• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
این نظر شخصی منه به عنوان یک کاربر معمولی(دنی هم گویا فعلن نیستش ولی حتما میاد جواب میده):
آقای سینا، از کاربران خواسته شد که پیشنهاداتشون رو برای تقسیم کار عنوان کنند.
همه میان از همه چیز میگن،سوال می پرسن،انتقاد می کنن،پست های بلند بالا می نویسن، ولی آخر کار یه حرف حساب یا پیشنهاد رو نمیشه از پستشون درآورد.
شما پرسیدین که آقایان وحید و سید هادی رفتن، به جاشون کی اومده؟
خب کم کم دارن جایگزین میشن، ولی گیریم که نشه جایگزین شون کرد،اگر نشه جایگزینشون کرد،مدیر از جیب خودش که نمی تونه بده بره پخش کننده بیاره، حداکثر کاری که می تونه بکنه همینه که الان داره انجام میشه، یعنی تا حد توان و کم کم داره پخش کننده های جدید پیدا می کنه و کارا رو میده بهشون.
در مورد مدیر جدید هم منظور شما کاملا مشخصه!، خب اگر واقعا احتیاج به مدیر جدید هست از میون کاربران فعال این بخش مثل خانم هستی، آقای وحید، آقای هادی میشه مدیر تعیین کرد، ولی مسئله اینه که کارها به خاطر کمبود مدیر خوابیده یا به خاطر قهر و اعتصاب؟!

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

اقا یه پیشنهاد:
تا به حال به مدیر ارشد فکر کردین یکی که میانه رو باشه و هم از نظر معنوی وهم جسمانی و هم مقامی بالاتر باشه و حرفش برش داشته باشه (به قول معروف ببره و بدوزه)
من هنوز کسی رو و pt ندیدم که مدیر ارشد باشه در حالی که فروم های دیگه زیاده
فکر خوبیه.
من توی سایت های دیگه دیدم وقتی مشکلی پیش میاد مدیر کل یا ناظم سایت میاد یه جوری مسئله رو حل میکنه ولی من توی pt یه همچین چیزی ندیدم!!!

سلام
در مورد مدیر جدید هم منظور شما کاملا مشخصه!، خب اگر واقعا احتیاج به مدیر جدید هست از میون کاربران فعال این بخش مثل خانم هستی، آقای وحید، آقای هادی میشه مدیر تعیین کرد، ولی مسئله اینه که کارها به خاطر کمبود مدیر خوابیده یا به خاطر قهر و اعتصاب؟!
دوست عزیز ممنون از توجه شما
در هرحال این یه موضوع بدیهی که وقتی یه مدیر خوش رو بازنشسته میکنه ، هرکس که مورد قبول اکثریت باشه جای ایشون رو میگیره !(توجه کنید که من یه سوال پرسیدم و از کسی نخواستم که توی این وضعیت که کارها خوابیده بیام مدیر انتخاب کنیم )

در هر حال دوستان به نظر من اگر طرفین از خودشون گذشت نشون بدن و این مشکلات رو حل کنند ، کمک زیادی به بخش میشه .

همه میان از همه چیز میگن،سوال می پرسن،انتقاد می کنن،پست های بلند بالا می نویسن، ولی آخر کار یه حرف حساب یا پیشنهاد رو نمیشه از پستشون درآورد.
من هم به عنوان یه کاربر معمولی از Daneel عزیز خواهش می کنم که یه راه حلی از دل همین پست ها دربیاورند.
منم از خوندن پست های بلند بالا خوش نمی یاد ولی باید یه جوری این موارد پیش آمده رو حل کرد.

موفق باشید

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
این نظر شخصی منه به عنوان یک کاربر معمولی(دنی هم گویا فعلن نیستش ولی حتما میاد جواب میده):
آقای سینا، از کاربران خواسته شد که پیشنهاداتشون رو برای تقسیم کار عنوان کنند.
شما پرسیدین که آقایان وحید و سید هادی رفتن، به جاشون کی اومده؟
خب کم کم دارن جایگزین میشن، ولی گیریم که نشه جایگزین شون کرد،اگر نشه جایگزینشون کرد،مدیر از جیب خودش که نمی تونه بده بره پخش کننده بیاره، حداکثر کاری که می تونه بکنه همینه که الان داره انجام میشه، یعنی تا حد توان و کم کم داره پخش کننده های جدید پیدا می کنه و کارا رو میده بهشون.

اسورا جان شما چرا همیشه اولش مینویسی از نظر خودت و نظر شخصی خودت بعد سوال میکنی مطلبی رو که اصلا ربطی به بحث نداره..

بنده قهر کردم؟ یا اعتصاب کردم؟ شما از دنی سوال کنید من کی و در چه تاریخی اعلام کردم که بخاطر گرفتاری شخصی دیگه پخش نمیکنم.. حداقل 2 ماه پیش بوده.. در ضمن در طی این 2 ماه همونطور که 1000000 بار تکرار کردم سر پخش سریالها اینجا دعوا بود انقدر متقاضی پخش وجود داشت.. چند مثال دوست دارید بزنم؟ 10 تا یا 100 تا؟

روز اول که من اینجا تاپیک اول رو زدم همونجا درشت با فونت5 نوشتم:
در ضمن دوستانی که مایل به کمک برای پخش سریال هستند پس از دریافت با رعایت شرایط فوق (دریافت تنها 2500 تومان و ارسال ظرف مدت 1 هفته) در همین تاپیک اعلام امادگی کرده تا اسمشون جزو لیست ارسال کننده ها قرار بگیره...

در تمام تاپیک ها هم این مطلب تکرار شد.. بعد 1 هفته 10 نفر گفتن ما پخش کنیم.. گفتن از بالا باید تایید بشن این افراد ببینیم صلاحیت پخش دارند یا نه... ما گفتیم چشم.. همون زمان گفتیم بابا من تعهد زمانی میدم فقط تا اخر بهار بخش کنم بعدش رو شما خودتون تامین کنید گفتن میکنیم.. گذشت و دیگه هیشکی متقاضی پخش نشد تا سر یه جریاناتی روزی 10 تا پخش کننده اضافه شد.. دیگه اندفعه ما گفتیم بابا این پخش کننده ها همون تایید شده ها هستن؟ 100 رحمت به تایید نشده ها.. اینا که تعهد معهد براشون مفهومی نداره اصلا.. امشب پخش میکنن فردا میگن نمیکنیم.. گفتن اتفاقا کارشون رو خوب انجام میدن.. ( گه چقدر هم این افراد کارشون رو خوب انجام دادن:happy:) در ادامش باز یه سری مسائل بعدیش پیش امد باز یه تعداد سریال که 10 میلیون نفر خواهان پخششون بودن رو دادن یه سری پخش کنند.. گفتیم که بابا دمتون گرم چه استقبالی.. اینایی که دادید پخش بشه در راه خدمت به خلق واقعا چه زحمتی میکشند.. اینا انقدر هدفشون پاکه سایر سریال های مونده از قدیمر و چرا نمیدین بهشون فقط این تعداد خاص رو دادید گفتن پخش کردن پخش کردنه.. مهم هدفه که ما ( ما به معنی مدیران) تشخیص دادیم این افراد با خلوص نیت امدن به بخش کمک کنن پس باید بدیم پخش کنند.. گفتم ماشالله به این همه پخش کننده که سریال ها رو رو هوا میقاپند.. حتی یادمه سر 1 سریال حجیم خاص من گفتم بابا دوپلیکیتور خونه خوابیده تا سر ماه هم بیشتر دست من نیست بدید من رایت کنم برای پخش کننده اصلی بفرستم اون بسته بندی کنه و ارسال کنه گفتن نه طرف گفته من مرد عملم باید خودم رایت کنم و پخش کنم.. گفتم بابا این سریال که تعدادش مشخصه فعلا چند میخاید بدید من رایت میکنم اصلا نمیگم من رایت کردم چیزی هم نمیخوام که دارید در میرید فقط میخوام سرعت پخش بالا بره گفتن نه بجان بچم فقط نذر کرده طرف برای همه خودش رایت کنه.. :lol: و از این دست مارجرا در مورد تک تک سریالها اتفاق افتاده با شاهد و مدارک مستند.. :happy:
(یکی گفت تو اگه بیل زن بودی چرا باغچه خودتو بیل نمیزدی که سفارشاتو زودتر بفرستی و بنده اون روز جوابشون رو ندادم ولی الان میگم که دوستانی که ای کیو در 47-48 هم داشته باشن با خودشون 2-2 کنن میفهمن از روی 1 سریال 10 دیسگه بگن 200 تا رایت کنی و بسته بندی کنه به مراتب کمتر وقت میکیره تا 50 تا سریال داشته باشی 10 تا سفارش ترکیبی هر کدوم 20 تا سریال بهت بخوره.. چون چند برابر زمان رایت فقط مرتب کردن و بسته بندی طول میکشه.. و دیگه امکان استفاده از دوپلی وجود نداره و عملا سرعت رایت 1/7 حالت قبلیه..در صورتی که سفارش اول 10 برابر حجمش بیشتر بود ولی دومی بیشتر وقت میگیره)

گذشت و طول این 3 ماه اخیر روز نبود که سر پخش 1 سریال اینجا دعوا نشه.. مارو میگی کلی خر کیف شدیم که بابا دمشون گرم اینا فهمیدن ما داریم میریم رو دست هم میزنن واسه پخش سریالها.. پس با خیال راحت سر بر بالین میزاریم..

هر کس به کوچکترین قسمت حرفای بالا اعتراضی داره بگه بنده جواب بدم.. اگر اعتراضی هم ندارید پس لطفا همون پخش کننده های از جان گذشته تشریف بیارن همونطور که مدیران بخش بارها اعلام کردند در موردشون ( یادمه مدیری به هادی گفته بود ما فلان سریال رو به تو نمیدیم پخش کنی چون به تو اعتماد نداریم:blink:) که اینا دارن برای رضای خدا پخش میکنند بیان و این سریال های رو زمین مونده رو هم در راه خدا پخش کنند قال قضیه بنده کنده بشه بره پی کارش...
و لطف کنید هم هی نگید پخش کننده نداریم و فلان نداریم و دانلود کننده نداریم و خرید کننده نداریم و پیدا کننده لینک نداریم که این همه دعوا تو این چند وقت اخیر پس در واقع برای چی بوده؟
تا زمانی که ما پخش میکردیم پخش کردن کاری بود پرسود و پرمنفعت مخصوصا عنوانهای زیاد و دانلود کردن هم سود خالص بود و غیره و ذالک حالا ما نیستیم همش یهو ضرر شد؟ :D

کلا در موردقضایای هادی هادی بنده نظری نداشته و ندارم..;)

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شما چرا می خواین دیگه پخش نکنین؟
میشه با تقسیم کار دقیق کاری کرد که کسی نتونه در کار دیگری دخالت کنه، اگر هم این اتفاق افتاد، یک شخصی به نام مدیر ارشد سریع و قاطع باید تصمیم بگیره که حق با چه کسیه!(اگر چه در دعواها معمولن هر دو طرف مقصرن ولی همیشه یک طرف درصد بیشتری مقصره).
پس همه چیز مشخصه و این وسط چیز مبهمی نیست.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
در مورد مسائلی که sinalaserjet عزیز مطرح کردن:

می خواستم بدونم که ریش سفیدها درمورد مسائل اخیر به مشورت نشستند یا نه ؟ یا اینکه منتظرند این مشکلات به خودی خود حل بشوند !؟!؟

در مورد این مساله تقسیم وظایف یه مقداری صحبت کردیم که بعد برای من مشکلات شخصی و دغدغه فکری پیش اومد (و همچنان ادامه داره) و معوق موند. ولی حتما نتیجه به زودی توی همین تاپیک اعلام میشه.

1. الان بخش چندتا مدیر داره؟ چند وقت پیش یکی از مدیرا گفتن که دیگه وقت سر زدن به اینجا رو ندارن ، خوب حالا کسی جایگزین ایشون میشه یا نه با همین 2تا مدیر می خواهیم ادامه بدیم؟(می خواستم بدونم که یه مدیر رو به چه صورت انتخاب می کنند؟)

این بخش 3 تا مدیر داره که یکی از مدیران یعنی علی تا چند ماه دیگه حضور خیلی کمرنگی داره (به دلیل مسائل شخصی)

ضمن اینکه مشکل این بخش کمبود مدیر نیست به نظر من.

2. اینطور که به نظر میاد آقا وحید دیگه نمی خوان پخش کننده باشند آیا مدیران و کاربران فعال کسی رو پیدا کردن که به اندازه ایشون اعتبار داشته باشند و بخواهند سریال های ایشون رو به اشتراک بگذارند؟
نکته اصلی اینه که آیا کسی حاضره که مسئولیت وحید رو قبول کرده و مجموعه ایشون رو که چیزی حدود 50 تا سریال است رو به اشتراک بگذاره؟(خدایش کار سختیه)

بله پخش کننده ای که توانایی پخش تعداد زیادی DVD رو داشته باشه در اختیار داریم و منم الان حدود 150 تا DVD رو رایت کردم و همونطور که قول داده بودم تا حداکثر 2 هفته دیگه بیشتر سریال هایی که پخششون متوقف شده رو دوباره برای پخش میذاریم. ولی با توجه به اینکه همزمان 4 پخش کننده به دلایل مختلف از پخش منصرف شدن و منم یه رایتر بیشتر ندارم و سریال های دیگه هم برای رایت دارم، این پروسه کمی وقت گیره. ولی سعیم اینه که تمام سریال های قبلی رو بذاریم برای پخش، به علاوه اینکه یه سری از سریال ها رو هنوز ندارم که به همین دلیل تا دوباره به پخش برسن بیشتر طول می کشه. بنابراین از نظر پخش الان مشکلی نیست (حداقل در آینده نزدیک)

3. آقا هادی هم به دلیل برخوردهای یکسویه با ایشون فعلا پخش رو گذاشتند کنار . می خواستم بدونم که مدیران و کاربران فعال ، اصلا سعی کردن که با هادی به صحبت بنشینند و این سوتفاهم هارو حل کنند؟(مثل اینکه قرار بود دامنه فعالیت های هادی و اون مدیر رو از هم جدا کنیم تا دیگه از این مشکلات پیش نیاد ! می خواستم بدونم که به نتیجه ایی رسیدید یا نه؟)

در هر حال سوالات زیاده و برای پیشرفت این بخش باید راه حل هایی معقول برای آنها پیدا کنیم
این که چشم بر روی حقایق ببندین چیزی رو حل نمی کنه.

فکر کنم همه سعیشون رو کردن. خود من هم به ایشون پی ام زدم.

حقیقت اینه که سکوت ما به معنی این نیست که چشممون رو به حقایق بستیم. حقیقت اینه که یه موقعی آدم به بن بست می خوره و دیگه نمیشه به شرایط سابق برگشت. من خیلی سعی کردم منصفانه برخورد کنم و مشکلات رو حل کنم و تمام کاربران فعال بخش رو نگه دارم، ولی نتیجه اش این شد که در خفا و آشکار فقط به انواع و اقسام مسائل متهم شدم و تا دلتون بخواد بد و بیراه شنیدم و احتمالا این پست هم شروعی میشه برای اتهامات دیگه :D

ضمن اینکه تمام این بحث های مدیر دیگه و مدیر ارشد و .... (که توی صفحات قبل هم چند بار مطرح شده و هر بار به تفصیل جواب داده شده) یه مقداری ..... :D

من خیلی خوشحال میشم اگه بار مسوولیتم کم بشه. ولی این مشکلات اخیر اصلا ریشه اش اینا نیست! و حلش هم با این موارد ممکن نیست! شما فکر می کنین یه مدیر دیگه اضافه بشه یا اینکه یه مدیر ارشد مثلا شایان وارد قضیه بشه چطور با این مساله برخورد می کنه؟

کاربران این بخش انتظار دارن مدیران نقش قاضی رو بازی کنن. قضاوت کنن و متهم کنن و جریمه کنن. در حالی که اینجا دادگاه نیست و مدیر هم وظیفه قضاوت نداره. تا جایی که قانونی از مرامنامه نقض بشه، مدیر وظیفه برخورد با شخص خاطی رو داره. ولی بیش از اون نه! وقتی انتظارات در حد منطقی نیست یا مشکلات بین دونفر شخصیه و ریشه در مسائل بی انتهای قبلی داره ما هم کاری از دستمون بر نمیاد و اصولا در حیطه وظایفمون هم نیست (هر چند من با این وجود بازم سعیم رو کردم)

وظیفه مدیر توی شرایطی مثل الان که یه کاربر فعال بخش از پخش انصراف میده و بحث هم به جایی نمی رسه، اینه که سعی کنه بخش رو همچنان سرپا نگه داره، که این کار رو هم داریم می کنیم هر چند شاید هرگز مثل سابق نشه و هر چند شاید نسبت به پخش کننده های بعدی مثل پخش کننده های قبلی شناخت نداشته باشیم.

در هر صورت، اینجا یه محیط مجازیه. حقیقت (هر چند تلخ) اینه که قرار نیست توی هر جامعه ای که فعالیت می کنیم همه چی مطابق میلمون باشه. نمیشه چون کاربر x با کاربر y مشکل داره یکیشون رو بیرون کنیم یا فعالیتش رو محدود کنیم. این مسائل اخیر هم ریشه در اتفاقات قبلی داره و با تقسیم وظایف و .... (هر چند لازمه و انجام میشه) مشکلات قبلی قابل حل نیست. و حقیقت بعدی هم اینه که این فروم و این بخش بدون هر کدوم از کاربران و مدیرانش به کار خودش ادامه میده. هر چند فعالیتش تا مدتی خیلی کم بشه، هر چند جوش خراب باشه، ولی بالاخره باز جون می گیره و مثل سابق فعال میشه. این حرفا رو نمی زنم که قیافه بگیرم یا بگم کم شدن فعالیت کاربران فعالمون اهمیتی برام نداره، چون داره. ولی بهتره واقع بین باشیم و انتظاراتمون رو هم کمی معقول تر و منطقی تر کنیم و یه کمی هم زمان بدیم برای حل مشکلات.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
[/SIZE]در تمام تاپیک ها هم این مطلب تکرار شد.. بعد 1 هفته 10 نفر گفتن ما پخش کنیم.. گفتن از بالا باید تایید بشن این افراد ببینیم صلاحیت پخش دارند یا نه... ما گفتیم چشم.. همون زمان گفتیم بابا من تعهد زمانی میدم فقط تا اخر بهار بخش کنم بعدش رو شما خودتون تامین کنید گفتن میکنیم.. گذشت و دیگه هیشکی متقاضی پخش نشد تا سر یه جریاناتی روزی 10 تا پخش کننده اضافه شد.. دیگه اندفعه ما گفتیم بابا این پخش کننده ها همون تایید شده ها هستن؟ 100 رحمت به تایید نشده ها.. اینا که تعهد معهد براشون مفهومی نداره اصلا.. امشب پخش میکنن فردا میگن نمیکنیم.. گفتن اتفاقا کارشون رو خوب انجام میدن.. ( گه چقدر هم این افراد کارشون رو خوب انجام دادن:happy:) در ادامش باز یه سری مسائل بعدیش پیش امد باز یه تعداد سریال که 10 میلیون نفر خواهان پخششون بودن رو دادن یه سری پخش کنند.. گفتیم که بابا دمتون گرم چه استقبالی.. اینایی که دادید پخش بشه در راه خدمت به خلق واقعا چه زحمتی میکشند.. اینا انقدر هدفشون پاکه سایر سریال های مونده از قدیمر و چرا نمیدین بهشون فقط این تعداد خاص رو دادید گفتن پخش کردن پخش کردنه.. مهم هدفه که ما ( ما به معنی مدیران) تشخیص دادیم این افراد با خلوص نیت امدن به بخش کمک کنن پس باید بدیم پخش کنند.. گفتم ماشالله به این همه پخش کننده که سریال ها رو رو هوا میقاپند.. حتی یادمه سر 1 سریال حجیم خاص من گفتم بابا دوپلیکیتور خونه خوابیده تا سر ماه هم بیشتر دست من نیست بدید من رایت کنم برای پخش کننده اصلی بفرستم اون بسته بندی کنه و ارسال کنه گفتن نه طرف گفته من مرد عملم باید خودم رایت کنم و پخش کنم.. گفتم بابا این سریال که تعدادش مشخصه فعلا چند میخاید بدید من رایت میکنم اصلا نمیگم من رایت کردم چیزی هم نمیخوام که دارید در میرید فقط میخوام سرعت پخش بالا بره گفتن نه بجان بچم فقط نذر کرده طرف برای همه خودش رایت کنه.. :lol: و از این دست مارجرا در مورد تک تک سریالها اتفاق افتاده با شاهد و مدارک مستند.. :happy:
(یکی گفت تو اگه بیل زن بودی چرا باغچه خودتو بیل نمیزدی که سفارشاتو زودتر بفرستی و بنده اون روز جوابشون رو ندادم ولی الان میگم که دوستانی که ای کیو در 47-48 هم داشته باشن با خودشون 2-2 کنن میفهمن از روی 1 سریال 10 دیسگه بگن 200 تا رایت کنی و بسته بندی کنه به مراتب کمتر وقت میکیره تا 50 تا سریال داشته باشی 10 تا سفارش ترکیبی هر کدوم 20 تا سریال بهت بخوره.. چون چند برابر زمان رایت فقط مرتب کردن و بسته بندی طول میکشه.. و دیگه امکان استفاده از دوپلی وجود نداره و عملا سرعت رایت 1/7 حالت قبلیه..در صورتی که سفارش اول 10 برابر حجمش بیشتر بود ولی دومی بیشتر وقت میگیره)

گذشت و طول این 3 ماه اخیر روز نبود که سر پخش 1 سریال اینجا دعوا نشه.. مارو میگی کلی خر کیف شدیم که بابا دمشون گرم اینا فهمیدن ما داریم میریم رو دست هم میزنن واسه پخش سریالها.. پس با خیال راحت سر بر بالین میزاریم..

هر کس به کوچکترین قسمت حرفای بالا اعتراضی داره بگه بنده جواب بدم.. اگر اعتراضی هم ندارید پس لطفا همون پخش کننده های از جان گذشته تشریف بیارن همونطور که مدیران بخش بارها اعلام کردند در موردشون ( یادمه مدیری به هادی گفته بود ما فلان سریال رو به تو نمیدیم پخش کنی چون به تو اعتماد نداریم:blink:) که اینا دارن برای رضای خدا پخش میکنند بیان و این سریال های رو زمین مونده رو هم در راه خدا پخش کنند قال قضیه بنده کنده بشه بره پی کارش...

وحید جان، هر کسی که برای پخش اعلام آمادگی کرد، که این یعنی تک تک افرادی که یا توی اون تاپیک اعلام آمادگی کردن یا به من یا علی و فریدا پی ام زدن، همشون باهاشون صحبت شد. بهشون پی ام زده شد و در مورد شرایطشون ازشون سوال شد. نصفشون که اصلا جواب ندادن، بقیه هم در صورتی که یه شناخت نسبی ازشون داشتیم رو به عنوان پخش کننده معرفی کردیم. 2-3 نفر هستن که نسبت بهشون هیچ شناختی نداشتیم پس فعلا پخش بهشون سپرده نشد، 4-5 نفر هم می مونن کلا، که به زودی پخش کننده میشن. جدا اگه لازمه من لیست تمام کسانی که اعلام آمادگی کردن رو بیارم و از تک تکشون سوال کنین که چه جوابی بهشون داده شده.

صلاحیت پخش از دید ما این بوده که با قیمت مشخص شده توی این بخش بتونن پخش کنن و یه شناخت نسبی ازشون داشته باشیم و یه درصد قابل قبولی بتونیم اطمینان بدیم که به تعهدشون پایبندن و سفارشات رو توی زمان مقرر می فرستن.

سوال اینه که قراره تا چه حد به یه نفر اعتماد داشته باشیم که به عنوان پخش کننده معرفیش کنیم؟ مگه وقتی من اون اول پخش 2 تا سریال رو قبول کردم، کسی می دونست که تا چه حد به مسوولیتی که قبول کردم پایبندم؟ چه تضمینی وجود داشت که من یه روز دیگه لاگین نکنم و سریال ها رو نفرستم؟

من نمیگم همه کسانی که انتخاب می کنیم 100% می تونیم اعتماد کنیم. یکی ممکنه بعد چند ماه بزنه زیر قول و قرارای قبلی. با چند پست میشه افراد رو شناخت؟ 1000 پست؟ 3000 پست؟ من میگم با 10000 پست هم نمیشه نسبت به کسی انقدر شناخت پیدا کرد که بتونی تضمین بدی هیچ وقت مسوولیتش رو نادیده نگیره.

تنها کاری که ما می تونیم بکنیم اینه که اگه پخش کننده ای انصراف داد و سفارشات رو هم نفرستاد، از جیب خودمون بذاریم و بدیم (کاری که من الان دارم می کنم. چون وظیفمه و مسوولیت این افراد با منه)

اگه راه حل بهتری دارین برای انتخاب پخش کننده بگین.

ضمنا تعدد پخش کننده ها خیلی بهتره به نظر من. چون باعث میشه وقتی یکی از پخش کننده ها به هر دلیل دیگه نتونه یا نخواد پخش کنه، بخش مثل الان نخوابه.

گفتیم که بابا دمتون گرم چه استقبالی.. اینایی که دادید پخش بشه در راه خدمت به خلق واقعا چه زحمتی میکشند.. اینا انقدر هدفشون پاکه سایر سریال های مونده از قدیمر و چرا نمیدین بهشون فقط این تعداد خاص رو دادید گفتن پخش کردن پخش کردنه.. مهم هدفه که ما ( ما به معنی مدیران) تشخیص دادیم این افراد با خلوص نیت امدن به بخش کمک کنن پس باید بدیم پخش کنند

من قبلا هم گفتم. تا وقتی یکی داره طبق شرایط بخش توزیع میکنه، نه چه اهمیتی داره که هدفش از پخش کردن چیه؟ وقتی یکی توانایی پخش کردن با شرایط بخش مشارکت رو داره چرا نباید از تواناییش استفاده کرد؟ من هیچ وقت نگفتم می دونم که همه پخش کننده ها با خلوص نیت میخوان به بخش کمک کنن چون نمی دونم و تا حالا هم جزو شرایط لازم برای تعیین پخش کننده ها نبوده.

حتی یادمه سر 1 سریال حجیم خاص من گفتم بابا دوپلیکیتور خونه خوابیده تا سر ماه هم بیشتر دست من نیست بدید من رایت کنم برای پخش کننده اصلی بفرستم اون بسته بندی کنه و ارسال کنه گفتن نه طرف گفته من مرد عملم باید خودم رایت کنم و پخش کنم.. گفتم بابا این سریال که تعدادش مشخصه فعلا چند میخاید بدید من رایت میکنم اصلا نمیگم من رایت کردم چیزی هم نمیخوام که دارید در میرید فقط میخوام سرعت پخش بالا بره گفتن نه بجان بچم فقط نذر کرده طرف برای همه خودش رایت کنه.. :lol: و از این دست مارجرا در مورد تک تک سریالها اتفاق افتاده با شاهد و مدارک مستند.. :happy:

کدوم سریال؟! :blink:

یادمه مدیری به هادی گفته بود ما فلان سریال رو به تو نمیدیم پخش کنی چون به تو اعتماد نداریم

نمی دونم اینو کی گفته و در مورد چه سریالی بوده، فقط اینو بگم، حرفی که به خود هادی هم گفتم. ما اگه به هادی اعتماد نداشتیم پرستاران رو نمی دادیم بهش برای پخش.

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یک مشکلات جزئی و فنی هم هستن به هر حال، که در این موارد باید به کاربران فعال بخش اعتماد داشت و حرفشون رو قبول کرد و ازشون حمایت کرد، در مورد مشکلات بزرگ تر نباید طوری بشه که بخش ضربه بخوره، نباید خودخواه بود بهتره به فکر پیشرفت بخش باشیم نه به فکر منافع خودمون، حالا اگر شده به خاطرش باید کوتاه هم بیایم!، نباید مشکلات شخصی در فضای عمومی فوروم مطرح بشن، نباید کینه همدیگه رو به دل بگیریم، نباید نیش و کنایه و تهمت بزنیم،نباید...

اونوخت همه چی درست میشه!(نمردیم و درس اخلاق هم دادیم!)

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
مديريت بخش مشکل نداره چون به نظر ميآد داره کارا رو handle ميکنه !
پست های اخير انتقادی نبوده ، بيشتر درون مايهٔ جنگ و دعوا داشته !
**** چند قطبی از **** تک قطبی بهتره !

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
در مورد این مساله تقسیم وظایف یه مقداری صحبت کردیم که بعد برای من مشکلات شخصی و دغدغه فکری پیش اومد (و همچنان ادامه داره) و معوق موند. ولی حتما نتیجه به زودی توی همین تاپیک اعلام میشه.
Daneel عزیز ممنون از پاسخ گویی شما ، امیدوارم که مشکلات شما هر چه زودتر حل شوند.

در هر حال هدف من از مطرح کردن این مسائل اینه که به یک نتیجه معقول برسیم و از دوستان خواهش می کنم که بحث های بی نتیجه قبلی رو ادامه ندن.

در مورد هادی عزیز هم تا اونجایی که من یادم هست قرار شد که ایشون یه مدت کوتاه استراحت کنند و بعد از اون تصمیم نهایی رو بگیرند ، من امیدوارم که ایشون دوباره مسئولیت پخش رو به عهده بگیرند(جزو معدود کسانی هستند که برای بخش خیلی زحمت می کشند)

در هر حال من کوچکتر از اون هستم که بخوام در مورد مسائل بخش نظر بدم بنابراین از مدیران و کاربران فعال می خوام که راه حل های معقولی برای این موارد پیش آمده در نظر بگیرند

بابهترین آرزوها موفق باشید

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من قبلا هم گفتم. تا وقتی یکی داره طبق شرایط بخش توزیع میکنه، نه چه اهمیتی داره که هدفش از پخش کردن چیه؟ وقتی یکی توانایی پخش کردن با شرایط بخش مشارکت رو داره چرا نباید از تواناییش استفاده کرد؟ من هیچ وقت نگفتم می دونم که همه پخش کننده ها با خلوص نیت میخوان به بخش کمک کنن چون نمی دونم و تا حالا هم جزو شرایط لازم برای تعیین پخش کننده ها نبوده.

کدوم سریال؟! :blink:

نمی دونم اینو کی گفته و در مورد چه سریالی بوده، فقط اینو بگم، حرفی که به خود هادی هم گفتم. ما اگه به هادی اعتماد نداشتیم پرستاران رو نمی دادیم بهش برای پخش.

اصلا من غلط کردم.. از همین تریبون میگم غلط کردم.. هر چی شما میگید عین راستی و حقیقته بنده هم هر چی میگم انقدر دروغ و مقلطه..

بنده نه به شما 2 ماه پیش گفتم پخش نمیکنم.. نه 10 بار گفتم سر تابستون باید برم.. نه هیچ کدوم از حرفای بالا..
من هی میگم 6 ماه پیش تا الان شما هی میگید الان.. اصلا مثله اینکه ما در مورد 2 تا مسئله و بخش و فروم و اینترنت و کره زمین متفاوت صحبت میکنیم..

هر چی من گفتم شما تعبیر میکنید که ما اینطوری فکر میکردیم.. میدونید من ادمی نیستم که مثال فردی بزنم والا در مورد 1 پخش کننده خاص 2هزار بار فقط به خود شما گفتم ایشون انسان شریف و خوبی هستند.. سالها با من دوست هستند.. از قدیمیا هستند .. ولی با همه این احوال 1 هفته میان 2 سال نمیان.. گفتم قبل از اینکه چیزی برای پخش ایشون بفرستید لااقل 1 پخش کننده دیگه پیدا کنید همون رو بزاره تو لیستش.. گفتید اشون کارشون رو خوب انجام میدن.. هی ما گفتیم بابا من مگه من دشمنش هستم؟ میخوام اینجا درگیری و ناراحتی پیش نیاد..

حالا میگید که خودتون از جیبتون دادید برای جبران مافات این برای من مفهومی حز اینکه برای جبران اشتباه گذشته خودتون کاری کردید که الان منتشم سر بچه ها دارید میزارید..

این فقط 1 نمونه بود از خلوار.. توجیه اضافی هم لازم نداره..من از همین الان میگم تسلیمم شما حرفتون کاملا متین و صحیح و تمام پست های من دروغ محض میتونید پاک کنید..:)

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
Daneel عزیز ممنون از پاسخ گویی شما ، امیدوارم که مشکلات شما هر چه زودتر حل شوند.

ممنون.

در هر حال من کوچکتر از اون هستم که بخوام در مورد مسائل بخش نظر بدم بنابراین از مدیران و کاربران فعال می خوام که راه حل های معقولی برای این موارد پیش آمده در نظر بگیرند

نه اصلا اینطور نیست. این تاپیک برای شنیدن نظرات همه دوستانه. از شنیدن نظرات شما و سایر دوستان همیشه استقبال می کنیم.

اصلا من غلط کردم.. از همین تریبون میگم غلط کردم.. هر چی شما میگید عین راستی و حقیقته بنده هم هر چی میگم انقدر دروغ و مقلطه..

بنده نه به شما 2 ماه پیش گفتم پخش نمیکنم.. نه 10 بار گفتم سر تابستون باید برم.. نه هیچ کدوم از حرفای بالا..
من هی میگم 6 ماه پیش تا الان شما هی میگید الان.. اصلا مثله اینکه ما در مورد 2 تا مسئله و بخش و فروم و اینترنت و کره زمین متفاوت صحبت میکنیم..

هر چی من گفتم شما تعبیر میکنید که ما اینطوری فکر میکردیم.. میدونید من ادمی نیستم که مثال فردی بزنم والا در مورد 1 پخش کننده خاص 2هزار بار فقط به خود شما گفتم ایشون انسان شریف و خوبی هستند.. سالها با من دوست هستند.. از قدیمیا هستند .. ولی با همه این احوال 1 هفته میان 2 سال نمیان.. گفتم قبل از اینکه چیزی برای پخش ایشون بفرستید لااقل 1 پخش کننده دیگه پیدا کنید همون رو بزاره تو لیستش.. گفتید اشون کارشون رو خوب انجام میدن.. هی ما گفتیم بابا من مگه من دشمنش هستم؟ میخوام اینجا درگیری و ناراحتی پیش نیاد..

حالا میگید که خودتون از جیبتون دادید برای جبران مافات این برای من مفهومی حز اینکه برای جبران اشتباه گذشته خودتون کاری کردید که الان منتشم سر بچه ها دارید میزارید..

این فقط 1 نمونه بود از خلوار.. توجیه اضافی هم لازم نداره..من از همین الان میگم تسلیمم شما حرفتون کاملا متین و صحیح و تمام پست های من دروغ محض میتونید پاک کنید..:)

من هیچ حرفی در مورد اینکه شما کی به من گفتین که پخش رو دیگه ادامه میدین نزدم و حرف های قبلی شما رو هم انکار نکردم. شما 2 ماه پیش یه اشاره ای کردین که پخش رو رها می کنین. منم اصلا توی این بحث ها نگفتم که شما به خاطر هادی یا به خاطر پخش کننده ها یا هر چیز دیگه دارین پخش رو رها می کنین. اصلا بحث سر این مساله نبود!

در مورد انتخاب توزیع کننده یه سری مسائلی رو مطرح کردین منم به عنوان کسی که مسوول انتخاب توزیع کننده ها بود جواب دادم. همین و بس.

هیچ وقت ادعا نکردم حرف من عین راستیه. من فقط از موضع خودم و چیزی که می دونم دارم حرف می زنم. شما میگین یه مدیری به هادی اینطور گفته و به شما اونطور گفته، منم گفتم موضع کلی در قبال هادی و شما تا جایی که بحث پخش بوده و من در جریان بودم، اونی نیست که شما برداشت کردین و توی پست قبلی گفتین و اینکه کی به ایشون اون حرف رو زده هم بنده بی خبرم. نه میگم این حرف به ایشون گفته نشده نه هیچ کدوم از حرفای شما رو انکار کردم. فقط سوال کردم چون بی خبر بودم.

اینکه گفتم دارم از جیب میدم به خاطر منت گذاشتن نبود. فقط بیان این مساله بود که اگه ما داریم با معیارهایی که تا حالا کسی بهترش رو پیشنهاد نداده پخش کننده انتخاب می کنیم، خودمون هم تا حالا پاسخگو بودیم و اگه پخش کننده ای به تعهدش عمل نکرده به متقاضی ها خسارتی وارد نشده. همونجا هم گفتم وظیفمه چون مسوولیتش با منه. اگه کسی غیر از من مسوول تعیین پخش کننده بشه هم همین مسوولیت و وظیفه رو داره. حالا شما میگین این فقط جبران اشتباه منه، دیگه نظر شخصی شماست و محترمه و حتی شاید حق با شما باشه. بحثی هم ندارم. ظاهرا توی شرایط فعلی من هر چی میگم داره برداشت دیگه ای ازش میشه. تصورم این بود که مساله ای که مربوط به منه رو باید جواب بدم. اگه شما از حرفای من برداشت کردین که دارم بهتون بی احترامی می کنم عذر می خوام چون همچین قصدی نداشتم.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
این فقط جبران اشتباه منه، دیگه نظر شخصی شماست و محترمه و حتی شاید حق با شما باشه

مطمئنن حق با شماست.. چون این منطق رو جا میندازید که مسئولیت یعنی:

شما هر انتخاب یا تصمیمی میتونید بگیرید.. نهایت اینکه اشتباه خواهد بود.. اگر اشتباه بود تاوان مالیش رو میدید و مسئولیتش رو بگردن میگیرید..

به 1 افسر پلیس سلاح میدن میگن برو اون قاتل رو دستگیر کن.. میبینه طرف لای جمعیته.. بغلیش میگه بالام جان تیر اندازی کنی ممکنه به مردم هم بخوره.. طرف میگه نه من تشخیص میدم نمیخوره چون مسئول منم.. 2-3 تا تیر میزنه نه به طرف میخوره نه مردم.. بهش میگن این کار درست نیست میگه تا الان که درست بوده.. نهایت میزنه 4-5 نفر رو میکشه .. اخرش قاتل در میره.. باز بهش میگن بابا 4-5 نفر میردن میگه اشکالی نداره..قتل غیر عمد بوده و چون غیر عمد بوده دیه اش رو از جیبم میدم و خلاص باز میرم دنبال قاتله..

این فقط 1 مسئله بود که 1 میلیونیم بار کوچکترش اینجا رخ داده دوستان اشتباه نگیرن یوخت:happy:

در ضمن من به عنوان اخرین تقاضا برای روشنتر شدن موضوع 1 درخواست دارم.. لیست کنید کلیه پخش کننده های مشارکت رو از روز اول تا الان.. همینجا داخل همین تاپیک.. جلوی اسمشون بنویسید چی پخش میکردند.. مبلغ اضافی داشته اگر داشته چقدر بوده.. تا کی پخش کردند ( مدت زمان پخش).. دلیل انصراف( دلیل پابلیک و بدون مشگلشو ذکر کنید).. به چه دلیل سریال رو پخش میکردند ( صاحب تاپیک بودن.. یا از اعلام امادگی کنندگان بودند یا غیره و ذالک) و مبلغ اضافه جمع اوری شده توسطشون چقدر بوده.. سریالی که پخش میکردند کی تهیه کرده بوده.. ( دانلودی--خرید گذشته یا داخل مشارکت-- اهدایی به بخش)

اگر نکردید اینکارو به بنده حق بدید این فکر رو بکنم که دوست دارید کاربران ندونند در گذشته تا امروز اینجا چه اتفاقاتی افتاده.. و میدونم که بهونه میارید که اصلا لزومی به اینکار نیست و از این حرفا :lol:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
با اجازه منم یه نظری بدم برم
39.gif

نظر دوستان با انتخاب مدیر برای بخش اشتراک چیست؟

البته این به معنای کمرنگ شدن اختیارات دنی عزیز و خواهر فریدا در بخش اشتراک نیست چون ایشون مدیر هنرهای

نمایشی هستند( به نوعی مدیر ارشد) ولی بخش اشتراک ، دیگه بخش سابق نیست و خیلی رشد کرده و روز به روز هم بیشتر داشت رشد میکرد(!!)

وجود مدیر برای این بخش باعث میشه کارها با هماهنگی بیشتری (با حضور دنی و فریدا) پیش بره و در مواقع

بحرانی مدیر اشتراک میتونه به سوتفاهم ها و بحران ها پایان بده یا از پیش آمدنشون جلوگیری کنه.

چون واقعا" بخش اشتراک فعلی همون بخش اشتراک اولیه نیست و رشد بسیاری داشته که دقت بهینه ای می طلبه

و از طرفی عدم حضور علی مثل سابق، نیاز این بخش به مدیریت مستقل (و در عین حال هماهنگ) رو میطلبه

اگر دوستان گرامی با نظرات بنده حقیر موافق باشند ، میتونیم در مرحله بعدی در رابطه با فرد شایسته برای این سمت همفکری کنیم.

با تشکر
خوش باشید
72.gif

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
با اجازه منم یه نظری بدم برم
39.gif

نظر دوستان با انتخاب مدیر برای بخش اشتراک چیست؟

البته این به معنای کمرنگ شدن اختیارات دنی عزیز و خواهر فریدا در بخش اشتراک نیست چون ایشون مدیر هنرهای

نمایشی هستند( به نوعی مدیر ارشد) ولی بخش اشتراک ، دیگه بخش سابق نیست و خیلی رشد کرده و روز به روز هم بیشتر داشت رشد میکرد(!!)

وجود مدیر برای این بخش باعث میشه کارها با هماهنگی بیشتری (با حضور دنی و فریدا) پیش بره و در مواقع

بحرانی مدیر اشتراک میتونه به سوتفاهم ها و بحران ها پایان بده یا از پیش آمدنشون جلوگیری کنه.

چون واقعا" بخش اشتراک فعلی همون بخش اشتراک اولیه نیست و رشد بسیاری داشته که دقت بهینه ای می طلبه

و از طرفی عدم حضور علی مثل سابق، نیاز این بخش به مدیریت مستقل (و در عین حال هماهنگ) رو میطلبه

اگر دوستان گرامی با نظرات بنده حقیر موافق باشند ، میتونیم در مرحله بعدی در رابطه با فرد شایسته برای این سمت همفکری کنیم.

با تشکر
خوش باشید
72.gif

اینجا 10000000 مدیر هم داشته باشه فرقی درش ایجاد نمیشه.. شما که نمیتونی با اضافه کردن مدیر یا کم کردن مدیر یهو فرهنگ تمام کاربرای 1 بخش رو عوض کنی..

من به دنی عزیز حق میدم میگه من از اول در جریان مسائل نبودم.. حقم داره اون عده معدود اولیه زیاد بحث هارو پابلیک نکردن و خیلی موضوعات بحث دار و این چینی تو فروم مطرح نشد تا جو اروم بمونه... اون زمان علی خودشم تازه مدیر شده بود و عملا یه وظیفه مهمش اینجا بود.. بعدها که یکم بخشها گسترده تر شد و مدیر های جدید اضافه شدند اینجا که زیر بخش هنرهای نمایشی بود طبعا دنی هم مدیرش شد.. ( چه مطلب مسخره ای هستش که کسی که کارش چیز دیگست بدون هیچ پیش زمینه ای بشه مدیر 1 بخش چون اون بخش رفته زیر بخش جایی که ایشون مدیره) و خوب از جایی هم خبر نداشت.. تا جایی که ممکن بود اوضاع گفته شد بهش علی هم گفت کلا مسائل بخش منتقل بشه به دنی.. ما هم گفتیم چشم.. ولی چشم گفتن ما چشم پوشی از این نبود که با این سیستم زیر ابی رفتنها زیاد خواهد شد.. اینکه میگم لیست کنید پخش کننده هارو مطلبمو واضحتر میکنه والا فعلا زیاد سر در نمیارید.. بعدش یهو خواهر فریدا هم شدند مدیر بخش ( تو فرهنگ و هنر رسمه که 10000000 تا بهش بی میدر بمونه مهم نیست اینجا رو خیلی هواشو داشتن.. قربن همشون برم.. مدیر انیمیشن هم که بازم کاملا بیربط کارش به این بخش و کلی سر مسائل اغازین به کار بخش ( تراستد ممبر و سهمیه و غیره) درگیری داشت با یه سری از کاربرا شد مدیر بخش.. من همون زمان گفتم به علی قربون دست و پای بلوریت اینجا من وقت و امکان پخش رو دیگه ندارم.. چند نفری رو پیدا کن..
دلیلشم خداشاهده اینکه به مدیریت اعتراضی داشتم یا مطلب سوالمدیریتی دیدم نبود.. بنکل طبیعی هستش وقتی شما 1 عده با افکار و سلیقه های متفاوت بیارید باید برید سمت سیستم تفکر اونا تا کارتون رو بتونید انجام بدید.. علی هم تو این دوره اعلام من برای عدم پخش تا 2 هفته پیش هرزگاهی مثه قرقی سری میزد و رد میشد ..

همون زمانم من اصلا دوست نداشتم کار دوستان تو بخش بخوابه الانم دوست ندارم در اینده هم همینطور... دوستان هم خیالشون تخت مدیر اضافه یا کم شدن هیچ تاثیری نداره چون 6 ماهه کاربران اینجا با این سیستم بار امدن و شما شاید بتونید روند بخش رو عوض کنید کاربران بخش رو نمیتونید تغییر بدید.. الانم بجای این همه بحث چونه همه دوستان ( خود شما پویا جان) و هر کدوم از دوستان دیگه بیان 1 تیکه از بخش رو بردارن که کاراش رو زمین نمونه.. کمکی برای دانلود یا تهیه یا پخش یا هر مسئله مهم دیگه.. واقعا فکر میکنید چه منفعتی داره این همه اینجا چونه بزنیم واسه هم هی اینو اینطوری کنید اون رو اونطوری کنید.. هادی 1 بار پست خنده دار ولی تلخی زد اینجا 10000000 نظر دهنده و 100000 دلسوز و 10000 لینک خرید و دانلود پیدا کننده و 1000 اشکال گیرنده و انتقاد کننده و 100 راهکار دهنده و 10 پخش کننده و 2 تا دانلود کننده و 2 مدیر و 1 خرید کننده و 1 هماهنگ کننده داره..:lol: شما گیر دادین به اون 20 تای اخری رو تکون بدید در حالی که مشگل ما اینکه این خداد نفر ادم که تو چند تا دسته اول هستن افتخار نمیدن پاشون رو به اون 20 نفر نزدیک کنند حتی..;)

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
چرا برخی کاربر های با سابقه هنوز مدير نشدند ؟ به خاطر درون گرايی ؟
پويا چه کسی رو برای مديريت پيشنهاد ميکنه ؟
اگه آمريکا يا ايران ( سران دعوا) حق وتو با يک رأی در شورای امنيت داشتند چی ميشد ؟ !
حالا اگه سوئد همين حق رو داشت چی ميشد ؟
چرا منصرفين بسته ها رو برای پخش کنندهٔ جديد نفرستند و بعد پخش کننده که قدرت بالايی در تهيهٔ بسته ها داره ، اون بسته ها رو برای دنی به عنوان خزانه نفرسته ؟ . چرا بايد اين روند معکوس بشه که دنی ، که قدرت رايت پاينی داره دچار مشکل بشه ؟مگه غير از اينه که لازمهٔ اون اينه که دنی قبلش پخش کننده رو انتخاب کنه !

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
آقا منم رایترم بی کاره می تونم یه سری از هر چی خواستید رایت کنم بفرستم برای پخش کننده جدید یعنی می تونم مثلا200 دی وی دی رایت کنم حالا از هر چی ولی خودم پخش نمی کنم می فرستم واسه کسایی که می خوان پخش کننده خلاصه فقط می خواستم بگم واسه کمک رایتر من بیکاره

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان بسيار عزيز ...

بحث اين انجمن از حالت منطقي و عادي گذشته و ادامه دادنش چيزي جز تكرار همون چرخه هميشگي نخواهد داشت .

چه اهميتي داره كه بخش دو هفته پيش روزانه 100 پست مي خورده و الان روزي ده پست ؟؟ مگه جز معدودي ، كسي تو اين فروم پرسيد كه چرا انجمن انيميشن ك 6 ماه پيش روزانه 500 تا پست مي خورده و الان روزانه 5 تا پست هم نمي خوره ؟؟

چه اهميتي داره كه تو اين 8 ماهه ، بدنه اصلي انجمن ، با احتساب سريالهاي انيميشن چيزي در حدود 400 سريال را به كاربران عرضه كردند و در 8 ماه بعدي ممكنه يكچهارم اين تعداد هم تهيه نشه . مگه اگر 50 تا سريال هم عرضه شده بود ، فرقي مي كرد ؟؟

چه اهميتي داره كه جناب وحيد ، مردي عزيز و ققنوس در انجمن باشند يا نباشند ؟؟ يا كاربراي فعال فعلي انجمن باشند يا نباشند ؟؟ 6 ماه ديگه كه پخش كننده هاي فعلي نباشند و فعالان فعليش هم كه از انجام تغييرات در انجمن نا اميد شدند كم كم وقت و انژيشون را در جاهاي ديگه صرف كنند ، كي مي دونه كه اين بخش يك روزي چه شكلي بوده ؟؟ مگه همين حالا قوانين بهرزو ، علي و وحيد فراموش نشده ؟؟ مگه قيمت خيلي از سريالها ديسكي 400 تومان تعيين نشده ؟؟؟

چه اهميتي داره كه انجمن اشتراكي باشه يا نباشه ؟؟ وقتي من خودم بيرون از اينجا مدير ارشد يا تامين كننده هزينه يك فرومم ، يا اينترنت سرعت بالا دارم و مي تونم هر چيزي كه خودم علاقه دارم تهيه كنم ، چه دليلي داره كه وقتم را براي اين انجمن هدر بدم ؟؟ چه دليلي داره كه براي حل مشكلات اين انجمن قدمي بيشتر از پستهاي كاربر پسند برداره ؟؟ اينجا روزي 1000 تا ديسك پخش بشه يا 100 تا فكر مي كنيد كه براي كي اهميت داره ؟؟ ما داريم لطف مي كنيم . يك هفته اي نشد ، مثل خيلي از تاپيكهاي فعلي صف درخواست ايجاد مي كنيم . مگه همه ما در ايران به صف واستادن عادت نداريم ؟؟ مگه عادت نداريم كه هر كاري كه برامون مي كنند لطفه ؟؟ پس وقتي داره بهمون لطف ميشه ، ديگه دردمون كجاست ؟؟

دوستان ، مشكل ما اين بود كه خيلي ايده ال فكر مي كرديم و همون ديد را براي آينده انجمن داريم ... نه ... اينجا ايرانه ... ما عدات داريم به دوباره كاري ها ، نابود كردن فرصتها ، ژستهاي انساندوستانه و .... اشتباه ما اين بود كه اين داستانها را فراموش كرديم و سعي كرديم در جامعه مجازي متفاوت رفتار كنيم ... ما همون انسانهاي جامعه ايراني هستيم با كمبودهامون ، مشكلاتمون ، ديدهاي بسته مون ... مهم نيست مقاممون در دنياي واقعي چيه يا تحصيلاتمون چقدره . مهم نيست در كجاي اين دنياي خاكي زندگي مي كنيم و از چه راهي به اين انجمن رسيديم ... چيزي كه مهمه اينه كه عادت كرديم به مهم جلوه دادن كارهايي كه سالهاست در دنياي پيشرفته عادي تلقي ميشه ... عادت كرديم به سهميه بندي ... عادت كرديم كه حقمون را قسطي و با منت بدستمون بدند ...عادت كرديم كه از كوچكترين اختياراتي كه بدستمون داده ميشه در جهت رسيدن به اهداف شخصي استفاده كنيم ...

به هر حال ، نمي تونيم از اين حقيقت غافل بشيم كه اقليتي در انجمن از اينكه فعالان منتقد اشتراك تصميم به ترك انجمن گرفتند خوشحال شدند ... همون دوستاني كه قبلا گفته بودند كه چرا دوستان منتقد در بازارچه فعاليت نمي كنند ؟؟ همون دوستاني كه در تاپيك نوشتند كه برگرد و در PM فرمودند نسخه اصلي فلان سريال را ندارم بفرست تا بديم به پخش كننده جديد ... همون دوستاني كه در 10 روز اخير ، به اندازه 10 پست نزدند و به اندازه 100 پست را پاك كردند ...

يك روزي ، يك جمعي دور هم نشستند و پايه گذار يك حركتي انقلابي در مقياس كوچيك شدند . حركتي كه يك نوع شناكردن بر خلاف جريان رايج اصالت سود در جامعه فعلي ما بود ... از اون روز خيلي نگذشته ... حرفهاي اون جمع هنوز در انجمن هست ولي منش و رفتارشون فراموش شده ... فعالان اون روز هر كدوم به نحوي از انجمن فاصله گرفتند و كساني كه جايگزينشون شدند نتونستند حتي در مقياس كوچك جاي اونها را پر كنند ...

بگذريم . صحبت زياده . دوستان شما هر حرفي كه بزنيد ، اين دوستان كار خودشون را انجام مي دند . بودن و نبودن من و شما هم چندان اهميتي براشون نداره ... فعال و غير فعال بودن انجمن هم خيلي براشون مهم نيست . اگر بود در اين ده روزهي براي بيرون اومدن از اين وضعيت ارايه مي كردند ... شما هم خيلي خوذتون را خسته نكنيد ... اين دوستان اگر قرار بود تغييرات مثبتي در حوزه اختياراتشون انجام بدند ، وضعيت انجمنهاي تحت سيطره شون به اين وضعيت اسفناك نمي افتاد ...

ولي دوستان من ، شما مسووليد براي تمام تذكراتي كه بايد مي دادين و بخاطر مقام اين دوستان در انجمن ، چشم پوشي كردين ...

بخاطر تمام باند بازي هايي كه ديديد و بخاطر مصلحت فراموش كردين ...

بخاطر تمام انحرافهايي كه از هدف اصلي اتفاق افتاد و بهشون اعتراض نكرديد ...

بخاطر اعتمادتون به دوستاني كه بارها نشون دادند كه شايسته اعتماد نيستند ...

دوستان ، هيچ كسي نمي تونست اين انجمن را به نابودي بكشه ، مگر با ي تفاوت كردن و بي انگيزه كردن شما ... فكر كردين چرا هيچكس به شما پاسخ درستي نميده يا سر بالا جوابتون را ميدند ؟؟ چرا تا وقتي كارد به استخوان نرسه يك نفر براي پاسخگويي حاضر نميشه ؟؟ براي اينكه شما انتقاد كردن را فراموش كنيد يا انجمن را ترك كنيد ... براي اينكه عرصه براي دوسان خالي بمونه ... براي اينكه ديگه كسي نباشه كه اهداف اشتراك و بنيانگذارانش را يادآوري كنه ...

من قصد ندارم كه اجازه اين كار را به دوستان بدم ... چون انرژي زيادي توسط كاربران براي اينكه انجمن به اينجا برسه صرف شده . و اينكه دوستان را لايق داشتن چنين ميراث پر ارزشي نمي دونم .

سعي من اين بود كه مشكل اشتراك در همين انجمن حل بشه كه نشد . متاسفانه مجبورم مشكلات اين انجمن را از جاي ديگه پيگيري كنم .

دوستدار

بدرود .

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
وحيد عزيز

اين نظريه اي که الان برای همه بوجود اومده رو برای من روشن کن:

لطفاً معلوم کن منظورت از اينکه يکی از مديران به هادی گفته که قابل اعتماد نيست ، چه شخصی بوده؟؟؟

دنی که نيست! علی هم که هر هفته داره با شما و هادی فوتبال بازی ميکنه! پس منظورت من بودم؟!

هر اختلاف نظر يا هر چيزه ديگه اي که بين من و هادی هست منشا از چيز و جای ديگه اي داره و هيچ وقت بحث اعتماد نداشتن بين ما 2 نفر نبوده! حالا ميشه بگی اين جمله رو از کجا آوردی؟

چند تا سوال ديگه هم ازت دارم:

اولين کسی که سريال جواهری در قصر رو برای اشتراک گذlشت کی بود؟! قبول داری يا نه که 6 ماه قبل از اينکه تو سريال رو دانلود کنی و يا حتی تو TV ايران پخش بشه من سريال رو dl کرده بوده و فرستاده بودم ايران و بچه های تاپيک افسانه شجاعان ميخواستن بين خودشون پخش کنن؟! اهتياجی هست بگيم خواهر پرشيانا و خواهر ين ين بيان اينجا حافظه دوستان رو refresh کنن؟!

اولين کسی که تو اين انجمن از اون سر دنيا سريال ها و انيمه ها و ... اي که داشت رو فرستاد و داد دست برادر شينوبی و لرد سياه و دنی که بين همه پخش کنن, کی بود؟!

چند بار من توی تاپيک انيميشن از خوده شخص تو خواهش کردم که به من ليست بدی که من کارای تکراری رو نفرستم؟!
چند بار به حرف من گوش کردی؟
اصلاً چقدر کمک کردی!!! (البته همه اينا مال وقتی بود که داشتيم آزاد پخش ميکرديم و چند تا فروشنده با وجدان نيومدند سريال های خوده منو به خودم بفروشن!!! ) يادته يا بگيم شينوبی و بقيه بيان بگن که بقيه يادشون بيوفته!!!

حالا خيلی جالبه که نظريه اي که مال برادر زيرنويس بود و بعد با برادر بهروز در ميآن گزاشته شد و بعد با شماها، داره به اسم کسای ديگه اي تموم ميشه! و جالبتر اينکه اين وسط من هم هيچ کاره بودم!!!

وحيد از همون روزی که شما و علی و محمد و برادر زيرنويس و برادر کامی و بهروز عزيز تو کافی شاب قرار داشتين منم در جريان همه چيز بودم. شايد اون موقع برادر شينوبی يه چيزی تو اين قضيه ديده بود که دعوت شما رو قبول نکرد و نيومد! شايد برای اين بود که ميدونست آخر سر اين شکلی ميگن دستت درد نکنه!

اصلاً چرا وقتی علی بهت پيشنهاد داد که مدير بشی اين مسئوليت رو قبول نکردی؟!

به هر جهت شما که از اول بودين و هادی که از وسط کار اومده، لطفاً سعی نکنين با اين حرف ها زحمت های ديگران رو زير سوال ببرين و يا چيزی رو کمرنگ کنين.

و آقای سيد هادی طباطبايی که در مورد بخش انيميشن داد سخن ميدن، بهتره اول به اين سوال جواب بدن:

چرا اينقدر به تمام بچه های بخش انيميشن توهين و بی احترامی کردن که هيچ کس ديگه هيچ ميل و رقبتی برای فعاليت تو اين بخش نداره؟؟؟ جواب بدين آقای محترم

يا اينکه دوست دارين بگيم خوده بچه های بخش که روزی 500 تا پست ميزدن بيان و جواب بدن؟! کدوم بهتره؟

در ضمن ممنون ميشم اگه بگين تعهداتی که قبول کردين در چه مرحله اي هستند؟!

کسی که گفتين از خلوت شدن بخش خوشحال شده، بسيار گرفتاره و شما هم با اين پست های شيرين خودتون واقعاً دارين باری از رو شونه هاش بر ميدارين.

تا وقتی که گرفتاری دنی از بين بره من جواب گوی اين تاپيک هستم.

و در آخر:

اينجا انجمن آزادی هست و همه ميتونن توش فعاليت کنن. فعاليت طبق ضوابط و مقررات و بدون قيد و شرط

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
بازم کج نمایی ... بازم سیاه نمایی .... بازم آشوب و بلوا و به هم زدن جو ... و حالا هم که تهدید!!

جناب ققنوس، سریال هایی که به قیمت هر دی وی دی 400 تومن دارن عرضه میشن فقط به این علته که توزیع کننده ها شهرستانی هستن. همون موقع که بحث قیمت ها مطرح شد قرار بر این بود که توزیع کننده های شهرستانی 400 تومن به جای 350 تومن بگیرن، چون دی وی دی در شهرستان اختلاف قیمتش با تهران بیش از 50 تومنه. تمام توزیع کننده های جدید ما ساکن شهرستان هستن.

من به شما پی ام زدم که رفتنتون باعث تاسفه و تجدید نظر کنین و بمونین، شما در جواب من مطابق معمول حرف های تند و غیرمنصفانه و توهین آمیز زدین، انتظار دارین من چیکار کنم؟! به پای شما بیفتم؟! شما گفتین من به هیچ وجه نمی مونم، منم گفتم پس لطف کنین سریال ها رو بفرستین که بدم به پخش کننده بعدی. عذر میخوام اگه حرفم خیلی توهین آمیز بود!!

بابا یه کم واقع بین باشین! مشکلات این انجمن مگه از وقتی علی رفته شروع شده؟ مگه قبل از این کم سر یه مساله کوچیک دعواهای آنچنانی راه میفتاد؟ مگه خود علی کم هدف حمله های جناب ققنوس قرار گرفته بود؟ رفتن علی فقط این فرصت رو داده که ایشون که مشکلات شخصی با مدیریت بخش دارن این مسائل رو علم کنن و هدف هم مسلما بهبود وضعیت بخش اشتراک نیست. هدف از دور خارج کردن مدیرانه و الان دیگه این مساله کاملا روشن شده.

در مورد بحث مدیریت، قبلا بارها بحث شده و جواب داده شده. علی مدیر ارشد این بخشه و از مسائل این بخش هم مطلعه. اگه صلاح بدونه مدیر جدید معرفی می کنه، اگه صلاح بدونه مدیرای قبلی رو بر میداره. نیازی به نظرسنجی و ... نیست چون سیستم انتخاب مدیر توی این فروم مشخصه و نظرسنجی جزوش نیست. پس لطفا در این مورد دیگه هیچ بحثی نشه.

جناب ققنوس شما هم اگه مایل بودین این مساله رو از هر مرجعی که میخواین پی گیری کنین. ولی لطفا دیگه این بخش رو به آشوب نکشین. به شما یه کارت زرد داده شده، که با توجه به لحن نامناسب شما و توهین های هر باره شما اصلا زیاده روی نبوده و جزو اختیارات مسلم مدیر بخشه و توی هر بخش دیگه ای این برخورد ها رو می کردین یا بن می شدین یا کارت قرمز می گرفتین. کسی منکر زحمات شما نیست. ولی این دلیل نمیشه که کسی که زحمت خیلی زیادی می کشه، به خودش اجازه بده هر طور میخواد صحبت کنه. اگه حرف شما حقه، می تونین با لحن درست اونو بیان کنین به جای گوشه و کنایه و توهین. توی هیچ بخشی به اندازه اینجا با کابرا مدارا نشده و بهشون اجازه داده نشده هر حرفی که میخوان بزنن و هر توهینی که میخوان بکنن که اونم فقط به خاطر احترام به زحماتی که تا حالا کشیدن بوده.

به هر حال هر حرفی در این مورد لازم بوده زده شده. دوستان لطفا بحث رو ادامه ندین.

آقا منم رایترم بی کاره می تونم یه سری از هر چی خواستید رایت کنم بفرستم برای پخش کننده جدید یعنی می تونم مثلا200 دی وی دی رایت کنم حالا از هر چی ولی خودم پخش نمی کنم می فرستم واسه کسایی که می خوان پخش کننده خلاصه فقط می خواستم بگم واسه کمک رایتر من بیکاره

ممنون هستی جان. منظور من این نبود که دوستان به زحمت بیفتن برای کمک به رایت سریال ها. فقط علت تاخیر رو داشتم توضیح می دادم.

در ضمن من به عنوان اخرین تقاضا برای روشنتر شدن موضوع 1 درخواست دارم.. لیست کنید کلیه پخش کننده های مشارکت رو از روز اول تا الان.. همینجا داخل همین تاپیک.. جلوی اسمشون بنویسید چی پخش میکردند.. مبلغ اضافی داشته اگر داشته چقدر بوده.. تا کی پخش کردند ( مدت زمان پخش).. دلیل انصراف( دلیل پابلیک و بدون مشگلشو ذکر کنید).. به چه دلیل سریال رو پخش میکردند ( صاحب تاپیک بودن.. یا از اعلام امادگی کنندگان بودند یا غیره و ذالک) و مبلغ اضافه جمع اوری شده توسطشون چقدر بوده.. سریالی که پخش میکردند کی تهیه کرده بوده.. ( دانلودی--خرید گذشته یا داخل مشارکت-- اهدایی به بخش)

این لیست رو امشب تهیه می کنم و همینجا میذارم.

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام مجدد

شما ليست مبالغي را كه براي سريالها دريافت كردين مشخص كنين . براي سريال پرستاران و ساير سريالها . و مشخص بفرمايين اين هزينه ها صرف چه اموري شده ... ريال به ريال و شفاف .

بعدا راجع به ساير مسايل صحبت مي كنيم /

بدرود .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا