سلام هادی جان سفارش من 15 روزی از روش گذشته چی شد تو فکرش هستی
خبری به من بده
دمت گرم عزیز![]()
دوست عزیز و دیگر دوستانی که وضعیتی مشابه ایشون دارند در امضای جناب ققنوس توضیحات لازم داده شده
پ.ن:شرمنده اینجا گفتم ولی گفتم شاید تو دید تر باشه
خبری به من بده
دمت گرم عزیز![]()
خبری به من بده
دمت گرم عزیز
آقا اينجا مگه محل رهگيری بسته های 15 روزه است ؟ ! به ايشون pm بزنيد و اگه inbox شون پره ، لطفاً در تاپيک های مربوطه پيگيری کنيد !
دوست عزیز و دیگر دوستانی که وضعیتی مشابه ایشون دارند در امضای جناب ققنوس توضیحات لازم داده شده
پ.ن:شرمنده اینجا گفتم ولی گفتم شاید تو دید تر باشه
یه پیشنهاد هم به این بخش داشتم ، لطفاً برای دلسرد نشدن افراد تازه واردی مثل من یه بخش خصوصی برای جر و بحث باشه که فقط افرادی با حداقل تعداد پست های مشخص بتونن واردش بشن.
مرسی
باعث خوشحالیه که جناب مردی تصمیم گرفتن به پخش ادامه بدن. امیدوارم جناب ققنوس هم بعد از استراحت سرحال و شاداب برگردن و همچنان شاهد حضور مفید و پررنگشون در بخش های مختلف باشیم ... و البته در ادبیاتی که به کار می برن هم دقت بیشتری کنن. چون اولین شرط تداوم هر نوع همکاری، رعایت احترام متقابله![]()
//
دوستان قرار بود در مورد نحوه تقسیم وظایف نظر بدین. منتظریم![]()
یک روزی گفتم که بازارچه رو می کنم شعبه دوم اشتراک... ولی حالا تصمیم تغییر کرده و می خوام بازارچه رو بکنم شعبه اول اشتراک
حالا ققنونسه و دوستاش و یک بازارچه ... بگرد تا بگردیم ...
سلام استاد
ممنونم فراوان . جناب مردی هم باید می اومدند . مگه ما می ذاریم که آب به اسیاب جگر گوشه گان بریزه بخاطر اختلافات دورن گروهی ؟؟؟
در مورد برگشت هم ، من برگشتم عزیزم ولی در بازارچه ...
یک روزی گفتم که بازارچه رو می کنم شعبه دوم اشتراک... ولی حالا تصمیم تغییر کرده و می خوام بازارچه رو بکنم شعبه اول اشتراک![]()
حالا ققنونسه و دوستاش و یک بازارچه ... بگرد تا بگردیم ...![]()
شاد باشین
بدرود .
پ . ن : می دونید چرا اسم من ققنوسه ؟؟ چون از خاکستر مجددا متولد میشم دلبندان ...![]()
من از اون وقتی که شما گفتید دیگه نمیائید دیگه به بخش اشتراک سر نزدم الان که توی بازارچه تاپیکتون رو دیدم اومدم اینجا رو خوندم
خیلی خوفففففففففففففففففففففففففه
ما منتظره بعدی ها هستیم
من مطمئنم همه از شما حمایت میکنند و بازارچه میشه یه اشتراک دیگه البته در قالب فروشنده به قول معروف چار دیواری اختیاری
موفق باشید
سلام
دنی جان بهتر نیست یه تاپیک جداگانه جهت این امر بزنید؟بعد از جمع آوری نظر کاربران و گزینش اونها،اونوقت میتونیم اونها رو به رای گیری بذاریم.فکر میکنم اینطوری زودتر به نتیجه برسیم.
مرسی.
هادی جان منتظر حضور با اقتدارت در بازارچه هستیم!در مورد برگشت هم ، من برگشتم عزیزم ولی در بازارچه ...
یک روزی گفتم که بازارچه رو می کنم شعبه دوم اشتراک... ولی حالا تصمیم تغییر کرده و می خوام بازارچه رو بکنم شعبه اول اشتراک![]()
حالا ققنونسه و دوستاش و یک بازارچه ... بگرد تا بگردیم ...![]()
شاد باشین
بدرود .
پ . ن : می دونید چرا اسم من ققنوسه ؟؟ چون از خاکستر مجددا متولد میشم دلبندان ...![]()