• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
در انجمنی که بزرگتر نداره ، انتظار فرج نداشته باش دوست عزیز .

سلام مجدد به همه دوستان

بسیار خوشحالم که انصراف من از پخش سریالها مدت زمان طولانی انجمن را دچار مشکل نمی کنه و مدیران عزیز با برنامه ریزی شون می تونند سریعا جای نیروهایی که از دست دادند را پر کنند . اشتراک یعنی همین دیگه دوستان . یعنی در کنار هم بودن و به یکدیگر کمک کردن ... چون من به اشتراک واقعا علاقه دارم .

از دوستانی که همیشه به من محبت داشتند و مثل دوستان نزدیک این مدت زمان را در کنار هم بودیم ، خواهش می کنم این مسایل را فراموش کنند و از اینجا به بعد در کنار اشتراک باشند ... نفس اشتراک خیلی مهمه و امیدوارم مسایل و مشکلات فردی موجب نشه دوستان خوبم از اشتراک نا امید بشن ... هر کسی که یکروز دوست من بوده ، از الان و بدون وجود من , دوست اشتراک باشه ... خواهش می کنم فراموش کنید که چه اتفاقاتی در این مدت افتاده و به اشتراک کمک کنید و نشون بدین که اشتراک با این طوفانها اسیب نمی بینه ...

از مدیران عزیز هم خواهش می کنم مثل همیشه از هیچ کمکی برای پیشرفت اهداف عالی اشتراک دریغ نکنند و با راهنمایی های خردمندانه شون ، سرعت پیشرفت اشتراک را هر روز بیشتر از دیروز کنند .

متاسفانه من به دلیل مشکلاتی که با دوستان عزیز دارم فکر می کنم نبود من به سود اشتراکه و بودن من با این شرایط , نمی تونه چیزی بجز یک مانع در راه رسیدن دوستان به اهداف عالی مدیران باشه ... به این موضوع اضافه کنید مشغولیتهای کاری من در خارج از فروم که زمان فعالیت در انجمن را تقریبا به صفر می رسونه ...

به هر ترتیب ، با بودن یا نبودن خانم فریدا , احتمال من برای برگشت به انجمن تقریبا صفره . پس لطفا همه دوستان هوای مدیران را داشته باشند و با فراموش کردن این اتفاقات به این دوسان کمک کنید چون بعد از رفتن من و دوستانم از انجمن اشتراک ، این دوستان بیشترین آشنایی را با فرایند اشتراک دارند و می تونند گره های کور را باز کنند .

از این ساعت ببعد فراموش کنید که ققنوسی بوده و برای رسیدن به اهداف بعدی برنامه ریزی کنید .

امیدوارم این انجمن بتونه زیر نظر دوستان که اکنون موانع کمتری را روبروی اهدافشون می بینند و مخاطبانشون یکدست ترند ، هر ماه یک ققنوس جدید ، یک Rax جدید و یک مردی جدید داشته باشه .

اشتراک عشق من ، پی تی اخرین فروم من و ازادی آرزوی منه .

همه تون رو دوست دارم .

بقول برادر مهربان و دوستداشتنیم :

ب

د

ر

و

د

پ . ن : جناب دنی ، دوستانم در انجمن را به شما می سپرم . Dare pit / pooya007 / Ieeeman / SoKooOOt / SinaLaserJet / Navid_k / Amadea / امیر فرخ / Car20 / Frog / MD_MD_2600 و سایر دوستانی که الان به یادم نمیاد .

اگر یک روزی ببینم یا بشنوم که تحت الحمایه هاتون به این دوستان کوچکترین بی احترامی کردند /......... / . پس حتی فکر امتحان کردنش را هم به مغزتون نیارید !!!
هادی عزیز اشتراک با وجود شما ، آقای مردی ، وحید ، رضا ، دنی ،هستی،smiley، امین و سایر دوستان فعال ایجاد شده و تصور اینکه حتی یکی از این افراد تو این مجموعه نباشن غیر ممکنه

پس به خاطر دوستانت که دوستدار واقعیت هستند و به احترام زحماتی که برای این بخش کشیدی، تو تصمیمت تجدید نظر کن
156.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
من که چند بار خواهش کردم، بازم خواهش می کنم. هادی عزیز، وحید عزیز، تا حالا خیلی خیلی خیلی زحمت برای این بخش کشیدید (بر منکرش لعنت)، هیچ وظیفه ای نداشتید، از تمام زحمات شما بی اندازه سپاسگزاریم
13z7ay1.gif
حتی اگه توی تک تک تاپیک ها این سپاس رو بیان نکرده باشیم؛ آرزو داریم بازم توی این بخش در کنار ما باشید. خواهش می کنم در تصمیمتون تجدید نظر کنید. دیر نشده، سوء تفاهمات قابل رفعه ...

این توضیح رو هم در جواب دوستان بدم. از اظهار نظر به هیچ وجه نترسید. مصونیت سیاسی دارید و شخصا قول میدم با کسی به خاطر نظر مخالف هیچ گونه برخوردی - چه مستقیم و چه غیر مستقیم - نمیشه. نه الان نه در آینده.

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
هادی عزیزم . لطفا تجدید نظر کن
سید نازنینم . جواب پی ام رو هم که نمی دی . آقا از ما دلگیر باش اما تجدید نظر کن

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام مجدد

بسیار خوب . من از طرف خودم می تونم حرف بزنم ولی ممکنه نظر دوستانم ( جناب مردی ) این نباشه .

من حتی شرط اینکه خانم فریدا باید از مدیریت استعفا بدند را زیر پا می گذارم گرچه از نظر من ، ایشون در حد مدیریت انجمن اشتراک نیستند ...

من حاضرم با تمام بی احترامیهایی که دوستان کردند به فعالیت در انجمن اشتراک ادامه بدم اگر :

1 - خانم فریدا از آقای مردی بخاطر بی مهری و فشارهایی که بهشون اوردند عذر خواهی کنند .

2 : خانم فریدا از تمام کاربرانی که در مدت مدیریتشون بهشون کم لطفی کردند و فقط بخاطر اختلاف سلیقه سعی کردند اونها را تحت فشار بگذارند ، عذر خواهی کرده و قول بدن هیچگاه این موضوع را تکرار نخواهند کرد .

3 : وظایف هر شخص در انجمن اشتراک مشخص بشه و ایشون قول بدند که هیچوقت در مورد کارهایی که به ایشون ربطی نداره و در حیطه اختیاراتشون نیست ، دخالت نکنند .

4 : خانم فریدا متهعد بشن که مقاومت بیشتری در برابر تملق از خودشون نشون می دند .

5 : خانم فریدا قول بدن که از دسیسه چینی کردن برای به گوشه روندن بقیه کاربران خودداری می کنند و گروه فشارشون را که از آقای ایزدی و یکی دو نفر دیگه از دوستان تشکیل شده را منحل کنند .

شرط من برای بازگشت ، رعایت همه بندهاست .

فکر نمی کنم که برای اینکه دوباره همه کاربران انجمن دور هم جمع بشند ، شروط سختی گذاشته باشم . و فکر نمی کنم اگر ایشون به آینده اشتراک علاقه داشته باشند ، انجام این بندها خیلی سخت باشه .

بدرود .

پ . ن : اینهم برای تمام دوستانی که فکر می کنند من تمام سعیم را تا امروز برای موندن در جمعشون نکردم ... ولی نتیجه از همین حالا مشخصه .

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
بابا جناب ققنوس این همه آدمه با حال دوست دارن شما برگردین و ادامه بدید

شما هم یه یا علی بگو بی خیال شو میشه با زمان همه چیز و حل کرد زمان خیلی کمکا میکنه

دیگه چی بگم والا من خجالت میکشم چیزی بگم آخه من خیلی کوچیکم و اصل نباید اینجا حرفی بزنم

الان هم این جسارتمو ببخشید و فقط دوستانه خواهش میکنم

سلام مجدد

بسیار خوب . من از طرف خودم می تونم حرف بزنم ولی ممکنه نظر دوستانم ( جناب مردی ) این نباشه .

من حتی شرط اینکه خانم فریدا باید از مدیریت استعفا بدند را زیر پا می گذارم گرچه از نظر من ، ایشون در حد مدیریت انجمن اشتراک نیستند ...

من حاضرم با تمام بی احترامیهایی که دوستان کردند به فعالیت در انجمن اشتراک ادامه بدم اگر :

1 - خانم فریدا از آقای مردی بخاطر بی مهری و فشارهایی که بهشون اوردند عذر خواهی کنند .

2 : خانم فریدا از تمام کاربرانی که در مدت مدیریتشون بهشون کم لطفی کردند و فقط بخاطر اختلاف سلیقه سعی کردند اونها را تحت فشار بگذارند ، عذر خواهی کرده و قول بدن هیچگاه این موضوع را تکرار نخواهند کرد .

3 : وظایف هر شخص در انجمن اشتراک مشخص بشه و ایشون قول بدند که هیچوقت در مورد کارهایی که به ایشون ربطی نداره و در حیطه اختیاراتشون نیست ، دخالت نکنند .

4 : خانم فریدا متهعد بشن که مقاومت بیشتری در برابر تملق از خودشون نشون می دند .

5 : خانم فریدا قول بدن که از دسیسه چینی کردن برای به گوشه روندن بقیه کاربران خودداری می کنند و گروه فشارشون را که از آقای ایزدی و یکی دو نفر دیگه از دوستان تشکیل شده را منحل کنند .

شرط من برای بازگشت ، رعایت همه بندهاست .

فکر نمی کنم که برای اینکه دوباره همه کاربران انجمن دور هم جمع بشند ، شروط سختی گذاشته باشم . و فکر نمی کنم اگر ایشون به آینده اشتراک علاقه داشته باشند ، انجام این بندها خیلی سخت باشه .

بدرود .

پ . ن : اینهم برای تمام دوستانی که فکر می کنند من تمام سعیم را تا امروز برای موندن در جمعشون نکردم ... ولی نتیجه از همین حالا مشخصه .

صلوات

وای من اینقدر خوشحال شدم که نگو داشتم این پست قبلی رو مینوشتم و وقتی پستش کردم این پستو تا آخرشم نخوندم تندی اینو زدم

PersianLord

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به همه دوستاني كه در اين بخش فعاليت مي كنند

من فقط يه چيز مي خوام بگم اكثر مشاجره هاي بخش مشاركت ناشي از سوء تفاهم هايي هستش كه به نظر من بايد

هر چه زودتر روشن و رفع بشه .

اينجا نه هادي عزيز مقصره نه خواهر فريدا همين ...

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
((لطف مکرر تبدیل شده به حق مسلم!!)) همه این رو قبول کردند که وظیفه هادی اینه که سریالهای مورد علاقشون

رو دانلود کنه و بدون دردسر به دستشون برسونه

اره واقعا شاید خیلیا لطف ققنوس رو به یه حالته بی تفاوت یا حتی از سر وظیفه نگاه کنن اما به هر حال کسایی که میدونن همیشه سپاسگذارشن
ققنوس جان به نظر من خیلی بیشتر از اینا برای این بخش زحمت کشیده ای که حالا ولش کنی لطفا بمون

hamed_am_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با خوندن پست های دوستان به این نتیجه می رسم که هادی عزیز درست میگه.
انصافا اگه حق با هادی هم نبود مدیران عزیز نباید اینقدر در مورد رفتن ایشون و چند تن دیگه از فعالان این بخش اینقدر بی تفاوت می بودند.
امیدوارم افسوس چیزهایی رو که الان داریم با از دست دادنشون بعداً نخوریم.
خود من تا قبل از این که با این انجمن و هادی عزیز آشنا بشم اصلا به اشتراک فکر نمی کردم.
ولی وقتی پشتکار هادی عزیز رو دیدم به خودم گفتم وقتی من این همه از این انجمن و زحمت های عزیزانی مثل آقای مردی و هادی و Rax عزیز استفاده می کنم ؛ کمال بی انصافی که خودم هم سهمی در این اشتراک نداشته باشم به همین دلیل قصد داشتم بعد از اتمام امتحاناتم چند پکیج از آموزش ها و سریال هایی که داشتم رو به اشتراک بزارم ولی وقتی میامک و می بینم با کسی که این همه برای این انجمن زحمت کشیده اینطوری برخورد شده
شما جای من باشید انگیزه ای براتون می مونه؟
از این ها گذشته بهتره خودمون و دیگران رو فریب ندهیم اگه دوستانی مثل ققنوس و رکس و آقای مردی از این انجمن بروند نه طی دو یا سه هفته شاید طی یکی یا دوماه هم نتونید انجمن رو به حال فعلی برگردونید.
شاید پخش کنندگانی برای این بسته ها پیدا بشند ولی کدام پخش کننده ای مثل هادی عزیز توی کارش اینهمه فشار رو می تونه تحمل کنه؟
به هر حال امیدوارم این انجمن با صلابت به کارش ادامه بده
See ya

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
سلام ...

امشب ياد شبي افتادم حدود يكسال پيش كه جمع شديم دور هم ، تا در مورد مشاركت صحبت كنيم!
ياده تلفن بهروز كه به من زد گفت نميتونم بيام تويه يك جلسه هستم!

طرحي بر اساس يك ايده قديمي براي انجمن پرشين تولز داشتيم!
5 نفر بوديم نشستين دور يك ميز در مورد اين ايده بحث كرديم!
2 نفر از اين 5 نفر به عنوان دوست و كمك اومده بودن و از اول هم قرار نبود كاري به جز اين بكنند!
يك نفر ديگه بعد از مدتي به خاطر سوتفاهم هايي از ما جدا شدن!
مونديم من و وحيد و بهروز!

به روزهاي بزرگ فكر ميكرديم!
كم كم مشاركت بزرگ و برزگتر شد!
بهروز رفت
ما مونديم و اين ميراثهاي ارزشمندش

ياد شبي افتادم كه حدود 3 ساعت ميدون فاطمي يه لنگه پا جلوي يه مغازه با وحيد وايساده بودم و در مورد مشاركت حرف ميزديم!
كه صاحب مغازه شاكي شد تا اومد بياد بيرون و يه چيزي بگه رفتيم دو قدوم اونور تر باز يك ساعت اونجا وايساديم!
ياده اون شبي كه تا دير وقت هادي رو نزديك پل سيدخندان نگهداشتم و از هر دري با هم صحبت كرديم!
ياد وقتي كه خداحافظي كرديم و من موندم تو عذاب وجدان كه اين بنده خدا حالا چه جوري بره خونه

ياد دوستي هاي خيلي خوب ، دوستي با افرادي كه مشاركت بهونه اي براي آشنايي بين ما شد!
تك تك چهره و روزها اومد تو ذهنم!

بحثهاي من و بهروز تو محل كارمون كه سر و صداي همكارامون رو در آورده بود

تقريبآ اكثر دوستاني كه اينجا فعال هستند ميدونن كه جدآ براي من امكان فعاليت نيست ديگه!
حداقل تا مدتي!
وقتي كه ميرفتم همه چيز رو آروم ميديدم!
هيچ تاپيكي رو به جز اين تاپيك نديدم!
وقت نداشتم!
اما احساس مثل يك سناريو از پيش طراحي شده ناگهان همه چيز بهم ريخت!

من نفهميدم دقيقآ موضوع اون تاپيك محل اختلاف فعلي چي هست!
اما يه چيزي رو خوب ميدونم!
مشكل خيلي فراتر از اين مباحث هست!

چيزي كه بارها و بارها وحيد گفت و من انكار كردم! كه آقا با مسكن اين درد خوب ميشه اما نشد ...

مشاركت چيزي فراتر از وقت يكساله من!
دوستي هاي مستحكم من!
خاطرات من هست!

مشاركت يك فرهنگ هست
روزي يكي از دوستان به من گفت فكر ميكني فلاني كه اينجا مدعي هست دلش براي فرهنگ ميسوزه!؟
نه آقا اين برادر ماهانه n تومن در آورده .....

كي ميگه كار فرهنگي كردن و پول در آوردن با هم منافاتي داره!؟
مهم اين هست كه به درد كدوم دچار باشيم!!!

تو اين چند روز دوستان به من محبت كردند و منو در جريان اتفاقات قرار دادند!
امروز هم به يكي از دوستان داشتم ميگفتم كه اين پست من باز دواي درد نيست چون حضورم از اين تاريخ تا مدتي (اميدوارم هميشه نباشه) بسيار كم رنگ و در واقع بي رنگ خواهد بود!

اگر امروز نميومدم شايد حالا حالا ها نميشد بيام!

مشاركت يك فرهنگ هست تو حفظش به هم كمك كنيم.

دوستان عزيز لطفآ از اين پست به بعد راه حلهايي براي بيرون رفت از اين وضعيت ارائه بدند لطفآ

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
ققنوس عزيز،

اولا خيلي ممنون كه تجديد نظر كرديد، اميدوارم مشكلات حل بشه.

ولي اگر امكانش هست، بزرگواري بفرماييد و شرايطتون رو محدود به معلوم شدن وظايف هر كس بكنيد. به نظر اين حقير ريشه اين مشكلات در همين يك بند هست و بقيه رو ميشه با ناديده گرفتن بعضي پستها گذروند.

بدون شما، وحيد و ديگر دوستان اينجا سوت و كور ميشه. :(

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
علی جان ببخشید . من اون قدرتی رو که تو می خواستی و از همه ما انتظار داشتی نداشتم ...

آخه چرا با حرفهات ما رو می سوزونی ... ؟؟؟

بابا منهم آدمم . حد تحمل دارم . به خدا دیگه نمی تونستم ...

منو ببخش . من رفیق خوبی برات نبودم ولی تا جایی که تونستم ، سعیم را کردم .... همین !

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
یه دیالوگ از فیلمه طوقی ماله مرحوم علی حاتمی هست که فکر کنم اون مرحوم گذاشته بودش برا اینجا :

اونم اینه :

کار از یه جا خرابه ولی از کجا خرابه بایس وقت گرفت از اوسا کریم پرسید :blink::D

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
علی جان ببخشید . من اون قدرتی رو که تو می خواستی و از همه ما انتظار داشتی نداشتم ...

آخه چرا با حرفهات ما رو می سوزونی ... ؟؟؟

بابا منهم آدمم . حد تحمل دارم . به خدا دیگه نمی تونستم ...

منو ببخش . من رفیق خوبی برات نبودم ولی تا جایی که تونستم ، سعیم را کردم .... همین !

حقيقت اينه كه همه در يك مقاطعي تحملشون تموم ميشه

و اين كاملآ طبيعي هست!

گاهي اين مواقع باعث ميشن روي ابزارمون كنترل نداشته باشيم و از اونها بد استفاده كنيم! (ابزار مديريتي خودمون "زبونمون" و فروم)

اين وسط افرادي هم هستند كه منافعشون ايجاب ميكنه هميشه سايرين رو در جايي قرار بدن كه محل سر ريز شدن تحمل هست

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
امشب ياد شبي افتادم حدود يكسال پيش كه جمع شديم دور هم ، تا در مورد مشاركت صحبت كنيم!

5 نفر بوديم نشستين دور يك ميز در مورد اين ايده بحث كرديم!
2 نفر از اين 5 نفر به عنوان دوست و كمك اومده بودن و از اول هم قرار نبود كاري به جز اين بكنند!
خب تو خودت گفتی " محمد ، تو نمی خواد قاطی این قضایا بشی ، بیا دلستر و کیک بخور " ...
monkey6.gif

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
اصلا همش تقصیر این علی هست , وحید داره بخاطره تو میره !
البته تقصیر وحید هم هست , اخه علی که نمیخواد بمیره , برمیگرده خوب !!
البته بیشتر تقصیر این seymour هست , هر از چندگاهی میاد یه پارازیت میفرسته همه رو میندازه جون هم ,بعد در میره !
البته بصورت فنی نگاه کنیم تقصیر Daneel Olivaw هم هست , هی میخواد دعوارو بخوابونه , هی میاد میگه تحمل کنید , دعوا نکنید,درست میشه و اینا ... :wacko:
اگه بیایم از بعد دیگه قضیه نگاه کنیم تقصیر بهروز هست,از وقتی رفت این مشکلات پیش اومد .
بیشتر از همه تقصیر کاربراست که وسط دعوا میپرن وسط , اتیش دعوا رو زیاد میکنن !
اصلا همه اینا تقصیر ققنوس هست که از وقتی تصمیم گرفته بره این موضوع ها پیش اومده !

نتیجه گیری : تنها فرد بیگناه منم !

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
خب تو خودت گفتی " محمد ، تو نمی خواد قاطی این قضایا بشی ، بیا دلستر و کیک بخور " ...
monkey6.gif

بمیری با اون دلستر و کیکت.. کلی کاغد و مداد هم اورده بودی..:lol: منم مجبور کردی کیک سفارش بدم.. بیچاره علی چقدر پیاده رفت اون روز برای برگشتن.. :eek::D

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
سلام به دوستان عزیزم

بنده امشب داشتم مطالب این تاپیک را مطالعه می کردم . یک لحظه احساس خفگی کردم و بسیار غمگین که این مسائل بوجود آمده . همانطور که علی عزیز گفتند یک جمعی کوچکی درست شد که هدف اصلی آن فرهنگ سازی مشارکت بود و خوب صد البته سخت و دشوار. دوستانی به این جمع کمکهای بزرگی کردند که من از تمام این دوستان تشکر می کنم .

برادر عزیزم هادی شما به عنوان یک دوست خوب که دست یاری به انجمن مشارکت دادید . خواهشی به عنوان برادر کوچکتر دارم که این مسائل را کنار بگذارید و به هدف بزرگی که دارید فکر کنید و می دانم که همیشه برای رسیدن به هدف با چالشهایی روبرو خواهی شد اما دوستان خوبی داری که با تو هستند و کمک خواهند کرد . لطف کن و آن شروط را هم بهش فکر نکن . فریدای عزیز هم روح مهربانی دارند , در این شکی نیست چون این همه کمک و یاری و دلسوزی به انجمن کردند و دوست دارند که مشارکت به هدف نزدیک شود . سعی کنیم در کنار هم و سایر دوستان به این هدف بزرگ برسیم .

با تشکر از تمام دوستان مشارکت

موفق و همواره پیروز باشید.

.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اصلا همش تقصیر این علی هست , وحید داره بخاطره تو میره !
البته تقصیر وحید هم هست , اخه علی که نمیخواد بمیره , برمیگرده خوب !!
البته بیشتر تقصیر این seymour هست , هر از چندگاهی میاد یه پارازیت میفرسته همه رو میندازه جون هم ,بعد در میره !
البته بصورت فنی نگاه کنیم تقصیر Daneel Olivaw هم هست , هی میخواد دعوارو بخوابونه , هی میاد میگه تحمل کنید , دعوا نکنید,درست میشه و اینا ... :wacko:
اگه بیایم از بعد دیگه قضیه نگاه کنیم تقصیر بهروز هست,از وقتی رفت این مشکلات پیش اومد .
اصلا همه اینا تقصیر ققنوس هست که از وقتی تصمیم گرفته بره این موضوع ها پیش اومده !

نتیجه گیری : تنها فرد بیگناه منم !

:lol: من بابا وضعم فرق داره.. گفته بودم قبلا وقت نمیکنم.. همون روز میدون فاطمی به علی گفتم که صبر میکنم تا پخش کننده های جدید بیان و بخش مشگل پخش نداشته باشه.. الانم نداره دیگه..
منم 10 بار گفتم مشگلی اصلا ندارم با بخش.. یعنی نمیتونم تفکر همه کاربرای بخش رو عوض کنم حتی اگه مشگلی داشته باشم.. هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم.. خداوکیلی انقدر مدیون لطف مدیرای بخش و اساتید دیگه از جمله فرشاد خان و استاد ارایانا و استاد ساحل و غیره و ذالک بودیم که اصلا نمیتونستیم سرمون رو بالا بگیریم از خجالت.. از اون مهمتر اینکه همه دوستان انقدر لطف داشتند به من از روز اول هر چی من گفتم خداشاهده نه نگفتن... چه مسائل بخش چه مدیریتی چه بزرگ و چه کوچیک .. پس باور هنم کنید که کلی از مشگلات بخش از سمت من بوده که تغییری نخواستم بدم تو رویه کارم..

حالا دوستان فکر میکنند من دارم تصمیم اشتباهی میگیرم فقط لطف کنند 5 تاپیک اول بخش مشارکت رو با تاپیک های فعلی یه قیاسی انجام بدن.. واقعا تا وفتی که پخش کننده وقت نزاره برای فروم نمتونه کارشو رو انجام بده.. من اصلا دوست ندارم بیام فروم و همون چند دقیقه وقت رو هم بمسائل بیهوده اختصاص بدم و کلی دوستان منتظر و ناراحت... شاید هادی هم همین وضع رو داره ولی نه بلحاظ مشگلات جانبی بیرون بلکه بیشتر درگیری های وقت گیرش داخل فروم که کمترین وقت رو براش میزاره برای کارهای مربوط به پخش..

الانم حرف من اینکه من به تصمیم هیچ دوستای کاری ندارم.. از همه مدیران و کاربران بخش حمایت میکنم.. هر کمکی برای پخش کننده های اتی هم بشه انجام میدم تا بسرعت و با ارامش کارشون رو انجام بدن.. مطمئن هم باشید دوستان و مدیران اگر ارامش داشته باشند بسرعت همه کارها پیش میره و انجام میشه...

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
!

من رو ياد يکی از بچه ها انداختی که ميگفت :
فروم بديش اينه که ، وقتی 2 نفر دارند با هم حرف ميزنند ، و يه بحث کوچيک ميکنند ، کافيه يک نفر ديگه بپره وسط و نظر اون 2 نفر اولی رو به يه مشکل ديگه جلب کنه ، و اونها رو بيشتر به جون هم بندازه .
ولی وقتی آدم رو در رو با کسی صحبت ميکنه ، پارازيت های اينچنينی وجود نداره:D

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
وحید تو و کامی که یه چیز دیگه هم نوش جان کردید :p نکنه بدون من یکبار دیگه هم رفتید کافی شاپ :)

اره استاد به گمانم 1 بار دیگه منو گول زدن بردن اندفعه بیچاره ممد چقدر راه امدم از خونه..2-3 ساعت( شایدم دقیقه) تو راه بود.. علی هم 2-3 ساعت مشابه همون از سرکارش تو راه بود.. :lol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا