• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خیر دوستان جریان تقلبی بودن و این حرفها نیست. این که عطر Ralph lauren نیست که بیان قالب شیش رو بسازن بعد یه آرم رو شیشه چاپ کنن
اگه شنیده باشید اخیرا یه باند بزرگ قاچاق رو گرفتن که خدا می دونه چند سال کار کردن که تو جعبه مانیتور CRT مانیور LCD سامسونگ ویه سری قطعات مثل cpu و رم میاوردن و یکی از ارزیابهای گمرک که در جریان نبوده بنده خدا اشتباها این رو گزارش میده وگندش در میاد سام سرویس هم اعلامیه داد که این جریان به ما هیچ ربطی نداره و هر کی بدون گارانتی بخره سرش کلاه رفته حالا این وسط کی خلاف کرده خدا میدونه فرودگاه پیام به اون بزرگی قاچاق می کردن کسی نمی دونست حالا این که عددی نیست. ولی هیچوقت تصورش رو هم نکینید که یه چیزی مثل LCD رو بشه تقلبی ساخت ... البته من در مورد تلوزیون قاچاق چیزی نشندیم ولی 100 درصد اون هم اتفاق افتاده که به شما این رو گفتن.
تتها فرقش هم اینه که اگه خراب بشه دردسر دودره بازی شرکتای گارانتیکه چرا آرم روی جعبه رو کندید یا جعبش کو ، چرا مهر گارانتی کم رنگه چرا پنجره خونتون باز بوده موقع تلوزیون دیدن :lol:و... رو نخواهید اشت و بدون گارانتی میدین براتون تعمیر کنن. البته هزینه حمل و نصب هم اضافه میشه.
اگه دیده باشید چیزای ارزون تو بازار مثلا یه DVD پلیر پاناسونیک با امکان خوندن همه فرمتها 30 تومن ولی اگه بخرید می بینید یا panasoonic بوده یا panesonic بوده یا یه چیزی که چشم خریدار کم سواد وطمعکار گول بخوره.

mohasel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان آمار تلویزیون های اسنوا رو ندارین؟ یه بنده خدایی داره 29 فلت رو میخره 290 از من آمار گرفت منم گفتم ته توشو برات در میارم

میگن قطعاتش پاناسونیک هست آیا صحت داره؟

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
دوستان آمار تلویزیون های اسنوا رو ندارین؟ یه بنده خدایی داره 29 فلت رو میخره 290 از من آمار گرفت منم گفتم ته توشو برات در میارم

میگن قطعاتش پاناسونیک هست آیا صحت داره؟

دوست عزیز حتما ببرش تصویرش رو قبل از خرید ببینه البته در مقایسه با بقیه برندها (اگه تهران هستی ببرش خ امام ***** فروشگاه شهید چمران اتکا طبقه دوم همه شرکتها هستند میتونی راحت مقایسه کنی )
شاید قیمت اش کم باشه و ترقیب کننده اما از قدیم گفتند هیچ ارزونی بی حکمت نیست
چون من و فندوق 29 همون پاناسونیک رو که البته لامپ اش هم چینی هست خریدیم 540 تومن :f34r:

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
خودشم نمایندگی سامسونگ بود منم پرسیدم ازش گفت یک سری تقلبی از عراق اومده بود حالا من موندم این r88 دقیقا مشابه r81 است یا نه ممنون میشم کسی اطلاع داره راهنمایی بکنه؟

مدل r88 ظاهرا در پخش صدا داراي مشكلاتي هست
من اين مطلب رو در سرچي كه امروز توي گوگل كردم در چندتا فروم خارجي ديدم
اگه خودت هم توي گوگل سرچ كني حتما يكي دوتا از اين فرومها رو پيدا ميكني !!

فعلا بهترين گزينه r81 40" هست كه حتما تا شب عيد و جشنواره نوروزي سامسونگ قيمتش مناسب ميشه

شايد يه سينماي خانگي هم روش دادند !!

