• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
سلام به همه دوستان

پیشنهاد می کنم تاپیکی با عنوان تازه ها ایجاد شده و سریالهای جدید و سریالهایی که در پخش آنها تغییری حاصل شده و یا سیزنهای جدیدی به آنها اضافه شده در این تاپیک اعلام شود .

مثلا :26 / 8/86 : سیزن پنجم پرستاران اضافه شد .

و یا : 26/8/86 : پخش سریال ماموران مخفی اغاز شد .

30/8/86 : تبدیل سریال Sopranos به اتمام رسیده و پخش ان بزودی آغاز میشود ...

و از این دست داستانها

بد نيست ، يکی از 10 پست اول تاپيک هماهنگی توسط خود هستی عزيز به اين کار اختصاص داده بشه

car20

Registered User
لایک‌ها
2
با درود و خسته نباشید .
سوالی داشتم , می خواستم بدونم نحوه ی مدیر شدن در این فروم دقیقا به چه نحوی است ؟ آیا کاربران هم در این میان نقشی دارند ( مثلا یکجور نظرسنجی بشه ) یا از مدیریت بالا دیکته می شه ( استبدادی ) یا یکجورایی رفیق بازی و پارتی بازی است یا اصلا هیچکدوم اینها نبوده و روال خاص دیگه ای داره ؟ یا برحسب مقدار کارکرد و فعالیت کاربران با پیشنهاد چند تا مدیر انتخاب می شه و یا ....
خیلی ممنونم اگر دوستان توضیح بدهند ( البته بیشتر مد نظرم همین فروم است نه جاهای دیگه یعنی شاخه فرهنگ و هنر )
با سپاس از شما
بدرود

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
با درود و خسته نباشید .
سوالی داشتم , می خواستم بدونم نحوه ی مدیر شدن در این فروم دقیقا به چه نحوی است ؟ آیا کاربران هم در این میان نقشی دارند ( مثلا یکجور نظرسنجی بشه ) یا از مدیریت بالا دیکته می شه ( استبدادی ) یا یکجورایی رفیق بازی و پارتی بازی است یا اصلا هیچکدوم اینها نبوده و روال خاص دیگه ای داره ؟ یا برحسب مقدار کارکرد و فعالیت کاربران با پیشنهاد چند تا مدیر انتخاب می شه و یا ....
خیلی ممنونم اگر دوستان توضیح بدهند ( البته بیشتر مد نظرم همین فروم است نه جاهای دیگه یعنی شاخه فرهنگ و هنر )
با سپاس از شما
بدرود

نه مديران توسط من معرفي ميشن! اگر ادمينهاي سايت موافق باشند به عنوان مدير تعيين ميشن!

علاوه بر فعاليت مفيدشون در بخش بايد از نظر شخصيتي هم مناسب اين كار باشن!

از اونجاييكه كار بسيار پر مشغله اي هست. وقت كافي داشته باشند!

در اون زمينه اطلاعات كافي داشته باشند

و از همه مهتر خودشون مايل به اين كار باشند!

دوستان ديگر هم ميتونن نظرشون رو در مورد اينكه چه كسي مدير بشه بگن ، اما نظر نهايي رو من ميدم!

car20

Registered User
لایک‌ها
2
نه مديران توسط من معرفي ميشن! اگر ادمينهاي سايت موافق باشند به عنوان مدير تعيين ميشن!

علاوه بر فعاليت مفيدشون در بخش بايد از نظر شخصيتي هم مناسب اين كار باشن!

از اونجاييكه كار بسيار پر مشغله اي هست. وقت كافي داشته باشند!

در اون زمينه اطلاعات كافي داشته باشند

و از همه مهتر خودشون مايل به اين كار باشند!

دوستان ديگر هم ميتونن نظرشون رو در مورد اينكه چه كسي مدير بشه بگن ، اما نظر نهايي رو من ميدم!

خیلی ممنونم از پاسخ شما
با توجه به جمله آخر حضرتعالی می خواستم پیشنهاد کنم جناب آقای هادی طباطبایی با نام کاربری ققنوس شخص بسیار مناسبی برای مدیریت بخش اشتراک هستند و صد البته تمام این مشخصاتی را که ذکر کردین را ایشون دارند , از نظر قدیمی بودن در فروم هم که دیگه لازم نیست بگم اکتبر سال 2005 , از نظر شخصیت و اطلاعات هم کاملا برای دیگر دوستان شناخته شده هستند و تنها موردی که می ماند این است که خود ایشون تا چه حد تمایل داشته باشند ( از نظر وقت و دیگر چیزها ) .
از خوبی ها و مردم داری به همین مقدار اشاره کنم که زمانی , بنده به دلایل خاصی نمی تونستم بانک برم و به حساب ایشون پول واریز کنم ایشون بدون دریافت پول چندین و چند سریال و فیلم را برای بنده ارسال کردند , زمانی که برای ارسال پول به یکی از کاربران فروم که در بانک ملت حساب داشتند به مشکل برخورد کردم ایشون بازهم کمکم کردند , البته نه اینکه چون ایشون به من نوعی چندین بار لطف داشتند بخواهم بگم که ایشون سزاوار این پست هستند بلکه با مطالبی که از ایشون در تاپیک های مختلف خوانده ام بیشتر با شخصیت این جوان دوست داشتنی آشنا شده ام .

در صورت امکان این مهم را به همه پرسی بگذارید , تا حداقل در این فرم شایسته سالاری را از نزدیک لمس نماییم .
در هر صورت چه این اتفاق بیافتد و چه نیفتد بنده مراتب تشکر و قدردانی خود را نسبت به این دوست و همفرومی خوبمان اعلام داشته و برای ایشان توفیق و سربلندی روز افزون آرزومندم .
با سپاس و تشکر از بذل توجه شما مدیر محترم و دیگر دوستان خوبم در این تارنما

بدرود

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
بد نيست ، يکی از 10 پست اول تاپيک هماهنگی توسط خود هستی عزيز به اين کار اختصاص داده بشه

البته شاید بشه این رو هم زیر مجموعه تاپیک هماهنگی کرد ...
خب فکر می کنم بتونم این کار رو انجام بدم البته اگه دوستان موافق باشن فقط خواهش می کنم اگر چیزی رو فراموش کردم یا اطلاع ندارم بهم اطلاع بدید;)

موافقید؟

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
چند سؤال از live for what عزيز :
يک بخش ميتونه چند مدير داشته باشه ؟
يک مدير به چه دليل ممکنه عزل بشه ؟ دورهٔ مديريتش پايان يابد يا اينکه خطا ی خاصی انجام بده ؟
آيا ممکنه شخصی با نظر سنجی عمومی مدير بشه ؟

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خیلی ممنونم از پاسخ شما
با توجه به جمله آخر حضرتعالی می خواستم پیشنهاد کنم جناب آقای هادی طباطبایی با نام کاربری ققنوس شخص بسیار مناسبی برای مدیریت بخش اشتراک هستند و صد البته تمام این مشخصاتی را که ذکر کردین را ایشون دارند , از نظر قدیمی بودن در فروم هم که دیگه لازم نیست بگم اکتبر سال 2005 , از نظر شخصیت و اطلاعات هم کاملا برای دیگر دوستان شناخته شده هستند و تنها موردی که می ماند این است که خود ایشون تا چه حد تمایل داشته باشند ( از نظر وقت و دیگر چیزها ) .

سلام به همه دوستان

از لطف و محبت آقای car20 دوست عزیز و با محبتم بسیار متشکرم ...

ولی متاسفانه همونطور که آقای Live For What ... هم در جریانند ، من به سبب مشغله کاری ، ممکن است روزهای پی در پی نتونم به فروم سر بزنم و این موضوع موجب بروز اشکال و نا هماهنگی خواهد شد ...

جدا از این موضوع دوستان قویتر از من در مورد اطلاعات عمومی در این انجمن بسیارند ...

دیگر اینکه من از نظر شخصیتی کمی تند و بی محابا به همه مشکلات حمله می برم و صبر بسیاری از مدیران فعلی انجمن در من وجود ندارد و این در کل به سود انجمن نخواهد بود ....

نکته دیگر ، جناب آقای علی ، در انتخاب مدیر باید به هماهنگی مدیر جدید با سایر مدیران بخش نیز دقت کند و متاسفانه زمان نشان داده که من با دوستان عزیزم کمی اختلاف سلیقه داریم که گاها بررگ شده و به معضل انجمن تبدیل می شود ...

و در آخر اینکه تمایلی به این موضوع ندارم چون بجز نابود کردن اعصاب و روان و بار مسوولیت ، مدیریت تا کنون برای من ارمغانی به همراه نیاورده ...

امیدوارم با این پست ، مساله مدیریت اینجانب بطور کامل فراموش شود .

دوستدار صفای شما .

بدرود .

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709

خب گویا غیر از شما کسی موافق نیست. به هر حال هر تصمیمی که توسط جمع گرفته بشه من ازش اطاعت می کنم.اگر خواستید که من این کار رو بکنم بهم اطلاع بدید تا انجامش بدم اگرم نه که ................;)

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خب گویا غیر از شما کسی موافق نیست. به هر حال هر تصمیمی که توسط جمع گرفته بشه من ازش اطاعت می کنم.اگر خواستید که من این کار رو بکنم بهم اطلاع بدید تا انجامش بدم اگرم نه که ................;)

سلام

هنوز دوستان نرسيدند . شما يكي دو روز صبر كن .

بدرود .

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
خب فکر می کنم بتونم این کار رو انجام بدم البته اگه دوستان موافق باشن فقط خواهش می کنم اگر چیزی رو فراموش کردم یا اطلاع ندارم بهم اطلاع بدید;)

موافقید؟

پست تازه ها خیلی هم پیشنهاد خوبیه ... چرا که نه؟!
thk.gif

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

موافقید؟

الان در قسمت سريالهاي موجود كه اين اتفاق ميفته!
و تمام سريالهاي جديد با نمادي مشخص ميشن!
در تاپيك هماهنگي هم باشه بعد نيست!

اگر دوستان هم احساس نياز ميكنند كه يك تاپيك صرفآ براي اين كار لازم هست!
ايجادش كنند! من مهمش ميكنم كه هميشه اون بالا باشه همه ببينن!

چند سؤال از live for what عزيز :
يک بخش ميتونه چند مدير داشته باشه ؟
يک مدير به چه دليل ممکنه عزل بشه ؟ دورهٔ مديريتش پايان يابد يا اينکه خطا ی خاصی انجام بده ؟
آيا ممکنه شخصی با نظر سنجی عمومی مدير بشه ؟

هر بخش هر تعدادي مدير ميتونه داشته باشه محدوديتي وجود نداره!

البته اتفاقاتي كه چند ماه گذشته افتاد كمي ادمين هاي سايت رو براي اينكه بخشي بيش از دو مدير داشته باشه بد بين كرده البته خوشبختانه در قسمت فرهنگ و هنر مشكلي نداشتيم هيچ وقت

فعلآ نيازي به اضافه شدن مدير در هيچكدوم از بخش ها نيست!
مديريت اينجا دوره اي نيست!
معمولآ مديران خودشون ميرن!
حالا به هر دليلي! معمولآ به خاطر خستگي و مشغله هاي زيادي كه بيرون از فروم دارند
وقت من دو مدير رو ميشناسم كه هر دو هم اخيرآ عزل شدند به علت هاي بسياري كه جاي گفتنش اينجا نيست

معمولآ وقتي مديري ميره خودش جانشينش رو معرفي ميكنه!
يا اينكار توسط مدير بالايي اون انجام ميشه!
تجربه مدير شدن كسي با نظر سنجي تجربه موفقي نبوده! به خاطر همين بعيد هست تكرار بشه!

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
الان در قسمت سريالهاي موجود كه اين اتفاق ميفته!
و تمام سريالهاي جديد با نمادي مشخص ميشن!
در تاپيك هماهنگي هم باشه بعد نيست!

اگر دوستان هم احساس نياز ميكنند كه يك تاپيك صرفآ براي اين كار لازم هست!
ايجادش كنند! من مهمش ميكنم كه هميشه اون بالا باشه همه ببينن!

سلا مجدد

در مورد نماد که ایده خیلی خوبی بود ولی در مورد سریالهایی که سیزنهای جدیدشون اضافه میشه ( پرستاران ، گیلمورز گرلز و در آینده نزدیک prison Break ، Desprated Housewives و ... ) این مورد کمتر میتونه موثر باشه ...

اگر یک پست یا تاپیکی وجود داشته باشه که کاربرانی که چند روزیه به انجمن سرنزدند بتونند سریعا به تازه ها دست پیدا کنند خیلی خوب میشه ..

دوستدار

بدرود .

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نظرم بهتره یه تاپیک جدید زده بشه با نام "تازه های بخش مشارکت" (برای مثال گفتم)

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
پست تازه ها خیلی هم پیشنهاد خوبیه ... چرا که نه؟!
thk.gif

سلا مجدد

در مورد نماد که ایده خیلی خوبی بود ولی در مورد سریالهایی که سیزنهای جدیدشون اضافه میشه ( پرستاران ، گیلمورز گرلز و در آینده نزدیک prison Break ، Desprated Housewives و ... ) این مورد کمتر میتونه موثر باشه ...

اگر یک پست یا تاپیکی وجود داشته باشه که کاربرانی که چند روزیه به انجمن سرنزدند بتونند سریعا به تازه ها دست پیدا کنند خیلی خوب میشه ..

دوستدار

بدرود .

به نظرم بهتره یه تاپیک جدید زده بشه با نام "تازه های بخش مشارکت" (برای مثال گفتم)

بنابراين اين تاپيك به زودي ايجاد ميشه!

DarePit

Registered User
لایک‌ها
0
بنابراين اين تاپيك به زودي ايجاد ميشه!

سلام

به نظرم هستی برای مدیریت این تاپیک گزینه ی مناسبیه و نسبتا هر روز به انجمن سر میزنه ،از اونجایی که شما مشغله کاری زیادی دارین ، این رو عرض کردم . به هر حال فقط در حد یک پیشنهاد بود.

ب . د . ر . و . د
. . . . . . . . . .
د . . . . . . . . و
. . . . . . . . . .
ر . . . . . . . . ر
. . . . . . . . . .
و . . . . . . . . د
. . . . . . . . . .
د . و . ر . د . ب

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
سلام

به نظرم هستی برای مدیریت این تاپیک گزینه ی مناسبیه و نسبتا هر روز به انجمن سر میزنه ،از اونجایی که شما مشغله کاری زیادی دارین ، این رو عرض کردم . به هر حال فقط در حد یک پیشنهاد بود.
من فکر میکردم این بخش بجز علی دوتا مدیر دیگه هم داره
129fs3990388.gif

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
129fs3990388.gif

سلام استاد

سوالات تفرقه انگیز نکن تو رو خدا ...فکر کنم باید اون چماقتو من بیارم ایندفعه...
5z5u4wg.gif

DarePit

Registered User
لایک‌ها
0
129fs3990388.gif

سلام

خب منم گفتم شما دیگه
247.gif
، مگه "شما" جمع نیست ؟
297.gif
SEVeyesC08_th.gif

ب . د . ر . و . د
. . . . . . . . . .
د . . . . . . . . و
. . . . . . . . . .
ر . . . . . . . . ر
. . . . . . . . . .
و . . . . . . . . د
. . . . . . . . . .
د . و . ر . د . ب

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
حق با شماست. درستش این بود که قبلش اطلاع می دادن (به خودشون هم گفتم این نکته رو)

در مورد سفارشات هم پی گیری می کنم.

خب از اون سه هفته مسافرتي كه بنا به فرمايش شما ايشون رفته بودند و به شما پيغام دادند كه برگشتن يك هفته هم گذشت و باز هم از ايشون هيچ خبري نشد .

اين كه حق رو به من و امثال من بديد ولي در عمل هيچ كاري صورت نپذيرفته باشه من نمي دونم علتش چيه !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا