من به شخصه به همه دوستانی که تو این بخش صرفا" برای دوستی و بدون منت زحمت میکشند ( از دانلودر گرفته تا هماهنگ کننده و پخش کننده) احترام قایلم و اینجا از لطف همشون بی نهایت ممنونم
(خواهر فریدا-دنی عزیز- pilot-امین -هستی-وحید-جناب مردی-جناب ایزدی- رضا ی عزیز-Anek- درپیت و ....) و سایر دوستانی که تشکر از لطف بیدریغشون از عهده بنده ناچیز خارجه
همگی برای این بخش زحمت میکشن و بی شک بدن وجود این دوستان بخش مشارکتی در کار نخواهد بود.
ولی با کمال تاسف باید بگم به نظر بنده در این چند مدت اخیر نسبت به دوست خوبمون هادی عزیز داره کم لطفی میشه.
مگه هادی جز خوبی و محبت در حق دوستان انجام داده که بعضا" با بی مهری ( به نظر من غیرعمدی) باهاش برخورد شده.
همونطور که نسبت به همه فعالان بخش مشارکت اظهار ارادت دارم باید این مورد رو هم پذیرفت که هادی جز فعالترین
افراد این بخشه و این بخش مقدار بسیار زیادی از پیشرفتش رو مدیون تلاش های هادی هستش.
مگه همین هادی نیست که هر چند ماه یکبار کلی سریال جدید رو وارد مرحله پخش میکنه ( همون سریالهایی که
هیچکس تا بحال حتی درخواستشون رو هم نداده ولی هادی با حداکثر سخاوت و بدون کوچکترین منت و با هزینه شخصی به مرحله پخش رسونده)
کم نیستند این موارد.....
پرندگان خارزار (The Thorn Birds) -کنت مونت کریستو -گمشدگان -24-Alias- angels in america- Bamgkok hilton و
..... اینجا جز بسیار کوچکی بودند (کل مجموعه ای رو
اینجا ببنید) از مجموعه هایی که هادی عزیز بدون وجود تاپیک هماهنگی دانلود و خرید و
یارگیری و ... به مرحله پخش رسونده که اگر برای هرکدام از این سریالها تاپیک خرید و مشارکت ایجاد میشد حداقل
بیشتر از یک ماه نیاز به زمان داشتند که سریالها به مرحله پخش برسند................
با این همه تلاش و لطف خالصانه ای که هادی در حق بخش اشتراک داشته ، نه تنها هیچ جا هیچگونه تشکر و
قدردانی از ایشون نشده ، بلکه .......................... بماند
بهتر نیست کمی انصاف را چاشنی برخوردهایمان کره و قدر دوستانمون رو بیشتر بدونیم؟
چرا ما ایرانی ها همیشه سعی داریم افراد پرکار و زحمت کش ( در همه جا) رو به نحوی منزوی کنیم؟