برای اینه که دارن روی راه اندازی GPRS کار میکنن ... رو بعضی از گوشی ها این علامت میاد....آره ، همين رو مي نويسه .
پس براي چيه ؟؟
برای اینه که دارن روی راه اندازی GPRS کار میکنن ... رو بعضی از گوشی ها این علامت میاد....آره ، همين رو مي نويسه .
پس براي چيه ؟؟
منم تبريک میگم با تاخير زياد ()
راستی پردازش جاوا ( در عمل ) چطور هست ؟ با توجه به ارتقا / اگر این اسمارت فون ها هم مثل ساير سری ها ( W يا K ) اپتيمايز میشدن برای بازيهای جاوا عالی می شد
اسپيکر'ش رو چطور ديدی ؟
مرسی
سلام بچه ها من امروز براش ds970 گرفتم.بد نیست و بلنی صداش خیلی بیشتر از هندزفری خودش و hpm70 هستش ولی متاسفانه اون کیفیت رو نداره و کمی نویز داره بعلاوه اینکه برد خیلی زیادی هم نداره.:wacko:بهر حال کلا و سر جمع خوبه وکار کردن باهاش لذت بخشه .air bud ها خیلی تو گوش راحتتره نسبت به اون دو مدلی که گفتم.ودر حال رانندگی خیلی بهتر از این مدلهای سیم داره که سیمشون مزاحم هستند .در کل بنظرم 50 تومن میارزه(این قیمت یه هنندزفری منو و خزوخیل نوکیاست)
راستی من نام کاربریم رو عوض کردم.نام کاربری قبلیم babak_k750i بودش.
ممنون مازی جون:blush:اون قبلیه بد خز شده بود .خب اون وقتا که من این یوزر رو انتخاب کردم .کا750 تازه اومده بود و جزو گوشیهای تاپ و البته گرون بود یادمه من خودم 450 چوق بابتش دادمنام کاربری جدید مبارک :lol:
اره منم یه ds970 دارم با P1 استفاده میکنم...کلا چیز خوب و به درد بخوریه...
سلام بچه ها من امروز براش ds970 گرفتم.بد نیست و بلنی صداش خیلی بیشتر از هندزفری خودش و hpm70 هستش ولی متاسفانه اون کیفیت رو نداره و کمی نویز داره بعلاوه اینکه برد خیلی زیادی هم نداره.:wacko:بهر حال کلا و سر جمع خوبه وکار کردن باهاش لذت بخشه .air bud ها خیلی تو گوش راحتتره نسبت به اون دو مدلی که گفتم.ودر حال رانندگی خیلی بهتر از این مدلهای سیم داره که سیمشون مزاحم هستند .در کل بنظرم 50 تومن میارزه(این قیمت یه هنندزفری منو و خزوخیل نوکیاست)
راستی من نام کاربریم رو عوض کردم.نام کاربری قبلیم babak_k750i بودش.
ممنون مازی جون:blush:اون قبلیه بد خز شده بود .خب اون وقتا که من این یوزر رو انتخاب کردم .کا750 تازه اومده بود و جزو گوشیهای تاپ و البته گرون بود یادمه من خودم 450 چوق بابتش دادم
هنددزفری برا شما هم نویز داره؟
راستی شارژر هندزفری اونی نیست که تو عکساش تو نت هست و مثل این شارژر 2تومنی هاست البته چند تا دیگه هم باز کرد برام که شارژر هاشون همین طور بودند.برای شما شارژر اصلیه؟
ممنون از همه .
بربچز شیرازی منتظر جواب شما هستم کجا برم برا خرید؟؟ چند جای خوب معرفی کنید با آدرسشون لطفا.
شما لطف داری
سرعت جاوا به نظرم خیلی خوبه...یعنی اون رم مازاد که خیلی خیلی به کار میاد ضمن اینکه کلا جاواش بهینه تر و خیلی سریعتر از P990 کار میکنه...عالی...
اسپیکرش هم نسبت به p990 فکر کنم حدود 20 درصد بلندتر و شفاف تر هست
امروز بعد از يك هفته رفتم نمايندگي كامتل كه ببينم نرم افزاري كه گفته بودن واسشون اومده يا نه
مديرشون گفت فعلا هيچ راهي نداره براي درست كردنش تا آپديت بعدي بياد
منم گوشي و جعبه رو دادم بهشون قرار شد تا 2-3 روز ديگه يه گوشي نو بهم بدن تا بدم به داداشم
پس دوستان عزيزي كه گوشيشون گارانتي نداره لطفا آپديت نكنن چون هيچ راهي واسه درست كردنش وجود نداره
نتيجه اخلاقي : گوشي رو هميشه با گارانتي بخريد (هرچند گوشي خودم يعني p990 بدون گارانتيه :blush
عجب داستانی داشتی....امروز بعد از 3-4 روز رفتم يه گوشي نو بهم دادن
البته ته دلم به نو بودنش شك دارم
آخه زير اون محافظ صفحش يكم گرد و خاك ديدم كه منو به شك انداخت گوشيه صفر باشه
مديرشون كه زير بار نمي رفت ولي يكي از دوستان هم كه اونجا بود تاييد كرد كه زيرش گردو خاك وجود داره
اينم بگم كه گوشي رو كه واسه بار اول روشن كردم دير اومد بالا.به خاطر همين هم يكم از شك كردنم كم شد.
آخه بار اول كه گوشيو روشن مي كني بايد دير بياد تا تنظيماتش ست بشه
به هر حال گوشيو گرفتم و تحويل داداشم دادم تا بعد از دقيقا يك ماه الاف شدن تو اين نمايندگي كامتل يه استفاده اساسي از گوشيش كنه
اينم اضافه كنم كه مديرشون گفت تا آپديت بعدي نبايد آپديت كرد چون بازم خراب ميشه
عجب داستانی داشتی....
خسته نباشی....
فکر نکنم این یکی دیگه دست دوم باشه..
امروز بعد از 3-4 روز رفتم يه گوشي نو بهم دادن
مديرشون كه زير بار نمي رفت ولي يكي از دوستان هم كه اونجا بود تاييد كرد كه زيرش گردو خاك وجود داره
اينم بگم كه گوشي رو كه واسه بار اول روشن كردم دير اومد بالا.به خاطر همين هم يكم از شك كردنم كم شد.
به هر حال گوشيو گرفتم و تحويل داداشم دادم تا بعد از دقيقا يك ماه الاف شدن تو اين نمايندگي كامتل يه استفاده اساسي از گوشيش كنه
2باره مبارک باشه.امروز بعد از 3-4 روز رفتم يه گوشي نو بهم دادن
لطفا زود جواب من رو بدبد آخه فردا (یعنی همین امروز ) دارم میرم شیراز
2باره مبارک باشه.
ولی از کامتل خوشم امد ها.
من اصلا فکر نمیکردم یه دونه نو بده جاش.
لطف كن خوشت نياد
آخه بعد از يك ماه كه 3-4 بار رفتم نمايندگي و كلي جنگ و دعوا كردم اگه اونم نمي دادن كه ديگه اسمش نمايندگي نمي شد
اينجا اعلام مي كنم كه اون گوشي كه گفتم بوردش دست دوم بود و به اسم آك داده بودن دست يه بنده خدا واسه همين شركت بود
اينم نمي خواستم بگم ولي چون شركتشون خيلي اذيتم كردن و يك ماه معطلم كردن گفتم
امروز بعد از 3-4 روز رفتم يه گوشي نو بهم دادن
لطف كن خوشت نياد
آخه بعد از يك ماه كه 3-4 بار رفتم نمايندگي و كلي جنگ و دعوا كردم اگه اونم نمي دادن كه ديگه اسمش نمايندگي نمي شد
اينجا اعلام مي كنم كه اون گوشي كه گفتم بوردش دست دوم بود و به اسم آك داده بودن دست يه بنده خدا واسه همين شركت بود
اينم نمي خواستم بگم ولي چون شركتشون خيلي اذيتم كردن و يك ماه معطلم كردن گفتم