H@SSS@N

Registered User
لایک‌ها
25
سلام به اساتيد اين بخش بنده تلوزيون ال سی دی SONY 32S200 خريدم چند تا سوال داشتم آيا به ورودی HD15/ PC Audio Input تلوزيون ميشه خروجی SPDIF(صدای ديجيتال) رو وصل کرد و اينکه تصوير ال سی دی نسبتا وايدتر از تلوزيون CRT هستش راه حل چيه آيا در تنظيمات بايد تغييری بدم، چون از کابل کامپوننت استفاده کردم تصوير 576i هستش برای ارتقاء کيفيت تصوير تا 1080i چیکار بايد بکنم ممنون ميشم اگه راهنمائی کنيد

roman82

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
یعنی کسی نیست که سوال من رو جواب بده!!!!

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
دوستانی که قصد خرید lcd سامسونگ دارن صبر کنن تا جشنواره نوروزی شروع شه تا با احتمال زیاد همراه با سینمای خانگی بهشون بدن.ال جی و پاناسونیک تو این هفته شروه کردن و یه سینمای خانگی همراه باlcd اشانتیون میدن.
در مورد r81 میشه گفت توی این رنج قیمت بهتر از این مدل پیدا نمی کنی که البته100درصد32 اینچ بگیر چون با 37 وبالاتر هیچ فرقی نداره و720p توی 32 اینچ بهترینه حالته.

Tahx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی از دوستان این مدل تلویزیون 37 اینچ lcd هیتاچی رو خریده؟
hitachi lcd 37ld9800ta
کسی می تونه به من بگه نسبت به 37 هم رده خودش تو سونی کدوم بهتره؟ کیفیت تصویر برای دیدن فیلم مد نظر هست.

Adeljoon

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
آيا توي تلويزيونهاي 21 سوني مدلي هم هست كه يه صورت PAP يعني تصوير و تصوير باشد(2 تيونره) ؟
در ضمن ظبط مدل سوني
MHC-GNZ888D
به نظرتون چه طوريه
لطفا راهنمايي كنيد

maral55

Registered User
لایک‌ها
0
جناب f14 با سلام ، ميشه درمورد lcdهاي جديد سامسونگ كه همشون شماره 88 دارن توضيح بديد؟ فرق مدلهايي مثل f88- n88- m88-r88-s88 باهم چيه؟باتشكر

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
جناب f14 با سلام ، ميشه درمورد lcdهاي جديد سامسونگ كه همشون شماره 88 دارن توضيح بديد؟ فرق مدلهايي مثل f88- n88- m88-r88-s88 باهم چيه؟باتشكر

معلوم نيست اين مدل 88 رو از كجا اوردن !!:(

توي هيچ كدوم از سايت هاي سامسونگ خبري از اين 88 ها نيست 86 يا 87 هست اما 88 نيست !!

فكر كنم اين مدل رو مخصوص ايران با امكانات ويژه توليد كردن !:lol:

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام

دوستای گلم ما یه سیستم صوتی تصویری سری AZ سونی که مدلش AZ5 هستش!

حالا نمیدونم یه برج ایفل اون کنارش هست نمیدونم اسمش SUB هست یا SUBWoofer!
هرچی صدا رو زیاد می کنم اصلا ازش صدایی در نماید اگر در میاد انقدر کم هستش که به گوش نمیاد تو صدای زیاد اینم بگم که تا اخر زیادش کردم! نظر شما چیه؟!

وحید

Tahx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی از دوستان این مدل تلویزیون 37 اینچ lcd هیتاچی رو خریده؟
hitachi lcd 37ld9800ta
کسی می تونه به من بگه نسبت به 37 هم رده خودش تو سونی کدوم بهتره؟ کیفیت تصویر برای دیدن فیلم مد نظر هست.

کسی نبود جواب ما رو بده؟ :(

Adeljoon

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
آيا توي تلويزيونهاي 21 سوني مدلي هم هست كه يه صورت PAP يعني تصوير و تصوير باشد(2 تيونره) ؟
در ضمن ظبط مدل سوني
MHC-GNZ888D
به نظرتون چه طوريه
لطفا راهنمايي كنيد
كسي نيست راهنمايي كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
معلوم نيست اين مدل 88 رو از كجا اوردن !!:(

توي هيچ كدوم از سايت هاي سامسونگ خبري از اين 88 ها نيست 86 يا 87 هست اما 88 نيست !!

فكر كنم اين مدل رو مخصوص ايران با امكانات ويژه توليد كردن !:lol:

باید دنبال سری F بگردی LCD های سامسونگ اسم گذاریشون با Lxشروع میشه بعد سایز هست مثلا 40 بعد سری مثلا F یا M یا R بعد هم کد جزئیات
در مورد F8 چند تا لینک میدم:
http://www.samsung.com/iran/presscenter/pressrelease/pressrelease_20071113_0000385354.asp

http://www.dtvforum.info/index.php?showtopic=57696 اینجا رو اگه حوصله داشتی بخون فرومه و در مورد این مدل بحث شده
یه سایت شاپینگ: http://www.elitefax.com.au/ecms/product.asp?pid=20424&cid=544
یه کم توضیح:
http://www.elitefax.com.au/ecms/product.asp?pid=20424&cid=544
در کل برای آدمهای ایده آلیست در حال حاضر آخر LCD هست ولی ببین اگه بودجه مهم هست مدلهای ارزونتر یا حتی مارکهای دیگه رو هم بررسی کن.

هرچی صدا رو زیاد می کنم اصلا ازش صدایی در نماید اگر در میاد انقدر کم هستش که به گوش نمیاد تو صدای زیاد اینم بگم که تا اخر زیادش کردم! نظر شما چیه؟
اون قطعه برای صدای بم هست و صدای مهیبی تولید می کنه اسمش هم ساب ووفر هست اگه این صدای بم ازش نمیاد و صداهایی که وضوح خوبی ندارن ازش پخش میشه باید پشت سیستم رو نگاه کنی هر سیم یه رنگ داره اونی که نوشته SUB Woofer رو با توجه به رنگش درست جا بزن شما احتمال خیلی زیاد Center رو وصل کردی به ساب
کسی lcd هیتاچی رو خریده؟
هیتاچی هم مارک خوبیه ولی پشتیبانی گارانتی و امکانات با توجه به قیمت می تونه تو انتخاب تاثیر بزاره زمانی که برندهای دیگه خدمات نسبتا بهتری میدن بهتره که از اونها انتخاب کنی ولی بازم خودت می دونی ضمن اینکه من هیتاچی ندارم.

roman82

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
در مورد دیویدی ریکوردر های ال جی لطفاراهنمایی کنید که از چه سایتی میشه در رابطه باقیمت و مدلهاش در بازار ایران اطلاعات کسب کرد و بهترین مدل موجودش کدومه؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
سلام

من دنبال یه DVD پلیر با قابلیت پخش دایویکس و زیرنویس (srt) میگردم البته نمیخوام فقط به عنوان DVD پلیر باشه

نمیدونم چطور بگم :دی یعنی پخش صوت قوی هم داشته باشه و اسپیکر های قوی و باکیفیت داشته باشه یعنی این شکلی نباشه:

DVD_Player.jpg

و این شکلی باشه:

sony1.jpg

لبته منظورم این نیس که دقیقا" این شکلی باشه
162.gif
یعنی اسپیکر های قوی و همچنین قابلیت پخش موزیک حرفه ای تری داشته باشه

نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یانه ؟!!

در ضمن فعلا" قیمت مهم نیست تو هر قیمتی که بود، پیشنهاد بدید تا بررسی بشه

قیمت مهم نیست فقط بهترین کیفیت رو داشته باشه + اینکه Cd یا DVD رو که گذاشتم و دستگاه بدون ناز و ادا بخونه و خلاصه سرسخت و سگ جون باشه .
21.gif

متشکرم

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اون قطعه برای صدای بم هست و صدای مهیبی تولید می کنه اسمش هم ساب ووفر هست اگه این صدای بم ازش نمیاد و صداهایی که وضوح خوبی ندارن ازش پخش میشه باید پشت سیستم رو نگاه کنی هر سیم یه رنگ داره اونی که نوشته SUB Woofer رو با توجه به رنگش درست جا بزن شما احتمال خیلی زیاد Center رو وصل کردی به ساب

اتفاقا از اتصالات هم خودم رو مطمئن کردم و شاید دروغ نباشه 10 بار پشت دستگاه رو دیدم ولی انگار نه انگار ممکنه خراب باشه!؟

وحید

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام

من دنبال یه DVD پلیر با قابلیت پخش دایویکس و زیرنویس (srt) میگردم البته نمیخوام فقط به عنوان DVD پلیر باشه

نمیدونم چطور بگم :دی یعنی پخش صوت قوی هم داشته باشه و اسپیکر های قوی و باکیفیت داشته باشه یعنی این شکلی نباشه:

و این شکلی باشه:

لبته منظورم این نیس که دقیقا" این شکلی باشه [ یعنی اسپیکر های قوی و همچنین قابلیت پخش موزیک حرفه ای تری داشته باشه

نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یانه ؟!!

در ضمن فعلا" قیمت مهم نیست تو هر قیمتی که بود، پیشنهاد بدید تا بررسی بشه

قیمت مهم نیست فقط بهترین کیفیت رو داشته باشه + اینکه Cd یا DVD رو که گذاشتم و دستگاه بدون ناز و ادا بخونه و خلاصه سرسخت و سگ جون باشه .
21.gif

متشکرم

به نظر من شما یه دی وی دی پلیر بگیر با یه دکودر کریتیو
تا اینجا حداکثر 250 تومن هزینه ات میشه ( دکودر کریتیو حدود 150 تومن )( LG 9450 قیمت 94 تومن )

دکودر برای این سیستم الزامیه
بعد برو یه ست اسپیکر هم از فروشگاهای کامپیوتری بگیر
اونهم هر چقدر پول بدی آش میخوری
برای سیستم 7.1 حداقل قیمت از 130 تومن (کریتیو T7900 )
و برای 2.1 که فقط بدرد موسیقی میخوره اگه یه چیز خوب و قوی بخواهی logitech Z 2300 قیمت 190 تومن

در کل اسپیکر خوب و قوی 5.1 رو میتونی حدود 300 تا 400یه مدل از کریتیو یا لاجیتک بگیری

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

اتفاقا از اتصالات هم خودم رو مطمئن کردم و شاید دروغ نباشه 10 بار پشت دستگاه رو دیدم ولی انگار نه انگار ممکنه خراب باشه!؟

وحید

اگر تازه خریدی من فکر میکنم مشکل تو نصب باشه یعنی یا سیم ها درست وصل نشدن یا باید یه بار صدا ها رو تنطیم کنید تو ریموت دستگاهتون (از رو دفترچه پیدا کنید) یه راه برای تست صدا هست که یه صدای ف.... برای 3 ثانیه از هر بلندگو پخش میشه وقتی به ساب برسه همون صدا مثل صدای موتور جت میشه و روی display کوچیک دستگاه همزمان به شما نشون میده که الان صدای کجا داره تست میشه اگه رسید به ساب و دیدی صدا درست نیست یا سیمه یا تنظیم
اگر هم تا حالا مشکلی نداشتی و یهو اینطوری شده ممکنه خراب شده باشه ولی معمولا جنس نو اگه از جای مطمئن خریده باشی اونم سونی احتمال خراب بودنش صفر درصده چون قبل از بسته بندی کنترل کیفیت و تست میشن. مثل پراید نیست بدن دست مشتری بگن برو عیباشو پیدا کن:lol:

جسارتا یه توصیه جدی به همه دوستانی که وسیله جدید میخرن می کنم قبل از وصل کردن به برق یه من تامل بفرمایید و اون قسمت دفترچه رو که نوشته حتما قبل از راه اندازی بخوایند رو مطالعه کنید حتی اگه زبونش رو متوجه نشدید یه نگاه به عکساش بندازید مطمئن باشید بیشترین ضررش اینه که چند دقیقه دیر تر روشن بشه و اگه حوصله کنید و تمام دفترچه رو بخونید مطمئن باشید نکته های بسیار جالب و به درد بخوری پیدا میکنید مثلا پلیر های سونی در اکثر موارد یه قفل برای اپتیک دارن که اگه شما بخوای وسیله رو جابجا کنید یا اثاث کشی کنید با زدن چند تا از کلیدهای روی دستگاه اپتیک قفل میشه و از آسیب دیدن موقع حمل و نقل جلوگیری میشه.

بالا