• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
درخواست حذف نام جناب blacklife1 رو - به دليل غيبت سه هفته اي ايشون و معلوم نبودن علتش - از ليست پخش كننده ها دارم .

از آنجايي كه معلوم نيست ايشان برمي گردند يا نه بهتره اسمشون از ليست پخش كننده ها حذف و تاپيك هاشون قفل بشه تا كسي بيخودي پول به حسابشون واريز نكنه

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
درخواست حذف نام جناب blacklife1 رو - به دليل غيبت سه هفته اي ايشون و معلوم نبودن علتش - از ليست پخش كننده ها دارم .

از آنجايي كه معلوم نيست ايشان برمي گردند يا نه بهتره اسمشون از ليست پخش كننده ها حذف و تاپيك هاشون قفل بشه تا كسي بيخودي پول به حسابشون واريز نكنه

يعنی باز هم براشون مشکل پيش اومده ؟

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
جناب blacklife1 چند هفته ای سفر بودن و امروز به من پی ام زدن. در حال حاضر مشکلی وجود نداره و نیازی به حذف سریال ها از لیستشون نیست.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
شما دوروز پيش خبر داديد كه ايشون براتون پيغام دادند ولي باز هم از ايشون خبري نيست .

من هم نگفتم كه ايشون ديگه قرار نيست برگردند . بلكه هر وقت برگشتند دوباره كارشون رو شروع كنند . اين نميشه كه كه كلي كاربر برن پول بريزن به حساب ايشون و منتظر ارسال باشند در حالي كه خبري ازشون نيست

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
شما دوروز پيش خبر داديد كه ايشون براتون پيغام دادند ولي باز هم از ايشون خبري نيست .

من هم نگفتم كه ايشون ديگه قرار نيست برگردند . بلكه هر وقت برگشتند دوباره كارشون رو شروع كنند . اين نميشه كه كه كلي كاربر برن پول بريزن به حساب ايشون و منتظر ارسال باشند در حالي كه خبري ازشون نيست

در این مورد حق با شماست!

هر کدوم از پخش کننده ها که مشکلی براشون پیش میاد و نمیتونن مدتی سر بزنند باید قبلش اطلاع بدن تا کسی زیادی معطل نشه!

حالا یا خودشون یا کسی از دوستانشون!

همونطور که هر وقت برای آقای مردی اتفاقی میفته و نمیتونن به هر دلیلی مدتی نیان همیشه به طریقی همه مطلع میشن!

به هر حال با توجه به اینکه ایشون با دنی عزیزتماس گرفتند امیدوارم به زودی هم سفارشهای باقیمانده رو تحویل بدن!

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31

حق با شماست. درستش این بود که قبلش اطلاع می دادن (به خودشون هم گفتم این نکته رو)

در مورد سفارشات هم پی گیری می کنم.

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام به دوستان

تقویم یکساله آینده انجمن اشتراک :

16 آذر 86 : نیروهای تحت فرمان و کوتوله های تحت الحمایه فشار حملات را بیشتر کرده و با کمک پارتیزانهای کشورهای تازه استقلال یافته ، ضربات سختی به اعصاب و روان حزب اکثریت کارگران ازاد ( اکا ) وارد نمودند

17 آذر 86 : جمعی از کاسبکاران انجمن با پوشیدن کفن و شعارهای خواهر جان ، خواهر جان ، حمایتت می کنیم به میتینگ حزب اکثریت کارگری حمله کرده و صدماتی جدی را به اعضای اصلی این انجمن وارد آوردند

20 آذر : ریاست جمهوری انجمن جناب آقای استاد دموکراسی ، طی نطقی قرا همه کاربران را به آرامش و گرفتن دست یکدیگر فراخوانده و از همه گروههای درگیر طلب خویشتنداری کردند ... همچنین ایشان رعایت کامل عدالت در این انجمن را مجددا تاکید کردند ...

25 آذر : پارتیزانهای کشورهای تازه استقلال یافته با دریافت قولی مبنی بر گرفتن پخش ذخایر حزب کارگر پس از پیروزی ، تجدید قوا کرده و حملاتی سازماندهی شده را به اهداف از پیش تعیین شده آغاز کردند ...

30 آذر : در گردهم آیی مخفی که در دفتر پیغامهای خصوصی صورت گرفت ، رییس انجمن کاسبکاران با گرفتن امتیاز پخش سریالهای تلویزیونی جدید ، روح خود رابه شیطان فروخت ...

10 دی : خواهر جان با تقدیم دادخواستی ، اعلام عدم صلاحیت حزب کارگران ازاد را از ریاست جمهوری جناب استاد دموکراسی خواستار شد ... ریاست جمهوری این تحقق امر را موکول به نظر سنجی از کل کاربران نمود ...

15 دی : آغاز نظر خواهی مبنی بر بی کفایتی حزب کارگران ازاد در انجام وظیفه محوله ...

17 دی : نتایج تا ساعت 8 شب : موافق 12 نفر . مخالف 120 نفر

19 دی : رییس انجمن کاسبکاران از روز 15 دی کمتر در محافل عمومی دیده می شود ... همچنین گزارشاتی مبنی بر توقف فعالیت میل یاهو به دلیل ثبت نامهای همزمان کاربران از ایران گزارش شده ... آخرین نتایج تا 12 شب : موافق 15 نفر و مخالف 220 نفر .

20 دی : در اتفاقی بی سابقه ، پس از بیدار شدن کاربران در صبح امروز ، نتایج 221 موافق در برابر 220 مخالف مشاهده شد . رییس جمهور ادامه نظرسنجی را بیفایده دانسته و گفت : نظر سنجی همه چیز را مشخص کرد ... حزب کارگران باید منحل و اعضای آن به سیاهچال بیفتند ...
گزارشهای تایید نشده از بیهوش شده رییس انجمن کاسبکاران بدلیل بیداری 5 روزه حکایت می کند ...

21 دی : دستگیری و اخراج همه اعضای اصلی حزب کارگزان ... همچنین گفته می شود یکی از فعالان و رییس سندیکای پخش انیمیشن انجمن هنگام مقاومت در برابر حکم جلب بضرب گلوله ناشناسی کشته شد ... شایع شده ضارب از پارتیزانهای کشورهای تازه استقلال یافته بوده و با ایشان مشکل شخصی داشته است ...

25 دی : خواهر جان در اجتماع پرشور وفاداران حضور یافته و قول تقسیم سود اشتراک را بین همه کاربران دادند ... رییس انجمن کاسبکاران گاوی در پیش پای ایشان قربانی کرد . شایع شده هزینه این گاو از محل هزینه های فروش سریال ... تامین شده ...
رییس جمهور نیز طی پیغامی این روز را تبریک گفته و فرمودند : ما به داشتن چنین مدیران سختکوش و لایقی افتخار می کنیم ...

1 بهمن : پخش سریالهای اشتراکی بطور عادلانه بین کاربران فعال تقسیم شد : پخش انیمیشن ، پارتیزانهای عزیز تر از جان ، سریالهای درپیت و ژاپنی صد من یک غاز : کاربر بایار بدلیل خدمات بی شایبه در قبل و بعد از کودتا ، سریالهای تلویزیونی پر بیننده با سفارش بالا و فروش عالی به انجمن کاسبکاران به شرط آنکه هر روز حداقل 500 پست با استفاده از کلمه خواهر جان در فروم زده و ارادت خود را به ایشان ابراز کنند ...

1 اسفند : جمعی از کاربران به کند شدن روند پخش سریالها اعتراض کردند ... خواهر جان در نطقی تلویزیونی اعلام کردند : همینه که هست ...
در پی این اقدام ، تیپهای پارتیزانی و کاسبکاران چماق بدست ، به این کاربران حمله کرده و سزایشان را کف دستشان گذاشتند ... رییس جمهور هیچی نگفت چون نفهمید . شنیده ها حکایت می کند ایشان بشدت مشغولند و خبرهای انجمن بطور کامل به ایشان منتقل نمی شود ... بقایای زد و خورد ها بکمک خواهر جان و ندیمه پاک شده و فعلا آرامش در فروم برقرار است ...

اول فروردین : به دلیل بالا بودن تعداد سفارشات و لزوم برقراری عدالت و قانونمند شدن اشتراک ، کاربران به سه سطح طلایی ، نقره ای و حلبی تقسیم شدند . مقیاس ارزش کاربران در تعداد خواهرجانهایی است که در پستهایشان بکار می برند طلایی 10 دیسک ، نقره ای پنج دیسک . حلبی 1 دیسک البته با این شرط که 100 بار عبارت خواهر جان را با مداد مشکی و قرمز نوشته و برای ندیمه پست کنند ...

10 اردی بهشت : بدنبال اعتراض کاربری با نام سیمرغ به روند تقدیم پک اصلی به مدیر انجمن بغلی آقای ژپتو ، و نحوه ارسال سفارشات و تقسیم بندی کاربران ، خواهر جان اعلام کردند که کاسه صبرشان از ناسپاسی و نمک نشناسی کاربران این انجمن کم کم در حال لبریز شدن است و بزودی تدابیر لازم را خواهد اندیشید ...
جناب رییس جمهور هنوز افتابی نشده اند . شایع شده ایشان در حال نگارش آخرین کتاب خود با نام : کاربرد نظرسنجی درپیشبرد اهداف اشتراکی هستند ...

15 اردی بهشت : در میان بهت و حیرت کاربران حلبی و بعضا نقره ای ، فروم EshterakParadise افتتاح شد ... گفته می شود این فروم با حمایت مالی خواهر جان و ندیمه و به مدیریت کاسب کار اعظم افتتاح شده ...

20 اردی بهشت : تاپیکهای انجمن اشتراک ، با کامیون ، وانت نیسان و بعضا فرقون به فروم تازه تاسیس منتقل شدند .

31 اردی بهشت: رییس جمهور بخاطر برقراری آرامش در انجمن از خواهر جان تشکر کرده و به دلیل موفقیت ایشان در آرام کردن جو دو انجمن اشتراک و انیمیشن ، مدیریت انجمن موسیقی را هم به ایشان سپرد ...

بچه ها از اون روز ببعد دیگه پستی تو انجمن اشتراک زده نشده که من براتون تعریف کنم ... ببخشید ...

مدیر عزیز ، لطفا این پست را پاک نکن. چون شما که طاقت شنیدن حرف جدی رو ندارین ، حداقل با شوخی حرفهامون را بزنیم !!!

دوستدار

بدرود .

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
بعضی اوقات زبان طنز خیلی بهتر از زبان معمولی میتونه حرفهاشو بزنه . من واقعا به این استعداد جناب ققنوس در طنز نگاری قبطه میخورم . آقا خیلی زیبا نوشتی . شاد باشی .:)

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
یعنی منم احساس واقعیم رو بگم؟..............
2ik5xcw.gif

چرا همه چی انقدر پیچیده شده
14lo8cw.gif
................................
........................................................................
.....................................................

...........................

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ما اگر نخوایم انجمن انیمیشن را هر روز یکی از دوستان نبش قبر کنه باید کی رو ببینیم ؟؟...
جناب ققنوس رو!
چرا همه چی انقدر پیچیده شده
14lo8cw.gif
اینطوری حرفامون رو بگیم بهتره یا با توهین کردن، تهمت زدن، فحش دادن؟!
من که خوشم اومد انصافن!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
:lol::lol::lol:

خيلی خنده دار بود، ممنون :happy:

يه کم روحيه منو تو اين همه در گيری عوض کرد. :p

EDIT:

فقط يه نکته: يه کم دقت کنين حداقل آدرس فروم رو درست بنويسين. :cool:

دوستان اگه خواستين اون ور سر بزنين آدرس درست تو امضاء من هست.;)

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
چرا اینقدر سخت میگیرین!
باشه ما میگفتیم اشتراک گذاری بی قید و شرط مشکلاتش اینه ولی خیلی هم عالی میشه که بتونین عملیش بکنین. کسی کاری با اینجا نداره توهم بگیر و ببند و دیکتاتوری و پارتیزان بازی گرفته همه رو، فکر می کنن اگر حمله نکنن می زنن یه کاریش می کنن مثلا.
کسی کاری نداره که بابا.

DarePit

Registered User
لایک‌ها
0
(یکی از حلبی کاران) مرگ بر .... مرگ بر .... مرگ بر .....

----------
mayday mayday شخص خاطی شناسایی شد ، دستور چیه قربان ؟ منهدمش کنید.
تک تیرانداز !
----------

(صدای شلیک) مرگ ..

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
چرا اینقدر سخت میگیرین!
باشه ما میگفتیم اشتراک گذاری بی قید و شرط مشکلاتش اینه ولی خیلی هم عالی میشه که بتونین عملیش بکنین. کسی کاری با اینجا نداره توهم بگیر و ببند و دیکتاتوری و پارتیزان بازی گرفته همه رو، فکر می کنن اگر حمله نکنن می زنن یه کاریش می کنن مثلا.
کسی کاری نداره که بابا.

اسورا جان ما نمیدونیم از دست این مسائل که شما میگی مشگل از سمت ما ولی 1 دونه برای مثال هم وجود نداره پخش کننده ای در روند پخش خودش اخلال بندازه و قطعا از سمت پخش کننده نیست چیکار کنیم..

ادمایی که از 1 سمت سنگ نیوفتادن سریال ها دست فروشنده ها رو میزنن از 1 سمت .... این چند روزه هر چی دیدم و شنیدم این باور رو قویتر میکنه این چیزایی که الان شما به عنوان ارمان میگی یعنی اشتراک محصولات فرهنگی با هدف کمک به تهیه و توزیع عادلانه این محصولات فقط از سمت 4 تا احمق مثه من دنبال میشه..باقی کار خودشون رو میکنند و قوانین خودشون رو تصویب میکنندو از موفقیت های خودشون میگن..

میدونین چرا این بخش الان اینجاست؟ برای اینکه کسی برای امر عمومی و عام المنفعه کلمه من رو بکار نبره..چیزی تو بازارچه وجود داره قرار بود اینجا وجود نداشته باشه..

شما وقتی اینجا کاری کردی اون من رو باید بریزی دور.. نمیشه هم منیت خودتو بخوای هم نفع دیگران رو...

چرا فکر میکنی ادمی مثه هادی 24 ساعت اینجا قاطیه از دست همه.. چرا از دست یوزرهایی که ازش چیزی میخوان ناراحت نیست؟

شما فکر میکنید مشگل این ادما چیه؟ 10 بار گفتم من پخش کننده غلط میکنم منتی سر کسی بزارم خیر سرم اضافه پولمو گرفتم از رو دیسک ها کارمم کردم اعتماد بخش هم بالاسرمه و هر چی اعم از کمک و پخش انجام بدم از روز اول میدونستم منتی بر کسی نداره..

ولی وقتی 80 درصد انرژیم رو باید بزارم( مثالم هادیه) که بیام صبح تا شب مسائل عجیب و گوناگون بدون منطق تو فروم رو حل کنم بازم انتظار دارید بگید وقتم برای رایت کردن و زدن مایه به جیب گذشت؟

1 روز پی ام ها فلان میشن.فرداش قوانین عوض میشن..پس فرداش قوانین نانوشته اضافه میشن .. هفته ای 5 تا نظر سنجی.. روزی 8 تا کاربر پخش کننده میشن.. 4 تا سریال میرسه 20 تا نمیرسه..
با ملت تو تاپیکا سر اعداد سایت پست و فلان چونه بزن..

تو فکر کدوم یکی از این مشگلات رو مثلا هادی مسبب بوده و به وجود اورده..لیست کن منم بدونم..

سیاست فروم هم همیشه خدا بر خلاف نوع رفتار امثال هادیه.. اقا بیا شفاف بگن سیاست ما اینه.. ما اینطوری تصمیم میگیریم.. دوست داریم همه تصمیمات رای گیری باشه.. دوست داریم همه تصمیمات سفارشی باشه.دوست داریم همه تصمیمات پی امی باشه.. بالاخره شق القمر که نیست 1 راهی قراره از این بعد رفته بشه..از همین الان راست و حسینی بگن اقا ما راهمون اینه.. بقیه هم تصمیمشون رو مطابق اون راه بگیرن..

همین تاپیک فعلی.. مگر به این خاطر زده نشد که هادی 1 اعتراضی کرد.. ممگر نه اینکه به اعتقاد مدیران هادی قصدش این بود که گزینه اکثریت انتخاب شده همین نظر سنجی رو تحمیل کنه.. ای بابا پس احتمالا سرش ضربه خورده حالا شما میگید هدفش شخصی بوده و هدفشم تامین شده میگه این رای گیری فرمایشی و بدون معنی و بدون نتیجه هستش؟ اگه میگید طرف مشگلش شخصیه دیوانست 180 خلاف تصور شما بیاد اینجا رو فاقد وجاهت بدونه؟

انها همه را به کیش خود پندارند.. نه پستی اینجا خونده میشه نه کسی دیگه حال چونه زدن داره.. .. هر جا موفقیتی دیدید در این بخش و فروم مطمئن باشید سر منشاش مشخصه و هر جا نابودیو خسرانی دیدید با خیال تخت اعلام میکنم سر منشاش بنده و هادی و غیره و ذالک هستیم.. شاید دوستان با این حرفا کمی تسلی خاطر پیدا کنند از اقداماتی که کردن و میکنند و و هر زمان انتهاش مشگلی میخوره دیوار های کوتاه این بخش همیشه در دسترسشونه..

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
قطعا از سمت پخش کننده نیست...
تو فکر کدوم یکی از این مشگلات رو مثلا هادی مسبب بوده و به وجود اورده..لیست کن منم بدونم...
بله ولی به هر حال مشکلات وجود داره و کار باید منظم و قانون مند باشه حالا کسی هم نگفته که حتمن بخش اشتراک هم محدودیت داشته باشه چون اینجا پخش کننده های بیشتر و قویتر و بازدید کننده بیشتری هم داره.
قطعن همه از تحقق اشتراک به معنای واقعی کلمه خوشحال میشن.
چیزی تو بازارچه وجود داره قرار بود اینجا وجود نداشته باشه..
به نظرم دوستی و همکاری هدف اصلی اشتراکه نه خود اشتراک که متاسفانه...
هر جا موفقیتی دیدید در این بخش و فروم مطمئن باشید سر منشاش مشخصه و هر جا نابودیو خسرانی دیدید با خیال تخت اعلام میکنم سر منشاش بنده و هادی و غیره و ذالک هستیم.. شاید دوستان با این حرفا کمی تسلی خاطر پیدا کنند از اقداماتی که کردن و میکنند و و هر زمان انتهاش مشگلی میخوره دیوار های کوتاه این بخش همیشه در دسترسشونه..
نه همه دارن این بخش رو جلو می برن و کارا رو انجام میدن و زحمت می کشن حالا با هر هدف و نیتی که دارن.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
نه همه دارن این بخش رو جلو می برن و کارا رو انجام میدن و زحمت می کشن حالا با هر هدف و نیتی که دارن فقط یه "اما" داریم این وسط که کارا رو خراب کرده فعلن!

جلو میبرن؟ شما پشت 1 ماشین هم بشینی هم میتونی باهاش ادم زیر کنی هم میتونی کسی که زیر کردن ببری بیمارستان..فرق ادم اول با دوم چقدره؟

برگردیم به حرف قبلی هادی اینجا 10000 هزار ناظر و نظر دهنده داره و تا برسیم به 1 دونه خریدار..:happy:

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
جلو میبرن؟ شما پشت 1 ماشین هم بشینی هم میتونی باهاش ادم زیر کنی هم میتونی کسی که زیر کردن ببری بیمارستان..فرق ادم اول با دوم چقدره؟
منظورم این بود که کلن قدر زحمتا دونسته میشه! بالاخره همه(خریدار،مدیر،ناظرو...) چشم دارن می بینن.
در مورد مثالتون هم خود شما که خیلی عالی و منظم دارین کار می کنین و کسی تا حالا شما رو زیر نگرفته! چون بی نقص هم نباشه لااقل کم نقص کار می کنین.
کلن از لحاظ کار مشکلی نداریم روش کاره که مشکل ایجاد کرده!

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
باعث تاسفه که( تاپیک انتقادات و پیشنهادات) بخش مشارکت که تا 1 ماه قبل بخش نمونه پی تی از لحاظ صمیمیت و دوستی بود، الان تبدیل شده به جایی واسه کوبیدن و ترور شخصیتی اعضای فعال اون بخش
37.gif

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
باعث تاسفه که( تاپیک انتقادات و پیشنهادات) بخش مشارکت که تا 1 ماه قبل بخش نمونه پی تی از لحاظ صمیمیت و دوستی بود، الان تبدیل شده به جایی واسه کوبیدن و ترور شخصیتی اعضای فعال اون بخش
37.gif

منم تأسف ميخورم !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا