• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
دو تیم استقلال و پرسپولیس در کمیته انضباطی برا رفتار تماشاگر هاشون محروم شدند و بعد بخشیده شدن
شما 4 تا چرت و پرت یا حداکثر فحش رو با اینکه زندگی یه نفر فلج بشه و مسیرش کلا تغییر کنه بخاطر ******ی بعضی ******ها یکی میدونید؟

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
احتمالاً این که میگی مال ورزشگاه سایپاست.
ولی در مورد ترقه واقعاً متأسفم. اتفاقاً در جلسه 5شنبه باشگاه سپاهان به این موضوع اشاره شد.
مهندس تابش اونجا گفت متأسفانه اصفهان از معدود شهرهایی که هنوز در اونجا ترقه زده میشه و از تموم لیدرها تو اون جلسه خواست که مراقب این قضیه باشند ولی باز هم .........
اگه واقعاً همچین چیزی بوده و سربازی مجروح شده، تنبیه حق سپاهانه. ولی تنبیه این نیست که 3-0 بازنده بشه.
تو ورزشگاه های ایتالیا هم همچین موضوعاتی هست ولی درست برخورد میشه. دلیلی نداره تیمی که باخته، برنده اعلام بشه.
گرچه در 1 سال گذشته بارها دو تیم استقلال و پرسپولیس در کمیته انضباطی برا رفتار تماشاگر هاشون محروم شدند و بعد بخشیده شدند، چون به هر حال همه سازمان و شورا استیناف و بقیه پشت این تیم هاند ولی من قبول دارم که باشگاه های متخلف باید جریمه بشند حالا چه پرسپولیس چه استقلال چه سپاهان و چه هر تیم دیگه ای.
گرچه میدونم عدالت در ایران اجرا نمیشه.

کاشکی ترقه بود
انواع سنگ و کلوخ
طبل و شیپور رو من دیگه ندیده بودم البته با هماهنگی بود ولی آخه کجای دنیا تو ورزشگاه وسط بازی زنده گروه موسیقی میارن(حتماً کشور های عربی)
باید فکری به حال این ورزشگاه کنند

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
هم ترقه و هم سنگ و کلوخ رو توی بازی سپاهان با استقلال هم دیدیم. کلا تماشاگران خونگرم و مهمون نوازی داره این تیم جهانی

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در گفت و گو با فارس / نصيرزاده: مي توان سپاهان را سه بر صفر بازنده كرد

A0334292.jpg

هوشنگ نصيرزاده در گفت ‌و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: به استناد ماده 71 آئين نامه انضباطي، پرتاب هرگونه ترقه، مواد آتش‌زا يا اشياء خطرناك به داخل زمين يا به طرف تماشاگران ديگر مستوجب برخورد به استناد ماده 32 همين آئين نامه است.
به معناي ديگر در صورت وقوع چنين اتفاقي تنبيهاتي مانند تذكر، ‌توبيخ، تعليق فعاليت‌هاي رسمي در حوزه فوتبال،‌ كاهش امتيازات، سه بر صفر بازنده شدن، محروم شدن از انجام مسابقه در زمين خودي يا برگزاري مسابقه در شهر ديگر و از همه مهم‌تر حذف از مسابقات و سقوط به دسته پائين‌تر و حتي تكرار مسابقه پيش‌بيني شده است.
وي افزود: به نظر مي‌رسد كميته انضباطي يكي از اين موارد را براي باشگاه سپاهان در نظر بگيرد و با توجه به مجروح شدن يك سرباز نيروي انتظامي و جريحه‌دار شدن افكار عمومي، هر حكمي كه صادر شود از حمايت افكار عمومي برخوردار خواهد بود.
نصيرزاده با اشاره به وظيفه ناظر فدراسيون فوتبال در اين مسابقه عنوان كرد: ناظر نسبت به اين حركت بي‌توجه بوده؛ اما به دليل علني شدن ماجرا گزارش مضاعفي را به فدراسيون فوتبال ارسال كرده است. اين مسئله نشان مي‌دهد ناظران نيز وظايف خود را انجام نمي‌دهند.
نصيرزاده تاكيد كرد: ناظر مسابقه گفته است به دليل آن كه اين موضوع دور از چشم او بوده نتوانسته آن را مشاهده كند، در حالي كه صداي انفجار حاصل از پرتاب ترقه را مي‌توان با گوش شنيد و نيازي به ديدن اتفاق هم نيست.
نصيرزاده در خصوص اينكه كدام يك از جرايم را بايد براي سپاهان در نظر گرفت، تاكيد كرد: با توجه به مسائل رخ داده، مي‌توان اين تيم را سه بر صفر بازنده كرد.
متاسفانه ، حاشیه دار نبودیم که حاشیه دارمون هم کردند.

اول از همه واقعاً متاسفم که یک ایرانی هستم!!!
ایرانی که به دلیل خودخواهی ، حاضر به نابودی سایرین است.

واقعاً متاسف شدم وقتی این خبر اندوهگین رو شنیدم و یه لحظه خودم رو جای اون سرباز مظلوم گذاشتم و ....

تاسف من از ایرانی بودن ، به دلیل سطح تفکر و فرهنگ پایینه بعضی از هواداران هستش....
حالا هر کس این ترقه رو انداخته ، چه از هواداران پرسپولیس بوده ، چه سپاهان ، چه بچه ی 10 ساله باشه ، چه پیرمرد 90 ساله ، واقعاً باید متاسف بود که چنین کسانی برای ابراز خوشحالی خود ، باعث غصه دار شدن عده ای دیگر شوند.....

من نمیدونم کی فوتبال سالم و بی حاشیه ای در این مملکت مشاهده میشه؟؟؟؟
تا کی ما باید از این قربانی ها داشته باشیم؟؟؟
من اصلاً‌ دلم نمي خواد با اين اوصاف قهرمان بشيم.قهرماني به چه قيمتي؟به قيمت خون مردم؟

با شنیدن این خبر ، شیرینی برد هم به کامم تلخ شد و امیدوارم زنگ خطری باشه واسه مسئولین سپاهان و سایر تیمهای ایرانی که به فکر ریشه کن کردن این معذل ( املاش؟؟) باشند.

چون آدم این صحنه های تکان دهنده و دلخراش رو میبینه ، از اینکه برادر خودش این کار رو کرده افسوس میخوره!!

قطعاً محرومیت سنگینی در انتظار هواداران سپاهان خواهد بود که محرومیت از دیدار یا دیدار های خانگی ممکنه برای تیم خیلی گرون تموم شه !!!
خداوند باعث و بانیه این حادثه رو لعنت کنه که علاوه بر ضرر و زیان به افرادی ، باعث بردن آبروی سایر هواداران و زیر سوال بردن یک باشگاه میشه!!!!

خدا لعنت کنه ، هر چی تماشاگر نما در ایران وجود داره.!!

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کاشکی ترقه بود
انواع سنگ و کلوخ
طبل و شیپور رو من دیگه ندیده بودم البته با هماهنگی بود ولی آخه کجای دنیا تو ورزشگاه وسط بازی زنده گروه موسیقی میارن(حتماً کشور های عربی)
باید فکری به حال این ورزشگاه کنند

هم ترقه و هم سنگ و کلوخ رو توی بازی سپاهان با استقلال هم دیدیم. کلا تماشاگران خونگرم و مهمون نوازی داره این تیم جهانی

ضمن ابراز همدردی مجدد ، با سرباز مظلوم و محکوم کردن اون عمل زشت ، به شما دوستان عزیز هم نصیحتی داشتم.

در چنین مواقعی ، ماهی گل آلود از آب گرفتن بسیار کار ساده ایست ، همین طور یک کلاغ چهل کلاغ کردن و شایعه پراکنی و ....

به جای اتلاف وقتمون ، بهتر نیست ، برای قربانی این حادثه ، دعا کنیم تا از خطر مرگ و ... نجات یابد و آرزومند سلامتی این عزیز باشیم؟؟؟:(

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
متاسفانه ، حاشیه دار نبودیم که حاشیه دارمون هم کردند.

اول از همه واقعاً متاسفم که یک ایرانی هستم!!!
ایرانی که به دلیل خودخواهی ، حاضر به نابودی سایرین است.

واقعاً متاسف شدم وقتی این خبر اندوهگین رو شنیدم و یه لحظه خودم رو جای اون سرباز مظلوم گذاشتم و ....

تاسف من از ایرانی بودن ، به دلیل سطح تفکر و فرهنگ پایینه بعضی از هواداران هستش....
حالا هر کس این ترقه رو انداخته ، چه از هواداران پرسپولیس بوده ، چه سپاهان ، چه بچه ی 10 ساله باشه ، چه پیرمرد 90 ساله ، واقعاً باید متاسف بود که چنین کسانی برای ابراز خوشحالی خود ، باعث غصه دار شدن عده ای دیگر شوند.....

من نمیدونم کی فوتبال سالم و بی حاشیه ای در این مملکت مشاهده میشه؟؟؟؟
تا کی ما باید از این قربانی ها داشته باشیم؟؟؟
من اصلاً‌ دلم نمي خواد با اين اوصاف قهرمان بشيم.قهرماني به چه قيمتي؟به قيمت خون مردم؟

با شنیدن این خبر ، شیرینی برد هم به کامم تلخ شد و امیدوارم زنگ خطری باشه واسه مسئولین سپاهان و سایر تیمهای ایرانی که به فکر ریشه کن کردن این معذل ( املاش؟؟) باشند.

چون آدم این صحنه های تکان دهنده و دلخراش رو میبینه ، از اینکه برادر خودش این کار رو کرده افسوس میخوره!!

قطعاً محرومیت سنگینی در انتظار هواداران سپاهان خواهد بود که محرومیت از دیدار یا دیدار های خانگی ممکنه برای تیم خیلی گرون تموم شه !!!
خداوند باعث و بانیه این حادثه رو لعنت کنه که علاوه بر ضرر و زیان به افرادی ، باعث بردن آبروی سایر هواداران و زیر سوال بردن یک باشگاه میشه!!!!

خدا لعنت کنه ، هر چی تماشاگر نما در ایران وجود داره.!!
الان یک عکسی بدستم رسید که عاملان اصلی این قربانی رو نشون میده.
به گوشه ی سمت چپ ، قسمت پایین صفحه توجه نمایید!!!

8eu9kch.jpg

به هر حال از سوی هر کسی بوده باید مورد مجازات قرار بگیره و محاکمه بشه!!

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
ضمن ابراز همدردی مجدد ، با سرباز مظلوم و محکوم کردن اون عمل زشت ، به شما دوستان عزیز هم نصیحتی داشتم.

در چنین مواقعی ، ماهی گل آلود از آب گرفتن بسیار کار ساده ایست ، همین طور یک کلاغ چهل کلاغ کردن و شایعه پراکنی و ....

به جای اتلاف وقتمون ، بهتر نیست ، برای قربانی این حادثه ، دعا کنیم تا از خطر مرگ و ... نجات یابد و آرزومند سلامتی این عزیز باشیم؟؟؟:(

شایعه پراکنی ؟ یک کلاغ چهل کلاغ ؟ لابد منکر این هستید که تماشاگران سپاهان به سمت جایگاه تماشاگران پرسپولیس نارنجک پرتاب کردند ؟! تماشاگران بزرگ ترین تیم های تاریخ ایران یعنی استقلال و پرسپولیس تا به حال 1000 بار با هم درگیر شدند و کتک کاری کردند اما دیگه به سوی هم نارنجک پرت نکردند که هوادارن سپاهان این کار رو کردند . از قدیم هم گفتم وقتی جایی آتیش میگیره تر و خشک با هم میسوزه و اینکه بگیم مقصر تماشاگر نما بوده خود گول زنی بیشتر نیست . چون بقیه میتوانستند جلوشو بگیرند یا حداقل معرفی اش کنند تا به سزای عمل کثیف خودش برسه .
حتی شنیده ها و شواهد حاکی از آن است که مسئولین سپاهان تو خونشون نشتند و سرشون رو کردند تو برف ! بزرگ بودن جنبه میخواد ...

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
راي كميته انضباطي اعلام شد
محروميت سپاهان از بازي در اصفهان تا اطلاع ثانوي
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال سپاهان در پي اتفاقات رخ داده در ديدار اين تيم مقابل پرسپوليس كه به نابينايي يك سرباز منجر شد، تا اطلاع ثانوي حق بازي كردن در استان اصفهان را ندارد.
گزارش تصويري مرتبط
-------------------------------
به گزارش خبرگزاري فارس، راي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال درباره مشكلات اخير بازي دو تيم پرسپوليس و سپاهان صادر شد.
در اين حكم آمده است: با توجه به سانحه دلخراش مصدوميت يك سرباز نيروي انتظامي، بازي هاي تيم فوتبال سپاهان اصفهان تا اطلاع ثانوي در استان اصفهان ممنوع شد. ضمنا بر‌اي اعلام راي نهايي، روز يكشنبه ساعت 30/15 دقيقه جلسه اي با حضور مدير عامل باشگاه سپاهان، مديرعامل باشگاه پرسپوليس، رئيس هيئت فوتبال اصفهان و نماينده نيروي انتظامي اصفهان در كميته انضباطي فدراسيون فوتبال برگزار مي‌گردد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فقط باید تاسف خورد!!!!!!

کی باید جلوی این دیوانه ها رو گرفت........... تا کی باید خودمون رو گول بزنیم ....... بهترین تماشاگر.......

واقعا ما بهترین تماشاگر رو داریم ؟!؟!؟ تماشاگری که فقط بلده با تیم حریف و داور فحش و ناسزا بگه ...............

یا اینچنین بلایی سر یه آدم بیگناه بیاره ؟!!!! خدا اون نامردی رو که این کار رو کرد لعنت کنه .................

امیدوارم هر چه زودتر دستگیر بشه و بسختی مجازات بشه...........

حیف دیگه بینایی اون سرباز هم برنمیگرده !!!!!

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بیانیه باشگاه فولاد مبارکه سپاهان

در رابطه با حوادث ناگوار مسابقه پایانی نیم فصل لیگ برتر

ضمن ابراز تاسف از حوادث ناگواری که در ورزشگاه فولادشهراصفهان به وقوع پیوست و با توجه به بیانیه معاونت اجتماعی فرماندهی نیروی انتظامی اصفهان ، مرکز اطلاع رسانی اصفهان ، در مورد وقایع پیش آمده قبل از بازی تیمهای فولاد مبارکه سپاهان و پیروزی تهران ، جهت روشن شدن افکار عمومی ، به اطلاع میرساند :

از آنجائی که مسئول برگزاری مسابقات فوتبال لیگ برتر و هماهنگی امور امنیتی ، اجرائی و ...هیئت های فوتبال هر استان میباشد ،جلسه ای در تاریخ 5/10/86 با حضور ریاست هیئت فوتبال اصفهان ، فرماندهی یگان ویژه اصفهان ، نماینده فرمانداری لنجان ، مسئولین باشگاه فولاد مبارکه سپاهان و مسئولین کانون هواداران فولاد مبارکه سپاهان به ریاست هیئت فوتبال اصفهان در محل هیئت فوتبال تشکیل و به استناد بند چهارم آن صورتجلسه ، ضلع شرقی ورزشگاه به طور کامل جهت استقرار هواداران فولاد مبارکه سپاهان و ضلع غربی ، جنوب غربی و جنوب ورزشگاه فولاد شهر جهت استقرار هواداران تیم پیروزی تهران تعیین گردید .

لذا موارد مندرج در بیانیه صادر شده از سوی معاونت اجتماعی فرماندهی نیروی انتظامی اصفهان ، مبنی بر تقسیم ضلع شرقی ورزشگاه به نسبت 4/1 آن به طرفداران تیم فولاد مبارکه سپاهان و 4/2 آن به طرفداران تیم پیروزی تهران و 4/1 باقی مانده فاصله فی مابین طرفداران کذب محض بوده و در جلسات مصرا تاکید گردیده بود که از استقرار هواداران دو تیم کنار یکدیگر جلوگیری گردد ، متاسفانه حدود یکساعت قبل از شروع بازی ، هواداران تیم پیروزی تهران به وسیله نیروهای یگان ویژه به سمت جایگاه شرقی که جهت هواداران فولاد مبارکه سپاهان تعیین و مستقر شده بودند ، هدایت گردیدند و هواداران دو تیم نزدیک یکدیگر با دیوار حایل نیروهای انسانی متشکل از سربازان فاقد تجهیزات ایمنی نیروهای اتتظامی مستقر شدند که به جهت عدم برنامه ریزی قبلی و نزدیکی این دو طیف تماشگر ، شاهد بروز تنشهائی بین همدیگر بودیم . در این حین یکی از سربازان زحمت کش نیروی انتظامی که در دیوار حایل هواداران دو تیم قرار داشت مورد اصابت ناجوانمردانه مواد محترقه قرار گرفت و باعث آسیب رسیدن به چشمان و جمجمه نامبرده گردید .

باشگاه فولاد مبارکه سپاهان ضمن تقبیح این حرکت غیر انسانی و ناجوانمردانه و گلایه از معاونت اجتماعی نیروی انتظامی اصفهان که با اطلاعات غیر واقع و نادرست و اتهام عضویت بعضی از تماشگران به مسئولیت هائی در باشگاه فولاد مبارکه سپاهان ، موجب تشویش افکار عمومی گردیده اند ، از استاندار محترم اصفهان به عنوان رئیس شورای تامین استان ، استدعا دارد با تشکیل کمیته ای برای پایان دادن به ناهماهنگی های موجود در ترتیبات امنیتی ورزشگاهها ی اصفهان و رسیدگی جهت شناسائی مسببین این حادثه تلخ و صادر کنندگان دستورات ناصحیح و قصور کنندگان احتمالی در تامین امنیت و جلوگیری از ورود مواد محترقه ، زمینه برقراری شرایط ایمن مسابقات و جلوگیری از بروز مجدد چنین حوادثی را فراهم آورند .

ضمنا این باشگاه حق پیگرد قانونی را جهت اتهامات منتسب به باشگاه را برای خود محفوظ دانسته و آمادگی خود را جهت شناسائی افراد متخلف و همچنین هر گونه اقدامات کامل پزشکی برای درمان این سرباز جان برکف اعلام مینماید .

از مطبوعات ، رسانه ها ، مسئولین برگزاری و عوامل انتظامی و امنیتی انتظار داریم تا قبل از رسیدگی شورای تامین استان از هرگونه اظهار نظر و نشانه رفتن انگشت اتهام به این و آن خودداری نمایند و اجازه دهند با رسیدگی قاطع و همه جانبه شورای تامین استان ، بستر مناسبی برای پایان دادن به ناهنجاریها در ورزشگاهها فراهم آید .

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
بیانیه باشگاه فولاد مبارکه سپاهان

در رابطه با حوادث ناگوار مسابقه پایانی نیم فصل لیگ برتر

ضمن ابراز تاسف از حوادث ناگواری که در ورزشگاه فولادشهراصفهان به وقوع پیوست و با توجه به بیانیه معاونت اجتماعی فرماندهی نیروی انتظامی اصفهان ، مرکز اطلاع رسانی اصفهان ، در مورد وقایع پیش آمده قبل از بازی تیمهای فولاد مبارکه سپاهان و پیروزی تهران ، جهت روشن شدن افکار عمومی ، به اطلاع میرساند :
..........
..............
....................
.

محمد جان در مورد گروه ارکست که وسط بازی مشغول هنرنمایی بودن هم باشگاه بیانیه نداده ؟ به احتمال زیاد هم یگان های ویژه دعوتشون کرده بودند ....!

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه خبری که ایران ورزشی منتشر کرده:::

نويدكيا: متاسفم كه شغل من باعث كور شدن يك انسان شد
از سپاهان مى روم، براى تيم ملى هم بازى نمى كنم

163248.jpg

اتفاق ناگوارى كه در بازى سپاهان- پرسپوليس براى يك سرباز وظيفه رخ داد، محرم نويدكيا را به شدت ناراحت و عصبانى كرده است. او مى گويد: «اين جوان كه اميد خانواده اش بود، چشمانش را از دست داد و براى فوتبال ايران متاسفم.»

از اتفاقى كه در بازى روز دوشنبه افتاد چه احساسى دارى؟
<براى فوتبال ايران از فدراسيون گرفته تا تمامى باشگاه ها، بازيكنان و تماشاگرنماها متاسفم. نمى دانم چگونه حرف هايم را بزنم و هيچ وقت اين قدر ناراحت نبودم.
مى دانى كه اين اتفاق تلخ با پرتاب نارنجك توسط يكى از هواداران سپاهان رخ داد؟
<هيچ فرقى نمى كند. در بازى فينال جام حذفى هم يك سنگ به سر تماشاگر سپاهان خورد و اگر او فوت مى كرد چه كسى جوابگو بود
. من با اين اتفاق تلخ تصميم گرفتم كه ديگر براى تيم ملى بازى نكنم.
چرا؟
<متاسفم كه شغل من باعث كور شدن يك انسان شد و الان فكر مى كنم كه اگر اين اتفاق براى يكى از اعضاى خانواده ام مى افتاد چه حال و روزى داشتم. دو سال است كه فوتبال ما رييس ندارد و گوش هيچ كس بدهكار نيست، در بازى ايران- ژاپن هم ۷ نفر مردند ولى اتفاقى نيفتاد اما در ايتاليا با كشته شدن يك نفر ورزشگاه ها را از حضور تماشاگر خالى كردند.
پس تصميم گرفته اى كه براى تيم ملى بازى نكنى؟
<ديگر در تيم ملى بازى نمى كنم و اگر ديگر ملى پوشان هم معرفت دارند بهتر است كه ديگر براى تيم ملى بازى نكنند. فوتبال شغل من است ولى سال بعد ديگر در ايران بازى نخواهم كرد و بازى كردن در تيم دسته چهارم خارجى را به بازى كردن در ايران ترجيح مى دهم. با اين شرايط ديگر براى تيم ملى بازى نمى كنم و از سپاهان هم مى روم. ما فوتباليست ها بهترين زندگى را داريم ولى چه فايده اى دارد كه يك جوان به اين سرنوشت تلخ دچار مى شود.
تو هيچ وقت در تيم ملى به موفقيت قابل توجهى نرسيدى.
<هيچ عيبى ندارد، اصلا پشيمانم كه براى تيم ملى بازى كردم. اين همه فوتباليست براى تيم ملى نزديك به ۱۰۰ بازى انجام داده اند و هيچ اتفاقى هم نيفتاده.
مثل اينكه باز هم به شدت دچار آسيب ديدگى شده اى.
<عصب سياتيك من مشكل دارد ولى به هيچ عنوان كمر درد ندارم. با چند پزشك در اصفهان مشورت كردم كه همه آنها گفتند بايد دو تا سه ماه استراحت كنم، اگر پزشكان تهرانى هم چنين نظرى داشته باشند ديگر احتياج نيست كه به خارج از ايران بروم.
احتياجى به جراحى نيست؟
<خير، با استراحت فكر كنم همه چيز درست مى شود ولى ۲ تا ۳ ماه نبايد بازى كنم.
خبرهاى خوبى از سپاهان به گوش نمى رسد.
<مثلا ...
اينكه چند بازيكن از جمله تو و محمود كريمى كه ستاره هاى تيم هستيد با لوكا بوناچيچ اختلاف داريد.
<محمود مشكلى ندارد و فقط بحث من و لوكا مطرح بود و به عنوان كاپيتان حق داشتم كه با سرمربى تيم بحث كنم. لوكا مى تواند بازيكنان را به راحتى كنار بگذارد يا اينكه آنها را نيمكت نشين كند ولى حق ندارد كه پشت سر آنها حرف بزند.
مگر پشت سر بازيكنان حرف زده؟
<ما پول مى گيريم و بايد از جان مايه بگذاريم ولى دليلى نداشت كه لوكا بگويد اگر به جاى كريمى، واشنگتن را داشتم قهرمان آسيا مى شدم.
ولى دليلى نداشت كه اين قدر روى اين موضوع مانور كنى.
<باز هم مى گويم كه لوكا حق نداشت اين طورى حرف بزند.
مى گويند لوكا به دليل ميدان ندادن به بازيكنان بومى سخت تحت فشار است.
<اين موضوع را خودش عنوان كرده ولى او به عنوان سرمربى حق دارد كه در اين مورد تصميم بگيرد.
به احتمال زياد بوناچيچ از سپاهان جدا مى شود.
<او قبل از بازى با پرسپوليس با بازيكنان حرف زد و خواست كه با هم متحد باشيم، در ضمن من هم بازيكنان و كادر فنى را به يك ميهمانى دعوت كردم و مشكل خاصى وجود ندارد.
اگر لوكا برود سپاهان با مشكل مواجه نمى شود؟
<بوناچيچ مربى خوبى است و امكان وقوع هر اتفاقى وجود دارد ولى مشكل من با اين مربى حل نشده است.
به نظر تو چه تيمى قهرمان مى شود؟
<فقط ما و پرسپوليس شانس قهرمانى داريم ولى پس از اين اتفاقى كه افتاد ديگر هيچ چيزى براى من مهم نيست.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شایعه پراکنی ؟ یک کلاغ چهل کلاغ ؟ لابد منکر این هستید که تماشاگران سپاهان به سمت جایگاه تماشاگران پرسپولیس نارنجک پرتاب کردند ؟! تماشاگران بزرگ ترین تیم های تاریخ ایران یعنی استقلال و پرسپولیس تا به حال 1000 بار با هم درگیر شدند و کتک کاری کردند اما دیگه به سوی هم نارنجک پرت نکردند که هوادارن سپاهان این کار رو کردند . از قدیم هم گفتم وقتی جایی آتیش میگیره تر و خشک با هم میسوزه و اینکه بگیم مقصر تماشاگر نما بوده خود گول زنی بیشتر نیست . چون بقیه میتوانستند جلوشو بگیرند یا حداقل معرفی اش کنند تا به سزای عمل کثیف خودش برسه .
حتی شنیده ها و شواهد حاکی از آن است که مسئولین سپاهان تو خونشون نشتند و سرشون رو کردند تو برف ! بزرگ بودن جنبه میخواد ...
متاسفانه حق با شماست و اگر جایی آتش بگیره ، تر و خشک با هم میسوزند.

واقعاً متاسفم که با یک حرکت احمقانه ، علاوه بر به خطر انداختن جان یک انسان ، باعث بردن آبروی نام یک تیم و حتک حرمت به هواداران تیم میشه ..........
امیدوارم مجرم اصلیش شناسایی بشه و پس از دستگیری ، به مجازاتش رسیدگی بشه و مسئولان باشگاههای ایران به فکر فرهنگ سازی برای تماشاچیان و رفع این معزل بر آیند و دیگه شاهد چنین اتفاقاتی در فوتبالمان نباشیم...

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
محمد جان در مورد گروه ارکست که وسط بازی مشغول هنرنمایی بودن هم باشگاه بیانیه نداده ؟ به احتمال زیاد هم یگان های ویژه دعوتشون کرده بودند ....!
اگر شیپور زدن ، در بین تماشاچیان غیر قانونیست و لیدر ها حق داشتن شیپور دردستشان را ندارند و شیپور حکم ارگ و شیپورزنان حکم ارکستیان رو دارند، دستور بدید که بگم بیانیه صادر کنند..

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سپاهان از انجام بازی های خانگی خود در اصفهان محروم شد و بازی های این تیم بدون تماشاچی برگذار میشه .....

به نظر من خوب شد که اینبار کمیته ی انضباطی سخت گیری کرده ، امیدوارم درس عبرتی برای سایر تیمها بشه!!!

و البته مجرم اصلی شناسایی و به مجازات عمل خودش برسه!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فیلمی چیزی ندارند.......

اون نامرد رو پیدا کنند ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اما حیف که بینایی اون سرباز از بین رفت.....حیف اون وقت و هزینه ای که صرف این فوتبال میشه........

حالم از هر چی فوتباله ایرانیه به هم میخوره..................

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
کی باید جلوی این دیوانه ها رو گرفت........... تا کی باید خودمون رو گول بزنیم ....... بهترین تماشاگر.......

واقعا ما بهترین تماشاگر رو داریم ؟!؟!؟ تماشاگری که فقط بلده با تیم حریف و داور فحش و ناسزا بگه ...............

واقعاً متاسفم که با یک حرکت احمقانه ، علاوه بر به خطر انداختن جان یک انسان ، باعث بردن آبروی نام یک تیم و حتک حرمت به هواداران تیم میشه ..........

توجه داشته باشید که این یک مشکل جدید نیست که تازه اتفاق افتاده باشد، فقط این بار قرعه به نام سپاهان افتاده، پیش از این هم چنین مسایلی داشته ایم و این اتفاق می توانست در هر یک از ورزشگاه های دیگر هم بیفتد.

یک بار در جایی یک مطلب انتقادی به وضعیت تماشاچیان وطنی (حالا فرقی نمی کند هوادار کدام باشگاه باشند) نوشتم و گفتم که این صرفا یک شعار احساسی و بیشتر از آن یک تعارف بی مزه است که ما بهترین تماشاگران دنیا را داریم، چون می بینیم همین بهترین تماشاگران چگونه در هر بازی ناموس بازیکن و مربی و داور را می آورند جلوی چشمانش و یا چطور در حرکنی هنرمندانه و غیورانه اقدام به پرتاب نارنجک و مواد محترقه می کنند تا همه چیز و همه جا را به آتش بکشند... این شده معنای هواداری و طرفداری در فوتبال مملکت بی در و پیکرمان.
(امیدوارم تماشاچیان مودب و متین واقعی از من نرنجیده باشند و متوجه باشند که مقصودم که و چه بوده است)

و بالاخره: مسوؤلان مملکت هم که سالهاست صحنه های این فیلم تراژیک تکراری را به تماشا نشسته اند...
مرحبا به این همه خویشتن داری

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
در اون جلسه ای که میگید، قرار بر این شده بود که ابتدا قسمت جنب جایگاه در اختیار هواداران پرسپولیس قرار بگیره و در صورت پر نشدن بقیه ورزشگاه از جانب هواداران سپاهان به ترتیب قسمت های تپه ( پشت دروازه. که اصلاً نمیشه اسمشو جایگاه گذاشت.) و بعدشم قسمتی از روبروی جایگاه در اختیار هواداران پرسپولیس قرار بگیره.
ظاهراً در اون جلسه با دعواهایی که مسئولین سپاهان و کانون هواداران با نیرو انتظامی داشتند، قرار بر این شده که در جایگاه روبرو نرده ای نزنند و همه جایگاه روبرو به هواداران سپاهان تعلق بگیره. که خوب حق مسلم تیم میزبان هست که 90% ورزشگاه را در اختیار بگیره. حتی اگه تماشاگر نداشت میتونه 90% ورزشگاه خالی بمونه.
ولی متأسفانه با نظر فرماندهان نیروی انتظامی قبل از شروع بازی قسمتی از این جایگاه در اختیار پرسپولیسی ها قرار میگیره که همین امر باعث به وجود اومدن تشنج بین هوادارای دو تیم شد. ( همون طور که می دونید تماشاگرای سپاهان به دلیل بلاهایی که پرسپولیسی ها در نیمه نهایی حذفی سال گذشته در آزادی سرشون آورده بودند دل خوشی از پرسپولیسی ها نداشتند. )
به نظر من مقصر اصلی خود فرماندهان نیروی انتظامی بودند که این کارا کردند.
ضمن این که وقتی فرهنگ مردم یک مملکت پایین باشه، مسئولین باشگاه ها چیکار میتونند بکنند؟
فرهنگ سازی تا چه حد؟ اصلاً چجوری فرهنگ سازی کنند؟
این جامعه است که باید فرهنگ سازی کنه.
من خودم چند بار ورزشگاه رفتم. هم از بلندگوی ورزشگاه و هم از بلندگویی که در اختیار سپاهانی ها برا تشویق قرار می گرفت به تعدد تکرار شد و از تماشاگرا خواسته شد که از پرتاب هرگونه شیئی به داخل زمین خودداری کنند. ولی کو گوش شنوا.
فرهنگ تماشاگرا باید به گونه ای باشه که حتی خانم ها هم بتونند به ورزشگاه ها بیاند چیزی که در حال حاظر غیر ممکنه. و حداقل تا 10 سال دیگه هم غیر ممکن خواهد بود.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
اگر شیپور زدن ، در بین تماشاچیان غیر قانونیست و لیدر ها حق داشتن شیپور دردستشان را ندارند و شیپور حکم ارگ و شیپورزنان حکم ارکستیان رو دارند، دستور بدید که بگم بیانیه صادر کنند..

:lol:

بازی رو شما نگاه نمی کردی ؟
لیدر ........! :blink:

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
به غیر از شیپور طبل هم بود و یک گرداننده
واقعاً ...........

بالا