(منظورم خواهر فریدا نیست ها ، به طور کلی میگم ، همین دیشب و امروز نزدیک 20-30 پست زده شده ، اون هم توی تاپیک هایی که بعضی شون بیشتر از یک ماه هست خاک میخورن و مطمئنا اگه قرار نبود دوست طفلکی آقا سهراب بیاد ایران ، حالا حالا ها هیچ پستی توش زده نمی شد

) ، معلوم نیست وضعیت بعضی تاپیکها چی میشه
حق دارين، من خيلی از تاپيک هايی که خيلی وقته دارن خاک ميخورن رو از اون زيرا کشيدم بيرون!

دليلش هم اينه که 3 تا مسافر داريم که تقريباً هم زمان از کانادا و استراليا و فرانسه دارن ميآن و اگه قراره خريدی بشه الان وقتشه! نه يه ماه قبل وقتش بود نه 2 هفته ديگه! به خاطر همين يه کم بخش شلوغ شد تو اين چند روزه! و تعداد تاپيک های فعال زياد شد.
... نظر من اینه که یک حدی براش در نظر بگیریم . مثلا 5 سریال همزمان را دانلود کنیم یا بخریم و بعد از اینکه یکی تموم شد بعدی را با رای گیری شروع کنیم .
اینجوری میشه که سریالی مثل That 70's Show ، 6 ماهه که دانلود نشده . البته مثل این سریال زیاده ...
يه نظر کلی به اين ماجرا بندازيم:
تنها دو نفر تو اين بخش وجود دارن که بدون هيچ چشم داشتی و يا بدون در نظر گرفتن علاقه شخصی دانلود ميکنن: خودتون و وحيد. من 50% ممکنه اهميتی ندم چی دانلود ميکنم ولی 50% ديگه برام اهميت داره و دوست دارم چيزی رو دانلود کنم که خودم هم ازش خوشم بياد! بقيه بچه ها هم با توجه به اينکه سرعت بالايی ندارن و شايد فقط بتونن يکی دو سريال در ماه بگيرن، چيزی رو دانلود ميکنن که دوست دارن.
حالا 5 تا تاپيک فقط داشته باشيم، منم (منه نوعی) از هيچ کدوم شون خوشم نميآد، در نتيجه پهنای باندم خالی بدون استفاده ميمونه! در حالی که ممکنه تو يه تاپيکه ديگه از يه سريال ديگه خوشم بياد و شروع به دانلود کنم.
من با ايجاد تاپيک های جديد موافقم. يا طرفدار داره و خوب پيش ميره يا اينکه در نهايت خاک ميخوره تا يه مدتی که يکی ديگه مثل من پيدا شه و تاپيک های خاک خورده رو دوباره بکشه بيرون و فعال شون کنه!
کلاً من با محدود کردن ايجاد تاپيک های جديد مخالفم! ولی با برنامه دار کردن شون کاملن موافقم و همينطور حضور يه نفر سرپرست که ببينه دانلودر ها چی کار کردن، چه تاپيکی جديد زده شده، چه تاپيکی اهتياج به رسيدگی داره و ...
در موره خريد ها هم همون طور که گفتم هيچ زمان بندي اي براش وجود نداره! بنا به اينکه کی مسافر هست و يا کی يه مناقصه داره انجام ميشه، همون موقع بايد اقدام کنيم که متاسفانه اين دفعه با هم زمان شدن هر 3 مسافر اين مسائل خريد خيلی قاطی شد. من الان خودم هم قاطی کردم کدوم قبض مال کدوم سريال هست يا اصلاً تو اين هفته اخير چقدر خريد کردم!
من الان خيلی تاپيک های 1-2 پسته دارم ميبينم که بدون اينکه هيچ تحقيقی در موردشون شده باشه دارن خاک ميخورن! به نظرم يه تاپيک وقتی بايد خاک بخوره که بدونيم نه ميتونيم دانلودش کنيم نه ميتونيم بخريمش. در غير اين صورت کوتاهی از ما و صاحب تاپيک هست!
فکر ميکنم خوب باشه يه تاپيک داشته باشيم که توش معلوم شه کی داره چه سريالی رو دانلود ميکنه، چه سريالی دانلودر نداره، هر کدوم از سريال ها دانلودشون به چه مرحله اي رسيده! چه تاپيک هايی داره توشون خريد انجام ميشه و احتياج به کمک دارن!
به نظرم وجود يه تاپيک و يه نفر
هماهنگ کننده بين تاپيک ها و بچه های دانلودر و خريدار لازمه!
تا بازم نظر بقيه چی باشه!