• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
الان دارم lمپراطور دریا می بینم!به نظر م باید برو تو لیست سریال های رزمی!;)

توزیع کننده تاپیک سریال های رزمی وحید ه؛ توزیع کننده امپراطور دریا هادی. نمیشه این سریال رو برد توی اون تاپیک!

راستی یه سوال الان که بخش اشتراک از هنرهای نمایشی جدا شده!کاربرای فعالش کاربر فعال فرهنگ هنر میشن!یا کاربر فعال اشتراک گذاری محصولات فرهنگی!;)

طبیعیه که کاربر فعال هر بخشی عنوان همون بخش رو داره. یعنی کاربر فعال بخش اشتراک گذاری.

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در ضمنباید بگردین دنبال یه عنوان جدید!عنوان کاربر فعال هنرهای نمایش انحصاری مال بچه های بخش ماست!
22.gif

خوب خیلی خوبه ... برای همین بود که در انجمن گفتگو در مورد مسایل فروم تاپیک زدین که برای رفیقاتون عنوان کاربر فعالی بگیرین ؟؟؟ من شنیده بودم شما در مورد بچه های تاپیک افسانه شجاعان حساسیتهای افراطی دارین ، این حساسیت جدید هم تازه گی اضافه شده ؟؟ مبارکه ...

در مورد عنوان ، من ترجیح می دم مثل Rax عزیز یک کاربر عادی (( ولی در عمل فعال )) باشم تا مثل بعضی از دوستان کاربر فعال (( و در عمل اسپمر و نخود هر آش )) . البته امیدوارم به خودتون نگیرین ، شما که استاد مایین ...

جاش [ از نظر من ] کنار افسانه شجاعانه!
16.gif

این جمله تون را هم با اجازه تصحیح کردم . گرچه سریال امپراطور دریا هم به محض تهیه در اختیار وحید عزیز قرار گرفت تا ایشون به صلاح دید برای دوستان ارسال کنند ...

عنوان کاربر فعال هنرهای نمایش انحصاری مال بچه های بخش ماست!

در مورد انحصاری بودن یک عنوان هم مدیران عزیز تشخیص دهنده هستند . امیدوارم که دوستان مدیر با شما هم عقیده باشند تا شما و دوستان گرامیتون بتونید مثل التون جان که لقب سر داره ، عنوان کاربر فعال هنرهای نمایشی را انحصارا داشته باشید و با این عنوان شاد باشین ...

دوستدارم

بدرود .

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
توزیع کننده تاپیک سریال های رزمی وحید ه؛ توزیع کننده امپراطور دریا هادی. نمیشه این سریال رو برد توی اون تاپیک!

سلام دنی جان

من همون هفته ای که سریال تهیه شد یک نسخه اش را به وحید عزیز دادم تا جنسش جور باشه . گرچه تازه حدود 5-6 سریال دیگه عقبم که برادر وحید برای من گرفته و من هنوز نتونستم جبران کنم ...

دوستدارم

بدرود .

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
سلام دنی جان

من همون هفته ای که سریال تهیه شد یک نسخه اش را به وحید عزیز دادم تا جنسش جور باشه . گرچه تازه حدود 5-6 سریال دیگه عقبم که برادر وحید برای من گرفته و من هنوز نتونستم جبران کنم ...

دوستدارم

بدرود .

اگه وحید توی لیستش نذاره هم مشکلی پیش نمیاد، چون هنوز دسته بندی به اون صورت دقیق نداریم ;) مهم همینه که داره پخش میشه.

//

در مورد کاربر فعالی، بارها قبلا بحث شده راجع بهش که اهم مطالب رو یه بار دیگه عرض می کنم
frantic.gif

تشخیص کاربر فعالی با مدیران بخش هست، اصلا این عنوان افتخار به حساب نمیاد و حقی هم برای کسی ایجاد نمی کنه (فقط جهت قدردانی از زحمات کاربرانه)، علت اینکه یه مقدار کاربر فعال شدن یه سری از دوستان به تاخیر افتاده هم اینه که یه سری تغییرات قراره داده بشه در سیستم کاربر فعالی و منتظریم اون تغییرات اعمال بشه که دوباره کاری نشه
6243.gif

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
خوب خیلی خوبه ... برای همین بود که در انجمن گفتگو در مورد مسایل فروم تاپیک زدین که برای رفیقاتون عنوان کاربر فعالی بگیرین ؟؟؟ من شنیده بودم شما در مورد بچه های تاپیک افسانه شجاعان حساسیتهای افراطی دارین ، این حساسیت جدید هم تازه گی اضافه شده ؟؟ مبارکه ...

در مورد عنوان ، من ترجیح می دم مثل Rax عزیز یک کاربر عادی (( ولی در عمل فعال )) باشم تا مثل بعضی از دوستان کاربر فعال (( و در عمل اسپمر و نخود هر آش )) . البته امیدوارم به خودتون نگیرین ، شما که استاد مایین ...

جاش [ از نظر من ] کنار افسانه شجاعانه!
16.gif

این جمله تون را هم با اجازه تصحیح کردم . گرچه سریال امپراطور دریا هم به محض تهیه در اختیار وحید عزیز قرار گرفت تا ایشون به صلاح دید برای دوستان ارسال کنند ...

در مورد انحصاری بودن یک عنوان هم مدیران عزیز تشخیص دهنده هستند . امیدوارم که دوستان مدیر با شما هم عقیده باشند تا شما و دوستان گرامیتون بتونید مثل التون جان که لقب سر داره ، عنوان کاربر فعال هنرهای نمایشی را انحصارا داشته باشید و با این عنوان شاد باشین ...

دوستدارم

بدرود .
یه عالمه تایپ کردم که خوب سروز خوابید و نشد جوابتو بدم!فقط از نظر من کسی که تاپیک با حداقل صد هزار بازدید کننده نداره صلاحیت نظر دادن در باب اسپمر بودن دیگرانو هم نداره!;)

در ضمن من رسما از دست ققنوس و مردی شاکیم!این عزیزان اسم من رو به عنوان مثال دریافت بدون مشکل انیمه بچه های انیمیشن از تاپیک مردی وقتی تا‍پیک بسته شد بردن !حالا چون گفتم شما حالا که مثال میزنین خود انیمه ها رو هم بفرستین دارن بهم توهین می کنن!تا حالا شدم اسپمر نخود و افراطی!به عنوان یک یوزر بخاطر توهین و بی احترامی از ققنوس شکایت دارم!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب واقعآ جالب نيست كه من هر وقت اينجا پست ميزنم بايد از دوستان خواهش كنم كمي با آرامش بيشتر مشكلاتشون رو مطرح و سرانجام حل كنند!

در مورد كاربر فعالي و مشكلات و ايرادات اون فكر ميكنم بارها و بارها توضيح داديم!

اميدوارم با مساعدتي كه ادمينهاي فروم ميكنند اين مشكلات به حداقل برسه انشاا..

در مورد شكايت از هم ديگه هم ....

دوستان اينجا دادگاه نيست كه!
اينجا محيطي هست كه قراره توش با هم همزيستي مسالمت آميز بكنيم!
به صورتيكه معامله ما با هم به صورت برد - برد باشه!

اميدوارم اينگونه مشكلات و دلخوري ها كه بخشي جدا نشدني از هر اجتماعي هست با گفتگو رو در ور طرفين حل بشه

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان

آقای برادر شیان ، شما درست می فرمایید من جوابهایی به شما دادم که ممکن بود بی احترامی بنظر بیاد ، گرچه همونجا هم گفتم با شما نبودم . به هر حال من عذر می خوام . چیزی که امروز برای من مهمترینه ، ارامش انجمن اشتراکه .

موفق باشین

بدرود .

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
سلام به همه دوستان

آقای برادر شیان ، شما درست می فرمایید من جوابهایی به شما دادم که ممکن بود بی احترامی بنظر بیاد ، گرچه همونجا هم گفتم با شما نبودم . به هر حال من عذر می خوام . چیزی که امروز برای من مهمترینه ، ارامش انجمن اشتراکه .

موفق باشین

بدرود .

congratualtions.gif

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
خوب مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟مگه بار اوله که این اتفاق می افته.........؟؟؟؟
21.gif
اگرم قضیه چیز دیگه بود ومن نگرفتم بگو تا روووووووووشن بشم!!
21.gif

بجز قضیای مشگل دار بودن فروشش توجه زیرنویس هم داره..:blink:

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به همه دوستان

موفق باشین

بدرود .

ققنوس عزیز منم ازت بخاطر اینکه رفتارم باعث نارحتیت شدعذر می خوام!:blush:

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ققنوس عزیز منم ازت بخاطر اینکه رفتارم باعث نارحتیت شدعذر می خوام!:blush:

خواهش می کنم برادر ... سوء تفاهم جزء جدایی ناپذیر محیطهای مجازیه !

دوستدارم

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
بجز قضیای مشگل دار بودن فروشش توجه زیرنویس هم داره..:blink:
اها ............
21.gif

الان دیدم..........راست میگیا!!!!!!! این زیرنویس از کجا اورده؟؟؟؟؟؟ شاید نسخه این بنده خدا فرق میکنه(که بعید میدونم)..............شایدم خالی بسته.........شایدم طرفی که بهش فروخته براش خالی بسته و اینم هنوز دیویدی ها رو چک نکرده!!!!!!
24.gif
24.gif

harry_4553

Registered User
لایک‌ها
66
سلام
یه سوالی داشتم:blush: تاپیک پخش فیلمهای بالیوود دوباره باز میشه؟ یا دیگه قرار نیست اینجا به اشتراک گذاشته بشه؟:f34r:
:cool:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
یه سوالی داشتم:blush: تاپیک پخش فیلمهای بالیوود دوباره باز میشه؟ یا دیگه قرار نیست اینجا به اشتراک گذاشته بشه؟:f34r:
:cool:

تعداد فیلم های بالیوود که بچه ها تونستن تهیه کنن خیلی کمتر از اونه که بشه به اشتراک گذاشت. اگه منبع دیگه ای برای فیلم های بالیوود پیدا بشه تاپیکش باز میشه. اگه نشه، نه
fly.gif

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان

می خواستم بپرسم چه راهکاری برای مقابله با کسانی که سریالهای اشتراک را در بازارچه عرضه می کنند اندیشیده شده ؟؟ حالا اگر سریال را در یک فروم دیگه بفروشند ، حرفی نیست ولی اینجا ...

اگر این روند ادامه پیدا کنه ما چطور می تونیم دوستان را ترغیب کنیم در اشتراکهای جدید مشارکت کنند ؟؟ اگر از این به بعد هر کسی بگه من برای سرازیر شدن پول به جیب معدودی سودجو مشارکت نمی کنم ، حق داره ...

فکر می کنم ما بجای اینکه اشتراک را تبدیل کنیم به بهشت کاربرا ، تبدیلش کردیم به بهشت فروشنده ها ...

چه راه حل قانونی وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
سلام به همه دوستان

می خواستم بپرسم چه راهکاری برای مقابله با کسانی که سریالهای اشتراک را در بازارچه عرضه می کنند اندیشیده شده ؟؟ حالا اگر سریال را در یک فروم دیگه بفروشند ، حرفی نیست ولی اینجا ...

اگر این روند ادامه پیدا کنه ما چطور می تونیم دوستان را ترغیب کنیم در اشتراکهای جدید مشارکت کنند ؟؟ اگر از این به بعد هر کسی بگه من برای سرازیر شدن پول به جیب معدودی سودجو مشارکت نمی کنم ، حق داره ...

فکر می کنم ما بجای اینکه اشتراک را تبدیل کنیم به بهشت کاربرا ، تبدیلش کردیم به بهشت فروشنده ها ...

چه راه حل قانونی وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اين کار چون به طور علنی خلاف قوانينه فردی که قدرت اجرايی در بازارچه داشته باشه ميتونه جلوی اين کار رو بگيره ، بنده به شخصه اگر امکاناتش فراهم میبود در اين زمينه همکاری ميکردم ، با حامد هماهنگ ميکنم که جلوی اين کار رو بگيره ! چطوره ؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
براي سهولت در كارها و مرتب شدن بخش!

به پيشنهاد دوستان عزيز فعال در اين بخش!

دو زير بخش جديد به اين بخش اضافه شد!

اميدوارم كه دوستان در زدن تاپيك ها دقت بكنند!

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
ايجاد بخش های جديد رو تبريک ميگم ! کار خوبی بود :rolleyes:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا