آره خوب شد اسمش لو رفت ... حواسمون باشه......پس بلاخره اسم شرکت رو لو دادی :f34r::f34r:
آره خوب شد اسمش لو رفت ... حواسمون باشه......پس بلاخره اسم شرکت رو لو دادی :f34r::f34r:
خوب بالاخره من هم امروز یعنی همون دیروز نوزدهم خریدمش
470 با گارانتی سیتادل و هندزفری بلوتوث
بدون هندزفری هیچ جا نداشت.
تو علاالدین هم همش با گارانتی (به اصطلاح خودشون اصلی) کامتل داشتن که کمترینش تو طبقات بالا 405 تومن بود
فعلا همین تا یه کم درست و حسابی باهاش ور برم
مبارک باشه.خوب بالاخره من هم امروز یعنی همون دیروز نوزدهم خریدمش
تو علاالدین هم همش با گارانتی (به اصطلاح خودشون اصلی) کامتل داشتن که کمترینش تو طبقات بالا 405 تومن بود
خوب بالاخره من هم امروز یعنی همون دیروز نوزدهم خریدمش
قوروبنت مازیار جان
خیلی گشتم دنبال بدون هندزفری ولی پیدا نکردم
از مغازه کنار علاالدین که نمایندگی سیتادله خریدم
فقط یه چیزی
من تاحالا گوشی UIQ نداشتم
اسم چند تا برنامه کاربردی و مفید رو اگه میشه بگید تا برم دنبالش
ورژنش هم اینه
CDA:
162022/1 R6d22
چند تا بعدش اومده؟
سلام به همه
آقا بسیار مبارکه.........................انشا الله به سلامتی
به قول جناب مازیار خان" انشاالله ... چرخدندش ... برات بچرخه " ( همون جاگ دیال ).....خیلی باحاله این اسم
پیشنهادی آقا مازیار....................!!!!!! :lol:
بی زحمت مواظب گوشیت باش...............آپدیتشم نکن لطفآ....!!!!!!!!:wacko:
( عکس جدید آقا مازیار هم مبارک.................بسیار زیباست...!!!)
موفق و پیروز باشید................................
مبارک باشه.....
آواتار جدی مازیار هم مبارک باشه .... مازیار جان از اینا اگه تو تهران دیدی آدرس بده برم بگیرم....
سلام به همه من هم بلاخره گوشی رو گرفتم کل شیراز رو گشتم هیچ جا زیر 415 پیدا نکردم حتی موبایل خورشید که حامد جان گفت 405 میده رفتم که اون هم میگفت 415 که دیگه 410 ازش گرفتم .البته یک جا 405 می داد ولی کیبوردش فقط حروف فارسی داشت !!! که من نخریدم چون بنظر اصل نمیرسید.
یه سوال باتری اصلش چجوره می شه یه عکس ازش بزارید چون شک دارم باتریش اصل باشه و دیگه اینکه من این اولین گوشی سیمبیان UIQ هست که داشتم و امیدوارم بتونم از تجربیات شما استفاده کنم.
سلام. آقا شیراز کجا p1 با گارانتی سیتادل گیر میاد؟ خدمات موبایل موج که مثلا نمایندگی سیتادل توی شیرازه که می گه ندارم. جایه دیگه سراغ ندارید؟ اگه آدرس بدین ممنون می شم.
عجب...بچه ها گوشی من که چندی پیش به یکی فروخته بودم الان داره با Ir-TCI و ایرانسل در تمام ایران آنتن میده خود طرف زنگ زد بهم گفت خود بخود از دیروز درست شده !!! یه تعارف هم زد گفت اگه میخوای بیا ببرش منم که حسابی خون خونمو میخورد:hmm: آخه گوشی نازنین رو 280 دادم بهش :blush:
والله من که خودم زیاد تو قید برنامه و این چیزها نیستم ولی Xplore رو حتما بریز روش...یه فایل منیجر بینظیره...Swiss manager Pro هم میتونه انتخاب بعدیت باشه...که یه تسک منیجر معرکه هست...
میبینم که همگی طرفدار این تاس تو عکس شدن...rapboy هم اینجا گفته اگه تهران هست منم میخوام...شما هم که میخوای...خودمم میخوام...فکر کنم چند تا دیگه از بچه ها هم بخوان...فکر کنم کسی بتونه گیر بیاره عالی میشه
بچه ها گوشی من که چندی پیش به یکی فروخته بودم الان داره با Ir-TCI و ایرانسل در تمام ایران آنتن میده خود طرف زنگ زد بهم گفت خود بخود از دیروز درست شده !!! یه تعارف هم زد گفت اگه میخوای بیا ببرش منم که حسابی خون خونمو میخورد:hmm: آخه گوشی نازنین رو 280 دادم بهش :blush:
عجب...
عجله کردی واقعا .....
دو جا میپرسیدی -- یکم صبر میکردی .......
بچه ها گوشی من که چندی پیش به یکی فروخته بودم الان داره با Ir-TCI و ایرانسل در تمام ایران آنتن میده خود طرف زنگ زد بهم گفت خود بخود از دیروز درست شده !!! یه تعارف هم زد گفت اگه میخوای بیا ببرش منم که حسابی خون خونمو میخورد:hmm: آخه گوشی نازنین رو 280 دادم بهش :blush:
میخواد دبلیو 960 بخره.سلام به همه
فکر کنم اگه 3-4 نفر دیگه هم به این دوست عزیزمون بگن عجله کردی و باید صبر میکردی بنده خدا خودکشی
کنه ها.................!!!!!مطمئنآ همه از این مسئله ناراحت شدن.ولی اشکال نداره.قیمتش پایین تر هم میاد
انشاالله بتونی دوباره بخری..........................
موفق و پیروز باشید........
سلام به همه
آقا بسیار مبارکه.........................انشا الله به سلامتی
به قول جناب مازیار خان" انشاالله ... چرخدندش ... برات بچرخه " ( همون جاگ دیال ).....خیلی باحاله این اسم
پیشنهادی آقا مازیار....................!!!!!! :lol:
بی زحمت مواظب گوشیت باش...............آپدیتشم نکن لطفآ....!!!!!!!!:wacko:
( عکس جدید آقا مازیار هم مبارک.................بسیار زیباست...!!!)
موفق و پیروز باشید................................
مبارک باشه.
مبارک باشه.....
آواتار جدی مازیار هم مبارک باشه .... مازیار جان از اینا اگه تو تهران دیدی آدرس بده برم بگیرم....