• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

امیرفرخ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هادی جان نرو...
:(
به خاطر کسانی که دوستت دارند نرو هادی...یکیش خود من..

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
این قصه سر دراز دارد.................

محمدی

Registered User
لایک‌ها
14
هادی جان نرو...
به خاطر کسانی که دوستت دارند نرو هادی...یکیش خود من..

ما هم دوست داریم هادی:heart:

یه سوال جناب هادی در کجا و کدوم پست به کسی بی احترامی کردن !؟

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
واقعا که خیلی جای تاسفه....
augenreib.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
تو تاپیک Buffy The Vampire Slayer که دور جدید اختلافات شروع شد و جبهه گیری های دوباره در مقابل هادی صورت گرفت، پیشنهادهای هادی چه مشکلی داشتند؟

مگر غیر این بود که میخواست تهیه سریال زودتر به نتیجه برسه ؟؟ مگر بچه ها از اینکه تو دانلود سریال مشارکت میکردند ناراضی بودن؟

مگر این اولین یارگیری برای تامین هزینه دانلود که اینچنین تند و غیرمنصفانه با هادی برخورد شد؟

مگر هادی از این یارگیری قصد سود و نفع شخصی رو داشت؟ ( خلافش تابحال ثابت شده)
جواب شما رو اينجا دادم:

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1552787&postcount=54

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
(خواهر فریدا-دنی عزیز- pilot-امین -هستی-وحید-جناب مردی-جناب ایزدی- رضا ی عزیز-Anek- درپیت و ....) و سایر دوستانی که تشکر از لطف بیدریغشون از عهده بنده ناچیز خارجه

من از شما متشکرم پويا جان ولی اجازه بده به پست هايی که زدی پاسخ بدم:

ولی با کمال تاسف باید بگم به نظر بنده در این چند مدت اخیر نسبت به دوست خوبمون هادی عزیز داره کم لطفی میشه.
مگه هادی جز خوبی و محبت در حق دوستان انجام داده که بعضا" با بی مهری ( به نظر من غیرعمدی) باهاش برخورد شده.

بر خلاف شما ، من عقيده دارم اينجا به کسی بی مهری نشده و هر کسی هر رفتاری که باهاش ميشه ، خود اون شخصه که سازندهٔ اون رفتاره ! مگه همين چند وقت پيش من نميخواستم در شورای حل اختلاف ، وحيد رو محکوم کنم به تهمت زدن به خودم ، ولی چون يک واژهٔ 2 پهلو در جمله بندی عريضهٔ خودم به کار بردم ، علی به جای وحيد خود من رو مواخذه کرد ؟ پس خودم کردم نه ؟ پس نبايد به اون دليل فکر کنم که تبعيض شده نه ؟

به نقل از pooya007;1552492همونطور که نسبت به همه فعالان بخش مشارکت اظهار ارادت دارم باید این مورد رو هم پذیرفت که هادی جز فعالترین افراد این بخشه و این بخش مقدار بسیار زیادی از پیشرفتش رو مدیون تلاش های هادی هستش. مگه همین هادی نیست که هر چند ماه یکبار کلی سریال جدید رو وارد مرحله پخش میکنه ( همون سریالهایی که هیچکس تا بحال حتی درخواستشون رو هم نداده ولی هادی با حداکثر سخاوت و بدون کوچکترین منت و با هزینه شخصی به مرحله پخش رسونده) کم نیستند این موارد..... پرندگان خارزار (The Thorn Birds) -کنت مونت کریستو -گمشدگان -24-Alias- angels in america- Bamgkok hilton و ..... اینجا جز بسیار کوچکی بودند (کل مجموعه ای رو [URL="http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1064466&postcount=1" :
اینجا[/URL] ببنید) از مجموعه هایی که هادی عزیز بدون وجود تاپیک هماهنگی دانلود و خرید و

یارگیری و ... به مرحله پخش رسونده که اگر برای هرکدام از این سریالها تاپیک خرید و مشارکت ایجاد میشد حداقل

بیشتر از یک ماه نیاز به زمان داشتند که سریالها به مرحله پخش برسند................

با این همه تلاش و لطف خالصانه ای که هادی در حق بخش اشتراک داشته ، نه تنها هیچ جا هیچگونه تشکر و

قدردانی از ایشون نشده ، بلکه .......................... بماند
164.gif

گر چه ممکنه کمتر کسی از زبان من باور کنه : اما من به شخصه از ايشون به خاطر اين تلاش ها صميمانه قدر دانی ميکنم ! اينو از ته قلب ميگم ! اما در کنارش ، مسايل رو هم قاطی نميکنم !!!

ولی به هر جهت ، با شرایط فعلی نمی تونم ادامه بدم . متاسفانه عطش قدرت طلبی دوستان بر همه فعالیتهای من سایه انداخته و توان تمرکز بر روی وظیفه اصلی را از من سلب کرده ...

اگر روزی این دوستان به سر کارهای اصلیشون رفتند و اجازه دادند اشتراک نفس بکشه در خدمت دوستان هستم و اگر شرایط مهیا نشه در انجمن دیگه ای در همین فروم در کنار دوستان خواهم بود .
.

جملات شما حتی در بطن مشاجره هم سوز دار و تير داره ! تا حالا به اين فکر کرديد که اگه با فريدا (که يک دختره و حس دخترانه هم به طور فطری داره ) کمی ملايم تر صحبت ميکرديد ، نتيجهٔ بهتری ميگرفتيد ؟ بنده در اين فروم شايد بيشترين نيش ها رو از طرز صحبت و رفتار شما خورده باشم ، اما هيچ وقت سعی نکردم که پاسخ شما رو به زبان خودتون بهتون بدم !چه بسا اگر اين کار را ميکردم ، شما اين رفتارتون در ضمينهٔ توقف پخش رو زودتر لحاظ ميکرديد !

سلام به همه دوستان
به هر صورت ، خوب یا بد ، تا مدیری با تدبیر مثل آقای Live For What? در انجمن اشتراک نباشه ، ققنوسی هم نخواهد بود ... ققنوس ها فقط در قله خونه می سازند و از زندگی در ارتفاع پست لذت نمی برند ...

خانم فریدا ، این اشتراک برای شما . امیدوارم ارزش تمام کم لطفی هایی که شما و اعوان انصارتون در حق من و بقیه دوستانی که سر تعظیم فرود نیاوردندکردید را داشته باشه دوست عزیز . شما برنده شدی .
.

واقعاً چرا بايد فکر کنيم علی ناجی بخش مشارکته ( که يه جاهايی هست ) و فريدا قاتل بخش مشارکته ، در حالی که همين فريدا بود که تا چندی قبل stingers , snowy river , و هزار جور اجيل و شيرينی ديگه واسمون ميفرستاد ؟
با يکی از دوستان خوشفکر صحبت ميکردم و ماجرا رو براشون تعريف ميکردم که اينجوری شده و اونجوری شده ، ايشون ميگفت : واقعاً حيفه که نيروی به اين عظيمی در جهت تهيهٔ آنچه ميخواهيم مصرفت نشه و در عوض در جهت جدالی هرز بره که اگه پامونو از خونه بزاريم بيرون تو کوچه و خيابون نمونه هاش زياده !!

ارزو می کنم دوستان مثل من ضعیف نباشند و زود میدون را خالی نکنند تا شاهد تبدیل این انجمن به کپی دیگری از انجمن انیمیشن نباشیم ...
.

اگه به نظر دوستان به عهده گرفتن موقتی پخش توسط بنده برای پاره اي از سريال ها ميتونه کمکی به حل موقتی مشکل حاد ايجاد شده بکنه من حاضر هستم ! فقط برادر هادی بايد صورت کار هايی که بايد بزنم رو به من بده و يکی از مديران بايد رسماً قبول کنه که بنده اين کار رو انجام بدم !
اما اگه فکر ميکنيد اوضاع بدتر ميشه من مطیع هستم !

پیشنهادهای هادی چه مشکلی داشتند؟

مگر غیر این بود که میخواست تهیه سریال زودتر به نتیجه برسه ؟؟ مگر بچه ها از اینکه تو دانلود سریال مشارکت میکردند ناراضی بودن؟

مشکلش اين بود که سريال ميتونست رايگان دان بشه ، چرا با هزينه کردن آخه بايد دان بشه ؟ مگه همين هادی نبود که ميگفت بهتره جايی که نياز نيست هزينه نکنيم و در عوض مشارکت کننده ها تو 4 جا که مفيدتر هستند هزينه کنند ؟ صرف اين دلیل که هزينهٔ دانلود کم ميشد بايد اون قانون رو نقض ميکرد ؟

مگر این اولین یارگیری برای تامین هزینه دانلود که اینچنین تند و غیرمنصفانه با هادی برخورد شد؟

مگر هادی از این یارگیری قصد سود و نفع شخصی رو داشت؟ ( خلافش تابحال ثابت شده)

به نظر من اگه هادی جو رو متشنج نميکرد به يک فضای برد برد ميرسيد و عملا مشاجره اي هم با فريدا انجام نميداد . اگه صبر ميکرد تا چند نفر بيايند و بگويند که مشارکت ميکنند و تعداد به حد کافی ميرسيد و در جواب فريدا هم ميگفت که اين خواست بچه هاست و نميتونه خلافش رفتار کنه عملا فريدا در يک وضعيت منفعل قرار ميگرفت !
پس همه قبول ميکنيد که هادی خودش باعث اين مشکلات شد ؟

چرا قضیه رو اینقدر پیچیده می کنین؟ نشد 2 هفته پشت سر هم رو گروهی و بدون دعوا کار کنیم! شماها که اخلاق همدیگه دستتون اومده بنابراین نباید اینقدر زود کار به دعوا و قهر کردن برسه!

شما به مطلب خوبی اشاره کرديد ! بيشتر مشکلات ما به اين خاطره که نميدونيم چجوری بايد با هم همزيستی کنيم .، به قول يکی از دوستان ، ميگفت : شما ( من رو ميگفت ) همزيستی رو خوب بلدی ، آدمی که تو بازارچه فعاليت ميکنه خيلی سخته که بتونه تو اشتراک هم مفيد باشه ! ( خود هادی يادمه با اون طرز فکر منفيش راجع به من ، يه زمانی ميگفت شما سودت بيشتر از ضررت برای اشتراکه پس بمون ) ! ميخوام بگم مشکل رو کسی عليه هادی به وجود نياورده ! هادی خودش عليه خودش اقدام کرده !

ما هم دوست داریم هادی:heart:

یه سوال جناب هادی در کجا و کدوم پست به کسی بی احترامی کردن !؟

آقای محمدی من نبايد بيام مسايل رو برای شما شرح بدم که ! پست ها مشخصه ، بريد بخونيد ، ميبينيد کجا و به کی بی احترامی شده !

---------------
در پايان ، ميدونم ممکنه دوستان در قبال اين پست موضع بگيرند ، ولی اميدوارم اين موضع گيری منصفانه باشه

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
هادی جان ! میدونم که حق داری ولی خواهش میکنم که نرو .:(

sahar2ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو رو خدا بس كنين خوب ؟
ما همتونو دوست داريم.همتون زحمت مي كشين اونم بدون چشم داشت.چرا اين انجمنو خراب مي كنين. من خيلي وقت نيست اومدم اينجا ولي از وقتي پيداش كردم روزي نيست كه نيام. من سريالايي رو كه آرزوي دوباره ديدنشونو داشتنم با كمك شما ها به دست آوردم.
خيلي دوستتون دارم همتونو. پس تورو خدا دعوا نكنين.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
دوستان لطفا انقدر کل کل نکنید، وگرنه ناچار میشم پست ها رو پاک کنم.

در مورد مساله اخیر؛ قبلا هم گفته شده، اینجا یه انجمن آزاده. فعالیت آزاده و عدم فعالیت هم آزاده. حضور تک تک دوستان برامون بسیار ارزشمنده و از اینکه مهره های خوب انجمن برن خیلی ناراحت میشیم و تلاشمون اینه که این اتفاق نیفته. ولی مشخصا همچین شرطی رو نمی تونیم بپذیریم :

به هر صورت ، تا وقتی که ایشون در این انجمن مدیر باشند ، من فعالیت نخواهم کرد ...

نه به خاطر اینکه فریدا مدیره؛ اگه برعکسش هم بود و یه مدیر می گفت با حضور این کاربر توی انجمن من فعالیت نمی کنم، قطعا پذیرفته نمیشد.

زمانی که فریدا گفت دیگه فعالیت نمی کنه من ازش خواهش کردم به فعالیتش ادامه بده. زمانی که علی گفت به خاطر مشکلاتش میخواد استعفا بده ازش خواهش کردم این کارو نکنه و زمانی که مشکلاتش برطرف شد برگرده. در عین حال به این مساله کاملا معتقدم که عدم حضور هیچ کدوم از افراد این انجمن باعث از هم پاشیدنش نمیشه. ولی خب حیفه که به خاطر مسائل کم اهمیت مهره های ارزشمند انجمن برن. بنابراین حالا که جناب ققنوس تصمیم به عدم فعالیت گرفتن هم همون حرفی رو می زنم که به فریدا و علی گفتم.

از جناب ققنوس به خاطر تمام زحماتی که تا حالا برای این انجمن کشیدن (و امیدوارم در آینده هم قبول زحمت کنن) نهایت تشکر رو دارم؛ و ازشون خواهش می کنم در تصمیمشون تجدید نظر کنن.

مسائلی که میشه با بحث حل کرد رو چرا باید به یه مشکل لاینحل تبدیل کنیم؟ گاهی اوقات زیر پا گذاشتن غرور شجاعت بیشتری می خواد تا موندن سر حرف قبلی. باور کنین با یه کم گذشت + فراموش کردن کامل گذشته میشه تمام این مسائل رو حل کرد. چون این مسائل همه ریشه در دعواهای قبلی دارن و اگه اون پیشینه ها نبود کار به اینجا نمی کشید.

امیدوارم دوباره شاهد جو دوستانه قدیم توی بخش مشارکت باشیم و همه دوستان در کنار هم فعالیت مسالمت آمیز داشته باشن!

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
از جناب ققنوس به خاطر تمام زحماتی که تا حالا برای این انجمن کشیدن (و امیدوارم در آینده هم قبول زحمت کنن) نهایت تشکر رو دارم؛ و ازشون خواهش می کنم در تصمیمشون تجدید نظر کنن.

مسائلی که میشه با بحث حل کرد رو چرا باید به یه مشکل لاینحل تبدیل کنیم؟ گاهی اوقات زیر پا گذاشتن غرور شجاعت بیشتری می خواد تا موندن سر حرف قبلی. باور کنین با یه کم گذشت + فراموش کردن کامل گذشته میشه تمام این مسائل رو حل کرد. چون این مسائل همه ریشه در دعواهای قبلی دارن و اگه اون پیشینه ها نبود کار به اینجا نمی کشید.

امیدوارم دوباره شاهد جو دوستانه قدیم توی بخش مشارکت باشیم و همه دوستان در کنار هم فعالیت مسالمت آمیز داشته باشن!

هادي و محمد عزيز به خاطر همه بچه هاي بخش كوتاه بياين ...

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با تشکر از جناب دنیل .

من تا بحال همیشه کوتاه اومدم و پستهای باقیمانده مبین این ادعای منه ...

گرچه همیشه اشتباه از طرف کس دیگه ای بوده و و دوستان هم اکثرا بر این موضوع صحه می گذارند ...

ولی به دلیل اینکه من نمی خوام مثل اقای مردی بخاطر هر چیز کوچیکی ، دچار مشکل بشم و سناریوی ایشون برای من تکرار بشه ، نمی خوام و نمی تونم که از حرفم عدول کنم ...

خانم فریدا مشکلات حل نشده شخصیتی دارند و این مشکلشون را به من و کل انجمن منتقل می کنند .

متاسفم دنی جان . با اینکه برای انجمن زحمت کشیدم ، با اینکهبه اکثریت قریب به اتفاق دوستان رو از ته دل علاقه دارم ، ولی ایندفعه اجازه نمی دم داستانی که هر روز و هر روز داره تو اطرافم مشاهده میشه ، در انجمن اشتراک و برای خودم تکرار بشه ...

من اشتراک را با همه خوبی ها و بدیهاش برای کسانی می گذارم که بارها اثبات کردند ؛ اشتراک ، اولویت دوم بعد ار غرورشونه ...

دیگه من برای جنگیدن بخاطر یک چیز مجازی خیلی پیر شدم . در زندگی واقعیم هر روز چالشهای بزرگتری وجود داشته و داره و دیگه هیچ چیزی نمی تونه اعصاب داغون من را از جریانات اشتراک و داستانهای تکراریش رو توجیح کنه . دیگه نوبت عاشقی ما گذشته و کسی نمی تونه بگه من تاوان عشقم به اشتراک رو پرداخت نکردم . همه جوره پاش وایستادم ولی دیگه بسه . از این ببعد و با شرایط موجود ، مرز بین عشق و حماقت برای خودم هم چندان مشخص نیست ...

جو دوستانه هم مسلما بزودی به انجمن برمی گرده ... وقتی ققنوسی نباشه که به اشتباهات اعتراض کنه ، وقتی دوستان دلسرد شده از اشتراکش نباشند و اشتراک یکدست بشه ، مسلما جو دوستانه ای بین مدیران و کاربران هم طیف وجود خواهد داشت ...

ممنونم از اینکه حداقل پستی بر خلاف نظر قلبیت و در جهت اهداف مدیریتیت زدی ... کاری که کمتر از شما مشاهده کرده بودیم .

از هیچکس کدورتی به دل ندارم ، می دونم برای خیلیها نوع فعالیت من تعجب بر انگیز بود و ته دلشون از نوع فعالیت من رضایت نداشتند و این مساله رو در تیکه هایی مثل فله ای دانلود کردن یا کیلویی پخش کردند متذکر می شدند ... ولی به هر صورت دوره خوبی بود .

من از حرفم بر نمی گردم . تا وقتی ایشون پنل مدیریت داشته باشه و با اون در انجمن قدرت نمایی کنه ، من نمی تونم در کنار دوستان باشم ...

به هیچ فروم دیگه ای هم نمی رم چون این انجمن نمونه ای از کل انجمنهای ایرانیه و اونجا هم برای کسی که متفاوت عمل کنه و نخواد زیر چتر کسی بره ، جایی نیست .

دوستتون دارم

بدرود.

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هادي و محمد عزيز به خاطر همه بچه هاي بخش كوتاه بياين ...

افشین جون بیدار شو ، مشکل من با محمد نیست ... مشکل من با مدیریت غلط انجمنه ...

لطفا مشکل را شخصی نکن .

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ببخشید من هم اجازه دارم نظرمو بگم؟! :f34r:
درخواست برای استعفای مدیر منطقیه آخه؟ نمیشه دیگه! وقتی یک مدیر رو بدون خواست خودش عزل می کنند که اکثریت خواهان عزلش باشند و اشتباهات بزرگی رو انجام داده باشه و تکرارشون کرده باشه و همه هم قبول داشته باشند که واقعن اشتباه کرده و مدیریت غلطی داره(الان این اتفاق افتاده یعنی؟!)، اگر یک اختلافی بین یک کاربر و مدیر پیش اومد باید یک راهی برای حل کردنش باشه مثلا:

مراجعه به مدیر ارشد

که علی هستش و در صورت نبودش دنی مدیر ارشد هست. ایشان باید در این مورد قضاوت کنند(فکر کنم از وظایف مدیر ارشد همین باشه).
الان بهتره فعلن دعوا نکنید تا علی یا دنی بیان در این مورد تصمیم بگیرن.
ببخشید فکر کردم شاید نظر من بتونه کمکی بکنه.:blush:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
با عرض معذرت من مجبور به حذف تعدادی از پست ها شدم. لطفا مسائل مربوط به بازارچه رو در بخش خودش پی گیری کنین.

من از حرفم بر نمی گردم . تا وقتی ایشون پنل مدیریت داشته باشه و با اون در انجمن قدرت نمایی کنه ، من نمی تونم در کنار دوستان باشم ...

ضرب المثلی هست که میگه هرگز نگو هرگز ... به هر حال ما کاربران بخش شما رو مستعفی تلقی نمی کنیم. هنوزم امیدوارم تجدید نظر کنین چون مساله واقعا با بحث قابل حله.

اگر یک اختلافی بین یک کاربر و مدیر پیش اومد باید یک راهی برای حل کردنش باشه مثلا: مدیر ارشد که علی هستش و در صورت نبودش دنی مدیر ارشد هست. ایشان باید در این مورد قضاوت کنند(فکر کنم از وظایف مدیر ارشد همین باشه).
الان بهتره فعلن دعوا نکنید تا علی یا دنی بیان در این مورد تصمیم بگیرن.

البته من مدیر ارشد نیستم
rainbowf.gif

این مساله با قضاوت حل نمیشه متاسفانه. فقط با توافق بین هادی و فریدا و رفع سوء تفاهم ها قابل حله
balloony.gif

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
این مساله با قضاوت حل نمیشه متاسفانه. فقط با توافق بین هادی و فریدا و رفع سوء تفاهم ها قابل حله
balloony.gif

دنی جان در صورتی که ايشون از حرفشون برنگردند چی ميشه ؟ از شما به عنوان يک مدير دارم ميپرسم ؟

امیرفرخ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس همه قبول ميکنيد که هادی خودش باعث اين مشکلات شد ؟

به هییچ وجه این عبارت رو قبول ندارم...به نظر من این جوری نیست...
بعدشم، من از خیلی از دوستان که زحمت اشتراک رو میکشن و پخش کننده هستن فیلم و سریال گرفتم... ممنونم از زحمت همگی، ولی کسی به زیبایی هادی کار نمیکنه...
بعیید میدونم کسی توانایی جایگزین شدن هادی رو داشته باشه برای پخش این همه سریال، در کمترین زمان و بهترین کیفیتت...
هادی، واقعا ناراحت شدم وقتی دیدم گفتی میخوایی بری...اگه میشه تجدید نظر کن رو تصمیمت...

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
به هییچ وجه این عبارت رو قبول ندارم...به نظر من این جوری نیست...
بعدشم، من از خیلی از دوستان که زحمت اشتراک رو میکشن و پخش کننده هستن فیلم و سریال گرفتم... ممنونم از زحمت همگی، ولی کسی به زیبایی هادی کار نمیکنه...
بعیید میدونم کسی توانایی جایگزین شدن هادی رو داشته باشه برای پخش این همه سریال، در کمترین زمان و بهترین کیفیتت...
هادی، واقعا ناراحت شدم وقتی دیدم گفتی میخوایی بری...اگه میشه تجدید نظر کن رو تصمیمت...

همهٔ ما ايراد هايی داريم ! حالا چون گفتند بحث نکنم نميخوام بگم سفارش طولانی مدت هم داشتند يا نه !
به هر حال بنده هم اميدوارم ايشون بمونند !

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
رفتن هر کدوم از فعالان اشتراک، باعث عقب افتادن و ضربه خوردن این بخش میشه، هر چند که بشه جایگزینشون کرد(چون به هر حال کلی وقت و انرژی هدر میره).
همه تون با هم باشین لطفن، اینقده گیر ندین به هم، وگرنه....!
screaming.gif

(ببخشید که لحنم کمی شبیه دستور دادن شد، گیر دادم که نظر بدم!:blush:)

علی یار

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب یعنی الان من کاربر باید چه کنم ؟ چرتکه بندازم که سودم درفعالیت آقای ققنوس بیشتره یا خانم فریدا ؟ !!Waagege.gif

با توجه به اینکه اینجا بخش مشارکت هست فکر نمی کنید این دیدگاه دور از شان بخش باشه ؟4fvgdaq_th.gif

اختلاف سلیقه همیشه بوده وهست . بهتره یه راه منطقی برای حل اون پیدا بشه .shake2.gif

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
من تا جایی که میتونستم تاپیک رو خوندم تا کمی در جریان ماجرا قرار بگیرم
راستش من مدتی هم بود یک سوال برام مطرح بود ، برخی از دوستان بخش انیمه که کاملا منتقل به فروم خودشون شدند عجیب بود که باز هم اینجا مدیریت رو رها نکردند .
البته من خودم اونجا هم عضو هستم و از این عزیزان جز خوبی چیزی ندیدم ، منتها این وضعیت با توجه به مشکلات و اختلافاتی که قبلا هم وجود داشت ، با استعفای برخی دوستان از مدیریت در پی تی و تمرکزشون در فروم دیگه میتونست این مشکلات بر طرف بشه . از طرفی اون فروم هم به فعالیت بیشتری نیاز داره تا جای خودش رو پیدا کنه .
البته این مدیران با توجه به تجربه ی مدیریتی که دارند ، واقعا حضورشون ارزشمند هست .
بنابر این من یک راه به نظرم میرسه که امیدوارم دوستان جدی بهش فکر کنند
با توجه به فعالیت گسترده ، منحصر بفرد و بسیار عالی هادی عزیز که همه اعضا را با سرعت عمل و دقت و سلیقه ش مورد لطف قرار داده و همه ایشون رو بخش جدایی ناپذیری از اشتراک در این فروم میدونیم ، پیشنهاد میدم ایشون در کنار سایر دوستان سمت مدیریت داشته باشند و مسئولیت بخش مشارکت رو بپذیرند ، چون این بخش اونقدر بزرگ و محبوب هست که مدیریت کنونی هم به نظر میرسه نیاز به تقویت داشته باشه .

همگی موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا