• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بلاکه شدن در وبمانی؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
دوستان نگران نباشند.

با وریفای (احراز هویت) کردن حساب مشکلات حل می شود. البته به شرطی که هنگام باز کردن حساب اطلاعات واقعی داده باشید.

به زودی چگونگی وریفای کردن و گرفتن Personal Passprt را آموزش خواهم داد.
یک لینک برای وریفای کردن با اس ام اس داره (موقعی که به light vesion لاگین میکنیم) ولی من هرکاری کردم کار نمیکنه.

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
یک لینک برای وریفای کردن با اس ام اس داره (موقعی که به light vesion لاگین میکنیم) ولی من هرکاری کردم کار نمیکنه.
اون که الان مشکل داره(اس ام اس نمیره از طرف ما براش) ولی من قبلا موبایلم را وریفای کردم باید personal passport گرفت که من هر چی سرچ میکنم یه ایرانی رو پیدا نمی کنم که این کار رو کرده باشه قبلا!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من دیده بودم کسی این کار رو کرده باشه.....

اس ام اسش هم میرسید اما این لایت به درد نمیخوره... هزینه اس ام اس ها رو از خود شما میگیره..

از حسابتون کم میکنه

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
پس راهش چیه؟! البته راهی که کمترین مدرک رو بخواد

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
من هم یه سرچی کردم. ایرانی که بعید میدونم این کارو کرده باشه. یا حداقل توی اینترنت آموزش داده باشه.
دوستان من اصلا انگلیسی بلد نیستم و اگر نه مزاحم شما نمیشدم.
فعلا وریفای حساب برای من واجب نیست چون بیزنس لولم پایینه ولی برای یه منظوری باید یه حساب وریفای شده داشته باشم.
دوستان لطف کنن کمک کنن.
در کل منظورم اینه که هر کسی که وریفای کرد یا این کارو قبلا کرده لطف کنه اینجا هم به ما بگه :blush: که ما هم بتونیم این کارو انجام بدیم.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
من دیده بودم کسی این کار رو کرده باشه.....

اس ام اسش هم میرسید اما این لایت به درد نمیخوره... هزینه اس ام اس ها رو از خود شما میگیره..

از حسابتون کم میکنه

مانی بوکرز هم اگه اشتباه نکنم همین بود. برای اس ام اس ها خب اونم بین المللی پول میگیرن دیگه! شرکت مخابراتی که نیستن :blush:

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
من با SMS وریفای کردم و مشکلی هم نداشتم !

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من هم یه سرچی کردم. ایرانی که بعید میدونم این کارو کرده باشه. یا حداقل توی اینترنت آموزش داده باشه.
دوستان من اصلا انگلیسی بلد نیستم و اگر نه مزاحم شما نمیشدم.
فعلا وریفای حساب برای من واجب نیست چون بیزنس لولم پایینه ولی برای یه منظوری باید یه حساب وریفای شده داشته باشم.
دوستان لطف کنن کمک کنن.
در کل منظورم اینه که هر کسی که وریفای کرد یا این کارو قبلا کرده لطف کنه اینجا هم به ما بگه :blush: که ما هم بتونیم این کارو انجام بدیم.
خوب کم کم داریم راه میافتیم ...
برای وریفای کردن باید مراحل زیر را طی کنید:(اگر هنوز میتونید از حسابتان پول برداشت کنید)
1-برنامه وبمانی را اجرا و به حسابتان در وبمانی لوگین کنید
2-در مرورگر خود آدرس http://passport.wmtransfer.comرا باز کنید
3-از control panel 'گزینه login را انتخاب کنید.
4-نحوه لوگین خود را انتخاب کنید و دکمه Authorize را بزنید
5-در پنجره باز شده yes را انتخاب کنید
6-در صفحه باز شده در قسمت Receiving a new passport گزینه Receive a Personal passport را انتخاب کنید.
7-در صفحه باز شده یکی از گزینه ها را انتخاب کنید ترجیحا گزینه 12 را انتخاب و گزینه Receive a passport را کلیک کنید.
8-در صفحه باز شده back to control panel را انتخاب کنید
9-حالا در صفحه باز شده در قسمت Personal passport گزینه pay انتخاب کنید.
مراحل پرداخت را انجام دهید و فرم مربوطه را پرینت گرفته و تکمیل و امضا نموده و به همراه کپی پاسپورت به آدرس پستی که به شما داده شده ارسال کنید.ضمنا امضای شما در فرم مربوطه هم باید توسط یک دفترخانه(محضر رسمی) تایید شده باشد.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
خوب کم کم داریم راه میافتیم ...
برای وریفای کردن باید مراحل زیر را طی کنید:(اگر هنوز میتونید از حسابتان پول برداشت کنید)
1-برنامه وبمانی را اجرا و به حسابتان در وبمانی لوگین کنید
2-در مرورگر خود آدرس http://passport.wmtransfer.comرا باز کنید
3-از control panel 'گزینه login را انتخاب کنید.
4-نحوه لوگین خود را انتخاب کنید و دکمه Authorize را بزنید
5-در پنجره باز شده yes را انتخاب کنید
6-در صفحه باز شده در قسمت Receiving a new passport گزینه Receive a Personal passport را انتخاب کنید.
7-در صفحه باز شده یکی از گزینه ها را انتخاب کنید ترجیحا گزینه 12 را انتخاب و گزینه Receive a passport را کلیک کنید.
8-در صفحه باز شده back to control panel را انتخاب کنید
9-حالا در صفحه باز شده در قسمت Personal passport گزینه pay انتخاب کنید.
مراحل پرداخت را انجام دهید و فرم مربوطه را پرینت گرفته و تکمیل و امضا نموده و به همراه کپی پاسپورت به آدرس پستی که به شما داده شده ارسال کنید.

ولی برای کسانی که نمی توانند از حسابشون پول برداشت کنند احتمالا راه حل دیگه ای باشه که سعی می کنم اون رو هم سریع در اختیار دوستان بگذارم.

سلام
خیلی خیلی ممنون!
یه مشکلی وجود داره. من اسم کوچیکمو کامل نزدم! :( و قابل ادیت هم نیست. اسم من امیرحسین نجاری هست که زدم امیر نجاری :( چککار کنم؟

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
خیلی خیلی ممنون!
یه مشکلی وجود داره. من اسم کوچیکمو کامل نزدم! :( و قابل ادیت هم نیست. اسم من امیرحسین نجاری هست که زدم امیر نجاری :( چککار کنم؟
امیر جان ایمیل بزن به [email protected] جریان رو بگو بهشون.فکر کنم مسئول رسیدگی به این مسائل اونها باشند.

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
Last edited:

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
امروز عصر با یکی از دوستانم که مدیر یک فروم خیلی معروف هست و از کشور لتوانی است موضوع را تعریف کردم ایشون گفت که من هم مدتی قبل دچار این مشکل شدم و این طور که ایشون می گفت معمولا این تایید هویت 1 ماهی زمان می بره!ضمنا ایشون می گفت که وبمانی، ایگلد و لایبرتی ریزرو رو به عنوان پول کثیف میشناسه و اگر شما ایگلد و لایبرتی به وبمانی اکسچنج کنید و personal passport نداشته باشید در اکثر موارد حساب به این صورت مسدود میشه تا فرد personal passport بگیره...

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
امروز عصر با یکی از دوستانم که مدیر یک فروم خیلی معروف هست و از کشور لتوانی است موضوع را تعریف کردم ایشون گفت که من هم مدتی قبل دچار این مشکل شدم و این طور که ایشون می گفت معمولا این تایید هویت 1 ماهی زمان می بره!ضمنا ایشون می گفت که وبمانی، ایگلد و لایبرتی ریزرو رو به عنوان پول کثیف میشناسه و اگر شما ایگلد و لایبرتی به وبمانی اکسچنج کنید و personal passport نداشته باشید در اکثر موارد حساب به این صورت مسدود میشه تا فرد personal passport بگیره...
quan lot triumph do lot nam dung cu tap an cho be ao so mi nu thoi trang cong so chup anh da ngoai o ha noi
از کجا آنها این exchange را تشخیص می دهند ؟

Last edited:

iran-egold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

کاملاً درسته.
همین امروز به محض این که یکی از دوستان، لیبرتی خود را اکسچنج به وبمانی کرد و به وبمانی من ریخت، حساب من بلوک شد و BL من از 118 صفر شد!

پس اگر شما Personal Passport ندارید، به هیچ وجه از سایتهای اکسچنج آنلاین استفاده نکنید.

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
متاسفانه وبمانی به گواهی امضاها ایراد گرفته (لازم به توضیح است که هیچ دفترخانه و دارالترجمه ای حاضر به تایید امضای فرم ها به انگلیسی نیست چون از لحاظ قانونی مشکل داره)

این متن ایمیلی است که برای من ارسال کرده اند:
Hello, dear Mohammad!

Your documents have been delivered, but cannot be accepted!
Your signature on the application is not notarized.

Please, notarize your signature on the application and mail as the application once again

من هم متن زیر را برایشان ارسال کردم:
Hello
In Iran it's not possible to notarize a english form (it's opposite of a law to notarize english form) so we (me and all your iranian customer) notarized our signature in another form in persian language and sent it with other documents.plz check it​

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اگر پاسپورت نداشته باشیم و این مشکل بوجود بیاد باید چی فرستاد؟

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
اگر پاسپورت نداشته باشیم و این مشکل بوجود بیاد باید چی فرستاد؟
ترجمه شناسنامه باید بفرستید(از دارالترجمه ها میتونید تهیه کنید) در تهران اطراف میدان انقلاب خیلی زیاد هستند!

بالا