• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امروز دزوازه بانها ترکوندنا!!!!!!!!!!!
رودباریان که تعطیل!!!!!!!!! ...
33.gif
.......سواری هم که با اون گلی که خورد.......
24.gif
من گفته بودم که اگر سواری سوتی نده ، با اختلاف میبریم که ظاهراً سوتی رو داد و بد سوتی هم داد!! دی!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
قبول دارم سپاهان بهتر از پرسپولیس بود اما نه در حد بردن. سپاهان بازی با استقلال خیلی بهتر بازی کرد که بازی رو برد

اما امروز بازی آنچنانی ای نکرد ولی با این اوصاف برتز از پرسپولیس بود (به خاطر بازی بسیار ضعیف پرسپولیس در همه خطوط) و خب حق تیم برتر برد هستش.

پس برد سپاهان نا عدالتی نبود.....

امروز هم پرسپولیس ، مثل بازی قبل مغلوب خط دفاعی و دروازه بان ضعیف و پر اشتباهش شد.

ضمن اینکه در خط میانی هم حرفی برای گفتن نداشتیم.

به عنوان یه پرسپولیس باز هم به دوستان سپاهانیم این برد رو تبریک می گم.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
من از اوایل نیمه ی دوم بازی رو دیدم. به نظر من هم برد حق سپاهان بود چون پرسپولیس اصلا خوب بازی نکرد، مثلا بادامکی خیلی ضعیف کار کرد، نصرتی هم که خوب نبود و دروازه بان که دیگه جای بحث ندارد. با روشی که اونها داشتند بازی می کردن خیلی بعید بود که بتونند در جریان بازی گل بزنند. فقط این رو هم به خاطر داشته باشید که پرسپولیس چندین یار اصلی اش رو هم نداشت و به همین خاطر نتونست بازی همیشگی خودش رو انجام بده.
در مورد گل پرسپولیس هم افشین پبروانی گفت سواری گل خیلی بدی خورد و روی گل مقصر بود، اما من این اعتقاد رو ندارم، چون اگر دقت می کردید اولا فاصله ی ضربه زننده تا دروازه بیش از 30 متر بود و در ثانی توپ درست جلوی دروازه بان زمین خورد و به اصطلاح کمونه کرد و الا مسیر حرکت توپ تقریبا وسط دروازه و جایی بود که سواری انتظارش رو می کشید و اگر توپ از قدری جلوتر شوت شده بود هرگز گل نمی شد. یادتون باشه که اصولا مهار چنین توپ هایی برای هر دروازه بانی مشکل هست و دروازه بان های بزرگ هم از این گل ها خورده اند.

در نهایت: من هم به عنوان یک پرسپولیسی قدیمی برد سپاهان رو تبریک می گم و برای همه دوستان سپاهانی آرزوی موفقیت می کنم.

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
2-1 تمام شد
یک گل مفت هم خوردیم.
ولی مهم 3 امتیاز بود
پیش به سوی قهرمانی ....

كدوم قهرماني؟ :blink:
مهم 3 امتياز بود؟ :blink:
يك گل مفت؟ :blink:
كدوم بازي رو مي ديديد؟
ما يه گل بخودي خورديم مفت نبود؟ شما از پشت 18 خورديد مفت بود؟:blink:
احتمالا همانطور كه قهرمان نيم فصل شديد، قهرمان ليگ هم خواهيد شد!:p
مهم 3 امتياز بود! واقعا؟:p اينطور كه شما مي گيد فكر مي كنم باخت 2 به 1 واسه پرسپوليس خوب بود!:lol:;)
پيش به سوي قهرماني رو با ما بوديد ديگه؟!;) دو امتياز عقب هستيد هنوز! فعلا پيش به سوي جبران دو امتياز!;)

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قبول دارم سپاهان بهتر از پرسپولیس بود اما نه در حد بردن. سپاهان بازی با استقلال خیلی بهتر بازی کرد که بازی رو برد

اما امروز بازی آنچنانی ای نکرد ولی با این اوصاف برتز از پرسپولیس بود (به خاطر بازی بسیار ضعیف پرسپولیس در همه خطوط) و خب حق تیم برتر برد هستش.

پس برد سپاهان نا عدالتی نبود.....

امروز هم پرسپولیس ، مثل بازی قبل مغلوب خط دفاعی و دروازه بان ضعیف و پر اشتباهش شد.

ضمن اینکه در خط میانی هم حرفی برای گفتن نداشتیم.

به عنوان یه پرسپولیس باز هم به دوستان سپاهانیم این برد رو تبریک می گم.

ممنون دوست عزیز...
نظر لطف شماست....
خوب اگر خیلی خوب بازی میکردیم که الان اختلاف 1 گل نبود!!! :D

من از اوایل نیمه ی دوم بازی رو دیدم. به نظر من هم برد حق سپاهان بود چون پرسپولیس اصلا خوب بازی نکرد، مثلا بادامکی خیلی ضعیف کار کرد، نصرتی هم که خوب نبود و دروازه بان که دیگه جای بحث ندارد. با روشی که اونها داشتند بازی می کردن خیلی بعید بود که بتونند در جریان بازی گل بزنند. فقط این رو هم به خاطر داشته باشید که پرسپولیس چندین یار اصلی اش رو هم نداشت و به همین خاطر نتونست بازی همیشگی خودش رو انجام بده.
در مورد گل پرسپولیس هم افشین پبروانی گفت سواری گل خیلی بدی خورد و روی گل مقصر بود، اما من این اعتقاد رو ندارم، چون اگر دقت می کردید اولا فاصله ی ضربه زننده تا دروازه بیش از 30 متر بود و در ثانی توپ درست جلوی دروازه بان زمین خورد و به اصطلاح کمونه کرد و الا مسیر حرکت توپ تقریبا وسط دروازه و جایی بود که سواری انتظارش رو می کشید و اگر توپ از قدری جلوتر شوت شده بود هرگز گل نمی شد. یادتون باشه که اصولا مهار چنین توپ هایی برای هر دروازه بانی مشکل هست و دروازه بان های بزرگ هم از این گل ها خورده اند.

در نهایت: من هم به عنوان یک پرسپولیسی قدیمی برد سپاهان رو تبریک می گم و برای همه دوستان سپاهانی آرزوی موفقیت می کنم.

پرسپولیس 1 بازیکن رو به دلیل مصدومیت در دست نداشت ولی سپاهان 4 تا بازیکن کلیدی خود که همیشه فیکس بودند رو در دست نداشت.
محرومیت ها هم که 2-2 مساوی بود!! :D

پس بهتره ، واقع بین باشیم :happy:

در مورد گل ، که میتونم بگم ، اول از همه زاد محمود خطای بچه گانه کرد، و سواری هم از اول بازی متزلزل نشون داد و در اگر چند تا شوت پرسپولیسی ها میزدند ، به راحتی دروازش باز میشد ف چون نقطه ضعفش همینه!!!
اون شوت هم اینقدر آروم بود و اگر آرمناک پطروسیان هم بود ، به راحتی در آغوش میگرفتش...
اگر دقت میکردید ، دروازه بان سر خورد و توپ کمانه کرد و وارد دروازه شد در حالی که اگر سر نمیخورد و توپ در آغوشش بود!!!

ممنون ، از بابت تبریک دوستانتون ، من هم به شما قهرمانی نیم فصل رو تبریک میگم!!!
از اینکه به تاپیک خودتون سر میزنید و منت روی سر ما میگذارید و پست میدید ، بسیار سپاسگذارم!!!:blush:

كدوم بازي رو مي ديديد؟
مهم 3 امتياز بود! واقعا؟:p اينطور كه شما مي گيد فكر مي كنم باخت 2 به 1 واسه پرسپوليس خوب بود!:lol:;)
پيش به سوي قهرماني رو با ما بوديد ديگه؟!;) دو امتياز عقب هستيد هنوز! فعلا پيش به سوي جبران دو امتياز!;)

منظورم ، قهرمانی در نیم فصل نبود که!!!:D
آخه سپاهان هیچ وقت برای یک جام تلاش نکرده ف هر سال ، 5-6 تا جام بوده که براش تلاش کرده و دست کم 2 تاشو میبرده!:D
حالا اینم شیپور ، برای یکی از قهرمانی ها!!!:lol::D

گل مفت ، منظورم ، گل بچه گانه و روی اشتباه سواری بود....:happy:
گلی که از فاصله ی 35 متری توپ صاف بیاد بره تو گل بد تره یا بر اثر تغییر مسیر بره....:blink:
قهرمانی نیم فصل همان طور که قبلاً گفتم ف اصلاً مهم نیست و هیچ ارزشی نداره که تیم خودش ر به آب و آتیش بزنه ، چرا که اگر مهم بود ، الان ذوب آهن که دو بار قهرمان نیم فصل شده ، باید بهش یه جایزه ای بدن ...:lol:;)

سوال بعدی هم باید بگم ، بله ، ما انتظار برد با اختلاف بیش از 3 گل رو داشتیم .....
بالاخره تیمی که حرفه ای هست ، انتظارات حرفه ای هم باید ازش داشت ;)

2امتیاز که چیزی نیست ، هفته ی اول صدر رو ازتون پس میگیریم!!:D
شما به فکر این باشید ، دومی رو ازتون نگیرن!!!:p

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چقدر امروز جای سپاهان و امینی عزیز ، خالی بود !!!دی!

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
در نسخ آسمانی آورده اند که در سرزمین جی تیمی ظهور خواهد کرد که تحت هر شرایطی قرمزها را می....... (به خاطر ادب جاخالی را خودتون پر کنید!)
حالا میشه گفت پرسپولیس تو بحران افتاده. همشون هم با هم درگیری دارند. به باخت هم دارند عادت می کنند. خرشانسی های طول فصلشون هم کمکم داره تموم میشه. گرچه تو این بازی هم 3 تا آفساید اشتباه از سپاهان کمک داورا گرفتند که هر کدوم اعلام نمیشد یه موقعیت 100% گل تقریباً تک به تک به وجود میومد.
باید دید قطبی میتونه تیم را تو تعطیلات جمع و جور کنه یا نه.

كدوم بازي رو مي ديديد؟
عزیزم اون گل که ما زدیم تو یه موقعیت گل بود که اگه توپ از نصرتی هم رد میشد پشتش مهاجم سپاهان ایستاده بود گلش میکرد.
ولی اونی که سواری خورد اصلاً موقعیت گل نبود یه پاس آروم بود که سواری نتونست بگیره.
بعدشم در سیستم 3 امتیازی، 2 امتیاز اصلاً قابل اتکا نیست. تو یه بازی میتونه جبران شه چه برسه به 17 بازی!

چقدر امروز جای سپاهان و امینی عزیز ، خالی بود !!!دی!
جا من کجا خالی بود؟؟؟ اومدم دیگه! ولی تو ورزشگاه نبودم.

من از یه چیزی ناراحت شدم که 30 - 40 درصد ورزشگاه قرمز بودند. اولاً که اگه کسی اصفهانیه و میره قرمز و آبی ها را تشویق میکنه واقعاً جای تأسف داره.
بعدشم قانوناً 10% ورزشگاه مال تیم میهمانه. یعنی تو ورزشگاه فولادشهر فقط پهلو جایگاه پشت نیمکت خودشون.
واقعاً جای تأسف داره نیروی انتظامی برا بحثی به نام امنیت!! هوادارا پرسپولیسو میفرسته جای سپاهانیا. که من شنیدم قبل از شروع بازی از تماشاگرا سپاهان پشت در مونده بودند.

نکته دیگه این که جالبه که برا بازی پرسپولیس سپاهان یه کاشناس و مربی 100% پرسپولیسی آورده بودند تلوزیون که دائم 3 تا بازیکن غایبشونو تو سر ما میزد.
خب بنده خدا اگه شما 3 تا غایب دارید ما 6 غایب داشتیم.
کریمی نویدکیا محمدی حمیدی مجیری و لوینیان که اگه از 3تا اولی فقط یکی تو این بازی بود الان باید نگران تفاضل گلتون هم می بودید.

بعدشم راجب تیم ملی.
من نمیدونم این ابراهیم زاده دمش گرم چجوری 9 تا بازیکن تو پرسپولیس جسته!!!!
من هر چی پرسپولیس را زیر و رو کردم دیدم 5 تا بازیکن بیشتر نمیتونند عضو 50 نفر باشند:
پژمان نوری - واعظی - رودباریان - خلیلی - نیکبخت
من خودم با همه اینا موافق نیستم ولی منطقی که نگاه کنیم این 5تا تو این لیست حق دارند باشند.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
پس بهتره ، واقع بین باشیم :happy:

سوال بعدی هم باید بگم ، بله ، ما انتظار برد با اختلاف بیش از 3 گل رو داشتیم .....

این اسمش واقع بین بودن نیست رفیق.

اون شوت هم اینقدر آروم بود و اگر آرمناک پطروسیان هم بود ، به راحتی در آغوش میگرفتش...

یک جوری نوشتی اگر آرمناک هم بود که انگار آرمناک سوراخ ترین دروازه بان بوده!
نه، من هنوز عقیده دارم اون گل رو اگر کس دیگه ای هم بود به دلیل اینکه درست جلوی دروازه بان زمین خورد و تغییر مسیر داد، می خورد.

در مورد هواداری و طرفداری از تیم و باشگاه مورد علاقه هم یک مقدار حرف دارم که اگر مجال و حوصله ای پیدا شد بعدا عرض می کنم.
با آرزوی موفقیت.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوست عزیز جناب easport

ممطئن باش که اگه ما هم خیلی خوب بازی میکردیم اختلاف یه گل نبود. براش شما منفی میشد.....

درسته شما تو روز خیلی خوبتون نبودید اما ما در روز بسیار بدمون بودیم.......................

به هر حال فوتباله و هزار اتفاق. مهم رفاقته ........................

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
متاسفانه محرم نویدکیا ، دیروز در تمرین دچار آسیب دیدگی شد و تا 1 سال دیگر نمیتواند برای سپاهان بازی کند !!!!
1 سال؟؟؟؟؟؟؟؟

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

این اسمش واقع بین بودن نیست رفیق.

یک جوری نوشتی اگر آرمناک هم بود که انگار آرمناک سوراخ ترین دروازه بان بوده!
نه، من هنوز عقیده دارم اون گل رو اگر کس دیگه ای هم بود به دلیل اینکه درست جلوی دروازه بان زمین خورد و تغییر مسیر داد، می خورد.

در مورد هواداری و طرفداری از تیم و باشگاه مورد علاقه هم یک مقدار حرف دارم که اگر مجال و حوصله ای پیدا شد بعدا عرض می کنم.
با آرزوی موفقیت.

موری جان چرا بحثو عوض میکنین !!!
شما گفتین ما سه تا بازیکنانمون نبودند ، منم گفتم مام 6 تاشون نبودند که در اصل شما یک مصدوم داشتین ( آلونگ آلونگ) ما 4 تا از بهترین هامون رو نداشتیم( نویدکیا - محمود کریمی( اقای گل مون) جابا مجیری( که مجبور شدیم به جاش در سمت چپ یک هافبک بذاریم)و محسن حمیدی ، دیگر مهاجم آمادمون!!!
4 بزرگتر از 1 هست یا یک بزرگتر از 4؟؟؟:happy:
(منظورم از واقع بینی ...... 4>1 است)

آرمناک سوراخترین دروازه بان نبود ولی یکی از دروازه بانان نا مطمئن بود که البته بهتر از سواری بود انصافاً!!دی!
باز هم میگم ، توپی که در یک مسیر مستقیم میاد به طرف ما ، از سر بخوریم هیچ موقع نمیتونیم اون توپو بگیریم ولی اگر سر جامون باشیم ، توپ توی دست مونه ( توپ که به تاق نچسبید که بگیم گرفتنش سخت بود;))

در نسخ آسمانی آورده اند که در سرزمین جی تیمی ظهور خواهد کرد که تحت هر شرایطی قرمزها را می....... (به خاطر ادب جاخالی را خودتون پر کنید!)
حالا میشه گفت پرسپولیس تو بحران افتاده. همشون هم با هم درگیری دارند. به باخت هم دارند عادت می کنند. خرشانسی های طول فصلشون هم کمکم داره تموم میشه. گرچه تو این بازی هم 3 تا آفساید اشتباه از سپاهان کمک داورا گرفتند که هر کدوم اعلام نمیشد یه موقعیت 100% گل تقریباً تک به تک به وجود میومد.
باید دید قطبی میتونه تیم را تو تعطیلات جمع و جور کنه یا نه.

عزیزم اون گل که ما زدیم تو یه موقعیت گل بود که اگه توپ از نصرتی هم رد میشد پشتش مهاجم سپاهان ایستاده بود گلش میکرد.

ولی اونی که سواری خورد اصلاً موقعیت گل نبود یه پاس آروم بود که سواری نتونست بگیره.
بعدشم در سیستم 3 امتیازی، 2 امتیاز اصلاً قابل اتکا نیست. تو یه بازی میتونه جبران شه چه برسه به 17 بازی!

جا من کجا خالی بود؟؟؟ اومدم دیگه! ولی تو ورزشگاه نبودم.

من از یه چیزی ناراحت شدم که 30 - 40 درصد ورزشگاه قرمز بودند. اولاً که اگه کسی اصفهانیه و میره قرمز و آبی ها را تشویق میکنه واقعاً جای تأسف داره.

بعدشم قانوناً 10% ورزشگاه مال تیم میهمانه. یعنی تو ورزشگاه فولادشهر فقط پهلو جایگاه پشت نیمکت خودشون.
واقعاً جای تأسف داره نیروی انتظامی برا بحثی به نام امنیت!! هوادارا پرسپولیسو میفرسته جای سپاهانیا. که من شنیدم قبل از شروع بازی از تماشاگرا سپاهان پشت در مونده بودند.

نکته دیگه این که جالبه که برا بازی پرسپولیس سپاهان یه کاشناس و مربی 100% پرسپولیسی آورده بودند تلوزیون که دائم 3 تا بازیکن غایبشونو تو سر ما میزد.
خب بنده خدا اگه شما 3 تا غایب دارید ما 6 غایب داشتیم.
کریمی نویدکیا محمدی حمیدی مجیری و لوینیان که اگه از 3تا اولی فقط یکی تو این بازی بود الان باید نگران تفاضل گلتون هم می بودید.

بعدشم راجب تیم ملی.
من نمیدونم این ابراهیم زاده دمش گرم چجوری 9 تا بازیکن تو پرسپولیس جسته!!!!
من هر چی پرسپولیس را زیر و رو کردم دیدم 5 تا بازیکن بیشتر نمیتونند عضو 50 نفر باشند:
پژمان نوری - واعظی - رودباریان - خلیلی - نیکبخت
من خودم با همه اینا موافق نیستم ولی منطقی که نگاه کنیم این 5تا تو این لیست حق دارند باشند.

تایید میشه

آره ، واقعاً تاسف داره ف البته من میدونم از کجا اب میخوره!!!!
فعلاً تا 18 ماه دیگه باید صبر کنیم!!!:(

کاملاً تایید میشه ، فقط کافی بود ، نویدکیا و کریمی باشند تا طوفان دذ فولاد شهر بپا شه!

ظاهراً 5 تا از بازیکنان سپاهان به تیم ملی دعوت شده اند، نویدکیا ( که به دلیل مصدومیت خط میخوره) ، حاج صفی که پدیده ی تیم ملی ایران خواهد بود ، عقیلی و بنگر ، که حقشون بود ، و از مدافعان فیکس تیم ملی خواهند بود ، عباس محمدی که دیگه حرفی توش نیست ، از بهترین های ایرانه و درخشش در مسابقات آسیایی رو همه دیدند و اگر کمی بچه بازی نمیکرد در بازی با نفت ، الان سپاهان قهرمان نیم فصل شده بود...
محمود کریمی ، که خودش از آقا منصور خواسته دعوت نشه و سید صالحی که نمیدونم چرا دعوت نشده :blink:( نامزد دریافت بهترین بازیکن لیگ قهرمانان آسیا بود).
دوست عزیز جناب easport

ممطئن باش که اگه ما هم خیلی خوب بازی میکردیم اختلاف یه گل نبود. براش شما منفی میشد.....

درسته شما تو روز خیلی خوبتون نبودید اما ما در روز بسیار بدمون بودیم.......................

به هر حال فوتباله و هزار اتفاق. مهم رفاقته ........................

:D:lol::D

پرسپولیس ، پرسپولیس اول فصل نبود ف سپاهان هم سپاهان مسابقات آسیایی نبود، با اینکه هر دو تیم در یک شرایط مساوی از لحاظ روحیه و انجام بازی بد بودند ، ولی باز هم سپاهان مانند سالهای گذشته پیروز شد ، چرا؟؟؟:D

احسنت ، همه ی این بردو باخت ها زود گذره ولی چیزی که میمونه ، صفا و صمیمیت و رفاقته :)
1 سال؟؟؟؟؟؟؟؟

دقیقش بعداً معلوم میشه ولی چون دوباره میخواد به تیغ جراحی بسپاره پاشو ، فکر کنم حداقل تا 6 ماه و حداکثر تا 1 سال نتونه وارد میادین بشه!!:(

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
میدونی دوست عزیز جناب easport

زیبایی های فوتبال به همین اتفاقاتش هست

معلوم نیست که اگه باقری بود ، اگه کریمی و نویدکیا بودند یا اگه الونگ بود چه نتیجه ای ای رقم میخورد.

قبول کن نه من و نه شما نمیتونستیم با قاطعیت بگیم کی برنده بازیه.......

اما یه چیز مهم این بود که دو تیم خوب بازی نکردند اما حرفه ای برخورد کردند و مثل بعضی تیمها کادر فنی و سرپرست و .... رو نکشیدن وسط ........ و دعوا و کتک کاری را ننداختند.....

هرچقدر بازی امیدوار کننده نبود اما این مسائل فرهنگی خوب بود....

اما قبول کنید زمینهای بازی ما واقعا افتضاحند..................

من موندم ایرانیا خجالت نمیکشن جلو ژاپنیا ........ زمین های اونا رو ببین. ... زمینهای ما رو ببین.....

واقعا مایه ابرو ریزی هستند این زمینها.........

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میدونی دوست عزیز جناب easport

زیبایی های فوتبال به همین اتفاقاتش هست

معلوم نیست که اگه باقری بود ، اگه کریمی و نویدکیا بودند یا اگه الونگ بود چه نتیجه ای ای رقم میخورد.

قبول کن نه من و نه شما نمیتونستیم با قاطعیت بگیم کی برنده بازیه.......

اما یه چیز مهم این بود که دو تیم خوب بازی نکردند اما حرفه ای برخورد کردند و مثل بعضی تیمها کادر فنی و سرپرست و .... رو نکشیدن وسط ........ و دعوا و کتک کاری را ننداختند.....

هرچقدر بازی امیدوار کننده نبود اما این مسائل فرهنگی خوب بود....

من موندم ایرانیا خجالت نمیکشن جلو ژاپنیا ........ زمین های اونا رو ببین. ... زمینهای ما رو ببین.....

حق با شماست...
چه چیز ما درسته که بخواد زمین چمنمون درست باشه....
از برنامه ریزی لیگ گرفته تا فرهنگ تماشاگرانمون .... دی!

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عماد رضا شگفتی ساز !!

سلام
در نظر سنجی در سایت فیفا عمادرضا پدیده این دوره جام باشگاه های جهان شد :

عماد رضا شگفتي‌ساز جام باشگاه‌هاي جهان

در نظرسنجي فيفا، عماد محمدرضا بازيكن عراقي سپاهان به عنوان پديده رقابت‌هاي جام باشگاه‌هاي جهان انتخاب شد. در نظرسنجي‌ سايت فيفا ‌97/34 درصد كاربران اين سايت در پاسخ به اين سؤال كه كدام يك از بازيكنان در جام باشگاه‌هاي جهان تماشاگران را شگفت‌زده كرده‌اند؟ عماد محمدرضا را انتخاب كردند تا بازيكن عراقي سپاهان بيش از <نري كاردوسو> از بوكاجونيورز آرژانتين، واشينگتون از اواراوا ردز ژاپن و كريستين گيمنژ از پاچوكا مكزيك نظر تماشاگران فوتبال جهان را به خود جلب كرده باشد. در مسابقات جام باشگاه‌هاي جهان كه با قهرماني ميلان ايتاليا به پايان رسيد، كاكا به عنوان برترين بازيكن رقابت‌ها دست يافت. ""

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0

جانا سخن از زبان ما می گویی.
دقیقاً همین طوره. اگه دقت کنید تو یه پاس عادی تا بیاد برسه به بازیکن دیگه 10 بار توپ از رو زمین بلند میشه.
ولی من زمین های تیم های ژاپنی را دقت کردم واقعاً صافند.
این باعث میشه هم سرعت بازی بره بالا هم دقت.
و کارهای تکنیکی تاکتیکی به راحتی رو زمین چمن های خوب قابل اجراند.
و تماشاگر هم از یه بازی قشنگ لذت می بره. نه از یه بازی درگیرانه و فیزیکی و بکش بکش.

در مورد بازی دوشنبه این نکته هم قابل ذکره که عقیلی هم تا حدودی مصدوم بود و با زور آمپول و دوا به این بازی رسونده بودندش.
و دیگه این که پرسپولیس اصلاً تیمی نبود که برا سپاهان در این بازی مشکل ساز بشه. مثل نیمه اول.
ولی متأسفانه با نظرات لوکا و عقب کشیدن تیم و تعویض های تدافعی، خودمون به راحتی به پرسپولیس اجازه دادیم تا پشت محوطه سپاهان جلو بیاد و از اونجا به بعد با تکیه بر خط دفاعی قوی، تیم پرسپولیس را کنترل کردیم.
وگرنه اگه مثل نیمه اول بازی میکردیم و سیدصالحی اول نیمه دوم به بازی میومد، رو حملات و ضدحملات مطمئناً نتیجه بهتری می گرفتیم.

farnaz-18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلااااااااااااااااااااااا ام
به همه سپاهاني هاي عزيز اين پيروزي با ارزش را تبريك عرض ميكنم

714bxid.gif

بازم پرسپوليس جلوي سپاهان كم آورد

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
در گفت و گو با فارس / نصيرزاده: مي توان سپاهان را سه بر صفر بازنده كرد

A0334292.jpg

هوشنگ نصيرزاده در گفت ‌و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: به استناد ماده 71 آئين نامه انضباطي، پرتاب هرگونه ترقه، مواد آتش‌زا يا اشياء خطرناك به داخل زمين يا به طرف تماشاگران ديگر مستوجب برخورد به استناد ماده 32 همين آئين نامه است.
به معناي ديگر در صورت وقوع چنين اتفاقي تنبيهاتي مانند تذكر، ‌توبيخ، تعليق فعاليت‌هاي رسمي در حوزه فوتبال،‌ كاهش امتيازات، سه بر صفر بازنده شدن، محروم شدن از انجام مسابقه در زمين خودي يا برگزاري مسابقه در شهر ديگر و از همه مهم‌تر حذف از مسابقات و سقوط به دسته پائين‌تر و حتي تكرار مسابقه پيش‌بيني شده است.
وي افزود: به نظر مي‌رسد كميته انضباطي يكي از اين موارد را براي باشگاه سپاهان در نظر بگيرد و با توجه به مجروح شدن يك سرباز نيروي انتظامي و جريحه‌دار شدن افكار عمومي، هر حكمي كه صادر شود از حمايت افكار عمومي برخوردار خواهد بود.
نصيرزاده با اشاره به وظيفه ناظر فدراسيون فوتبال در اين مسابقه عنوان كرد: ناظر نسبت به اين حركت بي‌توجه بوده؛ اما به دليل علني شدن ماجرا گزارش مضاعفي را به فدراسيون فوتبال ارسال كرده است. اين مسئله نشان مي‌دهد ناظران نيز وظايف خود را انجام نمي‌دهند.
نصيرزاده تاكيد كرد: ناظر مسابقه گفته است به دليل آن كه اين موضوع دور از چشم او بوده نتوانسته آن را مشاهده كند، در حالي كه صداي انفجار حاصل از پرتاب ترقه را مي‌توان با گوش شنيد و نيازي به ديدن اتفاق هم نيست.
نصيرزاده در خصوص اينكه كدام يك از جرايم را بايد براي سپاهان در نظر گرفت، تاكيد كرد: با توجه به مسائل رخ داده، مي‌توان اين تيم را سه بر صفر بازنده كرد.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
كارشناس حقوقي فوتبال گفت: با توجه به اتفاقات رخ داده در ديدار سپاهان و پرسپوليس كه به نابينا شدن يك سرباز منجر شد، مي توان ميزبان را بازنده اعلام كرد.

شاه حسيني در گفت‌ و گو با فارس:

كميته انضباطي حق سرباز نابينا شده را مي گيرد

خبرگزاري فارس: رئيس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: براي گرفتن حق سربازي كه بينايي اش را از دست داد، منتظر گزارش بازي پرسپوليس و سپاهان هستيم.

عبدالرحمان شاه حسيني در گفت‌ و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: ساعت 16 روز گذشته گزارش به همراه فيلم بازي سپاهان و سايپاي كرج در اختيار كميته انضباطي قرار گرفت و پس از بررسي هاي لازم، نماينده سپاهان به علت بي‌نظمي، فحاشي و تخريب صندلي‌هاي ورزشگاه از سوي هواداران، مبلغ سه ميليون تومان جريمه شد.
وي افزود: اميدوارم آقاياني كه از بررسي‌ها و عملكرد كميته انضباطي خبر ندارند، تا زمان تشكيل جلسه كميته، براي هر بازي اظهارنظر نكنند، چون در روزهاي گذشته در خصوص آشوب تماشاگران سپاهان صحبت هاي غير كارشناسي اعلام شده است.
رئيس كميته انضباطي در خصوص مجروحيت يكي از سربازان نيروي انتظامي در ديدار تيم هاي سپاهان اصفهان و پرسپوليس تهران گفت: عدالت در كميته انضباطي براي تمام تيم ها يكسان است. براي گرفتن حق سرباز مصدوم منتظر گزارش و فيلم بازي هستيم تا سريعاً اقدام كنيم.
وي با انتقاد از موضع گيري ها عليه كميته انضباطي تاكيد كرد: در 2 سال گذشته عده اي پس از صدور آرا، همواره ما را محكوم كردند كه تماشاگران را از فوتبال دور مي كنيم، بنابراين اكنون بايد جوابگوي اين جوان مظلوم كه در حين انجام وظيفه چشمانش را از دست داده، باشند.
شاه حسيني ادامه داد: شك ندارم اين افراد كه همه آنها را مي‌شناسند، اهداف مشخصي را بر ضد كميته انضباطي فدراسيون فوتبال دنبال مي‌كنند؛ اما هرگز در آراي كميته نقشي نداشته‌اند.
وي يادآور شد: در صورتي كه در خصوص سرباز صدمه ديده گزارشي به كميته انضباطي نرسد، شخصاً براي جمع‌آوري مدارك وارد عمل خواهم شد، چون اگر اين مشكل را به درستي قضاوت نكنيم، تمام عملكرد كميته انضباطي در مدت گذشته زير سوال مي‌رود.
در جريان ديدار تيم هاي سپاهان و پرسپوليس در هفته هفدهم ليگ برتر و در ورزشگاه فولاد تماشاگران حاضر در ورزشگاه بارها اقدام به پرتاب نارنجك كردند و به دليل بي نظمي در ساماندهي، مشكلاتي براي برخي تماشاگران به وجود آمد و يك سرباز نيز علاوه بر ترك خوردگي از ناحيه جمجمه سر، بينايي هر دو چشمش را از دست داد.

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248

سپاهان به علت بي‌نظمي، فحاشي و تخريب صندلي‌هاي ورزشگاه از سوي هواداران، مبلغ سه ميليون تومان جريمه شد.

اون كه درشت كردم را قشنگ بخونيد ... اونوقت مي فهميد كه شاه حسيني اصلا ورزشگاه فولاد شهر را نديده ... كه گفته تخريب صندلي هاي ورزشگاه !!!:lol: ... اين آقاي شاه حسيني خبر نداره تمام بودجه سازمان داره ميره توي جيب استقلال و پرسپوليس ... به جاي اينكه خرج ورزشگاههاي شهر هاي ديگه بشه !!

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
اون كه درشت كردم را قشنگ بخونيد ... اونوقت مي فهميد كه شاه حسيني اصلا ورزشگاه فولاد شهر را نديده ... كه گفته تخريب صندلي هاي ورزشگاه !!!:lol: ... اين آقاي شاه حسيني خبر نداره تمام بودجه سازمان داره ميره توي جيب استقلال و پرسپوليس ... به جاي اينكه خرج ورزشگاههاي شهر هاي ديگه بشه !!

احتمالاً این که میگی مال ورزشگاه سایپاست.
ولی در مورد ترقه واقعاً متأسفم. اتفاقاً در جلسه 5شنبه باشگاه سپاهان به این موضوع اشاره شد.
مهندس تابش اونجا گفت متأسفانه اصفهان از معدود شهرهایی که هنوز در اونجا ترقه زده میشه و از تموم لیدرها تو اون جلسه خواست که مراقب این قضیه باشند ولی باز هم .........
اگه واقعاً همچین چیزی بوده و سربازی مجروح شده، تنبیه حق سپاهانه. ولی تنبیه این نیست که 3-0 بازنده بشه.
تو ورزشگاه های ایتالیا هم همچین موضوعاتی هست ولی درست برخورد میشه. دلیلی نداره تیمی که باخته، برنده اعلام بشه.
گرچه در 1 سال گذشته بارها دو تیم استقلال و پرسپولیس در کمیته انضباطی برا رفتار تماشاگر هاشون محروم شدند و بعد بخشیده شدند، چون به هر حال همه سازمان و شورا استیناف و بقیه پشت این تیم هاند ولی من قبول دارم که باشگاه های متخلف باید جریمه بشند حالا چه پرسپولیس چه استقلال چه سپاهان و چه هر تیم دیگه ای.
گرچه میدونم عدالت در ایران اجرا نمیشه.

بالا