شما 4 تا چرت و پرت یا حداکثر فحش رو با اینکه زندگی یه نفر فلج بشه و مسیرش کلا تغییر کنه بخاطر ******ی بعضی ******ها یکی میدونید؟دو تیم استقلال و پرسپولیس در کمیته انضباطی برا رفتار تماشاگر هاشون محروم شدند و بعد بخشیده شدن
شما 4 تا چرت و پرت یا حداکثر فحش رو با اینکه زندگی یه نفر فلج بشه و مسیرش کلا تغییر کنه بخاطر ******ی بعضی ******ها یکی میدونید؟دو تیم استقلال و پرسپولیس در کمیته انضباطی برا رفتار تماشاگر هاشون محروم شدند و بعد بخشیده شدن
احتمالاً این که میگی مال ورزشگاه سایپاست.
ولی در مورد ترقه واقعاً متأسفم. اتفاقاً در جلسه 5شنبه باشگاه سپاهان به این موضوع اشاره شد.
مهندس تابش اونجا گفت متأسفانه اصفهان از معدود شهرهایی که هنوز در اونجا ترقه زده میشه و از تموم لیدرها تو اون جلسه خواست که مراقب این قضیه باشند ولی باز هم .........
اگه واقعاً همچین چیزی بوده و سربازی مجروح شده، تنبیه حق سپاهانه. ولی تنبیه این نیست که 3-0 بازنده بشه.
تو ورزشگاه های ایتالیا هم همچین موضوعاتی هست ولی درست برخورد میشه. دلیلی نداره تیمی که باخته، برنده اعلام بشه.
گرچه در 1 سال گذشته بارها دو تیم استقلال و پرسپولیس در کمیته انضباطی برا رفتار تماشاگر هاشون محروم شدند و بعد بخشیده شدند، چون به هر حال همه سازمان و شورا استیناف و بقیه پشت این تیم هاند ولی من قبول دارم که باشگاه های متخلف باید جریمه بشند حالا چه پرسپولیس چه استقلال چه سپاهان و چه هر تیم دیگه ای.
گرچه میدونم عدالت در ایران اجرا نمیشه.
متاسفانه ، حاشیه دار نبودیم که حاشیه دارمون هم کردند.در گفت و گو با فارس / نصيرزاده: مي توان سپاهان را سه بر صفر بازنده كرد
![]()
هوشنگ نصيرزاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: به استناد ماده 71 آئين نامه انضباطي، پرتاب هرگونه ترقه، مواد آتشزا يا اشياء خطرناك به داخل زمين يا به طرف تماشاگران ديگر مستوجب برخورد به استناد ماده 32 همين آئين نامه است.
به معناي ديگر در صورت وقوع چنين اتفاقي تنبيهاتي مانند تذكر، توبيخ، تعليق فعاليتهاي رسمي در حوزه فوتبال، كاهش امتيازات، سه بر صفر بازنده شدن، محروم شدن از انجام مسابقه در زمين خودي يا برگزاري مسابقه در شهر ديگر و از همه مهمتر حذف از مسابقات و سقوط به دسته پائينتر و حتي تكرار مسابقه پيشبيني شده است.
وي افزود: به نظر ميرسد كميته انضباطي يكي از اين موارد را براي باشگاه سپاهان در نظر بگيرد و با توجه به مجروح شدن يك سرباز نيروي انتظامي و جريحهدار شدن افكار عمومي، هر حكمي كه صادر شود از حمايت افكار عمومي برخوردار خواهد بود.
نصيرزاده با اشاره به وظيفه ناظر فدراسيون فوتبال در اين مسابقه عنوان كرد: ناظر نسبت به اين حركت بيتوجه بوده؛ اما به دليل علني شدن ماجرا گزارش مضاعفي را به فدراسيون فوتبال ارسال كرده است. اين مسئله نشان ميدهد ناظران نيز وظايف خود را انجام نميدهند.
نصيرزاده تاكيد كرد: ناظر مسابقه گفته است به دليل آن كه اين موضوع دور از چشم او بوده نتوانسته آن را مشاهده كند، در حالي كه صداي انفجار حاصل از پرتاب ترقه را ميتوان با گوش شنيد و نيازي به ديدن اتفاق هم نيست.
نصيرزاده در خصوص اينكه كدام يك از جرايم را بايد براي سپاهان در نظر گرفت، تاكيد كرد: با توجه به مسائل رخ داده، ميتوان اين تيم را سه بر صفر بازنده كرد.
کاشکی ترقه بود
انواع سنگ و کلوخ
طبل و شیپور رو من دیگه ندیده بودم البته با هماهنگی بود ولی آخه کجای دنیا تو ورزشگاه وسط بازی زنده گروه موسیقی میارن(حتماً کشور های عربی)
باید فکری به حال این ورزشگاه کنند
هم ترقه و هم سنگ و کلوخ رو توی بازی سپاهان با استقلال هم دیدیم. کلا تماشاگران خونگرم و مهمون نوازی داره این تیم جهانی
الان یک عکسی بدستم رسید که عاملان اصلی این قربانی رو نشون میده.متاسفانه ، حاشیه دار نبودیم که حاشیه دارمون هم کردند.
اول از همه واقعاً متاسفم که یک ایرانی هستم!!!
ایرانی که به دلیل خودخواهی ، حاضر به نابودی سایرین است.
واقعاً متاسف شدم وقتی این خبر اندوهگین رو شنیدم و یه لحظه خودم رو جای اون سرباز مظلوم گذاشتم و ....
تاسف من از ایرانی بودن ، به دلیل سطح تفکر و فرهنگ پایینه بعضی از هواداران هستش....
حالا هر کس این ترقه رو انداخته ، چه از هواداران پرسپولیس بوده ، چه سپاهان ، چه بچه ی 10 ساله باشه ، چه پیرمرد 90 ساله ، واقعاً باید متاسف بود که چنین کسانی برای ابراز خوشحالی خود ، باعث غصه دار شدن عده ای دیگر شوند.....
من نمیدونم کی فوتبال سالم و بی حاشیه ای در این مملکت مشاهده میشه؟؟؟؟
تا کی ما باید از این قربانی ها داشته باشیم؟؟؟
من اصلاً دلم نمي خواد با اين اوصاف قهرمان بشيم.قهرماني به چه قيمتي؟به قيمت خون مردم؟
با شنیدن این خبر ، شیرینی برد هم به کامم تلخ شد و امیدوارم زنگ خطری باشه واسه مسئولین سپاهان و سایر تیمهای ایرانی که به فکر ریشه کن کردن این معذل ( املاش؟؟) باشند.
چون آدم این صحنه های تکان دهنده و دلخراش رو میبینه ، از اینکه برادر خودش این کار رو کرده افسوس میخوره!!
قطعاً محرومیت سنگینی در انتظار هواداران سپاهان خواهد بود که محرومیت از دیدار یا دیدار های خانگی ممکنه برای تیم خیلی گرون تموم شه !!!
خداوند باعث و بانیه این حادثه رو لعنت کنه که علاوه بر ضرر و زیان به افرادی ، باعث بردن آبروی سایر هواداران و زیر سوال بردن یک باشگاه میشه!!!!
خدا لعنت کنه ، هر چی تماشاگر نما در ایران وجود داره.!!
ضمن ابراز همدردی مجدد ، با سرباز مظلوم و محکوم کردن اون عمل زشت ، به شما دوستان عزیز هم نصیحتی داشتم.
در چنین مواقعی ، ماهی گل آلود از آب گرفتن بسیار کار ساده ایست ، همین طور یک کلاغ چهل کلاغ کردن و شایعه پراکنی و ....
به جای اتلاف وقتمون ، بهتر نیست ، برای قربانی این حادثه ، دعا کنیم تا از خطر مرگ و ... نجات یابد و آرزومند سلامتی این عزیز باشیم؟؟؟![]()
بیانیه باشگاه فولاد مبارکه سپاهان
در رابطه با حوادث ناگوار مسابقه پایانی نیم فصل لیگ برتر
ضمن ابراز تاسف از حوادث ناگواری که در ورزشگاه فولادشهراصفهان به وقوع پیوست و با توجه به بیانیه معاونت اجتماعی فرماندهی نیروی انتظامی اصفهان ، مرکز اطلاع رسانی اصفهان ، در مورد وقایع پیش آمده قبل از بازی تیمهای فولاد مبارکه سپاهان و پیروزی تهران ، جهت روشن شدن افکار عمومی ، به اطلاع میرساند :
..........
..............
....................
.
متاسفانه حق با شماست و اگر جایی آتش بگیره ، تر و خشک با هم میسوزند.شایعه پراکنی ؟ یک کلاغ چهل کلاغ ؟ لابد منکر این هستید که تماشاگران سپاهان به سمت جایگاه تماشاگران پرسپولیس نارنجک پرتاب کردند ؟! تماشاگران بزرگ ترین تیم های تاریخ ایران یعنی استقلال و پرسپولیس تا به حال 1000 بار با هم درگیر شدند و کتک کاری کردند اما دیگه به سوی هم نارنجک پرت نکردند که هوادارن سپاهان این کار رو کردند . از قدیم هم گفتم وقتی جایی آتیش میگیره تر و خشک با هم میسوزه و اینکه بگیم مقصر تماشاگر نما بوده خود گول زنی بیشتر نیست . چون بقیه میتوانستند جلوشو بگیرند یا حداقل معرفی اش کنند تا به سزای عمل کثیف خودش برسه .
حتی شنیده ها و شواهد حاکی از آن است که مسئولین سپاهان تو خونشون نشتند و سرشون رو کردند تو برف ! بزرگ بودن جنبه میخواد ...
اگر شیپور زدن ، در بین تماشاچیان غیر قانونیست و لیدر ها حق داشتن شیپور دردستشان را ندارند و شیپور حکم ارگ و شیپورزنان حکم ارکستیان رو دارند، دستور بدید که بگم بیانیه صادر کنند..محمد جان در مورد گروه ارکست که وسط بازی مشغول هنرنمایی بودن هم باشگاه بیانیه نداده ؟ به احتمال زیاد هم یگان های ویژه دعوتشون کرده بودند ....!
کی باید جلوی این دیوانه ها رو گرفت........... تا کی باید خودمون رو گول بزنیم ....... بهترین تماشاگر.......
واقعا ما بهترین تماشاگر رو داریم ؟!؟!؟ تماشاگری که فقط بلده با تیم حریف و داور فحش و ناسزا بگه ...............
واقعاً متاسفم که با یک حرکت احمقانه ، علاوه بر به خطر انداختن جان یک انسان ، باعث بردن آبروی نام یک تیم و حتک حرمت به هواداران تیم میشه ..........
اگر شیپور زدن ، در بین تماشاچیان غیر قانونیست و لیدر ها حق داشتن شیپور دردستشان را ندارند و شیپور حکم ارگ و شیپورزنان حکم ارکستیان رو دارند، دستور بدید که بگم بیانیه صادر کنند..