• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
سلام هادی جان سفارش من 15 روزی از روش گذشته چی شد تو فکرش هستی

خبری به من بده

دمت گرم عزیز:):):)

دوست عزیز و دیگر دوستانی که وضعیتی مشابه ایشون دارند در امضای جناب ققنوس توضیحات لازم داده شده;)
پ.ن:شرمنده اینجا گفتم ولی گفتم شاید تو دید تر باشه

and OTHERS

Registered User
لایک‌ها
0
سلام هادی جان سفارش من 15 روزی از روش گذشته چی شد تو فکرش هستی

خبری به من بده

دمت گرم عزیز

درود بر شما دوست عزیز
لطفاً برای پیگیری سفارشات، دانلودها و مبالغ پرداختی مربوط به Ghoghnuse به اینجا مراجعه فرمائید. متشکرم
موفق باشید - بدرود

پ.ن: لطفاً قبلاً از زدن پست به دقت صفحات قبلی این تاپیک رو مطالعه فرمائید، خصوصاً قسمت هایی که ghoghnuse به صورت نقطه چین گذاشتند.

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا اينجا مگه محل رهگيری بسته های 15 روزه است ؟ ! به ايشون pm بزنيد و اگه inbox شون پره ، لطفاً در تاپيک های مربوطه پيگيری کنيد !

محمد جان ، جگر گوشه من ، اینجا تاپیک انتقاداته و ایشون به تاخیر ارسال بسته شون انتقاد داشتند . مشکل چیه ؟؟ نکنه اسم من که تو انجمن میاد شما کهیر می زنید ؟؟

اگر اینجوریه من دوست ندارم شما دچار مشکل بشین برادر .. می خواین به ادمین سایت بگم آی دی من را عوض کنه ؟؟

دوست عزیز و دیگر دوستانی که وضعیتی مشابه ایشون دارند در امضای جناب ققنوس توضیحات لازم داده شده;)
پ.ن:شرمنده اینجا گفتم ولی گفتم شاید تو دید تر باشه

مرسی هماهنگ کننده ....

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به دوستان عزیز

متاسفانه من از لحظه ای که آقای مردی به پشتیبانی و برای اثبات دوستیشون و تایید گفته های من دست از پخش کشیدند ، دچار عذاب وجدان شدم ...
256.gif

چون :

1 : ایشون ، وقت و هزینه زیادی را برای تهیه انیمیشنها برای ارایه به دوستان صرف کردند و حیفه که کاربران عزیز از مشاهده این انیمیشنها بی نصیب باشند ...

2 : در صورت عدم پخش توسط ایشون ، کاربران علاقه مند به انیمیشن توسط رابطهای دلبند به فرومهای دیگه راهنمایی می شند و بیچاره ها مجبورند برای بدست آوردن یک کاسه انیمیشن بیشتر ، تعداد پستهای فرومهایی که ممکنه خیلی هم به اونها دلبستگی ندارند را بالا ببرند ... آیا هدف آقای مردی برای پخش نکردن ، بالا بردن آمار کاربران سایر فرومها بوده ؟؟ مسلما خیر ... !!
248.gif

3 : متاسفانه ، بسیاری از انیمیشنهای ایشون در بازارچه و سایر فرومها پیدا نمیشه و مثل سریالها نیست که تعدادی از فروشنده گان اونها را تهیه کردند و حالا با قیمتی بالاتر در بازارچه بصورت مخفی و آشکار در حال عرضه شون هستند ...

4 : بودن اقای مردی در اشتراک یعنی هنوز پخش کننده ای وجود داره که به قوانین نانوشته این انجمن تن در نداده ... خیلی حیفه که ایشون بعد از اونهمه درگیری و بحث و شکستن تراستها بخاطر من میدون را به عزیزان دلبند بسپرند . ایشون می مونند چون اشتراک آزاد هنوز نفس می کشه و دلهای زیادی
16.gif
16.gif
16.gif
16.gif
براش می تپه !!

پس ، این خبر خوب را به همه دوستان اعلام می کنم که بعد از یحثهای فراوان چند ساعته ، من تونستم آقای مردی عزیز را راضی کنم که بخاطر 95 درصد از کاربران دوست داشتنی , 5 درصد از دلبندان را تحمل کنند و مثل خاری در چشم و استخوانی در گلو به پخششون ادامه بدند ...
227.gif

البته دلیل دیگه این بود که دوستان فکر نکنند که من بخاطر مشکل شخصیم با دلبندان ، اجازه می دم ثمره زحماتمون برای ایجاد یک آرشیو انیمیشن کم نظیر در انجمن اشتراک به باد بره ...

اگر مشکلات خودم هم بیرون از فروم به حدی زیاد نشده بود که تحمل دلبندان را غیر ممکن نکرده بود ، به مرخصی نمی رفتم و دلبندان را دلشاد نمی کردم ... ولی چه کنم که مشکلات کاری فعلا اجازه نمیده ...

برادران و دوستان من در انجمن ، برادر و دوست آقای مردی هستند . دیگه ققنوسی نیست که اجازه نده ایشون را دلبندان تحت فشار بگذارند ... پس وظیفه هر اشتراک گذار متعهدیه که پشتیبان آقای مردی باشه چون ایشون مثل من تحملشون زیاد نیست ...
277.gif

برای مدیران ، دلبندان و جگر گوشه گان آرزوی موفقیت روز افزون و قبولی طاعات و عبادات را از در گاه یزدان پاک خواهانم ...
210.gif

دوستدارم .

ب . د .. ر ... و .... د .....

پ . ن 1 : خوشحال میشم اگر ببینم دوستان برای دانلود انیمیشنهای جدید به آقای مردی کمک می کنند . مسلما لطف دوستان به آقای مردی ، محبت به ققنوسیه که همیشه دوستش داشتین و محبتهاتون دلگرمی فعالیتهاش بوده ... پس در کنار محمد عزیز باشیم ...

پ ن 2 : یکی از دلایل اصلی که من در این دو روزه زمان زیادی را برای جلب رضایت آقای مردی برای برگشت به اشتراک صرف کردم ، تو بودی پویا جان ( POOYA007 ) . من درخواست شما را در مورد خودم نپذیرفتم ... ولی بیمعرفتی بود اگر تمام تلاشم را برای برگشتن آقای مردی به انجمن انجام نمی دادم . این برای اینکه یک کمی دلخوریت از من کم بشه برادر خوب من ...
281.gif

پ . ن 3 : اینم بگم تا یادم نرفته ... من امروز برخوردهای بدی را در چند تاپیک با کاربران دیدم ... مگه اینجا زیر مجموعه فرهنگ و هنر نیست ؟؟ حتما دلبندان ندیدند مگرنه مطمینم با وجود اهتمام این عزیزان به پاسداری از فرهنگ و ادب ، اجازه چنین برخوردهای زشتی را به جگر گوشه گان نمی دادند ...

پ . ن 4 : در پایان به عرض دلبندان می رسونم که بر می گردم . با اعصابی آرام ، کوله باری از سریالهای جدید ، تئوریهای تازه برای گسترش انجمن و ...
247.gif
109.gif

rezajooon1359

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا یه فکری به حال اینجا بکنید بعضی از مدیران و کاربران اینقدر با ادب و متانت جواب pm رو میدن

که من لذت میبرم و هزار بار خانواده اون دوستان رو دعا میکنم که چه تربیتی به فرزندشون یاد

دادند این دسته دمشون هزار بار گرم من مخلص همشون هستم :)

ولی بعضی که سمتی دارند یا فکر میکنن سمتی دارند همچین رفتار میکنن یا جواب میدن

که ادم فکر میکنه پی تی مال باباشون هست

امید وارم دوستان فکری کنند که ادب و متانت حکمفرما شه و شخصیت افراد توسط یکسری

کاربرنما زیر سوال نره :hmm:

مرسی

hamid_64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هادی موفق باشی و خوب که برگشتی یه ملت رو خوشحال کردی ولی جواب pm رو هم بده :cool:
یه پیشنهاد هم به این بخش داشتم ، لطفاً برای دلسرد نشدن افراد تازه واردی مثل من یه بخش خصوصی برای جر و بحث باشه که فقط افرادی با حداقل تعداد پست های مشخص بتونن واردش بشن.
مرسی

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
باعث خوشحالیه که جناب مردی تصمیم گرفتن به پخش ادامه بدن. امیدوارم جناب ققنوس هم بعد از استراحت سرحال و شاداب برگردن و همچنان شاهد حضور مفید و پررنگشون در بخش های مختلف باشیم ... و البته در ادبیاتی که به کار می برن هم دقت بیشتری کنن. چون اولین شرط تداوم هر نوع همکاری، رعایت احترام متقابله
star.gif

//

دوستان قرار بود در مورد نحوه تقسیم وظایف نظر بدین. منتظریم
veiledsmile2.gif

یه پیشنهاد هم به این بخش داشتم ، لطفاً برای دلسرد نشدن افراد تازه واردی مثل من یه بخش خصوصی برای جر و بحث باشه که فقط افرادی با حداقل تعداد پست های مشخص بتونن واردش بشن.
مرسی

فکر خوبیه، ولی از نظر فنی امکانش نیست
no.gif
یعنی نیازمند تعریف کردن سطوح مختلف برای دسترسی کاربرانه که فکر نکنم فعلا ممکن باشه
hanghead.gif

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
باعث خوشحالیه که جناب مردی تصمیم گرفتن به پخش ادامه بدن. امیدوارم جناب ققنوس هم بعد از استراحت سرحال و شاداب برگردن و همچنان شاهد حضور مفید و پررنگشون در بخش های مختلف باشیم ... و البته در ادبیاتی که به کار می برن هم دقت بیشتری کنن. چون اولین شرط تداوم هر نوع همکاری، رعایت احترام متقابله
star.gif

//

veiledsmile2.gif

سلام استاد

ممنونم فراوان . جناب مردی هم باید می اومدند . مگه ما می ذاریم که آب به اسیاب جگر گوشه گان بریزه بخاطر اختلافات دورن گروهی ؟؟؟

در مورد برگشت هم ، من برگشتم عزیزم ولی در بازارچه ...

یک روزی گفتم که بازارچه رو می کنم شعبه دوم اشتراک... ولی حالا تصمیم تغییر کرده و می خوام بازارچه رو بکنم شعبه اول اشتراک
177.gif

حالا ققنونسه و دوستاش و یک بازارچه ... بگرد تا بگردیم ...
263.gif

شاد باشین

بدرود .

پ . ن : می دونید چرا اسم من ققنوسه ؟؟ چون از خاکستر مجددا متولد میشم دلبندان ...
282.gif

DarePit

Registered User
لایک‌ها
0
یک روزی گفتم که بازارچه رو می کنم شعبه دوم اشتراک... ولی حالا تصمیم تغییر کرده و می خوام بازارچه رو بکنم شعبه اول اشتراک
177.gif

دیگه نتونستم در مقابل این حرف سکوت کنم !

ایولا ، نازنینی

sAq3s

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ... چه خبر(هاي) خوبي :happy:

اين چند وقته اينقدر اينجا بحث و جدل شد و دوستان صميمي اينقدر به هم بد گفتند كه فقط به يك دليل سر ميزدم ! اميدي كه به رفع كدورتها داشتم

راستش 99% پستها رو نخوندم ولي همين يك دونه كافيه ظاهرا :happy:

هادي جان بذار به حساب تقدير !! اونجا بيشتر به خلق الله خير ميرسوني هم خود شما سريال و فيلم و ... پخش ميكني هم بازار رقابت داغ ميشه و قيمتهاي بقيه هم شكسته ميشه :)

هميشه شاد باشي برادر

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
سلام استاد

ممنونم فراوان . جناب مردی هم باید می اومدند . مگه ما می ذاریم که آب به اسیاب جگر گوشه گان بریزه بخاطر اختلافات دورن گروهی ؟؟؟

177.gif

263.gif

شاد باشین

بدرود .

پ . ن : می دونید چرا اسم من ققنوسه ؟؟ چون از خاکستر مجددا متولد میشم دلبندان ...
282.gif

من از اون وقتی که شما گفتید دیگه نمیائید دیگه به بخش اشتراک سر نزدم الان که توی بازارچه تاپیکتون رو دیدم اومدم اینجا رو خوندم

خیلی خوفففففففففففففففففففففففففه

ما منتظره بعدی ها هستیم

من مطمئنم همه از شما حمایت میکنند و بازارچه میشه یه اشتراک دیگه البته در قالب فروشنده به قول معروف چار دیواری اختیاری

موفق باشید

saeed_saba

Registered User
لایک‌ها
2
من از اون وقتی که شما گفتید دیگه نمیائید دیگه به بخش اشتراک سر نزدم الان که توی بازارچه تاپیکتون رو دیدم اومدم اینجا رو خوندم

خیلی خوفففففففففففففففففففففففففه

ما منتظره بعدی ها هستیم

من مطمئنم همه از شما حمایت میکنند و بازارچه میشه یه اشتراک دیگه البته در قالب فروشنده به قول معروف چار دیواری اختیاری

موفق باشید

سلام
والا من چیزی پیدا نکردم.لطفا لینک تاپیکو بدید تا اونجا رو سر هادی بنده خدا خراب شیم.:p .

هادی جون دوستت داریم ;)

saeed_saba

Registered User
لایک‌ها
2
veiledsmile2.gif

سلام

دنی جان بهتر نیست یه تاپیک جداگانه جهت این امر بزنید؟بعد از جمع آوری نظر کاربران و گزینش اونها،اونوقت میتونیم اونها رو به رای گیری بذاریم.فکر میکنم اینطوری زودتر به نتیجه برسیم.

مرسی.;)

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
ادیت شد...
1.gif

محض خالی نبودن عریضه:

هادی جان و جناب مردی ازتون ممنونم
26.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31

سلام

دنی جان بهتر نیست یه تاپیک جداگانه جهت این امر بزنید؟بعد از جمع آوری نظر کاربران و گزینش اونها،اونوقت میتونیم اونها رو به رای گیری بذاریم.فکر میکنم اینطوری زودتر به نتیجه برسیم.

مرسی.;)

فکر کنم بدون نظر سنجی هم کارمون راه بیفته :D اگه دیدیم لازمه براش تاپیک جدا می زنیم. فعلا داریم روی اصول اولیه اش تصمیم گیری می کنیم که بشه بحث و تقسیم وظایف و تعیین نفرات مسوول رو شروع کرد.

Domain

Registered User
لایک‌ها
2

177.gif

263.gif

شاد باشین
بدرود .
282.gif
هادی جان منتظر حضور با اقتدارت در بازارچه هستیم!
281.gif

h_aceofspades

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
veiledsmile2.gif

در رابطه با فرمایشتون در مورد تعیین و تشریح وظایف

فکر میکنم اگه بشه یک تاپیک فراخوان داشته باشیم که همه بچه ها یه شرح مختصر از کارایی که میتونن انجام بدن
و ترجیحا یک حول و حوش محل سکونت ، میزان وقت آزاد ، علاقمندی و انگیزه پیوستن به بدنه اصلی مشارکت رو مشخص کنن

توضیح : این بدنه اصلی یه چیزی تو مایه های همون کاربرای طلایی و..و این حرف هاست البته بدون هیچ مزیت و محدودیتی

مثلا
--------------------------------------------------
اسم : امیر
میزان وقت آزاد : چون دانشجو هستم - کل تابستون بیشتر - اواخر ترم اصلا
علاقمندی : فیلمای بزن بزن
امکان دانلود : من Dialup هستم اصلا امکانش رو ندارم
امکان پخش : تا سقف 15 دیویدی در روز و حداکثر 90 دیویدی در هفته
انگیزه پیوستن : جمع آوری آرشیو با کمترین هزینه ممکن

توضیحات : من به دلیل داشتن کامپیوتر قوی امکان Rip کردن فیلم رو تا سقف 3تا در روز دارم
چون با نرم افزارهای زیرنویس زیاد کار کردم درصورت نیاز میتونم کمک کنم
به دلیل اینکه با کاربر x,y رفیقم و زیاد میبینمشون میتونم راحت تو کار باهاشون هماهنگ بشم
چون علاقمند به کسب اطلاعات سینمایی هستم میتونم برای مجموعه اطلاعات هم جمع کنم
---------------------------------------------------
اینجوری میتونیم یه شبکه گسترده از کاربرهای قوی داشته باشیم که موردی بهشون مراجعه کنیم و با نظم به کار ادامه بدیم
بعد برای هر مجموعه کاری یه هماهنگ کننده بزاریم (صرفا کار بیشتر بدون مزیت خاصی)
بعد کارا رو هماهنگ کننده ها با هم جلو ببرن (با کمک تیمشون)

البته واسه این هم باید یه سری قانون گذاشت
مثلا :
- هیچ کاربری مجبور نیست کاری رو انجام بده اما اگه مسئولیتش رو قبول کرد یا باید انجام بده یا درصورت عدم امکان انجامش انصراف بده
- هر کاربری در هنگام ترک مسئولیتش باید تمام کارهای انجام گرفته رو تا مقطع ترک مسئولیت تحویل هماهنگ کننده بده
- هر کاربری درصورت نیاز مراحل انجام کار رو به هماهنگ کننده اطلاع بده

اگه کلا یه مسئول پاسخگویی هم داشته باشیم که محشره ، که اونم با هماهنگی با بقیه هماهنگ کننده ها به اطلاع رسانی و پاسخگویی مشغول بشه
هماهنگ کننده ها رو هم میشه دوره ای انتخاب کرد

ارادتمند همه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا