live for what?
مدیر بازنشسته
=====================================
3- ديگه اينکه در مورد هر چيزی که از بازارچه خريده ميشه و اينجا به اشتراک گزاشته ميشه و فروشنده هم راضی نيست، چه عکس العملی قراره نشون بديم؟! اينطور که من فهميدم تو بارارچه قراره در ان تآپيک رو ببندن، اينجا قراره چی کار کنيم؟
4- ممکنه دقيقاً اينجا اعلام کنيم که سهم اضافه اي که بابت مشارکت تا به حال گرفته شده چقدر هست؟ و کی قراره پس داده بشه؟!
5- در مواردی که من خريدی رو قبل از اينکه پول رو بگيرم انجام ميدم و بعد از اينکه خريد انجام شد کسانی که اعلام آمادگی کرده بودن پول رو پرداخت نميکنن، چه تصميمی ميخوای اتخاذ کنی؟ اين کمبود پول از کجا بايد جبران بشه؟! من بايد اين پول رو از جيبم بدم؟!
6- چرا مثل بخش انيميشن روی تمام dvd هايی که پخش ميکنين، trace نميزارين تا معلوم شه که dvd از کجا اومده، کی رايت کرده، دست کی رسيده، ...؟! اينجوری همه مشگلی که آقای ايزدی و rax با هم دارن حل ميشه! چون اگه مال rax باشه اسمش روی dvd هست و اگه هم نباشه که هيچ! ديگه اين همه جنگ و دعوا هم پيش نميآد! در ضمن متخلفين هم معلوم ميشه کيا هستن! زحمتش نوشتن يه برنامست که اينجا هم پر متخصص کامپيوتر و برنامه نويسی هست!
7- يه مسئله ديگه که جديداً فکر منو خيلی به خودش مشغول کرده اينه که اسم اين بخش واقعاً بخش فرهنگ و هنر هست؟؟؟!!! در تاپيک های مختلفی شاهد بی احترامی کاربر ها به هم هستيم! نهايت عکس العملی که من ديدم پاک شدن پست ها اونم نه همه اونها بلکه بعضی از اونها بوده! من خيلی شاهد اين هستم که به کاربرها توهين و تهمت زده ميشه ولی نه اخطاری داده ميشه و نه پست پاک و يا اديت ميشه!!!
چرا؟
اينجا واقعاً بخش فرهنگی هست؟
3. اينجا هم اگر فروشنده بياد و ثابت كنه كه از من گرفتين و من راضي نبودم و شرط كردم كه تو مشاركت فروخته نشه ما هم ميبنديم تاپيكش رو
اين مورد فقط و فقط اخلاقي هست.
4.اين سوال رو بايد دني جواب بده
5.نه! نبايد از جيبت بدي!
اول از همه اينكه اين خيلي لطف بزرگي هست كه ميكني و به خاطر اينكه سريالها به موقع برسن خودت ميري قبل از اينكه پول رو بگيري ، ميخري
اما شايد بهتر باشه نكني اين كار رو!
حالا سريالها دير ميرسن ديگه تقصيرش با خود ماهاست كه نشون نداديم لايق اطمينان هستيم!
(به خاطر اين ميگم كه الان ما كلي پول به فريدا به همين دليل بدهكاريم)
حالا اگر پيش اومد چندتا راه داره:
يكي اينكه سهم بقيه بيشتر بشه!
2. پخشش گرونتر بشه ، مقدار اضافي تا جبران خسارت به حساب تو بياد
(كه البته به خاطر سود 18% كارتهاي اعتباري شايد هيچ وقت جبران نشه آخرش)
به خاطر اين مشكل هم مثلآ من پول تو رو ميدم اون مبلغ اضافي رو بدن به من كه روش بهره نياد حداقل.
قبلآ به اين فكر بوديم كه از محل دريافتهاي اضافي كه قبلآ شده تامينش كنيم كه ظاهرآ تو مدتي كه من نميومدم اين راه رو بستن.
كسانيكه پول رو نميدن را بايد چيكار كنيم؟!
اين هم دوستان بيان نظر بدن!
نظر من اين بود كه ديگه سريالي از اين بخش به دستشون نرسه!
البته اگر دليل خيلي منطقي براي اين ديركردشون ندارند
6.در اين مورد بيايم بحث كنيم!
هر چند كه دور زدن اون هم راه داره اما پيشنهاد خوبي هست!
اگر دوستان نظر خاصي در اين مورد ندارند اجراييش كنيم!
7.در مورد اين بخش و بخش هنرهاي نمايشي كه شما خودتون مدير هستيد هم ميتونيد اديت كنيد هم پاك كنيد!
در مورد ساير بخش ها هم كه شما ميتونيد اخطار بديد!
متاسفانه بارها هم گفتم من نميرسم همه پستها رو بخونم!
يا اگر هم خوندم نميرسم رسيدگي كنم!
الان تو تمام بخشها مدير همكار دارم كه بتونيم هم ديگر رو پوشش بديم در اين موارد!
البته باز هم رجوع شود به پست قبلي و نوع برخورد متفاوت كه اتفاقآ به خاطر اين هست كه اينجا بخش فرهنگ و هنر هست
=============================
اميدوارم كه جوابها قانع كننده بوده باشند اگر باز هم ابهامي هست من در خدمت شما و تمام دوستان ديگه هستم