سلام
من می خواستم اپدیت کنم ولی تا 50 درصد میره ولی وسط کار ارتباط با USB رو قطع میکنه چرا ؟دلیلش چیه ؟:wacko:
البته اولش واسه کابل این ایراد رو می گیره
![]()
آقا من این فایل آپدیت گوشی رو از سایت دانلود کردم (اونی که حجمش 38 مگ ئه) وقتی نصبش میکنم و روی آیکن مربوط به آپدیت کلیک میکنم این ارور رو میده:
![]()
اینم بگم که آخرین ورژن Flash Player رو از سایت Adobe گرفتم و نصب کردم.
کسی میدونه مشکل از کجاست؟!
مرسی حامد جان.
واقعا زحمت کشیدی.
حالا باید بگردم دنبال برنامه ی Word.
دستت درد نکنه حامدعزیز
ولی ایکاش این پست شما تو صفحات اول قرار بگیره تا همیشه در دسترس بمونه
فرض کن تاپیک 100 صفحه رفت جلو، کاربرای جدید از کجا بدونن چنین پستی تو صفحه 201 هست؟ :دی (بیشتر خطاب به عیرضا بود :دی)
دوم در مورد ایراد Flash Player ، لازم به ذکرهستش که update بایستی از طریق اکسپلورر انجام بدی ، من خودم با فایرفاکس اینکار انجام دادم نشد . بازهم ایراد رو داشتم ، اما وقتی با اکسپلورر از سایت مربوطه Online نصب کردم دیگه اون مورد برام پیش نیومد .
فایر فاکس داره دانلود میکنه ولی اکسپلورر نصب Online میکنه فرقشون تو این هستش .
سلام دوستان
من یه مموری 1GB Sandisk دارم، وقتی می خوای با کامپیوتر یه فوادر توی مموری درست کنی و rename کنی، میبینی چندین تا فایل و فولدر با اسامی مزخرف ایجاد میشه!
مشکل از مموریه؟ درسته؟
راه حل نداره؟
ضمنا من دو نوع مموری سونی دیدم، یکی روی مموری یه نوار قرمز داشت و اون یکی نداشت،
چه فرقی دارن؟
مموری که p990 نشناسش و بگه corrupt چکارش میشه کرد، کامپیوتر هم با memory reader نمیشناسش،
اگه بخوام 4GB بخرم چه مارکی رو پیشنهاد میدید؟
مرسی
بابا بیخیالاگه بخوام 4GB بخرم چه مارکی رو پیشنهاد میدید؟
4 گیگ اگه درست حسابی باشه ساپورت میکنه...بابا بیخیال.![]()
اصلا فکر کنم پی 990 4 گیگ رو ساپورت نمیکنه.
تا 2 باید باشه.
بعد من الان یه 512 انداختم روش همینطوری کمی گیر داره دیگه چه برسه به 4 گیگ.![]()
همون Sandisk.
سلام دوستان
من یه مموری 1GB Sandisk دارم، وقتی می خوای با کامپیوتر یه فوادر توی مموری درست کنی و rename کنی، میبینی چندین تا فایل و فولدر با اسامی مزخرف ایجاد میشه!
مشکل از مموریه؟ درسته؟
راه حل نداره؟
ضمنا من دو نوع مموری سونی دیدم، یکی روی مموری یه نوار قرمز داشت و اون یکی نداشت،
چه فرقی دارن؟
مموری که p990 نشناسش و بگه corrupt چکارش میشه کرد، کامپیوتر هم با memory reader نمیشناسش،
مرسی
مموريت اصل نيست
خود منم يه بار يكي از همينا خريدم منتها ديدم نميشه توش فايل ذخيره كرد بردم پسش دادم
وقتي توش فولدر درست مي كردم قاطي مي كرد
هميشه واسه جنس خوب بايد پول خوب بدي
من 2گيگش رو 23 خريدم در صورتيكه وقتي بردم پس بدمش يه 1 گيگ بهم داد كه 20 تومن مايه دادم بهش و الان داره مثل ساعت كار مي كنه
به نظر من سوني اصل بگير تا با خيال راحت بتوني باهاش كار كني
راه تشخيص اصل بودنشم بهت مي گم :
روي مموري ها يه برچسب هولوگرام هستش
وقتي يه مموري اصلي و فرعي رو كنار هم مي ذاري نمي توني به راحتي تشخيص بدي كه كدوم اصليه و كدوم فرعي
شركت سوني روي بسته هاي مموري كه به فروشنده ها تحويل ميده يه عينك تست هم مي ذاره
اين عينك طوري ساخته شده كه متناسب با هولوگرام عمل ميكنه و كارش به اين صورته كه وقتي با چشم سمت راستش به هولوگرام نگاه مي كنيم با وقتي كه با چشم سمت چپش به هلوگرام نگاه مي كنيم متفاوت هستش
يعني هولوگرام رو به دو صورت متفاوت نشون ميده
در صورتيكه وقتي كه با اين عينك به هولوگرام مموري غير اصلي نگاه مي كنيم هيچ تغيير خاصي رو نميبينيم
پس اگه خواستي سوني اصل بگيري از فروشنده بخواه كه عينك تستش رو بهت بده تا اصل بودنش رو بتوني تشخيص بدي.اكثر فروشگاههاي پدر مادر دار اين عينك رو دارن
موفق باشي
بابا بیخیال.![]()
اصلا فکر کنم پی 990 4 گیگ رو ساپورت نمیکنه.
تا 2 باید باشه.
بعد من الان یه 512 انداختم روش همینطوری کمی گیر داره دیگه چه برسه به 4 گیگ.![]()
همون Sandisk.
ممنون از جواب همه دوستان
متاسفانه فکر نکنم کرمانشاه بشه فروشگاه پدر مادر دار پیدا کرد
یه جا قیمت 4GB Sandisk رو 41 تومان و 2GB سونی رو 23 میداد، منطقیه؟
گمون نمیکنم ربطی به مرورگر داشته باشه!
من تا حالا 4-5 بار گوشیم رو آپدیت کردم و این اولین باره که این مشکل برام پیش میاد.
بعدشم من اون برنامه ی آپدیت 30 مگی رو دانلود و نصب کردم فقط موقع اجراش این ارور رو میده!