بازی سپاهان با اوراوا دوشنبه ظهر هست، نه امروز.
ساعت چند به وقت ایران؟
بازی سپاهان با اوراوا دوشنبه ظهر هست، نه امروز.
آبرومون رو بردند ...
این چه مربی خری دیگه !! ... این موجیری دیگه چه بازیکنی هست ...
تعویضها ... بازی بد ... تاکتیک ثابت ... هافبکهای گوشهای ضعیف ... سانترهای بد ...
اه اه ... این اوراوا آخه تیمه که اینقدر آبرومون رو بردند ... همش رو اتفاقهای ضایع گل خوردیم ...
انگار تبانی بود ...
در کل سپاهان با این وضعیت بازی و با این تفکر مربی تو آسیا هیچ چی نمیشه و همش به این ژاپنیها باج میده ...
تایید میشه100% حق اوراوا بود. با اینکه خودم ناراحت شدم که سپاهان حذف شد.
ولی باید قبول کرد که سطح فوتبال ایران و ژاپن خیلی فرق داره و خیلی هنوز فاصله هست.
فاصله ای که بین تیم سپاهان با نماینده ی نیوزلند بود یجورایی بین فوتبال ایران و ژاپن (در رده باشگاهی) وجود داره.
آنچلوتی هم به خواستش رسید. چون گفته بود علیرغم احترام برای تیم سپاهان دوست داره با اوراوا بازی کنه!
سیدورف هم قبل از بازی شانس اوراوا رو بیشتر از سپاهان میدونست.
در هر صورت امیدوارم که دیگه برگردن و اگر دلشون خواست یه نگاهی هم به بازیای لیگ بندازن!
حالت خوبه عزيز؟آبرومون رو بردند ...
این چه مربی خری دیگه !! ... این موجیری دیگه چه بازیکنی هست ...
تعویضها ... بازی بد ... تاکتیک ثابت ... هافبکهای گوشهای ضعیف ... سانترهای بد ...
اه اه ... این اوراوا آخه تیمه که اینقدر آبرومون رو بردند ... همش رو اتفاقهای ضایع گل خوردیم ...
انگار تبانی بود ...
در کل سپاهان با این وضعیت بازی و با این تفکر مربی تو آسیا هیچ چی نمیشه و همش به این ژاپنیها باج میده ...
در اینکه استقلالی ها و پرسپولیسی های عزیز از این شکست نا عادلانه خوشحال شدند ، که جای هیچ شک و تردیدی نیست ، چون بوضوح میشه از صحبت های دوستان در این تاپیک مشاهده کرد.....
ولی به نظر من این بازی ها علاوه بر اون جوایز نفیس و نمایش های جهانی و سراسری ، تجربه ی خوبی برای سایر تیمهای ایرانی و مخصوصاً سپاهان هست که امیدواریم امسال هم نمایندگان خوب کشورمون ( سپاهان و سایپا)در جام باشگاههای آسیا بار دیگر با قهرمانی به این مسابقات راه پیدا کنند ، و با اقتدار و با عزت و احترام از گردونه ی رقابت ها حذف شوند.......
دوست عزیز ، شما احتمالاً همون اسکورپینوکس نیستی؟! دی!دوست عزیز شما شعور میدونی یعنی چی؟! :blink:
من اومدم دارم میگم ناراحت شدم از اینکه تیم گَنده دماغتون باخته!
تو بهم میگی خوشحالم از شکست ناعادلانه (!) سپاهان!
میشه بگی کجای باختشون ناعادلانه بود!؟
هر چند یادم رفته بود که زمین و زمان باید جمع بشن تا سپاهان قهرمان جهان بشه! :lol:
حالا شما میخوای واقعیت ها رو قبول نکنی اصلا و ابدا مهم نیست ولی واقعیت اینه که سطح باشگاههای ایران (فرقی نمیکنه چه تیمی باشه) از سطح باشگاههای شرق آسیا مخصوصا کره و ژاپن خیلی پایین تره. یه واقعیته که شما میخوای انکارش کنی!
این هم نمونه ای از دو جمله ی ضد نقیض شما که شما صحبت از شعور و ..... میکنی!!!لول!100% حق اوراوا بود. با اینکه خودم ناراحت شدم که سپاهان حذف شد.
بیزحمت مراجعه کنین به تاپیک مربوطه ( کلوپ هواداران سپاهان).میشه بگی کجای باختشون ناعادلانه بود!؟
ناراحت شدم از اینکه تیم گَنده دماغتون باخته!
هر چند یادم رفته بود که زمین و زمان باید جمع بشن تا سپاهان قهرمان جهان بشه!
سپاهان بزرگترین تیم باشگاهی جهان هست. این فصل هر چی باخت و مساوی داشته بخاطر اشتباهات داوری بودهدوست عزیز شما شعور میدونی یعنی چی؟! :blink:
من اومدم دارم میگم ناراحت شدم از اینکه تیم گَنده دماغتون باخته!
تو بهم میگی خوشحالم از شکست ناعادلانه (!) سپاهان!
میشه بگی کجای باختشون ناعادلانه بود!؟
هر چند یادم رفته بود که زمین و زمان باید جمع بشن تا سپاهان قهرمان جهان بشه! :lol:
حالا شما میخوای واقعیت ها رو قبول نکنی اصلا و ابدا مهم نیست ولی واقعیت اینه که سطح باشگاههای ایران (فرقی نمیکنه چه تیمی باشه) از سطح باشگاههای شرق آسیا مخصوصا کره و ژاپن خیلی پایین تره. یه واقعیته که شما میخوای انکارش کنی!
با رخصت از قدیمی های فروم ورزش و دوستا ن عزیز اصفهانی که احترام زیادی واسشون قائلم می خواستم چندتا شکایت و درد دل بکنم فقط ببخشید که خیلی رک صحبت می کنم
استقلال و پرسپولیس اعتبار فوتبال ایران هستن و تقریبا از بدو تاسیس فوتبال قدرت و تیم های محبوب اول به شمار می روند. حتی همین الان اگه استقلال تو اصفهان بازی داشته باشه نصف استادیوم آبی میشه .
این اعتبار دو روزه و الکی به دست نیومده، این دو تیم بارها مقام قهرمانی ایران رو کسب کردن و قطب سومی هم اگه باشه پاس هستش که عنوان قهرمانی آسیا رو هم یدک می کشه و بعد از این دو تیم ،ریشه دار ترین و با اعتبار ترین تیم ایران هستش . بعد از این سه تیم هم سایپا .
بعد از حرفه ای ؟!؟!؟!؟ شدن فوتبال در ایران خیلی ها به فکر سرمایه گذاری تو ورزش افتادن و با سرمایه زیادی که در اختیار داشتن تونستن پله های ترقی رو خوب شپری کنن
بگذریم که خیلی ها هم نتونستن و منحل شدن مثل کشاورز یا بهمن ولی تیمهای صنعتی با پشتوانه دائمی ماندگار شدن و با تزریق سرمایه های میلیاردی که لازمه فوتبال حرفه ای یه گوی سبقت رو از این دو تیم تاریخی ربودن
البته تو قدمت سپاهان شکی نیست ولی تمام اعتبارات ورزشیش تو این سالهای حرفه ای شدن فوتبال صورت گرفته
قبول دارم که استقلال و پرسپولیس سالهای پر فراز و نشیبی رو پشت سر کذاشتن و با ثبات ترین تیم چند سال اخیر سپاهان بوده ولی این دلیل خط بطلان کشیدن رو اعتبارات این دو تیم و به زیر کشوندنشون نیست
شما دو روزه نمی تونین خودتونو قدرت مطلق فوتبال فرض کنید در ثانی با کوچیک شمردن - تهمت و ناسزا - و همه خواهی مطلق حریف رو خورد و خودتونو برتر کنید
دارید میشید عین دائی جان ناپلئون ! و همه و همه از جمله استقلالی ها و پرسپولیسی ها هم " اینگیلیسا " !!
قبول کنید که این جو منفی علیه سپاهان رو خودتون بوجود آوردید
چرا هادی عقیلی باید بگه : با توجه به بعضی تیمهای تهرانی ؟!؟! که چشم دیدن موفقیت های سپاهان رو ندارند ؟!؟!؟ یه فینال رفتیم ؟؟
چرا آقای ساکت تو برنامه نود 800 بار به تیمهای شهرستانی فینالیستی سپاهان رو تبریک بگه ؟ واین افتخار رو انحصاری کنه ؟ و در آخر برای خالی نبودن عریضه اسم مملکت رو بیاره ؟؟
بابا به خدا ما همه مال یه مملکت هستیم و کسب افتخاارمون واسه همس
دوستان عزیزم ؟ قبول دارید که خیلی ناسیونالیستی نسبت به سپاهان برخورد می کنید ؟
قبول دارید که اینقدر تعصب ؟!؟ از خودتون نشون می دید که به سادگی حقیقت و منطق و حق رو فراموش می کنید ؟؟
مخصوصا اینکه با ذکر سخنانی مملو از غرور و نخوت و تکیه بر خودخواهی محض احساس آنتی سپاهانی رو تو هر کسی بوجود می آرید ؟؟ ( البته به جز دوست عزیزم سپاهان که معمولا منطقی یه و دچار احساسات نمیشه )
اگه میگید نه ؟! یه بار دیگه بدون در نظر گرفتن رنگها و علایق شخصی پی ام هاتون رو تو تاپیک کل کل سپاهان یا همین باشگاههای جهان بخونید .
یه نکته تو پرانتز ! هم بگم
اینقدر که دوستان عزیز سپاهانی از بازی های باشگاه های جهان میگن حضورشون به لطف میزبانی ژاپن فراهم شده نه قهرمانی اونها و مسلما اگه این مسابقات از قبل وجود داشت استقلال سابقه سه دوره حضور بی اما و اگر رو داشت !
با پوزش از پر حرفیم !واینکه این حرفها رو تو این تاپیک زدوم چون شاید زیاد مرتبط نباشه . با توجه به بحثی که بین دوستان رخ داده بود این حرفها رو اینجا زدم
خلاصه اینکه قضاوت رو به همگان میسپرم
.به امید روزی که فوتبالمون و خودمون ؟! حرفه ای باشیم
یا حق
خودت میدونی داری چی میگی؟ تبانی چیه؟ باج دادن چیه؟ مگه قهرمانی آسیا و جام باشگاهها جهان تبانی سرش میشه؟
ترکوندی با این طرز تفکرت :blink:
اونا شانس داشتن که اینجوری گل زدند و بردند.
ببخشید ، من همیشه فکر میکردم که شما واسه ی همیشه بن شدید ، ظاهراً اشتباه میکردم.با رخصت از قدیمی های فروم ورزش و دوستا ن عزیز اصفهانی که احترام زیادی واسشون قائلم می خواستم چندتا شکایت و درد دل بکنم فقط ببخشید که خیلی رک صحبت می کنم
استقلال و پرسپولیس اعتبار فوتبال ایران هستن و تقریبا از بدو تاسیس فوتبال قدرت و تیم های محبوب اول به شمار می روند. حتی همین الان اگه استقلال تو اصفهان بازی داشته باشه نصف استادیوم آبی میشه .
این اعتبار دو روزه و الکی به دست نیومده، این دو تیم بارها مقام قهرمانی ایران رو کسب کردن و قطب سومی هم اگه باشه پاس هستش که عنوان قهرمانی آسیا رو هم یدک می کشه و بعد از این دو تیم ،ریشه دار ترین و با اعتبار ترین تیم ایران هستش . بعد از این سه تیم هم سایپا .
بعد از حرفه ای ؟!؟!؟!؟ شدن فوتبال در ایران خیلی ها به فکر سرمایه گذاری تو ورزش افتادن و با سرمایه زیادی که در اختیار داشتن تونستن پله های ترقی رو خوب شپری کنن
بگذریم که خیلی ها هم نتونستن و منحل شدن مثل کشاورز یا بهمن ولی تیمهای صنعتی با پشتوانه دائمی ماندگار شدن و با تزریق سرمایه های میلیاردی که لازمه فوتبال حرفه ای یه گوی سبقت رو از این دو تیم تاریخی ربودن
البته تو قدمت سپاهان شکی نیست ولی تمام اعتبارات ورزشیش تو این سالهای حرفه ای شدن فوتبال صورت گرفته
قبول دارم که استقلال و پرسپولیس سالهای پر فراز و نشیبی رو پشت سر کذاشتن و با ثبات ترین تیم چند سال اخیر سپاهان بوده ولی این دلیل خط بطلان کشیدن رو اعتبارات این دو تیم و به زیر کشوندنشون نیست
شما دو روزه نمی تونین خودتونو قدرت مطلق فوتبال فرض کنید در ثانی با کوچیک شمردن - تهمت و ناسزا - و همه خواهی مطلق حریف رو خورد و خودتونو برتر کنید
دارید میشید عین دائی جان ناپلئون ! و همه و همه از جمله استقلالی ها و پرسپولیسی ها هم " اینگیلیسا " !!
قبول کنید که این جو منفی علیه سپاهان رو خودتون بوجود آوردید
چرا هادی عقیلی باید بگه : با توجه به بعضی تیمهای تهرانی ؟!؟! که چشم دیدن موفقیت های سپاهان رو ندارند ؟!؟!؟ یه فینال رفتیم ؟؟
چرا آقای ساکت تو برنامه نود 800 بار به تیمهای شهرستانی فینالیستی سپاهان رو تبریک بگه ؟ واین افتخار رو انحصاری کنه ؟ و در آخر برای خالی نبودن عریضه اسم مملکت رو بیاره ؟؟
بابا به خدا ما همه مال یه مملکت هستیم و کسب افتخاارمون واسه همس
دوستان عزیزم ؟ قبول دارید که خیلی ناسیونالیستی نسبت به سپاهان برخورد می کنید ؟
قبول دارید که اینقدر تعصب ؟!؟ از خودتون نشون می دید که به سادگی حقیقت و منطق و حق رو فراموش می کنید ؟؟
مخصوصا اینکه با ذکر سخنانی مملو از غرور و نخوت و تکیه بر خودخواهی محض احساس آنتی سپاهانی رو تو هر کسی بوجود می آرید ؟؟ ( البته به جز دوست عزیزم سپاهان که معمولا منطقی یه و دچار احساسات نمیشه )
اگه میگید نه ؟! یه بار دیگه بدون در نظر گرفتن رنگها و علایق شخصی پی ام هاتون رو تو تاپیک کل کل سپاهان یا همین باشگاههای جهان بخونید .
یه نکته تو پرانتز ! هم بگم
اینقدر که دوستان عزیز سپاهانی از بازی های باشگاه های جهان میگن حضورشون به لطف میزبانی ژاپن فراهم شده نه قهرمانی اونها و مسلما اگه این مسابقات از قبل وجود داشت استقلال سابقه سه دوره حضور بی اما و اگر رو داشت !
با پوزش از پر حرفیم !واینکه این حرفها رو تو این تاپیک زدوم چون شاید زیاد مرتبط نباشه . با توجه به بحثی که بین دوستان رخ داده بود این حرفها رو اینجا زدم
خلاصه اینکه قضاوت رو به همگان میسپرم
.به امید روزی که فوتبالمون و خودمون ؟! حرفه ای باشیم
یا حق
میتونم بگم ، خوشبختانه ومتاسفانه به دیدگاه شما ، تنها تاپیکی که خدا رو شکر من سعی کردم به انحراف کشیده نشه و به حالت کل کل و یا خبر نامه ی ورزشی و یا محلی باری افزایش پست در نیاد ، کلوپ هواداران سپاهان هست ، که امیدوارم بار دیگر اینقدر خوب باشیم ، تا برای حسادت و از رو ی لج بعضی ها ، با نام کل کل سپاهان یاد شود و به پست ها معنای پی ام یا پیغام خصوصی خورانده شود.....یه بار دیگه بدون در نظر گرفتن رنگها و علایق شخصی پی ام هاتون رو تو تاپیک کل کل سپاهان یا همین باشگاههای جهان بخونید .
اینکه ژاپن همیشه میزبان بوده بر همگان پوشیده نیست ما همچنان آرزو مندیم ، که تیم های دیگر ایران هم پس از طی نمودن قله های افتخار و مراتب حرفه ای گری در تیم و مدیریت تیم، به این رقابت ها راه یابد و پرچم عزیز کشورمون رو با افتخار به احتزاز ( املاشو شک دارم) در بیاره!.اینقدر که دوستان عزیز سپاهانی از بازی های باشگاه های جهان میگن حضورشون به لطف میزبانی ژاپن فراهم شده نه قهرمانی اونها و مسلما اگه این مسابقات از قبل وجود داشت استقلال سابقه سه دوره حضور بی اما و اگر رو داشت !
ابتدا خودمون و بعد از اون فوتبال فکر میکنم صحیح تر باشه !به امید روزی که فوتبالمون و خودمون ؟! حرفه ای باشیم
شخصا قبل از ورود سپاهان به آسیا یکی از کسایی بودم که اعتقاد داشتم این تیم بهترین تیم شهرستانی ایرانه و اگر تیمی باشه که جای پیشرفت خیلی زیاد داشته باشه همین تیم خواهد بود.
ولی بعد از رفتن این تیم به آسیا دیدم که هر چیزی یه جنبه ای میخواد.
هنوز هم روی حرف خودم هستم که شما بازی رو بطور کامل مشاهده نکردید و به احتمال زیاد از جایی شنیدید و یا گوشه هایی از بازی رو در برنامه ی 90 مشاهده کردین ، به هر حال اگر شک دارین میتونین نظر سنجی هم بکنین ، اما چیزی که مشخصه و دلایل این شکست رو میتونین به طور ریز بینانه از طریق تاپیک سپاهان مشاهده کنید.وقتی این دوست گرامی میگن حق سپاهان بوده که برنده بازی باشه و ناعادلانه باخته! دیگه چی میشه گفت؟! من حاضرم یه نظرسنجی تو فوم بذاریم تا بفهمیم حق کدوم تیم برد بوده؟!
حیف که هر چقدر این اما ها و اگر ها کاشته بشن ، هیچ موقع سبز نخواهد شد ، اگر ما هوادار هامون به اندازه ی 10 درصد رسپولیس یا استقلال بود ، اگر علی آبادی هایی پشت تیم ما بود ، اگر گوشه ای از این وجه نقد هایی که به طور خفا به باشگاه ما میرسید ، اگر و اگر و اگر ......والا ما هم اگر مدیر عاملمون آقای ساکت بودن به اینجا که چه عرض کنم به خیلی جاهای دیگه هم رسیده بودیم!!
بازی کاوازاکی و سپاهان اگه درست یادم باشه بازی 1/4 بود.ببین حسادت به کجا ها میرسه که بازی های آسیایی سپاهان در مرحله ی 1/8 برابر کاوازاکی رو پخش زنده نذارن و شبکه ی اصفهان باید این بازی رو بطور زنده پخش کنه !!!!
پست ایشون بسیار پست منطقی ای بود. طبیعیه به منطق جوابی هم نمیشه داد بجز گیر دادن به کاربرد اشتباه یه کلمه که اون هم کاملا منظور رو رسوند.و به پست ها معنای پی ام یا پیغام خصوصی خورانده شود.....
مثلا اگه یکی بخواد از جنابعالی اشکال بگیره مشخص نیست این کلمه ی دوایر جمع مکسر دایرست یا چیز دیگه؟لازم بود به استحضار برسونم که سپاهان برای سومین بار عازم این مسابقات میشد و نه برای اولین بار و در دوایر گذشته ، با کوله باری از تجربه ، توشه ای برای خود بست که امسال ثمره اش رو مشاهده کردیم.
یجا یه آدم بی تعصب نوشته برای برد سپاهان جلوی اوراوا فقط به معجزه نیازه منم بهش گفتم که اگه سپاهان روز خوبش بود. مهره های خوبش مصدوم نبودن و ترکیب بهتری میچید خیلی هم دور از ذهن نبود برد سپاهان ولی با این ترکیب و این بازی فک نمی کنم کسی با شما هم عقیده باشه و شخصا اسم این رو میزارم جواب متعصبانه ی بدون نگاه به واقعیت اگه بجز شما کسی هست که با من مخالف باشه خوشحال میشم علتش رو بدونمهنوز هم روی حرف خودم هستم که شما بازی رو بطور کامل مشاهده نکردید و به احتمال زیاد از جایی شنیدید و یا گوشه هایی از بازی رو در برنامه ی 90 مشاهده کردین ، به هر حال اگر شک دارین میتونین نظر سنجی هم بکنین ، اما چیزی که مشخصه و دلایل این شکست رو میتونین به طور ریز بینانه از طریق تاپیک سپاهان مشاهده کنید.
بد نیست چند مورد از این پشتیبانی های جناب مهندس از استقلال پرسپولیس و وجه های نقد خفایی که به پرسپولیس و استقلال رسیده رو اینجا اعلام کنید تا ما هم آگاه بشیمحیف که هر چقدر این اما ها و اگر ها کاشته بشن ، هیچ موقع سبز نخواهد شد ، اگر ما هوادار هامون به اندازه ی 10 درصد رسپولیس یا استقلال بود ، اگر علی آبادی هایی پشت تیم ما بود ، اگر گوشه ای از این وجه نقد هایی که به طور خفا به باشگاه ما میرسید ، اگر و اگر و اگر ......