• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
دنی جان در صورتی که ايشون از حرفشون برنگردند چی ميشه ؟ از شما به عنوان يک مدير دارم ميپرسم ؟

با توجه به صحبت های پست قبل فکر نمی کنم ابهامی باقی مونده باشه.

با توجه به فعالیت گسترده ، منحصر بفرد و بسیار عالی هادی عزیز که همه اعضا را با سرعت عمل و دقت و سلیقه ش مورد لطف قرار داده و همه ایشون رو بخش جدایی ناپذیری از اشتراک در این فروم میدونیم ، پیشنهاد میدم ایشون در کنار سایر دوستان سمت مدیریت داشته باشند و مسئولیت بخش مشارکت رو بپذیرند ، چون این بخش اونقدر بزرگ و محبوب هست که مدیریت کنونی هم به نظر میرسه نیاز به تقویت داشته باشه .

همگی موفق باشید

در مورد مدیریت جناب ققنوس چند صفحه قبل توی همین تاپیک بحث مفصل شده ...

frog

Registered User
لایک‌ها
36
هادی جان . خیلی آقایی ،

اگه ایندفعه رو هم آقایی کنی و برگردی واقعا سنگ تموم گذاشتی .

خدایش کمند کسانی مثل هادی عزیز که بون چشم داشتی برای انجمن مشارکت زحمت می کشن .

من کامل در جریان نیستم و دقیق نمی دونم بحث سر چیه . من هم همه رو دوست دارم و نمی خوام از کسی جانب داری کنم ولی باید حق شناس بود .

------------------------------------------------------------------------------
ویرایش :

من اینو الان دیدم اگه بحث فقط سر http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1552787&postcount=54

این بوده بچه ها خدایش موضوع خیلی هم پیچیده نیست . یه موضوعی پیش اومده حالا سر فراموشی یا هر چی به نتیجه نرسیده . خوب کوتاه بیان دیگه .

ما همتون رو دوست داریم . هم هادی عزیز و هم خواهر فریدا . و هم بقیه

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
سلام دوستان،

به نظرم توي تاپيك مشاركت Buffy، حرفهايي زده شد كه در شأن هيچ يك از دوستان نبود. من هم با دني موافقم. با اينكه تازه اينجا اومدم، بار ها ديدم كه دوستان سر موضوعات قبلي به هم گير ميدن. كاش ميشد همه گذشته ها رو فراموش كنند و به هم يك شانس جديد بدن.

ولي من از مديريت اين قسمت، خانم فريدا انتظار داشتم، حالا كه حداقل مسئوليتي بر عهده شون هست، حل اختلافات شخصي رو به مدير ديگه اي بسپرند و خودشون از جايگاه مديريتي تو اون تاپيك اقدام نكنند.

از ققنوس عزيز هم ميخوام كه تصميم خودشون رو عوض كنند و با يكم حوصله و صبر و گذشت دوستان ديگه رو هم در نظر بگيرند. باور كنيد اين مسئله فقط به ايران و ايراني بر نميگرده. اگر گذشت نباشه، همه جا جهنمه.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
تکرار ميکنم:

آقای محترم

اولين نکته مهم تو اين بخش حفظ احترام و ادب هست! که متاسفانه بار ها و بارها شاهد اين بوديم که شما اصلاً به اين نکته توجه نميکنيد. اگه دوست دارين تو اين بخش فعاليت کنين توصيه ميکنم ، کلام خودتون رو تغيير بدين.

من يه بار ديگه هم سر همين موضوع به شما کارت داده بودم. اگه تکرار بشه باز هم ميدم.

اين يکی از شرايط کار تو اين انجمن هست و شما نميتونين فقط به اين دليل که صحبت بقيه باب ميل تون نيست، هر چی به زبون تون ميرسه رو بيان کنين!

يا به صرف اينکه شما بيشترين زحمت رو ميکشين خودتون رو متمايز از بقيه و مجاز به بی احترامی بدونين.

دادن کارت به علت بی احترامی و توهين حق مدير هست.

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
سلام به همه

از همه قبلا معذرت میخوام اگه فضولی دارم میکنم

من مدت زیادی نیست عضو این فروم شدم ولی به جانه خودم اینجا رو خیلی دوست دارم خارج از مجازی بودنش

گل سر سبد اینجا هم همین بخش مشارکتشه جناب ققنوس هم که جای خود

والا من میخواستم pm بزنم به جناب ققنوس که یه چیزی برای بخش مشارکت بفرستم دیدم اینجا نوشتن که میخوان برند کنار تصمیم ایشون محترم ولی این خیلی سخته من دیدم که ایشون چطور برای اینجا زحمت کشیدن و .....

حالا عاجزانه هم از ایشون و هم از دیگر عزیزان خواهش میکنم یه جوری بشه که این درست بشه

من که کاره ایی نیستم ولی خیلی اینجا رو دوست دارم و همیشه میام و سر میزنم

دیگه چی بگم که این مشکل حل بشه .............

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
تکرار ميکنم:

دادن کارت به علت بی احترامی و توهين حق مدير هست.

اونجا خيلي سخت ميشد بين بي احترامي به مدير و مشكلات شخصي دو كاربر مرز رو مشخص كرد. وقتي يكي از طرفين مديره و خودش رو دگير يك بحث شخصي كرده موضوع فرق ميكنه. در اين مورد نه تنها اخلاقيات، بلكه حق هم حكم ميكنه كه وقتي براي يك قاضي هم مشكلي پيش بياد و با كسي درگير بشه، قضاوت رو به قاضي ديگري بسپره.

به هر حال من نه شما رو ميشناسم، نه جناب ققنوس رو. از خوندن پستهاي آخر هر دو تون هم ناراحت شدم و نظرم رو بدون جانب گيري گفتم.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من دیروزم میخواسیتم پست بزنم گفتم الان باز قضیه وکیل و غیره پیش میاد.. قبلا البته سر این موضوع من توافق کردم.. شاید هادی هم بهانه قرار داده همین موضوع رو.. ببنید اینجا 1 بخش از فرومه.. توش یه سری هدف دنبال میشده.. یه مدیریتی در گذشته گفته اقا این اهداف ما.. شما هستید؟ یا علی ... نیستید هم بازم دستتون درد نکنه..
اون مدیر مشگلی براش پیش امد نتونست بیاد گرچه خیلی حق بگردن این بخش داشت( بهروز رو میگم البته) و بعضی از دوستان شاهد هستند که 6 ماه تمام بخاطر این بخش کارایی کرد که تا اخر عمر هر کاربری از اینجا چیزی گرفته بهشون مدیون باشه.. بعدش هم علی عزیز همون رویه رو ادامه داد.. و خودشم در جریان کارهای قبلی بود..

من از همین تریبون اعلام میکنم که هادی غلط میکنه برای بخش تعیین کنه کی مدیر باشه کی بره کی بمونه.. هر کسی فقط و فقط و مسئول رفتار خودش و اختیار دار کارهای خودش هستش.. اینجا هم که یه کار عام المنفعه انجام میشده.. هیچ طلبی هم بابت کاری که در گذشته انجام شده از کسی نباید داشته باشیم.. ارث پدریمون هم نیست که طلبکارش باشیم.. گرچه باید بقول معروف انگیزه ها رو ایجاد کرد..
حالا مدیریت بخش دوست دارند روند رو مطابق سلیقه خودشون پیش ببرند.. خیلی هم باید ازشون تشکر کرد برای وقتی که میزارند..

الحمدالله از روز تا الانم کلی کاربر و پخش کننده جذب اینجا شدن.. یه سری مثه هادی اینجا 6-7 ماه وقتشون رو گذاشتن کارشون رو انجام دادن حالا فرصت هست برای سایر دوستان... همتون هم میدونید که اگه این محصولا تو بازارچه عرضه میشدن دردسرش برای پخش کننده کمتر بود تا اینجا ولی خوب وظیفه معنوی بود و 100% هیچ منتی هم بر کسی نیستش..

منم از امروز دیگه سفارش جدید قبول نمیکنم.. هر کدوم از سریالها رو پخش کننده های عزیز اتی نداشتند هماهنگ میکنند براشون میفرستم.. البته یه تاپیک کوچیک برای همه محصولات تو بازارچه میزنم و وقتی پخش کننده مشخص شد سر در تاپیکش لینک تاپیک یا تاپیک های پخش رو ذکر میکنم..

بازم برای همه دوستان و بخش ارزوی موفقیت میکنم..
cat33.gif

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
منم از امروز دیگه سفارش جدید قبول نمیکنم.. هر کدوم از سریالها رو پخش کننده های عزیز اتی نداشتند هماهنگ میکنند براشون میفرستم.. البته یه تاپیک کوچیک برای همه محصولات تو بازارچه میزنم و وقتی پخش کننده مشخص شد سر در تاپیکش لینک تاپیک یا تاپیک های پخش رو ذکر میکنم..

بازم برای همه دوستان و بخش ارزوی موفقیت میکنم..
cat33.gif

4787.gif
2126.gif

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
بابا بی خیال هادی جان! نمی دونم چرا توی این بخش اشتراک هیچ وقت جرم با مجازات متناسب نیست! کمترین دعوا عواقب شدید می ذاره!! :(
بین هادی و فریدا در مورد روش تهیه یه سریال بحث میشه (هر دو هم حرفشون قابل تامل می باشد) و بعد نتیجه اش این میشه که بخش دو تا از فعال ترین کاربرهاش رو از دست میده؟
هادی عزیز، این قضیه خیلی ساده تر از این حرف ها هم حل می شد. هر چند می دونم سابقه اش به گذشته برمیگرده و شما خواسته بودید که فریدا هیچ وقت دیگه خطاب بهتون پستی نزنه، ولی باور کنید باز هم ارزش خداحافظی رو نداره.
شما اگه با کسی اختلاف داشتید هیچ جوابی به پست هاش نمی دادید تا موقعی که یواش یواش گذشت زمان مشکلات رو حل کنه و بچه ها آشتی تون بدن (البته به شرط رعایت شئونات اسلامی)!
به خدا این حرف ها رو به خاطر فیلم و سریال نمی زنم، من اصلا چند ماهه که فیلم و سریال نگرفتم و شاید تا مدتها بعد هم نگیرم، ولی خیلی این بخش و بچه هاش رو دوست دارم و رفتن بچه های به این توپی خیلی برام غم انگیزه.
156fs423159%5b1%5d.gif

kuchulu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به سلامتی همه دوستان دارن یکی یکی می رند!
با این شرایط فکر کنم من کوچولوی کاربر 0 میتونم مدیر بشم!!!!
من از وقتی که اومدم اینجا(2ماه) فقط پست خوندم! خندیدم و ناراحت شدم!!
داداش ققنوس و خواهر فریدا(یکی کاربر فعال یکی مدیر) دعوا میکنند و من کاربر کوچولو فقط:eek::(:blink:
بابا با هر 2شمام!! اگه خواستین میتونین رو من حساب کنین( به قیافه ام نیگاه نکن) با همون قاشق میزنم...!!!!!!!

بابا بسه دیگه!!!!!!!!

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
من دارم همهٔ پست ها رو ميخونم ولی به احترام حرف افرادی چون دنی ، هيچی نميگم !!

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
من دارم همهٔ پست ها رو ميخونم ولی به احترام حرف افرادی چون دنی ، هيچی نميگم !!

ديگه الان چه فرقي ميكنه؟ شما اون موقع كه نبايد سنگ اندازي ميكردين، كار خودتونو كردين. حالا هم ادامه بدين ببينين چند نفر ديگه رو ميتونين از اين بخش مايوس كنين...

وحيد و ققنوس توي تاپيك مشاركت غرور و تعصب خيلي به ما لطف كردند و كلي سريال رو مجاني دانلود كردند. مشاركت بدون اونها خيلي سوت و كور ميشه. باعث تاسفه كه اينجا همچو جوي به وجود اومده.

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
وحيد و ققنوس توي تاپيك مشاركت غرور و تعصب خيلي به ما لطف كردند و كلي سريال رو مجاني دانلود كردند. مشاركت بدون اونها خيلي سوت و كور ميشه. باعث تاسفه كه اينجا همچو جوي به وجود اومده.

ما هنوز هم هر سریال یا فیلمی که دوستان اون تاپیک بخوان دانلود می کنیم .

مهم این نیست که rax یا ققنوس کجا فعالیت کنند ، مهم اینه که فکرشون پیش شما دوستانه و هر کمکی که بتونند برای پیشرفت فروم داشته باشند ، دریغ نخواهند کرد ...

اشتراک بدون من و با من ادامه می ده . مهم اینه که باور کنیم اشتراک ، یک رویا نیست و می تونه در صورت هماهنگی ، به واقعیت تبدیل بشه ...

پروار را بخاطر بسپار دوست خوب من ، پرنده مردنی است ... !

دوستدار همه شما عزیزانی که محبتتون من را شرمنده و شرمنده تر می کنه ...

ب . د . ر . و . د

پ . ن : دوست خوب من ، شان شما خیلی بالاتر از اینه که بخواین وارد این بازیهای بچه گونه بشین . از شما و همه دوستانم استدعا می کنم درگیر این مباحث پیش پا افتاده نشند ... شما لطفا اشتباه من را تکرار نکنید ، این دوستان می دونستند و میدونند دارند چی کار می کنند و اکثریت خاموش هم همیشه بدرستی قضاوت کردند پس دلیلی نداره چیزی که همه به اون ایمان داریم را فریاد بزنیم ...

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
ديگه الان چه فرقي ميكنه؟ شما اون موقع كه نبايد سنگ اندازي ميكردين، كار خودتونو كردين. حالا هم ادامه بدين ببينين چند نفر ديگه رو ميتونين از اين بخش مايوس كنين...

البته استاد اصلا فکر نمیکنم قضایا ربطی به دوستان داشته باشه از جمله دوست عزیزمون اقای ایزدی و سایر دوستان از جمله استاد فریدا .. من اصلا پست هارو هم نخوندم خداوکیلی .. یعنی وقتشو نداشتم.. 1-2 بار هم قبلا گفته بودم که مشگلات بخش مشارکت یکم زیاد شده این چند وقت بهتره کارها یکم تحول درش ایجاد بشه.. والا قبلا هم بحث شد که حالا من خودمو تکی میگم اصلا به حرفهایی که زده میشه به عنوان مسئله شخصی نگاه نمیکنم..:)

در ضمن اصلا هم نگفتم کمک نمیکنم به بخش.. گفتم دوستان الان پتانسیل کافی برای تهیه سریالها دارند.. و پتانسیل پخش رو هم دارند.. روز اولی هم کار شروع شد قرار بود دوستان کمک کنند تا بخش وضع فعلی رو پیدا کنه.. بعدش هم دوستان تازه نفس کارو ادامه بدن.. هیچ منافاتی با این نداره که اگر کمکی میشه انجام بدم من دریغ کنم.. گرچه سیاست بخش بالطبع تغییر میکنه و این مسلم هستش که وقتی به مدیر اختیار برای اعمال نظم ندیم سر رشته کار از دست همه خارج میشه.. باور کنید بنده رو بن هم میکردن بازم احترام میذاشتم به تصمیمیشون.. چون قبول مسئولیت کردند.. من نوعی شاید بعضی وقتا از کوره در برم ولی سنگ محک عملکرد مدیرا که نیستم.. قضاوت شخصی حق دارم انجام بدم در مورد افراد ولی تسلی دادن این قضاوت به فروم اگر هم تا بحال از روی عصبانیت بعضی مواقع انجام دادم کار اشتباهی بوده.. حتی اگه بر فرض خواستم حقوق کاربران رو زنده کنم..
حالا این قضایا رو شما اینطور تعبیر نکنید که اهرمی هستش که بنده بگم چون یه سری کارها رو قبلا من انجام میدادم حالا که حرف حرف من نیست و کاری که من میگم انجام نمیدید دیگه اون کارها رو انجام نمیدم.. همه تصدیق میکنند که الان کاربرانیب داریم که دلسوز هستند و مدافع بخش و حاضرند متعهد بشن برای پخش کلیه اثار من و هادی .. انوقت شما تصور کن بنده بیام بخاطر خود خواهی شخصی این پتانسیل رو از بین ببرم؟
اگر هم کسی مدعی هستش که بخش پتانسیل پخش کردن نداره من برزاش جواب قاطع دارم که کلی سریال هستش که ماها التماس پخشش رو میکنیم و سر پخش کردنش انقدر متقاضی داره دعواست..

در کل بگذریم ..:)

mmx_2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به كليه دوستان

با توجه به اينكه من ADSL ام قطع شده و دسترسي به اينترنت ندارم در جريان نبودم . و فعلاً از منزل اقوام اين پست رو ميزنم .

با توجه به محبت مديران عزيز نسبت به دوست عزيزم هادي

و محبتهايي كه قبلاً نسبت به من داشتند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تا اطلاع ثانوي دوستان به حساب من پول نريزند .

البته كساني كه قبلاً پول بحساب واريز كردند حتماً سفارششون ارسال ميشه.

sahar2ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واي خداي من!!!!! پس اعتصاب شده. اينجام شده دانشگاه تهران مثل اينكه 16 آذر روي همه تاثير گذاشته.
تو رو خدا به خاطر ماها كه دوستتون داريم فرقه و حزب درست نكنين.تفرقه همه جا باعث نابودي شده ها.

ieeeman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واي خداي من!!!!! پس اعتصاب شده. اينجام شده دانشگاه تهران مثل اينكه 16 آذر روي همه تاثير گذاشته.
تو رو خدا به خاطر ماها كه دوستتون داريم فرقه و حزب درست نكنين.تفرقه همه جا باعث نابودي شده ها.

پس بخوان ونتیجه بگیر
صحبتهای ققنوس صفحات 36 و37

--------------------------------------------------------------------------------

با سلام به همه دوستان ...

امروز دوستی در پیغامی خصوصی از داستانهای این چند وقته مشارکت گله مند بود و از من درخواست کرده که کوتاه بیام و مصالح اشتراک را اول در نظر بگیرم و ...

از طرفی حرف ایشون کاملا درسته ، فضای اشتراک در این روزها متشنجه و این موضوع موجب دلزدگی کاربران شده و از طرف دیگه مباحثی که از طرف دوستان بیان شده ، حقایقی بوده که به دلیل حل نشدن در وقت مناسب مثل پیچکی رشد کردند و امروز داره اشتراک را خفه می کنند ...

بررسی نکات مثبت و منفی طرفین:

1 – در اولین قسمت می خوام به خودم بپردازم .

نکات منفی : من حرفی را پیش خودم نگه نمی دارم و هنگامی که ببینم حقی داره پایمال میشه دوستی و رفاقت را فراموش می کنم و رک صحبت می کنم . دوستان بعضا گله مندند که چرا مشکلات را در صفحه اصلی انجمن مطرح می کنم و از طریق پیغام خصوصی پیگیری نمی کنم ...
برای من شتباه ، اشتباهه و مدیر و کاربر عادی نمیشناسه و باید حل بشه ... هر اشتباه کوچکی موجب اشتباهات بزرگ و بزرگتر در آینده خواهد شد .
استفاده از کلمات تند در پستها که بعضا موجب دلگیری شنونده شده است .
ار تیپ فروشنده و کاسب بیزارم و هیچوقت نمی توند نظر خوبی در مورد این قماش دوستان داشته باشم مگر اینکه خلافش ثابت شود .

2 –مدیر Linghuchung ( خواهر فریدا ) ...

نکات مثبت :

ایشون همیشه کمک در خرید ها بودند و هستند و همیشه یکی از مشارکت کننده گان هستند . از امکانات محدودی که دارند به بهترین شکل در جهت کمک به اشتراک استفاده می کنند .
اطلاعات خوبی در زمینه انیمیشن و بعضا سریالهای تلویزیونی دارند .

نکات منفی :

با هیچ چیزی مثل تملق نمی تونید خودتون را در دل ایشون جا بدین ... همیشه در برابر کسانی که تعریفشون را می کنند از خودشون ضعف نشون می دند .

از امکانات مدیریتیشون بعضا در جهت منافع شخصی استفاده می کنند .

در هنگام بروز مشکل با کاربرانی که مخالف نظراتشون هستند با امتیاز دادن به کاربران مخالف این گروه که بعضا وجهه خوبی در بین دوستان انجمن ندارند ، سعی در کنترل جو انجمن می کنند که این امر تا کنون نتیجه ای بجز کدورت کاربران فعال و ماهیگیری دوستان بدنام از آب گلالود نداشته است .

معمولا کینه فرد مخالفت کننده را به دل می گیرد . ممکن است ماهها بعد بخاطر مشکلی کوچک به پای قربانی پیچیده و نابودش کند .

3 – استاد دانیل

نکات مثبت :

بجز مواردی که در مورد مدیر همین انجمن فضاوت می کند ، منطقی است .
اطلاعاتش در زمینه فیلم خوب است .
معمولا از برخوردهای چکشی اجتناب کرده و سعی در حل مسالمت آمیز مشکلات دارد .

نکات منفی :

زیر سایه دیگز مدیر انجمن خواهر فریدا قرارداشته و سعی در بیرون آمدن از حاشیه و ایفای نقش محوری بجز در مواردی خاص ندارد .
با خواهر فریدا رودربایستی دارد .
بجز پاک کردن پستها نکته مثبت دیگری در این روزها از ایشان دیده نمی شود . البته دلیل این امر را می توان به خستگیشان از مباحث هر روزه انجمن مربوط دانست ولی این موضوع نباید دلیل کم شدن فعالیتهای مدیریتی ایشون در انجمن باشد.
نقش سخنگوی انجمن نابود شده انیمیشن را بازی کرده و در مورد این انجمن تعصبات افراطی دارد .

3 – مدیر عزیز Live For What …

نکات مثبت :

منطقی است .
با تبعیض مخالف است .

نکات منفی :

بدلیل مشکلات کاری کمتر به انجمن سر می زند و معمولا وقتی به انجمن می آید که دعوا به جاهای باریک رسیده و کاری از شخص دیگری برنمی آید .
بدلیل قوانین نانوشته فرومها ، با مدیران انجمن مماشات می کند مگر یاکه اش خیلی شور شده باشد .

اما مهمترین مشکلاتی که معمولا از آرام شدن فضای اشتراک جلوگبری می کند :

1 – تصمیمات سلیقه ای مدیران انجمن .

2 – امتیاز گرفتن کاربران متملق و فشار بر دیگر کاربران فعال .
3 – حل نشدن مشکلات قدیمی به دلایلل مختلف از قبیل رودربایستی و تعارفات متداول

4 – عدم دخالت مدیر ارشد انجمن به دلیل مشکلات کاری .

راه حلهای پیشنهادی :

شرح وظایف کاربران فعال انجمن مشخص شود و وظایف مدیریتی ، پخش و خرید از یکدیگر جدا شود .

بطور مثال ، سوال که همیشه در انجمن مطرح شده این است که نحوه انتخاب پخش کننده برای سریالهای خریداری شده از چه قانونی تبعیت می کند ؟؟ چرا از پخش کننده های داوطلب و ظرفیت آنها استفاده نمی شود و سریالها در اغلب موارد به تیمی خاص برای تبدیل و پخش سپرده می شود ؟؟
چرا تیمی برای تبدیل سریالها از دی وی دی به دایوایکس هنوز تشکیل نشده با اینکه خیلی از دوستان علاقه مند به انجام این عمل بودند .
چرا همه مبالغ سریالهای خریداری شده باید توسط شخصی خاص گردآوری شده و از سایر کاربران در این موارد کوچک نیز استفاده نمی شود ؟؟

وظایفی که باید طبقه بندی شوند و سوالات بدون جواب ( از نظر من ) :

1- خریداری سریالها بعهده کیست و ایا این وظیفه برتری نسبت به دیگران برای شخص خریداری کننده در برخواهد داشت ؟؟
2- هنگام رسیدن سریال به ایران ، چگونه پخش کننده جدیدی برای سریال انتخاب می شود ؟
3- چگونه از ظرفیتهای دانلود افراد مشارکت کننده استفاده می شود ؟
4- مبلغ نگهداری سریالها در خزانه از کدام منبع باید تامین شود ؟
5- یک مدیر تا چه اندازه می تواند در روند اشتراک یک سریال در انجمن دخالت کند و چه راهکارهایی جهت جلوگیری از برخوردهای شخصی مدیران یا کاربران فعال در روند کلی اشتراک سریالها در انجمن اندیشیده شده
6- مرجع حل اختلافات در انجمن کیست و این مرجع تا چه اندازه می تواند نقش بیطرف بازی کند .
7- مرجع مشخص کننده هزینه اضافی گرفته شده از کاربران هنگام اشتراک کیست و چه اولویتی برای هزینه این مبالغ وجود دارد .

در پایان ، من حرف خانم هستی را تکرار می کنم که اشتراک به همه نیروهاش احتیاج داره ... اگر من خواهر فریدا را آزردم از ایشون عذر خواهی می کنم چون ایشون زحمات زیادی برای انجمن کشیدند و دوست ندارم این مشکلات باعث بشه ایشون دلگیر بشند . (( گرچه امیدوارم رویه فعلیشون را به سود همه کاربران انجمن کمی تغییر بدند ))

دیگه اینکه از همه دوستانی که در این مدت شاهد این درگیری بی انجام بودند هم عذرخواهی می کنم . از مشکل و تشنج در انجمن بجز اشخاصی معدود هیچکسی سود نمی بره ... همه شما دودستان خوب من بودین و هستین .

از همه دوستان هم خواهش می کنم در کنار ما باشند و به قویتر شدن انجمن کمک کنند .

دوستتون دارم

بدرود .

تقویم اشتراک در یکساله آینده
--------------------------------------------------------------------------------

با سلام به دوستان

تقویم یکساله آینده انجمن اشتراک :

16 آذر 86 : نیروهای تحت فرمان و کوتوله های تحت الحمایه فشار حملات را بیشتر کرده و با کمک پارتیزانهای کشورهای تازه استقلال یافته ، ضربات سختی به اعصاب و روان حزب اکثریت کارگران ازاد ( اکا ) وارد نمودند

17 آذر 86 : جمعی از کاسبکاران انجمن با پوشیدن کفن و شعارهای خواهر جان ، خواهر جان ، حمایتت می کنیم به میتینگ حزب اکثریت کارگری حمله کرده و صدماتی جدی را به اعضای اصلی این انجمن وارد آوردند

20 آذر : ریاست جمهوری انجمن جناب آقای استاد دموکراسی ، طی نطقی قرا همه کاربران را به آرامش و گرفتن دست یکدیگر فراخوانده و از همه گروههای درگیر طلب خویشتنداری کردند ... همچنین ایشان رعایت کامل عدالت در این انجمن را مجددا تاکید کردند ...

25 آذر : پارتیزانهای کشورهای تازه استقلال یافته با دریافت قولی مبنی بر گرفتن پخش ذخایر حزب کارگر پس از پیروزی ، تجدید قوا کرده و حملاتی سازماندهی شده را به اهداف از پیش تعیین شده آغاز کردند ...

30 آذر : در گردهم آیی مخفی که در دفتر پیغامهای خصوصی صورت گرفت ، رییس انجمن کاسبکاران با گرفتن امتیاز پخش سریالهای تلویزیونی جدید ، روح خود رابه شیطان فروخت ...

10 دی : خواهر جان با تقدیم دادخواستی ، اعلام عدم صلاحیت حزب کارگران ازاد را از ریاست جمهوری جناب استاد دموکراسی خواستار شد ... ریاست جمهوری این تحقق امر را موکول به نظر سنجی از کل کاربران نمود ...

15 دی : آغاز نظر خواهی مبنی بر بی کفایتی حزب کارگران ازاد در انجام وظیفه محوله ...

17 دی : نتایج تا ساعت 8 شب : موافق 12 نفر . مخالف 120 نفر

19 دی : رییس انجمن کاسبکاران از روز 15 دی کمتر در محافل عمومی دیده می شود ... همچنین گزارشاتی مبنی بر توقف فعالیت میل یاهو به دلیل ثبت نامهای همزمان کاربران از ایران گزارش شده ... آخرین نتایج تا 12 شب : موافق 15 نفر و مخالف 220 نفر .

20 دی : در اتفاقی بی سابقه ، پس از بیدار شدن کاربران در صبح امروز ، نتایج 221 موافق در برابر 220 مخالف مشاهده شد . رییس جمهور ادامه نظرسنجی را بیفایده دانسته و گفت : نظر سنجی همه چیز را مشخص کرد ... حزب کارگران باید منحل و اعضای آن به سیاهچال بیفتند ...
گزارشهای تایید نشده از بیهوش شده رییس انجمن کاسبکاران بدلیل بیداری 5 روزه حکایت می کند ...

21 دی : دستگیری و اخراج همه اعضای اصلی حزب کارگزان ... همچنین گفته می شود یکی از فعالان و رییس سندیکای پخش انیمیشن انجمن هنگام مقاومت در برابر حکم جلب بضرب گلوله ناشناسی کشته شد ... شایع شده ضارب از پارتیزانهای کشورهای تازه استقلال یافته بوده و با ایشان مشکل شخصی داشته است ...

25 دی : خواهر جان در اجتماع پرشور وفاداران حضور یافته و قول تقسیم سود اشتراک را بین همه کاربران دادند ... رییس انجمن کاسبکاران گاوی در پیش پای ایشان قربانی کرد . شایع شده هزینه این گاو از محل هزینه های فروش سریال ... تامین شده ...
رییس جمهور نیز طی پیغامی این روز را تبریک گفته و فرمودند : ما به داشتن چنین مدیران سختکوش و لایقی افتخار می کنیم ...

1 بهمن : پخش سریالهای اشتراکی بطور عادلانه بین کاربران فعال تقسیم شد : پخش انیمیشن ، پارتیزانهای عزیز تر از جان ، سریالهای درپیت و ژاپنی صد من یک غاز : کاربر بایار بدلیل خدمات بی شایبه در قبل و بعد از کودتا ، سریالهای تلویزیونی پر بیننده با سفارش بالا و فروش عالی به انجمن کاسبکاران به شرط آنکه هر روز حداقل 500 پست با استفاده از کلمه خواهر جان در فروم زده و ارادت خود را به ایشان ابراز کنند ...

1 اسفند : جمعی از کاربران به کند شدن روند پخش سریالها اعتراض کردند ... خواهر جان در نطقی تلویزیونی اعلام کردند : همینه که هست ...
در پی این اقدام ، تیپهای پارتیزانی و کاسبکاران چماق بدست ، به این کاربران حمله کرده و سزایشان را کف دستشان گذاشتند ... رییس جمهور هیچی نگفت چون نفهمید . شنیده ها حکایت می کند ایشان بشدت مشغولند و خبرهای انجمن بطور کامل به ایشان منتقل نمی شود ... بقایای زد و خورد ها بکمک خواهر جان و ندیمه پاک شده و فعلا آرامش در فروم برقرار است ...

اول فروردین : به دلیل بالا بودن تعداد سفارشات و لزوم برقراری عدالت و قانونمند شدن اشتراک ، کاربران به سه سطح طلایی ، نقره ای و حلبی تقسیم شدند . مقیاس ارزش کاربران در تعداد خواهرجانهایی است که در پستهایشان بکار می برند طلایی 10 دیسک ، نقره ای پنج دیسک . حلبی 1 دیسک البته با این شرط که 100 بار عبارت خواهر جان را با مداد مشکی و قرمز نوشته و برای ندیمه پست کنند ...

10 اردی بهشت : بدنبال اعتراض کاربری با نام سیمرغ به روند تقدیم پک اصلی به مدیر انجمن بغلی آقای ژپتو ، و نحوه ارسال سفارشات و تقسیم بندی کاربران ، خواهر جان اعلام کردند که کاسه صبرشان از ناسپاسی و نمک نشناسی کاربران این انجمن کم کم در حال لبریز شدن است و بزودی تدابیر لازم را خواهد اندیشید ...
جناب رییس جمهور هنوز افتابی نشده اند . شایع شده ایشان در حال نگارش آخرین کتاب خود با نام : کاربرد نظرسنجی درپیشبرد اهداف اشتراکی هستند ...

15 اردی بهشت : در میان بهت و حیرت کاربران حلبی و بعضا نقره ای ، فروم EshterakParadise افتتاح شد ... گفته می شود این فروم با حمایت مالی خواهر جان و ندیمه و به مدیریت کاسب کار اعظم افتتاح شده ...

20 اردی بهشت : تاپیکهای انجمن اشتراک ، با کامیون ، وانت نیسان و بعضا فرقون به فروم تازه تاسیس منتقل شدند .

31 اردی بهشت: رییس جمهور بخاطر برقراری آرامش در انجمن از خواهر جان تشکر کرده و به دلیل موفقیت ایشان در آرام کردن جو دو انجمن اشتراک و انیمیشن ، مدیریت انجمن موسیقی را هم به ایشان سپرد ...

بچه ها از اون روز ببعد دیگه پستی تو انجمن اشتراک زده نشده که من براتون تعریف کنم ... ببخشید ...

مدیر عزیز ، لطفا این پست را پاک نکن. چون شما که طاقت شنیدن حرف جدی رو ندارین ، حداقل با شوخی حرفهامون را بزنیم !!!

دوستدار

بدرود

ieeeman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلی خنده دار بود، ممنون

يه کم روحيه منو تو اين همه در گيری عوض کرد.

EDIT:

فقط يه نکته: يه کم دقت کنين حداقل آدرس فروم رو درست بنويسين.

دوستان اگه خواستين اون ور سر بزنين آدرس درست تو امضاء من هست.

نوشته ای از ghoghnuse

اگر من خواهر فریدا را آزردم از ایشون عذر خواهی می کنم چون ایشون زحمات زیادی برای انجمن کشیدند و دوست ندارم این مشکلات باعث بشه ایشون دلگیر بشند . (( گرچه امیدوارم رویه فعلیشون را به سود همه کاربران انجمن کمی تغییر بدند ))

سخن من به شما هم همينه. در رويه تون تغيير ايجاد کنين. شما نميتونين يک هفته تموم هر چی دلتون ميخواد، اعم از توهين و بی احترامی و ... ، به همه کاربران بگين و بعد با يه عذر خواهی فکر کنين همه چيز مثل سابق درست ميشه!

برادر عزيز، رک و پوست کنده، آب من و شما تو يه جوب نميره. بيشتر درگيری هايی که تو اين انجمن اتفاق افتاده از اختلافات من و شما ناشی ميشده! ما الان هم با هم صلح کنيم و اعلام آتش بست، شما فردا روزی دوباره موردی پيدا ميکنين که يه بحث آتشين ديگه راه بندازين! (اين مورد رو تا الان چندين بار امتحان کرديم)

پيشنهاد من اينه که من و شما به هيچ وجه در کار هم دخالت نکنيم و هر کسی کار خودش رو بکنه و سودش رو به انجمن برسونه! چون همون طور که من نميتونم (يا بهتر بگم، حوصله اش رو ندارم که) مثل شما فله اي دانلود کنم، شما هم تجربه منو تو خريد ندارين و تازه بايد 10-15 خريد انجام بدين تا برسين جايی که من هستم.

اگه ميتونين قبول بکنين که بسم ا... اگه نه , ميتونيم از اين آتش بست به مدت يه هفته بعد انتظار يه درگيری ديگه رو داشته باشيم.

البته اگه دوست دارين ميتونين اين قضيه رو هم به نظر سنجی بزارين تا ببينيم چند درصد از بچه با گزينه اينکه من و شما ديگه با هم کاری نداشته باشيم، موافق هستن!؟

جواب تون؟

DarePit

Registered User
لایک‌ها
0
ایولا ، به این میگن جُنبش !

;)

پ . ن : ببخشید میپرسم ، پست من رو کدوم بزرگوار و به چه دلیلی پاک کردند !؟
سپاس:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا