• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ٠

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
خیلی خیلی ممنون

هنوز دوربینش رو زیاد استفاده نکردم
سرعتش خیلی خوبه. با گوشی های P990 بچه ها که کار میکردم اصلا این سرعت رو نداشت. مخصوصا اگه باز باشه که جیم ثانیه بالا میاد
مشکل اس ام اسش هنوز حل نشده؟
کیفیت صداش هم خوبه تقریبا . اونقدر گفته بودن صداش خوب نیست که فکر میکردم باید گوشم رو ببرم کنارش تا صداش رو بشنوم
یه چیزی که دوست داشتم بهتر باشه ضبط صداش بود که هنوز ابتداییه به نظرم . کاش فرمتش از AMR نغییر میکرد.

از ظاهرش خیلی خوشم میاد و واسه من که خوش دسته
با دوربین دومش نمیشه عکس گرفت؟

گوشی های جاوا مثل K750 موقع فرستادن اس ام اس یه لیست از آخرین کسایی که براشون اس ام اس فرستادیم بود که خیلی کار رو راحت و سریع میکرد. تو P1 نداره همچین چیزی؟

فعلا همین سوالا
nmje6t.gif
داخل پی 990 سره او مثلث بالا که میزنی یه لیست میاد.
نوشته Add recipints اونجا لیست هست.
فکر کنم برای پی 1 هم همینطور باشه.

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
اون بالا چیزی نمیاد. فقط contact میاد.
ولی پایین یه چیزایی اومد. فقط دوتای قبلی رو نشون داد

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بچه ها گوشی من که چندی پیش به یکی فروخته بودم الان داره با Ir-TCI و ایرانسل در تمام ایران آنتن میده خود طرف زنگ زد بهم گفت خود بخود از دیروز درست شده !!! یه تعارف هم زد گفت اگه میخوای بیا ببرش منم که حسابی خون خونمو میخورد:hmm: آخه گوشی نازنین رو 280 دادم بهش :blush:

دیدی حالا چی بهت گفتم:

پسر چه اشتباهی کردی...به نظرم خیلی عجله کردی... مخابراتیه مزخرف گفته...ایرانسل هم GSM هست...و بهت قول میدم 5 روز صبر میکردی سریالش ثبت میشد درست میشد....

بابا میخواستی این قیمت بدی من خودم ازت میخریدم خدایی...قول بهت میدم درست میشد ...بی برو برگرد... خیلی عجله کردی...

:wacko::wacko:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مازی جان یه برنامه هم بگو که من رم پی 990 رو خالی کنم.
یا از خود تاسک منیجر خالی میکنه؟

کوچیکت سینا هستم:).

.

شما آقایی :)

با خود گوشی هم میشه ولی من توصیه میکنم:

از همون swiss manager Pro استفاده کن...به نظر من و خیلی ها بهترین برنامه UIQ 3 تا الان همین هست...پارسال هم برنده بهترین برنامه برای UIQ 3 شد..

جدا تسک منیجر هیولایی هست...واقعا معرکه است :)

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
شما آقایی :)

با خود گوشی هم میشه ولی من توصیه میکنم:

از همون swiss manager Pro استفاده کن...به نظر من و خیلی ها بهترین برنامه UIQ 3 تا الان همین هست...پارسال هم برنده بهترین برنامه برای UIQ 3 شد..

جدا تسک منیجر هیولایی هست...واقعا معرکه است :)
شما سروری:D.
خودت داریش واسم اینجا Attach کنی؟
راستی من سره پی 990 آنتی ویرووس نصب کردم اصلا از سرعتش کم نشد:).
بازم یه سوال دیگه:
به نظرت میشه با سرعت 4 کیلوبایت پی 990 رو آپدیت کنم؟

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
باور کنید من اهل ریسک نیستم وگرنه تا الان نگهش میداشتم از طرفی هم چون گارانتی نداشت این بود که یه دفعه ازش دل کندم و ضررش رو هم دیدم ! حالا دیگه اینم شد یک تجربهء کوچک ! اتفاقا روزی که مازیار داشت میرفت از سیتادل بگره منم میخواستم باهاش بگیرم ولی هر کار کردم نتونستم خودمو راضی کنم .

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
شما سروری:D.
خودت داریش واسم اینجا Attach کنی؟
راستی من سره پی 990 آنتی ویرووس نصب کردم اصلا از سرعتش کم نشد:).
بازم یه سوال دیگه:
به نظرت میشه با سرعت 4 کیلوبایت پی 990 رو آپدیت کنم؟

من از وقتی P1 خریدم کلا این برنامه رو دیگه بی خیال شدم چون با وجود 70 مگ رم خالی بعد روشن شدن گوشی واقعا این برنامه دیگه به درد من نمیخوره...چون اصلا دیگه نه نگران باز بودن برنامه ای هستم نه اینکه چک بکنم چی بازه کدوم بسته اس...یه موقع هایی شده باورت میشه یا نه همزمان تا 20-25 تا باز بوده و اصلا خم به ابرو نیاورده P1 ...جدا احتیاجی بهش تو P1 نیست...

ولی تو نسل قبلی چرا ..خیلی خیلی به درد بخور هست :) من ورژن جدید ندارم...چون خیلی وقته که P990 رو فروختم و دیگه هم دنبالش نبودم...فکر میکنم تو قسمت نرم افزار بچه ها گذاشته باشن...یه سر بزنی گیر میاد :rolleyes:

با سرعت 4 کیلو بایت اصلا اپدیت نکن...منم یه بار کردم بلایی سرم اومد که دیگه گفتم اپدیت تو خونه نمیکنم :happy: به نظرم بی خیال شو...

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
من از وقتی P1 خریدم کلا این برنامه رو دیگه بی خیال شدم چون با وجود 70 مگ رم خالی بعد روشن شدن گوشی واقعا این برنامه دیگه به درد من نمیخوره...چون اصلا دیگه نه نگران باز بودن برنامه ای هستم نه اینکه چک بکنم چی بازه کدوم بسته اس...یه موقع هایی شده باورت میشه یا نه همزمان تا 20-25 تا باز بوده و اصلا خم به ابرو نیاورده P1 ...جدا احتیاجی بهش تو P1 نیست...

ولی تو نسل قبلی چرا ..خیلی خیلی به درد بخور هست :) من ورژن جدید ندارم...چون خیلی وقته که P990 رو فروختم و دیگه هم دنبالش نبودم...فکر میکنم تو قسمت نرم افزار بچه ها گذاشته باشن...یه سر بزنی گیر میاد :rolleyes:

با سرعت 4 کیلو بایت اصلا اپدیت نکن...منم یه بار کردم بلایی سرم اومد که دیگه گفتم اپدیت تو خونه نمیکنم :happy: به نظرم بی خیال شو...
مرسی مازی جان.
پس چیکار کنم هیچ کافی نتی دیگه نمیزاره با ادمین بریم بالا:(.
منظورت اینه که طول میکشه؟
یا قطع شده وسطش؟

tgeik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها گوشی من که چندی پیش به یکی فروخته بودم الان داره با Ir-TCI و ایرانسل در تمام ایران آنتن میده خود طرف زنگ زد بهم گفت خود بخود از دیروز درست شده !!! یه تعارف هم زد گفت اگه میخوای بیا ببرش منم که حسابی خون خونمو میخورد:hmm: آخه گوشی نازنین رو 280 دادم بهش :blush:

یه موقعی من گفتم تقصیر مخابراته و قضیه IP و حرف سیتادل خیلی پرته و خودش درست می شه، بعضی از دوستان مسخره کردن.
حالا اشکال نداره. تو هم خودتو آماده کن واسه w960 :p

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه موقعی من گفتم تقصیر مخابراته و قضیه IP و حرف سیتادل خیلی پرته و خودش درست می شه، بعضی از دوستان مسخره کردن.
حالا اشکال نداره. تو هم خودتو آماده کن واسه w960 :p[/QU

سلام به همه

جالبه.مال خیلی ها هنوز درست نشده.معلوم نیست چرا

موفق و پیروز باشید...........:blink:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مرسی مازی جان.
پس چیکار کنم هیچ کافی نتی دیگه نمیزاره با ادمین بریم بالا:(.
منظورت اینه که طول میکشه؟
یا قطع شده وسطش؟

خب یه کافی نت گیر بیار....با مسوول اش صحبت کن...اجازه میدن...فکر کنم...

ببین حجم دانلود بالاست...اول 34 مگ و بعدش هم حدود 70 مگ// بهتره خودمون رو گول نزنیم...با دیال اپ معمولی یه چیزی حدود 7-8 ساعت طول میکشه...این وسط یا ارتباط قطع میشه یا برق میره یا خیلی موارد دیگه...کلا ریسک بالایی داره...:)

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
خب یه کافی نت گیر بیار....با مسوول اش صحبت کن...اجازه میدن...فکر کنم...

ببین حجم دانلود بالاست...اول 34 مگ و بعدش هم حدود 70 مگ// بهتره خودمون رو گول نزنیم...با دیال اپ معمولی یه چیزی حدود 7-8 ساعت طول میکشه...این وسط یا ارتباط قطع میشه یا برق میره یا خیلی موارد دیگه...کلا ریسک بالایی داره...:)
با GPRS ایرانسل میخوام آپدیت کنم.
هر جا رفتم که کافی نتشون خوب بود اجازه ندادن.
اون 34 مگابایت رو که امشب دوباره دانلود کردم.
یه بار دانلودش کردم هارد قبلیم ویرووس گرفت کلا پارتیشنم خراب شد:(.
من داخل GPRS ایرانسل تا حالا DC ندیدم.
فکر کنم فردا صبح ساعت 6:30 بلند شم برای آپدیت خوب باشه:).
راستی میگم موقعی که داره 70 مگابایت رو میگزرونه میشه کنسل کرد؟
یا گوشی خراب میشه؟

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه ایشون رفتن مخابرات ریجیسترش کردن.

سلام به همه

اونایی که رفتن مخابرات رجیستر کردن و هنوز مشکل دارن چی ؟؟؟؟؟:blink:

نمونش پسر عمه خنگ خودم که هر چی بهش گفتم آپدیت نکن گوش نکرد............!!!!:wacko:

کماکان گوشی منهدم مونده. مخابرات هم رفت درست نشد.گارانتی گوشی هم درپیتیه....!!!!!:(

خنگه دیگه.....................................:p

موفق و پیروز باشید.........

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
الان p1 من داره در اصفهان و گلپایگان آنتن میده مثل چی! معلوم نیست چی شد که یهو درست شد منم گیجم هنوز

ولی شاید به رجیستر کردن هم بستگی داره اما خوب میگید مال بعضی ها هنوز درست نشده !

مازیار تو نمیخوای آپدیت کنی؟ تو پشتت قرص و محکمه به سیتادل آپ کن دیگه :happy:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
اگه ADSL داشتم یه لحظه هم درنگ نمیکردم :) ولی با دیال اپ واقعا دیوونگی هست...

داداش منم ازین حرفا زیاد می زد ولی وقتی آپدیت کرد فهمید که چه اشتباهی کرده تجربه بقیه رو نادیده گرفته
به نظر من بده خود گارانتی آپدیت کنن
هم مجانیه هم بی درد سر

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
داداش منم ازین حرفا زیاد می زد ولی وقتی آپدیت کرد فهمید که چه اشتباهی کرده تجربه بقیه رو نادیده گرفته
به نظر من بده خود گارانتی آپدیت کنن
هم مجانیه هم بی درد سر

نه خب اگه گارانتی سیتادل نبود که اصلا نمیکردم حتی با ADSL...ولی چون مال من سیتادل هست حداقل میدونم که میتونن درستش کنن..البته به هر حال فرقی نداره چون من که ADSL ندارم و باید بدم به خودشون اپدیت کنن...که حالا که داره کار میکنه و مشکلی هم باهاش ندارم خواستم میدم به خودشون :)

SayyedMeysam

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به همه

آقا من يه كاري كردم اين P1 ام درست شده فقط احتياج به يك سيمكارت غير از مال خودتون كه ميدونيد با اون درست كار ميكنه داره.
خب اول سيمكارت دوم را بذاريد تو گوشي و اونو روشن كنيد چند بار باهاش شماره بگيريد و بهش زنگ بزنيد تا مطمئن شيد كار ميكنه بعدش گوشيو خاموش كنيد و سيمكارتتونو توش بذاريد و روشنش كنيد. وقتي كه اومد بالا تستش كنيد براي من كه كار كرد ولي نكته اينه كه به هيچ وجه نبايستي گوشيو خاموش كنيد يا Flight Mode كنيد. وگر نه دوباره يا آنتنش هي ميپره يا هم اصلا نميتونه شماره بگيره. براي من كه اينكار جواب داده و داره با ايرانسلم قشنگ كار ميكنه. در ضمن من اينكارو با دو سيمكارت دو اپراتور انجام دادم. شما هم سعي كنيد همينكارو بكنيد. به اميد چرخيدن همه چرخدنده هاتون. :thumbsup:

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
سلام به همه

آقا من يه كاري كردم اين P1 ام درست شده فقط احتياج به يك سيمكارت غير از مال خودتون كه ميدونيد با اون درست كار ميكنه داره.
خب اول سيمكارت دوم را بذاريد تو گوشي و اونو روشن كنيد چند بار باهاش شماره بگيريد و بهش زنگ بزنيد تا مطمئن شيد كار ميكنه بعدش گوشيو خاموش كنيد و سيمكارتتونو توش بذاريد و روشنش كنيد. وقتي كه اومد بالا تستش كنيد براي من كه كار كرد ولي نكته اينه كه به هيچ وجه نبايستي گوشيو خاموش كنيد يا Flight Mode كنيد. وگر نه دوباره يا آنتنش هي ميپره يا هم اصلا نميتونه شماره بگيره. براي من كه اينكار جواب داده و داره با ايرانسلم قشنگ كار ميكنه. در ضمن من اينكارو با دو سيمكارت دو اپراتور انجام دادم. شما هم سعي كنيد همينكارو بكنيد. به اميد چرخيدن همه چرخدنده هاتون. :thumbsup:

اولا كه اين گوشي بعد از آپديت با ايرانسل هيچ مشكلي نداره و همه جا آنتن ميده و نيازي به انجام اين كارا نيست
ثانيا من اين راهي رو كه شما گفتيد قبلا تست كردم ولي عملي نيست چون وقتي يكي بهت زنگ ميزنه بوق اشغال ميشنوه

بالا