این همه بازیکنا شخصبت هوادارا رو با کم کاری ها و اشتباهاتشون زیر سوال بردن بزار یبار هم مربی شخصیتشون رو ببره زیر سوال. اتفاقا بازی دیروز رو من قرار بود برم استادیوم که جور نشد و شانس هم اوردم. فکرش رو بکن این همه تا اونجا بری. گلوی خودت رو پاره کنیء اعصابت خورد بشهء توی مینی بوس های خر تو خر استادیوم یه ساعت له بشی که بیای همچین بازی ای از تیم محبوبت ببینی؟
البته به نظر من روانخواه و پولادی بد کار نکردن و بهتر بود برای این که نامردی نشه همه رو جمع میکرد و اونوقت این کارو باهاشون میکرد
نه نه سینا اشتباه نکن. منم کاملا موافقم که کار کریمی اشتباه نبوده ولی یه سری شرایط رو هم باید در نظر میگرفت.
کاملا درست میگی منم خیلی بازیا شده بود کوبیدم تو سرما رفتم استادیوم (فصلای پیش) بعد تیم نتیجه نگرفته و کلی حالم گرفته شده.
اینجا کسی شک نداره که مظلومترین قشر فوتبال ما هوادارا هستن. جالب اینجاست که خود طالب لو هم تو برنامه ی ورزش از نگاه 2 همین رو میگفت. میگفت من بازیکن خوب بازی کنم یا بد پولم رو میگیرم و میرم ولی این تماشاچیا این همه حرص و جوش میخورن و آخرشم کسی پیدا میشه یه 1 تومنی بذاره کف دستشون؟!
من میگم استقلال مشکلش کم کاری بازیکنا نیست. من دیروز تو 15 دقیقه ی اول و 15 دقیقه آخر بازی واقعا با بازی استقلال حال میکردم. واقعا فوتبال قشنگی بازی میکردن.
بازم میگم وقتی هر هفته ترکیب یه تیم جدید باشه هیچوقت تیم نتیجه نمیگیره. استقلال یه ترکیب ثابت میخواد. و البته چیزی هم که تو تیمای ایرانی بیشتر از هماهنگی تاثیر داره رفاقت بین بازیکناست. الان صادقی و قربانی سایه ی همدیگه رو با تیر میزنن اون موقع چطوری میخوان کنار هم موفق باشن؟! واسه همین مربی مجبوره هر هفته به یکیشون بازی بده.
موافقم
الان هیچ دروازه بانی که فیکس باشه حاظر نمیشه تیمش رو عوض کنه مگه اینکه نامداری وایسه دروازه.
اگه میخواست تنبیه کنه باید همه رو تنبیه میکرد (از قدیم گفتن تشویق یکی - تنبیه همه)
همین امیر آبادی خیلی خوب کار کرد؟
شاید یکی از دلایلش این باشه که یک روز این نیست یک روز اون یکی (صادقی و قربانی)
درباره ی طالب لو هم که اگر قرار باشه تیر خلاص به استقلال زده بشه بنظرم میتونه جدایی طالب لو باشه!
طالب لو رو با برانکارد بذارن جلوی دروازه از نامداری بهتره. بعدشم اینکه طالب لو الان خیلی بدون رقیب شده. هر بازیکنی که تو فوتبال یه حاشیه ی امنیت دور خودش ببینه مطمئن باشید روز به روز افت میکنه. همونطوری که الان رحمتی تو مس کرمان افت عجیبی کرده و بازی 2 هفته قبل رو فکر کنم همه دیدن که چه خروج خنده داری کرد و باعث گل خوردن تیمش شد.
واسه تنبیه و تشویق هم خیلی گزینه های بهتری میتونست وجود داشته باشه. امثال امیرآبادی یا حتی کاپیتان منصوریان که واقعا اشتباهش تیم رو از هم پاشوند.
من اگر جای منصوریان بودم و میفهمیدم که 5 تا از هم تیمیام دارن دور زمین میچرخن همه ی بازیکنا رو جمع میکردم و به اون 5 نفر ملحق میشدم و باهاشون میدویدم تا بقیه هم احساس کنن که اشتباه کردن.