• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

h_aceofspades

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان عزيز لطفآ از اين پست به بعد راه حلهايي براي بيرون رفت از اين وضعيت ارائه بدند لطفآ

به خاطر گل روتون و مرض کدخدا گری خودم

پیشنهاد

اگه ممکنه یه تاپیک خصوصی داشته باشیم واسه مواقع دعوا که لااقل ستونهای اشتراک در ملا عام همو خط خطی

نکنن حسن بزرگش اینه که من تازه وارد دلسرد نمیشم و باخودم نگم اینا که با خودشون اینجورین اگه منم فعالیتی

تواولین دعوا ذبحم میکنن. حسن دیگش جلوگیری از دسته کشی و حرکات پوپولیستی و گروه فشاربازیه. لا اقل

ثالثی هم رو اعصاب طرفین دعوا نمیره.

ولی وقتی آدم رو در رو با کسی صحبت ميکنه ، پارازيت های اينچنينی وجود نداره:D

اینم راه حل خوبیه ، بزرگان این همه که زحمت میکشن اگه میتونن هر ماه یه بار ، هر دوهفته یه بار یه جا جمع شن

رو راه حلها فکر کنن (تجربه نشون داده اینجا اگه یکی هوار هم بزنه معذرت میخوام ، میگن داره مظلوم نمایی میکنه

اما تو چشم تو چشم این حرفا نیست)

این حرفای بالا رو هم نگفتم که کاندیدای صلح نوبل بشم

اعتقاد قلبیمه که اگه اینهمه بچه های گل واقعا دست به دست هم بدن جای اینکه برن سریالای صداوسیما رو بگیرن

ضرغامی باید بیاد ازشون سریال بگیره. میدونم کلی زحمت میکشید اما کلی هم انرژی هدر میدید واسه هیچی

کلی هم آدم فراری میدید.

روح قشنگ دموکراسی رو درسته یادمون ندادن اما ممنوعش هم نکردن . خودمون یاد بگیریم

لرلدتمند همه​

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
به خاطر گل روتون و مرض کدخدا گری خودم

پیشنهاد

اگه ممکنه یه تاپیک خصوصی داشته باشیم واسه مواقع دعوا که لااقل ستونهای اشتراک در ملا عام همو خط خطی

نکنن حسن بزرگش اینه که من تازه وارد دلسرد نمیشم و باخودم نگم اینا که با خودشون اینجورین اگه منم فعالیتی

تواولین دعوا ذبحم میکنن. حسن دیگش جلوگیری از دسته کشی و حرکات پوپولیستی و گروه فشاربازیه. لا اقل

ثالثی هم رو اعصاب طرفین دعوا نمیره.

تشكر از نظرت!

اما ما همچين تاپيكي داريم! شوراي حل اختلاف

saeed_saba

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

دوستان گلم! بنده حقیر 1 بار دیگه پیشنهادم رو تکرار میکنم.امیدوارم مدیران جهت پیداکردن راه حل دست به کار بشن.در ضمن از اینکه هادی عزیز از تصمیمش فعلا صرف نظر کرده خوشحالم.از بقیه دوستان هم میخام با بی طرفی نسبت به این قضیه برخورد داشته باشند چون طرفین با هم دوست هستند و بالاخره این اختلافات هم تموم میشه.
امیدوارم بخش اشتراک مثل همیشه با قدرت به کارش ادامه بده و بزرگترای این بخش بچه ها رو تنها نذارن.
bb6.gif

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
به نظر من خانم فریدا هم اگر به منافع کل مجموعه نگاه میکنند ، بایستی ایشون هم مثل جناب ققنوس، یه کم کوتاه بیان و دوباره بیان سر میز مذاکره ! فکر کنم اینطوری به یه نتیجه ی خوب برسیم.

h_aceofspades

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
اره استاد به گمانم 1 بار دیگه منو گول زدن بردن اندفعه بیچاره ممد چقدر راه امدم از خونه..2-3 ساعت( شایدم دقیقه) تو راه بود.. علی هم 2-3 ساعت مشابه همون از سرکارش تو راه بود.. :lol:

ببين ما هميشه به تو فكر ميكرديم!
ميخواستيم يه كاري كنيم كه تو راحت باشي!

هميشه محل قرارها به تو نزديك بوده!
من و محمد از راههاي خيلي دور ميومديم!

چه از خونه و چه از محل كار!

حالا اين انصاف هست؟ تو اين همه محبت رو اينجا ول كني و بري .......

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
صحیح میفرمایید ! منظورم کاملا غیر علنی و خصوصی بود که البته شما تو همون تاپیک فرمودید که طرفین خواستند بحث باز و علنی باشه

فکر کنم نباشه قشنگ تره

اين امكانش نيست براي ما از نظر فني!
تنها راهش همون PM هست!
كه خيلي به حل مشكلات تا امروز كمك نكرده!

aniazi

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

والا برای نوشتن این پشت، هزار بار با خودم کلنجار رفتم. همون طور که همین بغل می تونید ببینید، من مدت زیادی نیست که عضو این انجمن شدم و تعداد پست زیادی هم ندارم. ( اگه کارتون ناروتو رو دیده باشید و با ذهن Sakura chan آشنایی داشته باشید، می تونید تصور کنید که یکی مثل خودم الان داره تو ذهنم داد میزنه " همینه که هست، حالا من متواضعم، .....":D:D)

ِیک دوستی می گفت: " وقتی مشکلی بین دو نفر پیش می آد، برای اینکه زندگی اون دو نفر تو اون نقطه متوقف نشه، یا باید فراموش کنند یا ببخشند. اگه دو کار رو انجام بدند که نور علی نوره"

ممکنه (مثل من) به اون قسمت "توقف زندگی" بخندید، ولی واقعیت داره. اگه شما مشکل رو حل نکنید، همیشه به این فکر می کنید که: " کاری که کردم درست بود؟" "اگه این کار رو می کردم چی می شد؟" " چرا اون این کار رو کرد؟" " اون این حق رو نداشت، پس چرا ....؟"

اگه بخواهید بگید "خوب با مرور زمان فراموش می کنم، الان این موضوع اونقدر فجیعه که نمی تونم هیچ کدوم از این دو کار (فراموش کردن یا بخشیدن) رو انجام بدم" این سوال مطرح میشه " چقدر زمان می خواهید؟" "اگه دو باره با این مشکل مواجه بشید چی کار می کنید؟" "آیا اونقدر این موضوع مهم بود که براش این کار رو کردید؟" و...... هزار و یک سوال دیگه که وجدانتون ازتون می پرسه.....

من کوچکتر از اونم که بخوام تو این ماجرا دخالت کنم ( بازم یاد Sakura بیفتید) ولی هر کی دیگه ای هم بود من ازش می خواستم این سوال رو واضح و مشخص به همه کسانی که این فروم رو می خونند جواب بده:

از این ماجرا چی بدست آوردید (یا می آرید) و چی از دست دادید (یا می دید)

هر کس تو این ماجرا خودش رو به هر نحوی دخیل می دونه جواب این سوال رو بده. من خودم به عنوان اولین نفر جواب این سوال رو از نظر خودم می دم:
چیزهایی که به دست می آرم: هیچ چی
چیزهایی که از دست داده ام: یک فروم خوب و جذاب (حداقل تا وقتی که دوباره سر و سامون بگیره). فرصت دوست شدن با آدم های جدید. یک چیزی که ذهنم رو از مسائل روزمره و طاقت فرسا، قدری منحرف کنه و..... هزار تا چیز دیگه

بعد از اینکه همه به این سوال جواب دادند، یک تصمیم جمعی بگیرید که مسئله چه راه حل هایی داره که همه به (Maximum)اون چیزهایی که می خوان برسند و چه چیزهایی رو در مقابلش از دست می دن. بعد تصمیم رو به عهده خود افراد بگذارید
و بعدش به نظرات اونها احترام بگذارید (این رو من به خودم می گم: نظر هر کس به خودش مربوطه، حتی اگر نظری راجع به اخلاق و رفتار من باشه. من می تونم سعی کنم نظر اون رو نسبت به خودم عوض کنم (البته نه با زور و روش های نادرست) ولی نمی تونم کاری کنم که اون نسبت به من هیچ نظری نداشته باشه. پس باید تا زمانی که اون نظر رو داره، قبول کنم که حداقل یک نفر هست که اینطوری فکر می کنه. چه درست، چه غلط)

شرمنده که مجبور شدید این همه متن رو بخونید ( بازم یاد Sakura بیفتید: " فکر کنید من چه زحمتی برای تایپش کشیدم")

با تشکر

امیرحسین نیازی

Sarmaee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
اصلا همش تقصیر این علی هست , وحید داره بخاطره تو میره !
البته تقصیر وحید هم هست , اخه علی که نمیخواد بمیره , برمیگرده خوب !!
البته بیشتر تقصیر این seymour هست , هر از چندگاهی میاد یه پارازیت میفرسته همه رو میندازه جون هم ,بعد در میره !
البته بصورت فنی نگاه کنیم تقصیر Daneel Olivaw هم هست , هی میخواد دعوارو بخوابونه , هی میاد میگه تحمل کنید , دعوا نکنید,درست میشه و اینا ... :wacko:
اگه بیایم از بعد دیگه قضیه نگاه کنیم تقصیر بهروز هست,از وقتی رفت این مشکلات پیش اومد .
بیشتر از همه تقصیر کاربراست که وسط دعوا میپرن وسط , اتیش دعوا رو زیاد میکنن !
اصلا همه اینا تقصیر ققنوس هست که از وقتی تصمیم گرفته بره این موضوع ها پیش اومده !

نتیجه گیری : تنها فرد بیگناه منم !
یاد قدیمها بخیر! حالا که دنیل گفت مصونیت دارید می گم: همه اش تقصیر بهروز و شایان هست که باعث شدن کاکو بن بشه .

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
این نکته که در بخش تقسیم کار صورت بگیره کاملا ایده درست و لازمیه (و اگه شما مرقوم هم نمیکردید بهرحال صورت میگرفت) ضمن اینکه از تلاشتون تا بحال تشکر میکنم ازتون میخوام حرمت رو در نوشتارتون رعایت کنید. بهرحال اگه در کنار دوستان باقی موندید باعث سودمندی بخش و خوشنودی دوستان خواهد بود.

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خواهر عزیزم . حوشحالم که بالاخره بعد از چندین صفحه پست زدن دوستان شما هم اومدید و نوشتید ( هر چند می دونم همه رو خوندید ) . حالا که کار به اینجا رسید . از شما خواهر نازنینم خواهش می کنم با تعدیل خواسته هاتون شما هم قدمی به سمت حل مساله بردارید.
هادی عزیزم شما هم بزرگواری کنید و خواسته هاتون رو تعدیل کنید . به خدا همه چیز می تونه خیلی خوب و دوستانه حل بشه . پیشنهاد تقسیم وظایف و حیطه کاری هم بسیار مناسبه که از مدیران عزیز خواهشمندم بیان و یه چارچوب مناسب برای این وظایف تعریف کنند .

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
خب منم گفتم یه پست بدم نگن این دختره لاله
2ba0kn.gif

دوستان به نظر منم قسمتی از حرفهای جناب سعید و بعد از اون بقیه دوستان در مورد تقسیم حدود اختیارات کار عملی و خوبیه حداقل با این کار ریشه های اختلاف و دعوا کمتر میشه من برخلاف دوستان موافق فراموش کردن و بخشیدن از طرف طرفین نیستم چون این موضوع مقطعی خواهد بود همین طور که از دفعات قبل هم شاهد بودیم پس بهتره یک بار و برای همیه این موضوع حل بشه. تو این فروم امثال هادی(حامد) فریدا وحید و جناب مردی و .... همه و همه زحمت می کشن تا بخش پیا تری داشته باشیم من یادمه تو بحث قبلی هم گفتم اشتراک مثل یه ساختمون می مونه و دوستان هم ستون های ساختمون؛ اگه ستونی نباشه ساختمونی هم در کار نیست این درسته که اگه هادی و وحید و.... نباشن بخش به فعالیتش ادامه میده ولی نه مثل سابق حداقل مدت زمان زیادی زمان می بره تا به حالت اولش برگرده و شاید هم برنگرده. آیا این هزینه گزاف لازمه؟ وقتی میشه از این کار جلوگیری کرد چرا بگیم خب متاسفیم که می رن ولی هیچی عوض نمی شه و بخش به جلو حرکت می کنه..آره حرکت می کنه ولی تا مدتی حرکتش کند میشه. اصلا حرکت بخش به کنار دوستی ها و رفاقت ها چی؟ دلگرمی ها و پشت هم بودن ها چی؟ وقتی مثلا من کاربر (مثال می زنم ها)ببینم که یک فرد با تجربه و مورد تایید داره تو یه کاری که من توش مشارکت کردم شرکت و کمک می کنه قطعا میل و رغبتم بیشتر میشه.مثل این می مونه که شما مریض بشی بخوای بری دکتر آیا اگه بدونی دکترت یک متخصص درجه یک هستش امید و رغبتت برای رفتن به دکتر بیشتر نمی شه؟ درسته وقتی مریضی مجبوری بری دکتر ولی بعضی اوقات پیش میاد که اگه دکتر خوبی نباشه از این کار صرفه نظر کنی.خلاصه این همه حرف زدم که بگم بیاید از ریشه همه مشکلات رو حل کنیم من با این نطر که حدود وظایف افراد مشخص بشه و هیچ کس دیگه حق دخالت تو اون حوزه جز نظر شخصی دادن نداشته باشه موافقم.به عنوان مثال
وحید این حق رو داشته باشه که تا وقتی مطمئن نشد لینک دانلودی برای سریالی وجود نداره اجازه خرید نده(یه چیز تو مایه های مسئول تایید لینک)
یا......
کلا این بحث اختیارات بسیار گستردست و باید همه جوانب و نظر ها بررسی بشه
با تشکر(یه کاربر پی تی که دیگه صبرش لبریز شده بود)

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این نکته که در بخش تقسیم کار صورت بگیره کاملا ایده درست و لازمیه (و اگه شما مرقوم هم نمیکردید بهرحال صورت میگرفت) ضمن اینکه از تلاشتون تا بحال تشکر میکنم ازتون میخوام حرمت رو در نوشتارتون رعایت کنید. بهرحال اگه در کنار دوستان باقی موندید باعث سودمندی بخش و خوشنودی دوستان خواهد بود.

متاسفانه اين نوشته شما موقعي مي تونست مفيد باشه كه ماجرا به اينجا نرسيده بود .

حالا كه دو سوم پخش كننده اي انجمن به دلايل مختلف از فعاليت كناره كيري كردند ، تشكر شما چه فايده اي داره ؟

فقط بايد جناب علي بيان و وسط را بگيرند تا شما يك پست در جهت حل مشكلي كه بواسطه بي تدبيريتون ايجاد شده ، بزنيد ؟؟

من اين سوالها را از شما و همه دوستان مي پرسم :

1 : ايا در هنگامي كه من گفتم در خريد سريال الفرد .... به منفعت كل كاربران توجه كنيد و شخصي تصميم نگيريد حرف بدي زدم و شما بايد بعنوان يك مدير ، تصميم بر تهديد انجمن به عدم خريد مي كردين ؟؟

2 : آيا در هنگامي كه نتيجه نظر سنجي از كاربران ، 70 درصد با تصميم شما مخالف بود ، بايد تهديد به استعفا از اشتراك مي كردين و اين موضوع را در انجمن جديدتون به عنوان هديه به كاربران اون انجمن مطرح مي كردين ؟؟ ايا شما در امضاتون موضوع استعفا از اينجا را قرار ندادين ؟؟

3 : آيا وقتي كه من تصميم گرفتم يك سريال را با كمك دوستان تهيه كنم و بر قرار قبليم مبني بر دانلود اون سريال با هزينه شخصي عمل نكردم ، شما دليلش را پرسيدين يا اينكه سعي كردين اين موضوع را بهانه اي براي تحت فشار گذاشتن من قرار بدين ؟؟

4 : آيا وقتي من به شما گفتم دليلي براي جواب دادن به شما وجود نداره و شما هم در اين انجمن و هم در انجمن جديدتون اعلام به استعفا كردين ، سزاي من كارت زرد بود ؟؟ ايا نمي شد مشكل را با حذف پيغام من يا پيغام خصوصي حل كرد ؟؟ آيا همين قدام شما موجب پيغامهاي بعدي رد و بدل شده بعدي بين ما نبود ؟؟

5 : آيا پس از اعلام كناره گيري من از پخش ، تنها راه حل اين بود كه شما بفرمايين كه " سريالها بايد پخش كنند هاي بيشتري داشته باشه تا كار نخوابه !! " . آيا من تا امروز وسيله اي براي پخش در انجمن شما بودم ؟؟ يا بعنوان كاربر حق و حقوقي هم براي من متصوره ؟؟ و اينكه آيا بجز سريال پرستاران ، اكثريت قريب به اتفاق سريالها را بخاطر علاقه خودم به اشترك تهيه نكردم ؟

6 : آيا عار دارين كه از كاربراني كه بخاطر سوء مديريت شما هر روز مجبورند تشنجات انجمن را تحمل كنند عذر خواهي كنيد و با اين كار آرامش را به انجمن برگردونيد ؟؟

در پايان ، مي دونم كه علي عزيز از شما خواسته كه منت بگذارين بر انجمن ولي اين باز هم يك مسكنه .

تا شما عذر خواهي نكنيد ، هيچ مشكلي حل نميشه .

بعد از عذر خواهي شما از كاربران (( و نه از من )) بخاطر رفتارهاي شخصي و سوء مديريتتون ، شروع به برنامه ريزي براي تقسيم كار و اهداف آينده انجمن خواهيم كرد .

تا اون زمان ...

بدرود .

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
.به عنوان مثال
وحید این حق رو داشته باشه که تا وقتی مطمئن نشد لینک دانلودی برای سریالی وجود نداره اجازه خرید نده(یه چیز تو مایه های مسئول تایید لینک)
یا......
کلا این بحث اختیارات بسیار گستردست و باید همه جوانب و نظر ها بررسی بشه

استاد من مشگلم یکم تفاوت داره با بحث های این تاپیک.. کلا تصمیم انی و مربوط به همین الان نیستش.. نمیگم مزیدذ بر علت نشده اتفاقات اخیر.. ولی اصلا اینطور که نیست شما تلقی دارید... برام از کمترین درجه اهمیت برخورداره که جزییات چطور پیش میره.. اساس اینجا مبتنی بر دوستی و اعتماد بوده و هستش.. ولی این اعتماد شمشیر 2 لبه هستش.. میتونه انسان رو نابود کنه یا دوستیش رو محکمتر کنه..

من برای سایر دوستان هم خصوصی گفته بودم چون قضایای من بی ربط به قضایای هادی و فقط یکم تعجیل خودم رو زیادتر کرده اصلا صحبت هایی که دوستان میکنند رو نه میخونم نه کاری بهش دارم.. حتی اگر فردا اقای مردی و هادی هم بگند ما پخش میکنیم تاثیری تو تصمیم من نداره.. بهمون دلایل قبلی.. اونایی که دلایل رو باید بفهمن میفهمند.. باقی هم مطمئنا از من انتظار توضیح نداشته باشند..

1 نکته عذاب اور اینکه نمیدونم چرا قرعه به نام من افتاد که با اکثر دوستان مراوده داشته باشم.. شاید اگر این مراوده نبود خیلی از اختلافات فعلی بوجود نمی امد..

در ضمن ذاتا دوست ندارم کسی بخاطر مراوده و رفاقت با من تصمیمی مخالف ندای قلبیش بگیره.. به عبارت ساده تر چرا خداوند برای هدایت انسانها پیامبران رو میفرسته؟ ایا نمیتونست از روز اول همه رو با ذات دیندار و یمتا پرست افرینش کنه و هر کس عدول کرد مجازات کنه؟ مهم اینکه کاربر و مدیر و مسئول خودشون با وجدان و منطق و تفکر مسائل رو درک کنند.. بالاتر از حرف من حتی این مسئله وظیفه 1 مدیر هستش که از کوچکترین مسائل بخشش خبر داشته باشه.. و وظیفه کاربر اون بخش هستش که بدون توجه به رویه و رودربایستی و مصلحت های شخصیش بیاد حرفشو بزنه و کارشو انجام بده..

شایدم من توقعم خیلی زیاده ای هستش و مربوط به سالهای سال پیش باشه و الان نسل عوض شده.. که بحتم همینه.. چندبارم گفتم تاپیک های اولیه مشارکت رو بخونید منظورم همین بود.. زمان ما مدیر چیزی به نام مسئله شخصی نداشت.. کاربر چیزی به نام دغدغه فردی نداشت( خودخواهی به عبارت ساده تر)

این حرفا رو زدم چون جنالب سرمایی الان 1 پستی زد که توش نوشت یاد قدیما بخیر.. البته ایشون منظورشون 2 سال پیش بود ولی حتما خود مهدی بخاطر داره قبلترش 3 و 4 سال پیش رو هم..

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
استاد من مشگلم یکم تفاوت داره با بحث های این تاپیک.. کلا تصمیم انی و مربوط به همین الان نیستش.. نمیگم مزیدذ بر علت نشده اتفاقات اخیر.. ولی اصلا اینطور که نیست شما تلقی دارید... برام از کمترین درجه اهمیت برخورداره که جزییات چطور پیش میره.. اساس اینجا مبتنی بر دوستی و اعتماد بوده و هستش.. ولی این اعتماد شمشیر 2 لبه هستش.. میتونه انسان رو نابود کنه یا دوستیش رو محکمتر کنه..

من برای سایر دوستان هم خصوصی گفته بودم چون قضایای من بی ربط به قضایای هادی و فقط یکم تعجیل خودم رو زیادتر کرده اصلا صحبت هایی که دوستان میکنند رو نه میخونم نه کاری بهش دارم.. حتی اگر فردا اقای مردی و هادی هم بگند ما پخش میکنیم تاثیری تو تصمیم من نداره.. بهمون دلایل قبلی.. اونایی که دلایل رو باید بفهمن میفهمند.. باقی هم مطمئنا از من انتظار توضیح نداشته باشند..

1 نکته عذاب اور اینکه نمیدونم چرا قرعه به نام من افتاد که با اکثر دوستان مراوده داشته باشم.. شاید اگر این مراوده نبود خیلی از اختلافات فعلی بوجود نمی امد..

..

من هم به مین دلیل شما رو مثال زدم استاد وگرنه اگه طرفین بحث رو مثال می زدم که....منم متوجه شرایط شما هستم و اصلا به این قضایا ربطش نمی دم.شرمنده اگه سوءتعبیر شد(هی به خودم می گم تو هیچی نگوها ولی باز دلم طاقت نمی یاره که وضعیت دوستام رو اینطوری ببینم.تا من باشم دیگه حرف نزنم):rolleyes::wacko:

aniazi

Registered User
لایک‌ها
0
خب منم گفتم یه پست بدم نگن این دختره لاله
2ba0kn.gif

دوستان به نظر منم قسمتی از حرفهای جناب سعید و بعد از اون بقیه دوستان در مورد تقسیم حدود اختیارات کار عملی و خوبیه حداقل با این کار ریشه های اختلاف و دعوا کمتر میشه من برخلاف دوستان موافق فراموش کردن و بخشیدن از طرف طرفین نیستم چون این موضوع مقطعی خواهد بود

باور کنید من هم تا مدت ها با این قضیه مشکل داشتم، که مگه میشه بخشید؟ مگه میشه فراموش کرد؟ اگر هم فراموش کردیم و باز هم این اتفاق افتاد چی؟ باز هم فراموش کنیم؟

ولی هر وقت این سوال ها رو می پرسیدم بلا فاصله این جملات تو ذهنم می اومد:
بخشش از بزرگان است!
فراموشی نعمتی است که خدا به انسان داده.

حالا یک مثال می زنم که ببینید من راست می گم یا نه (البته این خاطره یکی از دوست هامه، ولی من هم تو یک موقعیت نه شبیه به این، ولی بودم)
مادر و پدر دوستم با هم دعواشون می شه، سر اینکه تو مراسم ختم پدر بزرگش، مادرش قهر کرده و ..... خلاصه دعواشون شده بود. و وقتی یک همچین اتفاقی می افته زندگی واسه بچه ها که همون دوست من باشه جهنم میشه!!
سرتون رو درد نیارم، این موضوع چه باور کنید چه باور نکنید کار رو به نزدیکی طلاق می کشونه. حتی دعوای اینکه "بچه ام باید با من بمونه" پیش می آد و..... خودتون تصور کنید.
(حالا می تونید بفهمید وقتی من می گم اولش به اون "توقف زندگی" خندیدم ولی بعدش دیدم درسته، راست می گم.)
همه چیز به قهر کردن سر مراسم ختم بر می گرده!!! خوب حالا اگه اشتباه بود، خوب اون بابا یک اشتباهی کرد (باید بلاخره بخشیده بشه). اگر هم درست بود، ولی شما قبول ندارید، باید یک جوری باهاش کنار بیاید (باید فراموشش کنید)
اگه همون موقع قضیه فراموش شده بود یا بخشیده شده بود، این دوست من 1 سال با بدبختی زندگی نمی کرد.

چرا ما نمی تونیم یک همچین پیغام های کوچکی داشته باشیم:
"پستت رو خوندم، ازش خوشم نیومد. از دستت دلگیر شدم ولی سعی می کنم فراموشش کنم"
" ابن حرفی که زدی درست نیست ( و یا اینکه جاش اونجایی که گذاشتی نیست)، ولی از اونجا که می دونم همه قضیه رو نمی دونی، می بخشمت. دفعه بعد به قضیه احاطه پیدا کن بعد حرف بزن"

چرا همه چیز رو باید معامله ببینیم؟ که یکی باید ضرر کنه و دیگری سود؟ چرا نباید گاهی اوقات برای تفریح هم که شده از حق خودمون برای نگه داشتن یک چیز بزرگتر بگذریم؟

میگین تقسیم وظایف؟ بر فرض بگیریم این کار به بهترین شکل انجام شد! آیا تضمینی هست که باز هم مشکلی پیش نیاد؟ چی باعث می شه کسایی که اینقدر از هم دور شدند با هم کار کنند؟ (این جمله انکاری نیست، جداٌ پرسشی است) یا باید به هم نزدیک بشند، یا اینکه کاری به کار هم نداشته باشند!!!!!

من برای حل این مشکل پیشنهاد می کنم، تمامی اعضای عالی رتبه :)lol::lol:) با هم شام برند بیرون! اگه مشکل حل نشد و هنوزدعوا دارند، یک PlayStation هم یک جوری جور کنند با هم Tekken بازی کنند، اونقدر همدیگه رو بزنند که سیر بشند!!! اگه باز هم نشد.... Mortal Combat بازی کنند، خون همدیگه رو بریزند. به هر حال بعد از این ماجرا، برای کار کردن با هم باید یک جوری با هم کنار بیاند. ( این جمله برای اینه که کسایی که از دری وری های من خسته شدند یک خورده بخندند " کاری نکنید همین جا مراسم عقد و عروسی واستون راه بندازیم")

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
اول اینکه خوشحالم که بالاخره باب بحث باز شده و می تونیم به جایی برسیم.

تا شما عذر خواهي نكنيد ، هيچ مشكلي حل نميشه .

بعد از عذر خواهي شما از كاربران (( و نه از من )) بخاطر رفتارهاي شخصي و سوء مديريتتون ، شروع به برنامه ريزي براي تقسيم كار و اهداف آينده انجمن خواهيم كرد .

به عقیده من توی هیچ دعوایی صرفا یک طرف مقصر نیست و عذرخواهی یکی از طرفین بی معنیه
scratch.gif

اگر دوستان دیگه شکایتی دارن و عقیده دارن بهشون ظلم شده و باید عذرخواهی بشه ازشون، بهتره خودشون بیان عنوان کنن
square.gif

به نظرم در حال حاضر باید روی مساله تقسیم وظایف تمرکز کنیم و حیطه های کاری رو تعیین و جدا کنیم که دیگه همچین برخورد هایی پیش نیاد.

بیشتر اختلافاتی که تا حالا پیش اومده سر تهیه سریال ها بوده. حالا یا نحوه تهیه یا فردی که قراره تهیه رو به عهده بگیره. پس لازمه برای این مورد یه برنامه ریزی دقیق داشته باشیم - مثل کاری که برای زدن تاپیک تهیه کردیم و روال مشخصی پیدا کرده - دوستان هم توی پست های قبلی اشاره کردن به این مورد.

کارهای بخش رو میشه به 3 قسمت دانلود، خرید، و پخش تقسیم کرد. برای هر کدوم از این 3 گروه میشه مسوولی تعیین کرد که تا وقتی کار یه سریال در یکی از این مراحله، مسوولش تصمیم گیرنده باشه. نظارت روی کار این 3 گروه رو به عهده یه فرد بی طرف (مثلا هستی :D) میذاریم. مسوولان هر گروه موظفن هفته ای 1 بار برای هر سریال در تاپیک مربوط بهش گزارش دقیق بدن که کار در چه مرحله ایه.

در مورد خرید و دانلود که ممکنه بازم تداخل پیش بیاد، بهتره تصمیم گیری در مورد اینکه چه کسی مسوولیت رو برای یه سریال خاص به عهده بگیره از همون اول توی تاپیک هماهنگی انجام بشه و از اون به بعد مسوول فقط خود اون شخص باشه.

سعید عزیز هم در این مورد نظرات خوبی دادن:

2 - این قسمت مهمترین قسمت و فکر میکنم مقصرترین ؟؟ در مورد این اختلافاته.
تاپیک سریال درخواستی که زده میشه،این سریال یا بین دوستان دیگه موجوده،یا باید دانلود بشه و یا باید خریداری بشه.در هر حال وقتی که معلوم شد به چه نحوی این سریال قابل دسترسیه،سهمی از مشارکت کنندگان دریافت میشه. تا به حال روال اینطور بوده که بسیاری از دوستان در دانلود کردن مشارکت میکنن(دست همشون درد نکنه).خرید رو هم فریدا انجام میده.تا اینجا که مشکلی وجود نداره.یعنی تا وقتی که خرید ها رو خواهر فریدا انجام بده(که یکی از مهمترین کارهاست)و دانلود کردن رو هم دوستان عزیز و استادان بنده مثل هادی و وحید عزیز که ید طولایی در اینجور کارها دارن انجام بدن،مشکلی پیش نمیاد.(البته خیلی اوقات فریدا هم تو دانلود کمک کرده و میکنه)

3 - همه دیدید که برای جلوگیری از هرج و مرج،هستی عزیز مسئولیت تاپیک "پیشنهاد سریالهای مورد نظر شما برای تهیه" رو عهده دار شدن.از اون موقع تا حالا دیگه هیچگونه اختلافی درباره تهیه یک سریال از لحاظ نام و عنوانش بوجود نیومده.پس میبینید که میشه یه همچین تاپیکی رو هم جهت هماهنگی دقیق بین وظایف عزیزان بوجود آورد که اون هم یک مدیریت خیلی قوی و منسجم رو میطلبه.

4 - مدیری که این قسمت رو برعهده بگیره،باید دارای این خصوصیات باشه :
الف : طرفین موظف رو بشناسه.
ب : به این قسمت زیاد سر بزنه.
ج : خودشو موظف به پیگیری دقیق بدونه.
د : اجازه اظهار نظر بیجا و دخالت بیمورد موظفان تو کارهای یکدیگر رو نده.
ه : پس از رسیدن سریال،مسئولیت چگونگی پخش اون اعم از انتخاب پخش کننده رو برعهده داشته باشه.

پس وقتی که بطور مثال فریدای عزیز زحمت خرید یک سریال رو بجهت برتری موقعیتیشون،یا هادی و وحید با محمد عزیز وظیفه(منظورم از وظیفه صرف کلمه اون نیست.میدونم همه دوستان لطف میکنند.منظورم وظیفه نسبت به امر محوله هست)دانلود کردن یا تهیه اون از دوستانشون رو بر عهده بگیرند،دیگه جناب X نمیتونه به جناب Y بگه که مثلا شما این سریال رو اینجوری دان کن. یا از فلان جا تهیه کن و ...

5 - پس از تهیه سریال،مدیر قدرتمند عزیز (که باید بدون قضاوت قبلی و جانبداری با تمامی فعالان این بخش تعامل داشته باشن)وظائف پس از تهیه رو تدوین میکنند،مثل انتخاب پخش کننده و ... .

6 - اگر اختلاف نظری هم بین عزیزان بوجود اومد،بجای اینکه در منظر عموم اونها رو برملا کنند که باعث مشکلات بیشتری بشه(چون فلانی دوستمه من ازش طرفداری میکنم و در برخی از مواقع کار به جاهای باریک کشیده میشه و حتی رای و اجرای اون هم ممکنه عادلانه نباشه)اون موارد رو با مدیر عزیز درمیون میگذارند و همگی به قضاوت ایشون احترام میذارن،حتی اگه به ضررشون تموم بشه.

ضمنا یه نکته ای هم اگه رعایت بشه خیلی به کم شدن جدل های بی فایده کمک می کنه. وقتی پستی رو می بینید که به نظرتون توش بهتون بی احترامی شده یا نابه جا بوده، به جای عصبانی شدن و جواب عصبانیت آمیز و غیر احترام آمیز دادن، bad report بزنین که پست پاک بشه و پیش از اینکه دعوای بعدی پیش بیاد و کلاف سر در گم ایجاد بشه، مساله از طریق بحث منطقی و خصوصی حل بشه.

دوستان در مورد چگونگی تقسیم وظایف نظراتشون رو بگن تا به جمع بندی برسیم.

//

از مدیر و صاحب این فروم هم تقاضا دارم بجای پرداختن به موضوعات کوچک که با سرعت هم اونا رو انجام میدن(ویرایش امضاء و ...) یه فکری درباره سرو سامون دادن به اوضاع بخش اشتراک بکنن.از اینجا از همه دوستان عزیزی که ممکنه از حرفهای بنده ناراحت شده باشن معذرت میخام و دوباره ازشون میخام یه تجدیدنظری بخاطر عزیزانی که دارن با نگرانی این بحثها رو دنبال میکنن در تصمیماتشون داشته باشن.

اگه منظورتون به منه که من هنوز قابلیت ویرایش امضا رو درخواست هم نکردم :D

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
ققنوس عزيز،

هيچ چيز ما رو خوشحالتر از اون نميكنه كه ببينيم شما اون چيزهايي كه باعث دلسري شده رو ناديده گرفتيد و باز مثل گذشته اينجا رو مورد لطفتون قرار داديد. بيايد بزرگواري كنيد و از سر شرطهاتون بگذريد و بگذاريد فقط حدود و اختيارات هر كسي تعيين بشه تا ديگه از اين مشكلات پيش نياد. با يكم اغماض و فشردن دكمه "bad report" ميشه بر خيلي از مسائل فائق اومد.

وظیفه کاربر اون بخش هستش که بدون توجه به رویه و رودربایستی و مصلحت های شخصیش بیاد حرفشو بزنه و کارشو انجام بده...
شایدم من توقعم خیلی زیاده ای هستش و مربوط به سالهای سال پیش باشه و الان نسل عوض شده.. که بحتم همینه.. چندبارم گفتم تاپیک های اولیه مشارکت رو بخونید منظورم همین بود.. زمان ما مدیر چیزی به نام مسئله شخصی نداشت.. کاربر چیزی به نام دغدغه فردی نداشت( خودخواهی به عبارت ساده تر)

وحيد جان؛ اگر از جانب ما خود خواهي شده، شما به بزرگواري خودتون ببخشيد. اينجا همه از نسل جديد نيستند. ;) بعضي هامون با فرهنگ مشاركت آشنايي نداريم و تفاوتهاي اينجا و بازارچه رو تا ميايم بفهميم، يك عده رو ميرنجونيم. به هر حال من كه لطف شما رو يادم نميره. اگر هم از جانب من بي مهري شده، عذرخواهي ميكنم.

به هر حال من نظرم رو بدون ترس و رودر بايستي گفتم. طرز رفتاري كه با ققنوس اونشب تو تاپيك بافي صورت گرفت درست نبود. بهتره تدبيري انديشيده بشه كه ديگه همچو اتفاقاتي اينجا نيفته. فقط پاك كردن پستها كافي نيست و راه علاج نهايي نخواهد بود. اگر حدود اختيارات هر كسي مشخص بشه و اگر راهكارها و اينكه چه راههايي براي تهيه سريالها ارجحيت دارند تعيين بشه، شايد ديگه شاهد ايندست وقايع نباشيم.

saeed_saba

Registered User
لایک‌ها
2
اگه منظورتون به منه که من هنوز قابلیت ویرایش امضا رو درخواست هم نکردم :D

نه دنی عزیزم.اتفاقا اصلا منظورم شما نبودی.من این مثال رو زدم که مدیران عزیز بیشتر به مسائل ضروری فروم برسن.;)

به نظرم در حال حاضر باید روی مساله تقسیم وظایف تمرکز کنیم و حیطه های کاری رو تعیین و جدا کنیم که دیگه همچین برخورد هایی پیش نیاد.

100 در 100 باهات موافقم.اینطوری فشار کار خیلی از بچه ها کم میشه.

خداروشکر داریم به یه نتیجه ای میرسیم.هادی عزیزم،آقا وحید گل ، خواهر فریدای نازنین..همه شما ستونهای این بخش هستید.این بخش به کمک ،همیاری و همفکری شما خیلی نیاز داره.نمیدونم شما میتونید حس خوب داشتن چیزی رو که خیلی دنبالش بودید و ناگهان از سر اتفاق اونو پیدا کردید و بعد با هزینه ای ناچیز اونو به دست آوردید رو حس کنید؟تاحالا میدونید چند دفعه دوستانم از من دلیل این کار رو پرسیدند و هر بار مبنای دلائلشون رو بر داشتن منفعت بنا کردن؟دوستان عزیزم اشتباه نکنید ! در همین محیط مجازی هم شما فقط و فقط متعلق به خودتون نیستید.
آقا هادی ندیدی بچه ها (یکیش خود من) چطوری ازت خواستن از پیش ما نری؟خواهر فریدا همین شما میدونید تا به حال چند نفر از دوستان رو به خواستشون رسوندید؟ما معنی" اشتراک بدون سود و منفعت" رو از وحید،هادی و فریدا یاد گرفتیم.حالا شما فکر میکنید با رفتنتون همه چی درست میشه؟
دوستان نازنینم ! مطمئنم همه شما در زندگی با اینطور مسائل و مشکلات مواجه بودید.اما آیا از اونها هم به همین راحتی شونه خالی کردید؟
نه!نمیشه به همین راحتی بچه ها رو تنها بذارید و برید.پس بمونید،با هم تعامل داشته باشید و باز هم به بچه ها کمک کنین.این فقط حرف من نیست.حرف تک تک بچه های بخش اشتراکه.دوستتون داریم:wub:​

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
برا چی هرکی اینجا پست میزنه به اندازه یه کتاب مینویسه ... :wacko:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا