• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آخ جون مهمونی
11i33ap.gif

علی ایهام دار حرف میزنی بخش مشارکت منظورته یا کلا مدیر بخش فرهنگ و هنر رو میگی؟

نرو علی بودی حالا
monkeys26.gif

پس یه شام افتادیم یعنی
monkeys55.gif

خيلي خوبه ....

علي جان كه مشكلي نداره شما شام بده هر وقت جشن گرفت ...

شما ها ويزا و پاسپورت و بليطتتنون جور بشه ،علي جان در خدمت همه دوستان هستند در مهمانيشون ....

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
بابا بیخیال......... ایشون تنگ معروف هستند!!!!! خودتونو الکی ناراحت نکنید!!!!!!

اوايل وقتی يکی ميگفت اين بابا تنگناست ! من تعجب ميکردم که اينا دارن چی ميگن ، الان ديگه فهميدم قضيه چيه !!!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
يعنی فکر ميکنين اين دفعه من ميتونم بالاخره يه شيرينی بخورم؟! :D:rolleyes:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
دوباره سهيل اومد بحث شيريني و شام و اينا رو راه انداخت!

خب پسر خوب ميخواي شام بدي كه اين همه صغري و كبري نداره!

هر وقت خواستي شام بدي بگو!
من و چندتا از بچه محل ها و بچه هاي اقوام و دوستان فروم در خدمتت هستيم!
3293.gif

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
دوباره سهيل اومد بحث شيريني و شام و اينا رو راه انداخت!

خب پسر خوب ميخواي شام بدي كه اين همه صغري و كبري نداره!

هر وقت خواستي شام بدي بگو!
من و چندتا از بچه محل ها و بچه هاي اقوام و دوستان فروم در خدمتت هستيم!
3293.gif
دیگه بحث رو عوض نکن نمیتونی از زیرش در بری مدیر جان
ker7.gif
حالا کدوم رستوران خدمت برسیم؟
zi4802.gif

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خبریه؟!
sardonic.gif
اتفاق خوبی افتاده؟!
secret.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129

اين پست فقط به منظور از جلوى ‌چشم دور کردن آن تاپيک کذايى زده مى شود و ارزش ديگرى ندارد.

دوستانى‌ هم که الان اين پست را مى‌خوانند لطفا از پست زدن در آن تاپيکى ‌که مى‌دانيد کدام است خوددارى فرمايند که اين عملشون مصداق بارز مشارکت در جرم است.

مديران عزيز اين بخش اگر فردا ديدند من اين پست را هنوز پاک نکرده ام خودشون ديليتش کنند که ربطى به اين قسمت ندارد!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

اين پست فقط به منظور از جلوى ‌چشم دور کردن آن تاپيک کذايى زده مى شود و ارزش ديگرى ندارد.

دوستانى‌ هم که الان اين پست را مى‌خوانند لطفا از پست زدن در آن تاپيکى ‌که مى‌دانيد کدام است خوددارى فرمايند که اين عملشون مصداق بارز مشارکت در جرم است.

مديران عزيز اين بخش اگر فردا ديدند من اين پست را هنوز پاک نکرده ام خودشون ديليتش کنند که ربطى به اين قسمت ندارد!
پانتی يه خبر به من ميدادی. پاکش کردم. :f34r:

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129

فکر کردم بد ريپورت دادم ايميلش ميره ديگه، يعنى نرسيده بود؟!!

تازه اونطرف هم اومدم ولى ديدم هيچکدومتون نيستين، ملت هم هى‌ فرت و فرت ميرن توش پست ميدن و نکه خيلى قشنگه، هى ‌ميارنش جلوى چشم. خدا رو شکر که از راه رسيدى خواهر وگرنه فکر کنم هات ترين تاپيک بخش مى شد
ph34r.gif
ph34r.gif
ph34r.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به دلیل برخورد بد و یکسویه مدیران انجمن و عدم احساس امنیت و آرامش برای فعالیت ، پخش تا اطلاع ثانوی متوقف خواهد شد .

در ضمن سفارش دوستانی که تا دیشب پول را واریز فرمودند ، طبق قرار قبلی ارسال خواهد شد . لطفا از واریز وجه تا زمان مشخص شدن وضعیت فعالیت اینجانب در انجمن ، خودداری فرمایید .

متشکرم .
آقای محترم

اولين نکته مهم تو اين بخش حفظ احترام و ادب هست! که متاسفانه بار ها و بارها شاهد اين بوديم که شما اصلاً به اين نکته توجه نميکنيد. اگه دوست دارين تو اين بخش فعاليت کنين توصيه ميکنم ، کلام خودتون رو تغيير بدين.

من يه بار ديگه هم سر همين موضوع به شما کارت داده بودم. اگه تکرار بشه باز هم ميدم.

اين يکی از شرايط کار تو اين انجمن هست و شما نميتونين فقط به اين دليل که صحبت بقيه باب ميل تون نيست، هر چی به زبون تون ميرسه رو بيان کنين!

يا به صرف اينکه شما بيشترين زحمت رو ميکشين خودتون رو متمايز از بقيه و مجاز به بی احترامی بدونين.

=====

در ضمن فکر ميکنم بهتره از اين به بعد پخش رو بين دوستان تقسيم کنيم تا با رفتن يکی از دوستان کل کار پخش تو بخش نخوابه!

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
من به شخصه به همه دوستانی که تو این بخش صرفا" برای دوستی و بدون منت زحمت میکشند ( از دانلودر گرفته تا هماهنگ کننده و پخش کننده) احترام قایلم و اینجا از لطف همشون بی نهایت ممنونم

(خواهر فریدا-دنی عزیز- pilot-امین -هستی-وحید-جناب مردی-جناب ایزدی- رضا ی عزیز-Anek- درپیت و ....) و سایر دوستانی که تشکر از لطف بیدریغشون از عهده بنده ناچیز خارجه

همگی برای این بخش زحمت میکشن و بی شک بدن وجود این دوستان بخش مشارکتی در کار نخواهد بود.
36.gif

ولی با کمال تاسف باید بگم به نظر بنده در این چند مدت اخیر نسبت به دوست خوبمون هادی عزیز داره کم لطفی میشه.
مگه هادی جز خوبی و محبت در حق دوستان انجام داده که بعضا" با بی مهری ( به نظر من غیرعمدی) باهاش برخورد شده.

همونطور که نسبت به همه فعالان بخش مشارکت اظهار ارادت دارم باید این مورد رو هم پذیرفت که هادی جز فعالترین

افراد این بخشه و این بخش مقدار بسیار زیادی از پیشرفتش رو مدیون تلاش های هادی هستش.

مگه همین هادی نیست که هر چند ماه یکبار کلی سریال جدید رو وارد مرحله پخش میکنه ( همون سریالهایی که

هیچکس تا بحال حتی درخواستشون رو هم نداده ولی هادی با حداکثر سخاوت و بدون کوچکترین منت و با هزینه شخصی به مرحله پخش رسونده)

کم نیستند این موارد.....

پرندگان خارزار (The Thorn Birds) -کنت مونت کریستو -گمشدگان -24-Alias- angels in america- Bamgkok hilton و

..... اینجا جز بسیار کوچکی بودند (کل مجموعه ای رو اینجا ببنید) از مجموعه هایی که هادی عزیز بدون وجود تاپیک هماهنگی دانلود و خرید و

یارگیری و ... به مرحله پخش رسونده که اگر برای هرکدام از این سریالها تاپیک خرید و مشارکت ایجاد میشد حداقل

بیشتر از یک ماه نیاز به زمان داشتند که سریالها به مرحله پخش برسند................

با این همه تلاش و لطف خالصانه ای که هادی در حق بخش اشتراک داشته ، نه تنها هیچ جا هیچگونه تشکر و

قدردانی از ایشون نشده ، بلکه .......................... بماند
164.gif

بهتر نیست کمی انصاف را چاشنی برخوردهایمان کره و قدر دوستانمون رو بیشتر بدونیم؟

چرا ما ایرانی ها همیشه سعی داریم افراد پرکار و زحمت کش ( در همه جا) رو به نحوی منزوی کنیم؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من به شخصه به همه دوستانی که تو این بخش صرفا" برای دوستی و بدون منت زحمت میکشند ( از دانلودر گرفته تا هماهنگ کننده و پخش کننده) احترام قایلم و اینجا از لطف همشون بی نهایت ممنونم ....
خوب پس شما ميگين که چون ايشون خيلی زحمت ميکشن حق دارن به همه بی احترامی بکنن؟!!! :eek:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
خوب پس شما ميگين که چون ايشون خيلی زحمت ميکشن حق دارن به همه بی احترامی بکنن؟!!! :eek:
بی احترامی از جانب هیچ کس مورد قبول نیست

البته اگرچه لحن هادی کمی تند بوده و رک ولی ندیدم به شخصی بی احترامی کرده باشن ( خودشون چندین بار مورد بی احترامی قرارگرفتن)

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
البته به هیچ عنوان قصد محکوم کردن شخص خاص یا طرفداری از هادی رو ندارم .

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بی احترامی از جانب هیچ کس مورد قبول نیست

البته اگرچه لحن هادی کمی تند بوده و رک ولی ندیدم به شخصی بی احترامی کرده باشن ( خودشون چندین بار مورد بی احترامی قرارگرفتن)
پس لازمه همين تاپيک يا تاپيک های ديگه رو مجدداً بخونين.

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان

متاسفانه روند برخوردهای انجمن به جایی رسیده که ادامه فعالیت در این انجمن هر روز سخت تر از روز پیش میشه ...

مدیری که در فروم دیگری ادعای استعفا در پی تی را داره ، به بهانه های مختلف کاربرانی من جمله بنده را تحت فشار قرار میده ...

به هر جهت ، من وظایفی که در انجمن دوستان محبت کردند و به من سپردند تا جایی که توان داشتم به بهترین وجه انجام دادم .

سعی کردم کارم بهترین کیفیت را داشته باشه تا دوستان باور کنند اشتراک تو ایران هم وجود داره اونهم با بالاترین کیفیت ...

سریالهایی را دانلود کردم که خیلیهاشون یادآور خاطرات دورانهایی از زندگی دوستان بودند ...

سریالهایی را دانلود کردم که هنوز یکهفته از اتمام پخششون نگذشته بود ...

بیش از هفتاد سریال را به مرحله پخش رسوندم ... که تا دو ماه دیگه تعدادشون به 100 سریال می رسید ...

برای بیش از هزار کاربر سفارش ارسال کردم ...

با بیش از 100 کاربر دوست شدم و دوستشون دارم .

من از فعالیتهام در انجمن راضیم . از داشتن دوستان خوب و یاران یکرنگ ...

ولی به هر جهت ، با شرایط فعلی نمی تونم ادامه بدم . متاسفانه عطش قدرت طلبی دوستان بر همه فعالیتهای من سایه انداخته و توان تمرکز بر روی وظیفه اصلی را از من سلب کرده ...

اگر روزی این دوستان به سر کارهای اصلیشون رفتند و اجازه دادند اشتراک نفس بکشه در خدمت دوستان هستم و اگر شرایط مهیا نشه در انجمن دیگه ای در همین فروم در کنار دوستان خواهم بود .

سریالها را برای خزانه ارسال می کنم تا دوستان دیگه ای محبت کنند و پخش را ادامه بدند .

مبالغی از اشتراک سریال پرستاران در دست من هست که پس ار حساب و کتاب به حساب آقای دنی واریز خواهد شد .

هر سریالی را که برای دانلودش پولی جمع کردم را هم به سرمنزل می رسونم چون قول یک مرد ، شرفشه ...

سریال آلفرد هیچکاک ... را هم برای پخش بدست دوستان می رسونم که باور کنیم خرید سریال ، کندن کوه بیستون نیست و با دید بازتری تصمیم بگیریم

به هر صورت ، خوب یا بد ، تا مدیری با تدبیر مثل آقای Live For What? در انجمن اشتراک نباشه ، ققنوسی هم نخواهد بود ... ققنوس ها فقط در قله خونه می سازند و از زندگی در ارتفاع پست لذت نمی برند ...

خانم فریدا ، این اشتراک برای شما . امیدوارم ارزش تمام کم لطفی هایی که شما و اعوان انصارتون در حق من و بقیه دوستانی که سر تعظیم فرود نیاوردندکردید را داشته باشه دوست عزیز . شما برنده شدی .

ارزو می کنم دوستان مثل من ضعیف نباشند و زود میدون را خالی نکنند تا شاهد تبدیل این انجمن به کپی دیگری از انجمن انیمیشن نباشیم ...

به امید روزی که در انجمن اشتراک ، بیش از هزار سریال ارایه بشه ...

دوستدار .

ب . د . ر . و . د

پ . ن : دوست ندارم هیچ دوستی در تایید من پست بزنه . زمان همه چیز را مشخص می کنه . این را از دوستان خواهش می کنم ... ( پویا جان شما هم اگر منت بگذاری و ادامه ندی برادر )

نکته : اگر دوستی مبلغی دست من داره در پیغام خصوصی یاداوری کنه و شماره حساب بده تا براشون ارسال بشه .

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
پس لازمه همين تاپيک يا تاپيک های ديگه رو مجدداً بخونين.
تو تمام مدتی که تو فوروم هستم بیشترین مدتش رو تو بخش مشارکت میگذرونم و کمتر تاپیک و پستی هست که نخونده باشم

البته من به هیچ عنوان نقش قاضی و وکیل رو ندارم .

فقط باعث تاسفه در مقابل فردی که زحمت زیادی برای انجمن اشتراک کشیده و بون هیچگونه منت و چشم داشتی

برایاین بخش کار کرده، چنین برخوردی میشه (البته زحمات شما و سایر دوستان به هیچ عنوان نادیده گرفته نمیشه)

تو تاپیک Buffy The Vampire Slayer که دور جدید اختلافات شروع شد و جبهه گیری های دوباره در مقابل هادی صورت گرفت، پیشنهادهای هادی چه مشکلی داشتند؟

مگر غیر این بود که میخواست تهیه سریال زودتر به نتیجه برسه ؟؟ مگر بچه ها از اینکه تو دانلود سریال مشارکت میکردند ناراضی بودن؟

مگر این اولین یارگیری برای تامین هزینه دانلود که اینچنین تند و غیرمنصفانه با هادی برخورد شد؟

مگر هادی از این یارگیری قصد سود و نفع شخصی رو داشت؟ ( خلافش تابحال ثابت شده)

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
چرا قضیه رو اینقدر پیچیده می کنین؟ نشد 2 هفته پشت سر هم رو گروهی و بدون دعوا کار کنیم! شماها که اخلاق همدیگه دستتون اومده بنابراین نباید اینقدر زود کار به دعوا و قهر کردن برسه!

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اختلافات اساسی نیست به خدا.
سر چیزای الکی دعوا می کنیم یکیتون کوتاه بیاین دیگه.
اصلن بیاین نوبتیش کنیم یه بار یه نفر بار دیگه نفر بعدی کوتاه بیاد!

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
ای بابا
shame.gif

واقعا تصمیم گیری در مورد این که یه سریال رو دانلود کنیم یا بخریم انقدر ارزش داره که سرش دعوا بشه؟!

به نظر من در مورد تهیه هر سریال متقاضی های اون باید تصمیم بگیرن (البته وقتی مثل سریال buffy بیش از یه گزینه وجود داشته باشه)

الان هم از جناب ققنوس و فریدای عزیز خواهش می کنم با هم آشتی کنن
biggestgrin.gif
یا حداقل به یه راه حل میانه رضایت بدن. بالاخره هدف همه ما پیش بردن این بخشه، هر چند دیدگاه ها و روش هامون متفاوته و خیلی وقتا ممکنه با دیدگاه های همدیگه موافق نباشیم. اما این دلیل نمیشه که پست هایی مثل پست های اون تاپیک رد و بدل بشه یا یکی قهر کنه و بره. انسان های بالغ مشکل رو با بحث کردن حل می کنن
hmm.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا