nevisande
Registered User
من هم 1 دی اعزاممه لیسانس ارتش، یک دی ای ها بیایید متحد شویم و دعا کنیم نیرو هوایی بیفتیم،آمین
من هم 1 دی اعزاممه لیسانس ارتش، یک دی ای ها بیایید متحد شویم و دعا کنیم نیرو هوایی بیفتیم،آمین
سلام بچه ها ، من هم یک دی اعزام هستم
متاسفانه من بیماری قلبی رو از پدر و پدربزرگم به ارث بردم و در حرکات شدید ضربان قلبم بسیار بالا میرود ، اینو دکتری که رفتم برای معاینه پزشکی برام نوشته تو اون برگه . میخواستم بدونم اونجا معاف از رزم میشم یا نه ؟ این برگه پزشکی رو با خودم ببرم ؟ این خاطرات شما را که خوندم دلم کباب شد ، ترس افتاده به جونم که با این مریضی که من دارم اونجا 2 روز هم دوام نمیارم :wacko:
من كف پام صاف هست (قابل انعطاف) وقتي رفتم كميسيون نفهميدم معاف از رزمم كرد يا نه؟ فقط ميدونم معافم نكرد.(خيلي نامردن)والله راستیش من هم از ناحیه قلب یه کمی دچار مشکلاتی بودم و من رو معرفی کرند به بیمارستان امام *****
دکتر اونجا آزمایش کردو آخرش هم نوشت معاف از رزم و وقتی دفترچه اعزام اومد نوشته بود معاف از رزم . این معاف از رزمی من خیلی به دردم خورد تو خدمت . واقعا عالی بود . تازه تو کارت پایان خدمت هم نمی نویسن که معاف از رزمی . این هم یکی از مزیت ها
من كف پام صاف هست (قابل انعطاف) وقتي رفتم كميسيون نفهميدم معاف از رزمم كرد يا نه؟ فقط ميدونم معافم نكرد.(خيلي نامردن)
حالا يه سوال داشتم اگر معاف از رزم شده باشم بايد همونجا بهم برگه ميداد يا نه؟
يه سوال ديگه هم دارم ميشه حين خدمت هم برا معافيم اقدام كنم (شايد دكتراي اونجايي كه رفتم خدمت معافم كردن)
ميشه؟
ممنون![]()
اگه سرمو با 20 بزنم آموزشی بهم گیر میدن![]()
اگه معاف از رزم شدی توی برگه اعزام می نویسه ... راستی مگه بهت نامه ندادن ببری **** وظیفه . خوب تو همون نوشته دیگه
آره می شه تو خدمت اقدام کرد برای معافی گرفتن و خیلی هم ساده استا
نه دیگه از طریق بهداری همون جایی که افتادی میری اقدام می کنینامه كه نه.
من فقط يه برگ بود كه يه دكتر **** وظيفه معاينم كرده بود كه نوشته بود صافي كف پا(يه غير از اوني كه پست كرده بودم) ؛ تازه اونو هم خود پست برد **** وظيفه، بعد كه نوبت بهم دادن يه مشت دكتر (3تا ) دكتر اونجا بود كه فقط يكيشون كار ميكرد برگه اي رو كه دكتر قبلي نوشته بود خوند. آخر كار هم همه بيرون منتظر بودن تا يه سرباز بياد معاف شده ها رو بخونه بعدشم اسم من توشون نبود كه ديگه نفهميدم معاف از رزمم كرده يا نه. ميگم همه جا همينجوريه؟
بعد هم امديم از **** وظيفه بيرون . آخه يه سربازي گفت تا يك ماه آينده براتون برگ سبز مياد كه توش نوشته كجا افتادي.
پس تو برگه اي كه مياد اگر معاف از رزم باشم نوشته؟
راستي اگر بخوام حين خدمت اقدام كنم بايد دوباره دفترچه پر كنم و بفرستم؟
ممنون![]()
100 درصد گیر می دن . توی آموزشی چه زیردیپلم چه دکتر با نمره 4
ولی توی خدمت هر مدرکی برای خودش یه نمره ای داره
2 تا 3 ماه ، فرق میکنه جاهای مختلف ولی رو 60 روز حساب کن شماراستی بچه ها الان دوران آموزشی سربازی دقیقا چند روزه ؟
خدمت سربازی دقیقا چند ماهه البته با آموزشی با هم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2 تا 3 ماه ، فرق میکنه جاهای مختلف ولی رو 60 روز حساب کن شما
فعلا 20 ماه
4 ؟!چهههههااااااررررررر![]()
![]()
![]()
حتماً چهار![]()
![]()
![]()
4 ؟!
4 توی زمستونه !! تابستون 0 !!
ضمنا سر یگان هم اگه توی دفتر نیفتادی خودت سعی کن موهات 4 باشه !! چون زیر کلاهه موهات و زود چرب میشه !!
راستی بچه ها الان دوران آموزشی سربازی دقیقا چند روزه ؟
خدمت سربازی دقیقا چند ماهه البته با آموزشی با هم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بستگی داره یگانت کجا باشه ولی در کل آموزشی هر کاری هم که بکنی توجیه نشده حساب میشیو کاری باهات ندارن ولی تو یگان پوست سر ادم رو قلفتی می کنن
آموزشی حداقل برای تحصیل کرده ها راحت ترین قسمت سربازی است. وقتی تو آموزشی 01 به ما می گفتن آموزشی بهترین قسمت سربازیه ، باور نمی کردیم. اما حالا می بینم که چقدر راحت بود.
والله راستیش من هم از ناحیه قلب یه کمی دچار مشکلاتی بودم و من رو معرفی کرند به بیمارستان امام *****
دکتر اونجا آزمایش کردو آخرش هم نوشت معاف از رزم و وقتی دفترچه اعزام اومد نوشته بود معاف از رزم . این معاف از رزمی من خیلی به دردم خورد تو خدمت . واقعا عالی بود . تازه تو کارت پایان خدمت هم نمی نویسن که معاف از رزمی . این هم یکی از مزیت ها
سلام دوستان
امروز با يه سرباز نيروي انتظامي صحبت ميكردم ميگفت از روزي كه دفترچه رو فرستادم 6 ماه طول كشيد تا اعظام شدم
گفتم مگه نميگن حداكثر دو ماه بعد اعظام ميشي گفت نه فوق ديپلم و ليسانس ها طول ميكشه تا اعظام بشن
در ضمن خودش فوق ديپلم بود. منم ليسانسم
آيا صحت داره؟