• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من هم به مین دلیل شما رو مثال زدم استاد وگرنه اگه طرفین بحث رو مثال می زدم که....منم متوجه شرایط شما هستم و اصلا به این قضایا ربطش نمی دم.شرمنده اگه سوءتعبیر شد(هی به خودم می گم تو هیچی نگوها ولی باز دلم طاقت نمی یاره که وضعیت دوستام رو اینطوری ببینم.تا من باشم دیگه حرف نزنم):rolleyes::wacko:

حالا راست میگی فعلا اواتارتو درست کن که قدر درسته ..:happy:

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
حالا راست میگی فعلا اواتارتو درست کن که قدر درسته ..:happy:

:Dوالله آبروم رفت سر این آواتار(گفتم یکم با این کار ذهن شما رو از مسائل دور کنم:cool:که موفق هم شدم):f34r:خب یه مدت بی آواتار بگردم روحیم عوض شه:blink::p

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام مجدد به دوستان ...

عزيزان ، من يك سوال دارم . آيا پاسداري از فرهنگ مشاركت ، فقط در انجمن اشتراك ممكنه ؟؟

اين مثل اينه كه بگيم فقط كسي كه تو عربستان زندگي مي كنه عربه !!

يك روزي ، يك اشتراكي بوده و چند نفر در كنار هم فعاليت مي كردند ... الان هم به جايي رسيدند كه نمي تونند در كنار هم مثل هميشه فعاليت كنند .

اين را اگر بخوايم با صحبتهاي يكي از دوستان مقايسه كنيم ، مثل اينه كه دو نفر الان در كنار هم زندگي مي كنند و يك روز به بن بست مي رسند . كم يا زياد راههايي را امتحان مي كنند و به جايي نمي رسند ... خوب ، آيا بنظر شما بايد تا ابد در كنار هم زندگي كنند و زجر بكشند . يا نه اصلا چرا زجر ... از زندگيشون لذت نبرند ... ؟؟

يا اينكه انرژي همديگرو نابود نكنند و هر كدوم به راه خودشون برند ...

ممكنه من از اشتراك برم ولي نوع فعاليتم اجازه نمي ده دوستان را تنها بگذارم ...

من كمي استراحت مي كنم و بعدا در انجمن ديگه اي فعاليت خواهم كرد . شايد بازارچه يا يك جاي ديگه ... وقتي قيمت اشتراكي يا حتي كمتر از حالت اشتراكي باشه و سر يالها هم براي خودت باشه و هدفت هم تغيير نكنه ، ديگه محل فعاليت اهميتي نداره .... مشخصا اونجا هم وقتي دوستان كيفيت كار رو ببيند و نحوه سرويس دهي و پيگيري رو ، به اين نتيجه مي رسند كه اين يك فروش عادي نيست و يك ايده پشت سرشه ...

بالاخره وقتي در كشوري زندگي مي كني كه جاي انديشمندانش در زندان و جاي خلافكارانش در .... تحمل اينكه فروشنده گان در اشتراك فعاليت كنند و اشتراك گذارنده گان در بازارچه نبايد خيلي دشوار باشه ...

خوبيش اينه كه مي تونم سريالهايي را كه خودم دوست دارم دانلود كنم ... كاري كه تا امروز اولويتي براشون وجود نداشت ...

نكته خوب بعدي اينه كه بقول معروف خر خودتي و خركچي خودت !!! ديگه دلت براي يك انجمن شور نمي زنه ... خودتي و يك تاپيك و دوستاي نزديكت ... هر روز يك قانون تازه يا يك تفسير جديد از قوانين قبلي وجود نداره ...

وقت ازادي هم داشتي ، سري به رفقاي انجمن اشتراك مي زني و در دانلود يا تهيه يك يا دو سريال مشاركت مي كني تا بدونند كه دوستشون داري و فراموششون نكردي ...

من خيلي وقت بود كه مي خواستم اشتراك را ترك كنم . ولي دلم اجازه نمي داد . ترس من هميشه اين بود كه اشتراك بعد از من ممكنه افت كنه ... ولي الان كه اين اتفاق افتاده مي بينم كه خيلي هم سخت نيست ... روزهاي زيادي به اين موضوع فكر مي كردم ... ولي الان كه اين اتفاق افتاده ، باري از روي دوشم برداشته شده . شبها راحت مي خوابم و روزها راحت تر مي تونم روي كارهام تمركز كنم ...

خوشحالم كه اخرين پيشنهاداتم هم مورد قبول قرار نگرفت . چون تحمل بار اشتراك و بار لطف هاي گاه و بيگاه دوستان ديگه داشت غير ممكن مي شد . اگر هم پيشنهادي دادم ، براي اين بود كه دوستانم ( پويا ، امادآ ، نويد ، حامد و ... ) به من امر كردند كه تجديد نظر كنم و منهم نمي تونستم كه جواب منفي بدم .

اميدوارم دوستان بحث را ادامه ندند و به اشتراك كمك كنند .

اين را هم بگم ، مشكل من با تقسيم وظايف نبود . مشكل من با تفسير شخصي قوانين و تيمي عمل كردن بوده و هست كه البته هميشه توسط دوستان عزيز فراموش شده و يكي ديگه از مسايل را بعنوان مشكل اصلي بيان كردند ... بقول اون شعار معروف ، ما مي گيم خر نمي خوايم ، پالون خر عوض ميشه ... ما مي گيم شاه نمي خوايم ، نخست وزير عوض ميشه !!!!

شما ها تقسم وظايف كنيد . اميدوارم من اشتباه كرده باشم و با تقسيم وظايف همه چيز حل بشه .

براي دوستان و مديران عزيز ارزوي موفقيت روز افزون دارم .

بخاطر پويا / امادآ ، نويد و جند نفر ديگه از دوستان سعي كردم پا روي دلم بگذارم و يك قدم به تشكيل انجمن وحدت نزديك بشم ولي ديدين كه موثر نبود .

چند روزي استراحت مي كنم و شايد فرصت نكنم به انجمن سر بزنم . مطمينا سفارشاتي هست كه بايد پيگيري بشه . لطفا اگر من جواب ندادم از طريق ايميل با حامد برادرم در تماس باشين .

آدرس ايشون : h.tabatabaei AT yahoo.com

هرگونه اشكالي در سفارشات يا پيگيري شون را از اين طريق دنبال كنيد .

هستي جان ، زحمت بكش و تو هر تاپيكي ديدي كسي پيگيري مي كنه ادرس ايميل را بهش بده تا خلق الله سرگردان نشند ... من هميشه به شما زحمت دادم و فرصت جبران پيدا نشد ، شايد روزي ديگه .

در پايان براي دوستان بگم كه : بر مي گردم ...

دوستدار

ب . د . ر . و . د

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
هستي جان ، زحمت بكش و تو هر تاپيكي ديدي كسي پيگيري مي كنه ادرس ايميل را بهش بده تا خلق الله سرگردان نشند ... من هميشه به شما زحمت دادم و فرصت جبران پيدا نشد ، شايد روزي ديگه .
چشم هادی جان.شما همیشه به من لطف داشتی اینو یادم نمی ره

قبل رفتن یکم به این شعر فکر کن
اندکی صبر سحر نزدیک است.

پ.ن:دیگه به چه زبونی بخوام که نرید نمی دونم.....

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
خوشحالم كه اخرين پيشنهاداتم هم مورد قبول قرار نگرفت . چون تحمل بار اشتراك و بار لطف هاي گاه و بيگاه دوستان ديگه داشت غير ممكن مي شد . اگر هم پيشنهادي دادم ، براي اين بود كه دوستانم ( پويا ، امادآ ، نويد ، حامد و ... ) به من امر كردند كه تجديد نظر كنم و منهم نمي تونستم كه جواب منفي بدم .

هادی جان اختیار داری ما فقط میتونیم ازت خواهش کنیم...

در پايان براي دوستان بگم كه : بر مي گردم ...

تو را من چشم در راهم...
156.gif

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
من از اول تمام پست ها رو میخوندم...........اما پستی نمیزدم..........میترسیدم در پستم خطایی از من سر بزنه و یا حرف بی ربطی بزنم که خدایی ناکرده باعث بدتر شدن اوضاع بشه!!!!!!

هادی جان دوستت دارم........بخاطر همه چیز!!!!!! به قول شهاب حسینی " به خاطر دوست داشتن دوستت دارم"
خودت و من و همه میدونیم که چه قدر به پای این بخش زحمت کشیدی .......انقدر که نمیشه اندازه ای براش قائل شد!!!! .........
من هم مثل بقیه کسانی که دوستت دارند ازت خواهش میکنم که نری!!!!!!!
146fs972424.gif
146fs972424.gif
......از اعماق قلبم خواهش میکنم که تجدید نظر کنی!!!!!!
146fs972742.gif

اگر میخوای استراحت کنی بکن .....همه دوستت داریم و شادی تو رو میخایم...... اما قول بده که این استراحت طولانی نشه
154fs759111.gif
( من دعا میکنم حتی 1 روز کامل هم نشه!!!)

