• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
=====================================

3- ديگه اينکه در مورد هر چيزی که از بازارچه خريده ميشه و اينجا به اشتراک گزاشته ميشه و فروشنده هم راضی نيست، چه عکس العملی قراره نشون بديم؟! اينطور که من فهميدم تو بارارچه قراره در ان تآپيک رو ببندن، اينجا قراره چی کار کنيم؟

4- ممکنه دقيقاً اينجا اعلام کنيم که سهم اضافه اي که بابت مشارکت تا به حال گرفته شده چقدر هست؟ و کی قراره پس داده بشه؟!

5- در مواردی که من خريدی رو قبل از اينکه پول رو بگيرم انجام ميدم و بعد از اينکه خريد انجام شد کسانی که اعلام آمادگی کرده بودن پول رو پرداخت نميکنن، چه تصميمی ميخوای اتخاذ کنی؟ اين کمبود پول از کجا بايد جبران بشه؟! من بايد اين پول رو از جيبم بدم؟!

6- چرا مثل بخش انيميشن روی تمام dvd هايی که پخش ميکنين، trace نميزارين تا معلوم شه که dvd از کجا اومده، کی رايت کرده، دست کی رسيده، ...؟! اينجوری همه مشگلی که آقای ايزدی و rax با هم دارن حل ميشه! چون اگه مال rax باشه اسمش روی dvd هست و اگه هم نباشه که هيچ! ديگه اين همه جنگ و دعوا هم پيش نميآد! در ضمن متخلفين هم معلوم ميشه کيا هستن! زحمتش نوشتن يه برنامست که اينجا هم پر متخصص کامپيوتر و برنامه نويسی هست!

7- يه مسئله ديگه که جديداً فکر منو خيلی به خودش مشغول کرده اينه که اسم اين بخش واقعاً بخش فرهنگ و هنر هست؟؟؟!!! در تاپيک های مختلفی شاهد بی احترامی کاربر ها به هم هستيم! نهايت عکس العملی که من ديدم پاک شدن پست ها اونم نه همه اونها بلکه بعضی از اونها بوده! من خيلی شاهد اين هستم که به کاربرها توهين و تهمت زده ميشه ولی نه اخطاری داده ميشه و نه پست پاک و يا اديت ميشه!!!

چرا؟

اينجا واقعاً بخش فرهنگی هست؟

3. اينجا هم اگر فروشنده بياد و ثابت كنه كه از من گرفتين و من راضي نبودم و شرط كردم كه تو مشاركت فروخته نشه ما هم ميبنديم تاپيكش رو

اين مورد فقط و فقط اخلاقي هست.

4.اين سوال رو بايد دني جواب بده

5.نه! نبايد از جيبت بدي!
اول از همه اينكه اين خيلي لطف بزرگي هست كه ميكني و به خاطر اينكه سريالها به موقع برسن خودت ميري قبل از اينكه پول رو بگيري ، ميخري
اما شايد بهتر باشه نكني اين كار رو!
حالا سريالها دير ميرسن ديگه تقصيرش با خود ماهاست كه نشون نداديم لايق اطمينان هستيم!

(به خاطر اين ميگم كه الان ما كلي پول به فريدا به همين دليل بدهكاريم)

حالا اگر پيش اومد چندتا راه داره:
يكي اينكه سهم بقيه بيشتر بشه!
2. پخشش گرونتر بشه ، مقدار اضافي تا جبران خسارت به حساب تو بياد
(كه البته به خاطر سود 18% كارتهاي اعتباري شايد هيچ وقت جبران نشه آخرش)
به خاطر اين مشكل هم مثلآ من پول تو رو ميدم اون مبلغ اضافي رو بدن به من كه روش بهره نياد حداقل.

قبلآ به اين فكر بوديم كه از محل دريافتهاي اضافي كه قبلآ شده تامينش كنيم كه ظاهرآ تو مدتي كه من نميومدم اين راه رو بستن.

كسانيكه پول رو نميدن را بايد چيكار كنيم؟!
اين هم دوستان بيان نظر بدن!
نظر من اين بود كه ديگه سريالي از اين بخش به دستشون نرسه!
البته اگر دليل خيلي منطقي براي اين ديركردشون ندارند

6.در اين مورد بيايم بحث كنيم!
هر چند كه دور زدن اون هم راه داره اما پيشنهاد خوبي هست!
اگر دوستان نظر خاصي در اين مورد ندارند اجراييش كنيم!

7.در مورد اين بخش و بخش هنرهاي نمايشي كه شما خودتون مدير هستيد هم ميتونيد اديت كنيد هم پاك كنيد!
در مورد ساير بخش ها هم كه شما ميتونيد اخطار بديد!
متاسفانه بارها هم گفتم من نميرسم همه پستها رو بخونم!
يا اگر هم خوندم نميرسم رسيدگي كنم!
الان تو تمام بخشها مدير همكار دارم كه بتونيم هم ديگر رو پوشش بديم در اين موارد!

البته باز هم رجوع شود به پست قبلي و نوع برخورد متفاوت كه اتفاقآ به خاطر اين هست كه اينجا بخش فرهنگ و هنر هست

=============================

اميدوارم كه جوابها قانع كننده بوده باشند اگر باز هم ابهامي هست من در خدمت شما و تمام دوستان ديگه هستم

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
4- ممکنه دقيقاً اينجا اعلام کنيم که سهم اضافه اي که بابت مشارکت تا به حال گرفته شده چقدر هست؟ و کی قراره پس داده بشه؟!

راستش؛ از نظر من لزومی نداره ریز این مبالغ اینجا آورده بشه؛ چون یه هماهنگی ایه بین پخش کننده و کسانی که مبلغ اضافی پرداختن؛ در عین حال اگه نظر اکثریت اینه که ریز مبالغ اینجا گذاشته بشه، هماهنگ می کنم تا این کار انجام بشه (و راستش از این همه اصرار مبنی بر اینکه این مبالغ اینجا گذاشته بشه هیچ برداشت دیگه ای نمی تونم بکنم غیر از بی اعتمادی جمع به من و دو پخش کننده مزبور، که هیچ برام قابل درک نیست!)

داری جک میگی ,
تو خارج از ایران یه کتاب قیمتش بطور متوسط 25 تومن هست ,
تو ایران به طور متوسط سه هزار تومن هست :D
یعنی پول کپی ورق ها و جلد رو حساب کنی همون 3 تومن میشه , دیگه از این ارزونتر میشه؟؟
144fs605123.gif

دیگه نمیگم کتاب استثنایی باشه یا پیدا نشه , که اونوقت میشه داد اسکن کنن , pdf کنن!!
127fs3881092.gif

خب به خاطر همین دیگه! در واقع هدف یه جور کتابخانه مجازی بود، نه اینکه مثل DVD کتابا تکثیر بشن :D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
از بی اعتمادی جمع به من و دو پخش کننده مزبور، که هیچ برام قابل درک نیست!
فقط از اين جهت که بارها و بارها پرسيده شد، منم گفتم معلوم شه که ديگه پرسيده نشه!:cool:;)

وگرنه که .... :blush::wub::happy:

mahdi.esmaeli

Registered User
لایک‌ها
2
خب به خاطر همین دیگه! در واقع هدف یه جور کتابخانه مجازی بود، نه اینکه مثل DVD کتابا تکثیر بشن
دقیقا منظورم همین بود.
همین الآن خیلیا هستن که کلی کتاب روی هاردهاشون هست. بعدشم چون حجم کتابهای خیلی کمه (به نسبت فیلم و سریال) کار پخشش خیلی راحت تره.
بعدشم میشه کم کم شروع به اسکن و pdf کردن کتابهایی کنیم که داریم و اونا رو توزیع کنیم.
منظور من همچین چیزی بود !

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
دقیقا منظورم همین بود.
همین الآن خیلیا هستن که کلی کتاب روی هاردهاشون هست. بعدشم چون حجم کتابهای خیلی کمه (به نسبت فیلم و سریال) کار پخشش خیلی راحت تره.
بعدشم میشه کم کم شروع به اسکن و pdf کردن کتابهایی کنیم که داریم و اونا رو توزیع کنیم.
منظور من همچین چیزی بود !
چه پيشنهاد پسنديده اي!:D

حالا به جز رمان ها که جای خودشون رو دارن، کتاب های درسی هم خيلی مورد نياز بچه ها هست و من توی تاپيک کمک در تهيه مقالات علمی کلی درخواست برای پيدا کردن کتاب دارم. اگه بتونيم همه کتاب های خودمون رو يه جا جمع کنيم، ممکنه مشگل خيلی از بچه ها حال بشه.:)

البته اسکن کتاب ها کاره سختيه و زمانگير :wacko: ولی کتاب های دانلود شده و آماده حرف ديگه اي هست!:D

من از اين پيشنهاد خيلی حمايت ميکنم.:rolleyes::happy:

saeed.rg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان و مديران عزيز من يه سئوالي مي خواستم ازتون بپرسم ممنون ميشم اگه روشنم كنيد والا من فكر مي كردم طبق قوانين مشاركت فروش سريال هايي كه در اين بخش به صورت مشاركتي پخش ميشن در بازارچه قدغن هستش و هر كس تاپيكي رو براي اين كار بزنه بسته ميشه ولي امروز ديدن كه يكي از دوستان سرشناس اين بخش طي تاپيكي در بازارچه داره بسياري از سريال هايي رو كه در اين بخش هست با شرايطي جديد و البته به نفع خريدار هر دي وي دي 1400 تومن!!! ميفروشه حالا من نمي دونم آيا اين قوانين فقط براي تازه واردها وضع شده يا اينكه حكمتي در كاره كه ما ازش بي خبريم!
ممنون ميشم اگه كسي جواب بده

DarePit

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان و مديران عزيز من يه سئوالي مي خواستم ازتون بپرسم ممنون ميشم اگه روشنم كنيد والا من فكر مي كردم طبق قوانين مشاركت فروش سريال هايي كه در اين بخش به صورت مشاركتي پخش ميشن در بازارچه قدغن هستش و هر كس تاپيكي رو براي اين كار بزنه بسته ميشه ولي امروز ديدن كه يكي از دوستان سرشناس اين بخش طي تاپيكي در بازارچه داره بسياري از سريال هايي رو كه در اين بخش هست با شرايطي جديد و البته به نفع خريدار هر دي وي دي 1400 تومن!!! ميفروشه حالا من نمي دونم آيا اين قوانين فقط براي تازه واردها وضع شده يا اينكه حكمتي در كاره كه ما ازش بي خبريم!
سلام سعید جان
این قانون وقتی عملی میشه که فروشنده محصولات خودش رو از بخش مشارکت تهیه کرده باشه ، پس بهتر اول مطمئن شید که سریالهای ایشون از این بخش تهیه شده یا از منبع دیگری (هر گردی که گردو نیست) ، بعد به دنبال حکمتش باشید.
م و ف ق ب ا ش ی د :)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
و البته اگه کسی خودش زحمت دانلود سريالی رو کشيده باشه، بازم حق فروشش براش محفوظ هست.:)

البته کاش لينک تاپيک رو هم ميزاشتين.:happy:

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه

خوب ...

من امشب برای همه یک سورپرایز جالب دارم ...

لیست جناب آقای REZA D و سریالهای جالب :

8835 - THE SAILOR SINDBAD (CARTOON)(6 DVD)
8836 - SECRET ARMY - SEASON 1 (4 DVD)
8837 - SECRET ARMY - SEASON 2 (4 DVD)
8838 - SECRET ARMY - SEASON 3 (4 DVD)
8839 - ROAD TO AVONLEA - SEASON 1 (5 DVD)
8840 - ROAD TO AVONLEA - SEASON 2 (9 DVD)
8841 - ROAD TO AVONLEA - SEASON 3 (7 DVD)
8842 - ROAD TO AVONLEA - SEASON 4 (7 DVD)
8843 - ROAD TO AVONLEA - SEASON 5 (7 DVD)
8844 - ROAD TO AVONLEA - SEASON 6 (7 DVD)

لیست آقای Napster DVD

Sailor Sindbad , The © (Arabian Nights: The Adventures of Sinbad) , (6 DVDs)
Secret Army , (Season 1) , (4 DVDs)
6358Secret Army , (Season 2) , (4 DVDs)
6359Secret Army , (Season 3) , (4 DVDs)
6360Road to Avonlea , (Season 1) , (5 DVDs)
6361Road to Avonlea , (Season 2) , (9 DVDs)
6362Road to Avonlea , (Season 3) , (7 DVDs)
6363Road to Avonlea , (Season 4) , (7 DVDs)
6364Road to Avonlea , (Season 5) , (7 DVDs)
6365Road to Avonlea , (Season 6) , (7 DVDs)

و لیست آقای Nemo Movies :

)

خوب ...

متوجه شدین که : سریال سندباد ... ارتش سری و قصه های جزیره ...

خانم فریدای عزیز ، اگر فکر می کنی خیلی قدرتمندی ، ببینم همونجوری که آقای مردی را مجبور کردی مبلغ اشتراک سندباد را پرداخت کنه ، جنم گرفتم پول اشتراک را از این دوستان فروشنده داری یا نه ... یا فقط زورتون به آقای مردی میرسه...

دنی عزیز ، شما که می دونم با بعضی از این دوستان فروشنده سابقه آشنایی دیرینه دارین ... پس شما هم حتما کاری نمی تونید بکنید ...

علی جان شما هم که فعلا مشکل داری و به احترام شما ، نمی خوام که دخالت کنید ....

ولی فقط یک سوال دارم : آقای مردی تا کی باید تاوان فعالیت در اشتراک را بپردازه ... !!!

آقای ایزدی ، ببینم مدیر مدبر و محترم بازارچه حوصله برخورد با این دوستان را داره ؟؟؟ شما که نماینده بازارچه هستی و مخ ما رو با دفاع از بازارچه خوردی ، چیکار می خوای بکنی ؟؟ ببینم کاری از دستت بر میاد یا شاخ و شونه هات رو بلدی برای ما بکشی ؟؟ اره داداش برای ما می کشی چون می دونی که ما یک ذزه حرمت نگه می داریم و مثل خیلیا نامرد نیستیم ...

منتظری اسامی فروشنده گان جدیدتری باشید ...

بدرود .

پ . ن : من نمی دونم گرفتن حال آقای مردی که خوب یا بد یکی از فعالان قسمت اشتراکه مهمتره یا مقابله با فروشنده گان بازارچه ....

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83

دوست عزيز اون فروشنده من هستم ! همونطور که دوستان پاسخ دادند منبع تهيهٔ اون سريال ها بخش اشتراک نيست ! و قانون های اين بخش در مورد اون سريال ها صدق نميکنه

آقای ایزدی ، ببینم مدیر مدبر و محترم بازارچه عرضه برخورد با این دوستان را داره ؟؟؟ شما که نماینده بازارچه هستی و مخ ما رو با دفاع از بازارچه خوردی ، چیکار می خوای بکنی ؟؟ ببینم کاری از دستت بر میاد یا شاخ و شونه هات رو بلدی برای ما بکشی ؟؟ اره داداش برای ما می کشی چون می دونی که ما یک ذزه حرمت نگه می داریم و مثل خیلیا نامرد نیستیم ...

برادر ، شروع ميکنم به پيگيری مطلب !

alex10_m10

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
20
نه راستش من منظورم همون بود که وقتی از یک پخش کننده درخواست میکنیم
در مورد چند پخش کننده فکر نمیکنم امکانش باشه !
وگر نه خوب همه ی پخش کننده ها همه ی مجموعه ها رو پخش میکردن اگه میشد

ممنون از توجهت
85.gif
سلام
شرمنده از اینکه درست متوجه منظورت نشدم :blush:

6- چرا مثل بخش انيميشن روی تمام dvd هايی که پخش ميکنين، trace نميزارين تا معلوم شه که dvd از کجا اومده، کی رايت کرده، دست کی رسيده، ...؟! اينجوری همه مشگلی که آقای ايزدی و rax با هم دارن حل ميشه! چون اگه مال rax باشه اسمش روی dvd هست و اگه هم نباشه که هيچ! ديگه اين همه جنگ و دعوا هم پيش نميآد! در ضمن متخلفين هم معلوم ميشه کيا هستن! زحمتش نوشتن يه برنامست که اينجا هم پر متخصص کامپيوتر و برنامه نويسی هست!

6.در اين مورد بيايم بحث كنيم!
هر چند كه دور زدن اون هم راه داره اما پيشنهاد خوبي هست!
اگر دوستان نظر خاصي در اين مورد ندارند اجراييش كنيم!

سلام استاد
اول که تسلیت میگم :(
دوم ، فکر نکنم به جز عزیزانی :blink:! که سریالهارو برای فروش میگیرن ، کسی مخالف این کار باشه

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
دنی عزیز ، شما که می دونم با بعضی از این دوستان فروشنده سابقه آشنایی دیرینه دارین ... پس شما هم حتما کاری نمی تونید بکنید ...

هادی جان چرا در لفافه صحبت می کنی؟! من با کدوم فروشنده سابقه آشنایی دیرینه دارم که خودم خبر ندارم؟! :D

من در کل 4 نفر از فروشنده های فیلم و سریال رو می شناسم و باهاشون برخورد (پی ام/ تبادل پست) داشتم که 3 نفرشون رو توی همین بخش مشارکت باهاشون آشنا شدم (آقای ایزدی، علی (blacklife1) و آقای محمدی)، و یه نفرشون هم جناب reza_d ، که سر قضایای پخش سریال ها با قیمت کمی بالاتر باهاشون آشنا شدم و آشناییمون هم به همون جا ختم شد! ... قبل از اینکه بخش مشارکت ایجاد بشه هم با هیچ کدوم از این دوستان کوچک ترین برخوردی نداشتم همونطور که با بیشتر فعالان فعلی مشارکت آشنا نبودم. فکر کنم خیلی از کسانی که دور و برمون هستن توی همین بخش، خیلی بیش از من سابقه آشنایی دیرینه با دوستان فروشنده دارن! حالا شما پیدا کنید پرتقال فروش را!!

به فرض هم که من با فروشنده ها دوست می بودم، بازم مانع نمیشد از اینکه با این مساله برخورد کنم.

در این مورد هم راه حل منطقی اینه که با این دوستان فروشنده صحبت کنیم و قانعشون کنیم سریال های مشارکت رو از توی لیست بردارن. اگه با بحث منطقی راضی نشدن اون وقت بیایم موضع بگیریم و دنبال راه حل های جدی باشیم!
2023.gif

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
هادی جان آدرس تاپیکهای متخلف رو واسم pm کن !
چون راستش من نتونستم تاپيک دو تاشونو پيدا کنم

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
هادی جان آدرس تاپیکهای متخلف رو واسم pm کن !
محمد عزيز در ليست فيلم ها و نه سريال !!!!! :blink::blink::blink: های اين عزيزان اين 3 سريال اسم برده شده!:eek::blink: جالبيش هم اينه که ترتيب آورده شدنشون يکيه!:cool:

برات pm زدم.;)

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
محمد عزيز در ليست فيلم ها و نه سريال !!!!! :blink::blink::blink: های اين عزيزان اين 3 سريال اسم برده شده!:eek::blink: جالبيش هم اينه که ترتيب آورده شدنشون يکيه!:cool:

برات pm زدم.;)

ترتيب يکسان نشون دهندهٔ منبع مشترکه ! در ليست فيلمها بودنشم نشون دهندهٔ .....!

علی یار

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
....اگر كسي مايل بود كه در مورد اتهاماتي كه بهش زده شده مستنداتي ارائه بشه ميتونه همينجا بخواد!...

بنده توضیح صریح آقای رکس رو در این موارد میخوام .(البته موارد زیاد و بعضا مشابه بود که این دومورد از اهمشون هست) :

1-
پس لطف کنید هی توجیه نکنید برای کاربری که معلوم الحاله .....

؟؟؟؟

2-
.... ولی شما دقیقا سریالهای بخش مذبور رو در اختیار دیگران قرار دادید و نه فقط موارد ممنوع از سمت انیمیشن رو بلکه از سمت مشارکت رو هم ایضا..
اگه منظور از بخش انیمیشن سندباد و مسافرکوچولو هست .این مورد در صلاحیت مدیر بخش مزبور بوده که کاملا درجریان بودند و هستند و نه کاربران !

پس غیر از این موارد رو بعلاوه بخش اشتراک : لطفا
اسم سریال - ها - نام گیرنده -ها و شماره پست و زمان ارسال یا رسید رو ذکر کنید مستند و مستدل

* شما مجاید از تمام پی ام و حتی ایمیل بنده به هرکسی که حاوی اطلاعات فروش و ارسال باشه استفاده کنید.

درصورتیکه نتونید ثابت کنید ...... تصمیم نهایی رو بعهده مدیران محترم بخش میزارم !!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
8835 - THE SAILOR SINDBAD (CARTOON)(6 DVD)
8836 - SECRET ARMY - SEASON 1 (4 DVD)
8837 - SECRET ARMY - SEASON 2 (4 DVD)
8838 - SECRET ARMY - SEASON 3 (4 DVD)
8839 - ROAD TO AVONLEA - SEASON 1 (5 DVD)
8840 - ROAD TO AVONLEA - SEASON 2 (9 DVD)
8841 - ROAD TO AVONLEA - SEASON 3 (7 DVD)
8842 - ROAD TO AVONLEA - SEASON 4 (7 DVD)
8843 - ROAD TO AVONLEA - SEASON 5 (7 DVD)
8844 - ROAD TO AVONLEA - SEASON 6 (7 DVD)

لیست آقای Napster DVD

و لیست آقای Nemo Movies :

)

جدآ جاي تعجب و تاسف داره!

اين سريال ها! مخصوصآ ارتش سري در ايران موجود نبود اصلآ و ما بد بختي پيدا كرديم خارج از ايران!
و ممكن هست كه از طريق يه واسطه اين سريالها به پخش كننده ها رسيده باشه اما احتمال بسيار بسيار زياد مبدا اين سريالها بخش مشاركت هست!

اگر دوستان نظر خاصي دارند براي برخورد با اين موارد همينجا ذكر كنند.

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان

اولین پیشنهاد من اینه که دیگه سریالها بصورت دی وی دی پخش نشه ...

این دوستان اکثرا فروشنده دی وی دی هستند و ما بیشترین تخلفات را در این بخش داریم .

اگر واقعا کسی به سریال علاقه داشته باشه نباید دی وی دی و دایوایکس براش متفاوت باشه ...

نکته دیگه ، یکسان بودن ترتیب سریالها در لیست این دوستانه که نشون می ده احتمالا منبع تهیه اشون یکیه !! من پیشنهادم اینه از دوستان فروشنده بخوایم منبعشون را معرفی کنند ...

راه دیگه اینه که لیست افرادی که این 3 سریال را تهیه کردند را بدست بیاریم ... این راه بهتریه .... چون تعداد کمی هستند که هم به کارتون علاقه داشته باشند و هم به سریال ... و اونهم این دو سریال خاص ...

آقای Pilot لیست درخواست دهنده کان را دارند ...

استاد دنی و MD_MD_2600 هم که دارند (( لیست باید از کسانی که بصورت رسمی و غیر رسمی یا دوستانه سریال بدستشون رسیده تشکیل شده باشه ))

آقای کاکاشی هم که لیست را دارند و کسایی هم که از منابع خارجی سریال را تهیه کردند هم مشخصه ...

خوب ، کسی یا کسانی که هر 3 سریال را درخواست دادند جواب ما هستند که من فکر نمی کنم بیشتر از 3 نفر باشند ...

امیدوارم حدسهایی که در مورد موش اشتراک زدم درست نباشه ...

دوستدار

بدرود .

پ . ن : من از روز اول انتظار این داستان را داشتم و خیلی تعجب نکردم ... چیزی که من را شگفت زده کرده توالی زمانی ارایه این سریالها در لیست دوستانه !!!

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
پیشنهاد خوبی دادی هادی جان . البته به هر صورت انتظار می ره که سریال ها به دست فروشندگان برسه . من فکر می کنم باید با توجه به این که اطمینان داریم این 3 تا سریال از بخش مشارکت به بازارچه رفته در قدم اول جلو فروش رو بگیریم . حالا یا با مذاکرات و یا هر راه دیگه که مدیران عزیز واقف هستند .
در قدم دوم بگردیم به قول تو آقا موشه رو پیدا کنیم .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا