• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ieeeman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن ممنون ميشم اگه بگين تعهداتی که قبول کردين در چه مرحله اي هستند؟!

در جواب نامه تو .......
به پستهای آخر ققنوس توجه فرمایید
یه تسونامی دیگه به قول بچه ها
البته امیدوارم دیگه نگویید دانلود فله ای چون در imdb ریتینگ آنها به طور متوسط 9 به بالاست
بدرود

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
download.aspx

اولين کسی که سريال جواهری در قصر رو برای اشتراک گذlشت کی بود؟! قبول داری يا نه که 6 ماه قبل از اينکه تو سريال رو دانلود کنی و يا حتی تو TV ايران پخش بشه من سريال رو dl کرده بوده و فرستاده بودم ايران و بچه های تاپيک افسانه شجاعان ميخواستن بين خودشون پخش کنن؟! اهتياجی هست بگيم خواهر پرشيانا و خواهر ين ين بيان اينجا حافظه دوستان رو refresh کنن؟!

اولين کسی که تو اين انجمن از اون سر دنيا سريال ها و انيمه ها و ... اي که داشت رو فرستاد و داد دست برادر شينوبی و لرد سياه و دنی که بين همه پخش کنن, کی بود؟!

چند بار من توی تاپيک انيميشن از خوده شخص تو خواهش کردم که به من ليست بدی که من کارای تکراری رو نفرستم؟!
چند بار به حرف من گوش کردی؟
اصلاً چقدر کمک کردی!!! (البته همه اينا مال وقتی بود که داشتيم آزاد پخش ميکرديم و چند تا فروشنده با وجدان نيومدند سريال های خوده منو به خودم بفروشن!!! ) يادته يا بگيم شينوبی و بقيه بيان بگن که بقيه يادشون بيوفته!!!

حالا خيلی جالبه که نظريه اي که مال برادر زيرنويس بود و بعد با برادر بهروز در ميآن گزاشته شد و بعد با شماها، داره به اسم کسای ديگه اي تموم ميشه! و جالبتر اينکه اين وسط من هم هيچ کاره بودم!!!

خواهر بنده تا بحال تو تمام تاریخ پست زدنم اینجا قرار های بخش مشارکت اصلا حرفی به میون نیوردم.. نگفتم کی چی توش گفته.. که بخوام ادعا کنم اصلا تو مشارکت نقشی داشتم.. الانم میگم هیچ نقشی نداشتم.. ولی راجع به اولین اشتراک بدون محدودیت اگر دوست دارید بدونید خیلی قبلتر از اینی که شما میگید منو برادر شینوبی سر تاپیک افسانه شجاعان انجم دادیم که حتی 1 سال قبل از عضویت شما بود و اینکه شما الان اینجا هستید و پست میزنید هم مدیون همون زحمتهای برادر شینوبی هستش و ای دیتون هم یادگار همون زمانه..

من هیچ وقت برای کاری که کردم منت سر کسی نذاشتم ادعایی هم نکردم.. 1 سال و نیم هم اینجا نیومدم وقتی هم امدم به هیچ کدوم از مسائل بالا بجز کمک به دیگران فکر نکردم... جریان اشتراک هم بنده منکر هیچ چیز نیستم.. خود برادر زیر نویس که پیگیر قضایا بودند بیان بگن جریان چی بوده..

وحيد از همون روزی که شما و علی و محمد و برادر زيرنويس و برادر کامی و بهروز عزيز تو کافی شاب قرار داشتين منم در جريان همه چيز بودم. شايد اون موقع برادر شينوبی يه چيزی تو اين قضيه ديده بود که دعوت شما رو قبول نکرد و نيومد! شايد برای اين بود که ميدونست آخر سر اين شکلی ميگن دستت درد نکنه!

نه اینکه الان برادر شینوبی صبح تا شب در بخش های دیگه بال بال میزنند اون روز هم به همین شکل نیومدند.. نکنه برادر بهروز هم با اشتراک مخالفتی داشتند نیومدند؟ لول..شما که میگید از سیر تا پیاز قرار کافه با خبرید لطف کنید بگید از کی شنیدید جزییات قرار رو؟ مخصوصا صحبت های کامی ( مدیر سابق فرهنگ پی تی) رو که بنکل در مورد مسائلی بود که اصلا به شما ارتباطی نداشت.. اگر گفتنه بودن بهتون کمی عاقلانه تر قضاوت میکردید..

بنده از اواسط 2005 این فروم نیومدم تا اواخر 2006 که اوایل بحث اشتراک باشه.. چطور ادعا کنم که در جریان اشتراک بقول شما و وضعیت یه سری میائل اون زمان بودم؟ اصلا کی همچین ادعایی کردم؟ بنده گفتم من برای فعالیت اینجا با شما صحبتی نکردم.. اول برادر فرشاد رو دیدم سر قضیه جنگجویان با هم صحبت کردیم.. بعدش هم دوستان دیدند من جواهری در قصر رو برای دیگران میفرستم گفتن اینم خودش پتانسیل خوبیه برای شروع بخش.. به منم گفتن کمک میکنی گفتم برای پخش کمک میکنم ولی سایر مسائل شما خودتون بریدید و دوختید و مسئولیت قبول کردید.. شاید اون زمان نگفتم بهشون این مسولیت قبول کردن مترادف با اینکه اگر اشتباهی رخ داد تاوانش باید بدن..

