هادی عزیز اشتراک با وجود شما ، آقای مردی ، وحید ، رضا ، دنی ،هستی،smiley، امین و سایر دوستان فعال ایجاد شده و تصور اینکه حتی یکی از این افراد تو این مجموعه نباشن غیر ممکنهدر انجمنی که بزرگتر نداره ، انتظار فرج نداشته باش دوست عزیز .
سلام مجدد به همه دوستان
بسیار خوشحالم که انصراف من از پخش سریالها مدت زمان طولانی انجمن را دچار مشکل نمی کنه و مدیران عزیز با برنامه ریزی شون می تونند سریعا جای نیروهایی که از دست دادند را پر کنند . اشتراک یعنی همین دیگه دوستان . یعنی در کنار هم بودن و به یکدیگر کمک کردن ... چون من به اشتراک واقعا علاقه دارم .
از دوستانی که همیشه به من محبت داشتند و مثل دوستان نزدیک این مدت زمان را در کنار هم بودیم ، خواهش می کنم این مسایل را فراموش کنند و از اینجا به بعد در کنار اشتراک باشند ... نفس اشتراک خیلی مهمه و امیدوارم مسایل و مشکلات فردی موجب نشه دوستان خوبم از اشتراک نا امید بشن ... هر کسی که یکروز دوست من بوده ، از الان و بدون وجود من , دوست اشتراک باشه ... خواهش می کنم فراموش کنید که چه اتفاقاتی در این مدت افتاده و به اشتراک کمک کنید و نشون بدین که اشتراک با این طوفانها اسیب نمی بینه ...
از مدیران عزیز هم خواهش می کنم مثل همیشه از هیچ کمکی برای پیشرفت اهداف عالی اشتراک دریغ نکنند و با راهنمایی های خردمندانه شون ، سرعت پیشرفت اشتراک را هر روز بیشتر از دیروز کنند .
متاسفانه من به دلیل مشکلاتی که با دوستان عزیز دارم فکر می کنم نبود من به سود اشتراکه و بودن من با این شرایط , نمی تونه چیزی بجز یک مانع در راه رسیدن دوستان به اهداف عالی مدیران باشه ... به این موضوع اضافه کنید مشغولیتهای کاری من در خارج از فروم که زمان فعالیت در انجمن را تقریبا به صفر می رسونه ...
به هر ترتیب ، با بودن یا نبودن خانم فریدا , احتمال من برای برگشت به انجمن تقریبا صفره . پس لطفا همه دوستان هوای مدیران را داشته باشند و با فراموش کردن این اتفاقات به این دوسان کمک کنید چون بعد از رفتن من و دوستانم از انجمن اشتراک ، این دوستان بیشترین آشنایی را با فرایند اشتراک دارند و می تونند گره های کور را باز کنند .
از این ساعت ببعد فراموش کنید که ققنوسی بوده و برای رسیدن به اهداف بعدی برنامه ریزی کنید .
امیدوارم این انجمن بتونه زیر نظر دوستان که اکنون موانع کمتری را روبروی اهدافشون می بینند و مخاطبانشون یکدست ترند ، هر ماه یک ققنوس جدید ، یک Rax جدید و یک مردی جدید داشته باشه .
اشتراک عشق من ، پی تی اخرین فروم من و ازادی آرزوی منه .
همه تون رو دوست دارم .
بقول برادر مهربان و دوستداشتنیم :
ب
د
ر
و
د
پ . ن : جناب دنی ، دوستانم در انجمن را به شما می سپرم . Dare pit / pooya007 / Ieeeman / SoKooOOt / SinaLaserJet / Navid_k / Amadea / امیر فرخ / Car20 / Frog / MD_MD_2600 و سایر دوستانی که الان به یادم نمیاد .
اگر یک روزی ببینم یا بشنوم که تحت الحمایه هاتون به این دوستان کوچکترین بی احترامی کردند /......... / . پس حتی فکر امتحان کردنش را هم به مغزتون نیارید !!!
پس به خاطر دوستانت که دوستدار واقعیت هستند و به احترام زحماتی که برای این بخش کشیدی، تو تصمیمت تجدید نظر کن