خواهر بنده تا بحال تو تمام تاریخ پست زدنم اینجا قرار های بخش مشارکت اصلا حرفی به میون نیوردم.. نگفتم کی چی توش گفته.. که بخوام ادعا کنم اصلا تو مشارکت نقشی داشتم.. الانم میگم هیچ نقشی نداشتم.. ولی راجع به
اولین اشتراک بدون محدودیت اگر دوست دارید بدونید خیلی قبلتر از اینی که شما میگید منو برادر شینوبی سر تاپیک افسانه شجاعان انجم دادیم که حتی 1 سال قبل از عضویت شما بود و اینکه شما الان اینجا هستید و پست میزنید هم مدیون همون زحمتهای برادر شینوبی هستش و ای دیتون هم یادگار همون زمانه..
من هیچ وقت برای کاری که کردم منت سر کسی نذاشتم ادعایی هم نکردم.. 1 سال و نیم هم اینجا نیومدم وقتی هم امدم به هیچ کدوم از مسائل بالا بجز کمک به دیگران فکر نکردم... جریان اشتراک هم بنده منکر هیچ چیز نیستم.. خود برادر زیر نویس که پیگیر قضایا بودند بیان بگن جریان چی بوده..
نه اینکه الان برادر شینوبی صبح تا شب در بخش های دیگه بال بال میزنند اون روز هم به همین شکل نیومدند.. نکنه برادر بهروز هم با اشتراک مخالفتی داشتند نیومدند؟ لول..شما که میگید از سیر تا پیاز قرار کافه با خبرید لطف کنید بگید از کی شنیدید جزییات قرار رو؟ مخصوصا صحبت های کامی ( مدیر سابق فرهنگ پی تی) رو که بنکل در مورد مسائلی بود که اصلا به شما ارتباطی نداشت.. اگر گفتنه بودن بهتون کمی عاقلانه تر قضاوت میکردید..
بنده از اواسط 2005 این فروم نیومدم تا اواخر 2006 که اوایل بحث اشتراک باشه.. چطور ادعا کنم که در جریان اشتراک بقول شما و وضعیت یه سری میائل اون زمان بودم؟ اصلا کی همچین ادعایی کردم؟ بنده گفتم من برای فعالیت اینجا با شما صحبتی نکردم.. اول برادر فرشاد رو دیدم سر قضیه جنگجویان با هم صحبت کردیم.. بعدش هم دوستان دیدند من جواهری در قصر رو برای دیگران میفرستم گفتن اینم خودش پتانسیل خوبیه برای شروع بخش.. به منم گفتن کمک میکنی گفتم برای پخش کمک میکنم ولی سایر مسائل شما خودتون بریدید و دوختید و مسئولیت قبول کردید.. شاید اون زمان نگفتم بهشون این مسولیت قبول کردن مترادف با اینکه اگر اشتباهی رخ داد تاوانش باید بدن..
در هر صورت بنده اگه خلافی کردم بگید؟ بنده روز اول تعهد کردم برای انجام 1 کار و از تمام اون جمع فوق الذکرشما متاسفانه و یا خوشبختانه فقط بنده کارم رو تا ته انجام دادم.. اصلا هم کاری به سایر قضایا نداشتم اون زمان الانم ندارم.. چون کافیه اسم من بره روی 1 بخش تا اون بخش دیگه هیچ وقت تاسیس نشه حتی .. پس مطمئن باشید انقدر احمق نبودم نه اون زمان نه حالا که خودمو بچسبونم به بخش که دردسر بعدی رو بدنبال داشته باشه..
بهمون دلیل که شما دقت کنید بالای اسم بنده حتی کاربر فعال عادی هم نخورده هم با این تعداد پست.. این دلیل اول .. دلیل دوم هم همون روز به علی گفتم برای این بود که اگر 1 مدیر اون زمان اضافه میشد بطور قطع تمام کاربرایی که فعال بودن تو بخش هنرهای نمایشی بقصد مدیریت فعالیتشون کم رنگ میشد... در ضمن شما هنوز از خیلی مسائل خبر ندارید ...
وقتی دوستان به من میگفتند وحید جان این کاری که شما میکنی درست نیست اینجا پخش کننده هستی هستی و فعالیت میکنی در حالی که جاهای دیگه کارای مهمتری داری و کلا بجز کسر شان بودن برای سایر کارات از کارای دیگه هم میوفتی و حداقل برو تو بازارچه یا سایت خودت و مزحکه عام و خاص شده بودم برادر علی نپرسید چرا شما پخش رو ادامه میدید؟ بنده هدفم از روز اول مشخص بود و هست و خواهد بود...
در ضمن شما بپرسید چرا برادر زیر نویس مدیر نشدند؟ بنده که از روز اول و ثانیه اولی که شما اینجا بودم میدونستن وقتم کجا میگذره و چطور و چقدر گرفتاری دارم ( که دلیل اصلی جدایی الانم هم دوستان میدونن چیه و چه اتفاقیه) و یه سری مشگلات جانبی دیگه رو هم دوستان میدونستند پس عملا دارید فقط با لغات بازی میکنید...
بله هادی گفت به من شما گفتید.. البته اصلا بعید نیست از شما با توجه به مسائل دیگه..
شما که دوست دارید این بحث کذایی رو ادامه بدیم خدمتتون عرض کنم هادی که کلا 20 تا دونه پست تو انیمیشن نداره اونجا رو داغون کرده شما که مدیرش بودی هم لابد هویج؟ اگه شما قدرت نداری 1 کاربر رو کنترل کنی انتظار داری دم خروش رو باور کنیم یا؟
من فقط به قسمت مربوط به مشارکتش گیر دادم چون کل صحبت شما کاملا بی ربط به مشارکت بود.. و کلا عادت دارید این قضایا رو مطرح کنید مبادا اقای مردی کارتونی چیزی پخش کنند..:دی
در کل تمام این صحبت هایی که کردید چه ربطی داشت به مسائل بالا.. بنده که نه دیگه چیزی پخش میکنم نه در مورد بخش ادعایی کردم ( هر جا دیدید من همچین غلطی کردم از روز اول نشون بدید که حتی گفته باشم من زحمت بدون سود کشیدم.. همیشه گفتم هدفم پوول مایه مانی بوده ولاغیر) حتی پیدا کنید من گفته باشم دنی یا فریدا یا هر کس دیگه مدیریتش ضعیف بوده.. یا اشتباهی کرده و اسم برده باشم.. برعکس شما خیلی علاقه دارید مسائل بنامتون بخوره بسم الله.. این گوی و این میدون..
از مدیریت کسی هم حتی انتقادی نکردم .. خودتون میدونید و خودتون.. سوال پرسیدم در مورد یه سری مسائل که دوست داشتم بدونم ..