در هر صورت بنده اگه خلافی کردم بگید؟ بنده روز اول تعهد کردم برای انجام 1 کار و از تمام اون جمع فوق الذکرشما متاسفانه و یا خوشبختانه فقط بنده کارم رو تا ته انجام دادم.. اصلا هم کاری به سایر قضایا نداشتم اون زمان الانم ندارم.. چون کافیه اسم من بره روی 1 بخش تا اون بخش دیگه هیچ وقت تاسیس نشه حتی .. پس مطمئن باشید انقدر احمق نبودم نه اون زمان نه حالا که خودمو بچسبونم به بخش که دردسر بعدی رو بدنبال داشته باشه..

اصلاً چرا وقتی علی بهت پيشنهاد داد که مدير بشی اين مسئوليت رو قبول نکردی؟!

بهمون دلیل که شما دقت کنید بالای اسم بنده حتی کاربر فعال عادی هم نخورده هم با این تعداد پست.. این دلیل اول .. دلیل دوم هم همون روز به علی گفتم برای این بود که اگر 1 مدیر اون زمان اضافه میشد بطور قطع تمام کاربرایی که فعال بودن تو بخش هنرهای نمایشی بقصد مدیریت فعالیتشون کم رنگ میشد... در ضمن شما هنوز از خیلی مسائل خبر ندارید ...
وقتی دوستان به من میگفتند وحید جان این کاری که شما میکنی درست نیست اینجا پخش کننده هستی هستی و فعالیت میکنی در حالی که جاهای دیگه کارای مهمتری داری و کلا بجز کسر شان بودن برای سایر کارات از کارای دیگه هم میوفتی و حداقل برو تو بازارچه یا سایت خودت و مزحکه عام و خاص شده بودم برادر علی نپرسید چرا شما پخش رو ادامه میدید؟ بنده هدفم از روز اول مشخص بود و هست و خواهد بود...

در ضمن شما بپرسید چرا برادر زیر نویس مدیر نشدند؟ بنده که از روز اول و ثانیه اولی که شما اینجا بودم میدونستن وقتم کجا میگذره و چطور و چقدر گرفتاری دارم ( که دلیل اصلی جدایی الانم هم دوستان میدونن چیه و چه اتفاقیه) و یه سری مشگلات جانبی دیگه رو هم دوستان میدونستند پس عملا دارید فقط با لغات بازی میکنید...

لطفاً معلوم کن منظورت از اينکه يکی از مديران به هادی گفته که قابل اعتماد نيست ، چه شخصی بوده؟؟؟
دنی که نيست! علی هم که هر هفته داره با شما و هادی فوتبال بازی ميکنه! پس منظورت من بودم؟!
هر اختلاف نظر يا هر چيزه ديگه اي که بين من و هادی هست منشا از چيز و جای ديگه اي داره و هيچ وقت بحث اعتماد نداشتن بين ما 2 نفر نبوده! حالا ميشه بگی اين جمله رو از کجا آوردی؟
بله هادی گفت به من شما گفتید.. البته اصلا بعید نیست از شما با توجه به مسائل دیگه..

و آقای سيد هادی طباطبايی که در مورد بخش انيميشن داد سخن ميدن، بهتره اول به اين سوال جواب بدن:

چرا اينقدر به تمام بچه های بخش انيميشن توهين و بی احترامی کردن که هيچ کس ديگه هيچ ميل و رقبتی برای فعاليت تو اين بخش نداره؟؟؟ جواب بدين آقای محترم

يا اينکه دوست دارين بگيم خوده بچه های بخش که روزی 500 تا پست ميزدن بيان و جواب بدن؟! کدوم بهتره؟

در ضمن ممنون ميشم اگه بگين تعهداتی که قبول کردين در چه مرحله اي هستند؟!

کسی که گفتين از خلوت شدن بخش خوشحال شده، بسيار گرفتاره و شما هم با اين پست های شيرين خودتون واقعاً دارين باری از رو شونه هاش بر ميدارين.

تا وقتی که گرفتاری دنی از بين بره من جواب گوی اين تاپيک هستم.

شما که دوست دارید این بحث کذایی رو ادامه بدیم خدمتتون عرض کنم هادی که کلا 20 تا دونه پست تو انیمیشن نداره اونجا رو داغون کرده شما که مدیرش بودی هم لابد هویج؟ اگه شما قدرت نداری 1 کاربر رو کنترل کنی انتظار داری دم خروش رو باور کنیم یا؟

من فقط به قسمت مربوط به مشارکتش گیر دادم چون کل صحبت شما کاملا بی ربط به مشارکت بود.. و کلا عادت دارید این قضایا رو مطرح کنید مبادا اقای مردی کارتونی چیزی پخش کنند..:دی

در کل تمام این صحبت هایی که کردید چه ربطی داشت به مسائل بالا.. بنده که نه دیگه چیزی پخش میکنم نه در مورد بخش ادعایی کردم ( هر جا دیدید من همچین غلطی کردم از روز اول نشون بدید که حتی گفته باشم من زحمت بدون سود کشیدم.. همیشه گفتم هدفم پوول مایه مانی بوده ولاغیر) حتی پیدا کنید من گفته باشم دنی یا فریدا یا هر کس دیگه مدیریتش ضعیف بوده.. یا اشتباهی کرده و اسم برده باشم.. برعکس شما خیلی علاقه دارید مسائل بنامتون بخوره بسم الله.. این گوی و این میدون..

از مدیریت کسی هم حتی انتقادی نکردم .. خودتون میدونید و خودتون.. سوال پرسیدم در مورد یه سری مسائل که دوست داشتم بدونم ..

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
سلام مجدد

شما ليست مبالغي را كه براي سريالها دريافت كردين مشخص كنين . براي سريال پرستاران و ساير سريالها . و مشخص بفرمايين اين هزينه ها صرف چه اموري شده ... ريال به ريال و شفاف .

بعدا راجع به ساير مسايل صحبت مي كنيم /

بدرود .

اون لیست رو که در جواب وحید گفتم که میدم. نیازی به تاکید بیشتر نیست.

در مورد مسائل دیگه هم بنده با شما هیچ بحثی ندارم. بحثی که شما می کنید هدفش مشخص شده و در این بخش جایی نداره.

اگه زمانی تصمیم گرفتین بدون توهین و ارعاب حرفتون رو بزنین من در خدمتتون هستم.

ضمنا مبالغ اضافی پخش سریال پرستاران که بعد از انصراف سهراب شما مسوول پخشش هستین رو لطف کنین خودتون در این تاپیک قرار بدین یا به من پی ام بزنین که با باقی لیست اینجا بذارم.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اینکه شما الان اینجا هستید و پست میزنید هم مدیون همون زحمتهای برادر شینوبی هستش و ای دیتون هم یادگار همون زمانه..
ID من به 4 سال پيش بر ميگرده و محض اطلاع شما من خودم نسخه خودم رو داشتم و بيشتر از اونی که تا الان گرفتم به اين انجمن دادم. اگه اونجا بودم به خاطر صفا و صميميت دوستان اون بخش بود و نه هيچ چيز ديگه اي! و اگه درست يادم باشه تو اون زمان فقط پول dvd خام و پست گرفته نميشد! درست يادمه؟! مثله اينکه dvd اي 1000 تومان بود!البته حرفی نيست که اون هم مشارکت محسوب ميشده!

در هر صورت بنده اگه خلافی کردم بگید
صحبت از خلاف نبود. صحبت چيزه ديگه اي بود که شما بسيار خوب بلديد حرف تو حرف بياريد!

دست تون هم بابت همه زحمت هايی که کشيديد درد نکنه. من سپاسگزارم!

وقتی دوستان به من میگفتند وحید جان این کاری که شما میکنی درست نیست اینجا پخش کننده هستی هستی و فعالیت میکنی در حالی که جاهای دیگه کارای مهمتری داری و کلا بجز کسر شان بودن برای سایر کارات از کارای دیگه هم میوفتی و حداقل برو تو بازارچه یا سایت خودت و مزحکه عام و خاص شده بودم
کسر شان؟!!! به حال خودم هم متاسف شدم!

اگه به کار داشتن باشه که من از همه شماها درگير ترم! هم بايد کار کنم هم بايد تز دکترا بنويسم! به هر جهت همه ما اينجا رو دوست داريم که داريم از وقتمون برای اينجا ميزاريم! از اينجا بودن واقعاً چه نفعی به من ميرسه جز ضررش؟! باز شماها يه سود مالی اي اين وسط دارين!

قبلاً ها که همه از روی محبت dl ميکردن، الان که همه ميگن من دانلود ميکنم ، قيمتش هم اينقدره! دم خروس رو باور کنیم یا؟

بله هادی گفت به من شما گفتید.. البته اصلا بعید نیست از شما با توجه به مسائل دیگه..
نقل قول دروغ هم به ديگر خصائص خوب دوستان اضافه شده! شما هم لطفاً اتهام دروغ نزنين.

شما که دوست دارید این بحث کذایی رو ادامه بدیم خدمتتون عرض کنم هادی که کلا 20 تا دونه پست تو انیمیشن نداره اونجا رو داغون کرده شما که مدیرش بودی هم لابد هویج
اولاً 20 تا پست اونجا 100 تا پست اينجا! آدم ها چشم دارن. کور که نيستن!

در ضمن اگه احترام خانم بودن منو نميتونی نگه داری حداقل احترام اون تقريباً 10 سالی که ازت بزرگتر هستم رو نگه دار!

در مورد اونجا هم من لازم نيست چيزی بگم. 100 تا کاربر اون بخش زبون دارن خودشون ميتونن صحبت کنن!

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اون لیست رو که در جواب وحید گفتم که میدم. نیازی به تاکید بیشتر نیست.

در مورد مسائل دیگه هم بنده با شما هیچ بحثی ندارم. بحثی که شما می کنید هدفش مشخص شده و در این بخش جایی نداره.

اگه زمانی تصمیم گرفتین بدون توهین و ارعاب حرفتون رو بزنین من در خدمتتون هستم.

ضمنا مبالغ اضافی پخش سریال پرستاران که بعد از انصراف سهراب شما مسوول پخشش هستین رو لطف کنین خودتون در این تاپیک قرار بدین یا به من پی ام بزنین که با باقی لیست اینجا بذارم.

من از همون روز اول چون مي دونستم كه با طناب شما دوستان به هيچ چاهي نميشه وارد شد، ليست تمام افرادي كه سريال را سفارش دادند را در پست دوم تاپيك وارد كردم و از همه خواستم كه اين موضوع را من اگر يادم رفت اونها يادآوري كنند ...

اين ليست :

mahla_h
holiday
terri-micht
nosa
shazdeh kocholo
ali9999
cnn (فقط فصل 4)
ads
masud1384
amir_y
hamedfp
abolfazl2006_p
baricco
angel_s1982
morteza_xe
nima-pro
spider655
dervish
mahmoodjm
isabella
parmidaa
lonate_biyanc
majid999
اعظم نصراصفهانی
hamid5700
saras
محمدی
yazahra
arman.dvd
rosseif
baran_2007
namaknamak
babak45
cesler
gm.sara

خوب . اين ليست افراد بعد از يك ساعت از درخواست شما ... شما بعد از 3 ماه اگر افتخار بدين ليست را بگذارين خوشحال ميشيم ... مهم نيست براي كي قرار مي دين . شما قرار بده ، براي وحيد عزيز قرار بده ....

بدرود .

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قبلاً ها که همه از روی محبت dl ميکردن، الان که همه ميگن من دانلود ميکنم ، قيمتش هم اينقدره! دم خروس رو باور کنیم یا؟

يك توضيح در مورد فرمايشات اين خواهرمون بدم من ...

دوستاني كه اطلاعات دارند و كمي در بازارچه گشتند مي دونند كه قيمت دانلود اطلاعات در بازارچه از لينك مستقيم ، حداقل هر گيگ 600 تومانه ...

دانلود تارنت هم در بازارچه كمتر از گيگي 1200 وجود نداره كه اون هم براي اقاي Rax عزيزه ... و قيمت بعدي در حدود 2 خزار تومان در هر گيگه ...

حالا چطور ميشه كه دانلود از تارنت ميشه هر گيگ 600 تومان ؟؟؟ اينجا از يك سرور كمك گرفته ميشه ... هزينه نگهداري يك سرور اگر شما متخصص زبده داشته باشين تا سرويسها رو بتونه روي سرور Run كنه ، چيزي در حدود 110 هزار تومان ماهانه هزينه داره ...

خوب قراره كه من ديگه چيكار بكنم ؟ تقريبا نيمي از هزينه دانلود سريالها را شخصا پرداخت مي كنم براي علاقه به دوستانم و انجمني كه در اون فعاليت مي كردم ...

البته هضم اين مسايل براي دوستان دشواره و هميشه سعي مي كنند به نحوي اين كار رو زير سوال ببرند ... كه خيلي مهم نيست ...

دوستدارم .

بدرود .

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
يك توضيح در مورد فرمايشات اين خواهرمون بدم من ...
جدی؟ :blink:

راست ميگين؟! :D من چرا يادم نبود اين هزينه ها رو با دوستان حساب کنم؟! :happy:

راستی پول اکانت ها رو احيانا فراموش نکردين؟! :rolleyes:

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
کم کم موضوع داره به جاهای نامربوط کشیده میشه!!!!!!!!!!
کاملا واضح و مشخصه که هیچ کس وظیفه نداره که مجموعه هارو مجانی دان کنه!!!!!!!!! هر کسی( هادی-وحید - خواهر فریدا و..........) هم که این کارو میکرده یا میکنه دستش درد نکنه!!!!!!!!
پس به خاطر مسائلی مثل دانلود الکی دعوا نکنید!!!!!!!

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
جدی؟ :blink:

راستی پول اکانت ها رو احيانا فراموش نکردين؟! :rolleyes:

من يك سوال از شما دارم. براي بنده نوعي كه نه سرور دارم، نه اينترنت پرسرعت، نه بلدم درست و حسابي لينك پيدا كنم و نه اكانت خريداري كردم، وقتي بخوام تو مشاركت شركت كنم، جز تقبل گوشه اندكي از هزينه ها چه كاري از من بر مياد؟ شما ميخواهيد من نوعي رو از جريان كار حذف كنيد؟ بعد ميفرماييد كاربر بخش خودش زبون داره؟ خب بفرماييد اينهم زبون. من 18 سالگي رو خيلي وقته پشت سر گذاشتم. اگر تشخيص بدم ميخواهم در تامين هزينه فلان سريال سهم بدم، اينكار چه اشكالي در بخشي كه اسمش اشتراكه ميتونه بوجود بياره؟ اين چه جور اشتراكيه كه يك نفر محبت كنه همه هزينه ها رو بده و بقيه فقط كنار بشينند و استفاده كنند؟

ما از شما هم انتظار نداريم همه هزينه ها رو بپردازيد. فراخوان بگذاريد، اگر ما هم علاقه اي به اون اثر داشتيم حتما در تقبل بخشي از هزينه ها شركت ميكنيم.

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
download.aspx

خواهر بنده تا بحال تو تمام تاریخ پست زدنم اینجا قرار های بخش مشارکت اصلا حرفی به میون نیوردم.. نگفتم کی چی توش گفته.. که بخوام ادعا کنم اصلا تو مشارکت نقشی داشتم.. الانم میگم هیچ نقشی نداشتم.. ولی راجع به اولین اشتراک بدون محدودیت اگر دوست دارید بدونید خیلی قبلتر از اینی که شما میگید منو برادر شینوبی سر تاپیک افسانه شجاعان انجم دادیم که حتی 1 سال قبل از عضویت شما بود و اینکه شما الان اینجا هستید و پست میزنید هم مدیون همون زحمتهای برادر شینوبی هستش و ای دیتون هم یادگار همون زمانه..

من هیچ وقت برای کاری که کردم منت سر کسی نذاشتم ادعایی هم نکردم.. 1 سال و نیم هم اینجا نیومدم وقتی هم امدم به هیچ کدوم از مسائل بالا بجز کمک به دیگران فکر نکردم... جریان اشتراک هم بنده منکر هیچ چیز نیستم.. خود برادر زیر نویس که پیگیر قضایا بودند بیان بگن جریان چی بوده..

نه اینکه الان برادر شینوبی صبح تا شب در بخش های دیگه بال بال میزنند اون روز هم به همین شکل نیومدند.. نکنه برادر بهروز هم با اشتراک مخالفتی داشتند نیومدند؟ لول..شما که میگید از سیر تا پیاز قرار کافه با خبرید لطف کنید بگید از کی شنیدید جزییات قرار رو؟ مخصوصا صحبت های کامی ( مدیر سابق فرهنگ پی تی) رو که بنکل در مورد مسائلی بود که اصلا به شما ارتباطی نداشت.. اگر گفتنه بودن بهتون کمی عاقلانه تر قضاوت میکردید..

بنده از اواسط 2005 این فروم نیومدم تا اواخر 2006 که اوایل بحث اشتراک باشه.. چطور ادعا کنم که در جریان اشتراک بقول شما و وضعیت یه سری میائل اون زمان بودم؟ اصلا کی همچین ادعایی کردم؟ بنده گفتم من برای فعالیت اینجا با شما صحبتی نکردم.. اول برادر فرشاد رو دیدم سر قضیه جنگجویان با هم صحبت کردیم.. بعدش هم دوستان دیدند من جواهری در قصر رو برای دیگران میفرستم گفتن اینم خودش پتانسیل خوبیه برای شروع بخش.. به منم گفتن کمک میکنی گفتم برای پخش کمک میکنم ولی سایر مسائل شما خودتون بریدید و دوختید و مسئولیت قبول کردید.. شاید اون زمان نگفتم بهشون این مسولیت قبول کردن مترادف با اینکه اگر اشتباهی رخ داد تاوانش باید بدن..

در هر صورت بنده اگه خلافی کردم بگید؟ بنده روز اول تعهد کردم برای انجام 1 کار و از تمام اون جمع فوق الذکرشما متاسفانه و یا خوشبختانه فقط بنده کارم رو تا ته انجام دادم.. اصلا هم کاری به سایر قضایا نداشتم اون زمان الانم ندارم.. چون کافیه اسم من بره روی 1 بخش تا اون بخش دیگه هیچ وقت تاسیس نشه حتی .. پس مطمئن باشید انقدر احمق نبودم نه اون زمان نه حالا که خودمو بچسبونم به بخش که دردسر بعدی رو بدنبال داشته باشه..

بهمون دلیل که شما دقت کنید بالای اسم بنده حتی کاربر فعال عادی هم نخورده هم با این تعداد پست.. این دلیل اول .. دلیل دوم هم همون روز به علی گفتم برای این بود که اگر 1 مدیر اون زمان اضافه میشد بطور قطع تمام کاربرایی که فعال بودن تو بخش هنرهای نمایشی بقصد مدیریت فعالیتشون کم رنگ میشد... در ضمن شما هنوز از خیلی مسائل خبر ندارید ...
وقتی دوستان به من میگفتند وحید جان این کاری که شما میکنی درست نیست اینجا پخش کننده هستی هستی و فعالیت میکنی در حالی که جاهای دیگه کارای مهمتری داری و کلا بجز کسر شان بودن برای سایر کارات از کارای دیگه هم میوفتی و حداقل برو تو بازارچه یا سایت خودت و مزحکه عام و خاص شده بودم برادر علی نپرسید چرا شما پخش رو ادامه میدید؟ بنده هدفم از روز اول مشخص بود و هست و خواهد بود...

در ضمن شما بپرسید چرا برادر زیر نویس مدیر نشدند؟ بنده که از روز اول و ثانیه اولی که شما اینجا بودم میدونستن وقتم کجا میگذره و چطور و چقدر گرفتاری دارم ( که دلیل اصلی جدایی الانم هم دوستان میدونن چیه و چه اتفاقیه) و یه سری مشگلات جانبی دیگه رو هم دوستان میدونستند پس عملا دارید فقط با لغات بازی میکنید...

شما که دوست دارید این بحث کذایی رو ادامه بدیم خدمتتون عرض کنم هادی که کلا 20 تا دونه پست تو انیمیشن نداره اونجا رو داغون کرده شما که مدیرش بودی هم لابد هویج؟ اگه شما قدرت نداری 1 کاربر رو کنترل کنی انتظار داری دم خروش رو باور کنیم یا؟

من فقط به قسمت مربوط به مشارکتش گیر دادم چون کل صحبت شما کاملا بی ربط به مشارکت بود.. و کلا عادت دارید این قضایا رو مطرح کنید مبادا اقای مردی کارتونی چیزی پخش کنند..:دی

در کل تمام این صحبت هایی که کردید چه ربطی داشت به مسائل بالا.. بنده که نه دیگه چیزی پخش میکنم نه در مورد بخش ادعایی کردم ( هر جا دیدید من همچین غلطی کردم از روز اول نشون بدید که حتی گفته باشم من زحمت بدون سود کشیدم.. همیشه گفتم هدفم پوول مایه مانی بوده ولاغیر) حتی پیدا کنید من گفته باشم دنی یا فریدا یا هر کس دیگه مدیریتش ضعیف بوده.. یا اشتباهی کرده و اسم برده باشم.. برعکس شما خیلی علاقه دارید مسائل بنامتون بخوره بسم الله.. این گوی و این میدون..

از مدیریت کسی هم حتی انتقادی نکردم .. خودتون میدونید و خودتون.. سوال پرسیدم در مورد یه سری مسائل که دوست داشتم بدونم ..
وحید خودت این پستو زدی:blink:چیزی مصرف کردی:blink:ببین موضوع چی بوده وحید نشسته این همه تایپ کرده:blink:از خوابت که نزدی فرزندم:D

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

چون شما در كل 100 گيگ هم در اين 8 ماهه براي قسمت اشتراك دانلود نكردين و من ماهيانه 100 گيگ دانلود مي كنم دوست عزيز .

البته هنوز هم دير نشده . هزينه سريالها را مي تويند الان هم حساب كنيد تا منتي هم سر انجمن و كاربرانش نباشه ...

بفرماييد چقدر هزينه كردين و شماره حساب بدين تا من بگم دوستان جمع بشند و مبلغ را پرداخت كنند .

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
اصلا بحث دانلود مجانی و اینکه هزینه ای نباید گرفته بشه نیست. از کسی هم انتظار نمیره لطف کنه و از جیب خودش مایه بذاره برای تهیه سریال های مورد علاقه دیگران. بحثی هم توی این نیست که اگر کسی تا حالا این کارو کرده لطف بوده نه وظیفه.

مساله اینه که تا حالا دانلود ها توی این بخش مجانی انجام می شده، ولی یه دفعه سر دانلود چند تا سریال بحث دانلود پولی مطرح شده.

بحثی نیست که نگهداری سرور هزینه داره و دانلود ممکنه هزینه بر باشه. ولی اگه قراره از این به بعد هزینه ای بابتش پرداخته بشه، باید طبق یه روال مشخص و دقیق باشه. دقیقا و با مدرک هزینه سرور و دانلود و مسائل دیگه ذکر و محاسبه بشه. این حق کاربران بخشه که بدونن 70 تومنی که دارن بابت دانلود یه سریال می پردازن دقیقا صرف چه هزینه ای میشه.

وقتی سر نهایتا 100 - 150 تومنی که از هزینه اضافی سریال ها داره در میاد چند ماهه انقدر بحثه - و البته اونم حق کاربران بخشه که از ریز مبالغ دریافتی مطلع بشن - در این مورد هم انتظار داریم کاملا ماجرا روشن بشه و یه روال مشخص و هزینه قابل محاسبه برای دانلود پولی در نظر گرفته بشه که از این به بعد در مورد همه سریال ها اعمال بشه نه در چند مورد خاص.

Carl_Johnson

Registered User
لایک‌ها
0
کم کم موضوع داره به جاهای نامربوط کشیده میشه!!!!!!!!!!
کاملا واضح و مشخصه که هیچ کس وظیفه نداره که مجموعه هارو مجانی دان کنه!!!!!!!!! هر کسی( هادی-وحید - خواهر فریدا و..........) هم که این کارو میکرده یا میکنه دستش درد نکنه!!!!!!!!
پس به خاطر مسائلی مثل دانلود الکی دعوا نکنید!!!!!!!
ما که هیچی
لطفا حرف حسابی کاربرهای فعالتر رو گوش کنید

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
می گم آخر این همه پست چی میشه؟ من به شخصه آخرش هیچی سرم نمی شه جز این
2ik5xcw.gif
oapw7m.gif
اومدن این بالا ها به سرم.

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
می گم آخر این همه پست چی میشه؟ من به شخصه آخرش هیچی سرم نمی شه جز این
2ik5xcw.gif
oapw7m.gif
اومدن این بالا ها به سرم.

سلام دوست عزیز
والا منم مثل شما:wacko:

:(شرمنده دوستان از این که این بحث ها رو دوباره شروع کردم ، من گفتم شاید طرفین از خودشون گذشت نشون بدن و به یه نتیجه معقول برسیم ولی مثل اینکه دوباره همون بحث های تکراری و بی نتیجه قبلی مطرح شد!

جالبه که من ماهیانه تا 3گیگ می تونم دان کنم و به ازای هر گیگ بیشتر باید 3000 تومن بدم(این قانون شرکتی هست که من از اون adsl گرفتم) ، حالا اگر کسی لطف میکنه و به ازای هر گیگ 600 تومن میگیره باید بپرسیم چرا مجانی دان نمیکنه!

اگر کسی به درخواست و هزینه دیگران سریالی رو تهیه میکنه ما باید از ایشون تشکر کنیم نه اینکه بنده خدا رو بازخواست کنیم ، این مطلب هم درمورد کسی صدق میکنه که یه سریال رو با هزینه دیگران دان میکنه و هم در مورد کسی که با هزینه دیگران سریالی رو میخره . به نظر من باید از چنین کسانی ممنون بود نه اینکه اونا رو بازخواست کرد!

منم با شفاف سازی موافقم ولی این مسائل رو دوستان باید با لحن دوستانه مطرح کنند . الان اگر یه نفر از راه برسه و این پست ها رو بخونه فکر میکنه که سودهای میلیونی توی اشتراک بوده و ما داریم درباره اونا صحبت می کنیم!

امیدوارم که حرف های من سبب نشه که این بحث های بی نتیجه و تکراری شدت بگیره ، دوستان لطف کنند و واقع بینانه به مسئله نگاه کنند ، اگر ما واقعا دنبال پیشرفت بخش هستیم باید کدورت ها رو کنار بگذاریم و به دنبال راه حلی برای موارد پیش آمده باشیم وگرنه من که فکر نمی کنم این روندی که طرفین پیش گرفتن به جایی برسه.

تمام این مطالبی که گفتم برداشت یه کاربر ساده از مسائلی بود که توی این یک هفته اخیر پیش آمده بود (والا من یکی دیگه ترجیح می دم در مورد این مسائل نظر ندم به این دلیل که عملا هیچکدام از دوستان دنبال راه حل نیستن ، ببخشید که اینقدر واضح نظر خودم رو گفتم)
اگر مطلبی رو اشتباه گفتم به بزرگواری خودتون ببخشید

موفق باشید

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
مساله اینه که تا حالا دانلود ها توی این بخش مجانی انجام می شده، ولی یه دفعه سر دانلود چند تا سریال بحث دانلود پولی مطرح شده.

بحثی نیست که نگهداری سرور هزینه داره و دانلود ممکنه هزینه بر باشه. ولی اگه قراره از این به بعد هزینه ای بابتش پرداخته بشه، باید طبق یه روال مشخص و دقیق باشه. دقیقا و با مدرک هزینه سرور و دانلود و مسائل دیگه ذکر و محاسبه بشه. این حق کاربران بخشه که بدونن 70 تومنی که دارن بابت دانلود یه سریال می پردازن دقیقا صرف چه هزینه ای میشه.

وقتی سر نهایتا 100 - 150 تومنی که از هزینه اضافی سریال ها داره در میاد چند ماهه انقدر بحثه - و البته اونم حق کاربران بخشه که از ریز مبالغ دریافتی مطلع بشن - در این مورد هم انتظار داریم کاملا ماجرا روشن بشه و یه روال مشخص و هزینه قابل محاسبه برای دانلود پولی در نظر گرفته بشه که از این به بعد در مورد همه سریال ها اعمال بشه نه در چند مورد خاص.

شما مثال بياريد كجا ريز مبالغ به صورت شفاف مطرح نشده؟ در چند سريالي كه بنده خودم داوطلب پرداخت شدم، هزينه اي بابت سرور، اكانت و چيزهاي ديگه گرفته نشد، مگر دانلود (تازه اونهم كارهايي كه به علت حجم زياد كارهايي كه فعلا در حال دانلود بوده، محول شده به بازارچه)، كه اونهم بهمون دقيقا گفته شد چقدر كار به دانلودر محول ميشه، عدد ضربدر 600 شد و سهم همه مشخص شد. من شخصا احتياجي به شفافيت بيشتر از اين ندارم، دوستاني هم كه داوطلب پرداخت هزينه بودند، اگر سوالي در اين زمينه داشتند مسلما ميپرسيدند.

mmx_2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

من متاسفانه با پارس انلاین مشکل پیدا کردم و ADSL ام قطع شد . و چند روزی نبودم .

ولی تا حدودی پستها رو خوندم .

خیلی خیلی جالبه همون کسی که تو بخش انیمیشن جیره بندی گذاشته بود و برای بخش اشتراک هم میخواست سهمیه تعیین کنه آلان دایه دلسوز بخش شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من وقتی رفتم بهشون پیشنهاد همکاری دادم جواب جالبی دادند تو پست دوم تاپیک من هست .کلیه کارتونهایی رو که دارید (400 دیسک ) برای ما بفرستید ماهی 10 دیسک بگیرید .

من گفتم چیزهایی رو که شما ندارید برای شما دانلود میکنم و در عوض چیزهایی رو که در لیست شما هست و من میخوام ازتون میگیرم . گفتن مشکلی نیست ولی شما حق ندارید چیزهای دریافتی از ما رو به کسی بدید ولی حق داشتند چیزهایی رو که من دانلود میکردم بین بچه های خودشان پخش کنند.

آلان چند ماهه که دارم با هزینه شخصی ماهیانه تعداد زیادی کارتون دانلود میکنم و منتی هم نمی گذارم ولی لااقل دیگه متروکه شدن بخشی رو که کاربرهاش تو صف جیره بودند رو گردن من نیاندازید.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
این حق کاربران بخشه که بدونن 70 تومنی که دارن بابت دانلود یه سریال می پردازن دقیقا صرف چه هزینه ای میشه.

اطلاع از حساب کتاب مبالغ اضافی باقیمانده از هزینه خرید یک سریال و مبالغ اضافی اشتراک که بعدا" دریافت میشه چی؟؟ اینم جزو حقوق کاربران بخش محسوب میشه یا خیر؟

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ولی اگه قراره از این به بعد هزینه ای بابتش پرداخته بشه، باید طبق یه روال مشخص و دقیق باشه. دقیقا و با مدرک هزینه سرور و دانلود و مسائل دیگه ذکر و محاسبه بشه. این حق کاربران بخشه که بدونن 70 تومنی که دارن بابت دانلود یه سریال می پردازن دقیقا صرف چه هزینه ای میشه.

شما که اینقدر قشنگ صحبت می کنی ، تا بحال چند گیگ اطلاعات دانلود کردی ؟؟ با چند تا دانلودر برای دانلود صحبت کردی ؟؟ فرق لینک مستقیم را با تارنت می دونی ؟؟ یک سر به بازارچه زدی که بدونی هزینه هر گیگ اطلاعات چقدره ؟؟؟

من یک روزی خودم دانلود می کردم و هزینه ای برای دانلود بیشتر از حد عادی پرداخت نمی کردم . هر چیزی را هم که دانلود کردم تا جایی که تونستم با هزینه خودم و به عشق دوستانم بود ... ولی الان حجم اطلاعات رفته بالا و من دیگه نمی نم با این حجم اطلاعات رو تو شرکت دانلود کنم و مجبورم دانلود هام را بدم بیرون انجام بدند ...

البته این را نمی گم که به شما توضیح بدم . می گم که دوستان بدونند .

تمام هزینه هایی را که برای دانلود جمع کردم ، به دوستان بر می گردونم و دیگه هم دانلود نمی کنم !! سری که درد نمی کنه دستمال نمی بندند ...

بعدش منتظر می شینیم ببینیم شما سریالهای 20 - 50 یا 100 گیگی را چطوری و با چه هزینه ای می خواین دانلود کنید ....

یکبار که دانلود کنی ، حساب دستت میاد و خیلی احساس ریاست بهتون دست نی ده ...

کاش حداقل از اقای ایزدی که یک سریال Qu...r را دانلود کرده می پرسیدی که دانلود چقدر هزینه داره و سود و ضررش چقدره ...

بگذریم .

دوستانی که برای مشارکت در تهیه هر سریالی بجز آلفرد هیچکاک تقدیم می کند به حساب من پولی ریختند ، لطفا شماره حساب بدن تا من مبلغ را به حسابشون واریز کنم .

دوستدارم

بدرود .

پ . ن : هنوز لیست دریافت های سریال پرستاران و سایر سریالهای اشتراکی را نمی بینیم ... ! همچنان منتظریم

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
ققنوس عزيز،

من كه از مشاركتي كه در دانلود اين سريالها كردم بر نميگردم، پولي هم پس نميگيرم، شماره حساب هم نميدم. مديراني كه براي من تصميم ميگيرن، ميتونن پول من رو هم دريافت كنند. واقعا مشكل ما اينجا مشاركتمونه؟ دايه مهربانتر از مادر هم پيدا كرديم!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا