• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

DarePit

Registered User
لایک‌ها
0
:blink:یعنی میگی کمتر سریال به مشارکت گذاشته بشه ؟!!!
معمولا روال اینجوری بوده که کسی که دنباله اون سریال هست , تو همون تاپیک دنبالش میره و پیگیری میکنه !!
نه اینکه بیایم سریال های دیگه رو متوقف کنیم چون سریال های دیگه فراموش میشن !!

سلام
نه مهدی جان منظورم این نیست که سریال های کمتری به مشارکت گذاشته بشه ، فقط این که تعداد سریال های مشارکتی کنترل بشه ، اگر دقت کرده باشید در حال حاضر نزدیک به 10 تا تاپیک جدید برای مشارکت در تهیه سریال زده شده ، مثلا میشد تعداد تاپیک ها مشارکتی کمتر باشه تا افراد بیشتری توی هر تاپیک مشارکت کنند. هر چه تعداد تاپیک ها بیشتر بشه روند کار در تهیه سزیال ها کند تر خواهد شد ، به این دلیل که تعداد افراد مشارکت کننده بین تاپیک ها تقسیم میشه (البته به غیر از چند نفری که نسبتا تو همه تاپیک ها مشارکت میکنند) ، مثلا فرض کنید 50 تا دانلودر برای مشارکت حضور داشته باشند مسلما اگر اینها توی 5 تا تاپیک مشارکت کنند کارها خیلی بهتر پیش خواهد رفت تا اینکه توی 10 تا تاپیک مشارکت کنند ، و همین طور همین مسئله برای تاپیک هایی که افراد مشارکت کننده باید هزینه برای تهیه سریال ها پرداخت کنند ، وجود داره.
سپاسگذارم:)

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
سلام
نه مهدی جان منظورم این نیست که سریال های کمتری به مشارکت گذاشته بشه ، فقط این که تعداد سریال های مشارکتی کنترل بشه ، اگر دقت کرده باشید در حال حاضر نزدیک به 10 تا تاپیک جدید برای مشارکت در تهیه سریال زده شده ، مثلا میشد تعداد تاپیک ها مشارکتی کمتر باشه تا افراد بیشتری توی هر تاپیک مشارکت کنند. هر چه تعداد تاپیک ها بیشتر بشه روند کار در تهیه سزیال ها کند تر خواهد شد ، به این دلیل که تعداد افراد مشارکت کننده بین تاپیک ها تقسیم میشه (البته به غیر از چند نفری که نسبتا تو همه تاپیک ها مشارکت میکنند) ، مثلا فرض کنید 50 تا دانلودر برای مشارکت حضور داشته باشند مسلما اگر اینها توی 5 تا تاپیک مشارکت کنند کارها خیلی بهتر پیش خواهد رفت تا اینکه توی 10 تا تاپیک مشارکت کنند ، و همین طور همین مسئله برای تاپیک هایی که افراد مشارکت کننده باید هزینه برای تهیه سریال ها پرداخت کنند ، وجود داره.
سپاسگذارم:)
دانلودر نداریم :D
چون یه دانلودر پیدا کردیم هر گیگ رو 500 تومن حساب میکنه , خیلی ارزون تر تموم میشه تا خودمون دانلود کنیم !

اره منم موافقم , جدیدا کلی تاپیک زده میشه برا تهیه فلان سریال ... .

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
خب یعنی تاپیک های جدیدی که برای تهیه سریال زده میشه رو حذف کنیم تا همه سریال های قبلی به سرانجام برسن؟ نمیشه که
1670.gif

این بحث چند صفحه پیش هم مطرح شده بود البته ....

alex10_m10

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
20
خب یعنی تاپیک های جدیدی که برای تهیه سریال زده میشه رو حذف کنیم تا همه سریال های قبلی به سرانجام برسن؟ نمیشه که
1670.gif

این بحث چند صفحه پیش هم مطرح شده بود البته ....
سلام
این بحث فقط یک راه حل داره که اون رو هم خواهر فریدا مطرح کرده بود
با یک مدیریت صحیح میشه همه سریالهارو در معرض دید قرار داد (البته هر کاری که انجام بشه ، باز هستن کسانی که میان تاپیک میزنن ، دقیقا قبل یا بعد از تاپیک مشارکت سریال مربوطه :eek: یعنی با اینکه می بینن ، باز هم می پرسن)
در ضمن گذشته از مسائل مالی ، شاید کسی نخواد برای فلان سریال پول بده ، یعنی تعبیر درستی نیست که بگیم مثلا اگه الان 10 تاپیک برای مشارکت داریم (خرید) ، اگه 5 تا بود مثلا ، تا الان فلان سریال خریده شده بود
مثلا سریال امیلی و بلانش :D ، خیلی طرفدار نداره (اینجا) به هر دلیلی ، مطمئنا اگه فقط 1 تاپیک هم برای خرید بیشتر نبود وقتی کسی یک سریال رو نخواد ، خوب نمیخواد دیگه :hmm: زور که نیست :(
به قول آقا هادی ، اسم بخش روشه ، بخش مشارکت
ببخشید سرتون رو درد آوردم
موفق باشید

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
سلام
این بحث فقط یک راه حل داره که اون رو هم خواهر فریدا مطرح کرده بود
با یک مدیریت صحیح میشه همه سریالهارو در معرض دید قرار داد (البته هر کاری که انجام بشه ، باز هستن کسانی که میان تاپیک میزنن ، دقیقا قبل یا بعد از تاپیک مشارکت سریال مربوطه :eek: یعنی با اینکه می بینن ، باز هم می پرسن)
در ضمن گذشته از مسائل مالی ، شاید کسی نخواد برای فلان سریال پول بده ، یعنی تعبیر درستی نیست که بگیم مثلا اگه الان 10 تاپیک برای مشارکت داریم (خرید) ، اگه 5 تا بود مثلا ، تا الان فلان سریال خریده شده بود
مثلا سریال امیلی و بلانش :D ، خیلی طرفدار نداره (اینجا) به هر دلیلی ، مطمئنا اگه فقط 1 تاپیک هم برای خرید بیشتر نبود وقتی کسی یک سریال رو نخواد ، خوب نمیخواد دیگه :hmm: زور که نیست :(
به قول آقا هادی ، اسم بخش روشه ، بخش مشارکت
ببخشید سرتون رو درد آوردم
موفق باشید

خب این که شما میگی 2 تا مساله اس؛ یکی اینکه یه نظمی به مساله دانلود سریال ها داده بشه که به قول فریدا یه تاپیک دانلود این مشکل رو حل می کنه. یکی دیگه اینکه بچه ها بدون این که سرچ بکنن میان تاپیک تکراری می زنن ... که این راه حلی نداره غیر از این که فرهنگ جستجو پیش از ایجاد تاپیک جا بیفته!

اما مساله ای که DarePit عزیز اشاره کردن اینه که تعداد تاپیک های مشارکت برای دانلود و خرید زیاد شده و این باعث مهجور موندن یه سری تاپیک های قبلی میشه ... که اینم چند صفحه پیش بحثش شده بود و همونجا گفتیم که عملا نمیشه و درست نیست که جلوی ایجاد تاپیک برای سریال های دیگه رو بگیریم. چون برای مثال لینک خرید یا دانلود یه سریالی در یه زمان خاصی موجود نیست و چند ماه بعد قابل دسترسیه، یا به قول خودت طرفداراش زیاد نیستن و به همین دلیل تهیه اش طول می کشه.

با این اوصاف به نظرم با همین روال فعلی بریم جلو بهتره. تاپیک های قدیمی تر هم اگه طرفدار پیدا کنن یا لینکی براشون پیدا بشه به سرانجام می رسن ... این دیگه به میزان استقبال از یه سریال بستگی داره و نمیشه به اجبار یه سریال کم طرفدارتر رو زودتر تهیه کرد
apl.gif

alex10_m10

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
20
خب این که شما میگی 2 تا مساله اس؛ یکی اینکه یه نظمی به مساله دانلود سریال ها داده بشه که به قول فریدا یه تاپیک دانلود این مشکل رو حل می کنه. یکی دیگه اینکه بچه ها بدون این که سرچ بکنن میان تاپیک تکراری می زنن ... که این راه حلی نداره غیر از این که فرهنگ جستجو پیش از ایجاد تاپیک جا بیفته!

اما مساله ای که DarePit عزیز اشاره کردن اینه که تعداد تاپیک های مشارکت برای دانلود و خرید زیاد شده و این باعث مهجور موندن یه سری تاپیک های قبلی میشه ... که اینم چند صفحه پیش بحثش شده بود و همونجا گفتیم که عملا نمیشه و درست نیست که جلوی ایجاد تاپیک برای سریال های دیگه رو بگیریم. چون برای مثال لینک خرید یا دانلود یه سریالی در یه زمان خاصی موجود نیست و چند ماه بعد قابل دسترسیه، یا به قول خودت طرفداراش زیاد نیستن و به همین دلیل تهیه اش طول می کشه.

با این اوصاف به نظرم با همین روال فعلی بریم جلو بهتره. تاپیک های قدیمی تر هم اگه طرفدار پیدا کنن یا لینکی براشون پیدا بشه به سرانجام می رسن ... این دیگه به میزان استقبال از یه سریال بستگی داره و نمیشه به اجبار یه سریال کم طرفدارتر رو زودتر تهیه کرد
apl.gif
سلام مجدد
والا فکر کنم من هم همینو گفتم
مثلا همین الان دیدم تقریبا 7-8 تاپیک زیر خاکی از زیر خاک بیرون کشیده شده تا هر چه زودتر تکلیفش مشخص بشه برای خرید و همراه با مسافر طفلکی آقا سهراب به ایران بیاد (امیدوارم بقیه تاپیکها هم عاقبت به خیر بشن)
خوب می بینید که تا عجله ای در کار نباشه (منظورم خواهر فریدا نیست ها ، به طور کلی میگم ، همین دیشب و امروز نزدیک 20-30 پست زده شده ، اون هم توی تاپیک هایی که بعضی شون بیشتر از یک ماه هست خاک میخورن و مطمئنا اگه قرار نبود دوست طفلکی آقا سهراب بیاد ایران ، حالا حالا ها هیچ پستی توش زده نمی شد :rolleyes:) ، معلوم نیست وضعیت بعضی تاپیکها چی میشه

تعداد تاپیک های مشارکت برای دانلود و خرید زیاد شده و این باعث مهجور موندن یه سری تاپیک های قبلی میشه ... که اینم چند صفحه پیش بحثش شده بود و همونجا گفتیم که عملا نمیشه و درست نیست که جلوی ایجاد تاپیک برای سریال های دیگه رو بگیریم
والا من از اساس و ریشه با این جمله مخالفم ، نمیدونم کسی اینو توی پستهای من دیده که من همچین چیزی گفته باشم :eek:؟
اتفاقا من از خدامه همه سریالها تهیه بشه و هر وقت که کسی خواست بتونه بگیره (از جمله خودم)
وقتی هر روز هم به تاپیکهای مشارکت برای فلان سریال و بهمان فیلم اضافه میشه ، نشون دهنده فعال بودن بخش هست و خیلی هم اتفاق فرخنده ایست (نمونه بارزش آقا هادی که اگه هفته ای چند تا سریال نذاره انگار خوابش نمی بره ، والا اینو اگه به کسی بگی ، فقط میخندن بهت که مثلا فلان جا دارن ماهانه 40-50 سریال دانلود میکنن یا میخرن با قیمت پایین ، بعد کسی بیاد بگه چرا اینقدر سریال زیاد میذارید ، اونم بعضی از این سریالها رو که اگه بیرون قیمت کنی ، حداقل چند برابر اینجا حاضرن بابتش پول بدن که نمونه اش زیاده توی همین بخش مشارکت)
فقط امیدوارم کسی از دستم دلگیر نشده باشه :)
با تشکر
موفق باشید

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام سلام

منهم با زیاد شدن سرعت تقاضای سریالها و ایجاد تاپیکها مخالفم . دلیلش اینه که منابع ما محدوده ( مثلا ما در کل 5 دانلودر و 20 مشارکت کننده در هزینه داریم ...)) . اینجوری میشه که من که دانلودرم فرصت نمی کنم در دانلود سریالهای معرفی جدید شرکت کنم و من که مشارکت در هزینه می کنم وقتی به چهارمین یا پنجمین سریال می رسم دیگه کفگیرم می خوره ته دیگ و نمی تونم در سریالهای جدید مشارکت کنم .

نظر من اینه که یک حدی براش در نظر بگیریم . مثلا 5 سریال همزمان را دانلود کنیم یا بخریم و بعد از اینکه یکی تموم شد بعدی را با رای گیری شروع کنیم .

اینجوری میشه که سریالی مثل That 70's Show ، 6 ماهه که دانلود نشده . البته مثل این سریال زیاده ...

مگر اینکه منابعمون بیشتر بشه که متاسفانه هنوز تا استانداردها فاصله داریم

دوستدارم

بدرود .

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
(منظورم خواهر فریدا نیست ها ، به طور کلی میگم ، همین دیشب و امروز نزدیک 20-30 پست زده شده ، اون هم توی تاپیک هایی که بعضی شون بیشتر از یک ماه هست خاک میخورن و مطمئنا اگه قرار نبود دوست طفلکی آقا سهراب بیاد ایران ، حالا حالا ها هیچ پستی توش زده نمی شد :rolleyes:) ، معلوم نیست وضعیت بعضی تاپیکها چی میشه
حق دارين، من خيلی از تاپيک هايی که خيلی وقته دارن خاک ميخورن رو از اون زيرا کشيدم بيرون!:p دليلش هم اينه که 3 تا مسافر داريم که تقريباً هم زمان از کانادا و استراليا و فرانسه دارن ميآن و اگه قراره خريدی بشه الان وقتشه! نه يه ماه قبل وقتش بود نه 2 هفته ديگه! به خاطر همين يه کم بخش شلوغ شد تو اين چند روزه! و تعداد تاپيک های فعال زياد شد.

... نظر من اینه که یک حدی براش در نظر بگیریم . مثلا 5 سریال همزمان را دانلود کنیم یا بخریم و بعد از اینکه یکی تموم شد بعدی را با رای گیری شروع کنیم .
اینجوری میشه که سریالی مثل That 70's Show ، 6 ماهه که دانلود نشده . البته مثل این سریال زیاده ...
يه نظر کلی به اين ماجرا بندازيم:

تنها دو نفر تو اين بخش وجود دارن که بدون هيچ چشم داشتی و يا بدون در نظر گرفتن علاقه شخصی دانلود ميکنن: خودتون و وحيد. من 50% ممکنه اهميتی ندم چی دانلود ميکنم ولی 50% ديگه برام اهميت داره و دوست دارم چيزی رو دانلود کنم که خودم هم ازش خوشم بياد! بقيه بچه ها هم با توجه به اينکه سرعت بالايی ندارن و شايد فقط بتونن يکی دو سريال در ماه بگيرن، چيزی رو دانلود ميکنن که دوست دارن.

حالا 5 تا تاپيک فقط داشته باشيم، منم (منه نوعی) از هيچ کدوم شون خوشم نميآد، در نتيجه پهنای باندم خالی بدون استفاده ميمونه! در حالی که ممکنه تو يه تاپيکه ديگه از يه سريال ديگه خوشم بياد و شروع به دانلود کنم.

من با ايجاد تاپيک های جديد موافقم. يا طرفدار داره و خوب پيش ميره يا اينکه در نهايت خاک ميخوره تا يه مدتی که يکی ديگه مثل من پيدا شه و تاپيک های خاک خورده رو دوباره بکشه بيرون و فعال شون کنه!

کلاً من با محدود کردن ايجاد تاپيک های جديد مخالفم! ولی با برنامه دار کردن شون کاملن موافقم و همينطور حضور يه نفر سرپرست که ببينه دانلودر ها چی کار کردن، چه تاپيکی جديد زده شده، چه تاپيکی اهتياج به رسيدگی داره و ...

در موره خريد ها هم همون طور که گفتم هيچ زمان بندي اي براش وجود نداره! بنا به اينکه کی مسافر هست و يا کی يه مناقصه داره انجام ميشه، همون موقع بايد اقدام کنيم که متاسفانه اين دفعه با هم زمان شدن هر 3 مسافر اين مسائل خريد خيلی قاطی شد. من الان خودم هم قاطی کردم کدوم قبض مال کدوم سريال هست يا اصلاً تو اين هفته اخير چقدر خريد کردم!

من الان خيلی تاپيک های 1-2 پسته دارم ميبينم که بدون اينکه هيچ تحقيقی در موردشون شده باشه دارن خاک ميخورن! به نظرم يه تاپيک وقتی بايد خاک بخوره که بدونيم نه ميتونيم دانلودش کنيم نه ميتونيم بخريمش. در غير اين صورت کوتاهی از ما و صاحب تاپيک هست!

فکر ميکنم خوب باشه يه تاپيک داشته باشيم که توش معلوم شه کی داره چه سريالی رو دانلود ميکنه، چه سريالی دانلودر نداره، هر کدوم از سريال ها دانلودشون به چه مرحله اي رسيده! چه تاپيک هايی داره توشون خريد انجام ميشه و احتياج به کمک دارن!

به نظرم وجود يه تاپيک و يه نفر هماهنگ کننده بين تاپيک ها و بچه های دانلودر و خريدار لازمه!

تا بازم نظر بقيه چی باشه!

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
خواهر اين چندمين باره که اين پيشنهاد رو ميدی ! خوب اين پيشنهاد که اينقدر سازنده است رو چرا خودت عملی نميکنی ؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر اين چندمين باره که اين پيشنهاد رو ميدی ! خوب اين پيشنهاد که اينقدر سازنده است رو چرا خودت عملی نميکنی ؟
اگه من وقتشو داشتم که خودم ميکردم، ديگه نميگفتم! :D;)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
میخواید بجای چونه در مورد تاپیک ها 1 راهنمای جامع دانلود خرید بنویسید؟ 90% مشگل ما الان اینکه دوستان در مورد چی رو میشه تهیه کرد و چی رو نمیشه بحث میکنن...

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
میخواید بجای چونه در مورد تاپیک ها 1 راهنمای جامع دانلود خرید بنویسید؟ 90% مشگل ما الان اینکه دوستان در مورد چی رو میشه تهیه کرد و چی رو نمیشه بحث میکنن...
اينم پيشنهاد عالی اي هست!:) خودت ميتونی زحمتش رو بکشی؟!:rolleyes: اطلاعات تو از همه بيشتره.:happy:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اينم پيشنهاد عالی اي هست!:) خودت ميتونی زحمتش رو بکشی؟!:rolleyes: اطلاعات تو از همه بيشتره.:happy:

استاد بابا ما جلو شماها که حرفی برای گفتن نداریم.:blush:

ولی گذشته از تعارف 1 سال تجربه خرید و تهیه رو اگه منتقل نکنیم ظلم بزرگی کردیم.. مثلا پارسال یادمه لینک های خرید جاش مهم نبود ولی الان تجربه ثابت کرده ( البته به گفته استاد فریدا) که اینجا کمی بالاتر خریدن بهتر از اینکه خرید نا مطمئن داشته باشیم..

شما بحث خرید و نوع سیستم خرید رو مطرح کنید( منتظر نتیجه اون بحث سریالهای خریداری شده هم باید بمونیم البته) و منم با کمک سایر دوستان بحث تهیه و پخشش رو منظم میکنیم تا بعدا اضافه بشه..;)

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظرم وجود يه تاپيک و يه نفر هماهنگ کننده بين تاپيک ها و بچه های دانلودر و خريدار لازمه!

تا بازم نظر بقيه چی باشه!

سلام به همه دوستان

در راستای نیاز انجمن به یک هماهنگ کننده مجرب ، من خانم هستی را که در گذشته نشون دادند ید طولایی در هماهنگی و پیگیری دانلودها دارند پیشنهاد می کنم . البته اگر زمان کافی برای قبول این زحمت داشته باشند ...

گرچه چند روزیه ایشون کم پیدا شدند و کمتر به انجمن سر می زنند ولی به هر حال باید بدونند که من بشخصه قدردان پیگیری ها و کمکهای ایشون هستم ... شاید اگر ایشون نبودند خیلی از تاپیکها به این زودیا به نتیجه نمی رسید ...

دوستدارم

بدرود .

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
سلام به همه دوستان

در راستای نیاز انجمن به یک هماهنگ کننده مجرب ، من خانم هستی را که در گذشته نشون دادند ید طولایی در هماهنگی و پیگیری دانلودها دارند پیشنهاد می کنم . البته اگر زمان کافی برای قبول این زحمت داشته باشند ...

گرچه چند روزیه ایشون کم پیدا شدند و کمتر به انجمن سر می زنند ولی به هر حال باید بدونند که من بشخصه قدردان پیگیری ها و کمکهای ایشون هستم ... شاید اگر ایشون نبودند خیلی از تاپیکها به این زودیا به نتیجه نمی رسید ...

دوستدارم

بدرود .

سلام بر دوستان عزیز.راستش من هستم هر روز هم سر می زنم ولی باور کنید انقدر تعداد تاپیک ها زیاد شده نمی دونم کجا پست بدم و همه چی از دستم خارج شده فقط تاپیک هایی که مسئول لیستشون منم رو کامل خبر دارم
راستش در مورد وقت باید بگم من روزی 2 ساعت رو کامل می تونم به پی تی اختصاص بدم.جناب ققنوس عزیز شما به من لطف دارید ولی من احساس می کنم زحمت پخش کنندگانی مثل شما خیلی بیشتره. حالا هم اگه به کمک من نیاز باشه کاملا در خدمتم:happy:;)

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
به نظر منم هستی عزیز مناسب ترین فرد برای انجام هماهنگی ها و پی گیری های تاپیک دانلوده :D

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
به نظر منم هستی عزیز مناسب ترین فرد برای انجام هماهنگی ها و پی گیری های تاپیک دانلوده :D

پس تصویب شد :happy:

هستی جان امیدوارم تو اینکار موفق باشید

هر کمکی هم خواستید یا به من یا به سایر مدیر محترم این بخش بفرمایید بدون شک دریغ نخواهیم کرد

علی یار

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
.....راستش در مورد وقت باید بگم من روزی 2 ساعت رو کامل می تونم به پی تی اختصاص بدم.جناب ققنوس عزیز شما به من لطف دارید ولی من احساس می کنم زحمت پخش کنندگانی مثل شما خیلی بیشتره. حالا هم اگه به کمک من نیاز باشه کاملا در خدمتم:happy:;)

انتخابتون رو تبریک میگم و از الان خسته نباشید!
congratualtions.gif

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
سلام بر دوستان عزیز.راستش من هستم هر روز هم سر می زنم ولی باور کنید انقدر تعداد تاپیک ها زیاد شده نمی دونم کجا پست بدم و همه چی از دستم خارج شده فقط تاپیک هایی که مسئول لیستشون منم رو کامل خبر دارم
راستش در مورد وقت باید بگم من روزی 2 ساعت رو کامل می تونم به پی تی اختصاص بدم.جناب ققنوس عزیز شما به من لطف دارید ولی من احساس می کنم زحمت پخش کنندگانی مثل شما خیلی بیشتره. حالا هم اگه به کمک من نیاز باشه کاملا در خدمتم:happy:;)

برازنده هستید هستی جان ، موفق باشيد !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا