Wisbar Advance Desktop
سلام . دوستان . این تم رو خودم ساختم و دو سه روزی هم وقتمو گرفت گفتم بزارم شاید شما هم خوشتون بیاد و استفاده کنید .
مشابه این قبلا هم بوده اما این کامل تر و نکات ریز تری داره که موقع کار کردن خواهید دید .
ناگفته نماند من این تم رو ( توی تیر ماه 86 ) ساختمش - و تا حالا هم به طور مداوم روی دستگامه
پیشنهاد می کنم دانلود کنید - حجم فایل برای دانلود 1.7 مگ است . ( البته 5.5 مگ بود فشردش کردم Rar )
فایل رو اتچ کردم . اما اگر کسی آخرین ورژن ادونس دسکتاپ رو نداره حتما ایــــنـــــو بگیره تفاوت های اساسی داره.
روش نصب :
بعد از دریافت فایل Wisbar Advance Desktop از لینک بالا و نصب در پاکت پی سی بوسیله این کد ، برنامه رو ریجیستر کنید Name: kkk70869413 و Code: E154-A936-DD8F-CFB6 و سپس از این آدرس Start\programs\Wisbar Advance Desktop رو اجرا کنید
حالا برای نصب تم مربوطه عملیات زیر رو انجام دهید :
1- دریافت فایل اتچ شده .
2- خارج کردن از حالت فشرده .
3- کپی کردن قسمت Desktop در آدرس \theme\Desktop
4- کپی کردن فولدر Icon و Wisbar Advance Desktop به آدرس \Program File
5- وارد شده به برنامه و با نگه داشتن قلم بر روی صفحه و انتخاب گزینه Theme Manager سپس دوباره روی آیکن Desktop Theme کلیک کنید و کلید Import رو بزنید . بعد اون مثلث مشکی رنگ سمت بالا رو که به معنی بروزر است رو بزنید و به این آدرس برید Themes\Desktop\Default
6- حالا باید در صفحه 2 تا تم با اسم Default و Default Landscape ظاهر شده باشد .
7- اولی ( Default ) رو انتخاب کنید و Ok رو بزنید . / مجدداً Ok / و مجدداً Ok
8- حالا تم Vista لود شده و می تونید استفاده کنید .
9- اگر آیکنی نمایش داده نشده به معنی اینه که اون برنامه در گوشی من بوده و در گوشی شما نصب نیست و یا در یک آدرس دیگری قرار دارد ، شما میتونید با نگه داشتن قلم بر روی آن آیکن و رفتن به گزینه Properties مسیر سورس برنامه رو عوض کنید .
والسلام.
برای دیدن عکسها به صورت بزرگ تر روی آنها کلیک کنید ...
.
اون جا كه عكس خودت رو گذاشتي چطوري ميشه عكس خودمون رو بزاريم. در ضمن اين تم روي گوشيم بودش بعد يه تم ويستا ديگه ريختم حالا قسمتي از تم شما هم هستش همين منو استارت پايين صفحه اون تم ويستا كه ريختم منو استارت بالا صفحه داره كه program , setting مياره ولي هر دو تاش هستش جاي عكس شما هم آيكون ويندوز اومده جالبه !!!!! آيكون ستينگ رو از كجاي ويندوز بايد پيدا كنيم در دسكتاپ بزارم ؟؟؟ به چه اسمي هستش؟؟؟ ستينگ گوشي كه در منو هستش.
اين تم شما رو نصب كرده بودم گوشي خاموش روشن ميشه پنجره ها باز ميشه منو استارت هم باز ميشه نميشه كاري كردش اين پنجره ها باز نشه؟؟؟
خوب دوستان آقای عطائیان نمیتونستن بیان اینجا این کار رو به من محول کردن
Hi all
Finally this skin is complete and you are experience New OS (N_OS) on your ppc.
this skin consist of more than 30 icon for wisbar and only use to portrait mode.
to installing this skin first extarct N_OS.cab file on PC
then copy the all file in wa3 folder in "\Program Files\Lakeridge\themes\N_OS"
and copy the all file in wmp folder in "\Program Files\Windows Media Player"
other file is setup file,only run for install to device
حسین جان شما خودت امتحان کردی؟
screenshot plz.....![]()
با اینستال کردن و کپی کردن این پک پاکت پی سی خودتون رو شبیه ویستا کنید ( شاید مثل wisbar نباشه ولی خوبه )
![]()
![]()
دانلود
مرسی حسین جان واسه شاتها, منم با حرفت موافقم, اما وقتی گوشی ادم میکشه این چیزارو, چرا استفاده نکنیم؟!]چرا دروغ علی جون ، من هیچ وقت سرعت رو فدای خوشگلی نمیکنم:blush:
اینم اسکرین شاتتتتتتتتتتتت
![]()
والا من اين رو داونلود كردم ولی نمیدونم دقیقا باید کجا ایکن ها رو بریزم ؟ درضمن ایا میشه دو باره به حالت قبلی برگشت یا دیگه نمیشه ؟
مرسی حسین جان واسه شاتها, منم با حرفت موافقم, اما وقتی گوشی ادم میکشه این چیزارو, چرا استفاده نکنیم؟!
راستی وقتی میخوام فایلهارو extract کنم, corruption error میده. شما خودت امتحان کردی؟!
.
من امتحان نکردم علی جان ولی این لینکی که هادی به من داده ببین کمکت میکنه
http://www.lakeridgesoftware.com/forum/showthread.php?t=12639
سلام بر دوستان
من چند تا سوال داشتم
فکر نمی کنید نصب Wisbar کمی مشکل ایجاد کنه. دستگاه من ATOM Exec است با Windows 6.1 کرک شده از سایت xda-developers.
راستش خیلی از تم های معرفی شده زیبا هستند اما ای کاش تاکید خیلی روی تم های اختصاصی بر روی Wisbar فقط نشود.
برای طراحی تم هم قبلا روی XP من از ThemeGenCEEnglish استفاده می کردم که مثل اینکه روی ویستا کار نمی کنه...! ابزار جدید تری هست و یا راه حلی.
در هنگام نصب Windows 6 یک نرم افزار Today از شرکت HTC بود که من هرچه می گردم به صورت جدا پیدا نکردم.
و در آخر جز سایت معرفی شده در بالا ، سایت دیگری مشاهده نکردید. قبلا یکی دیده بودم که اینجا معرفی شده بود که هرچه گشتم نبود.
ممنون