alireza_simkesh
Registered User
- نوشتهها
- 1,705
- لایکها
- 4
شما یه دونه screenshot بزار ببینیم دقیقا چیه مشکل!
سلام دوست عزیزمن 1خواهش داردم :blush:اگر ممکنه من خیلی طلب این تم شده گوشیم جسجار ابن فایل وبرداشم ریستو کردم تم لود کرد نمایشم داد اما خیلی ریز بود می خواستم اگر امکان داره یک را ه هلیم واسه ما در نظر بگیرن خیلی جیلی ممنون میشم
مشکل شما قطعاً از رجیستری است و باید رجیستری گوشی خودتون رو بکاپ گرفته و بعد از نصب این برنامه اونو برگردونید .
* مطلب این تم یکم به درازا کشیده شده . دوستانی که با بکاپ به جایی نرسیدند - که البته مشکل اونها هم بخاطر نوع ویندوز و متغیر بودن رجیستری هستش سعی کنید از همون روش اول ( اول ) یعنی اینستال سورس برنامه و کپی کردن تم در سر جای خودش - اقدام کنید . اگر هم با صفحه آبی روبرو شدید . روی هر آیکن کلیک رو نگه دارید و از منو و از Properties آدرس آیکن ها رو دستی بهش بدید که راجع به این کار هم مفصلاً در پست های قبلی بحث شده است .
به دوستان VGA دار هم بگم که شرمندشونم چون تم برای Qvga طراحی شده و همه اندازه ها بر مبنای 240 در 320 است رو ی گوشی اونها کوچیک لود میشه . اگه خدا خواست و تا 10 ساله دیگه من هم Vga گرفتم دوباره یک هم چین چیزی یا بهتر برای اون هم میسازم .
سلام بروبچ گل
اینهمه واسه تمهای ویزبار اینجا داره بحث میشه اما یکی نیست شماره سریالی-کیجنی-کرکی -چیزی واسه ورژن 3 اون اینجا بذاره!
راستش خودم خیلی جاها پرسه زدم (نت رو میگم)ولی چیزی گیر نیاوردم.
اگه کسی میدونه دریغ نکنه!!!!!
ممنون و بای
کد می خواد راهنمایی فرمائيد
آقا اين چرا يه وقت خوب نشون ميده،يه وقت به هم ريختست؟ اگه ممكنه يه راهنمايي بزاريد..
آقا اینجوری که باید 1000 تا آیکون رو آدرس بدیم راه حل دیگه ای نداره این vista skin?