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری هادی جان

تمام زیبایی های دنیا تقدیم تو باد!!!!!!!!!!
just%20for%20you.gif

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
به نظر من هم بهترين راه حل در حال حاضر ، مشخص کردن جزء به جزء وظايف در فرومه که موجب ميشه قانونا کسی نتونه در کار ديگری دخالت کنه ، که حرفی هم پيش نياد !
همچنين جملات جناب aniazi رو هم به دور از واقعيت نميدونم ! چون تا وقتی مشکل از ريشه حل نشه و واقعاً همديگه رو قبول نکنيم ( که در حال حاضر چنين نيست ) به تفاهم کاری نخواهيم رسيد .
همچنين عقيده دارم اگه اين مشاجرهٔ اخير رو به 100 قسمت مساوی تقسيم کنيم ، فقط حداکثر 10 بخش از اون ، واقعاً توش مشکل ديده ميشه و 90 قسمت اون فقط به خاطر غرور بی جای طرفين دعوا و مسايل جانبی ديگه ممکنه ايجاد شده باشه !
پيشنهاد ميکنم ، دوستان قبل از زدن پست 1 دقيقه بيشتر به پستی که ميخواهند بزنند فکر کنند و به پستشون امتياز بدهند ( با اين معيار که به حل مشاجره کمک ميکنه يا نه ) و اگه امتياز بالايی آورد پست خودشون رو بزنند ( مثلاً پست اخير بنده از نظر من سعی در حل مشاجره داره ) !
بهتره زمان رسيدن به نتيجه رو مثل تصميم گيری های ديگه اي که بعضاً در اين تاپيک انجام شده به تعويق نندازيم ، چون تو اين مدت کاربرانی که با در بسته در اشتراک مواجه ميشوند ممکنه دلسرد بشوند و خيلی ها رو هم دلسرد کنند !
پيشنهاد ديدار حضوری مسئولين به جهت رفع مشکلات که حميد عزيز دادند ميتونه کارا باشه و يا حداقل برخی سو تفاهم ها رو رفع کنه !
پيشنهاد ميکنم ، برای بخش منشور اخلاقی تدوين بشه و زيرساخت های اخلاقی بخش رسماً تقويت بشه !
با وجود تمام اختلاف عقيده هاييم که با هادی دارم ، من هم از ايشون خواهش ميکنم ، بخش رو ترک نکنند ( البته اين يک خواهش خالصانه است )(گرچه پست اخيرشون اميد ها رو کم رنگ ميکنه )

aniazi

Registered User
لایک‌ها
0
تا حالا این احساس رو داشتم که دارم خیلی پرت حرف می زنم، ولی مثل اینکه جملاتی از حرفهای من مورد قبول واقع شده :lol::lol::lol: من می دونم کدام جملات بوده.... همون عقد و عروسی دیگه.....:lol::lol::lol::lol:

بعدشم aniazi کیه، امیرحسین نیازی، کودکی 24 ساله از تهران.:D:D:D:D

آقا هادی عزیز، گرچه خیلی نمیشناسمت و فقط تعریفت رو از آقای مردی شنیدم، اگه یه چند دقیقه به حرف هایی که من نوشتم فکر کنی، ممنون می شم. و اگه لطف کنی و در تصمیمت تجدید نظر کنی به سر من و خیلی ها منت میگزاری.

یک چند جمله از کتاب مدیریت عمومی (نوشته دکتر الوانی)

سازماندهی بر مبنای هدف:
در سازمان بر مبنای هدف، واحدها بر حسب وظیفه تقسیم شده اند و هر یک وظیفه ای غیر مشابه دارند.
برای سازماندهی بر این مبنا، باید وظیفه کلی و هدف اصلی سازمان به وظایف جزئی تر تقسیم شود و این تقسیم بندی تا حدی معقول ادامه یابد.
تقسیم بندی وظیفه باید تا حدی باشد که وظیفه حاصله برای یک شغل از جهت کمیت، همگونی اجزا، و کیفیت مناسب باشد. جزئی تر کردن بیش از اندازه وظیفه به شغل لطمه وارد می کند و آن را اصطلاحا فقیر و بی معنی می کند.
پس از تقسیم وظایف باید دید برای انجام هر فعالیت ، چه تعداد پست مورد نیاز است. برای این منظور از استانداردهای تاریخی، مهندسی یا کار سنجی، تطبیقی یا خارجی، و نظری استفاده می شود.
برای ایجاد هماهنگی و ارتباط بین پست ها ناگزیریم پست های سرپرستی ایجاد کنیم.
البته سازمان فوق به تنهایی ناقص است. اصولا هر سازمانی برای انجام وظایف خود به دو نوع واحد صف ( که مستقیما به انجام کار و رسانیدن به هدف تلاش می کند) و واحد ستاد ( واحد های پشتیبانی و تدارکات) نیاز دارد

یک تیکه دیگه از همین کتاب:
هر فردی که سازمان را ترک می کند، با خود ذخیره ای از دانش و تجربه را خارج می سازد که حصول آن برای سازمان مستلزم هزینه و صرف اعتبارات بسیار است و بسادگی میسر نیست.

به خدا از متن کتاب در آوردم و از خودم نمیگم

در یک جای دیگه کتاب هم ( که دیگه حوصله ندارم برم پیداش کنم) نوشته، ساختار وظیفه ای گرچه نمونه ای قدیمی از ساختار سازمان هاست ولی به علت سادگی در کشور ما کاربرد داره

حالا تو می گی هدف این سازمان رو قبول داری، درسته؟ نگران دوستانی هستی که ممکنه سرگردون بشند، درسته؟

عزیز دلم، تمام شرایط رو برای قرار گرفتن تو یک همچین ساختاری رو داری، فقط باید یک سرپرست خوب داشته باشی که بتونی تو یکی از وظایف واحد صف کار کنی. یا با نظر خودت تو یکی از قسمت های واحد قسمت پشتیبانی کمک کنی.

و اگر تصمیم بگیری که بری، او یکی جمله می شی که هزینه بسیار برای سازمان داری.... به این جور چیزها که می رسیم (به نظر من) باید اصفهانی بازی در بیاریم (قابل توجه دوستان، من خودم یک رگم اصفهانیه) اعضای سازمان باید تمام تلاش خودشون رو بکنند که "خرج اضافی رو دست سازمان نگذاردن" یا به بیان تهرانی یک دوست خوب، یک فرد قابل اعتماد رو نگزاریم از دستمون بره.
(یک نکته دیگه، من به این زودی ها از رو نمیرم و حالا حالاها احتمال رفتن شما رو قبول نمی کنم)

حالا به نظر من، و باز هم تاکید می کنم، به نظر من، اگه یک ساختار خوب برای این سازمان طراحی بشه، یک عنصر غیر قابل جایگزین نگیم، کم قابل جایگزین:p می تونی باشی. حالا اگه یک ساختار خوب طراحی شد، نیای و کمک نکنی، اون دو تا سوالی رو که ازتون پرسدم رو نقض می کنی. و داغ دیگه ای بر دل اصفهانی هایی مثل من می گذاری.

البته من هنوز سر حرف خودم هستم که مشکلات شما باید حل بشه وگرنه با این داستان و شبیه به این تکرار می شه. راه حلش هم اینه که ( یک عروسی واستون راه بندازیم..... نه شوخی کردم) دوستان دست به دست هم بدن و طرفین دعوا رو با هم بیشتر به هم نزدیک کنند که هر وقت حرفی بین دو طرف رد و بدل می شه طرفین کمتر به دل بگیرند و اون دو تا قضیه فراموش کردن و بخشیدن برای هر دو طرف راحت تر بشه.

اااااااااااااااااااااااااااااااه ه ه ه ه ه ه ه دیگه از تایپ کردن خسته شدم.

آقا یکی هرچی من میگم تایپ کنه!!!!!!!!!!!!!!!!

با تشکر.....

امیرحسین نیازی

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720

ققنوس عزيز، من هم فقط خواهش كردم. اميدوارم كه شرايط به نحوي تغيير كنه كه شما از بودن در اينجا اينطور ناراحت و معذب نباشيد و اميدوارم كه باز هم بتونيم اينجا يا هر جاي ديگه اي كه شد در كنار شما فعاليت كنيم.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
بابا بزارید بنده خدا استراحت کنه , 3-4 ماه یه نفس داره رایت میکنه , هر روز میره اداره پست , 100 تا پاکت پر میکنه و روشون ادرس های جور واجور مینویسه, ... .

---
برو یه مدت قشنگ استراحت کن , از همین سریال ها خودتم ببین , شرط میبندم 1/100 امش رو هم ندیدی ;)

rezajooon1359

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:(:hmm::f34r::grrr::grrr::jealous::jealous::Snorkle::Snorkle::thumbsdow:thumbsdow:puke::puke::puke::puke::puke::skull::skull::skull::skull::skull::skull:

اقا اگه به جای دعوا اهداف و دنبال بکنین ملت دعاتون میکنند (راستی امروز جلو دانشگاه خوب کتک می زند برادرا)

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43

بخاطر پويا / امادآ ، نويد و جند نفر ديگه از دوستان سعي كردم پا روي دلم بگذارم و يك قدم به تشكيل انجمن وحدت نزديك بشم ولي ديدين كه موثر نبود .

چند روزي استراحت مي كنم و شايد فرصت نكنم به انجمن سر بزنم . مطمينا سفارشاتي هست كه بايد پيگيري بشه . لطفا اگر من جواب ندادم از طريق ايميل با حامد برادرم در تماس باشين .

ب . د . ر . و . د

بزرگواری هادی جان ، ما هم چون دوستت داریم و میخوایم پیشمون باشی و کار قشنگی که شروع کردی رو خودت به پیش ببری ازت این درخواست ها رو کردیم .

استراحت رو که واقعا لازم داری ، تا برگردی ان شاالله تقسیم وظایف و اختیارات طوری انجام میشه که دیگه تداخل و برخوردی ایجاد نشه و شرایط مناسب برای فعالیت در ارامش و بدون مشکلات گذشته برای شما ، جناب مردی و سایر عزیزان فراهم بشه .

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
خوشحالیم از اینکه هادی عزیز روی دوستاش رو زمین ننداخت و تو تصمیمش تجدید نظر کرد
72.gif

البته جا داره از دوست خوبمون جناب مردی که واقعا" برای بخش زحمت می کشند و علاوه بر زحمت پخش انیمه و کلیپ ،

ماهانه با دانلود تعداد زیادی انیمه و کارتون سعی در تکمیل آرشیو و خشنودی بیشتر بچه ها رو دارند تشکر کنیم و از

ایشون هم بخوایم تو تصمیم خودشون تجدید نظر کنند
72.gif

از دنیل و علی عزیز هم به خاطر دلسوزی نسبت به بخش و سعی در حل مسالمت آمیز مشکل ها ( به نوعی که در

شان مدیریتیشون هست) بی نهایت متشکرم و امدوارم با رفع کدورت ها و حل اساسی مشکلات ، شاهد برگشتن

جو صمیمی و دوستانه پیشین به این بخش باشیم
156.gif

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
خب اگرچه هادی عزیز مدتی به استراحت رفتن ولی به نظر من بهتره قضیه ای که جناب سعید مطرح کردن دنبال بشه همچنان

saeed_saba

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
بسیار خوب....
هادی جان حالا که رو تصمیمت پافشاری داری من هم به خودم اجازه نمیدم اونو زیر سوال ببرم.امیدوارم هرجا که هستی سالم و سرحال باشی و همونطوری که اینجا منشاء خیر و برکت بودی،هرجای دیگری هم همینطور باشی.
و به امید بازگشت سریعت.دوستت داریم.:wub:​

frog

Registered User
لایک‌ها
36
من هم به نوبه خودم از هادی عزیز و همچنین برادرشون که توی این مدت واقعا فشار زیادی روشون بود بات رایت و دانلود و .. تشکر می کنم .

امیدواریم که خیلی زود برگردی هادی جان .

پ.ن : بسته ها هم دیروز دستم رسید خیلی ممنون ، PM نتونستم بدم ، ( فکر کنم بسته شده باشه !!!) واسه همین اینجا گفتم .

rezajooon1359

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دم هادی گرم زنده باشی که قدرت و حد اقل ما میدونیم

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
سلام هادی جان سفارش من 15 روزی از روش گذشته چی شد تو فکرش هستی

خبری به من بده

دمت گرم عزیز:):):)

آقا اينجا مگه محل رهگيری بسته های 15 روزه است ؟ ! به ايشون pm بزنيد و اگه inbox شون پره ، لطفاً در تاپيک های مربوطه پيگيری کنيد !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا