حساب مون ريخته بگيم، ميخواستن نريزن! ...
4_12_4.gif

وحيد عزيز شما که يکی از رکن های اساسی اين بخش هستی همه حرف ها و حرکاتت سرمشق ديگران هست! يه کم در نوشتن جملاتت تامل کن!;)
در ضمن بنده اصلا به این بخش قضایا کاری ندارم
چه طور کار نداری؟! :blink::blink::blink: پس چرا ازم پرسيدی؟:blink: اگه پرسيدی، جواب هم گرفتی، جواب بده! از زيرش در نرو!;)

والا هنوزم پرونده مبالغ مشارکت رو که سالهاست بازه شما مشخص نکردید..
دنی که جوابت رو داد!:cool: ولی واقعاً اين 1 تومان 2 زار ارزش اين همه بازگو کردن رو داره!:rolleyes: پسر خوب بگزر!;) ميدونی چقدر از پول من توی بخش مشارکت هست که هنوز برنگشته؟! :happy: تو داری جوش 10-20 تومان رو ميزنی؟؟؟!!! :D:lol:
بله.. دریافت کنه... اصلا گناهکار.. بنده دریافت کردم..گناهکارم دیگه.. چیکارم میخواید بکنید؟ چیکار میتونید بکنید؟
واقعاً سوال خوبيه!:D علی و دنی، ما اصلاً چرا اينقدر خودمون رو ازيت ميکنيم قانون ميزاريم برای اين بخش! :blink:از اين به بعد هر کی هر کی! :D هر کسی هر کاری عشقش کشيد بکنه ديگه!;)

گناه اقای مردی اینکه کارتونی رو بدون منفعت شخصی برای مشارکت گذاشتن ...؟ و چون شما دوست ندارید با سر منشا قضایا برخورد کنید
وحيد مشگل من اينه که ايشون پول منو ندادن!:f34r: مشگل من اينه که ايشون فکر ميکنه خيلی زرنگه!:cool::lol:
( که هیچ ربطی هم به بخش مشارکت نداره برای بار 10000000 ام)
چطور ربطی نداره!:blink: به صورت مشارکتی خريده شده ايشون هم يکی از مشارکت کننده ها!:lol:

ديگه چه جوری ربط داشته باشه؟! :blink: يه نگاه هم به ليست سريال های مشارکتی بنداز، ببين اسم آشنايی به چشمت نميخوره!;)

شما هی پشت هم لغت سریال رو بکار میبرید.. در صورتی که اینجا اصلا من سریالی نمیبینم.. پس با لغات بازی نکنید.. کسی سریالی رو بدون حق شمارکت نخواسته...
فکر کنم اين کافی باشه;):
... در ضمن سریال پرستاران هم و ارتش سری رو اگه گرفتی برام بفرست ...
بازی کردن با لغات تخصص شماست نه من! :happy:

در ضمن از بازارچه بخره و بیاره بزاره تو مشارکت.. خلافی نکرده.. تازه 1 هفتست که قانونش اضافه شده
پس اين پست چی ميگه؟ :blink:شايدم من چشام اشتباه ميبينن!:cool:

يكسري قوانين هست كه تا به حال تصور بر اين بود كه گفتن نداره

اما ظاهرا بايد تاكييد بشه!

نكته مهم: اين پست به معني تذكر و تاييد اين قوانين به همه دوستاني هست كه از بخش استفاده ميكنند.
بنابراين در صورت برخورد با متخلفين از اين به بعد هيچ بهانه اي در اين راستا كه خبر نداشتيم و نميدونستيم مورد قبول نيست

1. رسالت اين بخش رساندن ارزان تر و راحت تر درخواست هاي فرهنگي اعضا (سريال - فيلم - موسيقي و ...) به آنهاست
و هيچ گونه پيش شرطي مبني بر جدا كردن اعضا پذيرفته نيست

بنابراين هيچ پخش كننده نميتواند به دلايل شخصي و يا غيره فرد يا گروهي را از ليست كسانيكه ميتوانند از اين امكانات استفاده كنند حذف كند
مگر اينكه قبل از به تاييد مديران بخش رسيده باشد

2. طبق تاملي كه با بازارچه پرشين تولز انجام شد قرار بر اين شد كه محصولات ما در بازارچه و آنها در اين بخش عرضه نشود.
مگر اينكه فروشنده راضي به اين كار باشد

نكته: اين قوانين به اين معني هست كه اگر محصولي از بازارچه خريداري شده به اين بخش نياد! اما اگر از جاي ديگري تهيه شده باشد مشكلي نيست

3.دوستاني كه براي تهيه يك سريال اعلام آمادگي ميكنند . نميتوانند در ميانه راه قطع كنند همكاري خودشون رو و بعد از تهيه شدن آن سريال از پخش كننده به قيمت معمولي دريافت كنند

ممکنه دوستان بگن کدوم سريال ها از بازارچه اومده، اينم جواب شون:):

به به
کلی کیفور شدیم
دمت گرم مردی جان واقعا خوشم امد الحق که کاسبی
با نیت پخش جلو امدی انیمه ها رو از اینور اونور جور کردی و حالا بساط رو جمع کردی
البته کاملا این امر واضح و مشخص بود
خوب من که الان داشتم تاپیک رو ورق میزدم دیدم چند تا از بچه های تازه وارد که زیر 100 تا پست زدن به فریدا اعتراض کردن....واقعا جالبه به قول خودتون وقتی کسی سوالی رو مطرح میکنه دیگران مجازن که به سوالی که بهشون مربوط نیست جواب بدن...خوب ایرادی نداره جواب بدین اما حداقل درباره موضوعی که هیچ چیز دربارش نمیدونیداظهار نظر نکنید چون مطمئنا یه روی سکه رو بیشتر نمیبینید
فریدا خانوم الکی مدیر بخش انیمه نشدن کلی هم واسه اینجا زحمت کشیدن و حالا جالبه که با قطع شدن پخش انیمه هیچکس دیگه اون زحمات رو بیاد نمیاره البته باعثش هم بعضی از دوستان بودن
از اینکه بعضی از دوستان تا اوضاع بر وقف مرادشون هست حرفی به میون نمیارن خندم میگیره...البته به نظر منطقی میاد من انیمه ها مو بدون محدودیت تعداد از این اقا میگیرم و حالمو میکنم چه نیازی هست دیگه تو این بحث که این اقا این انیمه ها رو چطور بدست اوردن و قانونی بوده یا نبوده شرکت کنم و یا دربارش فکر کنم:blink:
چندی پیش من تاپیکی به عنوان "فروش یه سری انیمه "زدم
تو این تاپیک یه سری انیمه ای که خودم بطور کل دان کرده بودم رو بفروش گذاشتم اونم دی وی 1000
مردی جان هم طی یه پی ام گفت ما طلبه کل انیمه هاتیم
من میدونستم که این اقا مسول این تاپیک هستن و مطمئنا این انیمه ها رو اینجا میذارن ولی این اقا
وحید رو RAX ضامن قرار دادن و گفتن که دوست ایشونن و من از اونجایی که با وحید اشنا بودم زیر سیبیلی
رد کردم.خلاصه دی وی ها رو واسشون زدم و قرار گذاشتیم که به ایشون برسونم اتفاقا اون روز هم کلاس
زبان داشتم و دیرم شده بود با این حال امدم سر قرار و دی وی ها رو بهشون رسوندم و بهشون هم گفتم که
دیرم شده اما ایشون بدون توجه به موقعیت من شروع به بحث کردن که چرا بخش انیمه این قوانین رو گذاشته
دیر یا زود انیمه ها بدست فروشنده ها میرسه و ... و اینکه یه کاری بکنید که پخش کننده ها و فریدا به ما انیمه بدن
جالب بود که ایشون میخواستن ارشیو رو به قیمت گزافی از من بخرن یه چیزی تو مایه های 300000 تومن:D
و اینکه بدون خبر دادن به فریدا و بقیه یه جورایی زیر سیبییلی رد کنم حلاصه اون روز بدلیل دیر شدن کلاسم نتونستم جوابشون رو بدم و شماره موبایلمو دادم تا بعدن در موردش حرف بزنیم
بعد از چند روز این اقا زنگ زد و جویای حال شد که ایا تونستم کاری بکنم که بتونه انیمه تبادل کنه
من در جواب بهشون گفتم من نمیدونم چرا سهراب و فریدا بهت انیمه نمیدن و باید ازشون بپرسم ببینم قضیه از چه قراره که ایشون شروع کردن به گفتن چرندیات که سهراب با من لج هست و پشت سر من حرف زده و به بقیه پخش کننده ها سپرده که به من انیمه ندن
به گفته اقای مردی(ای کاش اینا رو ضبط میکردم:D)
مردی:اقا من انیمه میخوام
سهراب:ما بهت نمیدیم
مردی :یعنی چی..من میرم به دنی راپورتتو میدم
سهراب:دنی چیکاره حسن هست؟ این اقا انیمه دان نکردن و حق انیمه دادن به شما ندارن اینجا مسول منم:lol:

------------------------
مردی:من پیش دنیل رفتم و ازش انیمه خواستم
دنیل:من ارشیو رو ندارم و هیچ کدوم از این انیمه ها هم رو ندارم
----------
بعدها

مردی:سلام اقا روزبه
من:بله بفرمایید
مردی:من از بچه های پی تی هستم که از شما دی وی گرفتم
من:بله خوبین
مردی:اقا واسه ما چیکار کردی تونستی کاری بکنی
من:والا فریدا و بقیه مخالف انیمه دادن به شما هستن
مردی:اقا باز که حرف خودتونو میزنید بلاخره چی این انیمه ها که دست فروشنده ها میوفته شما یه کاری
کن هر چی انیمه که من ندارم رو از ارشیو بمن بده من هر دی وی 1000 ازت میخرم
من:شرمنده من نمیتونم این کار رو بکنم
-----------------------------

خوب بریم یه هفته بعد

تو تاپیک اقا مردی من انیمه هامو دیدم که برای پخش گذلشته شده

به این اقا پی ام زدم که شما که میدونستی من بخاطر مسائل مالی مجبور به فروش انیمه هام شدم چرا 2 زار
کاسبی ما رو بهم ریختی
در جواب به من میگن خوب اگر مشکل مالی داری من گفتم که انیمه هاتو به قیمت میخرم
واقعا چقدر ادم میتونه 2 دوزه باشه:eek::hmm:
...

فقط تو رو خدا ديگه از مردی و نامردی و جوانمردی و اين جور چيزا دم نزنين!;)

ادامه بحث تو پست بعدی!:)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
و من اولین نفر در ملا عام قانون شکنی میکنم
واقعاً لطف ميکنی! :lol:
چون:

شما که زبونتون برای بخش مشارکت و پخش کنندهاش که منفعی هم ندارن 3 متر میشه لطف کنید بگید با کدوم فروشنده بازارچه که همین عمل رو 1000000 برابر زشتر انجام داده برخورد کردید..
حرف فروشنده و جلوگيری و اين جور چيزا رو جلوی من نزن!:f34r: خودت ميدونی که من بيشتر از تو از اين قضيه حرص ميخورم!:hmm: ولی من مدير اينجام نه اونجا!:(

پس لطفا اول برادریتون رو ثابت کنید..
منظورت خواهری بود ديگه نه؟! ;):lol:

علی در اين مورد چه فکری کردی؟! چی کار ميشه کرد؟! :eek:

============================
مطالبی که مربوط به محمد هست رو هم خودش جواب داده، من ديگه چيزی نميگم :happy:

============================

بنده اوالا هیچ مطلبی رو تو پی ام تا حالا نگفتم که این بار دومم باشه... 1000000 تا سوال از شما و دنی و علی پرسیدم 1 دونه جواب بهم ندادید تو پی ام..
خيلی جالبه که نه من اين pm ها رو دريافت کردم نه دنی نه علی!:lol::rolleyes:
ولی جدی، اين سوالا رو ليست کن، جواباشون معلوم شن:). چون اينجوری با اين همه اختلاف نظر نميشه اينجاا کار کرد!:eek:

حالا هم شما امیدید میگید پول فلانی پس داده نشده ایشون خودشون زبون دارند اقای مردی هم در نرفتن از اینجا و در خدمت خودشون هستن.. میپرسن و پیگر میشن و از همه مهمتر علی قبلا قضایا رو مطرح کرده بود و حل شده بود...
تند تند جلو نرو، يه کم آهسته تر با هم جلو بريم! :)
من که چيزی نگفته بودم ، من گفتم بعد 3 ماه برای پس دادن پول مردم منت سرشون نزار! :cool: نه پيگيری کردم، نه چيزی! ولی ايشون خوش شون ميآد شلوغ بکنن!;)

پس لطف کنید هی توجیه نکنید برای کاربری که معلوم الحاله ( من هنوز منتظرم ببینم چه گلی به سرتون زدید وقتی فهمیدید ایشون اون کارو کردن..چون فقط بحث کارتون نبود سریالها هم در کار بود ) دارید ادعای غرامت میکنید..
همون گلی که وقتی که سريال آن شرلی رو پخش کردی و بعدم تبديلش کردی، به سر شما زدم! :cool: نه اينکه شما هم از من اجازه گرفته بودی!:cool: (خوبه که شينوبی همه جا گفته نصف اين سريال ها مال من بود!:rolleyes: )

در اخر من فقط 1 نکته رو اضافه کنم..اصلا کاری به روند و سیاست بخش ندارم... شما فکر میکنید کار سختیه من پخش کننده نوعی برم بازارچه بجای اینجا تاپیک بزنم با همین قیمت و وضعیت کارم رو ادامه بدم؟ هیچ محدودیتی هم برام دیگه وجود نداشته باشه.. کلی هم بهتر میشه اوضاع... فکر میکنید چرا اینکارو نمیکنند پخش کننده ها؟
واقعاً چرا نميری؟!:cool: اين اشتراک که از نظر تو از اصل و بنيان اشکال داره! :rolleyes: واسيه چی موندی؟!:blink:

من يه فکر بهتر دارم ، بشين يه سری قانون که مورد تاييدت هست رو بنويس اينجا بزار که ما بالاخره بفهميم بهشت موعود چه شکليه!;)

به شما چه ربطی داره من به فریدا چی میگم؟ مگه من میام بگم شما جواب هر کس رو چطور میدی؟ مسئله من با اشخاص دیگه من موندم به شما چه ارتباطی داره؟
چه حرف هايی ميزنی وحيد!!!:blink::blink::blink: منم داشتم با آقای مردی حرف ميزدم!:f34r: تو چرا اومدی تو بحثی که اصلاً اسمی هم ازت توش نبرده شده بود، دخالت کردی؟:blink::cool:

===============================================

ببين بحث هايی رو کشوندی وسط که اصلاً به بحث اصلی ربطی نداشت ولی جواب تک تک حرفات رو دادم!:)

حالا منم يه حرف آخر رو بزنم:

من ميگم اگه توی نوعی ميخوای تو اين بخش کار کنی بايد تابع مقرراتش باشی! نيستی نبايد فعاليت کنی! تيغت ميبره؟! ميگی من همينم که هستم و اولین نفر در ملا عام قانون شکنی میکنم, اگه منم نباشم بخش ميخوابه! (البته زياد جدی نگيرين، هميشه کسی که تو دانلود کمک کنه زياد هست!) ;) خوب من ديگه اينجا ميگم ... بهتره نگم!:p از اينجا ديگه به علی ربط داره ... ;)

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه

مبلغ 24 هزارتومان به حساب اقای علی یار واریز شد . شماره فیش : 608352 نام صاحب حساب : ابراهیمی ...

مبلغ 4 هزار تومان بابت اشتراک انیمیشن سندباد به حساب سمیعی فر واریز شد . شماره فیش : 608353

روزی 14 ساعت کار می کنم که کسی به خودش اجازه نده به من یا دوستان نزدیکم بی احترامی کنه ...

از روز اول هم گفتم اجازه نمی دم آقای مردی به زور چیزی واریز کنه ، تا ابد هم پاش وایستادم ...

دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
واقعاً چرا نميری؟!:cool: اين اشتراک که از نظر تو از اصل و بنيان اشکال داره! :rolleyes: واسيه چی موندی؟!:blink:

من يه فکر بهتر دارم ، بشين يه سری قانون که مورد تاييدت هست رو بنويس اينجا بزار که ما بالاخره بفهميم بهشت موعود چه شکليه!;)

من گفتم از بنیان اشکال داره؟ کجا همچین حرفی زدم ؟

همون گلی که وقتی که سريال آن شرلی رو پخش کردی و بعدم تبديلش کردی، به سر شما زدم! :cool: نه اينکه شما هم از من اجازه گرفته بودی!:cool: (خوبه که شينوبی همه جا گفته نصف اين سريال ها مال من بود!:rolleyes: )

انه شرلی محض اطلاع شما ere در اختیار من گذاشت و خودشم خریده بود .. در ضمن همون زمان لینک دانلود کاملشم موجود بود.. پس لطفا در مورد چیزایی که اطلاعات کافی ندارید اول سوال کنید بعد قضاوت کنید.. از این به بعدم برهورد من همونطوری میشه که در شان سوال و جواب از سمت شماست..

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من اصلا از بحث های بالا نتیجه نمیبینم جز اینکه شما دوست دارید مطالبی بازگو بشه که نباید بشه.. حرفی نیست..

شما الان شدید عاشق سینه چاک پی تی و ما شدیم تبر به دست به ریشه بزن لابد.. 3 سال پیش هم همین حرف زده شد ادمایی که اون روز بودن الان نیستن و شما هم 4 روز دیگه نخواهید بود.. من فکر نمیکنم انقدر بیکار باشم برای همه بحثای بالا جواب بیارم گرچه پیدا کردن جوابش سخت نیست ....

شما تمام حرفتون اینکه چیزی که متعلق به شخص فریداست طلاست و مال بقیه اهن و مس و مفرغ.. یعنی مال من دست هیچکس نیوفته.. از اینور سنگ مشارکت به سینه میزنید..

واسه من هیچ کدوم از اینا مهم نیست.. چون هدفم چیز دیگست..
مسائلی از بابت پخش برام به وجود میاد نه اینجا بلکه خارج از اینجا 100 برابر از این صحبتا عذاب اور تره ولی چون 4 تا ادم رو اینجا رفیق خودمون میدونستیم و میدونیم هیچ وقت دوست نداشتم اینجا رو بچشم 1 میدون مبارزه گلادیاتوری ببینم..

در هر حال کور خوندین بنده جایی برم یا پخشو کنار بزارم..
48ymx4w.gif

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
از وقتی این بخش هنوز تازه داشت راه میفتاد تا الان همش نگران این بودیم که دریافت کننده ها مشکل درست نکنن ,
ولی کسی به فکرش نمیرسید که پخش کننده ها با هم مشکل پیدا نکنن
look3.gif
!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
روزی 14 ساعت کار می کنم که کسی به خودش اجازه نده به من یا دوستان نزدیکم بی احترامی کنه ...
انسانها خودشون با رفتار و کردارشان احترام و بی احترامی ديگران رو بدست ميآرن!:happy:
دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مبلغ سهم اشتراک کارتون مسافر کولوچو رو فراموش کردين! :rolleyes:
پس لطفا در مورد چیزایی که اطلاعات کافی ندارید اول سوال کنید بعد قضاوت کنید.
من درست يادمه که برادر شينوبی سريال رو برای شما فرستادن؟!
4_12_12.gif
شايد حافظه من دچار مشگل شده؟؟؟!!!:blink::eek: اشکال از کهولت سنه!:p شما به بزرگواری خودتون ببخشيد!;)
از این به بعدم برهورد من همونطوری میشه که در شان سوال و جواب از سمت شماست..
من ترجيح ميدم که اصلاً ديگه با شما برخوردی نداشته باشم:). البته خوشحال ميشدم جواب اين پست آخر رو ميدادين!:rolleyes: اين طور نتيجه گرفتم که فقط جواب همين 2 قسمت رو داشتين که بدين! به هر جهت از لطف بی دريغ تون تو اين مدت يک سالی که هم ديگه رو شناختيم بسيار ممنونم!:happy: اميدوارم که ما ديگه بحثی با هم نداشته باشيم و شما هم توی بحثی که اسمی از شما توش به مياون نيومده، برای جواب دادن به من خودتون رو وارد نکنين. :) منم سعی ميکنم همين کار رو بکنم!;)
اميدوارام در هدف والاتون موفق باشين.;)

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
اینها چه جالب هستند ها :

يكسري قوانين هست كه تا به حال تصور بر اين بود كه گفتن نداره

اما ظاهرا بايد تاكييد بشه!

طبق تاملي كه با بازارچه پرشين تولز انجام شد قرار بر اين شد كه محصولات ما در بازارچه و آنها در اين بخش عرضه نشود.
مگر اينكه فروشنده راضي به اين كار باشد

اينها همون مديران ارشد هستند !!!!:p

علی یار

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کدوم دفعه چی رو میگفتم.. بنده خلافی کردم همینجا بفرمایید.. ولی شما دقیقا سریالهای بخش مذبور رو در اختیار دیگران قرار دادید و نه فقط موارد ممنوع از سمت انیمیشن رو بلکه از سمت مشارکت رو هم ایضا..
cool:
وای ..... داشتم چمدونا رو میبستم ها ! اینو که خودمم گفته بودم بابا !!:D البته انیمیشن رو نه اشتراک !*

آقا مچ و ول کن درد گرفت !!من تسلیمم .مدیرای محترم حاضرم کت بسته تحویل بدم خودمو اما بزار فکر کنم .. همممم بلاخره به قول شما من یه همکاری کردم پس مجازاتش اعدام نیست احتمالا :Dاما شما لااقل تو اون قضیه دروغ و انحراف موضوع و ..... همکاریم که نمیکنید .خوب من یه روز دست بسینه کنار دیوار وامیستم . اما شما چی ؟!!
فکر کنم شما یه پات روهم بالا نگهداری قضیه حله !! اما شرطش اینه که نزنی زیرش والا دیوار حاشا که بلنده بقول شما کی به کیه منم میزنم زیرش !!:D

در ضمن منتظرم همینجا خلافهای بنده رو بفرمایید ..:
مثل شما مثل کسی میمونه که در میزنه بعد میگه کیه ؟ کی بود در زد !!
شما به بنده افترا میزنی (البته ظاهرا یه عادته ) بعد میگی تو بگو !! یاللعجب میگم یه بارم پست هایی که میزنی رو بخون یادت نره چی گفتی!!

دیگران مطلع بشوند با چه هیولایی طرفند
ضمن اینکه بنده برعکس شما اسمی روتون نزاشتم (مثل اینکه لطفتون دراین مورد شامل حال خودتون هم میشه:cool:) فکر کنم واسه فهمیدن این موضوع بهتره یه تاپیک بزنید گفتگوی آزاد نظر کاربرا رو بپرسید.والا واسه بنده اینکه شما کی بودید و هستید و چه کردید و میکنید نه مهمه نه مربوط! اتفاقا به خاطر ادبیات زیبا و شیرینتون اصلا علاقه ای به مراوده باهاتون ندارم .دیدم ظاهرا مچم و گرفتید گفتم شاید اینبار یه موضوع به دردبخور واسه گفتن دارید ازتون سوال کردم که دیدم نچ .....

*راستی " اشتراک "رو نوشتید دیگه ازتون نمی پرسم اگه مثل این یکی سرکاریه که هیچ والا اگه به درد گفتن میخوره بسم الله ;)

بزنم به تخته ادبیاتتون تواین پست بهتره شده ها هرچند بازم غلط دارید.:)

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
من اصلا از بحث های بالا نتیجه نمیبینم جز اینکه شما دوست دارید مطالبی بازگو بشه که نباید بشه.. حرفی نیست..

شما الان شدید عاشق سینه چاک پی تی و ما شدیم تبر به دست به ریشه بزن لابد.. 3 سال پیش هم همین حرف زده شد ادمایی که اون روز بودن الان نیستن و شما هم 4 روز دیگه نخواهید بود.. من فکر نمیکنم انقدر بیکار باشم برای همه بحثای بالا جواب بیارم گرچه پیدا کردن جوابش سخت نیست ....

شما تمام حرفتون اینکه چیزی که متعلق به شخص فریداست طلاست و مال بقیه اهن و مس و مفرغ.. یعنی مال من دست هیچکس نیوفته.. از اینور سنگ مشارکت به سینه میزنید..

مسائلی از بابت پخش برام به وجود میاد نه اینجا بلکه خارج از اینجا 100 برابر از این صحبتا عذاب اور تره ولی چون 4 تا ادم رو اینجا رفیق خودمون میدونستیم و میدونیم هیچ وقت دوست نداشتم اینجا رو بچشم 1 میدون مبارزه گلادیاتوری ببینم..

در هر حال کور خوندین بنده جایی برم یا پخشو کنار بزارم..
48ymx4w.gif
استاد حرف فریدا این هست که نمیخواد برا چیزی که زحمت کشیده همینطوری یهو همش بپره !
3/4 این انیمه ها رو که تو بخش انیمیشن هست , فریدا داده , و براشون کلی هزینه کرده , اینارم که برا پخش گذاشت یه شرط گذاشت که بدون اجازش پخش نشه ,همیـــــن, خوب اگه یکی دوتا انیمه بود میگفتیم دو سه تا که بیشتر نیست , ولی تعدادش خیلی زیاده , ویخورده بی انصافی هست اینجوری دربارش صحبت کنیم !!
صاحب انیمه ها نیست , ولی خوب نمیتونیم بهش یکم حق بدیم وقتی این همه انیمه میزاره برا پخش , کنترل پخشش دستش نباشه ؟
فکر میکنم بیشتر از سه - چهار سال برا جمع کردن اینا زحمت کشیده , وقت گذاشته , هزینه کرده , که هزینش رو بخوایم حساب کنیم خیلی خیلی زیاد میشه !!
اگه هرکسی این همه زحمت بکشه برا یچیزی اصلا دوست نداره ببینه , وقتی یکار خوب انجام میده برا بقیه , سواستفاده کنن از این موقعیت !!

فرض کنید من یه سری دی وی دی دارم درباره Deathly Combat که هرجایی پیدا نمیشه و حدود 200-300 تومن پول دادم و از روسیه خریدم ,
حالا من میخوام خوبی کنم میام میگم من این مجموعه رو فقط به کسایی میدم که علاقه دارن, تا اوناهم ازش ستفاده کنن , ولی یه شرط میزارم که بدون اجازه من پخش نکنیدش !
صاحابش نیستم ولی وقتی اینو دارم مفتی میدم , نمیتونم یه شرط کوچیک بزارم براش ؟؟

شرط ساده ای هست نمیخوام یه عده بیان بگیرن چون میخوان ازش سود کنن پول دربیارن بهم بخندن , من با این نیت دادم که استفاده کنن , نه سود کنن , اگه حتی یک نفر هم اینکارو بکنه من خیلی ناراحت میشم , چه برسه بیان بزارنش برا پخش عمومی , از فروش هم بدتره , چون اگه فقط اونجوری دست یکی دوتا فروشنده میافتاد , اینجوری دست همه فروشنده ها میفته .
حالا این درسته وقتی من اعتراض کنم , یکی بیاد بهم بگه خوب میخواستی ندی ؟؟!!!

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
علی در اين مورد چه فکری کردی؟! چی کار ميشه کرد؟! :eek:

گرچه من علی نيستم اما چون نظرات فريدا و دنی و علی فکر ميکنم با نظرات وحيد و دوستانش متفاوته يک بار ديگه اين مطلب رو خطاب به مديران ميگم :
مشکلی در اين ضمينه به نظر من وجود نداره ! فردی که از قانون گفته شده مبنی بر عدم فروش محصولات مشارکت در بازارچه يا برعکس پيروی نکنه ، مطمئن باشيد در بازارچه باهاش برخورد ميشه !

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
گرچه من علی نيستم اما چون نظرات فريدا و دنی و علی فکر ميکنم با نظرات وحيد و دوستانش متفاوته يک بار ديگه اين مطلب رو خطاب به مديران ميگم :
مشکلی در اين ضمينه به نظر من وجود نداره ! فردی که از قانون گفته شده مبنی بر عدم فروش محصولات مشارکت در بازارچه يا برعکس پيروی نکنه ، مطمئن باشيد در بازارچه باهاش برخورد ميشه !
دقیقا , هر تاپیکی مشکوک بود کافیه فقط یه ریپورت بدید حامد خودش باهاش برخورد میکنه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا