به به
کلی کیفور شدیم
دمت گرم مردی جان واقعا خوشم امد الحق که کاسبی
با نیت پخش جلو امدی انیمه ها رو از اینور اونور جور کردی و حالا بساط رو جمع کردی
البته کاملا این امر واضح و مشخص بود
خوب من که الان داشتم تاپیک رو ورق میزدم دیدم چند تا از بچه های تازه وارد که زیر 100 تا پست زدن به فریدا اعتراض کردن....واقعا جالبه به قول خودتون وقتی کسی سوالی رو مطرح میکنه دیگران مجازن که به سوالی که بهشون مربوط نیست جواب بدن...خوب ایرادی نداره جواب بدین اما حداقل درباره موضوعی که هیچ چیز دربارش نمیدونیداظهار نظر نکنید چون مطمئنا یه روی سکه رو بیشتر نمیبینید
فریدا خانوم الکی مدیر بخش انیمه نشدن کلی هم واسه اینجا زحمت کشیدن و حالا جالبه که با قطع شدن پخش انیمه هیچکس دیگه اون زحمات رو بیاد نمیاره البته باعثش هم بعضی از دوستان بودن
از اینکه بعضی از دوستان تا اوضاع بر وقف مرادشون هست حرفی به میون نمیارن خندم میگیره...البته به نظر منطقی میاد من انیمه ها مو بدون محدودیت تعداد از این اقا میگیرم و حالمو میکنم چه نیازی هست دیگه تو این بحث که این اقا این انیمه ها رو چطور بدست اوردن و قانونی بوده یا نبوده شرکت کنم و یا دربارش فکر کنم:blink:
چندی پیش من تاپیکی به عنوان "فروش یه سری انیمه "زدم
تو این تاپیک یه سری انیمه ای که خودم بطور کل دان کرده بودم رو بفروش گذاشتم اونم دی وی 1000
مردی جان هم طی یه پی ام گفت ما طلبه کل انیمه هاتیم
من میدونستم که این اقا مسول این تاپیک هستن و مطمئنا این انیمه ها رو اینجا میذارن ولی این اقا
وحید رو RAX ضامن قرار دادن و گفتن که دوست ایشونن و من از اونجایی که با وحید اشنا بودم زیر سیبیلی
رد کردم.خلاصه دی وی ها رو واسشون زدم و قرار گذاشتیم که به ایشون برسونم اتفاقا اون روز هم کلاس
زبان داشتم و دیرم شده بود با این حال امدم سر قرار و دی وی ها رو بهشون رسوندم و بهشون هم گفتم که
دیرم شده اما ایشون بدون توجه به موقعیت من شروع به بحث کردن که چرا بخش انیمه این قوانین رو گذاشته
دیر یا زود انیمه ها بدست فروشنده ها میرسه و ... و اینکه یه کاری بکنید که پخش کننده ها و فریدا به ما انیمه بدن
جالب بود که ایشون میخواستن ارشیو رو به قیمت گزافی از من بخرن یه چیزی تو مایه های 300000 تومن

و اینکه بدون خبر دادن به فریدا و بقیه یه جورایی زیر سیبییلی رد کنم حلاصه اون روز بدلیل دیر شدن کلاسم نتونستم جوابشون رو بدم و شماره موبایلمو دادم تا بعدن در موردش حرف بزنیم
بعد از چند روز این اقا زنگ زد و جویای حال شد که ایا تونستم کاری بکنم که بتونه انیمه تبادل کنه
من در جواب بهشون گفتم من نمیدونم چرا سهراب و فریدا بهت انیمه نمیدن و باید ازشون بپرسم ببینم قضیه از چه قراره که ایشون شروع کردن به گفتن چرندیات که سهراب با من لج هست و پشت سر من حرف زده و به بقیه پخش کننده ها سپرده که به من انیمه ندن
به گفته اقای مردی(ای کاش اینا رو ضبط میکردم

)
مردی:اقا من انیمه میخوام
سهراب:ما بهت نمیدیم
مردی :یعنی چی..من میرم به دنی راپورتتو میدم
سهراب:دنی چیکاره حسن هست؟ این اقا انیمه دان نکردن و حق انیمه دادن به شما ندارن اینجا مسول منم:lol:
------------------------
مردی:من پیش دنیل رفتم و ازش انیمه خواستم
دنیل:من ارشیو رو ندارم و هیچ کدوم از این انیمه ها هم رو ندارم
----------
بعدها
مردی:سلام اقا روزبه
من:بله بفرمایید
مردی:من از بچه های پی تی هستم که از شما دی وی گرفتم
من:بله خوبین
مردی:اقا واسه ما چیکار کردی تونستی کاری بکنی
من:والا فریدا و بقیه مخالف انیمه دادن به شما هستن
مردی:اقا باز که حرف خودتونو میزنید بلاخره چی این انیمه ها که دست فروشنده ها میوفته شما یه کاری
کن هر چی انیمه که من ندارم رو از ارشیو بمن بده من هر دی وی 1000 ازت میخرم
من:شرمنده من نمیتونم این کار رو بکنم
-----------------------------
خوب بریم یه هفته بعد
تو تاپیک اقا مردی من انیمه هامو دیدم که برای پخش گذلشته شده
به این اقا پی ام زدم که شما که میدونستی من بخاطر مسائل مالی مجبور به فروش انیمه هام شدم چرا 2 زار
کاسبی ما رو بهم ریختی
در جواب به من میگن خوب اگر مشکل مالی داری من گفتم که انیمه هاتو به قیمت میخرم
واقعا چقدر ادم میتونه 2 دوزه باشه

:hmm:
...